SACCSIV – blog ortodox

Bulgaria recunoaște „căsătoria” homosexuală a cetățenilor străini, dar nu și pe cea a cetățenilor bulgari. Totusi, aceasta reprezinta, de fapt, o victorie a UE, care incepand din 2018 (Romania) foloseste cetatenii straini pentru a atenta impotriva lumii ortodoxe

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 4, 2019

Foto: sbs.com.au

ORTHODOX CHRISTIANITY: BULGARIAN COURT RECOGNIZES GAY “MARRIAGE” OF FOREIGN CITIZENS BUT NOT BULGARIANS

Curtea bulgară recunoaște „căsătoria” homosexuală a cetățenilor străini, dar nu și pe cea a cetățenilor bulgari

Sofia, August 1, 2019

Forțele globalismului s-au confruntat din nou cu valorile creștine tradiționale, de data aceasta în vechea națiune ortodoxă bulgară.

În ciuda faptului că Bulgaria este una din cele douăzeci și două de țări din Europa care nu recunosc nici un fel de „uniuni” de același sex, potrivit UE, legislația bulgară este irelevantă atunci când vine vorba de recunoașterea homosexualilor străini, chiar în Bulgaria.

Unei perechi de lesbiene străine care locuiesc în Bulgaria, le-a fost recunoscută căsătoria de către o instanță la sfârșitul lunii iulie, deoarece una dintre ele este cetățean francez al UE, relatează Associated Press.

Chiar dacă Bulgaria însăși nu recunoaște căsătoria homosexuală, din cauza precedentului stabilit într-o hotărâre din 2018, statele membre ale UE sunt obligate să recunoască în mod legal căsătoriile între persoane de același sex din alte state membre, chiar dacă nu permit căsătorii gay pentru propriii lor cetățeni, sau nu recunosc căsătoriile gay în propriile legi.

Acest lucru demonstrează lipsa suveranității din cauza căreia multe state membre ale UE au fost din ce în ce mai deranjate – un semn general al globalismului, în care legea supremă a altor țări este din ce în ce mai subordonată influenței și hotărârilor străine.

Această lipsă de suveranitate este una dintre problemele care contribuie la creșterea euro-scepticismului, și a partidelor conservatoare, tradiționaliste sau altminteria celor naționaliste din întreaga Europă, care nu doresc ca problemele afacerilor lor interne să fie controlate și dictate de organisme străine, care n-au rezultat din alegeri. Un decalaj cultural foarte vizibil apare între statele membre ale Europei de Est și Centrale, conștiente de valorile lor tradiționale, precum Polonia și Ungaria, și politicile extrem de liberale ale statelor occidentale.

Este de remarcat faptul că hotărârea din 2018 a avut loc în România, o altă țară ortodoxă, și există un mare pericol și îngrijorare pentru faptul că ortodocșilor din UE li se vor încălca încet-încet tradițiile și libertățile religioase de către Bruxelles, în numele unei false înțelegeri a libertății.

Homosexualii a căror căsătorie a fost recunoscută în Bulgaria, aveau cetățenie franceză și, respectiv, australiană, iar căsătoria a fost recunoscută doar datorită apartenenței la UE deținută de partea franceză. Dacă acești indivizi ar fi fost din state din afara UE, sau chiar din Bulgaria, căsătoria nu ar fi fost recunoscută legal.

Această problemă creează o falsă dilemă, în care susținătorii homosexualilor pretind că drepturile și stilul lor de viață sunt încălcate, în timp ce o examinare mai atentă relevă cât de ridicolă este această revendicare, în special în această situație.

Niciuna dintre părțile implicate nu este bulgară sau nu are cetățenie bulgară, după cum s-a menționat, ci mai degrabă sunt străini cu domiciliul în Bulgaria. Nimeni nu i-a obligat pe acești oameni să se mute în Bulgaria, dar au ales în schimb să locuiască într-o țară străină, care are propria sa cultură străveche și tradiție religioasă. Fiind supărați că legea bulgară nu le recunoaște „căsătoria”, mai degrabă decât să accepte legea țării în care trăiesc, sau să se mute în țările lor de origine, sau în altă țară care le recunoaște (căsătoria homosexuală), au decis în schimb că Bulgaria este cea care trebuie să se schimbe pentru ei.

Până acum, Biserica Ortodoxă Bulgară nu a făcut niciun comentariu în această privință, cu toate acestea, Biserica Ortodoxă Bulgară și-a exprimat clar poziția creștină tradițională împotriva homosexualității, opunându-se paradei gay „Pride” din Sofia și, în general, publicația noastră a acoperit si poziția lor de multe ori.

Această nouă evoluție din 2018 până în prezent este foarte preocupantă, întrucât pare să ofere o modalitate pentru UE și vestul liberal să continue să atenteze asupra lumii ortodoxe în numele unei viziuni distorsionate și pervertite despre lume, complet străină civilizației ortodoxe.

Ar fi mai util pentru UE să abordeze neo-nazismul periculos afișat de schismaticii și de greco-catolicii ucraineni, într-o țară care se presupune că se străduiește să fie „europeană”, deoarece neo-naziștii, spre deosebire de Biserica Ortodoxă Bulgară, reprezintă o amenințare atât pentru securitatea ucraineană, cât și pentru cea paneuropeană.

Matfey Shaheen

8/1/2019

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Este Biserica Ortodoxă Sârbă un obstacol pentru SUA în Balcani?

Falsul Patriarh Filaret binecuvintează o uriasa „icoana” cu Sfantul Gheorghe avand simboluri demonice si naziste

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Adi said, on august 4, 2019 at 12:08 pm

    ar trebui să publici in continuare acel anunt de informare ca sa stim din timp unde te gasim:

    Comentariu saccsiv:

    In cazul in care mi se va inchide acest blog, ma gasiti la:

    https://saccsivanalytical.wordpress.com/

    Salvati adresa de mai sus. Detalii la:

    saccsiv a fost dat afara de pe portalul Ortodoxinfo.

    Bine ca v-ati împăcat , roagal sa iti dea parola de la saccsiv .

    Apreciază

  2. Duhul Capitanului said, on august 4, 2019 at 7:55 pm

    Satanistii (UE) îți spun :lasă-ne numai sa intram un pic…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.