SACCSIV – blog ortodox

MATRIX: Comentariile sclavilor fericiti

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 23, 2017

Related image

Dupa cum stiti:

Proiect MAI: Dispare CARDUL DE SANATATE. Va fi inclus in BULETINUL BIOMETRIC

Fratele Calator a cules cateva comentarii la articolele din mass-media pe aceasta tema:

„Mergem înapoi nu inainte, cum mama ei de treabă poate fi refuzat pe motive religioase??? Sper ca si copii sa poată ieși din țară cu ele sa nu mai fie nevoie de pașaport”

„Nu mai degraba se renunta la buletine si se fac doar pasapoarte ?”

„Daca au si wifi si facebook nu vad de ce le ar refuza.”

„Daca au si altii [cu o clasa de civilizatie mai sus ], de ce n-am avea si noi !!”

„Sa fie de marimea unui card nu ca pana acum de marimea unui caiet Sa ne aliniem si noi dupa europeni.”

„Foarte bine pt ca celelalte pot fi mai usor falsificate.”

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai said, on martie 23, 2017 at 4:26 pm

    Dar nu înțeleg la ce mai mira, avem exemplul cardului de ,, sănătate”, prostime vede prin acestea numai ,,privilegii”, daca ei clerul au zis că le accepta fara nici un fel de rețineri, atunci ce pretenții sa mai ai la prostime!

    Apreciat de 1 persoană

  2. tvarheolog said, on martie 23, 2017 at 5:20 pm

    Marșul distrugătorului !

    Apreciază

  3. valentin said, on martie 23, 2017 at 6:06 pm

    e doar o teorie, care arata ceva ce doare, dar inca nu se stie daca e complet valabila

    Apreciază

  4. Cosmin said, on martie 23, 2017 at 9:34 pm

    Da… desi Matrix e un film neortodox, are cateva trimiteri epice.

    E atat de adevarata fraza: „…sunt atat de dependenti de sistem incat ar lupta pentru a-l proteja.”

    De ce? Pentru ca li s-a inoculat si li se inoculeaza zilnic ideea ca nu exista un alt sitem mai fiabil decat cel in care suntem cimentati.

    Si asta o auzi si sub alte forme, la cei ce se inghesuie mergand la vot:

    „poi cu cine sa votezi cu altcineva caci nu sunt numai acestia, ii dai la o parte pe astia si pui in loc ce !?!?”

    Sau:

    „ce sa-i faci, asta este, mergem inainte, n-avem ce face. Suntem prea mici si slabi, nu avem altceva de facut decat sa fim niste executanti.”

    Asta din urma ma omoara: „ce sa-i faci, n-avem ce face, asta este.”

    E mioritica si epica in acelasi timp.

    Probabil sunt eu prea adancit in patimi si nu reusesc sa realizez ca e o atitudine profund crestina, anume, a accepta viata cu greutatile ei fara sa cartesti.

    Dar totusi, cand e vorba de un sistem profund satanizat, trebuie sa opui rezistenta, atat cat poti, fiecare dupa puterea lui.

    Asa cum sustin suficient de multi functionalitatea stabilimentului, mergand la vot, tot asa poti sa lupti pasnic stand acasa si nemaisustinand functionalitatea stabilimentului.

    Apreciat de 1 persoană

  5. hilohi bogdan said, on martie 23, 2017 at 11:28 pm

    Am văzut lume revoltată că le-a dat Casa adeverinţe în loc de carduri,pe motiv că nu mai au tipărite.Oamenii simt nevoia lanţurilor „protectoare”chiar dacă temnicerul ar fi mort.E un spectacol jalnic cum se agaţă de sclavie.Urăsc libertatea.

    Apreciat de 2 persoane

  6. Iuliana said, on martie 23, 2017 at 11:49 pm

    se pare ca „tinerii frumosi si liberi” vor face miting „În stradă, împotriva naționalismului, se cere guvern unic european!

    https://ro.sputnik.md/politics/20170323/11795164/strada-nationalism-bucuresti-guvern-unic-european.html

    …supermemorandum-ul pare mai aproape decat credeau unii… se pare…

    Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne!

    Apreciază

  7. Calator said, on martie 24, 2017 at 9:24 am

    Cea mai mare parte a celor care accepta sa faca parte din sistem o fac din conformism, din dorinta de a fi cu grupul mare, ca sa se simta in siguranta, „normali”, „in rand cu lumea”, chiar daca asta presupune sa indure ceva umilinte sau neplaceri. Nu pot rezista presiunilor de grup, nici daca ii sacaie constiinta si asta ii face masa de manevra a sistemului.Vor sa aiba liniste, sa-si vada de viata lor si fie nu pot, fie nu vor sa inteleaga un lucru foarte evident la o simpla analiza logica – ca acest sistem exista pentru ca ei participa la el, nu pentru ca a aparut cumva in mod magic. Ei sunt convinsi ca nu pot exista in afara sistemului dar adevarul e ca sistemul nu poate exista fara ei. Si in general, oamenii astia nu prea vor sa lupte – nici pentru, dar nici impotriva sistemului. Dar in virtutea felului in care functioneaza sistemul, de obicei sunt in mod implicit ajutoarele lui. Totusi, ei pot deveni un adversar redutabil al sistemului daca sunt prinsi si tractati de un curent anti-sistem puternic atata vreme cat nu inteleg ca au fost prinsi intr-o lupta. Pentru mintea lor se da o batalie crancena, pentru ca ei au puterea multimii.

    Dar un grup relativ mic de oameni e intr-adevar dedicat trup si suflet sistemului si de la ei te poti astepta la ce poate fi mai rau. In polemicile pe marginea cardului de sanatate si buletinului electronic s-a vazut foarte bine de ce sunt capabili, fiindca miza e foarte mare. Nu stiu ce ma ingrozeste mai mult in „discursul” lor – agresivitatea brutala si dispretuitoare cu care se napustesc asupra celor care resping sau au rezerve fata de documentele electronice, sau logica lor absolut diabolica. Pentru ca sistemul lor mult iubit sa fie mai puternic si mai eficient ca inainte sunt gata sa arunce la gunoi orice drept natural si legal al celor care nu se inchina pana la pamant in fata acestui sistem, pozand in acelasi timp in aparatorii dreptatii si libertatii umane. Pentru ca in proiectul de lege exista posibilitatea refuzului documentului electronic pe motive religioase si de constiinta, astea sunt si cele pe care se arunca cu o inversunare plina de venin si scarba:

    – „Dar de ce sa refuzi acest lucru…cu ce anume te incurca…cand esti bolnav grav mergi la spital sau biserica….? traiti ca acum 300 de ani…de asta suntem unde suntem…vezi tari ca Suedia Finlanda etc unde au ajuns datorita faptului ca au renuntat demult la pupatul de moaste.”

    – ”Textul trebuie corectat, caci cei care refuza CI nu pot fi acuzati asa grav de legiuitori, deoarece nici o religie nu interzice explicit documentele electronice ( popii chiar folosesc carduri electronice pt plati sau retrageri de numerar)…”

    Asta ar fi un exemplu pentru felul in care atitudinea preotilor fata de toate inovatiile astea va fi folosita pentru a justifica probabil intr-un final excluderea motivarii religioase – daca preotii vostri le accepta, cum spuneti voi ca nu vi se permite?

    – „… cei care ar refuza aceste CI electronice nu pot fi acuzati ca ar avea constiinta ( delict foarte grav in secXXI ) ci pot fi acuzati doar ca sint inconstienti si nu au discernamint.”

    Aici dau de pamant si cu constiinta, o chestie cica nu doar invechita, asa cum o declara unii, dar condamnabila de-a dreptul. Oricum biata constiinta nu mai e mentionata nici macar in Constitutia Romaniei decat intr-un singur paragraf, daca am vazut eu bine. Asa ca nici motivatia asta s-ar putea sa nu mai fie valabila prea multa vreme. La urma urmei, ce nevoie ar mai avea de constiinta o societate de roboti?

    Apreciază

    • gheorghi said, on martie 25, 2017 at 10:38 am

      Nu sint de acord cu afirmatia: „acest sistem exista pentru ca ei participa la el, nu pentru ca a aparut cumva in mod magic.”
      Chiar a aparut in mod magic, adica dracesc.
      A fost conceput de kabala talmudica babiloniana si perfectat cu anti-crestini, in principal cu proprii indivizi – khazarii si cu concursul cozilor de topor care si-au vandut sufletul Satanei prin acceptarea platirii „contributiei” lor de mari oameni de stiinta.
      Avem si in America si in tarile Europei Apusene multi romani cu facultate, masterat, doctorate (Ph. D) obtinute in sistemul eretic, materialist al Occidentului.
      Sint numiti „demni reprezentanti”, „romani de succes” si alte asemenea laude inchinate de fapt realizarilor tehnice impotriva vietii, impotriva Crestinismului – doar Ortodoxia.
      Romani la Universitati cum sint U. of California – Davis, Berkeley, Columbia, MIT, Princeton… „descopera”, „fundamenteaza”, „construiesc” tocmai echipamente, aparatura si tehnologii care duc spre „omul nou” trans-humanist, adica metastaza biologica legata de aparate…
      Ultim exemplu, in „cotidianul”.. o femeie care a inventat niste micro-baterii… e in California, exact acolo unde se fac experimente tip MK Ultra, „citirea gandurilor”, teste cu radiatii de microunde – wireless … unde s-a fundamentat programul cu chemtrails, …
      Daca asculti cum stau treburile – de exemplu – la U. of California – Davis… intelegi ca nu e vorba de „participarea” oamenilor la constructia sistemului de depopulare controlata ci ca oamenii sint prinsi in capcana nu doar mentala, psihologica ci si in cea existentiala si e extrem de greu sa se lamureasca, nu doar ce se petrece ci si ce ar putea sa faca pentru propria persoana, pentru familie, pentru neam…
      Sper ca reusesti sa intelegi, e in engleza:
      Leuren Moret: University politics, Geopolitics, Monsanto, Illuminati bloodlines & Vietnam

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 25, 2017 at 3:21 pm

        gheorghi

        Dar evreii unde sunt in toata ecuatia asta?

        Apreciază

      • Calator said, on martie 27, 2017 at 12:33 pm

        Inteleg foarte bine multe din modurile in care omul e influentat, uneori in moduri extrem de subtile, sa faca lucrurile impotriva naturii lui originare si impotriva vointei lui Dumnezeu. Dar oamenii au avut inca de la Facere liber arbitru. Din cate stiu, inca il mai avem, pana la pecetea finala. Deci au avut un cuvant de spus atunci cand a aparut ispita. Originile sistemului actual acolo sunt, in acel moment al primei alegeri gresite. Si se mentine prin alegerile gresite pe care omul continua sa le faca. Asta am vrut sa spun prin „in mod magic” – ca nu aparut fara participarea omului. A aparut pentru ca omul a ales neascultarea, nu doar pentru ca nu a inteles manipularea subtila a sarpelui. Oricat de inteligent ar fi acest sistem demonic, nu poate pacali in mod absolut un om ascultator de Dumnezeu, pentru ca acel om incearca sa puna inainte de toate voia lui Dumnezeu, nu intelegerea lui omeneasca asupra lumii, care poate fi usor inselata. Nu inteligenta noastra, sau cunostintele noastre avanate de tehnologie, psihologice sau alte stiinte omenesti ne vor salva intr-un final. Ne pot ajuta doar sa intelegem cat de expusi suntem inselarii, fara ajutorul lui Dumnezeu. Si ne dau un motiv in plus sa alegem asa cum trebuie. Daca ne spunem ca sistemul asta e infailibil, recunoastem ca nu avem vointa, liber-arbitru, ca Dumnezeu e nemilostiv sau neputincios in fata lui sau ca, in ultima instanta, Dumnezeu nu exista.

        „În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.”

        Importanta e ascultarea noastra fata de Dumnezeu, nu inventivitatea si viclenia Diavolului.

        Daca gresesc, iertare.

        Apreciază

  8. Nicoleta said, on martie 24, 2017 at 10:51 am

    Saccsiv, în aceeași zi, de 25 martie 2017 au loc în București două mitinguri/marșuri. Unul „pentru viață” și unul pentru teroristul UE care își sărbătorește 60 de ani de la constituire. Și culmea, totul coincide cu întâlnirea la Roma – tot în 25 martie 2017 – a locotenenților care conduc iadul,

    „pentru a aproba o foaie de parcurs pentru a relansa și a finaliza unitatea economică și politică a Europei”.

    https://ro.sputnik.md/politics/20170323/11795164/strada-nationalism-bucuresti-guvern-unic-european.html

    Iar la cele două marșuri rătăciții vor purta cârpa ue și vor striga de zor „trăiască ue” și vrem guvern ue, fără să țină cont că acest terorist planetar a măcelărit, violat, îmbolnăvit, și răpit din familii normale milioane de copii.

    Aceasta este „Buna vestire” pe care vor românii să o sărbătorească? Vai de noi. Pedeapsă cruntă va veni curând peste poporul român. O să o tot ținem într-un marș al terorii. Ai grijă române ce îți dorești, că ar putea să ți se îndeplinească!

    Apreciază

  9. Dorel @ Saccsiv said, on martie 24, 2017 at 1:32 pm

    http://www.evz.ro/pensionari-feriti-va-sa-fiti-folositi.html

    În spatele acestei găselnițe se ascunde, însă, o afacere oneroasă. Potrivit unui angajat al CNAS, care a dorit să-și păstreze anonimatul, „sunt mulți medici de familie care, în acest mod, strâng ceva mai mult de 10-15 carduri. Cum nu se pot face falsuri decât dacă ești în posesia PIN-ului, adică a cardului, aceștia le introduc în sistem pentru diferite operațiuni. În general, consultații. Și uite așa, câte un astfel de pensionar se caută cam de cinci șase ori pe lună. Normal, fictiv, doar în acte! Iată de ce, din punctul meu de vedere, ideea introducerii cărții electronice de identitate va stopa aceste practici. Cum pe cip-ul unic vor fi stocate atât datele personale, dar și cele medicale, va deveni imposibil ca acești șarlatani, le-aș zice, să mai apeleze la astfel de metode. Că doar actul de identitate nu o să poată să-l rețină”, ne-a mărturisit interlocutorul nostru.

    Apreciază

    • gheorghi said, on martie 25, 2017 at 10:49 am

      Deci, pentru ceva bani deturnati – care pot fi „gasiti”! – trebuie incolonati toti spre abatorul demonic.
      Asta este „jidanirea”, folosirea mintii pentru „cantarirea” si comercializarea sufletului, a libertatii.
      Pentru ca semit-ISMUL are ca prioritate BANUL, iar crestinul are ca prioritate SUFLETUL.
      Crestinul lasa toate semintiile sa traiasca…. dar semitul il momeste, il vicleneste, il santajeaza, … pana ii fura mintea si-l rupe de Dumnezeu. Este elocvent ceea ce face mass-media pe care o controleaza „ei”.
      De asta crestinul si semitul nu fac „casa” impreuna, fara a fi anti-semit.
      Impotrivirea la jidanire se numeste… anti-semitism.
      In „Europa” trebuie jidanit tot romanul, de-cerstinat de fapt … si ierarhia BOR s-a dat cu Apusul in ducerea turmei la noul Babilon unde sectele protestante fata de autoritatea Papei sint tot un fel de mozaici si fara indoiala – promotorii „raiului pe pamant” si auto-mantuirii prin tehnologie si psiho-terapii demonice.

      Apreciază

    • tvarheolog said, on martie 26, 2017 at 7:44 am

      Aiurea, e o limită la consultațiile decontate de către Casele de Asigurări. Potrivit normelor, pentru fiecare pacient se decontează, de regulă o consultație, maximum două pe lună. Teoretic, poți înregistra un pacient zilnic, dar la finalul lunii, când se prelucrează raportarea, CNAS va plăti doar ce este stabilit prin norme, doar 1 sau 2 consultații pentru un CNP. Și eu lucrez în sistem, așa că articolul este scris după ureche.

      Apreciază

  10. […] MATRIX: Comentariile sclavilor fericiti […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.