SACCSIV – blog ortodox

Filmul “5G Apocalypse: The Extinction Event” dezvăluie modul în care 5G este o armă de asalt destinată distrugerii omenirii

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 23, 2019

Filmul 5G Apocalypse: The Extinction Event dezvăluie modul în care 5G este o armă de asalt destinată distrugerii omenirii

(Natural News) Dacă răsfoiți titlurile mass-media din Statele Unite, veți fi convinși că 5G este o tehnologie wireless de ultimă generație uimitoare, care va face totul mai rapid, mai ușor și mai incredibil. Dar aceasta este o minciună, deoarece 5G este într-adevăr o armă avansată, de tip militar, deghizată, care este implementată ca soluție finală împotriva unei omeniri libere.

Filmul lui Sacha Stone 5G Apocalypse: The Extinction Event (Apocalipsa 5G: Eveniment de Extincție) deschide ochii, adevărul urât despre 5G fiind dezvăluit în deplină oribilitate. Nu numai că 5G va invada fiecare aspect al vieții oamenilor, eliminându-se toată intimitatea, dar, de asemenea, va deveni pentru sănătate cea mai distrugătoare tehnologie care s-a creat vreodată.

Spre deosebire de pretențiile celor care impun 5G, pentru a fi implementată aproape pretutindeni, această tehnologie ultra-nefavorabilă este orice altceva, în afară de sigură. De fapt, există în antiteză cu viața însăși, frecvențele pe care le emite dăunează funcției biologice până la nivel celular.

”Este important să înțelegeți ce face 5G și ce spun ei că face”, avertizează unul dintre naratorii filmului. ”Ni s-a spus în documentul IEEE Beamforming că această tehnologie va prăjit ochii ca pe ouă, în al doilea război mondial.”

Pentru mai multe astfel de articole, accesați 5Galert.news.

5G vor fi folosite în radiații de tip microunde de război, avertizează experții

Ar putea fi mai ușor pentru unii să se convingă singuri că 5G, în ciuda ”efectelor secundare”, este încă în beneficiul nostru. Dar, după cum arată acest film, 5G reprezintă cel mai rău fel de radiație de tip microunde cunoscută omenirii și este absolut necesar să fie folosit ca armă împotriva umanității, pentru a impune și menține globalismul.

”Și voi toți trebuie să înțelegeți că acestea sunt arme militare”, afirmă filmul. ”Acestea sunt frecvențe de asalt. Dacă nu aflați nimic mai mult, asta trebuie să știți. Radiații cu microunde de război, aceasta înseamnă 5G.”

Dacă nu sunteți convins încă, luați în considerare cuvintele fostului președinte al Comisiei federale pentru Comunicații (FCC) și lobbyist în industria telecomunicațiilor, Tom Wheeler, care în timpul unui discurs pe care l-a avut la Clubul Național de Presă, a oferit cuvintele intenționate de rău augur, cu privire la expansiunea completă a acoperirii 5G, în lume.

”Prima generație fără fir, 1G, a fost vocea”, a spus el. ”A doua generație, 2G, a permis atât conversația, cât și textul. A treia generație, 3G, internet, într-un mod limitat. Tehnologia de astăzi, 4G, a finalizat migrarea digitală. Dar dacă cineva vă spune că ei cunosc detaliile a ceea ce va deveni 5G, fugi în partea cealaltă.”

Mark Steele, Display Expert și șef al Weapons Systems (sistemelor de armament) la SaveUsNow.org.uk, avertizează că LED-urile de stradă, care sunt instalate pe tot cuprinsul Occidentului emit deja 5G, ca să nu mai vorbim de lumina vătămătoare ”albastră” care dăunează ochilor și ritmului uman circadian.

”Există multă confuzie cu privire la ceea ce este 5G”, avertizează Steele. ”5G, în primul rând, reprezintă densificarea. Deci, sunt mult mai mulți transmițători în imediata apropiere a omului și este, de asemenea, un transmițător sofisticat, ilegal și ilicit. Ceea ce vreau să spun este că înseamnă o antena cu lentile dielectrice de mare viteză, ceea ce permite transmițătorilor 5G să realizeze harta 3D a mediului din casa voastră.”

„Frecvența de 868 Mhz este specifica pentru ambele sisteme de interogări în teren, astfel încât gigahertzii permit semnalului să traverseze ușor zidăria din beton și se pot culege efectiv date”, adaugă el. ”El vă poate lua la țintă în mod specific ca individ, deci orice judecător care se află într-un caz interesant, să spunem, orice avocat … oricine face orice lucrare care este potențial controversată, viața sa ar putea fi amenințată.”

5G este, de asemenea, aceeași tehnologie folosită în arsenalul de dispersare a mulțimii, pe care lumea o va vedea cu siguranță din ce în ce mai mult, pe măsură ce capătă formă sistemul globalist mondial.

Puteți viziona filmul 5G Apocalypse: The Extinction Event complet, pe YouTube. Citiți mai multe despre pericolele 5G pe 5Galert.com.

Surse pentru acest articol includ:

YouTu.be

Spectrum.IEEE.org

NaturalNews.com

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pavoni said, on mai 23, 2019 at 3:00 pm

    Apreciază

  2. Nimeni said, on mai 23, 2019 at 3:04 pm

    Atentie la reclamele care apar pe portalul OrtodoxInfo! Unele din ele nu sunt tocmai in regula. Mai jos cateva capturi de ecran, care arata o reclama la …Yoga sau la ceva „haine” pentru femei dar care starnesc poftele barbatilor.

    Singura mea intentie este de a semnala o problema pentru ca sa o puteti corecta! Nu intentionez sa critic, stiu bine ca sunt reclame afisate automat, fara a fi selectate de echipa portalului. Poate le puteti media (cenzura) putin pe cele nepotrivite.

    Aici puteti vedea capturile (link-ul expira intr-o saptamana):
    https://fil.email/OmvOWrrp

    Apreciază

  3. rr said, on mai 24, 2019 at 12:51 pm

    „Șase din zece angajatori verifică, în procesul de evaluare a unui candidat pentru un job în cadrul companiei, profilurile acestuia de social media, iar aproape patru din zece țin cont inclusiv de acest criteriu în decizia de recrutare, reiese dintr-un sondaj desfășurat de BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România.”

    https://www.dcnews.ro/ejobs_657221.html

    Apreciază

  4. octavpelin said, on mai 25, 2019 at 12:04 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  5. Duhul Căpitanului said, on septembrie 2, 2019 at 7:53 pm

    Pai, decât 5G și semnul fiarei, mai bine ww3…

    Apreciat de 1 persoană

  6. Florian said, on septembrie 12, 2019 at 10:31 pm

    Nu mai stiu link-ul filmarii dar un monah de la M. Athos ne avertiza asupra a doua mari pericole care ne ameninta in ziua de azi: razboiul cel nemaiauzit sau imparatia lui antichrist. Dar acel monah nu stia sa spuna ce va veni mai intai, razboiul sau imparatia lui antichrist. Chiar si marele razboi, nu se stie exact cum va fi: daca incepe de la miaza-noapte va fi rau, daca incepe de la miaza-zi va fi mai usor de trecut, spune o proorocie a Sf. Cosma Etolianul parca. Ma iertati ca am inceput sa incurc proorociile, nu stiu daca ati observat dar incep sa se gaseasca din ce in ce mai greu pe google, o fi oare intamplator?

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.