SACCSIV – blog ortodox

SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pentru peste 1 miliard de PERSOANE FĂRĂ ACTE de pe Pamant

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 17, 2017

Iata ce putem citi la Microsoft and the UN to provide digital IDs for undocumented people de pe engadget, traducere OrtodoxInfo:

Este dificil să trăiești fără acte de identitate. În multe cazuri, sunteți lipsiți de servicii bancare, de îngrijire a sănătății, drepturi de vot și alte elementele de bază. Microsoft și partenerii ar putea da acestor mulți oameni fără acte (1,1 miliarde de persoane, de fapt) o șansă la identitatea de care au nevoie. Se lucrează cu. firmele Accenture și Avanade pentru obținerea de cărți de identitate digitale pentru cetățenii țărilor din Națiunilor Unite, sprijin care ar oferi o recunoaștere juridică celor care nu sunt înregistrați în arhive. Prototipul foloseste tehnologia blockchain pentru a oferi oamenilor cărți de identitade de încredere pe care le pot lua cu ei oriunde, dar respectă în continuare confidențialitatea și securitatea.

Mai degrabă decât pe un bazin de cărți de identitate într-o bază de date centrală, inițiativa se bazează pe o tehnologie care permite tranzacții rapide, securizate și descentralizate în întreg domeniul blockchain. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un unic deținător al datelor dumneavoastră personale ce ar avea la dispoziție informații cheie din viața dumneavoastră, sau cu privire la riscul de a pierde accesul deoarece ați călătorit în altă țară. Și, în timp ce se bazează pe date biometrice (cum ar fi amprentele digitale și scanarea irisului) pentru autentificare, orice informație de identificare personală este intenționat ținută în afara lanțului și expus numai atunci când acordați acces.

ID-urile digitale fac parte din ID2020, un parteneriat public-privat, având în vedere obiectivul ONU pentru 2030 de dezvoltare durabilă pentru a da fiecărui om o identitate oficială. Ar putea trece o lungă perioadă de timp până vor fi disponibile aceste cărți de identitate biometrice, pentru a le fi de folos multor persoane fără acte. Cum am spus, aceasta ar putea reprezenta un progres major în cazul în care funcționează așa cum a promis. Atâta timp cât ei vor ajunge în sistem, refugiații vor avea o șansă mult mai mare de a primi un ajutor, oriunde s-ar afla. Cei cu un nivel de trai relativ stabil, între timp, ar putea beneficia de servicii guvernamentale și financiare care au fost anterior în afara limitelor.

Aceasta este doar o parte dintr-o soluție mai mare. Trebuie să existe garanții că deținătorii de identități digitale vor primi serviciile de care au nevoie, care este la fel de mult de o provocare politică, deoarece este de natură tehnică. Cu condiția ca totul se desfășoare precum a fost prevăzut, ar putea fi ajutați mulți oameni pentru a începe o viață mai bună.

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dimi said, on iulie 18, 2017 at 12:50 am

    technologia blockchain, este folosita si de catre etherum, moneda digitala folosita recent de catre ONU in unele tabere de refugiati pentru ca acesti sa isi primeasca beneficiile. Potentialul este mare prin tehnologia asta prin care, am inteles, ca datele personale sunt distribuite intr-o retea anonima si pot cuprinde datele personale, diplomele si calificarile si chiar contul bancar cu functie de plata. Se spune ca prin acesta tehnologie contractele, adica schimburile intre indivizi se petrec online in siguranta deplina. Imi pot imagina o foamete si haos dupa care sa fim invitati sa ne implantam dispozitivul pentru a, chipurile, supravietui

    Apreciază

  2. geo said, on iulie 18, 2017 at 8:13 am

    http://climateerinvest.blogspot.com/2017/07/san-franciscos-dirty-little-secret.html

    Guess who ‘balkanized’ the USofA? The Coudenhove-Kalgeri Plan for USofA?

    Historical Facts; lets use Newsweek as a starting point:

    *Fifty Years Later, the Immigration Bill That Changed America*

    „..When Johnson signed the Immigration and Nationality Act at the foot of the Statue of Liberty 50 years ago this October, he declared that the new law undoing the old quota system was “not a revolutionary bill. It does not affect the lives of millions.” In fact, it did….”

    http://www.newsweek.com/2015/09/25/immigration-reform-act-50-years-later-371879.html

    Who was behind ‘The Open Immigration Law of 1965’ ?

    1. Senator Jacob Javits (NY)
    2. Congressman Emanuel Celler (NY)
    3. Leo Pfeffer (Former President of American Jewish Congress (AJC)
    4. Norman Podhoretz (Writer and Member of The Council of Foreign Relations)

    https://duckduckgo.com/?q=jacob+javits+immigration+law&t=ffab&ia=web

    And, it was LBJ-Lyndon Baines Johnson who signed it into law.

    Ever hear about LBJ’s grandmother and LBJ’s gun-smuggling operation to Palestine in 1947-8 to the Zionist Terrorists?

    https://duckduckgo.com/?q=LBJ-Lyndon+Baines+Johnson+grandmother+jewish&t=ffcm&ia=web

    people will tend to racially self-segregate, that is human nature.

    Frank Salter(Ph.D): The War On Human Nature, Replacement Level Migration In The West And The Crime Of Diversity

    https://redice.tv/red-ice-radio/war-on-human-nature-replacement-level-migration-in-the-west-and-crime-of-diversity

    http://quadrant.org.au/magazine/2012/06/the-war-against-human-nature-in-the-social-sciences/

    Diversity + Proximity = War: The Reference List

    http://www.truthjustice.net/politics/diversity-proximity-war-the-reference-list/

    Harvard Study: Ethnic Diversity Harms Civic Life

    http://archive.boston.com/news/globe/ideas/articles/2007/08/05/the_downside_of_diversity/

    Apreciază

    • geo said, on iulie 18, 2017 at 8:14 am

      In the United States and generally across the Western world, property rights exist only in a narrow, truncated form. A developer can steal your view forever and your solitude for the period his construction requires. If the Japanese can have property rights in views, in quiet which requires noise abatement, and in sun fall on their property, why can’t Americans? After all, we are alleged to be the “exceptional people.”

      http://www.paulcraigroberts.org/2017/04/25/looting-machine-called-capitalism/

      Apreciază

  3. Mihai said, on iulie 18, 2017 at 9:22 am

    Iată și efectele legii de vânzări a terenurilor agricole către străini, ceea ce nu le-a spus domnii politruci dobitocimii rurale din Romania este faptul că vor ajunge muritori de foame și ei și copii lor, de acum încolo Dumnezeu cu mila https://www.aparatorul.md/comuna-din-romania-care-s-a-vandut-in-intregime-strainilor/

    Apreciază

  4. Mihai said, on iulie 18, 2017 at 9:31 am

    Iată cum ,, mărturisesc” alții, pt asta mai sunt și premiați https://gânduriortodoxie.wordpress.com/2017/07/17/pentru-promovarea-ecumenismului-ips-ioachim-a-primit-distintia-patriarhala/ și ce te faci că mai sunt cate uni care chipurile sunt in ,, iconomie” cu așa ceva

    Apreciază

  5. gheorghe said, on iulie 18, 2017 at 11:11 am

    Dar chiar ca sint indignat de parerile din articol: ce servicii sa le oferi invadatorilor???
    Inchisoare si respingerea la granita inclusiv prin folosirea fortei armate – asa iti aperi Tara, proprietate, viata, famili, bunurile, … identitatea..
    Atentie la semnificatia termenilor:
    „undocumented” la globalisti inseamna de fapt IMIGRANTII ILEGALI, in SUA.
    Au penetrat granitele cu sau fara spaga, si-au distrus actele si s-au „fat” fara acte, „undocumented” ca sa i-a invatat goriloiul gargaragiu.
    …. aceia care au fost lasati la vot in orasele „sanctuary” (adica unde-i lasa Primaria si Politia sa stea si sa umble chiar cu masina si fara permis, sa beneficieze de plata chiriei, de bonuri/cartele alimentare, asistenta medicala si altele!?!) ca sa fie votata Killary.
    Acele orase sint cele mari, cu pro-GAY-sisti in Universitati, in Consiliile locale, in agentiile guvernamentale.
    New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Portland, Seattle (Coasta de vest e un fel de Sodoma moderna… inclusiv cu Vancouver-ul canadian din pacate…) si cam pe unde a luat voturi psihopata clintoniana…. si cu puzderie de degenerati sexual si descreierati – marxisti culturali sau neo-bolsevici care sint manipulati de fese-bucile lui tzucal-berg si au oricum creierul nedezvoltat de stat fiind mai tot timpul cuplati la iphone si Internet.
    Lasati compatimirea ca ar fi viata grea fara acte… astia trebuiau expulzati dupa retinerea de pe strada si plasarea in detentie.
    Globalistii – cum e Bill Gates – vor metisarea pentru prostime, ei se selecteaza in vederea procreerii dupa principii sangvine si masonice, ei vietuiesc in alt „univers”, au o viata paralela si se joaca cu dobitoacele.

    Apreciază

  6. geo said, on iulie 18, 2017 at 3:44 pm

    http://www.deccanchronicle.com/nation/current-affairs/150717/cashless-transactions-a-thing-of-past-in-ap.html

    http://rinf.com/alt-news/newswire/anti-white-fever-grips-english-university/

    http://www.govtslaves.com/angela-merkel-rejects-refugee-limit-germany/

    http://investmentwatchblog.com/french-riots-erupt-in-20-cities/

    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4703086/Former-nuclear-site-Bikini-Atoll-thriving-ecosystem.html

    http://www.presstv.com/Detail/2017/07/14/528389/Saudi-intelligence-officers-Daesh-Takfiri-militants-assistance-Mosul-Iraqi-army-soldiers

    http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13960424001997

    http://investmentwatchblog.com/replacement-migration-average-iq-scores-dropping-across-europe/

    http://www.express.co.uk/news/uk/829607/King-s-College-London-wall-of-diversity-political-correctness

    http://www.express.co.uk/news/world/829840/bavaria-independent-germany-poll-angela-merkel

    http://www.govtslaves.com/atlanta-spends-200k-rainbow-crosswalk-promoting-lgbt-pride/

    http://www.thedailybell.com/news-analysis/real-fake-news-science-used-as-propaganda/

    http://investmentwatchblog.com/big-military-spending-boost-threatens-our-economy-and-security/

    http://investmentwatchblog.com/the-united-nations-is-full-of-paedophiles/

    http://www.govtslaves.com/china-holds-live-fire-drills-tibet-practice-invading-india/

    http://investmentwatchblog.com/another-reason-rt-is-the-best-broadcast-news-network/

    http://investmentwatchblog.com/italians-are-in-the-streets-for-the-same-reasons-that-americans-will-soon-be/

    http://21stcenturywire.com/2017/07/16/qatar-trump-steps-in-to-protect-us-assets-in-the-persian-gulf-mafia-battle/

    http://deeprootsathome.com/fluoroquinolone-antibiotics-cipro/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+DeepRootsAtHome+%28Deep+Roots+at+Home%29

    http://unreportedtoday.com/2017/07/17/russia-gate-report-ignored-iraq-wmd-lessons/

    http://thefifthcolumnnews.com/2017/07/whats-behind-the-pentagons-push-to-build-new-bases-in-iraq-and-syria/

    https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/something-is-terribly-wrong-with-many-kids-videos-on-youtube/

    http://www.mintpressnews.com/cradle-of-devastation-the-corporate-takeover-of-iraqi-agriculture/226407/

    http://www.activistpost.com/2017/07/brain-computer-hookup-equals-mainstream-news-fatal-flaw-human-computer-interface.html

    https://www.gatestoneinstitute.org/10676/germany-migrants-infectious

    Apreciază

  7. Iones said, on iulie 18, 2017 at 7:24 pm

    Stiri noi despre imigrantii din Cluj Napoca- arabi, africani, asiatici.
    http://www.rfi.ro/social-96565-centrele-pentru-migranti-de-la-cluj-si-somcuta-mare-se-ocupa-de-refugiati-pe-bani

    USR vrea inaintarea legii privind VACCINAREA OBLIGATORIE
    https://www.usr.ro/2017/07/17/usr-semnaleaza-din-nou-incompetenta-ministrului-sanatatii/

    Apreciază

  8. acelas said, on iulie 21, 2017 at 7:58 pm

    Romania cobai pt America. Am zis odata ca ceea ce se desfasoara la noi cu ghioaga „justitiei”, presa cumparata care o sustine furibund mistificand si manipuland grosolan prin ceea ce scrie (dupa sursa banilor asa cum s-a scris acum, trecuti prin serviciile speciale de la noi) dar si prin sustinerea pana-n panzele albe de neconditionat a americanilor, vadeau un anume interes strict al lor la noi.

    http://evz.ro/anticoruptie-contract-scl-brexit-trump.html.

    http://evz.ro/aurelian-pavelescu-dezvaluire.html

    vor sa vada printre altele gradul de aplicabilitate si credulitate, pe de alta parte de suportabilitate si rezistenta al celorlalti care gandesc impotriva si se pot revolta? nu stiu

    .

    Apreciază

  9. […] SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pe… […]

    Apreciază

  10. […] SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.