SACCSIV – blog ortodox

A aparut cartea: „Cuvantari la Vietile Sfintilor” de Preot Ilarion V. Felea

Posted in Uncategorized by saccsiv on Februarie 19, 2016

A aparut cartea: „Cuvantari la Vietile Sfintilor” de Preot Ilarion V. Felea

Fundația Justin Pârvu vă prezintă o nouă carte a marelui Teolog și Martir – Preot Ilarion V. Felea: „Cuvântări la Viețile Sfinților”, volumul I.

Coperta-I-Cuvantari-la-Vietile-Sfintilor-final

Preot Ilarion V. Felea: „Tu, iubite cititor, bărbat sau femeie, tânăr sau bătrân, caută-ți numele în cartea aceasta, la unul din sfinții Bisericii și învață de la el: cum trebuie să crezi în Hristos, să asculți de Hristos și să urmezi pe Hristos. Dacă faci acest lucru de mare folos duhovnicesc, osteneala scrierii și a tipăririi acestei cărți este răsplătită. Bagă de seamă să nu-ți faci numele de rușine, că ai nume de sfânt, și ține minte că prin toate mijloacele ei de sfințire și desăvârșire spirituală, Biserica are meni¬rea să nască și să crească sfinți. Patria face din oa¬meni cetățeni, Biserica sfinți. Biserica are trebuință de sfinți, trăiește prin sfinți, formează sfinți, reînvie neîncetat pe Pavel, Petru, Ioan, Andrei, Gheorghe, Dumitru, Maria, Ana, Elena…”.

Cartea este realizată cu osârdia obștii mănăstirii Paltin Petru -Vodă și a domnului inginer Ioan Felea, fiul Pr. Ilarion Felea.

Cartea conține 256 de pagini, format A5, la două culori, hartie 100g offset alb satinat și este ornamentată cu desene realizate de maicile din m-rea Paltin.

Preț: 12 Ron, comenzi se pot face completand formularul de aici sau la adresa de email atitudini.pv@gmail.com sau telefon: 0756400945

 

Anunțuri

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. valentindortodox said, on Februarie 19, 2016 at 12:12 pm

  Apreciat de 1 persoană

 2. valentindortodox said, on Februarie 19, 2016 at 12:35 pm

  Reblogged this on ortodoxromanblog.

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on Februarie 19, 2016 at 2:01 pm

  Țara noastră, ca un abator

  * Contele de Saint Germain 16/02/2016

  Prima reacție a vinovatului prins cu mâța-n sac este să-şi ţină gura. Dar atunci, știind noi, dinainte, că el nu va vorbi, că el nu va răspunde, ar fi oare mai bine să nu-l întrebăm?
  Nu! Întrebările trebuie puse, măcar și numai pentru a consemna tăcerea, de cele mai multe ori vinovată, care le urmează.
  Vă mai amintiți „tentativa de lovitură de stat” de după instalarea guvernului Ponta? Când un partid care a câștigat alegerile cu 70% a vrut să urmeze voința populară și să-l debarce pe Băsescu printr-un blitzkrieg? S-a dat o ordonanță de urgență și a fost schimbat Avocatul Poporului. Atât! Ce vifor au declanșat, sincron, pentru aceste gesturi politice „abominabile”, și Administrația SUA și Jose Manuel Barosso și PPE și alte cariatide butaforice ale democrației „de cumetrie”. Doar doar că nu l-au linșat pe Ponta, că n-au tras USL-ul pe roată, că n-au condamnat poporul român la penitență veșnică. Și asta pentru ce? Ca să mențină la manetele țării cu orice preț, nelegitim, o hahaleră? Pe cel mai mare jucător de păcănele din istoria acestui neam? Căci asta a făcut Traian Băsescu 10 ani la Cotroceni, mai vicios decât Viorel Lis și cu mâinile mai tremurânde decât Victor Stănculescu: a tras de maneta „țării ca un joc” visând la o linie de șeptari care să-i trezească voluptăți napoleoniene.
  Schimbarea unui singur om, a Avocatului Poporului, a fost catalogată, atunci, drept lovitură de stat. Nici mai mult nici mai puțin. O „lovitură de stat” dată de Parlament (culmea perversităţii democratice!), dată de aleșii poporului împinși de la spate de 7.5 milioane de insurgenți ilegalişti. Asta s-a susţinut. Şi indignarea ipocrită a dat rezultate. Istoriei i s-au proptit niște bețe tari în roate, care au încremenit România, pentru încă 2 ani, în statutul de țară mălăioasă, populată de mămăligari.
  Azi lucrurile s-au schimbat: un binom, susținut fără urma de legitimitate de indignații de ieri, taie și spânzură în România ca în abatorul lu’ tac’su. Asta am ajuns: o ţară ca un abator!
  A fost dat jos în cel mai abuziv mod un prim-ministru. Apoi un procuror general, capul fiscului, capul serviciului secret al armatei, capul ANRP. Şi decapitările continuă. Se pregătesc eșafodul şi ghilotina pentru șeful Senatului, pentru președintele PSD și pentru cine o mai cuteza să-i încurce pe atotputernicii venetici în marșul lor triumfal de luare în stăpânire deplină, fără vreo susţinere populară, a unei întregi țări așa-zis democratică și europeană.
  Anunțam zilele trecute într-un articol că următoarea ţintă a binomului va fi Antena 3. Incredibil ce reactivi pot fi, la logica mea, locotenenții cuplului Coldea – Kovesi. Ieri au emis ordinul de evacuare din sediu a celor 5 televiziuni ale trustului Intact.
  Într-un fel îmi pare bine că s-a ajuns aici. Pisica trebuia ruptă, până la urmă, cu toate riscurile aferente. S-a acumulat atâta indigare mocnită împotriva „stăpânilor cătușelor”, încât era nevoie să sară o siguranță, să răsufle o supapă, ca să se verifice cumva, pe câmpul de luptă, raportul de forțe.
  Dacă bomba acestor autorități arogante, ce au depășit orice măsură a bunului simț, nu va fi cumva dezamorsată în următoarele ore de înţelepţi ai fazelor terminale, lumea va năvăli în stradă mai ceva ca la „plimbarea în jurul Cotrocenilor” de acum doi ani.
  Eu susțin de multă vreme, în multe luări de poziţie, că dacă atotputernicilor din binom le este frică de ceva, atunci le este frică de furia maselor dezlănțuite. Dacă ceva le mai poate tempera setea bezmetică de putere, atunci doar mișcările ample de protest pot face asta. Ar trebui deci să mă bucur, nu „într-un fel” ci” total”, că necugetaţi de la vârf aţâţă poporul să iasă în stradă.
  Nu pot însă să mă bucur total. Şi ştiţi de ce? Pentru că în toată povestea asta am identificat o anomalie care mie-mi devoalează făcătura. Otrava securistică. Diversiunea. Provocarea. Capcana. Falsul.
  Ordinul de evacuare emis de ANAF este semnat de Gelu Diaconu, cel mazilit, şi nu de sereistul care i-a fost pus în loc, cu grăbire. Se acţionează, aşadar, în baza unei hârtii semnate de omul tocmai demis de Cioloş in urma mişculaţiilor golăneşti ale binomului, când firesc ar fi fost ca noua conducere a ANAF să-şi asume vitejia.
  Când o fi semnat Diaconu acel ordin exploziv? Şi de ce nu l-a pus in aplicare chiar el, deîndată ce l-a aprobat? Vorbim practic de o bombă. Pe care nu o detonează cel care a construit-o ci acela care l-a detronat şi l-a pus sub acuzare pe constructor. Ce să însemne asta?
  O primă concluzie e clară: ordinul a fost semnat de Diaconu dar punerea lui în mişcare s-a făcut cu acordul înlocuitorului lui Diaconu. Adică, mai clar, binomului îi convine să încerce închiderea Antenei 3 prin această ordinărie gangsterească dar nu cu mâna lui, asumându-şi riscurile, ci cu mâna celui pe care tocmai l-a scos de pe şine, ca să-l compromită, la o adică, definitiv.
  Se face, pur şi simplu, un experiment social: iese lumea în stradă să apere Antena 3, sau nu iese? Dacă nu iese, iată obţinută victoria mult visată. Dacă iese, şi se profilează complicaţii cu scandări şi vehemenţe, stop joc. Ne cerem scuze, de vină e Diaconu, la loc comanda!
  Ca să nu mai vorbim că un protest social de amploare poate deveni şi un excelent teren pentru provocări. Câteva vitrine sparte, circulaţie întreruptă, una două maşini incendiate de profesionişti ai genului şi alde Gâdea, Badea şi Tudor vor fi tocmai buni de plată. Uite, huliganii lui Voiculescu, cum destabilizează ţărişoara.
  Există şi o a doua concluzie, la fel de clară: Ambasada SUA, garantul democraţiei noastre originale, protestează faţă de proiectul de lege al lui Dragnea, cu defăimarea, dar tace mâlc la vederea strangulării de tip mafiot a 5 televiziuni libere, cu cea mai mare audienţă cumulată din România.
  I-aş întreba pe distinşii diplomaţi americani, convins că întrebarea mea va fi mai lămuritoare decât răspunsul lor, pe care, din trufie, nu ni-l vor da niciodată, de ce-l protejează, sfidător, pe mafiotul Traian Băsescu, şi de ce se mai miră, în aceste condiţii, că sa-nrăit lumea împotriva lor? Că le fug tinerii din ţară ca să se sinucidă, de deznădejde, în numele altor religii?
  De o vreme, diavolul vorbeşte tot mai cursiv limba atotputerniciei. Aproape că nu îi mai deosebeşti accentele. Şi asta nu e bine.
  Scaraoţchi говорит American English! Iar noi, la mijloc, nu mai inţelegem nimic!

  http://www.conteledesaintgermain.ro/tara-noastra-ca-un-abator/16-02-2016

  Apreciază

 4. Mary said, on Februarie 19, 2016 at 3:34 pm

  Saccsiv, vreau sa intreb ceva referitor la ceeace ai zis intr-o discutie la post-ul cu atacul asupra parintelui Fageteanu despre Daniel cu toiagul de fier si erezia.
  Ascultand astazi rugaciunile postate mai sus de Iustin, dupa ce am citit postarea despre „PF” Daniel, mi-a ramas in minte acest lucru pe care l-ai spus referitor la profetii din timpul Apocalipsei:

  „Frate, nu-l mai alatura pe Sfantul Ioan Evanghelistul celorlalti doi. El a murit demult.. Cei doi insa nu, ei fiind profetii de care se vorbeste in Apocalipsa, dar care vor fi omorati si ei.”

  Am intrebare – daca aceste doua crime s-au intamplat deja, lucru tinut bine secret intr-o lume in care istoria se negociaza de ceva decenii? Evident scopul secretului este a dispera si ingrozi pe crestini, care nu isi dau seama de fapt de timp, si in groaza prea mare se incurca ca sa topaie antihristu’ in conducerea lumii. Si tot la fel, din prea mare frica, oameni care nu le au cu ale preotiei (cum este Daniel) smintesc Biserica si pe oameni ca nu are nimeni curaj sa li se opuna?
  Adica nu putem spune ca istoria moderna nu contine elemente antihristice clare chiar daca nu au fost, in aparenta, peste tot (smintirea oamenilor sa renunte la Dumnezeu insa a fost). Adica doar ca au/avut masonii plan de viitor nu inseamna ca trebuie sa se intample in tocmai si tot. Dar nu putem spune ca in comunism n-a fost epoca antihristica chiar daca si in viitor se mai doreste si mai rau nu inseamna ca asa va fi.
  Cred diavolul este in mod real incurcat de crestinism si nu-i mai merg lui treburile de mult chiar complet, cu toti fanii si lucratorii lui. Nu putem sa ne indoim de puterea lui Dumnezeu si sa ne gandim cum sa rezolvam doar prin munci si frica.

  Tare m-am speriat cand am citit ce fel de om este Daniel in acea postare a ta, dar dupa ce am ascultat rugaciunile de mai sus, m-am intors am recitit articolul si nu imi iese din cap acea discutie cu profetii si a diavolul vrea cu tot dinadinsul sa tina pe crestini prinsi in frica si sa se hraneasca din frica sincera si curata de Dumnezeu. Ca nu cred ca mai are alte optiuni multe ca a tot facut rautati de vreo 200 de ani o tot tine pe-a lui… si fani multi are, mult mai multi decat mi-as fi imaginat vreodata. Pana si ereticii cred ca sunt mai interstellar in erezii decat erau odata arie si ceilalti… Ma gandeam. Oricum fara constiinta unora din ceata antihristica care sa vina sa arate secretele bine tinute nu vom afla. Si daca mai au in ei suflet de la Dumnezeu sau vor, guvernantii, agentii, poate citesc aici ce am zis. Ca Dumnezeu iarta pe cel ce se caieste, in religiile lor inventate nu exista acest Adevar si d-aia stau si ei prinsi in frica si reguli fara intelegere si tin secrete pe care n-ar trebui sa le tina.

  Apreciază

  • saccsiv said, on Februarie 19, 2016 at 6:50 pm

   Mary

   Nu inteleg ce vrei sa zici.

   Zici ca Enoh si Ilie au venit deja si au fost omorati in secret?

   Apreciază

  • nimeni said, on Februarie 19, 2016 at 9:39 pm

   Mary
   Totul se va intampla intocmai cu cele descrise in Apocalipsa lui Ioan si conform cu cele proorocite de Sfintii Prooroci ai lui Hristos si nu altfel.
   Insasi Maica Domnului i-a vorbit acestei Starete Sofia Mirtidiotissa si i-a aratat cele ce urmeaza incat Stareta se ingrozea si plangea pt. noi oamenii si se ruga sa ne izbavim macar la a Doua Venire a lui Hristos pe Pamant.

   Min: 25:23 – Min:28 din video, ne confirma tot ce am scris mai sus.

   Este bine de urmarit tot filmul cu viata acestei sfinte femei caci se invrednicise de daruri mai presus de fire, de la Dumnezeu.Putea zbura prin vazduh si multe altele.

   Apreciază

   • Mary said, on Februarie 23, 2016 at 3:04 pm

    Saccsiv vroiam sa spun ca se minte atat de mult incat nu putem stii cand se intampla un lucru sau altul. Adica stirile si informatiile cu sens adevarat crestin sunt cenzurate primele.
    Nimeni, da, asa e, trebuie sa ne concentram la Hristos, de El sa ne temem nu de licuricii de plastic pe care din pacate (ca sunt oameni) ii va arde chiar cel pe care-l invoca si vor sa-l reprezinte. Diavolul nu ne poate obliga sa luam insemnele antihristului, este tinut de cuvantul Sfantului Duh prin Sfintii Prooroci. Dumnezeu sau chiar diavolul insusi, ca sa isi legitimeze treaba, va distruge toate planurile de fortare a insemnelor antihristului. Sunt zile cand ma intreb daca diavolul nu e in vacanta, ca oamenii se pacalesc si singuri si mult mai eficient:

    Ce nevoie va avea dracul de cipurile propuse de nebuni? Ca treaba lui (totusi a fost inger…) o face fara niciun cip. Ca sa nu imi ziceti ca e o majoritate de oameni care resping ispitele ca si ucenicul.. cel putin azi… Dracul doarme acum, da copy paste la ganduri putine si proaste. Dar globale. Sau au devenit globale ca multi oameni asculta de ele.

    Apreciază

 5. georgegr said, on Februarie 19, 2016 at 8:36 pm

  Iisus Hristos in istoria si in viata omenirii, de pr. Ilarion Felea (http://www.atitudini.com/2010/04/iisus-hristos-in-istoria-si-in-viata-omenirii-de-pr-ilarion-felea/)

  Iisus Hristos ieri si azi si in veci este acelasi (Evr. 13:8)

  S-a spus, s-a scris si asa se invata cu destula staruinta ca Iisus Hristos nici nu a existat ca om, ca persoana istorica; ca Iisus Hristos este intemeietorul legendar al religiei crestine , un nume scos din povesti, ca Mos Craciun, Fat-Frumos, Gerila, Sfarma-Piatra si Stramba-Lemne sau alte nume care preinchipuie o idee oarecare, ca darnicia, bunatatea, vitejia, frigul, puterea si altele. Usor a spune, dar greu a dovedi.

  Este Iisus Hristos un nume de legenda, sau o persoana istorica?

  Pentru ca sa poti dovedi ca Iisus Hristos este un nume de legenda, trebuie mai intai sa distrugi marturiile care striga si ne arata ca Iisus Hristos este o persoana istorica. Intai de toate trebuie sa distrugi Vechiul Testament si un popor intreg, care doua mii de ani inainte de era noastra a trait in asteptarea Mesiei. Impreuna cu acest popor si cu istoria lui, marturie a existentei lui, trebuie sa distrugi si profetii lui, oamenii cei mai de seama pe care i-a dat acest popor inainte de Hristos. Ca sa arati ca Iisus Hristos nu este o persoana istorica trebuie sa distrugi o tara intreaga, Palestina, cu intreaga istoria si geografia ei (precum si o parte din Talmud): sa distrugi Nazaretul, unde a trait Maica Domnului, sa distrugi Vifleemul unde S-a nascut Mantuitorul, sa distrugi Iordanul in care S-a botezat, sa distrugi lacul Ghenizaret, cu localitatile din jurul lui, pe unde a predicat Iisus Evanghelia; sa distrugi Ierusalimul, unde a murit si a inviat; sa distrugi Muntele Taborului si Muntele Maslinilor pe care S-a urcat cu ucenicii Sai, care toate sunt marturii istorice si geografice despre existenta Lui, pana in ziua de astazi. Ca sa arati ca Iisus Hristos este o persoana legendara, trebuie sa distrugi numele si opera celor 12 apostoli, pe Petru, pe Andrei, pe Ioan si Iacob din Betsaida de pe malul Ghenizaretului; sa distrugi numele si opera Apostolului Pavel care a predicat Evanghelia din Ierusalim pana in Spania, in capitale si in sfaturi de-ale inteleptilor, ca Atena, Corintul, Efesul si Roma; sa distrugi numele de persoana si marturia istorica a tuturor apostolilor care, atunci cand erau prigoniti si batuti pentru Hristos, raspundeau: Noi nu putem sa nu graim cele ce am vazut si am auzit (FA 4 :20); fata si faptele Lui pe care le-am vazut cu ochii nostri; cuvintele Evangheliei Lui pe care le-am auzit cu urechile noastre. Ca sa arati ca Iisus Hristos este o persoana de legenda, trebuie sa distrugi Evanghelia, cartea despre viata si lucrarea Lui istorica, pana astazi neintrerupta; cartea cu cele doua insirari ale generatiilor dinainte de Iisus Hristos, una coboratoare de la Avraam pana la Iisus Hristos (Mt. 1:1-17) si a doua suitoare de la Iisus Hristos pana la Adam (Lc. 3 :23 -38 ); care tocmai aceasta vor sa ne arate ca: Iisus Hristos a fost si om, om adevarat si Dumnezeu adevarat; cartea din care, spre deosebire de toate celelalte carti de temelie ale religiilor, legenda este cu grija si cu totul inlaturata inca de la inceput. Fereste-te de basmele cele lumesti si babesti scrie Pavel lui Timotei (1 Tim. 4 :7), iar lui Tit ii scrie acelasi Apostol sa spuna cretanilor sa nu ia aminte la basmele jidovesti si la poruncile unor oameni care se abat de la adevar (Tit 1:14). Caci va veni o vreme, se vede ca a si venit cand (oamenii) nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci dornici sa-si gadile auzul isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, si-si vor intoarce urechile de la adevar si se vor abate spre basme (2 Tim. 4:3-4). Ca sa arati ca Iisus Hristos este o persoana de legenda, trebuie sa distrugi pe toti mucenicii crestinatatii, intreg calendarul crestin si sa arati ca nu au existat acei oameni care veacuri intregi au primit martiriul ca dovada a dragostei si a credintei lor in Iisus Hristos. Ca sa arati ca Iisus Hristos este un nume de poveste, trebuie sa distrugi istoria Bisericii cu o parte din istoria celor mai culturale popoare care au existat in vechime: istoria iudeilor, care ne-au dat Apostolii si istoria grecilor si a romanilor, care ne-au dat Sfintii Parinti ai Bisericii precum si o buna parte din istoria popoarelor europene, intre care ne numaram si noi, care si-au inceput cultura lor cu slujitorii lui Hristos si cu cartile Bisericii Lui…Sa distrugi istoria si istoriografii lor; sa distrugi geografia si arheologia lor; sa distrugi o buna parte din cultura lor. In sfarsit, trebuie sa distrugi toate sufletele crestine si sarbatorile crestine, care an de an dau marturie, lumii intregi, de numele, de viata, si lucrarea Mantuitorului nu in timpuri mitologice sau preistorice, nici in locuri necunoscute, ci in plina desfasurare a istoriei si a culturii omenirii celei mai civilizate. Iata ce opera de distrugere trebuie sa faci, omule, ca sa scoti pe Iisus Hristos din istorie, sa distrugi toate marturiile istoriei Lui, sa distrugi catedralele, sa distrugi bisericile, sa distrugi Biblia, sa distrugi muzeele, sa distrugi bibliotecile, sa distrugi toate sufletele si sarbatorile crestinilor de pe toata fata pamantului lucru cu neputinta de implinit. A scoate pe Iisus Hristos din istoria si din viata omenirii, cand e plina istoria de martirii si de credinciosii Lui, de Evangheliile si bisericile Lui, de cultul Lui, si de o cultura nascuta din religia Lui, nu inseamna numai a goli bisericile de credinciosi, casele si muzeele de opere de arta, bibliotecile de carti, lumea de scolile intemeiate de Biserica lui Hristos, sufletele de mangaierea si de lumina Evangheliei lui Hristos, ci mai inseamna a saraci sufletul omului de cele mai alese valori morale si spirituale; inseamna a intoarce istoria inapoi cu doua mii de ani, inseamna a lipsi omul de religia desavarsirii depline, a bunatatii si a iubirii, a pacii si a iertarii, a fratiei si a omeniei, a libertatii si a culturii, a mantuirii si a fericirii.

  Daca n-a existat Iisus Hristos, de la Care se numara anii, era noastra care este era crestina, atunci cine a mai existat? Sau, cine s-a gandit vreodata sa numere anii istoriei de la data nasterii unui nume de legenda?!… Daca tagaduim pe Iisus Hristos, care, ca nimeni altul ocupa in istorie un loc central, nu marginal, atunci trebuie sa tagaduim Biblia si Biserica, proorocii si apostolii; atunci trebuie sa tagaduim Ierusalimul si Roma; pe Irod, pe Nero si pe Diocletian, care L-au prigonit; pe Constantin cel Mare si pe Iustinian, pe Stefan cel Mare si pe Constantin Brancoveanu, care L-au ascultat, L-au iubit si L-au urmat pana la moarte; atunci putem inchide ochii si in fata soarelui, sa-l tagaduim si pe el si sa z icem cu ochii inchisi: nu exista soarele, ca nimeni nu s-a dus la el acasa sa-l vada. Incercarea de a scoate pe Iisus Hristos din istoria si din viata omenirii incepe a se invechi, si a imbatrani, ca si atatea alte incercari potrivnice lui Hristos si Evangheliei, si tot ce imbatraneste moare. Au slabit echipele, s-au sfarmat ciocanele de atatea lovituri si s-au inlocuit cu altele, numai adevarul Domnului ramane, in veac. Nu este usor sa intri cu inima, cu fata si cu mainile curate, in viata oamenilor si in istoria lumii, adica sa faci istorie, dar si mai greu este sa scoti din istorie pe cine a umplut douazeci de veacuri de istorie. Iisus Hristos a intrat in istoria si in viata omenirii ca un aluat care dospeste toate sufletele, cele peste opt sute de milioane de ucenici ai Sai, ca sa faca din ele suflete bune ca painea calda. Iisus Hristos, cu apostolii Sai, a facut si continua sa faca istorie ca nimeni altul. El ieri si azi si in veci este acelasi (Evr. 13:8). Ca sa-L poti scoate din istorie, trebuie sa- L inlocuiesti cu ceva mai bun. Sau cel putin sa te ridici pana la inaltimea Lui cu bunatatea, cu iubirea, cu sfintenia, cu adevarul Pana atunci noi, crestinii, ramanem cu El, cu istoria Lui, cu Biserica Lui, cu Evanghelia Lui, cu sarbatorile Lui, cu viata Lui, cu religia Lui mantuitoare.

  Articol aparut in Revista Atitudini Nr. 10, extras din opera Spre Tabor, vol. IV, Fundatia Justin Parvu

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: