SACCSIV – blog ortodox

LIBERTATEA MEDICALA a JAPONIEI: Nu exista vaccinuri obligatorii iar copiii lor sunt cei mai sanatosi

Posted in VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on mai 7, 2019

LIBERTATEA MEDICALĂ A JAPONIEI: NU EXISTĂ VACCINURI ObLIGATORII IAR COPIII LOR SUNT MAI SĂNĂTOȘI

Politicieni din Statele Unite fac tot posibilul pentru a elimina libertatea de alegere a americanilor atunci când vine vorba de vaccinuri, dar Japonia are libertate medicală. Nu există mandate obligatorii de vaccinare în Japonia, iar copiii lor cresc mai sănătoși decât cei din Statele Unite.

Oficialii din California încearcă cu disperare să elimine drepturile locuitorilor, încercând să depășească opinia medicală cu privire la faptul dacă o persoană este sau nu potrivită pentru vaccinare, în timp ce politicienii din New York mandatează vaccinul împotriva rujeolei-rubeolei (MMR) Copiii in varsta de 12 luni, chiar daca siguranta si eficacitatea vaccinului nu au fost stabilite „( Link catre site-ul Merck – creatorul vaccinului MMR). Compania Merck admite că acest vaccin probabil nu este sigur, in special pentru nou-nascuti . 

Vrei să îți contaminezi în mod deliberat cu o boala gastro-intestinală copilului de vârstă de la 3 până la 4 luni sau să îi produci durerea respiratorie superioară? Calculați șansele de a vă îmbolnăvi copilul cu aceste crize serioase de sănătate cu șanse de 40-60%, pur și simplu atunci când o asistentă medicală sau un medic injectează așa-numitul vaccin MMR „sigur și eficient”. Da, efectele sunt identice pentru oricare dintre vaccinurile pentru rujeolă, oreion și rubeolă.

Acest lucru este în conformitate cu FDA și un studiu de vaccinare pe copii americani. Un procent șocant de mare de copii testați au suferit boli extreme la numai câteva zile și săptămâni după ce a primit același vaccin guvernatorul din New York (Bill „Adolf“ de Blasio) vrea să îl utilizeze, în scopul de a forța-vaccinarea tuturor evreilor ortodocși  (care stiu mai bine efectele și folosesc scutiri religioase).

CDC (Centrul pentru Sănătate și Prevenție) a fost pe deplin expusă numai datorită unei cereri FOIA (Freedom of Information Act), iar acum MMR poate fi considerat cel de-al treilea vaccin cel mai periculos cunoscut de omenire, asemănător vaccinului HPV mortal  și al infamului nociv care conține și mercur vaccinul gripal influenza.

Natural News

În loc să folosească forța de vaccinare, probabil oamenii de știință și medicii ar trebui să se uite rapid la ceea ce se întâmpla în Japonia. Cu o populație de 127 milioane de locuitori, Japonia are cei mai sănătoși copii și cea mai înaltă „speranță de viață sănătoasă” din lume. Țara se mândrește și cu copiii cel mai puțin vaccinați din orice țară dezvoltată. Acum să comparăm binele USSA . Statele Unite au cea mai mare rată a mortalității infantile din toate țările industrializate. Mai mulți copii americani mor la naștere și în primul an de viață decât în ​​orice altă țară comparabilă. Oh, și mai mult de jumătate dintre acei copii care supraviețuiesc, dezvoltă cel puțin o boală cronică, au raportat apărarea copiilor pentru sănătate .

Guvernul american, în cârdășie cu Big Pharma, sacrifică copiii noștri pentru profit. Ceea ce nu veți auzi de la promotorii vaccinului sau de la mass-media, este faptul că Merck se află în instanță în legătură cu fraudarea legată de MMR. Persoanele care au denunțat, au pretins că gigantul farmaceutic și-a modificat datele privind eficacitatea pentru componenta de urgență a vaccinului pentru a-și asigura monopolul continuu al pieței. Dovezile au dat naștere la două cazuri separate. În plus, un denunțător al CDC a afirmat că vaccinul MMR crește riscul de autism la unii copii. Alții au raportat că riscul potențial de vătămare permanentă din vaccinul MMR depășește riscul de a contacta rujeola.

Toate aceste riscuri legate de vaccinare sunt acoperite de agențiile guvernamentale (FDA și CDC), iar politicienilor pur și simplu nu le pasă. Industria vaccinurilor este profitabilă și până când viețile oamenilor nu vor devenii mai importante decât banii, guvernul și Big Pharma vor continua să sacrifice copiii si să-și alimenteze buzunarele.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Daniel Mocanu said, on mai 7, 2019 at 8:31 pm

    Super buna informatia si articolul!

    Hristos a inviat!

    Daniel

    Apreciază

  2. geo said, on mai 8, 2019 at 8:05 am

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23126853-investigatie-the-guardian-bellingcat-noi-dovezi-legate-distrugerea-moscheilor-xianjiang.htm

    Un comentariu cu cumulte note negative???: Dragi tovarasi si pretini de la The Guardian & shit. Oare cand veti scrie despre prigonirea milioanelor de crestini din China si despre daramarea a sute de biserici? Niciodata! De ce? Pentru ca sunteti in pat cu islamul, o religie criminala, pentru ca v-ati tradat toti inaintasii, crestini, care au cladit civilizatia de care va bateti voi joc azi. sa intelegeme ca cei care au votat cu minus sunt de acord cu ceea ce face China cu crestinii si, in general, cu ceilalti de alta credinta?

    Apreciază

  3. Remus Satală said, on mai 8, 2019 at 1:59 pm

    Ministrul norvegian al Sănătăţii: „Lăsaţi oamenii să fumeze, să bea şi să mănânce carne roşie cât vor!”

    https://adevarul.ro/international/europa/ministrul-norvegian-sanatatiilasati-oamenii-fumeze-bea-manance-carne-rosie-vor-1_5cd1ee1a445219c57e5d49b6/index.html

    Apreciază

  4. Serviu said, on mai 8, 2019 at 2:43 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.