SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Ample proteste ANTI GEORGE SOROS in Macedonia

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 31, 2017

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iuliana said, on martie 31, 2017 at 3:17 pm

    un pic off-topic:

    …si la polul opus fata de Macedonia, in Romanica ne bucuram ca tontii ca a venit Charles la noi, s-a prefacut ca-i pasa de traditii la Muzeul Satului, a plantat un pom in Delta Vacaresti… si apoi a aprins o lumanare. Unde altundeva decat la Catedrala Patriarhala??!

    Vedeti ce „frumusete” de cruce CLAR INVERSA isi face: https://www.facebook.com/trinitastv/videos/644470739070926/?hc_ref=NEWSFEED

    …si tot o balmajeala de cruce face si popa din dreapta lui spre spate. Trist.

    [linkul il am de la o prietena crestina, careia i se pare faina si patriarhia si Charles si intentiile lui.] Din ce in ce mai trist.

    Dumnezeu sa ne miluiasca!

    Apreciază

    • Mihai said, on martie 31, 2017 at 8:45 pm

      Da dar ce te faci că danutz mulțumește ,, bisericii” anglicane pt ,, sprijin”, ei bine lasindul la o parte pe Charles, la Cluj Napoca, ,,slujbe” cu orchestra că la sectarii, și cu interpreți de muzică populară, articolul pe napocanews.ro

      Apreciat de 1 persoană

  2. Calator Astral said, on martie 31, 2017 at 3:59 pm

    La fel ca guvernul lui boc ,guvernul grec a acceptat să taie pensiile la cererea creditorilor internaționali http://www.flux24.ro/guvern-grec-a-acceptat-sa-taie-pensiile-la-cererea-creditorilor-internationali/

    Apreciază

  3. Riko said, on martie 31, 2017 at 6:47 pm

    Incet incet se pregatesc țapi de taiat (fNOM)

    Apreciază

    • nimeni said, on martie 31, 2017 at 10:55 pm

      Pop Lucian zice:
      Martie 29, 2017 la 8:09 pm

      Este adevărat că Ciprian Staicu și-a rebotezat fetița pe motiv că fusese botezată la pomenitori? Dacă acest lucru s-a întâmplat este foarte grav. Dovedește faptul că Ciprian Staicu este schismatic. Deci, acest schismatic ne va reprezenta la sinaxa din 4 aprilie?

      Adevarat oare sau e o gaselnita impotriva parintelui Ciprian Staicu?

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on martie 31, 2017 at 11:34 pm

        nimeni

        Eu nu mai cred nimic din ceea ce zice acest comentator.

        Asa pot intreba si eu: „Este adevarat ca Pop Lucian se babardeste in wc-ul public de la gara? Daca e adevarat, atunci este foarte grav. Dovedeste faptul ca Pop Lucian este un gaozar”

        Cum suna? Si ca sa punem bomboana pe coliva, sa-i cerem acum lui Pop Lucian sa demonstreze ca nu face asa ceva in wc-ul de la gara …

        Oameni, frati, prieteni sau dusmani, cand o sa va dezvatati de a face asa ceva? Ceva ce este mai rau ca barfa cea care oricum este uraciune in fata lui Dumnezeu? Ai ceva de spus, vii cu dovada, nu cu „o fi adevarat ca?”.

        Apreciat de 2 persoane

      • Marius said, on aprilie 1, 2017 at 12:34 am

        Rea intentie, domnule . Ce pomenitori ? Fetita are 10 ani ! Nu stie cum sa-i mai bage bete in roate pr Staicu ? Sunteti toti liberi sa participati la sinaxa.

        Apreciază

      • Pop Lucian said, on aprilie 1, 2017 at 6:27 pm

        ,,Prietene” ,,saccsiv”, dar de ce nu-i ceri o dezmințire oficială lui Ciprian Staicu, de exemplu? Se compară ce afirm eu cu ce afirmi tu? Ia vezi.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 1, 2017 at 7:35 pm

        Pop Lucian

        Voi nu aveti limita …

        Apreciat de 1 persoană

  4. pamaio said, on martie 31, 2017 at 9:46 pm

    Apreciat de 1 persoană

  5. geo said, on martie 31, 2017 at 10:38 pm

    Vicepremierul Ungariei, Zsolt Semjen a avut un mesaj cu dedicație, anunță agenția de presă MTI. Semjen a spus, în cadrul lansării unui volum având drept temă drepturile minorităţilor, că pentru etnicii maghiari autonomia este deopotrivă un scop şi o viziune despre viitor şi că cei care trăiesc în afara graniţelor Ungariei nu trebuie să renunţe vreodată la a-şi cere autonomia.

    http://www.evz.ro/oficialii-maghiari-mesaj-sfidator-la-adresa-romaniei-1.html

    Prăpastia dintre maghiarii care locuiesc în România și țara noastră se adîncește pe zi ce trece. Iar acest lucru este cauzat atît de indiferența clasei politice care controlează țara, cît și de cuvintele “grele” pe care diplomații de etnie maghiară le adresează cetățenilor.

    Ultimele declarație reprezintă, de fapt, un îndemn către cetățenii de etnie maghiară să își cîștige independența. Cuvintele îi aparțin lui Kelem Hunor, liderul UDMR, acesta avînd un discurs radical la congresul PPE.

    http://www.evz.ro/udmr-romania.html

    Comisarul-sef Gelu Marin Oltean a fost numit in aprilie 2012 director general al DGIPI. Sotia sa face afaceri cu un controversat om de afaceri italian, fost senator, implicat in scandaluri de coruptie in Italia si Canada, dar si in suspiciuni de evaziune fiscala in Romania. In 2010, pe cand Oltean era director adjunct la Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat (ORNISS), fiica sa a primit o sponsorizare de 15.000 de lei pentru gimnastica aerobica de la om de afaceri roman.

    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/seful-doi-si-un-sfert-legat-de-corupti-italieni-sotia-directorului-dgipi-invarte-vanturile-pe-la-tulcea-619125.html

    Principala problemă a fiecăruia dintre noi ar trebui s-o reprezinte libertatea noastră individuală. Este, prin urmare, vital interesul pentru eradicarea din fașă a tuturor tentativelor de limitare a libertăților individuale. În momentul de față, există în România organizații neguvernamentale care monitorizează cu atenție activitățile instituțiilor predispuse la derapaje în acest sens.

    http://www.cotidianul.ro/e-guvernare-e-supraveghere-e-balamuc-ii-298534/

    Anchetă șoc în Poliția Română. 12 ofițeri, dintre care opt șefi sunt cercetați disciplinar după ce o echipă de la Control Intern a IGPR efectuat verificări şi a sesizat parchetul pentru cercetarea unor fapte penale. Printre cei vizați se numără inspectorul șef al IPJ Hunedoara, dar și subordonați ai săi aflați la conducerea poliției din Petroșani și din Lupeni. Una dintre acuzațiile grave este divulgarea secretului de serviciu.

    http://www.evz.ro/soc-in-politia-romana-opt-sefi-sunt-anchetati-pentru-fapte-penale.html

    https://gddhd.ro/actualitate/igpr-sesizat-parchetul-posibile-infractiuni-de-divulgare-informatiilor-secret-de-serviciu-din-politia-lupeni/

    De ce au ajuns germanii să-i omoare pe evrei … Cine a declanşat şi la ce au folosit războaiele mondiale

    Evreul care a spus adevărul

    http://ioncoja.ro/cum-au-ajuns-germanii-anti-semiti/

    De ce statul tranziției este de tip neofeudal, de ce nu putem depăși politica statului mic, de ce trăim într-o dictatură a birocrației? Sunt doar câteva din întrebările la care a răspuns Cătălin Zamfir, sociolog, profesor universitar, director al Institutului de Cercetare a Calității Vieții, membru corespondent al Academiei Române. Demnitatea persoanei trebuie să fie pusă în centru. ”Dacă nu suntem conștienți de dificultățile pe care le avem și de criza structurilor existente, nu avem nici o șansă ca să ne încadrăm pe un drum solid”. În plus: „Este nevoie de realizarea unei conștiințe colective de ieșire împreună din dificultate şi de realizarea unui anumit consens politic. Or, acest consens politic e foarte greu de obținut și e greu de înțeles de ce.”

    http://www.cotidianul.ro/ne-lipseste-o-constiinta-colectiva-298228/

    Apreciază

  6. Calator Astral said, on aprilie 1, 2017 at 8:55 am

    Raelienii îi cer lui Joianis pământ :
    În acest week-end are loc la Bucureşti întâlnirea anuală a raelienilor din Europa, la sfârşitul căreia îi vor trimite o cerere președintelui Iohannis (foto) prin care solicită patru kilometri pătraţi de pământ în Dobrogea, pentru construcţia ambasadei. De ce în Dobrogea?
    http://www.evz.ro/extraterestri-raelieni-pamant-iohannis.html

    Apreciat de 1 persoană

  7. Mihai said, on aprilie 1, 2017 at 9:06 am

    Macedonia o zona oarecum similară cu Moldova, o parte fiind incorporata in fosta yugoslavie, actualmente ,, independenta”, iar o parte fiind incorporata in statul elen

    Apreciază

  8. Pop Lucian said, on aprilie 3, 2017 at 4:02 pm

    saccsiv

    Ia vezi: ,,Nu am rebotezat pe nimeni, pentru că nu există rebotezare, ci doar Botez adevărat sau fals. Fiica mea și a soției mele s-a născut în Grecia, în 2007 și a fost ”botezată” până la gât prin afundare, iar de la gât în sus prin stropire. Pe vremea aceea nu știam așa de multe despre acrivia botezului ortodox, dar în ultimii ani, văzând suferințele duhovnicești ale copilului, după consultări îndelungi cu părinți din Sf. Munte și din România, am săvârșit botezul Mariei după toată rânduiala Sfinților Părinți. Botezul ei era datoria preotului grec care a fost chemat să îl săvârșească. Nu are nici o legătură cu Creta, întreruperea pomenirii etc. Ca tată vreau ca să se mântuie copilul meu.”

    (Mărturia pr. Ciprian Staicu de pe ,,prietniisfantuluiefrem”)

    Apreciază

    • el said, on aprilie 3, 2017 at 11:15 pm

      „văzând suferințele duhovnicești ale copilului, după consultări îndelungi cu părinți din Sf. Munte și din România, am săvârșit botezul Mariei după toată rânduiala Sfinților Părinți. Botezul ei era datoria preotului grec care a fost chemat să îl săvârșească.”______ MDA !.. DATORIA ALTUIA… c´dupa modelul patenatat ROAMESC ( ca el ca poa era IGORANT TOTAL ::: si apoi la fel a ramas !)

      vazand suferintele copilului ar trebui sa se intrebe INTAI DACA NU PARINTII copilului au ceva de-a face cu asta… ca asa e usor sa dai vina pe popa care l-a botezat :”până la gât prin afundare, iar de la gât în sus prin stropire. Pe vremea aceea nu știam așa de multe despre acrivia botezului ortodox,”!!!…. ca ei sunt KOSHER ! .. nici usturoi n-au mancat nici botul NU le pute !… „DREPTI ” pe modeul romanesc ! 🙂

      NO COMMENT !

      Apreciază

    • el said, on aprilie 3, 2017 at 11:23 pm

      …..PS: dar de acum e OK ! pot sa doarma linisititi … NU E „VINA” lor…”ALTII” erau de vina…

      … „NEGRESIT ” s-a rezolvat „problema” … pe modeul „hocus-pocus” !…. = Botezul din nou !!! 🙂

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.