SACCSIV – blog ortodox

EVIL EYE – simbolul uriasului “March for Our Lives” pentru DEZARMAREA POPULATIEI americane / Aceiasi au creat si PUSSY HATS – simbolul MARSULUI FEMEILOR de anul trecut

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 27, 2018

Povestea-i cam asa: un tanar aude voci si se apuca sa traga intr-o scoala din Florida:

Ce masuri va adopta SISTEMUL in urma atacului armat de la scoala din Florida? A fost FALSE FLAG? Este CANDIDATUL MANCIURIAN perfect (ii vorbesc demonii si scrie mesaje antisemite si antihomosexuali …)?

Dupa care, ca la un semn, societatea civila declanseaza o mare actiune impotriva armelor de foc:

Masacrele FALSE FLAG din SUA au avut EFECTUL DORIT: Oprah Winfrey, George Clooney şi Steven Spielberg doneaza câte 500.000 de dolari pentru organizarea unui MEGA PROTEST ANTI ARME / Proteste locale au deja loc in intreaga SUA / Cetateni se filmează când îşi distrug armele

Punctul culminant de pana acum fiind uriasele marsuri impotriva armelor de foc ce au avut loc recent in multe orase americane:

March for Our Lives: hundreds of thousands demand end to gun violence – as it happened

Intitulate March for Our Lives, la ele au participat sute de mii de oameni:

Ce se vrea de fapt cu toata aceasta mega inginerie sociala? Dezarmarea populatiei din SUA.

Dar orice miscare are nevoie de simboluri. Marsul Femeilor de anul trecut a avut pussy hats. Actualul mars pentru controlul armelor are simbolul evil eye. Aceiasi creatori si aceiasi activisti, pentru ca de fapt sunt aceiasi papusari. Iata ce putem citi la Why you’ll see a lot of ‘evil eye’ gloves at the March For Our Lives de pe CNN:

De ce vei observa o mulțime de mănuși cu ‘ochi răi’ la Marșul pentru Viețile Noastre

Când Marșul pentru Viețile Noastre va umple orașe în jurul țării în acest weekend, ține ochii deschiși pentru, păi, ochi.

“Ochii răi” urmează să ajungă un mare simbol al marșului, similar cu felul în care căciulile de p… roz (pussy hats) au reprezentat Marșul Femeilor anul trecut. Se așteaptă să apară pe mănuși, dar caută-le pe semne, tricouri și în alte forme.

Este o conexiune puternică între mănușile cu “ochi răi” și căciulile de p…, și există multă istorie și tradiție în spatele simpolismului ochiului rău ce poate conferi un context noului său rol.

Au fost concepute de aceeași femeie ce a ajutat la crearea ‘căciulilor de p…’

Krista Suh e o feministă, artizană și activistă ce s-a aflat în spatele căciulilor de p… ce au împodobit mii de capete și au deveni un simbol al rezistenței comod, deși puternic.

Mănușile cu ochiul rău reprezintă ideea sa de asemenea.

“Mi-au venit în vis, cu minute înainte de a mă trezi — am avut un vis despre un protest, o mulțime enormă pașnică cu mâinile întinse spre cer — fiecare palmă avea un ochi imens desenat pe ea”, a scris pe blog. “Era o mare de ochi.”

Suh explică că viziunea a rămas alături de ea, și atunci când Marșul pentru Viețile Noastre a început să prindă rădăcină, a știut că viziunea sa are un scop. A cerut altor artizani și activiști #NeverAgain să participe tricotând sau realizând mănuși cu ochi, sau donând către cauza marșului.

De ce ochi?

“Congresul trebuie să știe că oamenii privesc”, a scris Suh.

Oameni au donat sute de perechi pentru cauză

Suh și alții ce tricotează, cos, croșetează sau își folosesc îndemănările pentru a produce lucruri pentru cauze, îl numesc “craftivism”, și nu e vorba doar de producerea căciulilor comode sau a mănușilor.

Atunci când ideea căciulilor de p… a fost distribuită prin social media înaintea Marșului Femeilor, prietena lui Suh și cocreatoarea căciulilor de p…  Jayna Zweiman a zis pentru CNN că oamenii foloseau conceptul pentru a-și împărtăși poveștile de asalt sexual, de a încuraja supraviețuitorii și activiștii, și de a stimula în general ideea de comunitate și solidaritate.

Deci pentru cei ce practică craftivismul, realizarea mănușilor cu ochi răi e dedicată viziunii, dar și pentru conectarea cu alții care se simt mișcați într-un mod similar și doresc să facă o diferență.

În acest scop Suh a făcut apel pe site-ul ei ca cititorii să facă un angajament — ori să tricoteze o pereche pentru a o dona sau purta, ori să doneze bani pentru Marșul pentru Viețile Noastre.

Pe site-ul lui Suh, cererea sa originală pentru 438 de perechi de mănuși (reprezentând o statistică conform căreia 438 de oameni au fost uciși sau răniți împușcați în școli din 2014) a fost cu mult depășită. Angajamentul a ajus la peste 1.000 de perechi provenind din toată lumea.

Modele pentru mănuși cu ochi răi sunt distribuite pe internet, iar unele organizații au oferit workshopuri și evenimente pentru ca oamenii să se întălnească și să-și creeze unele pe cont propriu.

Inevitabil simbolul ușor identificabil și replicabil a inspirat impulsuri mai consumeriste de asemenea. Sugestii pentru accesorii de ochi răi abundă pe site-uri de lifestyle și Pinterest, iar mănușile cu ochi răi sunt acum la mare căutare pe Etsy, uneori cu prețul de peste 30 de dolari.

‘Ochiul rău’ nu e neapărat rău

Evident ochiul rău a fost prezent cu mult timp — cu milenii — înaintea Marșului pentru Viețile Noastre. Și deși poate avea impact ca o piesă de activism modern, e important să fim conștienți de implicațiile antice și semnificația spirituală pe care o deține.

În culturile meditaranene și vest-asiatice ochiul rău poate fi o sursă de dușmănie și maladie, poate chiar și un fel de blestem. Este uneori religios, deoarece folclorul ochiului rău are legături cu literatura creștină, ebraică și islamică, dar și conotații seculare și spirituale de ordin general.

Deci dacă ochiul e rău, de ce îl poartă oamenii?

În general se crede că purtarea ochiului rău ca talisman poate aduce o protecție împotriva pericolelor sale. Deci atunci când se aplică la ceva precum Marșul pentru Viețile Noastre, este mai mult decât un simplu simbol că cineva este urmărit. Când este purtat, poate conferi protecție utilizatorului. Când este afișat ca un simbol de schimbare, rezistență sau nemulțumire, poate fi interpretat cu un avertisment.

Un ochi rău pe o palmă deja constituie un simbol foarte specific

Ce e destul de interesant e faptul că un ochi pe o palmă, precum apar ochii răi când sunt purtați, este un simbol antic aparte. Adesea numit mâna Hamsa sau Mâna Zeiței, e un simbol de protecție împotriva ochiului rău. E o emblemă destul de trendy, deci probabil ai observat simbolul pe bijuterii sau îmbrăcăminte.

Reprezentând o entitate feminină protejând oamenii de rău, mulți activiști ai Marșului Femeilor sau a Marșului pentru Viețile Noastre pot considera modul în care e reprezentat pe mănuși cu atât mai mult de poetic.

 

Comentariu saccsiv:

In dreapta este evreica Jayna Zweiman, cofondatoarea Pussyhat Project :

Nu stim daca povestea cu visul este reala, dar daca este, atunci sigur visul ei a fost de la draci.

Asadar, ar fi vorba despre un soi de deochi, adica o treaba diavoleasca. Conform articolului Puterea deochiului in Molitfelnic exista o „rugăciune împotriva deochiului”. Probabil ca este cea de mai jos, conform Rugaciune pentru dureri de cap (deochi):

 

Rugăciune pentru dureri de cap (deochi)

Domnului să ne rugăm

(letrină două rânduri) Stăpâne Dumnezeul nostru, Împăratul veacurilor, Cel atotputernic şi atotţiitor, Care faci toate şi Însuţi le schimbi cu voia Ta; Cel ce cuptorul cel de şapte ori încins şi văpaia cea din Babilon ai prefăcut‑o în rouă şi pe sfinţii trei tineri neatinşi i‑ai păzit; Doctorul şi tămăduitorul sufletelor noastre, mântuirea celor ce nădăjduiesc în Tine, Ţie ne rugăm şi Ţie cu umilinţă cerem: depărtează, înlătură, izgoneşte toată lucrarea diavolească, toată calea şi toată vrăjmăşia satanei, privirea cea rea, nesăţioasă şi pizmaşă a ochilor celor făcători de rele a oamenilor pizmaşi, de la robul Tău (N). Şi fie că din frumuseţe sau pentru putere, ori din întâmplare sau din pizmă şi răutate, i‑a venit lui această neputinţă, Însuţi, Iubitorule de oameni Stăpâne, tinde mâna Ta cea tare şi braţul Tău cel atotputernic şi înalt şi cercetează această zidire a Ta şi‑i trimite înger de pace, stăpânitor şi păzitor sufletului şi trupului, care să gonească şi să stârpească de la ea tot sfatul rău, toată pizma şi deochiul făcător de stricăciune al oamenilor răi, ca, izbăvită fiind cu puterea Ta, să‑Ţi cânte Ţie cu mulţumire: Domnul este ajutorul meu, şi nu mă voi teme de ce‑mi va face mie omul; şi iarăşi: nu‑mi va fi frică de rele, pentru că Tu cu mine eşti; că Tu eşti Domnul puterii mele, Cel tare şi stăpânitor, Domnul păcii, Părintele veacului ce va să fie. Aşa, Doamne Dumnezeul nostru, milostiveşte‑Te spre robul Tău şi izbăveşte‑l de toată stricăciunea şi supărarea ce i s‑a făcut din pizmă. Pentru rugăciunile preabinecuvântatei stăpânei noastre, de Dumnezeu Născătoarei şi pururea Fecioarei Maria; cu puterea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Cruci; cu rugăciunile arhanghelilor celor cu chip de lumină; ale cinstitului, măritului proorocului, Înaintemergătorului şi Botezătorului Ioan; ale sfintei şi marii muceniţe Marina; ale sfântului Stelian; ale preacuvioasei maicii noastre Parascheva cea nouă; ale sfântului sfinţitului mucenic Elefterie şi ale sfântului (N), a cărui pomenire săvârşim, şi ale tuturor sfinţilor Tăi.

Că Tu eşti doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm şi Celui fără de început al Tău Părinte şi Preasfântului şi bunului şi de‑viaţă făcătorului Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Şi stropeşte pe bolnav cu apă sfinţită, dacă a făcut mai întâi sfeştania, sau cu aghiazmă de la Bobotează. Apoi preotul pune mâna pe capul celui bolnav, zicând această

Rugăciune

Harul Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, cel dat Sfinţilor Săi Ucenici şi Apostoli, zicând: pe bolnavi mâinile veţi pune şi bine le va fi, şi printr‑înşii este dat şi nouă nevrednicilor slujitorilor Săi, acest har, prin mine smeritul şi nevrednicul preot, să te tămăduiască pe tine, fiule şi fratele nostru cel duhovnicesc de toată boala şi neputinţa sufletească şi trupească ce te‑a cuprins, şi să te dăruiască Bisericii Sale întreg, cinstit, sănătos, îndelungat în zile, bine umblând şi făcând poruncile lui Dumnezeu, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

 

Pe de alta parte, fiind vorba despre un ochi, ne putem gandi si la celebrul simbol illuminati. Asta ca sa stim mai bine cine le sunt stapanii …

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nisof said, on martie 27, 2018 at 1:56 pm

    „Poporul american”, este o adunaturã de bastarzi din toate colturile lumi, dominati de jidani resisti holocau$tici, singuri care nu se bastardizeazã cu alte rase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciat de 2 persoane

    • gheorghe said, on martie 28, 2018 at 12:03 pm

      Marea majoritate, nu toti. Stiu ce spun. Efectul este acelasi …

      Apreciază

  2. ierusalim2050 said, on martie 27, 2018 at 3:28 pm

    Ce inseamna uniunea europeana ? La cine se inchina cei care o conduc ? Accesati linkul urmator si veti vedea !!!https://www.youtube.com/watch?v=YC7wxCdANfI

    Apreciază

  3. Cristinel said, on martie 27, 2018 at 5:57 pm

    Toate atacurile au fost cu arme automate.Din ce stiu eu armele automate sunt ilegale chiar si in s.u.a. si cine cumpara o face de pe piata neagra .Cine vrea sa faca atac armat face indiferent de legea ce restrictioneaza cumpararea armei.Au iesit in strada toti copiii americani care sunt spalati pe creier la fel cum sunt si ai nostri ”fulgi de nea”.

    Apreciază

    • tataia said, on martie 27, 2018 at 8:18 pm

      In SUA este ilegal ca civilii sa detina arme automate din 1984. Inainte era legal. Cele care au fost detinute legal inainte de 1984 exista si in ziua de azi caci nimeni nu i-a dezarmat cu forta pe cei care pina in 1984 fusesera in deplina legalitate. Dar acele arme (cele automate) detinute 100% legal in ziua de azi sint foarte putine..au mai ramas unele in miinile unor colectionari inraiti, unele sint inchiriate ca recuzita pentru filme, etc. Este nevoie de un permis de port-arma special pentru acelea emis de FBI, reiinoit la un anumit interval..toate acele arme sint inregistrate de catre FBI (sau ar trebui sa fie).

      Dar eu nu cred ca acele atacuri (mass shootingurile) s-au facut cu arme automate…vezi tu si mass-media din SUA induce in eroare vorbind de „pusti de asalt” (assault rifle). In general acesta este un termen militar care desemneaza arme 100% capabile de foc automat…dar americanul de rind poate cumpara in ziua de azi REPLICI are unor astfel de arme care sint 100% identice cu originalul dar care au dezactivata functia de foc automat. Ca sa fiu si mai concret…tu mergi intr-un magazin de arme in SUA si daca nu ai cazier poti sa cumperi 20 de AK-47. Acele arme arata 100% identic cu cele pe care le stii tu din armata doar ca nu sint capabile de foc automat ci doar de modul „foc cu foc” Uneori este foarte usor sa le modifici sa devina din nou capabile de foc automat…dar desigur astfel de modificari sint ilegale. Mai exista si tehnici de tragere care sa simuleze un foc automat..spre exemplu „bump-fire”:

      Evident ca modul acesta de tragere care simuleaza o arma automata destul de bine ( a se observa ca este mai rara cadenta decit in cazul armei cu foc automat) poate fi amuzant dar nu ai precizie…Eu cred ca toate aceste mass shootinguri intens mediatizate au fost efectuate cu arme pe care le poti cumpara legal in SUA…adica replici de arme militare dar la care capacitatea de foc automat a fost dezactivata….iar televiziunile le-au prezentat ca fiind „pusti de asalt” doar pentru simplul motiv ca aratau precum pustile de asalt, desi dupa functionalitate ar fi trebuit sa fie numite mai degraba „carabine”.

      Apreciază

      • gheorghe said, on martie 28, 2018 at 12:10 pm

        Toate bune si frumoase… exceptand „colectionari inraiti,”
        Fiind colectionari, nu uitilizeaza armele, adica nu kle folosesc.
        Din acest motiv nu pot fi „inraiti”.
        Ca si cum ai spune ca cei care pastreaza ziare din diferite epoci sint „inraiti”…

        Apreciază

      • tataia said, on martie 28, 2018 at 8:38 pm

        @ Gheorghe „Colectionari inraiti” este doar o vorba..nu inseamna ca un colectionar tinjeste dupa o pusca automata care este si in ziua de azi detinuta legal si inregistrata la FBI (deoarece a fost introdusa in SUA si cumparata inainte de 1984) pentru ca ar avea ginduri necurate cu ea….departe de un colectionar astfel de ginduri…mai degraba ar putea fi el impuscat de nevasta pentru ca da ultimul ban din casa pentru pasiunea lui, aceea de a colectiona arme. 🙂 Dar din cind in cind mai cistiga si colectionarii cite un ban de pe urma colectiei lor deoarece le inchiriaza pentru filme…Scuze de off-topic…mai glumim si noi pe aici 😀 .

        Poate nu s-a inteles din commentul meu de mai sus daca eu sint anti-gun sau pro-gun, de aceea explic eu acum. Eu sint pro-gun, dar trebuie sa spunem si lucrurilor pe nume…Eu nu cred ca acele mass-shotinguri au fost facute cu arme automate…au fost facute cu arme semiautomate dar care arata indentic cu cele automate. Adica au fost facute cu arme care pot fi cumparate 100% legal in zilele nostre, de catre civili, in SUA.

        Apreciază

      • tataia said, on martie 28, 2018 at 8:41 pm

        @Gheorge Si inca un off-topic daca este permis…arma din clipul de mai sus este un AK-47 fabricat…unde crezi tu? La UMC Cugir in Romania! Evident nu mai are functia de foc automat pentru a fi legala in SUA. Si mie mi se pare foarte trist ca un american poate cumpara o arma fabricata la noi in Romania dar un roman nu!

        Apreciază

  4. Aristide said, on martie 27, 2018 at 6:00 pm

    Romania e o corporatie

    Apreciază

    • gheorghe said, on martie 28, 2018 at 12:21 pm

      O bucata de hartie nu poate fi „persoana” iar respingerea realitatii supuse organizarii autoritare a statului nu in seamna exercitarea drepturilor naturle.
      Ca sa spui ca o masina este mobilul propriu inseamna ca nu distingi, nu vrei sa accepti ca exercitarea fortei de regulare a vietii – inclusiv deplasarii – subiectior aflati sub autoritate – este legitima si ca folosinta cailor de transport facute cu banii si cu vointa aceleiasi autoritati nu s-ar cuveni a respecta regulile „platitorului”, de fapt ale …. proprietarului, fie „el” si o institutie reprezentand platitorii.
      Am mai spus-o- daca vrei sa fii „suveran” trebuie sa poti sa impui regulile proprii…
      Mergand la „judecata”, recunosti ca esti incapabil de a face dreptate si – ca o consecinta – nu poti fi considerat suveran fiindca altul hotaraste ce este „drept”.

      Apreciază

  5. Alexandru said, on martie 28, 2018 at 8:08 am

    Sonda spatiala TESS va fi lansata luna urmatoare ce va da oamenilor de stiinta o viziune mai clara asupra planetelor care orbiteaza stelele apropiate de noi.

    Pe 16 aprilie 2018 in discursul celor de la NASA o sonda spatiala numita Transiting Exoplanet Survey Satellite sau TESS ce are camere va urca pe racheta SpaceX Falcon 9 si va sta in orbita intre Pamant si Luna.

    Acolo va sta in urmatorii 2 ani scanand cerul pentru lumile extraterestre.
    TESS este cel mai recent efort de a incerca sa raspundem intrebarile care au intrigat omenirea de mii de ani si care au dominat astronomia pentru ultimele 3 decenii: Suntem singuri? Exista alte planete asemanatoare cu Pamantul? Si evidenta unor microorganisme in tot galaxia ar zgudui stiinta.
    Acum nu foarte mult timp astronomii nici nu stiau ca exista planete inafara sistemului solar, dar dupa descoperirea din 1995 cu o planeta ce orbiteaza steaua 51 Pegasi apoi a fost o revolutie.

    Telescopul spatial Kepler lansat in 2009 a descoperit peste 4000 de planete posibile intr-o zona din Calea Lactee langa Constelatia Cygnus.

    Astronomii gandesc acum ca-s miliarde de planete asemanatoare cu Pamantul in Calea Lactee ce inseamna ca cea mai apropiata planeta este aproape intre 10-15 ani-lumina.

    Majoritatea planetelor descoperite orbiteaza acele stele numite pitice rosii, mai mici si mai reci decat Soarele. Acestia fac majoritatea stelelor din tot universul.

    Misiunea acestui telescop este de a descoperi peste 20.000 de planete de toate marimile si dimensiunile. In particular ei au promis ca vor descoperi 50 de noi planete ce au mai putin de 4 ori masa Pamantului.

    Majoritatea planetelor din tot universul sunt in intervalul intre dimensiunea Pamantului si Neptun. Dar nu exista exemple de acestea in sistemul solar.

    Sunt asa-numite super-Pamanturi alcatuite din roci si atmosfera sau mini-Neptunuri alcatuita doar din atmosfera din hidrogen si heliu.

    Datele de la Kepler si astronomi sugereaza ca diferenta este masa: planetele telurice sunt mai putin de o jumatate peste dimensiunea Pamantului in timp ce „norii de gheata” sunt mai mari. In cazul in care linia intr-adevar exista si cat de multe planete cad pe o parte sau de alta, putem determina cate lumi daca sunt din vapori inghetate sau potential gradina a raiului.

    Ne trebuie sa facem masuratori precise ale masei, spune David Latham de la Centrul Harvard pentru Astronomie care este responsabil de organizare a astronomilor de a urmari observatiile TESS.

    https://www.nasaspaceflight.com/2018/03/tess-exoplanet-finder-final-preparations-launch/
    https://www.space.com/39792-inside-tess-clean-room.html
    https://www.scientificamerican.com/article/meet-tess-nasa-rsquo-s-next-step-in-the-quest-for-alien-earths/
    https://interestingengineering.com/nasa-plans-to-launch-its-exoplanet-seeking-satellite-tess-in-less-than-2-monthhttps://www.techgenyz.com/2018/03/10/nasa-tess-thousand-planets-earth-orbit/s
    https://www.techgenyz.com/2018/03/10/nasa-tess-thousand-planets-earth-orbit/
    http://www.firstpost.com/tech/news-analysis/nasa-planning-to-launch-its-next-planet-hunting-spacecraft-on-spacexs-falcon-9-on-16-april-4397831.html

    Apreciază

    • gheorghe said, on martie 28, 2018 at 12:27 pm

      Sandele, te rog sa fii atent, sa urmaresti ce iti spun:
      Depasind in altitudine limita la care se intinde atmosfera, nu se mai vede nici o stea.
      Fiindca Dumnezeu a pus doar doi luminatori – Soarele si Luna.
      Deoarece nu se vad, nu au caracter solid (vezi „fizica punctului solid”).
      Deoarece nu au caracter „solid”, nu au masa.
      Deoarece nu au masa nu pot exercita forta gravitationala.
      Deoarece nu exercita forta gravitationala nu pot atrage corpuri, nu pot forma „sisteme”, fie solare, fie galactice.
      Prin urmare, nu pot exista alte galaxii si alte sisteme solare si – elementar de logic – nu pot exista planete cu caracteristici asemanatoare Pamantului pentru a „gazdui” viata, asa cum o definim si cunoastem noi.
      … ma intreb, cand o sa inteleaga crestinul ca exista doar un loc in Univers unde se gaseste viata???

      Apreciat de 1 persoană

      • Alexandru said, on martie 28, 2018 at 4:11 pm

        In filmarile celor de la NASA cu Pamantul in spatiu practic, nu se pot vedea nici macar stele in afara de Soare.

        Apreciază

  6. geo said, on martie 28, 2018 at 10:07 am

    Apreciază

  7. octavpelin said, on martie 28, 2018 at 10:36 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  8. rr said, on martie 28, 2018 at 2:18 pm

    Apreciază

  9. Y said, on martie 28, 2018 at 3:53 pm

    Inca de cand am auzit prima data de incendiul de la mall-ul din Siberia am avut semnele mele de intrebare si m-am gandit ca parca prea „bate la ochi” si seamana cu „al nostru” Colectiv! Pana astazi nu am avut curiozitatea… sa deschid stirea respectiva dar azi am deschis-o. SURPRIZA: NUMARUL VICTIMELOR E IDENTIC – tot 64!!

    Ce „coincidenta”!!

    https://www.mail.com/int/news/europe/8377450-russia-mourns-victims-deadly-mall-fire-siberia.html#.1258-stage-hero1-1

    Apreciază

  10. Radu said, on martie 30, 2018 at 1:27 pm

    La ce arme au astia pot sa si induca noaptea in somn prin aparatele lor asa zise vise si o inspiratie de genul acesta si prostii nu isi dau seama ca de fapt acele vise nu le apartin ci le-au fost induse.

    Sau daca nu asa atunci puterea nevazuta a diavolilor care in america e atot cuprinzatoare din moment ce acolo e tara masonica si e mama spurcaciunilor si a ereziei inca de la inceputurile sale.

    Astea-s la fel ca „protestele” false de la noi aceeasi oameni platiti si altii instigatori sa dirijeze aceste aberatii. Prostesc lumea care habar nu au ca armele mai sunt singurele care ii apara de puterea si abuzurile statului masonic american criminal.

    Preiei controlul armelor populatiei si dupa nu mai ai nicio problema nicio opozitie sa faci ce vrei acolo sa fie drum liber pentru agenda lor, logic.

    Multumim lui Dumnezeu ca nu traim in america.

    Apreciază

    • tataia said, on martie 31, 2018 at 1:29 am

      Pai da’ noi avem arme?

      Apreciază

    • tataia said, on aprilie 1, 2018 at 1:48 am

      @ Radu Sau poate n-ai inteles foarte bine….dar ceea ce spui tu suna cam asa: „Ce rau e de americani ca le iau armele…dar ce bine e de noi ca n-au ce sa ne ia”. Acu intelesesi?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.