SACCSIV – blog ortodox

CUTREMURUL din octombrie a fost PREVAZUT in AUGUST intr-o postare a “Seismic Center – Predictie si alerta cutremur”

Posted in cutremur by saccsiv on octombrie 28, 2018

https://ro-ro.facebook.com/cutremur.vrancea/posts/1126397434182154?__tn__=C-R

Asadar, a fost publicat pe 15 august 2018 si are urmatorul continut:

„Ca si opinie personala un cutremur cu magnitudinea peste 5.2 richter este posibil sa apara in jurul datei de 27-28 octombrie 2018, bineinteles mai este mult timp pana atunci si abia inaintea intervalului vom stii ce procentaj este, dar este bine ca lumea sa fie pregatita tot timpul inclusiv cei de la situatii de urgente in jurul datei de 28 octombrie si sa comunice cu institutiile de cercetare ale statului in caz ca apar semnale ca ar fi posibil acest lucru”

Conform Playtech, nu este antedatat:

Cutremurul din octombrie, prevăzut în august? Mesajul viral care îl anunța

In 24 octombrie, Seismic Center – Predictie si alerta cutremur au mai postat:

https://ro-ro.facebook.com/cutremur.vrancea/posts/1176041345884429?__tn__=K-R

Adica:

“Gradul maxim de intensitate pentru intervalul orar 01:20 – 06:00 AM in intervalul 27/10 – 06/11 este de max. 5.7 MR pentru Vrancea, deci stam linistiti in acest interval orar. Continuam calculele fortelor trigger-ului de degajare pentru celelalte intervale orare, probabil la noapte terminam 20 PM – 01:20 AM si tot asa…”

Nu stim cine sunt cei de la Seismic Center – Predictie si alerta cutremur.

Cititi va rog si:

OBSERVAȚII din timpul CUTREMURULUI din 28 octombrie

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on octombrie 28, 2018 at 10:42 am

    E ciudat că a fost prevăzut cu atâta timp înainte, cei de la institutul de fizică a pământului spune-au mai demult că cutremurele pot fi prevăzute doar cu câteva secunde înainte. Nu cred că a fost un cutremur produs din cauze naturale

    Apreciază

    • Gina said, on octombrie 29, 2018 at 5:25 am

      Predicția este ADEVĂRATĂ100% NU e nici un FAKE cum mint gurile rele sau creierele spălate în frunte cu necuviosul mircea badea de la A3 care în culmea extazului prostesc a scos multe alte lugrubrații printre care şi că a propus ca cei care critică aplicația Ro-alert care pe drept cuvânt nu ajută cu absolut nimic si a mâncat milioane de euro…)să le faca plânceri penale( asta chiar e culmea aberației,păi cum?
      Adikă să nu mai aibă nimeni nici măcar dreptul să spună adevevarul sau părerea Tocmai nea’ Mircea Badea care latră şi înjură şi critică non stop pe oricine cu sau făra motiv şi în plus mai încasează lunar doar pt.gargara inutilă 40.000Ron? Doamne fereşte şi pedepseşte-l)
      Doamne câtă răutate si prostie? În loc ca românii şi instituțiile să îi aprecieze pe acei care au descoperit metoda de predictie atât de exactă a unui seim, nărozii îi critică şi le amenință viața si cu puşcăria!
      Imi cer iertare Nu zic din neştiință dar chiar Românii ar merita un cutremur pe măsura ca să se întoarcă tot poporul la Hristos si sa renască țara in toate cele bune… ca in 30 de ani sa înmulțit doar nelegiurile si ratacirile impreună cu tradarile si minciuna…

      Apreciază

      • Pascuta pufoasa said, on octombrie 29, 2018 at 9:36 pm

        Este f adevarat ce spui Gina, confirm !!!!

        Apreciază

      • Fan said, on noiembrie 2, 2018 at 1:30 pm

        Salut, vad ca apreciezi pagina Seismic Center -Predictie si alerta cutremur.
        Intra pe urmatorul link sa vezi (in prima postare datata din 26 noiembrie 2016) cat de adevarata sau falsa este pagina mentionata mai sus.
        Multumesc!
        https://www.facebook.com/ComunitateaPajura/posts

        Apreciază

  2. Amon said, on octombrie 28, 2018 at 11:14 am

    Ioan Burculet – postare din 28 septembrie 2018:

    ” Pamantul se va cutremura in cele din urma la coptul strugurilor, insa nu vor fi atat de multe daune…”

    http://constelatiadestinuluint.blogspot.com/2018/09/a-doua-premonitie-evenimente-la-final_29.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 28, 2018 at 12:35 pm

      cata

      E o ipoteza, nu e sigur ca asa fac.

      Apreciază

    • mishi55 said, on octombrie 29, 2018 at 12:30 pm

      @Cata: Poate o ipoteză, dar foarte plauzibilă. Iar motivele? Oho! Ia imaginaţi-vă puţin panica creată, reacţia oamenilor … toată tulburarea, dezordinea creată şi eventual gestionată, de undeva… Prin ’95 a mai fost ceva de genul ăsta, se anunţa un cutremur pe data de (parcă) 17 septembrie, ora 17… Îmi aduc aminte cum efectiv oamenii fugeau cu maşinile din Bucureşti. Unde? Ei ştiu… Simplul fapt că mulţi ar sta cu teama permanentă în suflet, ar genera un stres teribil, nervozitate, slăbirea gândirii logice… plus, distanţarea de alte „subiecte”, alte „teme” … S-ar putea uşor folosi asta în diverse scopuri… Nu-i aşa?

      Apreciat de 1 persoană

  3. Marian Ioan said, on octombrie 28, 2018 at 12:46 pm

    Cu siguranta va veni si marele cutremur profetit de atatia Sfinti Parinti vazatori cu duhul. Una dintre ele (profetii) spune, daca imi amintesc bine, ca blocurile se vor darama ca niste cutii de chibrituri, ca Bucurestiul, de unde pornesc toate uraciunile in tara asta, va fi la pamant. Repet, nu mai stiu la care dintre Parinti era profetia asta. In fine, oricum este mai mult decat ciudat si cum vremea asta a luat-o razna, temperaturi de vara in prag de iarna, cu episoade de frig anormal, totul este anapoda, deci este evident ca intr-un viitor mai apropiat sau indepartat ceva se (va) intampla in tara asta. Uitati-va si la greci ce se intampla, ei care au Sfantul Munte Athos chiar acolo (probleme cu Turcia, incendii, cutremure), nu vreau sa ma gandesc ce va fi si la noi, Toate astea din cauza pacatelor si nelegiuitrilor tot mai mari pe care le savarsim…Sf. Dimitrie ne-a dat un semn, dar sa nu fie ceva prevestitor…Sfanta Maica Domnului si Sfintilor Parinti rugati-va pentru noi pacatosi!!!

    Apreciat de 2 persoane

  4. SKYLINE REPORTS said, on octombrie 28, 2018 at 1:19 pm

    Ce precizie, dom’le… Astfel de predictii nu le poti face decat daca ai informatii sigure.Cu satelitii din ziua de azi poti provoca oriunde orice fel de cutremur.
    Doar daca autorul n-o fi nimerit ca orbul Braila… Ceea ce ma indoiesc.

    Apreciat de 1 persoană

  5. remus said, on octombrie 28, 2018 at 1:35 pm

    În Suedia mii de oameni îşi implantează de bună voie microcipuri sub piele
    https://www.go4it.ro/curiozitati/intr-o-tara-europeana-mii-de-oameni-isi-implanteaza-de-buna-voie-microcipuri-sub-piele-17571671/

    Apreciază

  6. remus said, on octombrie 28, 2018 at 1:44 pm

    O țară de INVIDIOȘI și CREDULI. OBSESIA pentru „CAPRA VECINULUI”, într-un STUDIU sociologic
    https://evz.ro/studiu-romani-invidie.html?fbclid=IwAR0SRzNauHFE4u3sFOLoyVGQRPvvZLKPYR-IU7zut_wT5PiA4bqZ5iUlUSU

    Apreciază

    • NIMENI said, on octombrie 28, 2018 at 10:42 pm

      Poate ca nu e chiar asa …80%? E o exagerare voita in scop de invrajbire si demoralizare ….

      Apreciază

  7. ioanide said, on octombrie 28, 2018 at 3:19 pm

    Acum la ora 15;10 , la televizor ,la stiri , au spus ca previziunea din august , a fost un fals, cei care au postat dupa cutremur , au pus data de august.
    Asa au spus.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 28, 2018 at 3:57 pm

      ioanide

      Posibil sa fie un fals, insa nu cred ca atat de simplu cum zici ca au spus la tv.

      Apreciază

  8. noni said, on octombrie 28, 2018 at 6:50 pm

    Nu e pagina de fake news, va asigur! Par a fi aceiasi specialisti care existau si pe fostul forum al lui Ion Istrate. Sunt niste experti din domeniu, cu vaste cunostiinte. Cum reusesc? Verifica ceva site-uri de prin Rusia dar probabil ca acum fac si alte tipuri de estimari. Aveau un site de cutremure inainte, nu mai retin, era graficul ala transmis.

    Apreciază

  9. petru said, on octombrie 28, 2018 at 7:05 pm

    cutremurele şi războaiele, sau oarecare alte pagube, cînd le ve-ți vedea cîndva, să nu socotiți că se fac în zadar sau din vreo întîmplare, ci să şti-ți că toate acestea prin vrerea Atotputernicului Dumnezeu vin pentru păcatele noastre, ca cei ce greşesc să-şi vină în simţire şi îndreptare. Drept aceea, mai întîi ne pedepseşte Dumnezeu pe noi păcătoşii prin mici certări, iar cînd nu ne îndreptăm, atunci aduce pe cele mari, precum de demult şi asupra israiltenilor. Pentru că asupra acelor care n-au vrut să se îndrepteze de biciul lui Hristos cel de frînghie, a trimis asupra lor alt bici. „Paşte-vei pe ei, zice, cu toiag de fier” (Psalm 2,9), adică pe romani, după proorocia lui Daniil. Iar certările cele mici pe care le trimite Dumnezeu, întîi sînt: tulburări, foamete, morţi năprasnice, războaie, cutremure şi altele asemenea acestora. Iar dacă prin acestea păcătoşii nu se înţelepţesc, aduce asupra lor năvălirea cea nemilostivă şi mai grea a celor de alt neam, ca măcar aşa să-şi vină în simţire oamenii, şi să se întoarcă din căile cele rele, după cum zice proorocul: „Cînd îi ucidea pe ei, atunci îl căutau pe El”. Că, atunci cînd noi am mîniat bunătatea prea milostivului Dumnezeu prin obiceiurile noastre cele rele, şi îndurarea Lui am amărît prea mult, iar întru simţire a veni şi abătîndu-ne de la rău spre a face bine nicidecum n-am vrut, atunci s-a mîniat Domnul foarte mult cu iuţime asupra noastră şi a vrut să pedepsească cu pedeapsă prea cumplită fărădelegile noastre.

    Apreciază

  10. Un om said, on octombrie 28, 2018 at 8:10 pm

    Pe portal apar reclame și în comentarii! Au apărut dificultăți financiare?

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 28, 2018 at 9:53 pm

      Un om

      Cum adica in comentarii?
      Dificultatile financiare n-au disparut. Suntem pe avarie de multa vreme.

      Apreciază

  11. imotep said, on octombrie 28, 2018 at 10:51 pm

    Apreciază

  12. Louse Trin said, on octombrie 29, 2018 at 8:08 am

    Dle Administrator,

    Vă deranjez în legătură cu împlinirea celor 70 de ani de la înființarea Organizației Internationale a Religiilor dar și de la înființarea statului Israel. Am găsit două lucrări publicate pe 26 octombrie 2018 ăn care se vorbește despre ecumenism ca fiind distrugătoarea religiilor, despre Ortomenism în Apocalipsa 12 dar și despre cele șapte Biserici cărora Mântuitorul Iisus le-a trimis scrisorile. Le găsiți pe Lulu – sunt gratuite și în limba română. Coperta la Apoc. 2 și 3 este șocantă dar și cealaltă la Apoc. 12. Aș dori o opinie a dvs. despre aceste două lucrări. A, și să nu uit; știți cine a câștigat Eurovisionul 2018? Nu, nu găina cum zice toată lumea, ci… Daniel 7:5-7, Femeia din Apoc. 12, Filadelfia (beți ceva tare, nu citiți așa, pe viu!) și de Laodiceea nu mai spun. Deci e vorba femeia înveșmântată cu Soarele,, cu luna la picioare și cununa pe cap cu 12 stele. Ce părere aveți dvs.? Aici sunt linkurile. http://www.lulu.com/shop/claudia-blass/apocalipsa-12-femeia/ebook/product-23850663.html http://www.lulu.com/shop/claudia-blass/apocalipsa-2-si-3/ebook/product-23851785.html

    Vă doresc o zi minunată și Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze dar și tot neamul! Poporul prin credință a avut glasul ascultat! Vă mulțumesc și să fie atunci vremurile de pe urmă după voia Tatălui! L

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.