SACCSIV – blog ortodox

MARCAREA IZOTOPICA si o INTREBARE FUNDAMENTALA: ne pun semnul fiarei, fara stiinta noastra, cand ne fotografiaza pentru buletin?

Foarte pe scurt si in limbaj cat mai simplu, teoria (sau ipoteza) marcarii izotopice in momentul in care ni se face fotografia pentru buletin, spune ca atunci ni se pune semnul fiarei sau ceva foarte asemanator.

Teoria a fost larg raspandita anul trecut si se referea la fotografierea pentru buletinul cu cip.

Zilele acestea, dupa ce Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca pregătește un proiect de Ordonanță a Guvernului pentru noile buletine, teoria de mai sus a reinceput sa se raspandeasca. Tot acum si in paralel, s-a mai repropagat si mai intens una asemanatoare, pe care o consider insa periculoasa: ca sigur marcarea aceasta are loc déjà demult si in cazul actualelor carti de identitate.

Ca atare, in acest articol voi aborda teoria marcarii izotopice in trei cazuri: viitorul nou buletin cu cip, actualul buletin si viitorul nou buletin simplu.

 

VIITORUL NOU BULETIN CU CIP

La rugamintea cititorilor, am scris déjà anul trecut un material mai lung intitulat Vor pune SEMN cu LASER pe FRUNTEA celor ce vor accepta noile BULETINE BIOMETRICE?, din care voi cita un scurt fragment:

Raspunsul meu la intrebarea din titlu:

Nu stiu.

Un lucru insa stiu sigur. Absolut toti marii duhovnici ne-au indemnat sa nu luam nici buletine cu cip, nici pasapoarte cu cip, nici carduri bancare cu cip si nici carduri de sanatate cu cip.

Iar daca nu le luam, suntem feriti si de eventuale lasere si semne.

In rest, sunt presupuneri. Pun semn? Nu pun semn?

Unii considerea ca sistemul n-are cum sa-ti puna semn pe frunte fara stirea ta, caci atunci n-ai mai avea vina la Judecata, din moment ce ti s-a pus fara sa ai habar. Trebuie insa tinut cont ca daca totusi ar face-o, nu ti-ar face-o la un selfie cu Simona Halep, ci intr-un loc special amenajat in care te duci pentru ca ai acceptat buletinul biometric. Adica, ar putea fi atat de suficient ceea ce déjà ai acceptat, incat nu trebuie sa te mai mire nimic din cele ce iti vor mai face si fara sa te mai intrebe de vorba. Ca sa se inteleaga mai bine ce vreau sa spun, voi face o comparatie de tip tusa groasa: daca accepti sa lucrezi intr-o casa de desfrau pentru homosexuali, nu-i cazul sa fi uluit daca vei fi sodomizat…

Evident, se prea poate ca atunci cand iti vei face buletinul cu cip, sa nu ti se puna nimic pe frunte. Asta insa nu inseamna ca acceptarea acestui document ar fi ceva de bine.

La cele ce le-am scris atunci mai adaug faptul ca unii dintre cei ce promoveaza aceasta teorie baga de la ei niste chestii ce mai mult rau fac. Iata, de exemplu, ce putem citi la „Pecetluirea izotopică” (noi tehnologii biometrice de pecetluire) de pe blogul lui Elena Dulgheru:

Nici guvernul mondial, nici însuși Antihristul nu îi vor declara pe toți oamenii sclavii lor până când nu își vor stabili deplina putere și nimeni nu va declara deschis să aplică pecetluirea. De aceea, nu așteptați să fiți invitați a fi pecetluiți, căci spus este: I se vor închina cei care au primit pecetea (Apocalipsa, cap. 19), adică cei care inițial au primit-o se vor închina apoi Fiarei, și nicăieri nu e spus că i-ar avertiza cineva dinainte pe oameni în această privință. 

Aici este capitolul 19 din Apocalipsa:

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=19

Iar singurul loc in care se vorbeste despre semnul fiarei in acest capitol este acesta:

Şi fiara a fost răpusă şi, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnul fiarei şi pe cei ce s-au închinat chipului ei. Amândoi au fost aruncaţi de vii în iezerul de foc unde arde pucioasă.

Adica, nu ni se spune acolo ceea ce pe blogul Elenei Dulgheru ni se spune ca ar spune. Iata insa ce putem citi la http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13:

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Iar la http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf la Capitolul XIII putem citi:

Si face pre toti, pre cei mici si pre cei mari, si pre cei bogati si pre cei saraci, si pre cei volnici si pre cei robi, ca sa le dea lor insemnare preste mana lor cea direapta au peste fruntea lor

Ceea ce este cu totul altceva decat ni se spune pe respectivul blog, cum ca “nu așteptați să fiți invitați a fi pecetluiți”.

In concluzie, e bine sa ramanem la cele ce ne-au indemnat marii duhovnici si sa nu mai inflorim. Adica nu le luam si gata. Iar daca totusi va fi si o treaba izotopica la mijloc, aceasta se va petrece pentru ca n-am fost ascultatori si ne-am dat acceptul si am semnat pentru o legatura intre datele noastre biometrice si sistem.

 

BULETINUL ACTUAL

Nu cred ca deja are loc vreo marcare izotopica sau cu laser sau orice altceva de genul acesta in cazul actualelor carti de identitate.

Cine crede neaparat ca totusi se face, atunci sa … nu-si mai faca buletin si gata povestea. Teoria este insa extrem de periculoasa deoarece induce, in mintile celor ce vor sa se opuna semnului fiarei, ideea ca ei deja au fost insemnati cu 666 sau ceva de genul. Ca atare, ei oricum ar fi terminati pe viata si buni de iad, asa ca ce rost mai are sa se mai opuna documentului cu cip sau implantului cu cip sau la orice va mai inventa sistemul antihristic.

Teoria in forma aceasta este promovata intens si de catre unii care mai ofera la pachet o idée: anume ca semnul fiarei se pune si se va pune fara stirea noastra inclusiv in cazul documentelor despre care n-am fost avertizati de catre marii duhovnici, caci altfel ne-am opune. Adica ar fi altfel decat scrie in profetii ca va fi, iar eu asta nu cred.

 

VIITORUL NOU BULETIN SIMPLU

Sau cartea simplă de identitate, cum o numesc cei cu ordonanta guvernului. Despre aceasta viitoare alternativa ce se ofera celor ce nu vor noul buletinul cu cip, n-am inca nici o parere, caci habar n-am cum va arata si cat va fi, de fapt, de simpla, caci, totusi, ni se spune despre aceasta ca va prezenta un grad ridicat de securitate.

Pana una alta, gandul ma duce la spusele parintelui Adrian Fageteanu:

Deci sfatul meu: sa nu le primeasca nimeni. Daca aveti buletin vechi sau chiar carte de identitate veche, aia tineti-o. N-o schimbati. Sa nu primiti nimic din ce va dau astia, pentru ca sunt vicleni, vicleni, vicleni.

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pr. Adrian said, on ianuarie 24, 2020 at 6:52 pm

  În 2017mi-am schimbat permisul de conducere. În biroul respectiv era un aparat foto destul de mare si ciudat (aparat pe care mi-l amintesc încă din 2010 când am schimbat buletinul – țin minte pentru că si atunci mi s-a parut suspect). Polițistul mi-a zis sa-mi dau la o parte părul de pe frunte.
  În 2019 un prieten și-a schimbat buletinul in alt birou unde era un aparat foto simplu, micuț, obișnuit. Polițistul i-a zis să-și dea părul de pe frunte.
  Nu stiu dacă in 2017 era marcarea izotopica (realizabilă cred, cu acel aparat de la permise auto), dar cu siguranță imposibilă cu aparatul de la buletin.
  Nu stiu cum as putea verifica dacă am ceva pe frunte sau nu!

  Doamne ajută!

  Apreciază

  • Oana said, on ianuarie 24, 2020 at 8:03 pm

   Si mie in 2011 mi au zis acelasi lucru la permise auto. Mentionez ca nu am breton, doar parul mai mare si il tineam intr o parte din cate imi amintesc. Atunci m am gandit ca trebuie s se vada chipul cat mai clar, acum cu aceasta teorie care a aparut m am panicat si eu. Ma gandesc totusi la unele aspecte: cei care lucreaza si fac poze acolo la permise, buletine etc. oare nu au si ei familie, rude, chiar asa sa ne faca lucruri fara stirea noastra? Oare nu cunoaste cineva pe cineva care lucreaza im domeniu sa ne lamureasca in legatura cu acest aspect?

   Apreciat de 1 persoană

  • ciprian p. said, on ianuarie 24, 2020 at 8:54 pm

   …pai faceti ca rusneakul acela din clip :
   cumparati o lampa/ lanterna cu ultraviolete si verificati cu aia .

   Apreciază

   • ciprian p. said, on ianuarie 24, 2020 at 9:25 pm

    or fii bune astea de aici? cine se pricepe ?
    https://m.emag.ro/search/lanterna+uv

    Apreciază

   • Andrei-nicolae said, on ianuarie 24, 2020 at 11:01 pm

    Pt. ciprian p.

    Doamne ajuta!

    Un sfat prietenesc: nu mai cumparati de pe emag, se intorc in mormant Sfintii inchisorilor dupa mizaria celor de la emag cu cominternistul Șora.

    Apreciază

   • ciprian p. said, on ianuarie 25, 2020 at 10:11 am

    Andrei-Nicolae ,
    Doamne ajuta. Îmi place numele tau 🙂
    nu stiu ce zici de emag si Șora…habar n-am….da di ce sa nu cumparam de acolo?
    Sfintii se întorc in mormânt? Da ei nu sunt in Ceruri lângă Tronul PreaSfintei Treimi si canta neîncetat : Aliluia ! ?
    daca o luam asa…poi atunci nu pot cumpăra nimic de la niciun magazin ca patronu ii ba evreu, ba ateu, ba eretic …ba e cod de bare pe pachet…ba nu stiu ce ….

    Apreciază

  • cca70 said, on ianuarie 24, 2020 at 8:58 pm

   @ Pr.Adrian
   Foloseste cu incredere acest produs: Lanterna UV 12 LED, rezistenta la apa, ZH-03 del a emag

   https://www.emag.ro/lanterna-uv-12-led-rezistenta-la-apa-zh-03-zh03/pd/DWK837BBM/?cmpid=77119&gclid=Cj0KCQiAyKrxBRDHARIsAKCzn8wIZmkuYDiS_3HNl8n0uV-P3erSOPPxycNF0IZu3WnZidYPl6G7q0IaAujWEALw_wcB

   printre altele scrie acolo :Lanterna poate fi utilizata pentru cercetari geologice, descoperirea si cautarea materialelor cu efecte fluorescente, detectarea scurgerilor auto, vizualizarea stampilelor invizibile etc. avand o lungime de unda de 380-395 nm.

   Sper ca saccsiv sa ma scoata de la spam macar tura asta; pentru ca acest om sa isi rezolve treaba..

   Apreciază

  • voicusoft said, on ianuarie 24, 2020 at 9:04 pm

   La permise, buletin si pasapoarte (atat temporar si electronic) se foloseste acelasi tip de camera (probabil in unele locuri au camere mai noi sua obiective mai noi).
   La pasapoarte (temporar si electronic) fix aceeasi camera e folosita (la temporar iti da sa semnezi pe undevice cu ecran in loc sa iti pui amprentele pe device-ul 3M care scaneaza amprentele).

   Se poate aduce poza, conform legii, in circumstante extraordinare: la permis daca faci imputernicire (mandatezi pe cineva) sa iti reinnoiasca permisul (la primul permis poza se face in momentul examenului auto, unde nu poate nimeni da examenul inaintea ta). La buletine, prin procura notariala/consulara se poate pentru romanii stabiliti in afara tarii.

   In rest, nu iti primesc poza ta pe stick din cauza ca sunt niste birocrati incuiati la minte (ca multi functionari publici). Ei au o regula, si o respecta prosteste ca nu vor sa aiba probleme. Asa sunt bugetarii nostri in general pe la toate institutiile. La ANAF am cerut o reducere de impozit conform codului fiscal si nu mi-au acordat-o ca „nu au proceduri interne”. La controale (ANAF, ITM, etc) ei fac abuzuri ca urmeaza niste proceduri interne, nu ii intereseaza ca alea incalca sau nu legea. Pur si simplu ei fac ce li se spune si nu gandesc. „Noi muncim, noi nu gandim”.

   Datul parului la o parte sa se vada fruntea e tot pentru ca cer procedurile. Si asta pentru ca, in sistemele de recunoastere faciala dar si in investigatiile criminale (au baze de date unde compara portrete robot sau poze de pe camerele de supraveghere cu pozele din actele de identitate) au nevoie de dimensiunile fetei. Dimensiunile fruntii reprezinta date unice (biometrice) ca si distanta dintre ochi, nas si gura, etc:

   Zvonul cu „marcarea izotopica” (termen folosit total gresit, ca nu are legatura cu marcarea unui semn cu laser la distanta pe frunte, marcarea izotopica fiind cu totul altceva) a pornit in Rusia de prin 2011, si de atunci tot circula si a fost preluat si la noi. Mai toate clipurile sunt facute de amatori ce nu au nici o treaba cu fizica si tehnologia, si contin informatii confuze si ce, uneori, se bat cap in cap. Sunt prezentate patente care nu au nici o legatura, sunt prezentate nume de diversi indivizi „specialisti” despre care nu exista nici o referinta (si numele desori sunt gresite). Iar zvonul asta a fost tradus de unii habauci si redistribuit si pe la noi, cu multe greseli de traducere.

   Marcarea izotopica inseamna inlocuirea unui atom (hidrogen de ex) cu un izotop al lui (izotop de hidrogen) dintr-o molecula. In atomi nu se poate stoca nici un fel de informatie sau nici un fel de nanocip. Nanotehnologia e la nivel de celula, nu de atomi. Atomii sunt elemente de baza. Intr-o celula umana ai, in jur de 100 trilioane de atomi.

   Iar, in afara de neuroni, cam toate celulele umane se reproduc odata la cativa ani. Odata la 7 ani corpul tau nu mai are aproape nici o celula din corpul de acum 7 ani din cate am cercetat. Iar ADN-ul se afla in fiecare celula a ta. Ca sa iti „modifice ADN-ul” prin „marcare izotopica” ar terbui sa iti modifice fiecare celula si sa inlocuiasca fiecare atom din tine din tot corpul tau, nu doar de pe frunte.

   In Rusia e foarte populara povestea, sunt canale de youtube (vloggeri) si chiar oameni care vorbesc despre asta, dar niciunul nu prezinta nici o dovada, si niciunul nu e credibil. Am urmarit (si cu google translate am tradus si in romana si engleza) discutiile si e plin de minciuni, inconsistente si lucruri ce se bat cap in cap.

   Ideea ca „ti se scrie un cip cu laser pe frunte” cu care „esti controlat din satelit” e total bullshit. La fel s-a zis si la noi ca esti controlat din satelit pe baza cipului din pasaport. Pur si simplu, un laser e lumina (contine fotoni) si nu poate produce din nimic si de la distanta materie (atomi) care sa formeze un „cip sub forma de cod de bare’, iar cip-ul si codul de bare sunt 2 lucruri total diferite, ca si apa si painea. Nu poti zice „apa sub forma de paine” sau „paine sub forma de apa plata”. Iar cip-urile RFID (in cazul buletinului pare sa fie chip machine readable ca si la cardul de sanatate) sunt pasive, reactive, ele nu au sursa de energie. Doar daca ar fi implantate ar primi energie de la corpul uman (corpul uman emite o cantiate anume de energie) dar nu suficient cat sa emita pana pe satelit.

   Sa nu mai zic ca acolo se vorbeste de „auzit posturi radio” in creier. Adica ascult KISS FM si ROCK FM direct in creierul meu ce functioneaza pe post „de antena”. E ridicol. Pentru asta ar trebui sa ti se implanteze in creier un tuner radio ca sa poata decoda semnalele posturilor de radio (FM/AM) in semnale din creier.

   Tot la elena dulgheru pe blog am vazut un raport facut de un inginer sau fizician (despre care nu am gasit nici o referinta pe internet) ce incearca sa explice „stiintific” cum functioneaza „marcarea izotopica” si zice ca functioneaza pe baza de „printare 3D” folosind niste tehnici. Nu imi aduc aminte numele tehnicilor, dar am intrat pe researchgate si academia.edu si acele tehnici nu au nici o treaba cu laserul de la distanta. Printarea 3D se face cu laser folosind o lamela cu cerneala (poate fi si biocerneala, formata din celule umane) intre fasciculul laser si receptor (fruntea omului in acest caz) si se pastreaza o anumita distanta (mica) si se face prin picurare. Practic, laserul dirijeaza materia pe care o formeaza sub forma de celule (sau orice altceva) care apoi picura (prin condesnare parca) peste receptor. Pe principiul asta se prinetaza si organe umane sau cam orice altceva. Adica se folosete materie, la fel cum la printarea 2D laserul foloseste tus din toner (un fel de praf) ca sa printeze.

   Ori intr-o situatie incare tu esti la 1 metru in fata camerei orizontal, camera nu are cum sa imprastie materie la o distanta asa de mare, indiferent ca foloseste laser sau nu.

   Tehnic vorbind, cu un dermatoscop sau microscop sau ceva lupa ai putea sa vezi daca ai ceva pe frunte sau pe fata. Cu un detector de unde radio, ai putea sa vezi daca emite fruntea ta ceva sau nu.

   Apreciat de 1 persoană

  • voicusoft said, on ianuarie 24, 2020 at 9:29 pm

   Doar aici o serie de zvonuri raspandite la noi de unii:

   1. O tanti din Tulcea (fara nume, referinta, sursa) cica s-a dus in Israel la pelerinaj si in aeroport i-au scanat fata si i-au pus pecetea. A murit imediat si la inmormantare popa a vazut 666 pe frunte si s-a ingrozit. Informatie de tip radio erevan, fara sursa fara nimic.

   2. Calugar ce in timp ce citea apostolul vedea la unul pe mana cum ii apare 666 cu verde intermitent. Sursa tot de tip radio erevan (zvon, nu tu stire nicaieri, nu tu numele sursei, nu tu nume). Aici stiu de la parintele Cleopa sa ne ferim de vise si vedenii, apar mai ales in timpul rugaciunii.

   3. Femeie din Bucuresti angajata la ANAF la care seful i-a zis ca „sa se obisnuiasca, ca va avea un cip in mana”. Pai ori e cip implantat ori e „cip” invizibil scris pe frunte? Aceiasi sursa de tip Radio Erevan.
   ***Nota: Foarte probabil sa fie adevarat, seful sa isi fi batut joc de angajata stiind ca e credincioasa, iar el fiind ateu indracit. Se practica la stat, cunosc un domn functionar public ce era batut in timpul serviciului de sef. Si asta pentru ca la concursul masluit de angajare a luat un punctaj mai mare decat pila (nepotul/amanta) care trebuia sa se angajeze pe postul ala.

   4. In Republica Moldova a mers una cu poza de lipit sa isi faca buletin (fara cnp, formularul nr.9 parca ii zice ei isi pot face acte fara cnp) si functionarea nu vroia sa o primeasca, iar directorul a auzit conversatia si a iesit afara si a zis „La crestini nu se poate ca le scrie cu laser pe frunte, etc.”. Aceiasi sursa de tip radio erevan, doar ca aici povestea e chiar ridicola si pare a fi inventata de un copil (sau un semianalfabet).

   5. De la 1 iulie 2019 „au anuntat la televizor” ca s-a schimbat toata aparatura la pasapoarte/buletine/permise. 1. Lumea nu se mai prea uita la televizor (mai ales generatia noua). 2. Nu se specifica la care post. 3. La „televizor” s-a anuntat prin ianuarie 2019 ca s-a schimbat modul de imprimare (la

   6. O „tanti din Baia Mare” a fost sa isi faca buletin si a spus rugaciunea mintii in timp ce isi facea poza si a vazut pe diavol in obiectiv. Aceiasi sursa de tip radio Erevan, si iarasi intram la despre „vise si vedenii”

   Astea sunt cele care circula in Romania, iar cu una din surse (pe care o cunosc personal) am stat de povesti si am prins-o de mai multe ori cu minciuni.

   Apreciat de 3 persoane

   • adrenallin said, on ianuarie 24, 2020 at 10:54 pm

    Voicusoft, apropo de bataie de joc, si eu cand am schimbat buletinul, de curand, cunoscandu-i pe cei care lucrau la Serviciul de buletine si ei stiind ca am mai discutat ca SUNT IMPOTRIVA actelor biometrice electronice cu cip, au inceput sa faca glume, gen:
    – ti-a venit buletinul si are seria 666 pe el. Ce faci acum?
    – te-am marcat. Ce mai faci acum?
    – ti-am facut un semn in poza de pe buletin pe fata, asa ca esti marcat.
    – si alte chestii de acest gen, bataie de joc, glume de acest gen…

    Nu o faceau cu rea intentie, nu ii judec, ca repet, ne stim si mai glumim, dar trebuie sa ne obisnuim caci noi ca ortodocsi luptatori contra acestor acte, vom fi luati la misto, vor rade de noi, isi vor bate joc etc. Pentru ca ei aunt in bezna. Recunosc ca am fost tulburat, chiar daca au fost glume, m-am simtit tulburat totusi…

    Apreciază

   • VioletaB said, on ianuarie 25, 2020 at 1:47 pm

    @Voicusoft Una din sursele unde apar promovate aceste zvonuri și idei de tip prapastios dar neduhovnicesti este pagina de Facebook a lui Emanuel Iscru, pe care l-am cunoscut si personal in grupul initial al celor ingraditi de erezie, inainte sa inceapa faramitarea in mai multe grupuri. Nu stiu daca promoveaza asa idei din evlavie exagerata/ cadere de-a dreapta, sau din naivitate, sau din alte cauze… Personal, nu sunt de acord cu genul acesta de „comunicare”, pt ca in definitiv duce la slabirea si chiar pierderea credibilitatii cu privire la apocalipsa si vremurile de acum. Efectul pe termen lung este ca in povestea baiatului care mintea ca vine lupul la turma de oi, si cand a venit intr-adevar lupul, satenii nu l-au mai crezut…

    Apreciază

   • Olesea said, on ianuarie 25, 2020 at 10:58 pm

    Doamne ajută!
    Eu sunt din Republica Moldova si confirm faptul că unii au buletine de identitate care nu conțin IDNP. Nu credean nici eu, si nici măcar nu știam că există așa ceva pînă nu am vazut cu ochii mei acel buletin de identitate.

    Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on ianuarie 27, 2020 at 2:19 pm

    voicusoft

    Doamne ajuta!
    Frate, ti-am trimis un e-mail. Sa-mi dai un semn, te rog.

    Apreciază

  • s said, on ianuarie 24, 2020 at 9:50 pm

   Pr. Adrian
   Posibil sa fie de verificat la fel ca in acest video care a mai fost postat

   De fel nu mi se mai posteaza comentariile pe acest site din cauza ca am postat astfel de videoclipuri si am dus oamenii in derizoriu.
   Marcarea izotopica poate fi de domeniul SF, nu stiu, dupa cum la fel de bine poate fi si adevarat.
   Cred ca timpul le va arata pe toate cum vor fi.

   Apreciază

  • Alexandru TM said, on ianuarie 24, 2020 at 10:14 pm

   Doamne ajuta @Pr.Adrian

   Post si rugciune pentru doscoperire.

   Cea mai sigura metoda.

   Mantuire

   Apreciază

  • iulia20m said, on februarie 11, 2020 at 4:40 pm

   Cu o lanterna UV care se gaseste cu comanda de la e-mag. Mi-am cumparat si eu o lanterna UV caci la banca (anul trecut) mi s-a spus sa-mi dau parul de pe frunte la o parte si sa pun doua degete intr-un dispozitiv, dar dupa vreo 10 minute, timp in care functionara de la banca tot foscaia pe la cablurile de la calculator pe sub tejghea, am intrebat ce se intampla, dar nu mi-a raspuns nimic. Ceva nu-i mergea si eu ca tuta am bagat si degetele acolo si mi-am dat si parul de pe frunte la o parte. Parca eram hipnotizata sa fac ce zice ea. A renuntat si a facut operatiunea pentru care am mers la banca, fara nici o exlicatie. M-am verificat si zilele trecute dar multumesc lul Dumnezeu. Am intrebat si la banca intre timp daca au tehnologie biometrica si raspunsul a fost negativ. Nu stiu ce a vrut respectiva sa faca nici acum.

   Apreciază

 2. Getaa said, on ianuarie 24, 2020 at 7:02 pm

  De nu se poate precum in uk. Irlanda une faci poze ori unde vrei le duci la politie sa te vada si sa le insemneaze si te duci sa-ti faci pasaport biometric.
  La de ce neaparat aparatul lor…..???

  Apreciază

  • voicusoft said, on ianuarie 24, 2020 at 9:09 pm

   Se poate, dar in circumstante extraordinare (reinnoit permisul cu mandatar sau pentru reinnoit buletin cu imputernicire notarlaia/consulara de catre romanii din diaspora).

   In Rusia, in schimb, sunt automate de facut poze la buletine (pasaport intern e buletinul la ei) si se zice ca si alea iti scriu 666 pe frunte prin „marcare izotopica”.

   Acum trebuie precizat un lucru, in Rusia zvonul e ca marcare izotopica se face la perfectarea orcarui tip de act (biometric sau nu).

   Apreciat de 1 persoană

 3. adrenallin said, on ianuarie 24, 2020 at 8:16 pm

  Doamne ajuta!
  Eu cred ca pecetea va fi ceva asumat. Adica vei fi constient ca ti se va implanta cipul in mana sau pe frunte, nu va fi facuta pe ascuns. Cred ca va fi pe fata. Asta e ceea ce cred eu, un om NEVREDNIC si TICALOS.

  Apreciază

 4. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on ianuarie 24, 2020 at 9:32 pm

  Problemă dificilă! Pecete pe mâna dreaptă SAU pe frunte. Nişte indicii ne oferă Otroc Viaceslav. Cărțile de identitate vor fi mai mici, dar va exista o aparatură care va permite aplicarea unei peceti. In mod normal, dacă se dorea scrierea adresei din România şi cea din altă țară, cartea de identitate trebuia să fie mai mare…

  Apreciază

  • VioletaB said, on ianuarie 25, 2020 at 1:51 pm

   Otroc veceaslav a fost un biet copil inselat, care promova erezii, gen preexistenta sufletului (cica s-a vazut pe sine inainte de a intra in pantecele mamei sale), extraterestri si altele. Nu il mai promovati fara un studiu duhovnicesc serios…

   Apreciază

 5. Rafael said, on ianuarie 24, 2020 at 9:40 pm

  Fratilor , dar cu ce fel de aparat se poate citi aceasta marcare izotopica ?
  Eu zic ca ,daca marcarea izotopica a inceput inca de acum multi ani , conform „teoriei” lansate anul trecut , intru-un fel sau altul , acest semn ar trebui sa se vada cumva . Cred ca acel marcaj ar trebui sa raspunda la o anumita lungime de unda sau sa reflecte o anumita lungime de unda, chiar daca pentru ochiul uman este invizibil . A verificat cineva ce fel de radiatii emite acel semn ?
  Sau acum doar se marcheaza izotopic , urmand ca mai apoi sa se inventeze si aparatul de citit marcajul
  Cam ciudata „teoria” asta cu „marcarea inceput inca de acum multi ani” , cu siguranta in spatele ei se ascunde cu totul altceva

  Doamne ajuta !

  Apreciază

 6. Sorin said, on ianuarie 24, 2020 at 9:44 pm

  Apreciat de 1 persoană

 7. Cosmin said, on ianuarie 24, 2020 at 9:58 pm

  Imi amintesc ca in interviul luat de catre Alex Johnes lui Alen Russo, acesta din urma ii relateaza o conversatie avuta cu unul din membrii familiei Rockefeler, in care ii se spunea printre altele ca, fiecare om va avea un cip implantat in corp.

  Personal, consider ca aceea va fi pecetea. Aceasta este opinia mea.

  Chestiunea cu marcarea izotopica, o consider o pista falsa lansata de diversi intrusi ai sistemului, cu scopul de a fi deturnata miscarea anticip in derizoriu.

  Exact ca si lupta impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana: nici nu intentionau sa exploateze cu cianuri, dar opinia publica a fost deturnata pe aceasta pista falsa, iar exploatarea se face pe sest, cu efort minim, in paralel cu daunele ce le va plati Romania pentru ca s-a opus exploatarii imaginare cu cianuri.

  Apreciat de 1 persoană

 8. sherlock_holmes said, on ianuarie 25, 2020 at 1:08 am

  Pecetea sau semnul fiarei va fi pus in vremea Antihristului,dupa ce a luat puterea, si nu acum,conform sfintilor nostri .Probabil ca oamenii nu vor putea trai prea mult cu acel computer ( pecete) implantat,e vorba de doar citiva ani ( pina in 3 ani si jumatate ),caci prin el se controleaza viata interioara si trupeasca si sufleteasca a omului,spre ceva rau.

  Deci nu este vorba de marcare ci de implant,care controleaza si genereaza efecte nedorite.Spune Sfintul Andrei al Cezareii ca pe mina dreapta,pentru a le reteza facerea de bine si faptele bune ( aici putem vorbi si de facerea Sfintei Cruci,rugaciunea Lui Iisus ) sau pe frunte pentru a deveni obraznici…sau pentru a se recunoaste unii pe altii de departe,cum spune alt sfint.

  Cum spune parintele Elpidie,prin vaccinuri se vor introduce nanoparticule in trupul nostru ce voar accesa prin intermediul singelui toate organele corpului si vor functiona ca antene,emitatori-receptori. Iar mai tirziu computerul implantat ( pecetea ) care va coordona functionarea acestor ” spioni „. Va culege date si va transmite comenzi.

  Deci,ca o concluzie,raspunsul la intrebarea din titlu: NU. ( parerea mea )

  .

  Apreciat de 1 persoană

 9. Florin said, on ianuarie 25, 2020 at 11:42 am

  Cu ajutorul lui Dumnezeu nadajduesc sa ma opresc la actualul BI cele biometrice mi se par primejdioase
  Mie imi este suficienta informatia precum ca, noile pasapoarte sau buletine biometrice contin 666

  Este dureros sa aud uni preot si credinciuosi, cum ca nu ar fi nici o problema acest numar in acte, ca doar nu ia pus nimeni sa se lepede de ceva, dar eu intreb oare ,cum ar sta situatia in care tu ai fi PSD-ist si ai veni la sedinta cu un tricou pe care scrie PDL , ca de nu conteaza ca noi stim sigur ca e psd-ist , sau oare cum ar fi situatia in care tu ai fi in tabara suporterilor stelisti inbracat cu tricou dinamovist ,sau ce ar zice lumea dintr-o biserica dac dascalul ar veni inbracat cu un tricou care are nr 666 tiparit pe el ca doar la primit

  Pentru crestinul nostru nu mai conteaza nimic ,pentru ca este adormit de confort si mandrie, iar daca ar vedea nr 666 din acte o problema, iar puna in primejdie confortul

  Apreciază

 10. Al Claudia said, on februarie 7, 2020 at 7:25 pm

  Multumesc frumos responsabilului pentru publicarea acestui articol si a celor ce foarte frumos au clarificat teoriile din ce in ce mai numeroase care isi fac aparitia pe internet.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: