SACCSIV – blog ortodox

Smecheria cu PESTA PORCINA din 2018 este o repetare a smecheriei cu AVIARA din 2005?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 27, 2018

Cu ce seamana fotografia de mai sus? Nu cumva cu cea de mai jos?

Iata si ce putem citi la Fenomenul pestei porcine a fost provocat. de pe Flux24:

 

Fenomenul pestei porcine africane a fost provocat, iar autorităţile sunt vinovate pentru extinderea focarelor, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară.

„Cred că acest focar a fost provocat. În primul rând faptul că a apărut în Tulcea, unde era şi o mare fabrică de produse din carne, care a închis. Pe de o parte, respectivul investitor şi-a pierdut afacerea, a pierdut foarte mult, pentru că îi este foarte greu să revină, iar pe de altă parte, sunt locurile de muncă pierdute ale oamenilor”, a declarat Dragoş Frumosu.

„Acum dacă stau să mă gândesc că acest focar s-a extins extraordinar de repede, atunci ce putem să credem, logic? Sau instituţiile statului nu şi-au făcut datoria şi nu au izolat focarul, sau într-adevăr discutăm despre altceva, pentru că extinderea asta înseamnă fie o neglijenţă din partea autorităţilor, fie o transmitere zonală la nivel de judeţe”, a adăugat Frumosu.

Potrivit liderului sindical, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară (ANSVSA) trebuia să izoleze focarul şi să stopeze răspândirea virusului.

„Faptul că la două săptămâni, maxim trei, după fenomenul Tulcea începem să găsim şi în alte părţi, te pune pe gânduri şi atunci parcă aş elimina neglijenţa şi măsurile şi asta vizavi de măsuri numai autorităţile pot să precizeze ce au făcut, dar apariţia şi focarelor dă altceva de gândit”, spune Frumosu.

„Dacă fac o analiză şi mă uit că industria cărnii, morăritul şi panificaţia sunt cam singurele subramuri din industria alimentară cu o dezvoltare mare şi investiţii româneşti, mă pune iar să trag nişte concluzii care nu aş vrea să fie pripite şi care aş vrea să fie numai ca şi o gândire personală exprimată. Pentru că industria uleiului înseamnă în momentul de faţă 90% investii străine, industria zahărului înseamnă 90% investiţii străine, industria băuturilor răcoritoare sau berile 100%, industria de procesare a laptelui şi produselor lactate înseamnă 90% investiţii străine, deci morăritul, panificaţia şi industria cărnii au rămas două sectoare cu preponderenţă a investiţiilor româneşti, şi atunci de gândeşti la lucrurile astea”, a adăugat Frumosu.

În privinţa efectelor pe care fenomenul pestei porcine îl poate avea asupra industriei, dar şi a României, Dragăş Frumosu a precizat că ţara noastră va fi nevoită să importe mai multă carne pentru consum şi procesare, iar tot mai multe ferme autohtone riscă să-şi închidă porţile.

„Efectul poate fi dramatic pentru că fermele noastre sunt închise şi suntem obligaţi să importăm mai multă carne pentru procesare şi pentru consum ca atare, iar în al doilea rând va fi un cerc închis, iar dacă se depăşeşte un anumit procent de animale cu pestă porcină ca exportul produselor româneşti din carne să fie limitat, poate chiar interzis, sau să se facă dovada că este făcut din carne din import. Este un fenomen prin care am mai trecut în urmă cu 10 ani şi ne-a costat vreo patru ani de interzicere de export”

În privinţa subvenţiilor, liderul sindical a precizat că fondurile pe care autorităţile le-au cerut săptămâna trecută Comsiei Europene sunt bine venite pentru fermierii afectaţi de virusul pestei porcine africane, însă chiar dacă subvenţiile „vin acum, construirea unei activităţi noi în acest domeniu înseamnă timp”.

„Subvenţiile sunt bine venite pentru oamenii ăştia, care riscă pierderea afacerii, sau pierderi foarte mari, numai dacă ei vin undeva mai înspre iarnă nu mai faci nimic cu ei, îşi acoperă nişte găuri, dar afacerea este închisă, dacă ar venit acum imediat aceşti bani ar fi foarte bine, dar imaginati-vă că acest fenomen de pestă conduce la arderea tuturor grajdurilor şi a tot ce se întâmplă în acele zone, dacă lucrul este extins şi chiar dacă vin acum, construirea unei activităţi noi în acest domeniu înseamnă timp”.

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Forin Diaconu said, on iulie 27, 2018 at 7:10 am

    CE POT SA SPUN DECAT FELICITARI DRAGOS FRUMOSU…BRAVO SI NU IN ULTIMUL RAND SACCSIV❤😇

    Apreciază

  2. octavpelin said, on iulie 27, 2018 at 10:09 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  3. geo said, on iulie 27, 2018 at 12:21 pm

    Apreciază

  4. Calator said, on iulie 27, 2018 at 2:26 pm

    La fel ca si celelalte sperietori folosite din plin in ultimii ani – AH1N1, West Nile, Zika, rujeola etc., manevrele astea urmaresc testarea reactiilor populatiei si obisnuirea populatiei cu abuzarea fizica a cetateanului de catre Stat si incalcarea unor drepturi constitutionale fundamentale: incalcarea si distrugerea proprietatii private, incalcarea dreptului la sanatate prin intoxicarea cu substantele chimice la care unii sunt expusi prin procedurile de dezinfectie, dezinsectie, vaccinare etc., incalcarea egalitatii in drepturi, prin ignorarea drepturilor celor care au de suferit prin luarea acestor masuri, pentru presupusa protejare a drepturilor celorlalti etc. Mesajul subliminal este: „Statul are putere absoluta in tara asta si nu are nici un rost sa rezistati. Putem sa facem tot ce vrem cu voi.” Daca nu incepem sa opunem rezistenta in masa, se va ajunge la generalizarea acestor abuzuri al caror final va fi torturarea si exterminarea unei mari parti a populatiei si controlul absolut asupra celor complet docilizati.

    Deja s-a ajuns la otravirea sistematica in masa si fara sansa de scapare a populatiei cu substante cu efect de gaze de razboi (substante chimice nocive si iritante – vezi de exemplu Aqua K-Othrine si K-Othrine Profi), pulverizate prin metode foarte periculoase si invazive (aerian si sub forma de ceata).

    Dupa ce au vazut ca nu exista reactii serioase la otravirea spatiului public si nici macar a spatiului privat deschis (curti, gradini), au testat sa vada pana unde este tolerat abuzul si in 2017 au incercat chiar sa forteze oamenii sa accepte invadarea regulata si otravirea caselor lor cu substante toxice de dezinsectie:

    https://adevarul.ro/locale/resita/locuitorii-unui-oras-banat-putea-amendati-nuisi-fac-dezinsectii-propriile-locuinte-1_596dfa5b5ab6550cb840aed0/index.html

    Nu au vazut reactii vehemente nici macar in cazurile astea, asa ca nu au nici un motiv sa se abtina sa intre peste noi si sub acest pretext, macar acolo unde au un interes presant. Pana una alta, au reusit deja sa intre mai pe ascuns, folosind metoda pulverizarii otravurilor sub forma de ceata, prin care particulele micronice de substanta toxica se strecoara subtil in casele si plamanii nostri si ne imbolnavesc in mod discret, pe unii mai repede, pe altii ceva mai lent.

    Ar fi bine ca romanii sa inteleaga odata ca Romania a devenit o tara in care criminalii au acum libertatea aproape totala sa distruga si sa asasineze dupa cum au chef. Nu mai exista destula forta la nivelul Statului pentru a-i opri. Daca populatia nu intelege rapid asta si nu incepe sa-i sprijine pe cei putini care inca se zbat sa le apere interesele si viata, in foarte scurt timp va vedea ca nu mai este nimic de facut si nu ii mai ramane decat sa dispara fizic, dupa o scurta sau mai lunga agonie.

    Apreciază

  5. Ambrozie said, on iulie 27, 2018 at 3:09 pm

    Techno Crime Fighters Forum, Episode 71

    Apreciază

  6. berlin said, on iulie 27, 2018 at 7:47 pm

    ce se întâmplă azi este moțul de la bască , să vedeți când vor fi sacrificați oamenii ca să nu se răspândească pandemii provocate tot de sistem vor fi uciși cei bolnavi , vor fi uciși cei ce nu se vor lăsa vaccinați și cei ce se vor vaccina vor muri în chinuri , mulțumim din inimă partidului , o planetă ajunsă pe mâna sceleraților cinici , bolovanul se prăvălește și aleea se îngustează , scapă cine poate .

    Apreciază

    • Calator said, on iulie 28, 2018 at 11:05 am

      Mai exista alternativa luptei, in primul rand informationale. Si noi putem face inca ceea ce fac si ei: sa spunem oamenilor ce vrem noi sa auda, in cazul nostru adevarul. Minciunile lor au prins pentru au ajuns intr-un vid informational si au avut teren propice sa prinda ratacini adanci. Nu am fost destui la lucru pe teren. Dar chiar si acum le putem sapa la radacina. O informatie corecta pe zi, postata de mii de oameni in spatiul public, poate schimba perceptia celor multi. Ei au zeci de mii de postaci platiti cu care spala creierele oamenilor. Noi avem motivatia protejarii familiilor noastre si a fiintelor neajutorate si nevinovate si a triumfului adevarului. Ce mai asteptam?

      Apreciază

    • Calator said, on iulie 28, 2018 at 11:26 am

      Sau un rezumat al articolului lui Mike Adams:

      „UN AVERTISMENT DIN 2016

      In 3 august 2016 aparea pe situl NaturalNews.com un articol (tradus integral aici) care a trezit mare interes pe Internet in multe parti ale lumii. Din pacate, nu si in Romania.

      Articolul lanseaza ipoteza existentei unei agende de actiune la nivel international care ar avea ca scop intoxicarea chimica a populatiei din marile orase din SUA si Europa prin campanii agresive de pulverizare in acele zone a unor pesticide toxice pentru om. Campaniile ar fi justificate prin amenintari false la adresa sanatatii populatiei, cea mai recenta fiind atunci, in 2016, „pericolul Zika”.

      Articolul constata modul agresiv in care s-a obtinut trecerea in Congresul SUA a proiectului de lege „Legea privind controlul Zika”, prin invocarea unei false amenintari pandemice.

      Aceasta invocata pandemie este pusa in seama virusului Zika de catre CDC (Center for Disease Control and Prevention), care sustinea in 2016 (si inca mai sustine) ca „Infecția cu Zika în timpul sarcinii poate provoca o deficiență congenitala a creierului numită microcefalie și alte deficiențe congenitale severe ale creierului.” Pozitia CDC este argumentata prin studii care nu iau in considerare informatii esentiale legate de acest subiect si se bazeaza doar pe statistici epidemiologice din care reiese numai ca un numar de femei din diverse regiuni ale Americii de Sud, care este posibil sa fi fost infectate cu Zika prin intepaturi de țânțari, au dat nastere unor copii cu microcefalie. Nu existau in 2016 si nu exista nici astazi studii riguroase din care sa reiasa clar existenta unei relatii de tip cauza-efect intre infectarea cu Zika a mamelor si microcefalia copiilor nou-nascuti.

      Numai ca tot studii epidemiologice arata ca exista zone in care a fost infectata cu Zika pana la 75% din populație si totusi nu a fost inregistrat nici un caz de malformație la naștere.

      In plus, CDC nu a dorit deloc sa ia in considerare un factor foarte important, care putea explica incidenta foarte mare a acestor cazuri in zonele puternic afectate, si anume contaminarea timp de luni de zile a apei potabile din acele zone cu un larvicid chimic extrem de toxic pentru mediul acvatic – piriproxifen de la Bayer. Piriproxifenul, un larvicid care este comercializat si in Romania, e un tip de substanta care poate provoca aparitia de diformitati neurologice la nou-nascuti in urma ingestiei lor de catre mame in timpul sarcinii. Existenta acestui factor a fost semnalata intr-un raport al unor medici brazilieni, membri ai organizației Physicians in the Crop-Sprayed Towns (PCST), raport publicat in februarie 2016 pe situl universitatii Red Universitaria de Ambiente y Salud.

      Articolul din NewsTarget dezvaluie si existenta in povestea Zika a unei legaturi intre Bayer si Monsanto: larvicidul piriproxifen de la Bayer este fabricat de Sumitomo Chemical, o corporație cunoscută a fi un „partener strategic” al Monsanto. Raportul medicilor argentinieni listeaza Sumitomo ca o „filială” a Monsanto.

      Si in final sunt enumerati pasii unui scenariu la nivel global, un scenariu de tip Problema-Reactie-Solutie, in care o problema de sanatate publica in cel mai rau caz moderata (de tipul Zika, West Nile etc.) poate fi folosita ca pretext pentru invocarea necesitatii pulverizarii aeriene masive si repetate de pesticide toxice in zonele populate, cauzandu-se astfel, prin intoxicarea chimica a populatiei, aparitia sau amplificarea problemei de sanatate publica folosita drept pretext (malformatii congenitale, de exemplu). Situatia astfel creata ar putea fi folosita pentru a justifica pulverizari din ce in ce mai agresive si alte masuri de control al situatiei cum ar fi, de exemplu, vaccinarea in masa.

      Privind critic aceasta ipoteza care vizeaza inclusiv Europa, se impune intrebarea: Este un asemenea scenariu plauzibil sau chiar in desfasurare in Romania in acest moment? Are acest scenariu logica si sens in Romania lui 2018?”

      https://romaniaotravita.wordpress.com

      Apreciat de 1 persoană

    • O intindere infinita plata said, on iulie 28, 2018 at 12:56 pm

      berlin,
      sa punem un fundament tuturor lucrurilor bune si un punct ale celor rele: Pamantul nu-i planeta. Pamantul este o intindere infinita plata iar zona unde ne aflam noi este marginita circular de catre un dom.
      daca pornim de la acest fundament toata aceasta nebunie a anilor acestora va disparea, exact la fel precum o dimineata de vara cand apare soarele dupa o noapte ploaioasa si mohorata.
      PAMANTUL NU ESTE O PLANETA.

      Apreciază

  7. Marius ilie said, on iulie 28, 2018 at 12:32 pm

    Studiu. România este ținta dezinformării rusești. Cele mai vulnerabile grupuri sunt naționaliștii de dreapta, conservatorii religioși și nostalgicii comuniști.
    https://www.g4media.ro/studiu-romania-se-afla-sub-tirul-propagandei-rusesti-cele-mai-vulnerabile-grupuri-nationalistii-conservatorii-religiosi-si-nostalgicii-comunisti.html?source=biziday
    ( Shared via Biziday : https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.biziday )

    Apreciază

  8. dan said, on august 1, 2018 at 4:18 am

    De ce ne tot miram asa?
    Nu a auzit nimeni de „asasinii economici”?
    Exista o carte, „Confesiunile unui asasin economic” scrisa de John Perkins, autorul fiind el insusi un fost… caruia i-a venit, intr-un tarziu mintea cea de pe urma.
    Si are si un motto: „Ceea ce noi, asasinii economici, facem cel mai bine este să clădim imperiul global.” – John Perkins.
    Mai e ceva neclar?
    De ce nu face statul nostru nimic?
    Pentru ca NU POATE, chiar daca ar vrea!!! Si e destul de clar si faptul ca nu se omoara sa faca ceva…
    Unii ar putea sa-si piarda cel putin functiile, daca nu mai mult. Exemplele din cartea lui Perkins sunt despre Ecuador, Venezuela, Panama, Irak, etc, ilustreaza clar fapte cumplite.
    Cand esti colonie ai 2 variante:
    – taci si rabzi
    – te lupti sa scapi de jug
    Noi ce alegem?

    Apreciază

  9. […] Smecheria cu PESTA PORCINA din 2018 este o repetare a smecheriei cu AVIARA din 2005? – saccsiv.wordpress.com 4992 Facebook interactions […]

    Apreciază

  10. vlad tepes said, on august 2, 2018 at 7:35 pm

    Faptele incep usor, usor sa se lege; se actioneaza concertat din afara Romaniei pt distrugerea producatorilor romani si infometarea poporului. Prin cozile de topor din Romania au pus mai intai la cale omorarea tuturor porcilor autohtoni, indiferent daca sunt sau nu infestati cu pesta porcina(oamenii spun ca porcii lor le sunt ucisi, fara sa li se faca niciun buletin de analize care sa confirme sau nu boala). Apoi, o sa urmeze omorarea pasarilor autohtone prin inventarea din nou, a gripei aviare. Simultan, va urma o crestere exponentiala a preturilor produselor alimentare din hipermarketuri dublata de o limitare drastica, impusa, de importuri de produse alimentare. Preconizez ca in iarna va fi o foamete comparabila cu cea din anii 1946-47, asa ca, oameni buni, pregatiti-va sa va faceti din timp provizii cu alimente mai putin perisabile.

    Apreciat de 1 persoană

  11. alinsgc8 said, on septembrie 2, 2018 at 9:05 am

    Va rog sa căutați pe google Georgia Guidestones 1st guideline.

    Pentru cei care înțeleg engleza o sa constatați ca de fapt se vrea omorârea în masa a mai mult de 6.5 miliarde de oameni.
    Și guvernele tac și executa comenzile celor care i-au cumparat

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.