SACCSIV – blog ortodox

Brevet: ALBINE ROBOT, pentru ca dispar albinele naturale / SA RECAPITULAM: Ei fac semintele, ei produc alimentele, ei le distribuie si ei vor face si polenizarea / CE INSEAMNA ASTA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 29, 2018

Albine culeg nectar într-o grădină de trandafiri © Heinz-Peter Bader / Reuters

Dupa cum stiti, albinele dispar:

MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CHEMTRAILS? Sa fie PESTICIDELE? TELEFONIA MOBILA? E o exterminare voita?.

Si nu doar albinele, ci si multe alte insecte:

Cercetătorii AVERTIZEAZĂ: Biomasa de insecte a scăzut cu 75%. Umanitatea NU VA MAI SUPRAVIEȚUI MULT … 

Iar asta afecteaza in primul rand polenizarea. Dar, ce sa vezi? S-a gasit solutia: albinele robot. Iata ce putem citi la Robot bees: Walmart plots global pollination (IMAGE) de pe RT, traducerea OrtodoxInfo:

Albine robot: Walmart plănuiește o polenizare globală

Gigantul de retail american Walmart a înregistrat un brevet pentru albine robotice în speranța că vor fi capabile să polenizeze culturi precum o fac cele reale. ‘Robo-albina’ ar putea oferi o soluție la declinul continuu al populațiilor de albine.

Brevetul pentru așa-numitele ‘drone de polenizare’ a fost depus mai devreme în această lună ca parte a unei serii de șase brevete axându-se pe agricultură automatizată. Potrivit brevetului, robo-albinele ar utiliza un “aplicator de polen configurat să colecteze polen de la o floare a unei prime culturi” iar apoi, utilizând senzori și camere, să-și găsească calea către alte flori pentru a aplica polenul.

Deși nu e destul de clar care ar fi planurile companiei pentru acest brevet, unii analiști au sugerat că gigantul de retail intenționează să obțină o poziție mai puternică în agricultură și să capete mai mult control asupra lanțului de aprovizionare.

 

Cererea de brevet

Albinele, responsabile pentru polenizarea unei treimi din alimentele consumate de oameni, au murit într-un ritm alarmant în ultimii ani. Se spune că declinul albinelor este rezultatul unui fenomen numit ‘Colony Collapse Disorder’, deși cauza exactă încă nu este cunoscută.

Un studiu recent indică fungicidele utilizate frecvent ca principalul vinovat. “Am depus multă muncă în această analiză și ‘câștigătorul’ a fost fungicidele” a zis autorul principal Scott McArt în decembrie. “Reiese că uzul fungicidelor constituie cea mai mare cauză pentru îmbolnăvirea și dispariția albinelor.”

 

RT

@RT_com

What’s killing the world’s bees? New study claims a surprising culprit http://on.rt.com/8vxi 

 

Poate că roiurile de albine robotice, precum cele produse de cercetătorii de la Universitatea Harvard în 2013, conferă o soluție fezabilă pentru omenire într-o lume în care albinele reale sunt plasate pe lista speciilor pe cale de dispariție.

 

NOTĂ OrtodoxINFO:

Sa recapitulam:

I. Ei fac semintele:

UE urmează să aprobe ‘căsătoria încheiată în iad’ între BAYER si MONSANTO

Dar plantele iesite din semintele lor nu mai fac seminte. In iunie 2007 Monsanto achizitioneaza Delta & Pine Land Company, cei care au dezvoltat tehnologia “terminator”, prin care se produc plante cu seminte sterile, astfel incat dupa recoltare nu se pot folosi semintele rezultate pentru o noua recolta, fiind necesara cumpararea de noi seminte de la Monsanto. Insa cea mai mare ingrijorare o starneste printre agricultori “efectul terminator”, caci prin polenizare si plantele normale capata noile “proprietati”:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Deocamdata mai gasim seminte normale:

Ghid de organizare a grădinii

Dar nu mai e mult si nu le vom mai gasi.

II. Ei produc si distribuie majoritatea alimentelor:

Doar 10 companii globaliste controlează aproape toată hrana pe care o cumpărați și o consumați

Sigur, inca mai sunt si producatori mici sau inca mai putem sa producem si noi, dar nu pentru foarte multa vreme.

III. Ei vor face si polenizarea

Dupa cum puteti citi in articolul de mai sus.

Sigur, in aceste conditii, n-ai cum sa nu te gandesti daca nu cumva disparitia albinelor este consecinta unui deliberat act criminal. Adica, daca nu cumva chiar ei le-au ucis, pentru ca mai apoi tot ei sa polenizeze, dar doar unde vor ei si doar daca considera ei ca se intrunesc anumite conditii …

IV. Concluzia:

Vor ca intreaga omenire sa fie la cheremul lor. Ei iti vor da sa mananci, daca vor vrea sa-ti dea sa mananci. Ei vor declansa foametea la comanda ca pedeapsa, pentru eliminarea unor neamuri intregi, pentru declansarea razboaielor locale sau pentru a determina mase mari de oameni sa navaleasca in zonele imbelsugate.

Masele de habauci n-au insa nici o treaba. Legumizeaza cu nasul in telefonul mobil ca nu cumva sa rateze vreun like la vreo cana cu cappuccino si se mai “trezesc” din cand in cand doar la chemarea papusarilor ingineriilor sociale, pentru a iesi la mitingurile in care cer tocmai masurile ce le desavarsesc de fapt statutul de slavi in marea puscarie planetara:

EVIL EYE – simbolul uriasului “March for Our Lives” pentru DEZARMAREA POPULATIEI americane / Aceiasi au creat si PUSSY HATS – simbolul MARSULUI FEMEILOR de anul trecut

Cititi va rog si:

SoloHealth Station din reteaua de magazine Walmart AU SCANERE pentru citirea cipurilor RFID implantate?

Iar referitor la albine:

Foto: ALBINELE SI ICOANELE. Iata cum albinele nu acopera cu ceara chipurile si trupurile Mantuitorului, Maicii Domnului sau ale Sfintilor

 

Tagged with:

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. neculcea said, on martie 29, 2018 at 5:49 pm

  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3777761 papa lapte iar afirma ca nu exista iad

  Apreciază

 2. Florian said, on martie 29, 2018 at 7:36 pm

  Pana una alta, alesii nostrii dezbat (in Saptamana Patimilor) proiectul de lege privind parteneriatul civil..
  https://www.realitatea.net/parteneriatul-civil-ar-putea-deveni-realitate-si-in-romania_2142153.html
  Le-as trimite un roi de albine robot sa le polenizeze limba..

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on martie 29, 2018 at 9:17 pm

  Fereastra OVERTON sau cum manipulează societatea activiștii imoralității, pentru a impune absurdul ca firesc
  Manipularea pentru toți sau Fereastra Overton

  Mai întâi un banc despre homosexualitate:
  Un bătrân, abia ținându-se pe picioare, vine grăbit la serviciul de pașapoarte.
  – Vreau pașaport în regim de urgență, ca să plec cât mai repede din țară.
  – Păi, n-aveți nevoie de pașaport în Europa.
  – Europa e prea aproape… Vreau să mă duc la capătul lumii.
  – Da’ de ce?
  – Nu sunt de acord cu politica față de homosexuali!
  – Cum așa?
  – Pe vremea lui Antonescu îi împușcau, Gheorghiu-Dej îi închidea la pușcărie, Ceaușescu îi băga la balamuc. Acum, după revoluție, i-au lăsat în pace și le-au dat drepturi.
  – Așa, și?
  – Mi-e teamă să nu devină OBLIGATORIU…

  Bancul conține un adevăr și poate are și un substrat teoretic.
  Celebrul regizor și actor rus Nikita Mihalkov, a prezentat în emisiunea sa, Besogon TV, teoria Ferestrei Overton, considerată prototipul tehnologiei manipulării opiniei publice:
  „V-am promis să vă prezint tehnologia folosită pentru a face lumea să se obișnuiască cu ceea ce, în mod normal, este Imposibil să poată accepta. Tehnologia „sădirii” în conștiința umană a ceea ce, aparent, nu poate fi inoculat. Din păcate… se poate. Se numește Fereastra Overton.
  Joseph P. Overton (1960-2003), prim vice-președinte al Centrului pentru Politici Publice (Mackinac Center for Public Policy), a formulat această teorie, care i-a primit numele postum, după ce a murit în urma unei catastrofe aviatice.
  În conformitate cu Fereasta Overton, pentru fiecare idee sau problemă, în societate există o așa-numită „fereastră de oportunități”. În cadrul acestei ferestre, ideea poate (sau nu) să fie discutată pe larg, susținută deschis, promovată, se poate încerca legalizarea ei. Fereastra e mutată, schimbând paleta posibilităților de la o fază de Neconceput, complet străină moralei publice, total respinsă, până la faza de Politică Curentă, care este deja discutată pe larg și adoptată de conștiința populară și susținută prin lege.
  Nu e o spălare a creierului ca atare, ci o acțiune mult mai subtilă…

  Pe scurt, „Fereastra OVERTON” reprezintă o fereastră de oportunități pentru cei care vor ca într-o societate să transforme o IDEE/PROBLEMĂ de neacceptat într-o lege normală!

  De fapt, „Fereastra OVERTON” este foarte folosită de către cei aflați la putere și funcționează în ambele sensuri: de la IMPOSIBIL la LEGE, dar și de la LEGE la IMPOSIBIL!

  Metoda de manipulare numită generic „Fereastra OVERTON” se poate desfășura și într-un interval scurt de timp!

  În concluzie, „Fereastra OVERTON” ne arată că o IDEE/PROBLEMĂ imposibil de acceptat într-o societate poate deveni LEGE personalizată dacă se urmează anumiți pași – șase la număr – într-un complex uriaș de manipulare. Și invers: de la LEGE la IMPOSIBIL!

  .
  Ca să nu vă bulversăm, o să dăm explicații doar pentru direcția “de la IMPOSIBIL la LEGE”!

  Așadar, în timpul manipulării, lupa societății va fi luată de pe zona IMPOSIBILĂ și va fi focusată, pas cu pas, pe cele 6 etape, până ce se va ajunge în punctul culminant: emiterea unei LEGI personalizată!

  Practic, dacă la început TOATĂ lumea era CONVINSĂ că IDEEA/PROBLEMA este IMPOSIBIL de ACCEPTAT/REZOLVAT, după ce se vor efectua cei 6 pași, majoritatea va accepta ca fiind o situație NORMALĂ și emiterea unei legi – o oportunitate politică firească.
  Această TRANSFORMARE radicală de CONVINGERE a populației prin MANIPULARE că ce a fost considerat inițial IMPOSIBIL este de fapt ceva NORMAL, poate fi demantelată de Teoria „Fereastra OVERTON” care a… generat-o!

  ATENȚIE! „Fereastra OVERTON” se mișcă precum peștele în apă într-o societate mămăligă, fără idealuri, unde separarea clară dintre bine și rău nu e… clară. România este o astfel de societate!

  Schema generală a „Fereastrei OVERTON”: De la IMPOSIBIL la LEGE!

  Iată, pe scurt, cum se traduce literar Schema „Fereastra OVERTON”:

  Pasul 1. – Într-un moment de OPORTUNITATE politică se reîncălzește o ciorbă, adică i se prezintă opiniei publice o IDEE/PROBLEMA ce este cunoscută în societate ca fiind IMPOSIBILĂ, de NEACCEPTAT;
  Pasul 2. – Se dezbate IDEEA/PROBLEMA de către specialiștii în domeniu ca fiind o soluție RADICALĂ, nu de neconceput, așa cum este cunoscută în societate;
  Pasul 3. – Se arată că IDEEA/PROBLEMA poate fi ACCEPTABILĂ și poate funcționa în anumite circumstanțe;
  Pasul 4. – Se mută „Fereastra OVERTON” în zona RAȚIONALĂ, pas în care media începe să joace un rol foarte important în manipularea populației;
  Pasul 5. – Se prezintă IDEEA/PROBLEMA ca fiind deja POPULARĂ, răspândită în societate – media și lobbyști fac tot jocul;
  Pasul 6. – Se mută „Fereastra OVERTON” în zona legalizării problemei ca fiind o oportunitate politică – adică politicienii promulgă o LEGE! Manipularea și-a atins scopul!
  ATENȚIE! La nevoie, dacă se observă o rezistență din partea opiniei publice, sunt scoase la lumină sondaje de opinie mincinoase. De asemenea, ne sunt prezentate cu titlul exhaustiv grafice, statistici și exemple – uneori din alte țări – care arată doar partea avantajoasă pentru IDEE a adevărului de pe teren!

  Schema generală a „Fereastrei OVERTON”: De la LEGE la IMPOSIBILĂ!

  Greu de dejucat, dar ușor de dibuit de către “inițiați”

  Așadar, după cum vedeți din cele două scheme, „Fereastra OVERTON” funcționează în ambele sensuri: de la IMPOSIBIL la LEGE, dar și de la LEGE la IMPOSIBIL.

  Manipulare în 6 pași prin tehnica „Fereastrei OVERTON” nu este una la îndemâna oricui. Iar demantelarea ei este extrem de costisitoare și greu de destructurat. De ce? Pentru că gradul de indulgență și de necunoaștere al populației este foarte mare. Nepermis de mare în România.
  Evident că NU este o spălare pe creier și nici nu este un proces din seria Teoria Conspirației. NU!

  Este mai mult: este subtil, este greu de observat și, pe cale de consecință, greu de contracarat într-o societate în care răul se confundă cu binele.

  Iar când populația înțelege ce a permis, este prea târziu: IMPOSIBILUL a devenit POSIBIL printr-o lege personalizată!

  Cetățeanul simplu este ușor de manipulat, din cauză că asupra necesității legalizării ideii sau rezolvării problemei se pronunță specialiști în domeniu.

  Omul de rând nu are de unde să știe că specialiștii au fost cointeresați – prin mijloace financiare, prin funcții sau alte beneficii pe care procurorii le încadrează la “foloase necuvenite”!

  A dat mură-n gură domnul Profesor, a confirmat domnul Consultant, ne-a explicat Specialistul, a punctat esențial domnul Doctor Docent, a parafat domnul Academician etc. etc. etc. Ce e, plebe, de neînțeles?!?

  În acestă situație, cine ești tu, cetățean obișnuit, să NU fii de acord cu punctul de vedere exprimat academic de mințile luminate?

  Tu, cetățene plătitor de taxe și impozite, ai următoarele obligații: să iei notă și să respecți legea!

  Să abordăm ceva cu totul de neînchipuit.
  Să ne imaginăm, de exemplu, legalizarea canibalismului, dreptul oamenilor de a se mânca unii pe alții. Destul de dur, nu?
  Este evident că în prezent, în 2018, nu e posibilă desfășurarea unei propagande pro-canibalism, deoarece societatea ar exploda. Asta înseamnă că problema legalizării canibalismului se află la stadiul de oportunitate ZERO a ferestrei.
  Acum vom simula modul în care ideea de NECONCEPUT va fi implementată, trecând prin toate etapele ferestrei de oportunități.
  Astfel, subiectul va deveni nu doar acceptabil, ci chiar obligatoriu.
  Tema canibalismului este încă dezgustătoare și absolut inacceptabilă în societate. A discuta acest subiect în presă sau într-o companie decentă e indezirabil. Ca atare, prima mișcare a FERESTREI OVERTON e mutarea subiectului canibalism din domeniul de NECONCEPUT în cel RADICAL.
  Ne bucurăm de libertatea de exprimare, nu-i așa? Avem democrație… De ce să nu vorbim despre canibalism?! Oamenii de știință, în principiu, au dreptul să vorbească despre orice – pentru ei nu există subiecte interzise, ei trebuie să studieze toate temele. Și dacă așa stau lucrurile, atunci putem organiza un simpozion etnologic cu tema «Ritualuri exotice ale triburilor din Polinezia». Vom aborda istoria subiectului, îl vom introduce în circuitul științific și vom obține opinii autorizate despre canibalism.
  Putem, deci, discuta despre canibalism și rămâne, în același timp, în limitele respectabilității științifice.
  FEREASTRA OVERTON s-a mutat. A fost deja determinată revizuirea pozițiilor, asigurând astfel trecerea de la atitudinea intransigentă, de respingere, a societății, la o atitudine mai pozitivă.
  Concomitent cu discuția pseudo-științifică, TREBUIE să apară undeva «Societatea Canibalilor Radicali». Chiar dacă vor fi prezenți doar pe internet, «Canibalii Radicali» vor fi observați și menționați de toată mass-media relevantă.
  Rezultatul primei mișcări a FERESTREI OVERTON:
  – tema inacceptabilă a fost introdusă în circulație, tabu-ul a fost „desacralizat”, a fost distrus caracterul univoc al problemei și s-au creat „tonuri de gri”.
  Următorul pas al FERESTREI OVERTON mută tema canibalismului din domeniul RADICALîn cel POSIBIL. În acest stadiu continuăm să cităm „oamenii de știință”. Nu ne putem permite respingerea cunoștințelor despre canibalism… Oricine ar refuza să discute această temă, ar trebui înfierat ca fiind bigot și ipocrit.
  Condamnând bigotismul, trebuie să găsim un nume elegant canibalismului.
  Nu mai există canibalism! Acum se numește, de exemplu, „antropofagie”. Dar termenul în cauză va fi, curând, înlocuit din nou, considerând această definiție drept jignitoare. Scopul inventării noilor denumiri e devierea problemei de la esența ei, ruperea formei de conținut, privarea adversarilor ideologici de cuvânt. Canibalismul se transformă în „antropofagie” și apoi în „antropofilie”, la fel cum un criminal își schimbă numele și pașapoartele.
  În paralel cu jocul numelor, are loc crearea unui precedent de referință – istoric, mitologic, contemporan sau pur și simplu inventat, dar cel mai important – legitimant.
  Obiectivul principal al acestei etape, cel puțin parțial, este de a scoate mâncarea cărnii de om de sub incidența penalului. Eventual, prin găsirea unui exemplu în istorie. După ce a fost găsit precedentul legitim, apare posibilitatea de a muta FEREASTRA OVERTON din spațiul POSIBIL în domeniul RAȚIONAL.
  „Dorința de a mânca carne de om e înscrisă în genele omului și e, deci, naturală”
  „Uneori, să mănânci un om e necesar, există circumstanțe determinante”
  „Există oameni care doresc să fie mâncați”
  „Antropofilii au fost provocați”
  „Gustul fructului oprit e mereu dulce”
  „Omul are libertatea de a-și rezolva singur problemele”
  „Nu ascundeți informațiile, astfel ca fiecare să poată decide dacă e antropofag sau antropofil”
  „Are antropofilia aspecte negative? Există vreo dovadă?”
  ș.a.m.d.
  (Observați cum decurge procesul și suprapuneți-l peste evenimentele pe care le-ați trăit în ultimii 30, 20 sau 10 ani…)
  În conștiința comunității se creează în mod artificial „câmpul de luptă” pentru această problemă.
  Acum se trece de la RAȚIONAL la POPULAR.
  În scopul popularizării temei canibalismului, ea trebuie să fie susținută de mesaje populare, „asezonată” cu personalități istorice și mitologice, și dacă e posibil, cu personalități media contemporane. Antropofilia pătrunde masiv la știri și în talk-show-uri. Oamenii sunt mâncați în filme de largă distribuție, în versurile cântecelor și în clipuri video.
  Una din tehnicile folosite se numește „Uită-te în jur”:
  – „n-ați știut că unul dintre cei mai cunoscuți compozitori e …antropofil???”
  – „unul dintre cei mai celebri scenariști polonezi a fost toată viața antropofil, a fost chiar cercetat pentru asta. Unde e democrația?”
  – „câți au zăcut prin balamucuri?”
  – „câte milioane au fost deportați și li s-a retras cetățenia?”
  – „ce părere aveți despre clipul „Eat me baby” al lui Lady Gaga?”
  Tema aflată în prelucrare se aduce în top și începe să fie reprodusă în mod autonom în mass-media, show-business și politică.
  Pentru justificarea subiectului, suporterii legalizării uzează de imaginea umanizată a criminalilor, creându-le o aparență pozitivă, prin intermediul argumentelor care bagatelizează faptele lor criminale.
  De exemplu:
  – „doar sunt oameni care creează… ce dacă au mâncat?”
  – „ei își iubesc sincer victimele – mănâncă, deci iubește”
  – „antropofilii sunt victime ei înșiși – viața i-a obligat, așa au fost educați”
  – etc., etc.
  Asta, pe de altă parte, e „sarea și piperul” manipulatorilor din talk-show-uri:
  – „Vă vom povesti despre o tragică poveste de dragoste – el voia s-o mănânce, iar ea dorea doar să fie mâncată. Cine suntem noi, să-i judecăm? Poate că asta e adevărata dragoste. Cine vă credeți, ca să vă opuneți iubirii?”
  Începe să vă „sune” cunoscut?
  Trecerea la etapa a cincea se face atunci când tema s-a „încins” și se poate muta din categoria POPULARĂ în cea a POLITICII CURENTE.
  Începe pregătirea bazei legislative. Grupuri de lobby, aflate în preajma puterii, se consolidează și ies din umbră. Sunt publicate sondaje care, chipurile, confirmă marele procentaj al susținătorilor legalizării canibalismului. În conștiința publică se introduce o nouă dogmă – „interdicția interzicerii canibalismului”. E un simbol al liberalismului – toleranța ca o interdicție a interzicerii tabu-urilor, interzicerea prevenirii și corecțiilor abaterilor dăunătoare pentru societate.
  În timpul acestei ultime etape, societatea e deja „zdrobită”.
  Se adoptă legi care schimbă (distrug) normele existenței umane. Tema se „rostogolește” inevitabil către școli și grădinițe. Asta înseamnă că următoarele generații vor crește lipsite complet de șanse de supraviețuire.
  Așa s-a întâmplat și cu legalizarea pederastiei – acum „ei” pretind să fie numiți GAY.
  Acum, sub ochii noștri, Europa încearcă legalizarea incestului și a eutanasierii copiilor.
  FEREASTRA de oportunități descrisă de OVERTON se „mișcă” mai ușor într-o societate tolerantă. Într-o astfel de societate fără idealuri, nu există o delimitare clară între bine și rău.
  – Vreți să vorbiți despre faptul că mama dumneavoastră e o târâtură?
  – Vreți să publicați un articol despre asta?
  – Să cântați un cântec?
  – Să demonstrați, la urma urmei, că a fi târâtură e normal și chiar necesar?
  E exact tehnologia descrisă mai sus și se sprijină pe libertinaj.
  Dacă nu există tabu-uri, nu există nimic sacru.
  Există așa-numita libertate de exprimare, transformată în libertatea de dezumanizare. Sub ochii noștri se elimină ultimele obstacole ce protejează societatea de auto-distrugere. Acum, calea e deschisă.
  Crezi că nu vei reuși să schimbi nimic de unul singur? Ai perfectă dreptate. Singur, omul nu poate nimic…
  Dar, personal, ești obligat să rămâi Om. OMUL e capabil să găsească o soluție oricărei probleme. Și ceea ce nu vei putea de unul singur, vor reuși oamenii uniți de o idee comună.
  Uită-te în jur…”.

  De fapt, Overton a observat un fenomen simplu:
  În orice domeniu, la un moment dat, într-o societate se poate discuta un subiect sau o idee cu limite exterioare într-un spațiu îngrădit. Tema sau ideea e acceptată de societate ca atare doar într-un cerc restrâns, care se va putea constitui sau nu într-o „ferestră de oportunități” (fereastra Overton).
  Spre exemplu, în urmă cu 50 de ani existența extratereștrilor era de neconceput. Fereastra Overton era în stadiul de inacceptabil. Au apărut apoi nenumărate imagini și filme cu „OZN-uri” și „ființe extraterestre” care au dus existența lor la stadiul de acceptabil. În ultimii ani, extratereștrii au fost puternic „umanizați”, devenind din inamicii ciudați din ceruri prietenii de pe alte planete. Acum ei nu mai vor să distrugă Pământul, ci să ajute civilizația umană în progresul său. Ba chiar este posibil să fi avut deja o contribuție esențială în acest sens în istorie. Filmele și documentarele au făcut deja posibilă existența lor, ducând tema în stadiul de popular, rațional. În viitorul apropiat este posibil să fie pregătite politici speciale pentru întâlnirea și conlucrarea cu extratereștrii.

  Fereastra Overton are, deci, șase etape:
  1. Inacceptabil – nu se poate deschide subiectul. Este inacceptabil și nociv, vine împotriva vieții și a societății.
  2. Radical – se poate discuta despre idee, în cercuri excentrice, este insinuată în societate prin intermediul unor cercuri periferice, care au totuși dreptul la existență, nu?
  3. Acceptabil – apar primele opinii mai degrabă favorabile din partea unor personaje considerate respectabile, dornice de afirmare, care vor oferi alternative de percepție asupra temei („vedete” și „formatori de opinie”).
  4. Rațional – se produce departajarea clară, între opiniile pro și contra bazate pe argumente, ambele tabere înclinând într-o parte și cealaltă balanța.
  5. Popular – mass-media promovează fără rezerve noul și originalitatea ideii, temei și produce o emulație în societate. Repetitorii se pun în mișcare și repetă fără să judece argumentele celor în care au încredere, producând un întreg curent favorabil.
  6. Politică – acesta este momentul oportun pentru stabilirea unui întregi politici, odată cu care nu va mai fi posibilă reluarea subiectului. Se propune formal în dezbatere publică, se votează emoțional. Subiectul tabu din trecut a devenit o temă mereu actuală și toată lumea mimează fericirea și jubilează mare salt înainte al societății și depășirea prejudecăților. Toate avantajele noilor politici sunt larg recunoscute, toate dezavantajele sunt adânc îngropate…

  Apreciat de 1 persoană

 4. sherlock_holmes said, on martie 30, 2018 at 12:48 am

  Excelent mesajul lui Radu Humor cu fereastra Overton.
  Saccsiv,poate ar trebui pus acest mesaj intr-un articol de sine statator…in caz ca nu este.

  Imi aduce aminte si de filmul si muzica Streets of Philadelphia cu Tom Hanks, o alta etapa in promovarea altui tip de manifestare ce duce la auto-distrugerea societatii.

  Apreciază

  • Ioan C. said, on martie 30, 2018 at 1:40 pm

   Domnule Sherlock, ce ne facem și cu manipularea rusă, cum că dacă nu suntem în NATO atunci rușii ne-ar iubi, știut fiind ce experiențe au avut Georgia și Ucraina, țări care nu sunt membre NATO.

   Apreciază

   • saccsiv said, on martie 30, 2018 at 1:48 pm

    Ioan C.

    Mult s-a vorbit aici despre Ucraina, dar tu tot n-ai vrut sa intelegi …

    Apreciază

   • Ioan C. said, on martie 30, 2018 at 1:56 pm

    Înțeleg însă că Rusia a garantat prin Protocolul de la Budapesta (1994) integritatea Ucrainei, numai ca aceasta din urmă să își distrugă armele atomice.
    Nu am încredere deplină nici în americani, dar în ruși nici atât.
    Să nu uităm că în Germania, după război, naziștii au fost trași la răspundere, dar în Rusia comuniștii (cei care au susținut un regim la fel de inuman) de ce nu au fost trași la răspundere?

    Apreciază

   • sherlock_holmes said, on martie 30, 2018 at 5:14 pm

    IoanC am sa-ti raspund,nici nu este greu de altfel,dar apoi iar o sa-mi scrii numele in rusa,macar sa-ti cumperi pantofi cu toc.
    Acum trebuie sa plec,cind am sa-ti raspund s-ar putea sa fie dupa miezul noptii in tara si sa citesti mesajul miine.

    Numai bine!

    Apreciază

   • Ioan C. said, on martie 30, 2018 at 9:58 pm

    Добрый вечер!

    Apreciază

   • Florian said, on martie 30, 2018 at 5:54 pm

    Din cate se poate observa, Sherlock Holmes e impotriva propagandei americane. Foarte bine.
    Sper ca e constient, in treacat fie spus, ca atributul „americana” e inselator si mincinos, dat fiind ca patronii monstrilor media care o lanseaza (inclusiv si mai ales Hollywood-ul..) sunt toti evrei sionisti, TOTI. N-are rost sa pastez aici link-uri catre clipurile lui Br. Nathanael de pe youtube, ca le stie toata lumea.. Nici vreo lista de multi-multi-miliardari n-are rost sa dau fiindca chiar daca unii sunt cvasi-necunoscuti (n-a auzit nimeni de ei) oricum nu poate sa le faca nimeni nimic. Sunt intangibili, deasupra presedintilor de stat, armatelor, rachetelor nucleare etc.

    Zionismul e un fel de regat nevazut, o putere situata nu numai peste marile puteri (SUA, Rusia) dar chiar si peste ideologii (comunism, capitalism) pe care le joaca pe degete. E atat de periculos incat pana si Stalin se temea. In epoca stalinista evreii din URSS erau la mare cinste dar.. numai daca erai banuit de legaturi cu sionismul.. erai gata executat de KGB.

    Trist este ca oamenii n-au invatat mare lucru din istoria secolului 20. Au fost condamnate oficial ideologiile extreme (comunismul, fascismul) dar… super-ideologia zionista care e evident ca le-a creeat pe amandoua, ramane in continuare de domeniul.. teoriei conspiratiei.
    Si mai trist este ca s-a ajuns sa se demonizeze popoare (unii sunt rusofobi, altii americanofobi..) in timp ce radacina raului isi freaca mainile de bucurie si abia asteapta marea incaierare nucleara..

    Apreciat de 1 persoană

   • sherlock_holmes said, on martie 30, 2018 at 10:00 pm

    Florian,

    De ce imi ingreunezi raspunsul ? Cum adica miliardarii evrei sint deasupra rachetelor nucleare ? Nu cumva zboara si sint o alta arma secreta a lui Putin ?

    De la expert in propaganda rusa ai trecut la Brother Nathaniel si expert in propaganda zionista. Stiu si eu ca Israel este o tara cu granite dar si fara granite,in continua expansiune,si in studiul obligatoriu al Holocaustului si in legile antisemite, si in imprumuturile banesti,si in politicienii asezati pe patul lui Procust…dar aceasta nu inseamna ca politicienii sau oamenii de putere si influenta din SUA,UK,Ucraina,tarile baltice…nu sint convulsivi ( delirium tremens ) sau circari,bufoni. In Franta,omul lui Rothschild,Macron pare putin mai normal.
    O sa spui ca asa ii aleg sionistii,dar aceasta nu-i face mai buni,ci mai rai.

    Zionismul nu este acum peste Rusia,de aceea si razboiul…

    Apreciază

   • Florian said, on martie 31, 2018 at 6:27 am

    Va marturisesc ca cam am ramas profund impresionat de claritatea viziunilor dvs.
    Insa daca stam sa cautam pe youtube, mai despre Putin.. mai despre Kissinger (al treilea criminal al istoriei dupa Stalin si Hitler), mai despre .. eu stiu.. amandoi laolalta.. viziunile dvs incep sa-si piarda foarte mult din claritate.
    Ba chiar la un moment dat viziunile dvs. incep sa devina foarte foarte neclare.

    Apreciază

   • Florian said, on martie 31, 2018 at 7:34 am

    Sa-mi scuzati cacofoniile, greseala de tastare si atat.
    Sunt foarte interesat sa inteleg atitudinea de „facator de pace” a lui Henry Kissinger, bot in bot cu Putin, cu Hillary, cu Trump si in general cu toti. „Fericiti facatorii de pace”, s-o fi convertit in secret la crestinism sau.. cum

    Apreciază

   • sherlock_holmes said, on martie 31, 2018 at 8:26 am

    Florian,

    Ultimul mesaj catre tine,te rog sa ramii profund impresionat de claritatea viziunilor mele.Daca te duci pe Youtube si o sa cauti clipuri despre Putin si sint negative,intri exact in plasa propagandei sioniste pe care o detesti, aceia il urasc pe Putin si Rusia cel mai mult,tocmai pentru ca nu o stapinesc inca.

    Dar daca tot ai pomenit de Brother Nathanael si ai incredere in dinsul,vezi ce mesaje si clipuri are el despre Putin si Rusia,pe acelea poti sa le vizionezi ca nu o sa cazi in groapa.

    @ IoanC

    доброе утро!

    E 10 :30 noaptea aici si am ramas in urma cu mesajul ( sint si putin racit,nu stiu cum o sa rezist in Alaska ) am sa incerc sa incropesc ceva….

    Apreciază

   • sherlock_holmes said, on martie 31, 2018 at 10:04 am

    IoanC

    ” Domnule Sherlock, ce ne facem și cu manipularea rusă, cum că dacă nu suntem în NATO atunci rușii ne-ar iubi, știut fiind ce experiențe au avut Georgia și Ucraina, țări care nu sunt membre NATO. ”

    SUA/UE/Israel distrug lumea si la figurat si la propriu,se chinuie cumplit sa inceapa si razboiul impotriva Rusiei chiar acum si apoi impotriva crestinilor si a omenirii,sintem prea multi pe planeta aceasta iar unii prea indaratnici din punctul lor de vedere,si un zid vede si simte lucrurile acestea,ce conteaza ce mai manipuleaza Rusia, una este sa cada casa peste noi si sa murim,altceva este sa ne impiedicam pe strada,sint rele si rele.

    Georgia si Ucraina nu sint in Nato,dar au facut rusilor mai mult rau decit unele tari din Nato,aici nu ma refer la popoarele lor ci la conducerile lor convulsive si sub influenta si corupere americana ( pentru Florian evreiasca )

    ” Înțeleg însă că Rusia a garantat prin Protocolul de la Budapesta (1994) integritatea Ucrainei, numai ca aceasta din urmă să își distrugă armele atomice ”

    Aceasta in conditii normale de democratie si evolutie a tarii,nu sub influenta americana ( evreiasca pentru Florian ) care au cheltuit miliarde de dolarii pe revolutii oranj,Euromaidane,revolutii,tragatori de elita adusi din Georgia sa traga in demonstranti si politisti deopotriva …

    Le spune mai bine Putin,chiar pe Wikipedia evreiasca:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Budapest_Memorandum_on_Security_Assurances

    ” In order to put the current crisis in Crimea in perspective, I would refer people to a very interesting book that I am sure John Kerry, William Hague and, no doubt, President Putin have read. It is The Grand Chessboard,written in 1998 by one of President Obama’s favourite foreign affairs theorists and President Carter’s national security adviser, Zbigniew Brzezinski. In it he argued that the US had to take control of a number of strategic countries, including Ukraine, arguing that that country is „a new and important space on the Eurasian chessboard, is a geopolitical pivot because its very existence as an independent country (means) Russia ceases to be a Eurasian empire”. He warns against allowing Russia to regain control over the country because, by doing so, „Russia automatically again regains the wherewithal to become a powerful imperial state, spanning Europe and Asia”.

    Si apoi Crimea a fost si este provincie rusa mai din totdeauna.Cine a luptat in razboiul Crimeii la 1853 ? Se pare ca cei din West nu stiu istorie sau au uitat-o sau o interpreteaza dupa cum le convine.

    Florian,am zis ca nu-ti mai raspund,nu stiam ce vrei sa spui cu Kissinger, al 3 lea mare calau al omenirii,Clinton…acum inteleg,daca Putin s-a intilnit cu ei inseamna ca pacatele si crimele acelora s-au transferat automat asupra lui,asta vrei sa sugerezi cumva. To confunzi diplomatia sau intilnirile dintre oameni politici cu o cabala sau conspiratie pusa la cale de toti. De ce sa nu afli intentiile celor din Deep State,cum este Kissinger ? Sau sa transmiti anumite mesaje,sa atenuezi anumite conflicte,sa promovezi relatii economice ?
    Ca dovada ca in adincurile lor sint ireconciliabili,vezi atitudinea lui Hilarry Clinton fata de Putin acum,dupa inscenarile si provocarile continue,care nu se mai opresc,ale americanilor fata de rusi,sint convins ca se vede si mina lui Kissinger.

    Stalin i-a omorit pe sionisti ( tu ai spus-o ) dar au ramas cu comunismul,deci atacul evreiesc a fost doar partial reusit, Putin i-a indepartat pe miliardarii de mucava evrei dupa preluarea puterii. Faptul ca Rusia nu a avut un Deep State,fare elite politice,financiare ascunse,ci la vedere…i-a si salvat cumva. A fost de ajuns un om puternic,cu relatii in sistemul de securitate rus,sa-i mazilleasca pe noii sionisti. Daca se mai intirzia mult,cred ca se formau si in Rusia elite de tot felul mai ascunse si mai greu de inlaturat,pe model evreiesc.

    Inca o data,propaganda anti Putin si anti Rusia in prestitutia din UE este de origine sau script sau comanda evreiasca. Ca mai cad si fulgii de zapada in ea si pluseaza si ei,nu-i de mirare.

    Am obosit….

    Apreciază

   • Florian said, on martie 31, 2018 at 1:40 pm

    Ce spuneti dvs si Br. Nathanael e prea frumos sa fie adevarat.
    Sunt unii monahi rusi care inca asteapta intoarcerea tzarului la St. Petersburg in toata marirea sa..
    Monahi greci de la Athos asteapta intoarcerea imparatului bizantin la Constantinopol, purtat de ingeri..
    Sa nu fim naivi.

    Kissinger e un fel de bulibasa al zionistilor, pana si Soros ai pupa inelul. Toti i l-au pupat, bushii, clintonii.. toti. Putin.. diplomat.
    Kissinger despre Putin : „he is above all a patriot”. Aici teoria dvs. devine destul de greu de inteles.

    Apreciază

 5. remus said, on martie 30, 2018 at 5:06 am

  O nouă iniţiativă pentru legalizarea parteneriatelor civile: uniune consensuală pentru persoanele de acelaşi sex, dar şi pentru heterosexuali. Cuplurile gay NU vor putea adopta copii. PROIECT CNCD
  http://www.gandul.info/stiri/o-noua-initiativa-pentru-legalizarea-parteneriatelor-civile-uniune-consensuala-pentru-persoanele-de-acelasi-sex-dar-si-pentru-heterosexuali-cuplurile-gay-nu-vor-putea-adopta-copii-proiect-cncd-17108554

  Apreciază

 6. Alexandru said, on martie 30, 2018 at 7:00 am

  Oamenii au supravieţuit schimbărilor climatice dramatice din urmă cu 11.000 de ani.
  Primii oameni care au revendicat Marea Britanie la sfârşitul ultimei Ere Glaciare au avut parte de schimbări climatice majore şi rapide, însă au făcut faţă acestora, dezvăluie un nou studiu.

  Noile investigaţii realizate asupra unor persoane misterioase din preistoric, ce au locuit în sit-ul mezolitic din Star Carr, sugerează că acestea au trecut printr-o schimbare de mediu dramatică în urmă cu 11.000 de ani. Însă, conform Science Alert, nu există nicio dovadă că acestea le-ar fi afectat viaţa de zi cu zi.

  ”Anterior, se credea că schimbările de mediu abrupte ar putea provoca colapsul populaţiei mezolitice din nordul Marii Britanii,” susţine cercetătorul Simon Blockley din cadrul Universităţii din Londra.

  ”Însă, studiul nostru dezvăluie că cel puţin în cazul coloniilor din Star Carr, primele comunităţi au reuşit să reziste fenomenelor climatice extreme şi persistente,” adaugă el.

  http://www.descopera.ro/istorie/17094632-oamenii-au-supravietuit-schimbarilor-climatice-dramatice-din-urma-cu-11000-de-ani

  Apreciază

  • timisorean1 said, on martie 30, 2018 at 9:17 pm

   Care 11000 de ani?!

   Apreciază

   • Ioan C. said, on martie 30, 2018 at 9:35 pm

    De acord cu timisorean1.
    Au trăit oamenii de știință acum 11000 de ani? Au trăit sute de ani sa vada cum se înjumătățește C14?

    Apreciază

   • abc said, on martie 30, 2018 at 10:05 pm

    7527
    atat doar

    Apreciază

 7. geo said, on martie 30, 2018 at 8:18 am

  Apreciază

 8. geo said, on martie 30, 2018 at 8:19 am

  Apreciază

 9. geo said, on martie 30, 2018 at 8:25 am

  Apreciază

 10. octavpelin said, on martie 30, 2018 at 11:12 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 11. abc said, on martie 30, 2018 at 10:04 pm

  Byzantion – Prohodul Domnului

  Apreciază

 12. VIO 333 said, on martie 31, 2018 at 10:24 am

  Aproape că nu mă mai miră nimic ! BANUL , fiind idolul lor și neavand altă credință își permit să facă orice ! Dar , vremea trece și multe suflete se pierd , din cauza unor hotărâri. …economice . Ce vor spune la judecata DOMNULUI IISUS …!???

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: