SACCSIV – blog ortodox

Video: JEAN CLAUDE VAN DAMME despre … Rockefeller si Rothschild la o televiziune franceza

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 16, 2016

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • tudorclaudiu said, on martie 16, 2016 at 4:08 pm

      Poate au fost asezati strategic acolo.Cand or vedea arabii nudismul,depravarea,desfranarea,alcoolu curgand siruri siruri in fumuri de sativa si plescait de ciupercoase halucinogene la vara, posibil sa aiba reactii.Sa ne fereasca Dumnezeu!

      Apreciat de 1 persoană

    • Tudor said, on martie 16, 2016 at 8:13 pm

      SALVATI VAMA VECHE !
      Veniti luni 21.03.2016 orele 14.00-16.00 la Ministerul de Interne.
      AFARA CU TRADATORUL TOBA -MINISTRUL DE INTERNE.
      Aducerea ilegala pe mare a peste 500 de asa zisi solicitanti de azil- de fapt teroristi I.S.I.S. si luptatori din armata dictatorului criminal BASHAR ESTE TRADARE DE TARA !
      SE INCALCA CONSTITUTIA(art.3, alin.4)si legile in vigoare.
      Asociatia Adevar si Dreptate impreuna cu AXA si organizatiile patriotice va cheama la protest !
      LA PUSCARIE CU TRADATORII DE TARA
      contact:ene.libertate@gmail.com

      Apreciază

    • nimeni said, on martie 16, 2016 at 8:13 pm

      Model de inchinator la antihrist si la sistemul sau.
      http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/341/5531/15109302/2/vola-29.jpg?width=440

      Apreciază

  1. mishuleu said, on martie 16, 2016 at 5:14 pm

    „Întâlniri cu un sfânt: Părintele Arsenie Boca” – Un nou film despre Sfântul Părinte Arsenie Boca care va fi lansat Luni 21 Martie

    http://vremuritulburi.com/2016/03/16/intalniri-cu-un-sfant-parintele-arsenie-boca-un-nou-film-despre-sfantul-parinte-arsenie-boca-care-va-fi-lansat-luni-21-martie/

    Apreciază

    • el said, on martie 16, 2016 at 6:02 pm

      mishuleu

      „Sfântul „____e boca-boca jucarica dracilor „sfant” cand o zbura porcul ca un vultur pe cer ! 🙂

      bai copii treziti-va din visari si din INSELARE ca MACELUL sta sa va apuce, de crapati in INSELARE mergeti unde au mers TOTI inselatii nepocaiti , de supravietuiti in INSELARE MAI MARE cadeti , deja antrenati la circoteca boca-boca si la semne si minuni d ela draci TOCMAI BINE o sa va convinga anticrist ca si el tot cu de-astea umbla, ba cu unele si mai mari ca ale lui guru boca-boca

      Apreciat de 2 persoane

      • mihaelmarius said, on martie 26, 2016 at 8:37 pm

        https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/03/26/iata-primul-episcop/ Da. Si daca tot vorbim… spuneti un cuvant despre Prislop, pe care l-ati mai spus Sfintia Voastra>> [ PS Galaction ].
        – Acum, despre Prislop, eu le-am mai spus crestinilor; cumva si eu am tras un semnal de alarma, pentru ca, cercetand si unele carti ale ucenicilor parintelui Arsenie Boca, mi-am dat seama ca-s multe rataciri si acum a iesit o cartulica numita “Fenomenul Arsenie Boca” si cine-i interesat si verea sa se mantuiasca, atuncea trebuie sa judece si sa gandeasca in duh ortodox. In duh ortodox, ca asa, omeneste, putem da cate si cate interpretari, mai stiu eu, sa-i luam apararea unuia sau altuia in duh lumesc, dar nu, mantuirea nu-i in duh lumesc! Mantuirea este in duhul ortodox, in duhul invataturii Sfintilor Parinti. Si daca analizam lucrarea de la biserica Draganescu, cu pictura lu Francisc de Asisi si Ulfila, doi eretici intr-o biserica ortodoxa!, apar intrebari. Cum le-am mai spus si altadata: trebuie sa-si puna fiecare semn de intrebare: mergand acolo sau sustinand ideea ca Arsenie Boca este sfant, oare nu si tu te faci partas la toate stricaciunile pe care le-a lasat in Biseerica Ortodoxa? Atunci si mantuirea proprie a acelora..
        – E sub semnul intrebarii.
        – Negresit, negresit e cu semnul intrebarii
        pagina 14 , februarie 2016 – interviu luat de Ing. geolog Gabriel BARBIER in CREDINŢA-ORTODOXĂ – Revista de cultură, atitudine şi spiritualitate ortodoxa a Episcopiei Alexandriei şi Teleormanului – Articolul “Paziti-va de misionarii ecumenismului” (partea a 2-a)

        Apreciază

      • mihaelmarius said, on martie 28, 2016 at 11:58 am

        interviu luat Par. Antim Gadeoi, de la Man. Bistrita Neamt, de catre Ing. geolog Gabriel BARBIER in Revista CREDINŢA-ORTODOXĂ, a Episcopiei Alexandriei şi Teleormanului https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/03/26/iata-primul-episcop/

        Apreciază

    • el said, on martie 16, 2016 at 6:07 pm

      mishuleu

      vremuritulburi ar trebui sa se autointituleze MINTITULBURI, la el pe blog poza/tabolul lui guru boca-boca sta deasupra Icoanei Maicii Domnului … no comment !

      Apreciat de 2 persoane

    • nimeni said, on martie 16, 2016 at 8:10 pm

      mishuleu

      Sa avem incredere in Hristos Mantuitorul si in Maica Lui si ne vom mantui, caci umblam pe poteci inselatoare cu Arsenie Boca.
      https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2015/11/09/pana-nu-i-prea-tarziu-si-nu-ne-va-arde-dumnezeu-de-vii/

      Am o intrebare: oare de ce merg la mormantul lui Boca tot felul de practicanti ai ezoterismului, radiesteziei, bioenergiei, yoga, reiki s.a.m.d. care spun ca acolo se incarca cu energie si ca vin de acolo plini cu duh, de care duh? Ca Duh Sfant nu e din moment ce oamenii aceia folosesc practici dracesti.

      min 0:42

      Hatha yoga? Pai Sfintii Parinti se ocupau cu asemenea balarii?
      Din pacate Arsenie se ocupa, si exista si marturia.

      „Români treziți-vă, nu vă lăsați înșelați de aparențe, fenomenul de la Prislop este o mare primejdie, mimând sfințenia, dar ucigând smerenia!”

      Parcurgând mărturiile tuturor și punându-le cap la cap, nu poți să nu îți dai seama de marea rătăcire Prislop-Drăgănescu. Aceasta care generează în adepți hipnoza unei idei fixe, sădită prin ochii intenși ai Părintelui (iar mai nou ai vedeniilor de babe, interpretate ca fiind Părintele Arsenie Boca), renumele său și falsele minuni, acționând ca o prejudecată care respinge orice contraargument și întunecă desăvârșit puterea rațională, asemenea unei patimi de o mare intensitate. Și cât de dureros este ca această amăgire să fie atât de apropiată nouă.

      https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/parintele-arsenie-boca-si-maica-zamfira/

      https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/dreptul-canonic-ortodox/a-despre-ortodoxia-neindoielnica-a-credintei-celui-despre-care-se-trateaza/d-parintele-profesor-doctor-dorin-zosim-oancea/

      Sa ne ferim de rataciri de orice fel.Post usor in continuare tuturor!

      Apreciază

  2. cosminmatiu said, on martie 16, 2016 at 7:36 pm

    Învățătura despre Dumnezeu este primită nu de înțelepciunea pământească, nu de cugetarea înaltă, nu de erudiția cuprinzătoare, nu de cele bogate, înalte și slăvite ale lumii, ci de zălogul cel smerit al inimii – credința. Cei care au crezut în Dumnezeu devin ai Lui și, înălțați fiind prin har deasupra a tot ce este vremelnic, dobândesc știința de taină, cea din cercare, că El S-a înălțat la cer și va înălța acolo dimpreună cu Sine pe toți adevărații Săi credincioși.
    Cei care nu și-au întărit și dezvoltat credința cea din auzire prin faptele credinței sunt lesne amăgiți de învățătura minciunii, care ia cu fățărnicie chipul adevărului (1 Tim, IV, 1).
    (SF. Ignatie Briancianinov – Experiențe ascetice, pag.570)

    Apreciază

    • Mary said, on martie 17, 2016 at 3:08 pm

      Are de mai de mult. Este o functie diplomatica mai mult, ca in Germania de exemplu. Un post de facut nimic pe bani foarte multi evident.

      Apreciază

  3. Constantin-Alexandru Vasiliu said, on martie 16, 2016 at 8:40 pm

    Frate Vasile!
    Desi am semnat de curand, pentru prima data pe blogul fratiei tale, il urmaresc de la foarte putina vreme dupa aparitie, in mod.constant. Ti-am citit si cartea si mi-am format o parere despre ceea ce urmaresti si idealul pentru care lupti, demne de admiratie si exemple de urmat, macar si numai pentru curajul de a spune deschis, fara teama ceea ce stii si ce simti.
    Pana la urma, asa ar trebui sa fim toti crestinii ortodocsi: cu teama doar de Dumnezeu, nu si de oameni!
    In schimb, am o nelamurire legata de lipsa ta de reactie fata de exprimarea folosita in mai toate comentariile de persoana care se ascunde in spatele utilizatorului „el”!
    Prima conditie pe care se cere a fi respecata de toti utilizatorii este de a comenta „decent si in duhul ortodoxiei”, aspect care este ignorat cu desavarsire de respectivul.
    M-am tot abtinut de a-ti adresa aceasta intrebare, dar ultimele comentarii la adresa unui Preot ortodox, care prin viata sa si opera lasata in urma, a intrat definitiv in Istoria acestui popor mult prea bland, cu aceia care nu ii respecta valorile.
    Este vorba de Parintele Ieromonah Arsenie Boca.
    Repet Ieromonah! Adica preot calugar!
    Acest rang merita respect indiferent de purtatorul sau, si cu atat mai mult cand vorbim despre un preot care este considerat de MILIOANE de romani – si nu numai – drept SFANT, pentru care exista un dosar de canonizare in lucru.
    Oare toti acesti romani care il respecta, il iubesc si au evlavie la Parintele Arsenie sunt niste idioti, niste inselati si niste oameni lipsiti de cei „7ani de acasa” si cu probleme psihice si de comportament, asa cum din nefericire, este cazul multora dintre detractorii sai? Sa nu uitam ca printre aceia care il numesc „Sfant” pe Parintele Arsenie, sunt si oameni geniali, personaje de prim rang din viata culturala si sociala a acestei tari.
    Dar, pana la urma fiecare este liber sa creada in cine si in ce vrea, poate sa isi exprime parerea in legatura cu orice problema, dar intr-un mod civilizat, fara jigniri, expresii vulgare si injuraturi la adresa tuturor celor care „indraznesc” sa aiba o alta parere sau sa isi exprime o indoiala sau necunoasterea unui anume aspect.
    Dupa cum se poate vedea in comentariile postate de „el”, de exemplu in discutiile despre prepararea painii in casa si in cele despe actorul Jean-Claude Van Damme, limbajul este unul sub-urban, violent in mod cu totul nejustificat(de parca violenta de orice natura, ar avea vreo justificare) la adresa unor oameni pe care nu ii cunoaste. Si mai jenant este cand se adeseaza astfel unor femei!
    Pe Forumul Soferilor pofesionisti am fost „banat” de unul din administratori, pentru o luna doar pentru faptul ca am refuzat sa intru cu el in polemica, si am indraznit sa ii spun in modul cel mai civilizat acest lucru, asoect care a fost considerat „sfidare”.
    Ceea ce vreau sa intreb, de ce nu iei masuri asemanatoare impotriva acelora care „polueaza” atmosfera blogului tau. Mi-e greu sa cred ca ai vreo retinere din teama sau obligatie!
    Aceia care te cunoastem, te apreciem, te sustinem si ne manifestam civilizat in acest spatiu al tau, suntem incomparabil mai multi decat aceia care intr-un fel sau altul, iti sunt impotriva.

    Rabdare si Mantuire tuturor si Post cu folos! Doamne ajuta!

    Ne-ortodocsilor(din care categorie face parte si „el”), le doresc sa isi faca putin curaj si sa intre in orice biserica ortodoxa, macar in Saptamana Patimilor si sa asiste la Denii. In rest, cum le zicea Parintele Cleopa unora care incercau sa ii demonstreze ca nu exista Dumnezeu: „Bine, mai! Sa zicem ca Dumnezeu nu exista! Dar, daca exista, ce-ai sa te faci?”

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on martie 16, 2016 at 11:57 pm

      Constantin-Alexandru Vasiliu

      Iadul e plin de „oameni geniali, personaje de prim rang din viata culturala si sociala a acestei tari.”

      Apreciat de 2 persoane

    • Claudiu said, on martie 17, 2016 at 10:41 am

      Si unde s milioanele alea de romani sa protesteze impotriva ecumenismului, impotriva actelor cu cip?? Milioane de romani „ortodocsi” de Duminica si de Sarbatori! Stau asa linistiti asteptand mantuirea!

      „Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua”
      Apocalipsa Sf Ioan Cap 21:8

      Deci unde merg fricosii?..

      Iarta-ne Doamne!

      Apreciază

      • Metatron said, on martie 17, 2016 at 8:32 pm

        @Claudiu, te-ai gandit ca milioanele alea nu exista pt ca nu sunt informate despre asa ceva si nustiu cu ce se manca ecumenismul si ce e ala microcip implantabil , crezi ca majoritatea sunt de acord sa ne unim cu alte religii sa fie bn, nestiind ca e erezie, si mai stii ca majoritatea nu cunosc dogmele biserici ortodoxe unde au fost botezati, stii ca multii merg la biserica ca asa trebuie si nu au nici o legatura si nupricep despre ce se vorbeste acolo si ultima stii ca multii la noi in tara sunt ortodocsi doar cu numele si doar atat, le lipseste catheismul pe care lau pierdut din 1950 incoace.
        Daca tara asta ar fii ortodoxa macar nu ar mai fii campioana la avorturi si curvii, nici catolici si neoprotestantii nu isi omoara copii ca ortodocsi.
        PS. Claudiu cati din familia ta si neamurile tale cunosc despre ecumenism si microcipuri, si fa comparatie la nivel national si iti poti da seama cat de mica e turma lui Hristos.

        Apreciază

    • tom beron said, on martie 17, 2016 at 5:03 pm

      @ C. A Vasiliu

      Sigur nu esti vreun ratacit,yoghin,pseudoortodx,”reikisto-radiostezist”,etc,alte rataciri moderne,care pozeaza ca smerit si un duhul adevarului?. NU VREAU SA-L APAR PE „EL” DAR DE CIND IL URMARESC PE ACET BLOG NU AM VAZUT NIMIC NEORTODOX LA „EL”.Asa ca te-ai impuscat singur in picior.Pe youtube se gaseste un clip in care (vorbesc pr. Papacioc,pr. I.Balan si putin pr. Cleopa) se discuta despre Arsenie boca si Zamfira..etc

      Apreciază

  4. Mustafa said, on martie 16, 2016 at 9:20 pm

    Desene animate rusesti o satirizeaza pe Merkel 😀

    Apreciază

  5. Mustafa said, on martie 16, 2016 at 9:24 pm

    Saracii imigranti 🙂

    Apreciază

  6. mishuleu said, on martie 16, 2016 at 11:53 pm

    Stai linistit ca eu nu ma supar ca nu imi aprobi comentarii. Ai si tu tactica ta. Astea sunt fumate. Dar te inteleg. Fiecare cu ce simte ca e corect. Doamne ajuta.

    Apreciază

  7. Aurora said, on martie 17, 2016 at 12:36 am

    Saccsiv, dar de materialul acesta privind memorandumul https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1034780323259020&set=pcb.1034780626592323&type=3&theater ce parere ai ?

    Apreciază

  8. Arhanghelul said, on martie 19, 2016 at 12:17 am

    Apreciază

  9. Muritor said, on septembrie 15, 2016 at 1:07 am

    Rothschild cauta sa se bage si in Rep. Moldova, iar televiziunea oligarhului Plahotniuc, care detine majoritatea parlamentara si guvernul ii lauda si-i pupa in c..: http://www.publika.md/premierul-pavel-filip-s-a-intalnit-cu-reprezentantii-bancii-de-investitii-rotschild_2742951.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.