SACCSIV – blog ortodox

Foto: FRANCISC DE ASSISI, pictat ca Sfant la Catedrala Mitropoliei Germaniei (IPS Serafim Joanta)

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 30, 2016

Primul din stanga sus:

Pictura catedrala Mitropoliei Germaniei17

Foto: http://www.mitropolia-ro.de/index.php/multimedia/video/151-catedrala-foto

Acolo Mitropolit este Serafim Joanta, un activist al ecumenismului:

VIDEO: IPS SERAFIM JOANTA – un excelent exemplu despre cum vor lucra SLUGILE ANTIHRISTULUI …

AUDIO (si transcriptul): IPS SERAFIM JOANTA despre ECUMENISM si despre Parintele ARSENIE PAPACIOC

AUDIO – IPS SERAFIM JOANTA: elogiu penticostalilor …

IPS SERAFIM JOANTA o comite din nou … la o adunatura ecumenica largita

Pentru cei ce inca nu sunt lamuriti despre Francisc de Assisi:

Site-ul CRESTIN ORTODOX il elogiaza pe ERETICUL FRANCISC DIN ASSISI … Care este insa adevarul despre STIGMATELE si VEDENIILE LUI DRACESTI?

 

JAMES D. PETTIT, ambasadorul SUA in Republica Moldova, este EVREU? Este omul RUSIEI? De Ziua Republicii Moldova a declarant ca: “MOLDOVA nu este ROMANIA, Moldova isi are propria sa istorie”

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 30, 2016

James Pettit, ambsadaroul SUA in Moldova, la deschiderea oficiala a festivalului anual „Moldova Pride”, organizat de comunitatea LGBT (primul din stanga):

14634887370603

Foto: http://unimedia.info/stiri/video-foto-deschiderea-oficiala-a-festivalului-anual-moldova-pride–organizat-de-comunitatea-lgbt-114950.html

Aici il vedeti mai bine:

De curand, a declarat:

Principalul lucru e să nu pierdem speranța, această țară are numai 25 de ani, țara mea are 240 de ani, așa că noi suntem bucuroși să ne împărtășim cu experiența.

[…]

Consider că este foarte important și aceasta, desigur, este politica noastră, cred că și politica de aici. Moldova trebuie să rămână un stat suveran și independent în cadrul unor granițe sigure. Alăturarea României de exemplu, ca o cale de a intra în UE sau pentru orice alt motiv, nu este o alegere practică și nu este o alegere care va face lucrurile mai bune aici în Moldova. Ceea ce va face lucrurile mai bune aici în Moldova este cooperarea dintre clasa politică și oamenii din Moldova pentru ca ei toți să contribuie la realizarea unei țări mai bune pentru moldoveni. Moldova nu este România, Moldova își are propria sa istorie și propriile sale provocări, printre care este faptul că Moldova este o țară multietnică cu oameni care vorbesc limbi diferite și desigur, mai este și problema transnistreană, care nici măcar nu este sub controlul guvernului central, dar care are nevoie de un statut special, dar un statut special în cadrul Republicii Moldova.

[…]

Sunt foarte mulți moldoveni care ar dori să se întoarcă, dacă ar simți că pot contribui și dacă ar fi vreo șansă ca lucrurile care sunt atât de problematice acum, ar putea fi rezolvate. Nu este ușor, mulți oameni și-au pierdut încrederea în clasa politică, în guvern, dar este important să nu-ți pierzi încrederea, este important să aibă încredere în ei înșiși ca moldoveni și să se recunoască pe ei înșiși ca moldoveni, ca o naționalitate aparte și o țară aparte pentru a face acest loc mai bun.
   Iata si intregul interviu, postat la Un sfert de secol de Independenţă: Interviu cu ambasadorul SUA în Republica Moldova de pe Teleradio Moldova:

(more…)