SACCSIV – blog ortodox

Video: LUATI-VA ENERGIA INAPOI

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 26, 2016

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viorel said, on aprilie 26, 2016 at 9:33 pm

    Manipularea Kanal D si restul Mass Mediei

    Apreciază

  2. leonardconstantin61 said, on aprilie 26, 2016 at 9:53 pm

    Din luna mai anul 2016 incep toate nenorocirile iar una dintre ele e asta: din mai vor incepe sa monteze contoarele inteligente. Din mai – august se vor pune 800 contoare/zi. Iar din august – octombrie se vor instala 1300 de contoare pe zi. Din mai – august se vor monta 55000 de contoare iar din august pana la sf.lunii octombrie – 110000 de contoare. Iar din oct-dec = 130000 contoare.
    Aceste contoare inteligente sunt produse in Timisoara. Zonele vizate din Bucuresti sunt urmatoarele: Aviatiei,Doinei,Palatul Parlamentului,Vitan Barzesti, Stadionul Rapid,Sabareni,Politehnica,Brancusi.
    Motivul pe care il vor invoca e urmatorul: au prea multe pierderi de curent. Fratele Saccsiv a scris intr-un post mai vechi care sunt consecintele montarii acestor contoare. Clipul acela de pe youtube ”Luati-va energia inapoi – contoarele inteligente” e de negasit acum pe internet. Oare de ce l-au sters cu putin timp inainte de a monta contoarele inteligente? Oare pe cine deranja acel documentar? Si inca ceva : s-au mai montat contoare inteligente si lunile trecute dar montarea lor a facut parte dintr-un program-pilot. Din mai 2016 totu-i oficial. Doamne ajuta

    Apreciază

  3. Claudia said, on aprilie 26, 2016 at 10:13 pm

    Iata propaganda: http://www.enel.ro/contorulinteligent/ ; http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/contoarele-inteligente-pe-care-toti-romanii-trebuie-sa-le-aiba-pana-in-2020-cu-cat-scad-facturile-la-electricitate.html. Si majoritatea oamenilor se vor conforma, ca doar vorba aia, e obligatoriu. Ca si cu cipurile. Chestia asta cu obligativitate ma calca pe nervi de-o bucata de timp incoace. Iata si doua articole mai interesante pentru cei care nu pun botul la orice: http://www.libertatea.ro/stiri/contoare-inteligente-dar-fara-nici-un-rost-o-afacere-de-15-miliarde-de-euro-pe-buzunarele-consumatorilor-1283998 ; http://nordestnews.ro/de-ce-nu-e-bine-sa-va-inlocuiti-contoarele-clasice-cu-unele-inteligente/. De retinut!!! „Înlocuirea contoarelor clasice cu contoare inteligente fără acordul consumatorilor constituie o încălcare gravă a drepturilor acestora… Altfel, atât costurile înlocuirii contorului clasic cu cel inteligent, cât şi erorile date de contorul inteligent vor fi suportate de către consumatori”.
    (Conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România)

    Apreciază

  4. Claudia said, on aprilie 26, 2016 at 10:22 pm

    Solutia viitorului e simpla: TESLA. Nu depinzi de nimeni si de nimic. Si ai energie cat vrea muschiul tau. Sunt oameni care produc energie prin aceasta metoda si incep sa fie tot mai multi. Dar se face amutit. Nu e teapa, e ceva real si nu va mint!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on aprilie 26, 2016 at 10:44 pm

      @ Claudia

      ceva detalii ?

      Apreciat de 1 persoană

      • Claudia said, on aprilie 27, 2016 at 2:51 am

        Fratele meu este inginer electronist. Si mi- a spus ca el are nevoie cam de 200 milioane lei vechi pentru a face generator Tesla. Ii voi da acesti bani in iarna fiindca abia astept sa nu mai depind de mafia nationala si internationala a energiei. Fratele meu cunoaste persoane care produc energie prin principiul Tesla, chiar a vorbit cu cineva, dar acea persoana nu a vrut sa- i spuna mecanismul. Fratele meu a spui ca nu- i greu, ii trebuie bani si sa puna mintea la contributie. Ca si in cazul Big Pharma, sunt interese majore ca omenirea sa plateasca sume enorme pe energie, iar nu sa o produca singuri si sa nu plateasca un leu statului si celor din spatele lui. Puteti cauta pe Google ” Producere energie electrica Tesla” si puteti citi intr- un articol cum FBI- ul a dat buzna in casa lui Tesla cand acesta a murit si… Cititi. Fratele meu niciodata nu a spus ceva si nu i- a reusit. Am incredere in el ca ii va reusi si acest lucru cu ajutorul Lui Dumnezeu. Va voi anunta bucuria reusitei la timpul potrivit. Se poate asta, fratele meu a vazut cu ochii lui. Oamenii sunt slabi, ignoranti si usor de manipulat. Pe placul „mondialilor”.

        Apreciat de 2 persoane

      • Claudia said, on aprilie 27, 2016 at 3:15 am

        Cititi pe Google: ” Costruiti- va un generator tesla si aveti energie gratis”. Era un articol care continea si schema generatorului, nu stiu daca nu l- au scos- o pana acum…Eu l- am salvat.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on aprilie 27, 2016 at 8:24 am

        https://www.teslamotors.com/powerwall

        Apreciază

      • tataia said, on aprilie 27, 2016 at 4:21 pm

        Desigur ca a intra in casa unui om prin efractie pentru a-i inlocui contorul este un abuz, dar de inlocuit oricum se vor inlocui mai devreme sau mai tirziu. Trebuie sa intelegem ca nu putem pastra la nesfirsit contorul de tip vechi deoarece legea prevede ca acesta sa aiba un aviz metrologic valabil. Acel aviz metrologic expira in citiva ani (este ca un fel de ITP la masini) iar in momentul in care expira controrul se inlocuieste. Asa s-a procedat dintotdeauna singura diferenta in momentul de fata este ca nu se mai fabrica contoare clasice analogice, cu inductie. Si atunci cind va expira avizul metrologic al contorului din casa ta va trebui inlocuit. Cu ce va fi inlocuit? Evident cu un contor nou, din acela „smart” deoarece nu mai exista din acelea vechi. Se mai fabrioca in ziua de azi televizoare din acelea cu tub? La fel si in acest caz.

        In caz ca nu ii vei primi in casa pentru a-ti inlocui contorul iti vor taia curentul. Iar daca te vei racorda singur clandestin inapoi la retea te vor urmari in instanta. Si legea le da tot dreptul sa o faca. Singura solutie care ne ramine este sa le aratam ca NU AVEM NEVOIE DE CURENTUL LOR ELECTRIC !

        Totusi cu chestia aia cu generatorul Tesla….nu cred nimic pina nu vad. Exista atita tevatura pe net cu „energia gratuita”….doar ca legile elemetare ale fizicii ne invata ca nu se poate obtine energie din nimic.

        Apreciază

  5. Ioanide said, on aprilie 26, 2016 at 10:50 pm

    Nici Fundatia keshe nu a facut nimic,mai mult au trambitat dar nu au arătat nimic concret referitor la energia liberă.

    Apreciază

  6. Paul222 said, on aprilie 27, 2016 at 12:29 am

    Asta e doar una din masurile din planul diabolic al Agendei 2020, prin care vor impune tot felul de masuri totalitare ca sa contracareze „schimbarea climatica” sau „Climate Change”. Este incredibil cu ce viteza se misca lucrurile!

    Apreciază

  7. gabi said, on mai 2, 2016 at 9:09 pm

    La cei care locuiesc la bloc, la majoritatea , contoarele nu mai sunt in apartament , ci pe casa scarilor. Unde stau eu a inceput sa le schimbe, iar dupa ce au schimbat o parte din contoare , au lasat hartie in posta ca au schimbat contorul. Daca oamenii nu se unesc, nu vom reusi nimic. Aici sunt 16 contoare pe acelasi perete, din pacate toate pe peretele de la dormitorul meu. Chiar daca eu am facut cerere scrisa la Enel ca nu doresc schimbarea contorului cu unul smart, ceilalti nu au avut nimic impotriva. O solutie ar fi ca toti cei care vad aceste filme documentare sa le distribuie prin e-mail prietenilor si sa-i roage sa le dea mai departe. Macar asa o parte din oameni vor fi informati. Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.