SACCSIV – blog ortodox

VAMPIRISMUL pe cale să devină tratament acceptat pe scară largă

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 11, 2019

Tratamentul consta in inocularea vârstnicilor cu sange de adolescent

Traducerea Ortodoxinfo:

Scena din serialul „The 100”. Cat va dura pana cand sangele va fi luat cu forta? Foto: https://www.bustle.com/articles/47635-why-does-mount-weather-need-grounders-blood-on-the-100-they-could-be-looking-for-a

Un nou tratament medical inoculează adulții în vârstă cu „sânge de adolescent” recoltat de la tineri… vampirismul pe cale să devină „medicament” acceptat pe scară largă

Printr-o întorsătură șocantă a evenimentelor, mass-media recunoaște în mod deschis faptul că „elita” cheltuiește banii mulți pentru a obține infuzii de „sânge tânăr” de la adolescenți, despre care ei cred că, conține un fel de izvor al tinereții.

Rapoartele indica faptul ca un nou studiu clinic, cunoscut sub numele de „ambrosia”, testeaza efectele sangelui de la tineri, care contine factori de crestere speciali care nu se găsesc în sangele celor mai in varsta, despre care unii cred că pot ajuta la inversarea procesului de îmbătrânire.

„Sunt oameni din majoritatea statelor, oameni din străinătate, oameni din Europa și Australia”, a declarat dr. Jesse Karmazin, care lucrează la proiect, pentru CBS Philadelphia despre tipurile de participanți implicați în proces.

Cei care obțin transfuzii de sânge de la tineri sunt plătiți cu 8 000 de dolari pentru a vedea cum îi afectează – și dacă totul va fi un succes, după cum speră dr. Karmazin, atunci intenționează să înceapă o întreagă afacere de vânzare de sânge tânăr pentru profit.

Explicând ceea ce susține, spune că a observat deja la șobolanii de laborator care au primit transfuzii o inversare a procesului de îmbătrânire.

„Creierii lor sunt mai tineri, inimile lor la fel”, a spus el. „Părul lor, dacă era gri, se întunecă din nou.”

Cercetatorii de la Stanford testeaza acum „sângele tânăr” pe pacienții cu Alzheimer

Cercetări similare au loc, de asemenea, la Universitatea Stanford, unde cercetătorii testează efectele sângelui tânăr pe pacienții cu Alzheimer.

Potrivit dr. Sharon Shaw, cercetător al bolii Alzheimer la Stanford, sângele de la tineri arată deja dovezi că ajută la îmbunătățirea abilităților funcționale ale pacienților cu demență.

„Am descoperit că este sigur și fezabil să administrăm săptămânal perfuzii de plasmă tânără”, a declarat ea pentru mass-media. „Este foarte interesant faptul că pot exista componente în sânge care pot vindeca”.

Pentru mai multe știri asemănătoare, asigurați-vă că citiți Twisted.news.

Oamenii folosesc deja „sânge tânăr” în așa-numitele „estetice vampir” pentru a lupta împotriva ridurilor

Ar fi o greșeală, totuși, să credem că utilizarea sângelui tânăr în terapia anti-îmbătrânire se află încă în faza de testare. Aceleași rapoarte indică faptul că terapia este deja utilizată ca parte a așa-numitelor “vampire facials” pentru a trata ridurile, precum și rănile la nivelul articulațiilor și țesuturilor.

Plasma bogată în plachete, cunoscută și sub denumirea de PRP, implică prelevarea sângelui din propriul corp al pacientului, numai pentru a-l aplica local ca tip de „ser” de vindecare pentru a aborda o varietate de probleme de sănătate, inclusiv efectele dăunătoare ale procesului de îmbătrânire.

În unele cazuri, „esteticele vampir” sunt aplicate pe capetele pacienților în încercarea de a regenera părul.

„De fapt, putem folosi propriul sânge pentru a stimula corpul”, susține dr. Hooman Khorasani, care conduce Divizia de Dermatologie și Chirurgie Cosmetică la Sistemul de Sănătate din Muntele Sinai.

În timp ce cercetările actuale asupra acestei aplicații particulare sunt în desfășurare, dr. Khorasani spune că ceea ce a fost deja descoperit „pare foarte pozitiv”.

„Există încă o mulțime de necunoscute și de factori pe care nu-i știm când de fapt injectăm factorii de creștere și substanțele nutritive ale unei alte persoane în noi”, a recunoscut el.

În cazul transfuziilor de sânge administrate în alte scopuri, este deja cunoscut faptul că unii oameni vor avea efecte secundare dăunătoare, inclusiv probleme precum urticarie, leziuni pulmonare și infecții mortale. Aceste și alte efecte adverse pot să însoțească transfuzii de sânge de la tineri, de aceea și preocupările Dr. Khorasani.

Dar niciuna din aceste lucruri nu pare să oprească trenul de sânge de la scoaterea din stație, ilustrând încă o dată că aproape nimic nu este sacru pentru medicina modernă, inclusiv furtul forței de viață de la tineri și injectarea în cei bătrâni – și în special la cei care sunt bogați și bătrâni.

Pentru a ține pasul cu ultimele știri dintr-o perspectivă independentă și necenzurată, asigurați-vă că vizitați Awakening.news.

Sursele pentru acest articol includ:

Philadelphia.CBSLocal.com

NaturalNews.com

 

Reclame

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on ianuarie 11, 2019 at 4:21 pm

  Ei bine o sa traiasca mai mult dar ďe murit tot vor muri! Si atunci o sa fie…..foarte săraci și cu f.multe datorii!

  Apreciază

 2. Mănăstirea Sfinții Arhangheli, din Kosovo, cere din nou ajutorul românilor said, on ianuarie 11, 2019 at 6:42 pm

  ActiveNews vă relata, în martie anul trecut, despre strigătul al Mănăstirii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Kosovo, iar în urma apelului nostru, mulți români au sărit să-i ajute pe monahii acestei sfânt locaș.

  Astăzi, cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul, dar și al Praznicului Crăciunului pentru cei aflați pe calendarul vechi, monahii sârbi apelează din nou la români.

  De data aceasta, comunitatea mănăstirii Draganac strânge fonduri pentru renovarea și reabilitarea unei clădiri din incinta mănăstirii. Clădirea se află în satul părăsit din jurul mănăstirii și este de maximă importanță pentru siguranța comunității monahale: utilizarea ei și a terenului din jurul său nu permit majorității albaneze să preia pământul respectiv cu forța.

  De asemenea, lucrarea pământului permite monahilor să aibă ce mânca și să economisească astfel, resurse importante. Mai mult, însă, cu banii strânși, monahii vor readuce sistemul de electricitate și de apă curentă în satul respectiv, ambele fiind scoase din timpul războiului din Kosovo, în 1999! În plus, pentru realizarea proiectului ar fi angajați numai localnici, ceea ce ar constitui unica sursă de venit pentru cei în cauză.

  Toate acestea costă în jur de 22.000 de dolari, o sumă enormă pentru posibilitățile mănăstirii, singura enclavă sârbească din zona Novo Brdo.

  În acest sens, o parohie sârbă din Statele Unite a început o campanie de strângere de fonduri, strângându-se acum aproape 14.000 de dolari.

  Cei care doresc să doneze orice sumă de bani, oricât de mică, pentru cauza acestei comunități ortodoxe, o pot face accesând acest link. De asemenea, cei care vor să cumpere produse tradiționale realizate manual de către monahi, o pot face de-aici.

  Se pot face donații și prin Pay Pal, prin acest link.

  Biserica Ortodoxă Sârbă nu beneficiază de libertate în Kosovo, după declararea independenței în 2008. Despre necazurile ortodocșilor din Kosovo, ActiveNews a relatat aici.

  În mesajul trimis pe adresa ActiveNews, monahii de la Mănăstirea Sfinții Arhangheli mulțumesc celor care au ajutat deja și îi pomenesc în rugăciuni.

  https://www.activenews.ro/externe/Manastirea-Sfintii-Arhangheli-din-Kosovo-cere-din-nou-ajutorul-romanilor-154088

  Apreciază

 3. mishuleu said, on ianuarie 12, 2019 at 1:18 pm

  Tare comica e umanitatea. Vor trai cat va permite Dumnezeu. Doamne ajuta!

  Apreciază

 4. gheorghe said, on ianuarie 20, 2019 at 11:13 am

  Au dat si cei de la USA News, pe 18 ianuarie…

  Vai de mama lor ca se razvratesc fata de firea omeneasca…

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: