SACCSIV – blog ortodox

Ministrul MARIUS RAUL BOSTAN (asociere site IN LINIE DREAPTA) baga INTERNET DE BANDA LARGA la sate. Activista anti crestina SANDRA PRALOG este incantata

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 1, 2016

Sandra Pralong, minutul 39:

   Iata si ce putem citi la VIDEO/ PROPUNERE AIURITOARE A UNUI CONSILIER PREZIDENȚIAL PENTRU DIASPORĂ: Să punem camere de luat vederi în fiecare sat ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii de pe Flux 24:

Să se monteze camere web în satele româneşti, pentru ca românii din diaspora să-şi vadă găinile de acasă. Inedita propunere aparţine consilierului preşedintelui României pentru românii din străinătate, Sandra Pralong, şi a fost făcută la sfârşitul evenimentului „Diaspora românească, vector de dezvoltare”, desfăşurat la Palatul Cotroceni în 23 februarie, scrie Gazeta Românească din Italia.

«Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong.

Propunerea a fost făcută după ce ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, anunţase un megaproiect de introducere a internetului de bandă largă în 780 de sate româneşti.

Potrivit Eurostat, 38,1% din locuinţele din România au toaletele în curte, media europeană fiind de 2,7%. Multe din satele româneşti nu au apă, drumurile nu sunt asfaltate, asistenţa sanitară este precară.

   Comentariu saccsiv:

   Evident ca nu baga ei internetul ala de banda larga ca sa-si vada cei din diaspora gainile, ci chestiunea tine de sinistrul angrenaj eGuvernare – internetul lucrurilor – cip – disparitia banilor cash. Care angrenaj trebuie sa cuprinda intreaga omenire, deci si satele romanesti.

Asadar, ministrul Marius Raul Bostan e cu ei. Era evident, caci doar nu degeaba e in guvernul Ciolos – Soros. Dar tot el e si in spatele site-ului In Linie Dreapta:

Fiti foarte atenti de unde va informati. Site-ul “IN LINIE DREAPTA” este sustinut de MARIUS RAUL BOSTAN, noul Ministru pentru Societatea Informationala din GUVERNUL DACIAN CIOLOS

Deci inca o dovada ca site-ul In Linie Dreapta nu e decat o alta “alternativa” la mass media, oferita de aceleasi marionete ale sistemului.

Se intelege astfel mai clar de ce ataca furibund blogul saccsiv inca de acum 5 ani, dupa cum puteti citi la finalul articolului:

COPTII ucisi in Egipt NU SUNT CRESTINI, ci eretici

Cat despre Sandra Pralong, cititi va rog si:

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

Sandra Pralong fiind si şefa Fundaţiei SOROS:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on martie 1, 2016 at 8:53 am

    Dar era si de asteptat

    Apreciază

  2. George said, on martie 1, 2016 at 9:05 am

    Noi suntem de vina pentru ca ingaduim aceste lucruri. Va ingadui si Dumnezeu multe pentru noi.

    Apreciază

  3. DAC said, on martie 1, 2016 at 10:39 am

    Proiectul RoNet este un proiect mort din fasa. Daca initial a fost vorba sa fie realizat pe fonduri europene pe vechiul program, CE a blocat finantarea pe acest proiect.
    Tot ceea s-a cheltuit s-a cheltuit din banii statului roman.
    Practic functionarii din minister au cheltuit 2.000.000 lei pe salarii, prime si alte beneficii de sfarsit de an.
    In rest nu cunosc, nu este treaba lor si nu sunt interesati sa faca ceva in acest proiect.
    Si nu este vorba de incompetenta aici, ci de rea vointa sau pur si simplu rautate.
    Cu greu s-au facut 99 de locatii din 783 de localitati.
    Evident din 2011 pana acum, sunt din ce in ce mai multe localitati care si-au facut singure retele de internet.
    Avand in vedere ca proiectul nu s-a putut termina pe POSCCE 2007 – 2015 = fondurile europene s-au pierdut!

    Ce s-au gandit cei de la minister: ce daca s-au piedut banii europenii, hai sa „FAZAM ROIECTUL” adica sa diminueze fondurile europene pe noul program 2014 -2020 si sa reactiveze acest program mort din fasa.
    In acest fel banii se pierd de doua ori, pe ambele programe.

    Cunosc multa lume care a lucrat in acest proiect si mai toti se plang ca nu si-au luat banii!

    Au fost si doua interpelari in parlament pt. acest proiect.

    Ca o concluzie: daca extrapolez ce am vazut eu in prin ministere, concluzia logica este ca Romania nu este condusa!

    Apreciază

    • Cosmin said, on martie 2, 2016 at 12:04 am

      @ DAC

      S-ar putea ca situatia dezastroasa pe care o descrii, sa fie o mare binecuvantare pentru poporul roman. Trebuie privite din alt unghi aceste nerealizari de proiecte ale guvernelor.

      Cum ar fi ca totul sa se implementeze punctual, draconic si functional: toata lumea adica 100% sa „beneficieze” in mod obligatoriu de carduri de sanatate, acte biometrice, tara impanzita de camere video, vaccinari obligatorii, biserici inchise, iar cele functionale sa fie platitoare de biruri grele, autostrazi si in general infrastructura ireprosabila, bani electronici, controlul autoritatilor sa fie unul total si perfect functional?

      Si mantuirea ?

      Dumnezeu, in marea lui mila fata de noi, zadarniceste planurile antihristilor de a-si implementa sinistrul angrenaj, iar noi ne tot plangem si indreptam pumnul spre cer ca nu se imbunatateste confortul nostru al tuturor, dar oare confortul pe care ni-l dorim cu totii, inclusiv eu, are vreo legatura cu mantuirea noastra ?

      O intrebare la care-i stiu raspunsul, dar mi-e frica sa-l constientizez si sa-l afirm tare, raspicat.

      Apreciat de 1 persoană

  4. Felix Stancu said, on martie 1, 2016 at 1:05 pm

    http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/tinerii-cer-semnul-diavolului-a-inceput-moda-implanturilor-cu-chip-uri-pentru-aplicatii-pe-smartphone-chip-urile-se-injecteaza-in-mana-sau-frunte-si-costa-110-dolari-video-408497

    Tinerii cer Semnul Diavolului: A inceput moda implanturilor cu chip-uri pentru aplicatii pe smartphone. Chip-urile se injecteaza in mana sau frunte si costa 110 dolari.

    Postat la: 25.02.2016 20:19
    Tinerii cer Semnul Diavolului: A inceput moda implanturilor cu chip-uri pentru aplicatii pe smartphone. Chip-urile se injecteaza in mana sau frunte si costa 110 dolari.

    In Statele Unite ale Americii o stire recenta a starnit ample controverse. Mai multi tineri au inceput sa practice o noua moda high-tech. Acestia s-au supus de buna voie injectarii de chip-uri electronice cu radio-frecventa in mana. Chipurile pot fi programate de detinator direct din smartphone si pot fi folosite la mai lulte aplicatii.

    Costul unui astfel de implant este de 110 USD si cu acest chip, utilizatorul isi poate deschide usa locuintei, a masinii, poate aprinde sau stinge becurile din casa, poate opri sau porni televizorul, poate schimba canalele, poate alege melodia preferata, isi poate monitoriza functii interne precum bataile inimii, tensiunea, glicemia etc., dar mai ales poate folosi chip-ul in locul cardului de bancomat, la cumparaturi din magazinele care au cititoare, dau poate cumpara de pe medii online direct cu chipul in loc de card.

    De unde in urma cu cativa ani se spunea ca marile companii americare doresc in-chip-uirea populatiei, ca Oculta Mondiala doreste sa controleze omenirea prin astfel de chip-uri, iata ca s-a gasit o metoda mai „la indemana”, ca tineretul high tech sa treaca de la telefoanele mobile direct la impanturi cu chip-uri (apropos, chipuri care pot initia convorbiri telefonice, care sunt legate la retelele wireless). Deocamdata chipurile put fi folosite in aplicatii daca sunt secondate de smartphone, dar in maximum doi ani, spun specialistii, smartphone-ul va deveni inutil, totul va fi implantat in om, acest chip RF pentru comunicare externa wireless si bluetooth, tehnologie virtuala printr-un implant in frunte (se pot vizualiza imagini virtuale, nemaifiind nevoie de un ecran extern), dar si audio, printr-un alt impalnt la nivelul urechii.

    Deci, nu mai e nevoie de fortarea populatiei spre a fi marcata, ci chiar populatia va cere si va cumpara noile chipuri smart spre a le inlocui cu telefoanele mobile, cu laptopurile, cu alte retele wireless (oamenii se vor putea conecta intre ei wireless, asa cum o fac azi routerele si computerele intre ele). Faptul a starnit ample controverse pentru ca este exact previziunea biblica a semnului diavolului – 666 – care va fi marcat pe mana sau pe fruntea tuturor. In acest caz, 666 fiind sistemul hexazecimal folosit si de codurile de bare si de cititoarele de carduri si de chip-uri de radiofrecventa. Datele despre produse si despre aplicatii sunt incadrate intre trei segmente de bare care fiecare reprezinta cifra „6”, asadar informatia citita se afla in interiorul secventei de cod 6-6-6.

    Apreciază

  5. drm said, on martie 1, 2016 at 1:22 pm

    este tipul clasic de taranca parvenita cu fumuri de superioritate. ca javra asta sint din pacate milioane care abia asteapta un semn de la stapini sa sara pe un scaun caldut intr-o functie cu bani multi si fara munca.

    Apreciază

  6. ultimul mohican said, on martie 1, 2016 at 1:35 pm

    Intr-adevar e o legatura directa intre internetul de banda larga la sate si uraciunile ce au sa vina: disparitia cash-ului, internetul lucrurilor si cipul implantat.

    E vital acest internet si pentru uraciunile premergatoare:
    – card de sanatate, cum anume ar elibera retetele compensate medicii de familie de la sate daca n-ar avea in acest moment asa zisul internet de „banda larga” ?
    – telecontorizare, activa in totalitate la firmele ce ofera telefonie mobila si fixa, internet si tv prin insasi specificul activitatii lor, doar partial activa la furnizorii de energie electrica ce au introdus deocamdata de test asa zisele contoare de energie electrica inteligente ce transmit singure prin internet ce vreau ele si cand vreau ele, fiind complet configurabile de la distanta. Urmeaza telecontorizarea restului serviciilor: gaz, apa. Aici intarzie probabil din cauza impedimentului alimentarii cu energie electrica, dar rezolvarea posibil va fi alimentarea electrica fara fir, prin inductie, ca la RFID sau ca la telefoanele mobile moderne incarcabile fara conectare fizica, electrica, doar prin apropiere de un stativ. Deocamdata randamentul incarcarii prin inductie e slab si de aceea distanta e prea mica pentru ce vreau ei. De ce credeti ca la unele utilitati facturile pe hartie se elibereaza tot mai greu si contra cost in timp ce facturile „electronice” eliberate pe internet pe conturi de tipul „My account” sunt gratuite ?
    – inlocuirea micilor magazine rurale cu supermarketuri rurale unde plata sa se poata face numai cu cardul, asta in rural nu e inca asa de avansata,
    – etc.

    Pana acum vreo 5 ani cand se vorbea de introducerea internetului, se folosea acronimul ITC (sau IT&C), adica in traducere Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (informatie de la informatizare, informatica), de atunci, INCLUSIV IN LEGISLATIE, se foloseste acronimul ICT, adica in traducere corecta Tehnologia Comunicarii Informatiei, problema e ca de data asta informatie vine de la informatii personale si nu de la informatizare. Ca lumea sa nu se prinda, traducerea actuala oficiala din legislatie e incorecta si considera ca I din ICT vine de la informatizare. Cu chestia asta ITC versus ICT pur si simplu rad de noi: iar i-am prostit, le spunem in fata ce urmeaza si tot nu pricep.

    Apreciază

  7. Ioana said, on martie 1, 2016 at 2:18 pm

    Hmm, și Patriarhia susține tirania medicală, prin diferite acțiuni fățiș lumești, ascuns drăcești: inrobirea în lagărul total!

    Treaba Patriarhiei e strict lumească: cărți și lumânări cu cod șase sute șai-șase, medicină, școală, burtă. Nicăieri o preocupare reală pentru salvarea sufletelor!

    Bietul părinte Ciprian e un naiv căzut în plasa lor și îmbrobodit bine, sub aceste acțiuni așa zis caritabile (multe și total împotriva vieții cum ar fi acordul pentru transplant) se ascunde viitoarea dictatură modernă acceptată bătând din palme de șoriceii grăsuți ce mușcă bucuroși din cașcavalul otrăvit. Medicina, asistența socială, toate lucrurile care ar fi trebuit să ajute oamenii vor deveni în curând scule veninoase ale Sistemului!

    Apreciază

    • Ioana said, on martie 1, 2016 at 2:43 pm

      Medicină preventivă la sate, un proeict viclean sub care se ascunde controlul total a populației! Iete ce îi trece Franc-Patriarhiei prin cap. Adică toată lumea să fie înregistrată și spionată de stăpânire, prindem brotacii cu bombonele frumos ambalate despre binele social.

      Da’ un proiect anti-pecetluire antihristică și anti-erezie când o să se facă? O caravană ambulantă ceva, cu crainci în fiecare sat, să anunțe oamenii despre adevăratele pericole care îi vor subjuga!

      Investesc o groază de bănuți în lucruri inutile, chiar extrem de nocive pe când antihristul ne pândește cu răsuflarea lui înspăimântătoare și puturoasă aducătoare de moarte.

      Proiecte nebune, care satisfac „dorințele” iubiristice ale unor rujate avortatoare și onaniste.

      Apreciază

  8. Sită Deasă said, on martie 1, 2016 at 3:01 pm

    unul din obiectivele ascunse ale programului internet la sate este de supraveghere a populatiei din zona rurala si de control mental prin intermediul releelor amplasate in zonele respective: vezi proiectul blue beam.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.