SACCSIV – blog ortodox

EVREU specialist in NIBURU vede in DESCOPERIREA NASA a celor 7 planete Trappist-1, ELEMENTUL OBLIGATORIU care-l precede pe MESIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 6, 2017

   Iata ce putem citi la NASA Discovery of 7-Planet System Conforms Exactly to Zohar’s Description of Pre-Messiah “Nibiru” de pe Breaking Israel News:

Breaking Israel News: Descoperirea NASA a Sistemului hepta-planetar se potrivește descrierii lui Zohar a  „Nibirului” pre-mesianic

De Adam Eliyahu Berkowitz pe 28 februarie 2017

„Îl văd, dar nu acum; Îl privesc, dar nu de aproape; o stea răsare din Iacov, un toiag se ridică din Israel şi va lovi pe căpeteniile Moabului şi pe toţi fiii lui Set îi va zdrobi.”

Numerii 24:17 (The Israel Bible™)

Concepția artistică expune cum poate arăta fiecare dintre planetele Trappist-1, pe baza datelor disponibile cu privire la dimensiunile lor, masele și distanțele orbitale. (Cu sprijinul NASA/JPL-Caltech)

Săptămâna trecută NASA a anunțat descoperirea unui sistem solar relativ apropiat, dar după părerea cuiva, descoperirea vine la 2000 de ani după ce a fost descrisă pentru prima dată, în detaliu, de către un text evreiesc clasic, ca un element obligatoriu care-l precede pe mesia.

Cineastul și lectorul israelian care a dezvăluit legătura susține că noua descoperire astronomică se numește în mai multe feluri, dar în videoclipul său pe această temă, el o numește cu denumirea cea mai populară: Nibiru.

Cercetările NASA au dezvăluit șapte planete care orbitează în jurul unei stele pitice, numită Trappist-1, cu dimensiunea de aproximativ opt la sută din cea a soarelui și situată 39 de ani lumină depărtare de Pământ. Patru din cele șapte planete ale sale sunt similare ca mărime și masă față de cea a Pământului, iar trei sunt în ceea ce oamenii de știință cred că este o zonă locuibilă.

Recenta descoperire a avut nevoie de cel mai performant telescop NASA, telescopul spatial Spitzer, pentru a verifica rezultatele, dar sursele evreiești au discutat despre apariția unui sistem solar hepta-planetar care-l precede pe mesia timp de mii de ani.

Aceasta afirmație este făcută de Yuval Ovadia, un regizor de film israelian care a realizat mai multe filme premiate pe tema Nibiru și Planeta X. Ovadia a vorbit cu Breaking Israel News despre ultimul său video, „Amazing Revelations”(descoperiri minunate n.t.).

Ovadia a subliniat similitudinea dintre recenta descoperire a NASA și descrierea din sursele evreiești antice. Acum 2000 de ani, Zohar-ul, lucrarea fundamentală a misticii iudaice, a prezis apariția unei stele, cu șapte ‘stele’ care orbitează în jurul ei.

După patruzeci de zile, când stâlpul se ridică de la pământ la cer în ochii întregii lumi și mesia a apărut, o stea se va ridica la est, arzând în toate culorile, și alte șapte stele vor înconjura steaua. Și ei îi vor purta război.

„Sursele evreiești spun că acest fenomen astrologic este o parte necesară a geula

(răscumpărării)”, a spus Ovadia. A precizat că, în cazul în care steaua nu apare, atunci orice afirmație că mesia a venit va fi respinsă de Iudaism. El a arătat un exemplu: în urmă cu 400 de ani, rabinul Yaakov Sasportes a folosit absența unei noi stele ca un argument împotriva lui Shabbetai Tzvi, un evreu care a pretins în mod fraudulos că este mesia.

Credința într-un obiect de dimensiuni planetare, care se va ciocni în mod catastrofal sau va trece foarte aproape de Pământ în viitorul apropiat, a reapărut în ultimii ani, iar corpul astral recunoscut ca Nibiru sau Planeta X. Mulți rabini au recunoscut că se poate ca obiectul să lovească Pământul.

„Aceasta nu este o idee străină, care a fost asimilată în Iudaism,” a declarat Ovadia, un evreu conștiincios, pentru Breaking Israel News. El a menționat că Biblia conține o profeție a unei stele care arată sosirea lui mesia cel evreiesc.

„Îl văd, dar nu acum; Îl privesc, dar nu de aproape; o stea răsare din Iacov, un toiag se ridică din Israel şi va lovi pe căpeteniile Moabului şi pe toţi fiii lui Set îi va zdrobi.”

Numerii 24:17

Ovadia cercetează subiectul și l-a urmărit îndeaproape timp de mai mulți ani. El crede că informațiile sunt cenzurate.

„Nu există suficiente informații cu privire la acest subiect, deoarece autoritățile, în special NASA, ascund dovezile,” susține Ovadiah. „Într-o zi, ei vor zice că este imposibil, iar a doua zi vor zice că este foarte departe. Nu pot fi în ambele cazuri.”

Apariția acestei stele de pre-mesianice se preconizează a fi catastrofală, însoțită de dezastre naturale extreme. Vilna Gaon, un savant evreiesc din sec. al XVIII-lea, a afirmat că puterea acestui sistem solar ar putea distruge lumea. Ovadia a explicat că acest lucru s-ar putea să nu fie cauzat de către coliziunea stelei cu Pământul, ci mai degrabă de către Dumnezeu, exercitându-și influența sa asupra fenomenelor meteorologice globale prin intermediul stelei.

„Deja vedem influență sa. In ultimii zece ani am observat o creștere bruscă a numărului și a intensității catastrofelor naturale”, a declarat Ovadia pentru Breaking Israel News. „Autoritățile recunosc că numărul meteoriților care lovesc pământul a crescut enorm în ultimii ani.”

Descoperirea NASA pare să confirme afirmațiile sale, dar pentru Ovadia, concluzia este mai importantă.

„Faptul că steaua există este incontestabil,” afirmă Ovadia în mod categoric. „Există. Dar am știut acesta de la început. Face parte din tradiția noastră. Rabinii care au scris despre aceasta ne arată că evreii au un rol important de jucat. Acțiunile noastre, relația noastră cu Dumnezeu, poate influența rezultatul.”

   Comentariu saccsiv:

Asadar, “evreii au un rol important de jucat”.

Stim. Observam ce se petrece in jurul nostru de peste 200 si consideram ca asa e.

Oricum, se lauda si ei:

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Ba mai mult, ne-au avertizat si Sfintii Parinti in profetiile lor:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

Iata si filmului lui Yuval Ovadia „Amazing Revelations” despre Nibiru – Planeta X:

Deja i-a cuprins frenezia pe evrei cu mesia asta al lor:

Breaking Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui mesia” – adică pentru venirea antihristului…

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. evtodiev said, on martie 6, 2017 at 5:41 pm

    off topic:
    Patriarhul Chiril despre pacat:

    si o frumoasa pilda:
    Ulciorul spart

    Apreciază

  2. Mihai said, on martie 6, 2017 at 6:35 pm

    Ăștia chiar sunt penibili, ceea ce nu știu habauci ăștia este faptul că Mântuitorul nu are nevoie de absolut nici o măsură de securitate, că citeam ultima fraza aceea cu albastru cu ,,măsuri de securitate”, ,, mesia” așteptat de ei cvident este antihristul

    Apreciază

  3. ayeaye20 said, on martie 6, 2017 at 7:05 pm

    Laza Elena
    Mâine dimineață la 7.30 -8 Hariton cu mai mulți preoți se duce la Radeni să îl dea afară pe Pr Pamvo .are nevoie de ajutor …
    Valery Iorg
    Mâine, starețul de la Mrea Petru Vodă se duce împreună cu un sobor de 40 de preoți peste cei de la schitul Radeni sa ii dea afara.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Calator Astral said, on martie 6, 2017 at 8:32 pm

    Pentru a se pune in scena ultimul act,este nevoie de un conflict major.Un conflict care sa duca la reducerea masiva a populatiei in urma careia vointa acesteie sa fie infranta si sa accepte „ca pe o binecuvantare” Pacea finala:
    INCIDENT între nave militare din Iran, SUA şi Marea Britanie, în Golful Persic
    http://www.mediafax.ro/externe/incident-intre-nave-militare-din-iran-sua-si-marea-britanie-in-golful-persic-16184961

    Apreciază

  5. Iulian said, on martie 6, 2017 at 8:59 pm

    ortodoxinfo nu mai functioneaza! de ce oare?

    Apreciază

  6. alina said, on martie 6, 2017 at 9:20 pm

    Nu merge http://ortodoxinfo.ro/

    ERROR 500 – Internal Server Error!

    The following error occurred:

    The requested URL caused an internal server error.

    If you get this message repeatedly please contact the webmaster.

    Apreciază

  7. nisof said, on martie 6, 2017 at 10:12 pm

    VIN JIDANI ASTEA TIMPITI CU „MESIA” LOR!

    Apreciază

  8. Alexandru TM said, on martie 6, 2017 at 10:23 pm

    Doamna ajuta,

    E atacat portalul Ortodoxinfo ???

    Sanatate

    Apreciază

  9. el said, on martie 6, 2017 at 10:25 pm

    asa se intampla cand TE LEPEZI de Dumnezeul Cel viu ca sa umbli dupa diavol, … se intuneca mintea si omul ajunge jucaria dracilor si lucratorul MINCIUNII. ASTA au patzit cei ce odinioara S-AU LEPADAT de Hristos si NU L-au primit , si LA FEL vor patzi cei DEGEABA RASCUMPARATI de Hristos !!!

    …delir DRACESC si ghicit din burta diavoleasca !

    Apreciază

  10. berlin said, on martie 6, 2017 at 10:42 pm

    o.t .

    Apreciază

  11. suveranul said, on martie 6, 2017 at 10:45 pm

    Turcia opreste cursul raului Eufrat catre Siria… oare se implineste profetia Sf Paisie Aghioritul?
    http://www.trueactivist.com/water-supply-in-syria-cut-off-after-john-mccain-meets-with-turkish-president/#.WL2M1yHg_bs.facebook

    Apreciat de 1 persoană

  12. Daniel said, on martie 6, 2017 at 11:07 pm

    Oricum acele planete sunt aflate la o distanta extrem de mare,
    e vorba de ani lumina, practic e imposibil de ajuns acolo. Nici măcar circuitele electronice nu ar rezista,…
    Deci o naveta spatiala ar avea nevoie de câteva mii de ani. Ca sa nu mai vorbim de radiații cosmice și impactul cu alte particule cosmice,etc…
    Ceea ce e absurd și imposibil, deci încă o aberatie pe care NASA o ,,arunca” pe piața media asta ca sa abata atenția de la lucrurile care sunt mai importante dar total cenzurate.
    Stirile astea sunt doar pt. Cei fara iubire si credinta in Dumnezeu care au au placerea sa fie ocupate cu iluzii și lucruri de nimic, asa ca li se oferă iluziile pe care și le doresc.
    -în ceea ce privește ,,profețiile rabinilor” sau a altor rataciti știm bine ca sunt goana după vant

    Apreciază

    • tataia said, on martie 7, 2017 at 1:21 am

      Nu exista planete. Tot ceea ce sustine NASA e o minciuna cap coada!

      Apreciat de 1 persoană

      • Basarabia e Romania said, on martie 7, 2017 at 7:20 am

        tataia said, on Martie 7, 2017 at 1:21 am
        corect Tataie, nu exista nici o planeta, nici un fel de Nibiru, nici cosmos, nici zboruri de catre rusi/americani in cosmos : totul e o inscenare obraznica (filmari de omuleti in scafandru prin piscine si colajuri in studiou – machete, machete si iarasi machete din carton, aluminium si folii de otel – cosmonauti bine rasi si „cosmonaute” cu parul dat in gel ca sa stea parul in sus).
        Stele de asemenea nu exista. Exista o cuvertura sub forma de holograma care se misca de asupra pamantului.
        Sitchin asta a „interpretat” la comanda cateva tablite si s-a pornit valatucul mediatic cu Nibiru-ul asta …

        Apreciat de 1 persoană

  13. mircea.v said, on martie 7, 2017 at 9:34 am

    ilioara,

    spuneai ceva de rosii si pr care le intampini.
    Ce stiu eu ca le ajuta:
    1. Cand se face brazda sa se planteze rasadul, se pun pe fundul brazdei urzici. tai urzici si pui acolo. Asa se ofera plantei, la radacina, tot ce are urzica bun in ea, minerale… Rosia-planta devine mai viguroasa si mai rezistenta.
    2. Incepand de prin iunie, sau de cand soarele incepe sa arda, se acopera rosia (planta), cu plasa de plastic, si asa se mai reduce radiatia solara pe planta. Daca te intereseaza, cam peste o luna iti pot da mai multe detalii despre plasa. Mama mea pateste ce patesti tu cu manatul, un vecin ce a pus plasa din asta nu s-au manat asa ca anul asta o sa puna si mama asa ceva.

    Ambele masuri sant destul de logice si de bun simt.

    Apreciază

    • ilioara said, on martie 7, 2017 at 1:05 pm

      mersi de sfaturi
      cu siguranta o sa tai si eu urzici si o sa pun, rau nu poate sa fie, iar la plasa de protectie imp radiatiilor solare si a ploilor acide m-am gandit si eu, initial am plantat si la umbra copacilor sa vad daca ajuta si un pic de diferenta a fost
      E placuta viata la tara dar cred ca mai mult pentru cei care sunt obisnuiti cu viata asta, iar pt cine poate sa castige un ban stand la tara pentru mine cel putin e un privilegiu si un lux, dar cred ca sunt si in oras multi oameni care se nevoiesc, postesc aspru, fac economie la caldura si dupa inimile lor….are Dumnezeu de unde alege, deci daca au familii si nu pot renunta la oras nu mi se pare o problema pt mantuire, cred ca in momentul ala va interveni decisiv Dumnezeu pentru fiecare. Intr-adevar, viata la tara da impresia de libertate, si este mancarea, care, oricum ar fi, e din mainile tale, dar in rest mi-e teama ca toata independenta asta e doar o iluzie….

      Apreciază

  14. Mary said, on martie 8, 2017 at 9:18 pm

    Nibiru e astrologie babiloniana. De pe wikipedia stiu asta. Madrok sau cum il chema pe ‘pastoru astral’ al babilonienilor, misca acest Nibiru si toate stelele il urmau. Tinand cont ca Edomul e Babilonul … rabi, rabi (nu sunt evreica dar atata stiu si eu ca doar un rabi poate fi luat in serios la evrei deci acest Sch.. e rabi) cine atunci Edomul cazut de azi? Ca voi ziceti ca suntem noi crestinii dupa magi care au venit din Babilon. Dar Sf. Pavel spune ca dupa credinta nu dupa trup suntem impartiti acum de Dumnezeu, in Galareni 3, dar voi probabil ii spuneti erev rav (spirit rau in traditia evreilor, spirit animalic, erev rav poate fi si un evreu) lui Pavel poate:pentru ca era la templu dar a tinut cu neamurile si poate ziceti ca v-a tradat. Dar DACA este asa dupa duh si nu trup, cine trezeste Babilonul cu toate fazele astea cu Nibiru? Noi sau voi? Doamne iarta!
    Aceasta intrebare fiind in eter catre orice rabi ar citi-o. Si inca.. magii veneau din Babilon si au avut aceleasi vedenii adica ispite ca si Irod, dar Irod a zis da si magii nu.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.