SACCSIV – blog ortodox

Tema “saptamanii de rugaciune pentru unitatea crestinilor (18 – 25 ianuarie 2019)” este poate cea mai antihristica de pana acum

Posted in ECUMENISM, SAPTAMANA DE RUGACIUNE PENTRU UNITATEA CRESTINILOR by saccsiv on ianuarie 12, 2019
Foto: https://angelus.com.ro/bucuresti-saptamana-de-rugaciune-pentru-unitatea-crestinilor-2019/

In fiecare an, saptamana de rugaciune pentru unitatea crestinilor are o tema. Ele sunt citate din Sfanta Scriptura, dar sunt folosite anapoda, pentru a le iesi lor bine in lucrarea ecumenista. Voi analiza tema din 2019.

Conform site-ului Consiliului Mondial al Bisericilor, aceasta va fi “Justice and only justice you shall pursue” („Dreptatea, numai dreptatea să o cauţi”):

https://www.oikoumene.org/en/resources/documents/commissions/faith-and-order/xi-week-of-prayer-for-christian-unity/2019

Pontifical Council for Christian Unity si Commission on Faith and Order al Consiliului Mondial al Bisericilor au scos si o brosura cu liniile directoare:

Week_of_Prayer_2019.pdf

Conform brosurii, textul biblic pentru 2019 este Deuteronom 16:11–20.

Sa vedem ce scrie in Biblia Ortodoxa la http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=17&cap=16

 1. Să te veseleşti înaintea Domnului Dumnezeului tău, tu, fiul tău şi fiica ta, robul tău şi roaba ta, levitul din cetăţile tale şi străinul, orfanul şi văduva, care vor fi în mijlocul tău, în locul pe care l-a ales Domnul Dumnezeul tău, ca să fie numele Lui acolo.
 2. Adu-ţi aminte că ai fost rob în Egipt; ţine dar şi păzeşte poruncile acestea.
 3. Sărbătoarea corturilor s-o săvârşeşti în şapte zile, după ce vei aduna din aria ta şi din teascul tău.
 4. Şi să te veseleşti în sărbătoarea ta: tu, fiul tău şi fiica ta, robul tău şi roaba ta, levitul şi străinul, orfanul şi văduva, care sunt în cetăţile tale.
 5. Şapte zile să sărbătoreşti înaintea Domnului Dumnezeului tău, la locul pe care-l va alege Domnul Dumnezeul tău, ca să fie numele Lui acolo; că te va binecuvânta Domnul Dumnezeul tău în toate roadele şi în tot lucrul mâinilor tale, şi tu de aceea să fii vesel.
 6. De trei ori pe an să se înfăţişeze toţi cei de parte bărbătească înaintea Domnului Dumnezeului tău la locul pe care-l va alege El: la sărbătoarea azimelor, la sărbătoarea săptămânilor şi la sărbătoarea corturilor, dar nimeni să nu se înfăţişeze înaintea feţei Domnului cu mâinile goale.
 7. Ci fiecare să vină cu dar în mâna sa, după cum 1-a binecuvântat Domnul Dumnezeul tău.
 8. în toate cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, să-îi pui judecători şi căpetenii după seminţiile tale, ca să judece poporul cu judecată dreaptă.
 9. Să nu strici legea, să nu cauţi la faţă şi să nu iei mită, că mita orbeşte ochii înţelepţilor şi strâmbă pricinile drepte.
 10. Caută dreptate şi iar dreptate, ca să trăieşti şi să stăpâneşti pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ţi-l dă.

Vorbim asadar despre Vechiul Testament, in care Deuteronom este a cincea şi ultima carte a Pentateuhului. E scrisa de Moise, deci dupa Fuga din Egipt dar inainte de cucerirea Canaanului de catre evrei.

Capitolul 16 mai are insa doua versete la final:

 1. Să nu-ţi sădeşti dumbravă de orice fel de copaci împrejurul jertfelnicului pe care-l vei zidi Domnului Dumnezeului tău.
 2. Şi să nu-ţi ridici stâlpi idoleşti, care sunt urâţi de Domnul Dumnezeul tău”.

Dintre toate versetele de la 11 pana la 22, acestea doua din urma sunt cele mai importante si tocmai ele au fost scoase din tema saptamanii de rugaciune pentru unitatea crestinilor. Iar repectivul indemn eliminat de ecumenisti nu este singular. Nu apare doar in respectivul capitol din Deuteronom si atat. Nimic nu-i intr-o doara in Sfanta Scriptura, dar acea tema chiar este repetata obsesiv in Vechiul Testament, daca permiteti o astfel de exprimare. Atat in Cartile lui Moise cat si dupa aceea. Este de fapt fundatia, fara de care tot restul nu-i decat o mare constructie ridicata direct pe nisip.

Revenind insa la Deuteronom, prin glasul lui Moise, Dumnezeu le spune israelitilor ce au de facut dupa ce vor cuceri Canaanul. Iar principala lor treaba de facut nu erau cele alese de CMB ca tema a saptamanii de rugaciune pentru unitatea crestinilor, ci tocmai ceea ce au omis ecumenistii. La Iesirea, Capitolul 34 se intelege mai bine:

 1. Domnul însă a zis către Moise: „Iată, Eu închei legământ înaintea a tot poporul tău: Voi face lucruri slăvite, cum n-au fost în tot pământul şi la toate popoarele; şi tot poporul în mijlocul căruia te vei afla tu, va vedea lucrurile Domnului, căci înfricoşător va fi ceea ce voi face pentru tine.
 2. Păstrează ceea ce îţi poruncesc Eu acum: Iată Eu voi izgoni de la faţa ta pe Amorei, pe Canaanei, pe Hetei, pe Ferezei, pe Hevei, pe Gherghesei şi pe Iebusei.
 3. Fereşte-te să intri în legătură cu locuitorii ţării aceleia, în care ai să intri, ca să nu fie ei o cursă între voi.
 4. Jertfelnicele lor să le stricaţi, stâlpii lor să-i sfărâmaţi; să tăiaţi dumbrăvile lor cele sfinţite şi dumnezeii lor cei ciopliţi să-i ardeţi în foc,
 5. Căci tu nu trebuie să te închini la alt dumnezeu, fără numai Domnului Dumnezeu, pentru că numele Lui este „Zelosul”; Dumnezeu este zelos.
 6. Nu cumva să intri în legătură cu locuitorii ţării aceleia, pentru că ei, urmând după dumnezeii lor şi aducând jertfe dumnezeilor lor, te vor pofti şi pe tine să guşti din jertfa lor.
 7. Şi vei lua fetele lor soţii pentru fiii tăi şi fetele tale le vei mărita după feciorii lor; şi vor merge fetele tale după dumnezeii lor şi fiii tăi vor merge după dumnezeii lor.
 8. Să nu-ţi faci dumnezei turnaţi.

Dumbravile alea erau pentru Astarte sau Ishtar. Cultul a aparut initial in Egiptul Antic si reprezenta fertilitatea, sexualitatea, razboiul. Era zeita orgiile sexuale (care se tineau in cinstea ei in acele dumbravi) iar de cele mai multe ori era reprezentata goala. Fenicienii o considerau sotia lui Baal.

Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/Statuette_Goddess_Louvre_AO20127.jpg

În mitologia canaanită, Baal sau Baal Hadad era zeul ploilor, al furtunilor, al fulgerului și trăsnetului, al vânturilor, al munților, precum și zeul vieții, care fertilizează pământul și zeu al timpului. Era reprezentat purtând un coif cu coarne, ținând într-o mână o măciucă, iar în celalaltă un fulger. I se aduceau sacrificii umane.

Soldati asirieni carandu-i statuia. Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/53/Ramman.png

Moloh. Popoarele din Canaan ii aduceau jertfe proprii copii. Iar descoperirile arheologice din Cartagina (fosta colonie feniciana) o confirma:

Cartaginezii chiar sacrificau copii

Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Moloch_the_god.gif

Dupa cum desigur ca ati observat, toate reprezentarile de mai sus au coarne. De ce oare?

Fratilor, simbolistica temei este antihristica, tocmai prin eliminarea celor doua versete de la final. Ca orice inselatorie diavoleasca, si aceasta tema are doar aparenta de lucru bun. Dreptatea? Suna bine la prima vedere, dar ce este dreptatea fara Dumnezeu?

Iar restul versetelor alese de CMB, ce sunt fara cele doua eliminate? Ca veseli probabil erau si canaanitii. Sarbatori tineau si ei, la draci, dar tineau. Belsug aveau si ei, caci tara era bogata. Judecatori probabil ca aveau si ei, caci sigur nu traiau anapoda. Isi pedepseau si ei hotii si criminalii, cumva. Legi sigur aveau si ei si probabil ca pedepseau si mita. Si atunci? Care mai era diferenta dintre canaaniti si israeliti? Cu ce erau ultimii mai cu mot ca primii? Raspunsul e tocmai in versetele omise de catre ecumenisti. Si de aceea, de fapt, le-au si omis, pentru ca religia ce o pregatesc ei are doar o spoiala de bine, ca si Noua Ordine Mondial. Acest new age, acest ecumenism total, ne ofera o falsa dreptate. O dreptate politic corecta, in care nu trebuie sa suparam pe cei ce se inchina la idoli sau pe musulmani sau pe mozaici sau pe eretici, caci doar si despre ei ni se spune ca urmaresc dreptatea. O dreptate pe placul antihristului, care la inceput tare drept se va mai arata…

 

Reclame

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on ianuarie 12, 2019 at 4:59 pm

  Porcii din corul madrigal au refuzat sa cante ultima strofa din imnul national, strofa pe care erau legal obligati sa o cante:
  Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină,

  Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.

  Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,

  Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost’pământ!
  Gunoaie satanice jidovite!
  Canalii!

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 13, 2019 at 8:47 am

   marian

   De capul lor au refuzat sa cante?

   Apreciază

   • marian said, on ianuarie 13, 2019 at 2:27 pm

    Iertare, dar, nu conteaza asta. Puteau sa refuze sa apara. Lingai, iertare, dar asa ii vad. Acum ma uitam la un „teolog” Valentin Guia, avocat al ecumenismului al venirii papei, spunand ca pana nu va disparea ura romanilor, nu va fi bine.
    Judecata Este A Lui Dumnezeu și nu a mea.
    Iertare dar mi-e grea infranarea.

    Apreciază

 2. TRAGEDIE în LUMEA MEDICALĂ! Expert în domeniul cancerului, decedat după un VACCIN BANAL said, on ianuarie 12, 2019 at 5:41 pm

  Un reputat expert britanic în domeniul cancerului a decedat în mod neaşteptat după s-a vaccinat contra febrei galbene, relatează vineri Press Association. Profesor Martin Gore, în vârstă de 67 de ani, descris drept o ”inspiraţie” de către prinţul William, duce de Cambridge, a decedat joi dimineaţa, au anunţat reprezentanţii spitalului Royal Marsden, administrat de NHS Foundation Trust.

  Profesorul Gore a lucrat timp de peste trei decenii la Spitalul Royal Marsden specializat în tratarea cancerului, reprezentanţii instituţiei declarând că pierderea acestuia este ”imensă”.

  Persoanelor care urmează să călătorească în Africa Subsahariană, mare parte din America de Sud, unele zone din America Centrală şi Caraibe li se recomandă să efectueze vaccinul contra febrei galbene, care conferă protecţie de lungă durată faţă de această afecţiune transmisă de ţânţari, scrie LaPsihiatru.ro.
  Însă vaccinul nu este recomandat anumitor persoane, printre acestea numărându-se şi cele trecute de vârsta de 60 de ani.

  Reacţiile adverse grave, care afectează creierul sau alte organe, pot apărea în mai puţin de zece cazuri la un milion de doze de vaccin, potrivit NHS.
  Profesor Martin Gore activat în cadrul Institutului pentru Cercetarea Cancerului şi a fost director medical la Royal Marsden. El a fost decorat cu Ordinul Imperiului Britanic în 2016 pentru serviciile aduse în domeniul oncologiei.

  În postura de preşedinte al Royal Marsden, ducele de Cambridge i-a oferit acestuia un premiu pentru întreaga activitate, în 2015. ”Martin reprezintă o sursă de inspiraţie – entuziasmul său contagios şi pasiunea pentru activitatea sa, compasiunea şi bunătatea de care dă dovadă faţă de pacienţii săi, familiile acestora şi prieteni, îmi întăreşte părerea că Royal Marsden este un loc cu adevărat special. Este unul dintre pionierii tratamentului oncologic din secolul XX şi un prieten, coleg şi doctor de încredere pentru mulţi”, a declarat prinţul William la acea vreme.

  Apreciază

 3. best722014 said, on ianuarie 12, 2019 at 6:36 pm

  Părintele Nicolae Steinhardt:

  Norma cea nouă e dragostea, nu mai e strictă, riguroasă, searbădă, îngrădită dreptate şi cu atât mai puţin suprameticuloasă, oarba împlinire a celor şase sute treisprezece porunci. Iată ce nu au înţeles fariseii. Caracterul paradoxal ce stă la temelia noi învăţături ei nu l-au mai putut nici constata, nici asimila. Leon Bloy însă – care L-a iubit pe Hristos şi a intuit existenţial tâlcul parabolelor Sale – a putut scrie: „O! Hristoase, care-i iubeşti pe cei ce Te răstignesc şi răstigneşti pe cei ce Te iubesc”. Aşa şi este: pe ucigaşii şi hulitorii Săi îi iartă, iar pe apostolii, ucenicii, credincioşii Săi îi meneşte răstignirii, sfâşierii de către fiare, arderii pe rug, strujirii cu gheare de fier, prigoanei şi tuturor soiurilor de chinuri, suferinţe şi scârbe. Pentru primii se roagă Tatălui, pe ceilalţi, pe ai Săi, îi sfătuieşte să-şi ia crucea şi să-L urmeze pe calea calvarului.
  Creştinismul, faţă de Legea veche, ca mod de viaţă, e ceva cu totul nou, e altceva, cu totul altceva: trecerea de pe un domeniu pe altul, de la o axiologie la alta produce un efect pe care fizicienii îl numesc efect de zoom: situaţia e răsturnată, perspectiva se desfăşoară din cu totul alte puncte de orânduire a câmpului vizual, şi din cu totul alte puncte de reper. Creştinismul faţă de legea veche se află într-o postură asemănătoare cu a fizicii infraatomice şi cuantice faţă de mecanica newtoniană: într-atâta e dragostea diferită de simpla dreptate, într-atâta o depăşeşte, deschizând ochilor noştri uimiţi alt orizont, o altă lume cu alte legi paradoxale.
  Poporul israelitean – şi acesta e meritul său incontestabil şi nepieritor – a recunoscut pe Dumnezeu când pe acelaşi munte cu două nume, Sinai şi Horeb, i-a vorbit printre fulgere şi tunete lui Moise ori ca adiere de vânt lin şi dulce i S-a arătat lui Ilie. Când însă prin glasul proorocilor l-a chemat la îndreptare, norodul acesta teofor n-a ştiut decât să-i prigonească ori să-i omoare pe purtătorii de cuvânt ai divinităţii. Iar când, asemenea stăpânului viei, Tatăl trimite în lume pe însuşi Fiul Său prea iubit, urmaşii milostivnicului şi ospitalierului părinte Avraam nu găsesc nimic altceva de făcut decât să-L răstignească pe Acesta, poticnindu-se de piatra de la capătul unghiului, care-i şi zdrobeşte.
  Nu se putea ca ucigaşii proorocilor şi ai Fiului, ca făcătorii de rele şi zămislitorii de roade acre să mai continue a deţine monopolul Făgăduinţei. Ea urma să treacă (fără a exclude câtuşi de puţin cazurile individuale de păstrare a dreptăţii şi deci calificativul de „om al lui Dumnezeu”) asupra tuturor neamurilor, pe linia planului divin de mântuire cosmică şi de lărgire neîncetată a cunoaşterii adevărului. Pa¬rabola lucrătorilor celor răi ne vorbeşte în cuvinte lesne de înţeles despre părăsirea de către iudei a Vechiului Testament (pe care-1 înlocuiesc cu Talmudul – cod de procedură canonică) şi despre preluarea revelaţiei dintâi de către creştinism. Litera Legii, iudaismul o păstrează cu o minuţiozitate şi o scrupulozitate (un fel de panică a mărunţişurilor) nu lipsite de dramatism şi îndârjire; dar spiritul Legământului l-au moştenit – prin şi întru Hristos – ucenicii, urmaşii şi credincioşii Săi, care au înţeles că litera omoară, iar duhul dă viaţă. A lor este acum via, spre lucrare, rodire şi îmbogăţire. Fie ca ei să se dovedească, în adevăr, vrednici de misiunea ce li s-a încredinţat, care-i bună şi fericită vestire, dar presupune totodată şi cutremurătoare răspundere.
  Ce ne călăuzeşte? Vechiul Testament ca proorocire şi preînchipuire a Noului Testament, Noul Testament ca împlinire şi desăvârşire a celui Vechi, Scriptura adică, întreagă, cuvântul Unuia şi Aceluiaşi Dumnezeu Care mai întâi a dat Legea pe muntele descoperirii, iar apoi a îngăduit săvârşirea Jertfei de pe dealul Căpăţânii, spre a ne chema la libertate, a ne mântui şi a ne deschide ochii asupra misiunii noastre fără seamăn pe pământ şi în lume. O! de ni s-ar lumina mintea ca să pricepem, de ni s-ar înzeci puterile ca să putem făptui, de ni s-ar aprinde râvna ca să facem din via aceasta sădită de dreapta lui Dumnezeu preafrumoasa grădină pentru înflorirea căreia S-a urcat pe cruce Fiul Său Cel Unul Născut.

  Îmbrăcarea omului în Hristos prin dreptatea lui Dumnezeu reprezintă tocmai îndreptarea „căci câți în Hristos v-ați botezat în Hristos v-ați și îmbrăcat” ( Gal. 3, 27). Nu există nicio întrerupere în planul lui Dumnezeu, Hristos desăvârșește Legea și dăruiește oamenilor dreptatea Lui. Capitolul trei al Epistolei către Romani și următoarele arată limpede acest lucru.

  De asemenea:

  Epistola catre Filipeni a Sfantului Apostol Pavel (3:2-11)

  2. Păziţi-vă de câini! Păziţi-vă de lucrătorii cei răi! Păziţi-vă de tăierea împrejur.
  3. Pentru că noi suntem tăierea împrejur, noi cei ce slujim în Duhul lui Dumnezeu, şi ne lăudăm întru Hristos Iisus şi nu ne bizuim pe trup,
  4. Deşi eu aş putea să mă bizui şi pe trup. Dacă vreun altul socoteşte că se poate bizui pe trup, eu cu atât mai mult!
  5. La opt zile, am fost tăiat împrejur; sunt din neamul lui Israel, din seminţia lui Veniamin, evreu din evrei, după lege fariseu;
  6. În ce priveşte râvna, prigonitor al Bisericii; în ce priveşte dreptatea cea din Lege, fără de prihană.
  7. Dar cele ce îmi erau mie câştig, acestea le-am socotit pentru Hristos pagubă.
  8. Ba mai mult: eu pe toate le socotesc că sunt pagubă, faţă de înălţimea cunoaşterii lui Hristos Iisus, Domnul meu, pentru Care m-am lipsit de toate şi le privesc drept gunoaie, ca pe Hristos să dobândesc,
  9. Şi să mă aflu întru El, nu având dreptatea mea cea din Lege, ci pe aceea care este prin credinţa în Hristos, dreptatea cea de la Dumnezeu, pe temeiul credinţei,
  10. Ca să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui şi să fiu primit părtaş la patimile Lui, făcându-mă asemenea cu El în moartea Lui,
  11. Ca, doar, să pot ajunge la învierea cea din morţi.

  Apreciază

 4. mircea.v said, on ianuarie 12, 2019 at 11:10 pm

  off

  Ne apropiem cu pasi mari de momentul „si nu vei putea cumpara sau vinde…”, adica, nu vei putea face comert daca nu ai semn, daca nu esti cipuit.
  Cipuit, inseamna libertate zero; sclav. Vei putea face comert doar daca esti sclav. Vei putea avea o proprietate doar daca esti sclav. In vremurile din urma totul e rasturnat: normalul e anormal si anormalul e normal, albul e negru si negrul e alb. Asa ca, se leaga. In vremuri mai normale sclavul nu avea cum sa aiba o proprietate, nu putea face comert, in vremurile ultime doar sclavul poate avea o proprietate, doar sclavul va putea face comert.
  Deci, ai de ales, sclav care poate cumpara sau vinde, sau liber dar fara a putea cumpara sau vinde.
  Acuma, cel cipuit nici macar sclav nu e, ca sclavul are cea mai de pret libertate, libertatea interioara. Cipuitul este mai jos decat sclavul, nu mai are nici libertate interioara, si este de fapt un fel de zombi-robot. Sclavul e om, cipuitul e sub-om.

  Doua pasaje interesante din cartea „Walden” – Henry David Thoreau, scrisa la 1850 (SUA)

  „Visam, deasemenea, ca as fi putut culege ierburi salbatice, sau sa duc conifere satenilor carora le placea sa-si aminteasca de paduri, sau chiar in oras, cu caruta. Dar am invatat de atunci ca orice fel de comert blestema tot ce foloseste; si chiar daca ai vinde mesaje din rai, intregul blestem al comertului s-ar lega de ele.”

  „Bucura-te de pamant, dar nu fii proprietarul lui. Din lipsa de indrazneala si incredere au ajuns oamenii asa cum sant, vanzand si cumparand, petrecandu-si vietile ca niste sclavi.”

  Apreciază

 5. gheorghe said, on ianuarie 13, 2019 at 4:25 am

  Bine ca au dat lege pro-Jidanime si nu exista pentru anti-Crestinism…
  The “McJesus,” which was sculpted by Finnish artist Janei Leinonen and depicts a crucified Ronald McDonald, went on display in August as part of the Haifa museum’s “Sacred Goods” exhibit.

  PS: vad ca pe ortodoxinfo nu ma lasa sa postez acest mesaj…

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 13, 2019 at 9:29 am

   gheorghe

   Repede ai pus tu puncte puncte…
   Din cauza link-ului intrase la moderare. De ce la asta nu te-ai gandit? Ca doar nu postezi de ieri comentarii.

   Apreciază

   • gheorghe said, on ianuarie 14, 2019 at 9:41 am

    Nu acuz; am un add-blocker (duckduckgo) si o setare pe mozilla sa nu fie locatia „data” si probabil ca setarile de securitate trateaza diferentiat. I-am dat „off” la „Privacy proection” da’ cred ca mai are ceva si nu ma prind eu.
    Mie mi-e mai drag aici decat acolo si citesc din ceea ce s-a publicat cu ani inainte sa ajung si eu un cititor profund atasat.
    PS1: nici nu ma gandesc sa ingreunez munca pe care o duci spre marturisirea Adevarului, iti doresc sa te ajute si sa te ocroteasca Dumnezeu!
    PS2: ai subliniat ceaa ce sigur ai observat de mult la mine, folosirea punctelor de suspensie; le pun ca sa-mi tai vorba ca imi vine sa t-o-o-o-t scriu si nicidecum sa sugerez ca ceva este rau pe partea „cealalta”. Rog sa fiu crezut!

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 14, 2019 at 10:52 am

    gheorghe

    Am inteles, frate.

    Apreciază

 6. geo said, on ianuarie 13, 2019 at 11:18 am

  Apropo de „vrem spitale nu catedrale”: in ultimele zile presa abunda de cazuri grave de malpraxis, de starea deplorabilă a spitalelor, in care se pompeaza multe miliarde de euro și de „vrem o Tara că afara”: https://www.msn.com/en-gb/news/uknews/a-sickening-waste-the-brand-new-%C2%A3500m-nhs-hospital-lying-empty-and-unused-just-three-miles-from-where-theresa-may-launched-her-10-year-plan/ar-BBRWDjO

  Apreciază

 7. A murit arheologul care a descoperit cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume said, on ianuarie 13, 2019 at 5:30 pm

  A murit arheologul care a demonstrat că lângă Timișoara se află probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, contemporană cu perioada Războiului Troian. Alexandru Szentmiklosi a reușit să redeschidă șantierul de la Cornești – Iarcuri ce a stat neatins aproape un secol. A scos la iveală artefacte prețioase, a adus specialiști din toată lumea să studeieze enigmele vechii cetăți.

  Alexandru Szentmiklosi era șeful Secției de Arheologie a Muzeului Național al Banatului și a decedat, la 47 de ani, sâmbătă, răpus de o boală cruntă.

  Lui i se datorează faptul că șantierul arheologic de la Cornești a fost redeschis după ce 80 de ani nimeni nu s-a ocupat de el. Descoperirile au fost atțt de interesante încât Muzeul Național al Banatului a obținut și un teren, din partea primăriei Orțișoara, pentru a construi un punct muzeal dedicat descoeririi contemporane cu Troia.

  La Corneşti s-a descoperit cea mai mare fortificaţie preistorică din Europa, și cea mai mare din Epoca Bronzului cercetată în lume până acum. Pe baza probelor de carbon-14, este datată în mod cert în a doua jumătate a mileniului II îen (sfârşitul Epocii Bronzului). ”Fortificaţia aparţine culturii Cruceni – Belegiš, care a fost răspândită din nord-estul Croaţiei până în zona piemontană a Banatului, controlând valea Dunării şi până la nord de Mureş”, mai explica dr. Alexandru Szentmiklosi, şeful secţiei de Arheologie a Muzeului Banatului. Pe baza cercetărilor, acesta a descoperit că la Cornești se afla un centru politic de prim rang, volumul imens de muncă necesar edificării indicând cu siguranţă existenţa unei elite care a fost capabilă să coordoneze atât activitatea de construcţie cât şi pe cea de întreţinere, activităţi care implicau munca a mii de oameni.

  Alexandru Szentmiklosi avea 47 de ani, era Doctor în Istorie, cu stagii de pregătire la Berlin, Würzburg, Padova și București, membru în Comisia Națională de Arheologie. A deschis și săpat în peste 30 de șantiere.

  https://evz.ro/a-murit-arheologul-care-a-descoperit-ea-mai-mare-cetate-de-epoca-bronzului-din-lume-i-foto.html

  Apreciază

  • A murit arheologul care a descoperit cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume said, on ianuarie 13, 2019 at 5:33 pm

   Ciudat cum se ascunde istoria unui neam.
   Ciudat, foarte ciudat, cum dispar valorile sale.
   Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

   Apreciază

 8. Antidot Forte - Tratament pentru HPV (Virusul Papiloma) dar si alte boli infectioase virale (P) said, on ianuarie 14, 2019 at 12:29 pm

  Persoanele diagnosticate cu boli infecțioase virale nu mai trebuie să-și facă acum griji pentru sănătatea lor, întrucât specialiștii în medicină naturopată au realizat un supliment alimentar revoluționar – Antidot Forte, ce conține o mulțime de ingrediente menite să întărească sistemul imunitar.

  Realizat pe bază de vitamina C, turmeric, usturoi negru, propolis, precum și lemn dulce, Antidot Forte are o formulă unică, sută la sută naturală, ce întărește sistemul imunitar, astfel că-l ajută să lupte împotriva virușilor și infecțiilor de toate tipurile, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți, vitamine și minerale.

  Ce conține și ce proprietăți are Antidot Forte

  Antidot Forte este un supliment alimentar în compoziția căruia se regăsește ghimbir, ce este o sursă excelentă de potasiu, zinc, calciu, cupru, magneziu, dar și vitamina B6, C și D, astfel că acest remediu naturist este recomandat pentru tratarea oboselii, dar și pentru eliminarea toxinelor din organism. Este recomandat, de asemenea, persoanelor diagnosticate cu infecții respiratorii, fiind util pentru a trata tusea, bronșita, dar și artrita și durerile musculare.

  Antidot Forte este o sursă excelentă de antioxidanți, motiv pentru care ajută la întărirea sistemului imunitar și, mai mult de atât, reduce riscul de apariție a unor infecții ori alte afecțiuni. Reglează, de asemenea, și nivelul de colesterol din sânge și previne depunerea grăsimilor pe artere.

  De asemenea, Antidot Forte este eficient pentru tratarea hepatitei virale de tip A, B sau C, deoarece stopează evoluția lor. Conform unor studii de specialitate, acest remediu este recomandat și pentru tratarea unor forme de cancer, precum mamar, pulmonar, de colon, de prostată sau chiar hepatic, fiind esențial pentru a reduce celulele canceroase.

  Antidot Forte reglează hipertensiunea arterială, dar și glicemia din sânge, astfel că este benefic pentru diabetici, dar și pentru persoanele diagnosticate cu afecțiuni cardiovasculare.

  Printre altele, Antidot Forte este util pentru a trata și anemia, oboseala cronică și depresia, însă este eficient și pentru a trata ischemia cardiacă, aritmia cardiacă, dar și infecțiile genitale, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți.

  Lemnul dulce, ingredient regăsit în compoziția Antidot Forte, este o sursă de saponine, triterpenice, astfel că neutralizează toxinele din organism, tratează infecțiile gingiilor, psoriazis sau exczeme, dar și poliartrită reumatoidă ori hepatita virală de tip A, B, C.

  Frunzele de măslin se găsesc în compoziția Antidot Forte și conțin potasiu, calciu, fier, fosfor, dar și mangan sau magneziu, vitamine A, B1, B2, C și E, astfel că tratează bacteriile și virușii.

  Antidot forte – mod de administrare

  Acest remediu naturist revoluționar ce poate trata chiar și virusul HPV, care este foarte întâlnit și contagios, este recomandat a fi administrat în doză de 3 capsule pe zi, înainte de masă și nu există niciun fel de contraindicații.

  Acesta este un produs marca Medicinas si este recomandat de medici din toata lumea.

  Apreciază

 9. nimeni said, on ianuarie 14, 2019 at 5:31 pm

  Propunere de articol:
  1. In ultima vreme TOATA LUMEA e racita, are gripa, tuseste, stranuta, stari febrile etc. Si eu am avut si sotia si colegi de servici si toti din jurul meu. Mie mi-a trecut cu paracetamol simplu si eventual ibuprofen (ca e mai ieftin decat nurofen si e exact acelasi lucru).
  2. Dupa ce s-au imbolnavit toti bine-bine, i-a si intors raceala de vreo 2-3 ori, apare la stiri pe la nu stiu ce canal de televiziune ca… „TREBUIE SA NE VACCINAM”.
  O fi coincidenta? Sau o fi vreo noua „manevra” big-pharma, cam cum a fost mai demult „campania de marketing” (adica ISTERIA) cu gripa porcina, doar ca acum s-au folosit de chemtrails in loc de cei de la stiri (in locul stirilor alarmiste din 2010, cand cu gripa porcina, cand tot spuneau „s-au mai imbolnavit 3” si „inca 2 cazuri de gripa porcina, semnalate… [nu stiu unde]” )

  Apreciază

 10. Vasile Novikov - pentru frati said, on ianuarie 14, 2019 at 6:35 pm

  Apreciază

 11. geo said, on ianuarie 15, 2019 at 10:08 am

  Nobel Prize-Winning DNA Pioneer James Watson Stripped Of Titles For Insisting Race And IQ Are Linked

  http://www.informationliberation.com/?id=59667

  https://www.hotnews.ro/stiri-cultura-22910277-james-watson-laureat-premiului-nobel-isi-pierde-titlurile-academice-din-cauza-unor-comentarii-rasiste.htm

  https://www.hotnews.ro/stiri-international-22911283-polonia-primarul-din-gdansk-injunghiat-duminica-seara-murit.htm

  Adamowicz was a powerful liberal voice in a country that has been governed by the rightwing Law and Justice party since 2015. He is best known in Poland and internationally as a staunch supporter of LGBT rights and the rights of migrants and refugees during a period of rising anti-migrant sentiment.

  “I am a European so my nature is to be open,” Adamowicz told the Guardian in 2016.

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/gdansk-mayor-dies-after-polands-first-assassination-end-communism

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/magma-under-yellowstone-supervolcano-rising-scientists-warn-eruption-would

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/israels-top-commander-finally-admits-role-syrias-invisible-war

  http://charleshughsmith.blogspot.com/2019/01/the-decline-and-fall-of-european-union.html

  http://endoftheamericandream.com/archives/the-american-psychological-association-issues-new-guidelines-that-say-traditional-masculinity-can-hurt-boys

  https://thefreethoughtproject.com/big-pharmas-worst-nightmare-survey-finds-most-medical-pot-users-quitting-prescription-drug-use/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/gillettes-toxic-masculinity-ad-campaign-backfires-spectacularly

  http://12160.info/video/we-believe-the-best-men-can-be-gillette-short-film

  https://straightlinelogic.com/2019/01/13/the-yellow-vests-get-it-right-by-robert-gore/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/30000-la-teachers-strike-first-time-30-years

  http://www.shtfplan.com/headline-news/californias-communist-governor-proposes-taxing-drinking-water_01142019

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/brazils-bolsonaro-blasts-lefts-marxist-indoctrination-enslaving-kids-welfare

  https://governmentslaves.news/2019/01/14/study-less-than-six-hours-sleep-per-night-increases-risk-for-heart-disease/

  http://www.investmentwatchblog.com/escalation-in-france-macrons-government-is-now-using-helicopters-to-drop-tear-gas-on-yellowvest-protesters/

  https://www.wakingtimes.com/2019/01/14/court-ruling-confirms-mercks-gardasil-hpv-vaccine-kills-people-did-anyone-even-notice/

  https://www.infowars.com/leftist-french-website-calls-for-heterosexuality-to-be-banned/

  https://www.investmentwatchblog.com/understanding-why-the-euro-is-a-failure-the-one-big-happy-family/

  http://12160.info/video/islamic-ny-tv-exec-guilty-of-beheading-wife

  http://12160.info/forum/topics/afghan-man-stabs-pregnant-woman-at-german-hospital-victim-loses-h?xg_source=activity

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-12/western-media-publishing-fake-news-about-russia-good-career-move-no-consequences

  https://sputniknews.com/science/201901131071443966-dna-nobel-prize-winner-stripped-of-honors/

  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/12/eu-army-already-taking-shape-brags-german-defence-minister/

  https://rare.us/rare-politics/issues/the-green-fraud/california-decides-to-regulate-cow-farts-in-order-to-fight-global-warming/

  http://www.investmentwatchblog.com/pineapples-offer-you-enormous-health-benefits-and-can-even-help-the-body-fight-off-chronic-disease/

  http://www.investmentwatchblog.com/vaccines-do-cause-autism-according-to-pro-vaccine-expert-the-sworn-affidavit-states-that-he-told-government-officials-about-the-vaccine-autism-link-long-ago-but-they-kept-it-secret-and-promptly-fi/

  https://www.activistpost.com/2019/01/change-your-phone-settings-so-apple-google-cant-track-your-movements.html

  https://www.mintpressnews.com/kids-are-dying-the-guardian-reports-more-good-news-from-venezuela/253816/

  https://www.intellihub.com/natures-miracle-everything-you-need-to-know-about-cbd/

  https://www.eff.org/deeplinks/2017/06/top-canadian-court-permits-worldwide-internet-censorship

  https://zenit.org/articles/syria-assad-to-rebuild-memorial-church-of-armenian-genocide-in-deir-ez-zor/

  https://www.globalresearch.ca/new-documents-reveal-a-covert-british-military-intelligence-smear-machine-meddling-in-american-politics/5665356

  https://www.naturalnews.com/2019-01-12-immunization-children-are-injected-with-triton-x-100-dow-chemical.html

  https://www.investors.com/politics/editorials/u-n-s-global-warming-fraudsters-are-more-interested-in-climate-cash-than-climate-change/

  https://www.jihadwatch.org/2019/01/canada-plans-to-welcome-more-than-1000000-new-immigrants-in-the-next-three-years

  https://mommyunderground.com/lgbt-activists-infiltrate-retail-ad-and-degrade-marriage-in-a-sickening-way/

  https://www.aljazeera.com/indepth/features/yemeni-school-childhood-doesn-exist-180902072038312.html

  https://alethonews.com/2019/01/12/eisenhowers-starvation-order/

  https://www.intellihub.com/mind-control-and-the-flu-virus/

  https://sputniknews.com/world/201901121071427395-belgium-daesh-children/

  https://www.presstv.com/Detail/2019/01/12/585600/UK-poverty-children-school-eating-bins

  https://www.activistpost.com/2019/01/thanks-to-their-student-loans-millennials-expect-to-die-in-debt.html

  https://govtslaves.info/2019/01/13/health-ranger-you-are-living-through-the-final-chapter-of-modern-human-civilization-video/

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6584827/McCarrick-accuser-cooperates-NYC-prosecutors-abuse.html

  http://imemc.org/article/israeli-police-fire-tear-gas-at-palestinian-christians-protesting-israeli-art-exhibit/

  https://rense.com/general32/americ.htm

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-11/french-democracy-dead-or-alive-gilets-jaunes-2019

  http://www.pravdareport.com/news/world/09-01-2019/142166-israel_stealing-0/?utm_referrer=main_last_news_list

  https://voiceofeurope.com/2019/01/swedish-right-wing-led-municipality-ends-pork-free-school-meals/

  https://voiceofeurope.com/2018/10/migrant-celebrates-swedish-citizenship-by-raping-woman-and-tells-her-now-i-can-do-what-i-want/

  https://voiceofeurope.com/2018/06/body-of-raped-dog-found-inside-greek-refugee-camp/

  https://govtslaves.info/2019/01/13/these-5-neurotoxins-found-in-popular-food-may-be-lurking-in-your-favorite-snack/

  https://govtslaves.info/2019/01/13/blood-pressure-medication-recalled-after-it-was-discovered-to-be-mislabeled/

  http://www.madnesshub.com/2019/01/mother-of-four-removes-her-son-15-from.html

  https://www.wakingtimes.com/2019/01/12/scientists-explain-how-digital-technology-affects-the-brain/

  https://www.investmentwatchblog.com/junk-food-obesity-video-games-and-early-death-is-that-what-america-is-coming-to/

  http://www.investmentwatchblog.com/vaxx-propaganda-in-overdrive-as-vaccine-autism-link-confirmed-cdcs-own-expert-vaccine-court-witness-confirmed-vaccines-can-cause-autism-so-they-fired-him-immediately/

  http://theconversation.com/the-quiet-threat-inside-internet-of-things-devices-109391

  http://www.investmentwatchblog.com/watching-the-arctic-sea-ice-scam-unravel/

  http://www.investmentwatchblog.com/the-us-government-is-funding-research-to-make-humanized-mice-out-of-aborted-baby-parts/

  https://www.rt.com/news/422563-saudi-wahhabism-western-countries/

  https://russia-insider.com/en/eternal-anglo-first-concentration-camps-russia-were-created-enterprising-brits-russian-tv/ri25859

  https://www.wakingtimes.com/2019/01/10/researchers-establish-a-link-between-brain-damage-and-religious-fundamentalism/

  http://www.madnesshub.com/2019/01/report-microsoft-bing-displays-and-even.html

  https://www.wakingtimes.com/2019/01/10/mind-control-and-the-flu-virus/

  Apreciază

 12. gheorghe said, on ianuarie 15, 2019 at 11:45 am

  Hepatita C – rezolvare medicala (nu e samanica!/homeopata/naturopata) eficienta. rapida, accesibila financiar:
  Mai intai, descrierea (recenta – as zice intarziata, 2018) si apoi sursa de sofosbuvir, the generic of Sovaldi (din 2015!) 1.000 in loc de 84.000 dolari:

  https://news.umiamihealth.org/en/new-treatment-for-hepatitis-c/
  Published August 9, 2018
  New Treatment for Hepatitis C
  For the more than 3.2 million Americans living with hepatitis C, the cost of treatment for the chronic liver disease is an expensive proposition, costing tens of thousands of dollars.
  Now, however, a nonprofit says it is able to use a combo of medications for a fraction of the cost — but with the same outcome as traditional treatment.
  This promising option is being developed by the Egyptian drug maker Pharco Pharmaceuticals working together with Drugs for Neglected Diseases Initiative (DNDi).
  The med combination uses sofosbuvir, the generic of Sovaldi, and Pharco’s experimental ravidasvir.
  A 12-week treatment program could run $300 in poor nations and probably a comparable price in the U.S. The study showed cure rates of 96 percent to 97 percent even for patients with liver scarring, but researchers need to conduct more late-stage trials in order for the treatment to receive approval on a large scale in the developing world.
  ––
  https://www.smh.com.au/healthcare/fixhepc-the-buyers-club-for-hepatitis-c-drug-inundated-with-inquiries-20151002-gjzud9.html

  FixHepC, the buyers club for hepatitis C drug, inundated with inquiries
  By Richard Woolveridge Updated October 2015
  … „Tasmanian bricklayer Andrew Clark, 58, paid $2960 to import the drugs he needed from China.
  After 26 days, a blood test showed he was free of hepatitis C for the first time in 40 years.”
  –––––––––––
  https://www.chicagotribune.com/business/ct-drug-price-sofosbuvir-sovaldi-india-us-20160104-story.html
  The same pill that costs $1,000 in the U.S. sells for $4 in India
  Hepatitis C drug Sovaldi costs $1,000 a pill in the U.S. It costs $4 a pill in India.
  Allan Hurst, 53, seen July 24, 2014 in San Francisco, says that taking the drugs Sovaldi and Olysio for hepatitis C means big savings despite their high cost because it avoided serious complications for his liver.
  (Nick Otto, The Washington Post) Ketaki Gokhale Bloomberg Jan 4 2016
  –––––––––
  https://www.alternet.org/2017/10/big-pharma-promotes-hep-c/
  Din comentarii:
  „So then I read Phillip Smith’s drug column right here on ALTERNET and he got the Harvoni from CARE EXIM pharmacy in India. They are licensed by GILEAD to dispense the Generic Harvoni.
  Long story short, I did the same thing and I’m cured. It cost me $1000 and $48.00 to wire the money there.”

  Apreciază

 13. harta said, on ianuarie 15, 2019 at 4:41 pm

  bine de stiut

  Apreciază

 14. geo said, on ianuarie 16, 2019 at 8:17 am

  https://www.reuters.com/article/us-usa-drones/u-s-proposes-to-allow-drone-operation-at-night-over-people-idUSKCN1P828W

  https://gizmodo.com/cops-cant-force-people-to-unlock-their-phones-with-biom-1831743969

  https://massprivatei.blogspot.com/2019/01/feds-are-spying-on-rest-areas-creating.html

  https://thefreethoughtproject.com/big-pharmas-worst-nightmare-survey-finds-most-medical-pot-users-quitting-prescription-drug-use/

  https://www.voltairenet.org/article204731.html

  http://www.shtfplan.com/headline-news/student-debt-crisis-worsens-florida-board-of-health-suspends-licenses-over-defaults_01152019

  https://www.usatoday.com/story/opinion/2019/01/15/glenn-reynolds-class-warfare-elites-explains-world-conflicts-trump-column/2569252002/

  http://thezman.com/wordpress/?p=16125

  http://www.targetliberty.com/2019/01/in-africa-new-tactic-to-suppress-online.html

  http://endoftheamericandream.com/archives/the-american-psychological-association-issues-new-guidelines-that-say-traditional-masculinity-can-hurt-boys

  http://www.investmentwatchblog.com/australia-becomes-first-western-nation-to-ban-secure-encryption-very-bad/

  https://www.activistpost.com/2019/01/economic-controls-turn-regular-people-into-criminals.html

  http://www.investmentwatchblog.com/iq-is-falling-worldwide/

  http://www.investmentwatchblog.com/sweden-has-just-doomed-itself/

  http://12160.info/video/father-of-dna-stripped-of-honors-for-defying-cultural-marxist

  https://governmentslaves.news/2019/01/15/facebook-looks-to-control-local-news-with-300-million-dollar-investment/

  http://www.investmentwatchblog.com/study-shows-impotence-of-fake-news/

  http://12160.info/page/professor-gets-mein-kampf-published-in-academic-journals-by-using

  https://www.sfgate.com/entertainment/morford/article/Another-Hard-Hot-Pink-Shave-Ladies-Facing-a-2662425.php?fbclid=IwAR1PTJL0WyxAbv5oIRGkLkBtmM-3ajfqP8ZTkIICTd8Qf_Czu8xwjTmUdfw

  https://www.investmentwatchblog.com/former-cia-admits-u-s-intervention-in-foreign-elections/

  https://www.investmentwatchblog.com/study-americans-spend-nearly-half-waking-hours-looking-at-screens-classrooms-resemble-arcades/

  https://www.forbes.com/sites/robertwood/2016/04/13/irs-admits-it-encourages-illegals-to-steal-social-security-numbers-for-taxes/#4d04e4da4c04

  http://www.investmentwatchblog.com/campaign-finance-reform-helps-special-interests/

  http://www.investmentwatchblog.com/the-yellow-vests-get-it-right/

  http://www.informationliberation.com/?id=59670

  http://www.investmentwatchblog.com/canada-trudeau-buys-the-whole-mainstream-media-with-a-600-million-bailout-months-before-his-re-election-bid-this-is-how-democracy-dies/

  http://12160.info/xn/detail/2649739:BlogPost:1870054?xg_source=activity

  http://12160.info/xn/detail/2649739:BlogPost:1869661?xg_source=activity

  http://www.yourdestinationnow.com/2019/01/british-gypsy-family-will-be-deported.html

  http://www.hideoutnow.com/2019/01/abortion-advocate-says-fetal-tissue-is.html

  https://envirowatchrangitikei.wordpress.com/2019/01/11/bill-gates-former-doctor-says-billionaire-refused-to-vaccinate-his-children/

  https://www.cbsnews.com/news/antarctica-ice-melting-six-times-greater-study-finds/

  http://www.investmentwatchblog.com/house-bill-removes-liability-protection-from-tech-giants-forcing-social-media-to-pay-for-political-discrimination/

  https://www.intellihub.com/over-a-million-children-under-six-are-currently-on-psychiatric-drugs-in-america/

  http://www.investmentwatchblog.com/a-majority-of-millenials-identify-as-socialists-unfortunately-one-third-of-them-dont-know-what-socialism-is/

  http://www.stationgossip.com/2019/01/how-to-stop-facebook-apple-and-google.html

  http://www.mr-mehra.com/2019/01/archaeologists-find-25000-year-old.html

  http://12160.info/video/the-woman-who-directed-the-gillette-short-about-male-toxicity-als

  http://12160.info/video/we-believe-the-best-men-can-be-gillette-short-film-1

  Apreciază

 15. geo said, on ianuarie 16, 2019 at 8:57 am

  http://12160.info/page/huge-happening-eu-juggernaut-france-and-germany-plot-to-merge-bor

  http://www.madnesshub.com/2019/01/teacher-suspended-for-telling-student.html

  https://www.breitbart.com/politics/2019/01/11/soros-tied-hillary-alumni-group-raising-funds-to-challenge-trumps-racist-wall-in-courts/

  https://www.rt.com/news/422563-saudi-wahhabism-western-countries/

  https://russia-insider.com/en/eternal-anglo-first-concentration-camps-russia-were-created-enterprising-brits-russian-tv/ri25859

  https://www.wakingtimes.com/2019/01/10/researchers-establish-a-link-between-brain-damage-and-religious-fundamentalism/

  https://www.wakingtimes.com/2019/01/10/mind-control-and-the-flu-virus/

  http://www.orrazz.com/2019/01/high-school-assignment-asks-students-if.html

  https://www.globalresearch.ca/video-eu-votes-installation-new-us-missiles-europe/5665231

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6581101/Single-mums-win-High-Court-battle-Government-Universal-Credit-payments.html

  https://voiceofeurope.com/2019/01/criminal-foreigners-who-undermine-our-values-%e2%80%8b%e2%80%8bhave-no-place-in-our-society-says-danish-pm-and-throws-islamist-out/

  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/10/alleged-rape-gang-trial-bradford-england/

  http://www.informationclearinghouse.info/50920.htm

  http://www.informationclearinghouse.info/50921.htm

  http://www.unz.com/article/french-democracy-dead-or-alive/

  http://www.unz.com/akarlin/the-absolute-state-of-russia-studies-in-america/

  https://whyevolutionistrue.wordpress.com/2015/06/23/iranian-and-afghan-women-then-and-now/

  https://www.sandiegouniontribune.com/news/health/sd-no-pseudomonas-update-20190111-story.html

  http://12160.info/page/the-nypd-is-using-chinese-facial-recognition-technology-that-is-i

  http://www.webnewsys.com/2019/01/the-real-story-of-balto-hero-dog-of.html

  https://www.activistpost.com/2019/01/amazon-ring-surveillance-cameras-are-spying-on-you-they-want-private-watchlists-mobile-providers-cease-selling-location-data-to-third-party-apps.html

  https://www.dailywire.com/news/33782/fake-news-nat-geo-admits-viral-photo-polar-bear-amanda-prestigiacomo

  https://govtslaves.info/2019/01/11/atf-there-are-only-two-genders-when-buying-a-gun-male-or-female/

  https://www.thepostmillennial.com/the-american-psychological-association-goes-to-war-against-boys-and-men/

  https://realclimatescience.com/2019/01/watching-the-arctic-sea-ice-scam-unravel/

  http://12160.info/xn/detail/2649739:Video:1868626?xg_source=activity

  http://12160.info/photo/democrat-socialists-bray-ve-new-world-ben-garrison-cartoons

  http://12160.info/page/feminism-whitefamilies-whitesupremacyfeminist-professor-white-nuc?xg_source=activity

  http://patriotrising.com/call-to-journalists-return-to-your-professional-standards/

  http://www.investmentwatchblog.com/the-truth-about-sweden-why-the-nordic-model-doesnt-work/

  http://www.investmentwatchblog.com/globalist-opponents-of-the-french-yellow-vest-movement-set-up-online-fund-for-macrons-police-france-officially-starts-banning-any-yellow-vest-gatherings/

  http://12160.info/xn/detail/2649739:Video:1868623?xg_source=activity

  http://12160.info/video/vaccine-lies-totally-destroyed?xg_source=activity

  http://www.investmentwatchblog.com/cancelling-euros/

  http://12160.info/xn/detail/2649739:Video:1868202?xg_source=activity

  http://patriotrising.com/dishonest-democrats-now-trying-to-change-election-rules-nationwide-to-make-sure-they-can-never-lose-again/

  https://srbin.info/2019/01/11/ovo-nije-unija-ovo-je-francuska-zuti-prsluci-skidaju-zastave-eu-po-parizu/

  https://consortiumnews.com/2015/09/15/are-neocons-an-existential-threat/

  https://rs.sputniknews.com/politika/201901101118450676-upozorenja-na-veliki-rat-u-evropi-usijane-glave-prete-balkanu-/?fbclid=IwAR0rYcA76HLxIuOnt8bRpHH5G-BIBQ-CD6KBWXoc7-Qz2Ms0hm8CvaOt22Y

  http://12160.info/xn/detail/2649739:Topic:1868462?xg_source=activity

  https://srbin.info/2019/01/11/zaharova-jugoslavija-jedna-od-zrtava-americkog-mesanja-u-unutrasnja-pitanja/

  http://fakti.org/kosmos/nasa-predlozila-rusiji-da-napravi-verziju-svog-kosmickog-broda-sojuz-za-letove-do-meseca

  http://patriotrising.com/the-mainstream-media-warns-america-will-be-facing-an-economic-hellscape-if-the-government-shutdown-continues/

  https://sputniknews.com/analysis/201901111071382768-Kaspersky-Spotted-NSA-Leak-Lacks-Security/

  https://www.thecollegefix.com/mothers-in-shock-as-daughters-come-home-from-college-with-mustaches-breasts-removed/

  http://12160.info/xn/detail/2649739:Video:1868349?xg_source=activity

  http://12160.info/video/mark-levin-destroys-and-humiliates-again-the-ignorant-globalist-s

  https://qz.com/africa/1517681/kenya-to-teach-mandarin-chinese-in-primary-classrooms/

  https://assets.orf.at/mims/2019/02/13/crops/w=1280,q=70,r=2/91333_opener_18313_wetter_schnee_rekord_klimakriese_dona_haltestelle_r.jpg?s=44e1dada18454d80610e76414000b3d45388f492

  http://www.madnesshub.com/2019/01/israeli-doctors-ban-conversion-therapy.html

  https://sputniknews.com/europe/201503111019352283/

  https://sputniknews.com/europe/201901111071394046-merkel-nazi-crimes-greece-reparations/

  https://voiceofeurope.com/2019/01/two-syrian-refugees-beat-up-an-orthodox-priest-in-athens-greece/

  https://voiceofeurope.com/2019/01/migrant-involved-in-torturing-dog-to-death-in-sweden/

  https://voiceofeurope.com/2019/01/hungary-can-be-proud-that-it-was-the-first-country-to-prove-that-migration-can-be-stopped-pm/

  https://www.intellihub.com/french-yellow-vest-protesters-urge-supporters-to-spark-bank-run-with-mass-withdrawals/

  https://www.smithsonianmag.com/history/map-shows-places-world-where-us-military-operates-180970997/

  http://www.spiritualvigor.com/2019/01/the-yellow-vultures-have-landed-new-led.html

  http://www.yourdestinationnow.com/2019/01/boston-mayors-office-to-force-doctors.html

  http://www.orrazz.com/2019/01/fertility-rate-for-white-women-plummets.html

  https://www.activistpost.com/2019/01/pennsylvanians-should-know-how-the-state-police-is-monitoring-social-media.html

  https://www.breitbart.com/tech/2019/01/10/report-google-bug-allows-anyone-to-create-misinformation/

  https://rense.com/general96/diseases-said-raging-among-illegals-at-border.php

  https://www.rt.com/op-ed/448488-macron-france-yellow-vests/

  https://stevenmcollins.com/macron-calls-for-an-eu-military-and-a-new-eu-empire/

  http://www.investmentwatchblog.com/soylent-green-big-pharma-giant-glaxosmithkline-spends-300-million-for-access-to-dna-database-of-genealogy-tracking-company-23andme/

  http://www.madnesshub.com/2019/01/filipino-president-tells-catholic.html

  http://www.hideoutnow.com/2019/01/lawsuit-reveals-la-county-has-more.html

  http://www.hideoutnow.com/2019/01/teddy-roosevelt-was-all-american-badass.html

  http://www.stationgossip.com/2019/01/texas-pastor-who-called-victims-of.html

  http://www.yourdestinationnow.com/2019/01/popular-megachurch-pastor-says-10.html

  http://www.webnewsys.com/2019/01/the-tragic-story-behind-invention-of.html

  http://www.investmentwatchblog.com/california-new-york-roll-out-taxpayer-funded-health-care-for-illegal-aliens-the-sick-will-now-flock-to-these-states-en-masse/

  http://12160.info/video/cops-arrest-man-for-insulting-them-on-facebook-free-speech

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6579739/Amazons-Ring-let-employees-watch-live-footage-customers-cameras-report-claims.html

  https://govtslaves.info/2019/01/10/the-new-gmo-labels-are-an-outrage-video/

  https://www.theregister.co.uk/2019/01/09/google_play_store_malware_onto_9m_droids/

  https://www.theregister.co.uk/2019/01/11/notpetya_insurance_claim/

  https://govtslaves.info/2019/01/10/a-city-in-china-wants-to-launch-an-artificial-moon-into-orbit-by-2020-heres-what-would-happen-if-earth-really-did-have-two-moons/

  Apreciază

 16. abc said, on ianuarie 16, 2019 at 1:18 pm

  Saccsiv, a aparut o stire pe net:
  Părintele Efrem Filotheitul și-a trimis ucenicii acasă, spunându-le: „urmează să se întâmple ceva foarte rău pe continentul Nord-American”

  Să fim atenți la semnificația faptelor: i-a trimis urgent acasă pe ucenicii săi europeni care se află în America. „Acasă” înseamnă în România și în Grecia. Din câte am înțeles sunt peste 1.000 de ucenici în această situație. Ei n-au vrut inițial să plece, dar Bătrânul i-a chemat și le-a dezvăluit o descoperire pe care a avut-o, anume că urmează să se întâmple ceva foarte rău pe continentul Nord-American, după care le-a dat poruncă părintească să se deplaseze degrab în țările de unde provin

  E bine intotdeauna sa se cerceteze lucrurile.
  Stie cineva pe vreunul dintre cei 1000 de ucenici trimisi acasa de Părintele Efrem Filotheitul ?
  Si ce inseamna ucenici ? ca totusi 1000 de calugari si preoti e o cifra foarte mare.

  Apreciază

  • Popsy said, on ianuarie 17, 2019 at 10:23 am

   Am aflat de la o persoana care s-a intors de putina vreme din Arizona, de la manastire, ca nu a auzit de asa ceva, ca Batranul Efrem sa-si fi trimis acasa ucenicii.
   Si, vorba lui @abc: ce inseamna „ucenici”, ca din cate stiu eu, Batranul Efrem nu mai spovedeste (cel putin laici).
   Asa ca, intradevar, „sa se cerceteze lucrurile” este un indemn de mult bun simt.

   Doamne-ajuta!

   Apreciază

 17. George said, on ianuarie 16, 2019 at 3:17 pm

  Off topic
  Vasile Doamne ajuta. Ultimul video despre pământul plat de la National Geographic, și despre comunitatea celor care cred asta

  Apreciază

 18. marian said, on ianuarie 17, 2019 at 3:44 pm

  Un Musulman nebun, sau, radicalizat dacă preferați, și ar fi vândut autovehiculul contra niște arme de asalt între altele o rachetă antitanc în vederea atacării casei albe. Cât la sută din povestea asta este adevăr nu pot să știu eu Știu însă un singur lucru acela că media oficială minte de rupe Iar atunci când apare o asemenea știre Trebuie citit dincolo de rânduri.
  Să dea Dumnezeu să nu am dreptate!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: