SACCSIV – blog ortodox

Caricatura zilei: EVENIMENTELE IN ORDINEA “IMPORTANTEI” …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 19, 2016

cinismo-e-indifferenza-della-collettività-distratta-da-forme-di-intrattenimento

Foto: http://www.controappuntoblog.org/2014/07/24/la-social-art-di-pawel-kuczynski/

Cititi va rog si:

Caricatura zilei: REVOLTA DESCULTILOR / BOMBA CU CEAS

Caricatura zilei: GUNOIUL TV

Caricatura zilei: TV CLOSET …

Caricatura zilei: INVETI CE VREM NOI

Caricatura zilei

Caricatura zilei: LIBERTATE? Mai bine nu …

Caricatura zilei: NU MAI E TIMP de RUGACIUNE

Caricatura zilei: PORCISME

Caricatura zilei: SA-I DAM JOS / SA PUNEM ALTII

Caricatura zilei: VORBARIA POLITICIENILOR …

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 19, 2016 at 3:27 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. Ion said, on februarie 19, 2016 at 5:25 pm

    Soarta bisericilor din localitățile izolate, multe dintre ele vechi de sute de ani:

    Apreciază

  3. Mariuss said, on februarie 19, 2016 at 7:55 pm

    Scuza-ma saccsiv, dar eu nu am inteles ce vrea sa zica fotografia …. ?

    Apreciază

    • Oana said, on februarie 19, 2016 at 11:44 pm

      Daca vorbim strict de fotografie, oamenii sunt mai preocupati de faptul ca s-a varsat cutia cu vopsea, atat de interesati de ea incat nu il observa/nu ii dau atentie pictorului ranit sau, probabil, mort. Iar ce simbolizeaza a pus saccsiv in titlu.

      Apreciază

    • tom beron said, on februarie 20, 2016 at 4:22 am

      @mariuss
      E simplu: soarta oamenilor e pe locul secund.O cutie cu „ceva” varsata pe pamant(poluare?) e mai important decit un om care zace intr-o balta de sange!ASTA-I LUMEA NOUA!
      PS:scuze ca am raspuns eu fara sa fiu intrebat…

      Apreciat de 1 persoană

  4. Cosmin S. said, on februarie 19, 2016 at 9:13 pm

    via facebook
    „Luci Lucescu Londra
    20 hrs ·

    Lăsați un pic Antena 3, extratereștii, zodiacele, jocurile de FB, circul inclusiv politic!
    HAIDEȚI SĂ VORBIM DE BANI! Căci ne place, nu ne place, BANII conduc LUMEA și cei care CONTROLEAZĂ BANII CONTROLEAZĂ TOTUL PE PLANETĂ!
    În 1913 USA își pierd SUVERANITATEA prin faptul că emiterea de monedă națională (DOLARUL) începe să fie TIPĂRIT SUB MONOPOL de către FED.
    FED a fost înființat în secret iar decizia prin care Trezoreria USA nu mai tipărea dolari ci îi împrumuta cu camătă de la FED (bancă privată) a fost strecurată și votată de niște aleși la fel de tembeli și mizerabili la fel cu cei pe care îi vedem azi dormind prin PARLAMENTUL ROMÂNIEI. Așadar corupția nu a fost inventată în ROMÂNIA ci doar importată la pachet cu „democrația” lui SOROȘ și SAUL BRUCKNER în 1989.
    Obiectivul oricărei companii este maximizarea profitului. Așadar FED a început să controleze și să orienteze politica externă a USA pentru a face din dolar o MONEDĂ GLOBALĂ.
    Primul și al doilea război mondial au dus la distrugerea celor mai importante economii din EUROPA: GERMANIA, FRANȚA, RUSIA, ROMÂNIA (mare producător de petrol și grâu la acea dată).Rezervele de aur din aceste țări s-au evaporat prin grija khazarilor infiltrați în rândul tuturor acestor popoare.
    Este interesant de adăugat că în 1933 în USA au loc cel mai mare jaf posibil: se confiscă AURUL fiecărui cetățean american și se interzice pentru o perioadă comerțul sau deținerea de metal prețios.
    Rezultatul: în 1944 în USA exista CEA MAI MARE CANTITATE DE AUR DE PE TERRA. Mai mare și decât în ELVEȚIA!
    Deși cel de-al doilea război mondial nu se încheiase USA convoacă toate țările și practic le impune semnarea acordului de la BRETTON WOODS.
    Acest acord stabilea clar DOLARUL ca fiind singura monedă cu acoperire în AUR (practic era o chitanță pentru aur) de pe PLANETĂ și că toate băncile centrale (naționale) sunt obligate să țină rezervele la FED în NEW YORK.Fiindcă toate celelalte economii erau practic distruse de război.
    STALIN a amânat semnarea acestui acord până când ceilalți au semnat și el s-a retras.
    Până în 1970 tiparnița FED tipărește vreo 47 de miliarde de dolari deși rezervele de aur de la FORT KNOX acopereau doar 11.1 miliarde.
    Ajunsi la acest moment trebuie să menționăm ceva: în 1967, imediat după validarea sa ca președinte, marele patriot FRANCEZ Charles du GAULLE returnează către FED 1.5 miliarde de dolari cerând aurul la schimb conform acordului BRETTON WOODS.
    Și GERMANIA, CANADA și JAPONIA au procedat la fel.Pentru prima dată șopârlele care controlau și dețineau tiparnița de dolari (și care hotărau prețurile la orice materie primă sau resursă de pe planetă) se confruntau cu un risc SISTEMIC.
    Bineînțeles că în primăvara lui 1968 în FRANȚA izbucnesc niște revolte de stradă pornite de studenții cu vederi de stânga (nu uitați că SOROȘ se infiltrează peste tot de asta au ajuns ONGuri ca UNIȚI SALVĂM pe lista lui de plată).Președintele de GAULLE înțelege imediat PUTEREA CĂMĂTARILOR și numai armata îl convinge să revină la palatul prezidențial de unde fugise.Dizolvă PARLAMENTUL, protestele și grevele se opresc imediat la fel de inexplicabil cum începuseră, iar partidul său obține o victorie zdrobitoare la alegerile anticipate.Semn că totuși poporul nu împărtășea opiniile tinerilor „frumoși” și „liberi”.
    Un an mai târziu decide să demisioneze și mai apoi și moare în niște condiții total suspecte.
    Pe 15 august 1971 (rețineți această dată deosebit de importantă) președintele NIXON anulează UNILATERAL obligația USA de a returna aur la cererea celor care posedă hârtii verzi numite dolari.
    Adică singurul DREPT este desființat iar statele semnatare rămân doar cu OBLIGAȚIILE.
    Astăzi uncia de aur este 1231 de dolari FED. Asta înseamnă că din 1971 dolarul s-a devalorizat de 40 de ori.
    În timp ce citiți situația arată cam așa: masa fizică de dolari este repartizată în felul următor 40% sunt în FEDERAȚIA RUSĂ, 40% sunt pe restul planetei și 20% circulă în interiorul USA.
    Întreaga economie mondială este DOLARIZATĂ. Pentru a preîntâmpina posibilitatea unor state de a returna integral dolarii în USA, CĂMĂTARII internaționali instalează guverne obediente, controlează SERVICIILE SECRETE LOCALE, îndatorează POPOARELE fără a le cere consimțământul și astfel cererea de dolari este perpetuă. Ca și datoriile ce nu pot fi rambursate niciodată.Cine nu se supune acestei ordini mondiale se confruntă cu implementarea „democrației” cu tancul și drona.
    Dacă economia USA are probleme imediat se tipărește o cantitate de dolari cu care se remediază acele probleme: 100 de milioane de oameni din 320 nu MUNCESC, 48 de milioane trăiesc pe baza ajutorului social.
    Acesta este secretul prosperității occidentale. NU DEMO(N)CRAȚIA americană este secretul traiului bun CI FURTUL DE RESURSE și SCLAVIZAREA CONTINUĂ.
    Acum când ați citi această informație începeți să înțelegeți CÂT DE PUTERNICE sunt USA și vasalii săi din VEST.
    Acest sistem nu poate colapsa de la sine întrucât cei care-l administrează au toată planeta sub control.
    Așa numitele crize nu sunt de fapt decât restratificări SOCIALE. Cât timp cetățeanul obișnuit este obligat să muncească și să plătească taxe, el nu mai are libertate și nici nu mai poate gândi la soluțiile de scăpare din acest sistem.
    Când cineva prosperă are mult timp liber să citească, să se educe și să găsească soluții la toate problemele sale.
    Așadar dragii noștri prieteni, lipsurile materiale și stresul cu care vă confruntați sunt hotărâte la nivel planetar de un GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT.
    Însă lipsa de educație și de informare este exclusiv vina dumneavoastră!
    Libertatea și prosperitatea nu vor mai veni niciodată dacă nu începeți să vă educați și să vă informați corect!

    Luci Lucescu Londra Eu nu cred! CHINA e o colonie de panarama fara nici un pic de forta! Daca maine CHINA dispare de pe glob nu o sa fie nici o paguba!
    Like · Reply · 1 · 1 hr
    Frank Silard
    Frank Silard Pai are totusi un PIB de 11.384 trilioane $, si crestere de 6-6.5 pe an, cum sa dispara? predictia e ca cel tarziu pana in 2020 va depasi sua ca PIB, dar in lipsa suveranitatii , nu prea mai conteaza .
    Like · Reply · 1 hr
    Luci Lucescu Londra
    Luci Lucescu Londra Frank Silard In realitate e asa: 900 de milioane de chinezi muncesc 12 ore pe zi pentru sub un dolar si cu uriașul profit se cumpărăr BONDURI de trezorerie americane! Adică chinezii cu munca lor o schimbă pentru niste hartii fara valoare! Această muncă sustine standardul de viață ridicat la americanului obișnuit! Cu alte cuvinte: resurse din ESTUL EUROPEI si AFRICA si munca din CHINA! De asta se traieste bine in USA, UK, Australia si CANADA!
    Like · Reply · 3 · 1 hr
    Frank Silard
    Frank Silard Dar totusi in china incepe sa se infiripe o clasa de mijloc, responsabila de propulsarea apple ca cea mai valoroasa compania la bursa, asta ca fapt divers, din pacate da, inca foarte multi chinezi traiesc in saracie, dar pe de alta parte toate companiile occidentale isi bazaeaza vanzarile pe uriasa piata chineza.
    Like · Reply · 56 mins
    Luci Lucescu Londra
    Luci Lucescu Londra Frank Silard Clasa de mijloc este creată de OCULTA pentru controlul clasei muncitoare
    Unlike · Reply · 2 · 21 mins
    Frank Silard
    Frank Silard Luci Lucescu Londra Totusi, tu cum vezi ca vor evolua lucrurile dupa ce china va depasi sua ca PIB?
    Like · Reply · 17 mins
    Luci Lucescu Londra
    Luci Lucescu Londra Frank Silard china este cel mai iubit experiment de control al maselor de pe planeta…OCULTA vrea implementarea modelului chinez pe toata planeta……comunismul păcălește clasa muncitoare să muncească gratis PTR VIITORUL ȚĂRII și capitalistii explotataori sunt protejati
    Like · Reply · 1 · 14 mins
    Luci Lucescu Londra
    Luci Lucescu Londra Cred că Oculta stie ca USA se vor prăbuși mai devreme sau mai târziu…..si atunci au nevoie de un alt popor care să facă pe jandarmul planetar….CHINEZII fiindcă sunt docili și proști sunt cei mai buni…in LONDRA cei mai agresivi manageri sunt cei chinezi…..
    Cea mai puternică armă din UNIVERS este un creier perfect sănătos, bine mobilat și dotat cu informații verificate, corecte, concrete și oportune!

    Apreciază

    • tom beron said, on februarie 20, 2016 at 4:26 am

      @cosmin s
      Bine spus doar un mic detaliu mai adaog:
      ca la radio Erevan cind un tovaras a intrebat daca e adevarat ca sistemul capitalist se va prabusi in curind..Raspunsul a fost:” da,tovarase se va prabusi capitalismul dar PROBLEMA ESTE CA SE VA PRABUSI PESTE NOI..”

      Apreciază

  5. Alin said, on februarie 19, 2016 at 9:33 pm

    Constantin Brâncuşi, zeul ţăran. Rockefeller: „Cum pot să te ajut?“ Brâncuşi: „Ia şi mătură atelierul!“

    Citeste mai mult: adev.ro/nrop6b

    Se povesteşte adesea că atunci că a venit celebrul bancher David Rockefeller în vizită la el, care-l aprecia mult pe Brâncuşi, l-a întrebat: „Cu ce te pot ajuta? Să-ţi fac rost de nu-ştiu-ce mobilă?“. Iar el i-a răspuns, tăios: „Ia şi mătură atelierul!“ (râde).

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ion said, on februarie 19, 2016 at 10:48 pm

    Voi îl găsiți pe Ion Gavrilă Ogoranu în lista absolvenților Liceului Radu Negru? Eu nu
    http://www.radunegru.ro/absolventi/absolventi.htm

    Apreciază

  7. Orthodox said, on februarie 19, 2016 at 11:45 pm

    UN DOCUMENTAR FRUMOS

    Apreciat de 2 persoane

    • Liviu said, on februarie 20, 2016 at 11:25 pm

      Minutul 20 : „mai sunt 4 ani si vine antihristul”
      In ce an e filmat documentarul?

      Apreciază

  8. templier's blog said, on februarie 20, 2016 at 6:46 pm

    RIDICA PRIVIREA – dedicat generatiei online
    https://templierblog.wordpress.com/2016/02/20/ridica-privirea/

    Apreciază

  9. Ioana said, on februarie 20, 2016 at 9:34 pm

    Apreciază

    • el said, on februarie 20, 2016 at 11:18 pm

      Ioana

      MINUNAT, frumos, energic, dumnezeiesc ! Multumim !

      insa in limba geogiana sunt doar textele, cuvintele, … melodia este BIZANTINA 100%,!!!
      sunt cantari clasice din Cantarile Ortodoxiei MAICA noastra, de ex Aparatoare Doamna, Fericirile,Psalmi , etc

      Suntem FRATI in Ortodoxie s in Hristos cu georgienii, rusii, grecii, sarbii, bulgarii …si cu TOATE neamurile care au imbratisat cu dragoste Sfanta Ortodoxie mai devreme sau mai traziu!

      MINUNATE IMAGINI !
      Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos sa binecuvinteze pe toti fratii nostri de pretutindeni si sa le daruiasca lor MANTUIREA !

      PS. invata limba rusa sora noastra, scumpa, Domnul Insusi va avea grija de tine !

      Apreciază

    • el said, on februarie 20, 2016 at 11:37 pm

      Ioana

      cantari de FRUMUSETE BIZANTINA 100% !!

      romanii NU VOR sa se plece acestei FRUMUSETI, canta dupa urechea lor mandra si bleaga … canta varianta variantei , slabanog si…URAT !

      rusii au frumusetea lor specifica in cantarea bisericeasca si in pictura , ei au avut puterea de a da duhul lor specific profund si sensibil, DULCE cantarilor bizantine, sinceritatea si inima lor adanca, intreaga inchinata cu dragoste neprefacuta lui Hristos le-au daruit lor specificul si frumusetea lor; DOMNUL le-a daruit-o !

      eu personal IUBESC insa CANTAREA BIZANTINA , care este matematica FRUMUSETII !

      Ioana nu te uita la ruina Bisericii/imaginilor din Georgia, Dumnezeu acolo va binevoi la sfarsitul veacului …pentru suferinta, smerenia si firea lor NEPERVERTITA .
      Georgienii sunt popor cu suflet PUTERNIC dar si ASPRU, daca citesti Vietile Sfintilor Georgieni te INGROZESTI cata URA si VIOLENTA au indurat acestia de la conationalii lor necrestini, violenta/mania spun Sf Parinti care este nervul sufletului (si pe care diavolul desigur a folosit-o impotriva omului) ea ne este data sa ne IMPOTRIVIM DIAVOLULUI si RAULUI, Orice popr VIU are acest „NERV „al sufletului neamortit !
      insa nu uita ca acesti oameni AU VIATA in ei, nu sunt pervertiti de moleseala europeana!

      IMAGINI de o FRUMUSETE incredibila, SALBATICA si BRUTA !

      Apreciază

  10. […] Iata si comentariul fratelui el postat la Caricatura zilei: EVENIMENTELE IN ORDINEA “IMPORTANTEI” …: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.