SACCSIV – blog ortodox

Banca Transilvania ne invită prin vocea lui Morgan Freeman să renunțăm la CASH, pentru a avea timp… să ciocnim un ou de Paște

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 19, 2018

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. supravietuireaz said, on martie 19, 2018 at 11:20 am

    eu platesc mai usor cu cash dacat cu cardul: pana baga cardul, pana se initializeaza, pana se conecteaza, pana bag pin-ul, pana imi da bonul…. tzusti melcul.

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on martie 20, 2018 at 1:27 am

      Ei ziceau de carduri contactless, alea nu mai trebuiesc bagate nicaieri ci doar fluturate prin dreptul aparatului. Si nu mai trebuie PIN-ul daca cumparatura nu depaseste 100 de lei. Chiar si asa tot mai incet decit cash-ul merge. Ciudata reclama…care de fapt este o campanie impotriva utilizarii de cash! Mirsava campanie impotriva cash-ului facuta de catre cine? Culmea de catre banca Transilvania…care era vazuta precum o banca inapoiata..o banca care adopta mai greu „modernismele” tehnologice…ING erau vazuti drept cei mai modernisti. A…si sa nu uit…eternul argument absolut idiot cu anul in care ne aflam. „Cum in anul cutare tu mai faci aia?” „In anul 2018 tu mai conduci o masina din 1995?”, „In anul 2018 tu mai folosesti telefonul fix?” „In anul 2030 tu iti mai conduci singur masina? Nu stii ca pe vremuri accidentele se intimplau exact din cauza ca masinile nu se conduceau singure?”. Si cite si mai cite astfel de idiotenii.

      Am mai spus-o dar ma vad nevoit sa repet si pentru cei care au pornit televizorul mai tirziu. Renuntarea la cash este o capcana inimaginabila…pentru ca atita timp cit exista cash nu se va putea impune cipuirea….cind banca iti va spune ca virgula cardul tau este depasit si trebuie inlocuit cu un cip implantat multi vor spune pas. „Nu merci in cazul asta prefer sa ma intorc la cash”. Dar daca cash-ul a fost deja eliminat de pe piata nu vei mai avea la ce sa te intorci.

      Apreciat de 1 persoană

  2. vlad tepes said, on martie 19, 2018 at 6:30 pm

    Au gasit fix niste progresisti infecti care sa sustina aceasta campanie, care poate avea succes doar la un segment redus din populatie: corporatisti, IT-isti si copiii acestora, evident spalati pe creier chiar de parintii lor.
    Ca doar nu credeti ca se vor inghesui acuma, pensionarii Romaniei, ca sa plateasca cu drac-ul!
    Ideea e ca, vazand ca plata cu drac-ul evolueaza greu in Romania, Papusarii Externi vor da ordin cozilor lor de topor de la conducerea tarii sa restrictioneze treptat, plata cu cash.

    Apreciază

    • grig said, on martie 20, 2018 at 9:12 pm

      Astia nu dadeau credite decat ardelenilor, in scopul de a crea discrepante intre regiuni.

      Apreciază

  3. Stelvio said, on martie 21, 2018 at 1:02 pm

    Apreciază

  4. clement said, on martie 21, 2018 at 4:32 pm

    Publicitatea ii vizeaza in principal pe tineri, prin ofertele de ceasuri si bratari conectate la contul personal.

    Lui Freeman nu are cum sa ii fie rusine pentru faptul ca amesteca intr-un spot adresat unui popor ortodox obiceiurile pascale cu Dracula, dar lui Catalin Stefanescu si textierului mesajului ar trebui sa le crape obrazul.

    Niste analfabeti ii prezentau ilustrului profesor prin 2011, „o inovatie mai noua” : https://www.youtube.com/watch?v=VO1-bz59QcQ. Parlamentul decisese inca din 2010 adoptarea acestui mod de plata. Romanii nu au fost impresionati de domnul profesor asa ca au pus in miscare masinaria media-tv.

    Apreciază

  5. A said, on martie 26, 2018 at 2:46 pm

    Imbracati in alb, printre ‘nori’ Albi, albul fiind culoarea inocentei, pentru a induce subliminal in mintea maselor ideea de ajutor neconditionat si aparenta promovare a unei schimbari umane binefacatoare. In fapt niste lupi in blana de oaie.

    Apreciază

  6. Adigo said, on martie 29, 2018 at 4:59 am

    Pentru ca nimeni sa nu poa sa cumpere sa vinde fara sa aiba … etc, etc. Este un chip RFID inauntru. In curand respectivii „bani” vor fi stocati pe servere printr-un lant criptografic ca la Bitcoin. Esti legat cu niste catuse wireless de un lant pe care nu-l poate sparge nimenea (inafara de NSA dar aia nu vor sa-l sparga…). CIne stie criptografie, intelege ca aceste lanturi criptografice sunt imutabile>nu mai poti scapa de ele – e cu totul altceva decat baza de date obisnuita: baza de date insasi e CLONATA deci e indestructibila ca un microb care se inmulteste! Deci esti sclav, numa modern. Banii nu-s in bratara, ci 1000% pe server – tu numai ai NIMICA in realitate;asta inseamna banul criptografic! . Acu intelegeti de ce Apocalipsa condamna chestia asta> fiindca te face sclav al uni sistem absolutist mondial.
    Mai pot sa spun ca acest Bitcoin va genera o criza financiara in cel mult 4 ani cam prin 2022. Prin devalorizarea mondiala a banilor nationali, se va face partie pentru acesti bani criptografici FARA TARA. Bratarile sunt pregatite dinainte… Iar asta e banul fiarei cum se spune, Banii nationali fiind inlocuiti, tarile ca entitati vor disparea… incet-incet. Asta daca vreti sa stiti care e schema din Apocalipsa 13,care se intampla acum!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.