SACCSIV – blog ortodox

AU FOST JERTFITI (4). Ion Cristoiu intreaba: Klaus Johannis a stiut? De ce actiunea “Colectiv” 2015 seamana cu actiunea “teroristii” 1989?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 5, 2016

   Continui seria:

AU FOST JERTFITI? (1) Unii au stiut ce va urma? Ce scrie mass-media

AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial si cati exact au fost?

AU FOST JERTFITI (3): MANA CRIMINALA. Nu vi se pare ciudat ca atunci cand explodeaza o butelie intr-o bucatarie, prima pe lista ipotezelor e crima sau actul suicidal iar in cazul incendiului de la “Colectiv” aceasta ipoteza de lucru este ignorata total?

ion-cristoiu

Foto: http://radu-tudor.ro/ion-cristoiu-este-in-mod-clar-lovitura-de-stat/

Iata ce putem citi la O enigmă mai mare decît Teroriștii din decembrie 1989:
A știut Klaus Iohannis cu mult înainte de noaptea de 30 octombrie 2015 de izbucnirea incendiului de la Colectiv?!
de pe blogul lui Ion Cristoiu:

[…]

Cine a plecat din țară pe 30 octombrie 2015, şi n-a fost interesat de realitățile româneşti, aterizat la Bucureşti pe 17 noiembrie 2015, se va fi frecat la ochi văzînd realitățile politice.

Guvernul Victor Ponta se prăbuşise.
Dar nu numai atît.
Se prăbuşise şi Coaliția de Guvernămînt.

Locul unui Guvern de partid, bazat pe votul popular, fusese luat de un Guvern personal al Preşedintelui, unic în postdecembrism prin miniştrii săi, toți oameni gri, oameni fără însuşiri, plasați de SRI şi SIE, Servicii conduse de oameni de casă ai lui Klaus Iohannis.

Deşi atît PSD, cît şi PNL, puteau face majoritățile necesare unui guvern, cele două partide acceptă fără să crîcnească soluția, impusă de preşedinte, a unui Guvern zis de tehnocrați, în realitate, Guvernul de serviciu al Serviciilor.

Pentru prima oară în postdecembrism, partidele, prin esența lor istorică ahtiate de putere, se retrag din bătălia pentru putere. Motivul, însuşit mecanic de Klaus Iohannis, la rîndu-i repetîndu-l ca o rață mecanică, stîrneşte rîsul:

Partidele îşi iau o pauză în lupta pentru putere, ca să se poată reconecta la electorat!
Ce s-a întîmplat în România între timp de s-a putut ajunge la punerea între paranteze a votului şi instalarea unui Guvern personal al Preşedintelui?
În seara de 30 octombrie 2015 la un club de noapte din Bucureşti a izbucnit un incendiu devastator, care s-a soldat cu zeci de morți şi răniți.

Deşi au trecut două luni de la tragedie, multe fapte legate de incendiu rămîn mai departe enigmatice, apropiind incendiul de Diversiunea Teroriştii din decembrie 1989.

Întrebărilor fără răspuns privind incredibila rapiditate a focului, dezastrul produs nu atît de foc, cît mai ales de gazele inhalate de victime, li se adaugă comportamentul mai mult decît suspect al lui Klaus Iohannis.

În 22 decembrie 1989, Ion Iliescu a lăsat impresia unui tip pe care căderea lui Nicolae Ceauşescu nu l- a surprins. De cum a fugit Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu s-a pus în mişcare cu o determinare ieşită din comun. De la sosirea la Tvr pînă la anunțul despre terorişti, Ion Iliescu a lăsat impresia că face paşii trecuți într-un plic deschis de el, potrivit scenariului, imediat după fuga lui Nicolae Ceauşescu. Acest comportament straniu, semnalat de mine în eseul 22 decembrie 1989 – o după-amiază cu prea multe întrebări din Expres, 23 februarie 1990, a fost demult explicat de cercetători prin faptul că fostul activist, era în piesa numită Lovitura de stat din decembrie 1989.

După Incendiu, pînă la investirea Guvernului Dacian Cioloș, au loc numeroase momente, toate stînd teoretic sub semnul neprevăzutului:
Demonstrația din seara lui 3 noiembrie 2015, demisia lui Victor Ponta din funcția de premier, continuarea demonstrațiilor de stradă, venirea tuturor partidelor la primele consultări de la Cotroceni fără propuneri privind noul premier, caz unic în Istoria postdecembristă, încheierea bruscă a demonstrațiilor, debutul anchetei penale, scandalul trimiterii arșilor în străinătate, trecerea Guvernului Dacian Cioloș prin Parlament fără probleme.

Presupus neprevăzute, aceste momente pun teoretic pe orice politician, chiar și pe unul experimentat, în încurcătură. Drept urmare, în astfel de momente, apar șovăieli, bîlbîieli, decizii contradictorii, toate ivite din imposibilitatea omului politic, om pînă la urmă, de a prevedea tot ce se va petrece într-un moment de Criză.

Analizînd prestația lui Klaus Iohannis între 30 octombrie 2015 și 17 noiembrie 2015, altfel zis, în perioada Crizei politice majore reprezentate de Căderea Guvernului, vom constata surprinși, ba chiar uluiți, că în nici un moment Klaus Iohannis nu pare luat prin surprindere de ivirea unui nou moment.

Chiar din noaptea incendiului el postează pe facebook un text mult mai lung decît de obicei, cu vădite note de text redactat înainte de izbucnirea incendiului. A doua zi, sîmbătă, 31 octombrie 2015, deși anul de mandat ne-a obișnuit cu un președinte care-și respectă cu strictețe weekendul, Klaus Iohannis își face apariția în forță la București. Face un popas la locul incendiului, lansează celebrul slogan Corupția care ucide! slogan menit a arunca responsabilitatea Tragediei pe Guvernul Victor Ponta, Guvern al Corupției, dar și a orienta în chip anticonstituțional ancheta către corupție astfel încît din start să fie respinsă ipoteza unei mîini criminale, merge la unul dintre spitale, cheamă la Cotroceni, tot în chip anticonstituțional, pe procurorul general, și-i pune în vedere în vedere să accelereze ancheta, o nouă formulă de excludere din start a ipotezei cu mîna criminală.

Demisia Guvernului, Demonstrațiile nu-l iau prin surprindere, nu-l ia prin surprindere nici faptul că protestatarii îi folosesc sloganul Corupția care ucide! și cer un Guvern de tehnocrați, i se pare firesc ca ambasadorul american la București să îndemne protestatarii să rămînă în stradă, pentru a face în România o nouă Primăvară arabă.

Teoretic, decizia partidelor, mai ales a PSD, ar fi trebuit să-l descumpănească nițel pe Klaus Iohannis, pus în fața unei premiere postdecembriste, dar și a unor bătăi de cap cumplite (să găsească un premier tehnocrat, să-l convingă să-și asume Guvernarea, să-i asigure apoi trecerea prin Parlament).

Pe Klaus Iohannis noutatea nu-l ia prin surprindere. El are deja un premier- pe Dacian Cioloș-, știe că partidele nu vor propune un premier, știe că PSD, teoretic partidul adversar, va vota Guvernul Dacian Cioloș, că-n presă nu se va crea un curent împotriva Guvernului Personal al Președintelui.

Ca și Ion Iliescu în decembrie 1989, Klaus Iohannis pare a face pașii prevăzuți într-un Plan stabilit cu mult înaintea izbucnirii Incendiului, un Plan inițiat și pus în aplicare de forțe obscure. Pare că-n clipa izbucnirii Incendiului, ca și Ion Iliescu în decembrie 1989, Klaus Iohannis din octombrie 2015, a deschis un plic prevăzut a fi deschis numai la un moment dat și a purces la îndeplinirea riguroasă a ce-i revenea lui din Plan prin cele trecute în plic.

De la Incendiu pînă la instalarea Guvernului Dacian Cioloș, Klaus Iohannis se comportă ca un om care știe dinainte ce se va întîmpla.
Întrebarea, marea întrebare în cazul lui Ion Iliescu din decembrie 1989 e aceasta:
A știut Ion Iliescu dinainte de căderea lui Nicolae Ceaușescu de ivirea Teroriștilor?!

Întrebarea, marea întrebare în cazul lui Klaus Iohannis din octombrie 2015 e aceasta:
A știut Klaus Iohannis înainte de noaptea de 30 octombrie 2015 de izbucnirea incendiului de la Colectiv?!

   Comentariu saccsiv:

Intrebari pune si Florin Chilian:

SERVICIILE SECRETE STIAU CU EXACTITATE DATA LA CARE GUVERNUL PONTA VA CADEA INAINTE CU O LUNA DE TRAGEDIA DE LA COLECTIV

Iar acest lucru deranjeaza, dupa cum putem citi la DE CE N-AU MOȚ LA BASCĂ CRISTOIU/CHILIAN. FIINDCĂ ÎNTREABĂ CE NU E VOIE de pe blogul lui Victor Ciutacu:

Oriunde pe planetă, după o tragedie majoră, cum a fost nenorocirea din ‪#‎Colectiv, lumea își pune întrebări. Teoria conspirației n-am inventat-o noi, interpretăm de minune ce-am văzut/auzit la alții. Numai că, în mândra noastră republică, exercițiul curiozității/gîndirii pare să devină delictual. Te îndoiești de ce zic SRI, DNA sau însuși piscul uman Iohannis (urmașul infinit mai celebrului și istericului Băsescu, altul care numai el avea dreptate), ești un deviaționist și trebuie să fii belit în piața publică. Asta se întâmplă acum cu Ion Cristoiu și Florin Chilian. Care se întreabă sau, după caz, acuză în gura mare. Iar exercițiul constituțional al libertății de exprimare pare să fi fost abolit cât am dormit noi. Tot soiul de neica-nimeni în domeniile lor de activitate se chinuie nu să-i combată pe cei doi (și nu-s doar ei în poveste, numai că sunt mai notorii) cu argumente, ci să-i desființeze pentru că există. Am trăit să citesc, cu ochii mei obosiți, că unul nu se pricepe la presă, iar celălalt la muzică. Sau că amândoi sunt mincinoși/vânduți/nenorociți/nebuni pentru că, spre exemplu, Cristoiu ar fi inventat găina cu pui vii și Chilian și-ar fi caftit o gagică. Așa, și? Ce legătură are sula cu prefectura?

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • el said, on ianuarie 5, 2016 at 11:15 am

   oamenii sunt niste BESTII care-si bat joc si sí chinuiesc faprurile necuvantatoare care au acelasi drept la viata ca si ei.
   Cine pacatuieste impotriva vietii de viata sa va fi lispit, Acelasi Dumnezeu care a dat viata omului a dat INTAITE de om viata si a adus la existenta animalele.

   Chinuirea unui animal este o URACIUNE inaintea lui DUmnezeu si oamenii care fac astfel de atrocitati sunt niste dobitoace nu de parte de indracire.

   iata ce fapte poate sa faca un copil Roman botezat de mic, mai mult o fetita…. cu un animal mic si neajuitorat si sa nu dati vina pe mautusa indracita care o indemna ca NCIUN COPIL sanataos la suflet NU face asa ceva indiferent cine il impinge.
   O CURVA care se va indraci…acesta fetita „Angelica” !

   si INVIDIA unora raplateste fapta bune cu URA !
   http://www.animalzoo.ro/politista-care-a-salvat-pisicuta-lovita-de-o-copila-a-fost-data-afara-motivul-este-uluitor/

   sa nu credeti ca aceste fapte de CRUZIME ABSOTUTA nu STRIGA fara gals la Dumenzeu si sunt lucruri mic!
   Ele sunt semnale care arata CLAR starea de INDRACIRE si BESTIALIZARE a unui popor „ortodox”.
   Sa NU va mirati cand acest popor de tarati si producatri de MONSTRI isi va primi RASPLTA pe care si-a agonist-o !

   cu asemenea inaintasi si cu asemenea urmasi/copii INDRACITI de mici nu e nici o nadjede sa scape !

   Sf Cucsa al Odesei a primit odata la spovedit o femeie ai carei 3 copii se nascusera ORBI si care era inca odata insarcinata si venise sa-l roage pe Staretz sa o ajute. Staretzul a spovedit-o si pentru ca ea nu-si amintea, i-a spus el cu inainte asa vedere: copii tai cei 3 de acasa sunt orbi nascuti fara ochi pentru ca tu copil fijnd ai avuta atata CRUZÌME ca gasind un cuib cu 4 pusiori de pasare le-ai scos la toti ochii cu un pai. De aceea ATUNCI Dumnezeu a hotarat pentru tine sa nasti 4 copii ORBI, FARA OCHI. Deci 3 sunt deja orbi si nu mai pot si ajutati, sa ne rugaam ca acesta pe c are-l ai inca in pantece sa nus e nassca si el ORB si femeia si-a luat canonul ei iar Sfantul a mijlocit la DUmnezeu ca micul prunc inca ft mic in pantece sa nu se nasca si el orb pentru faptele ma-si !

   asa ca sa nu cereti ca ramane ecva NERASPLATIT nici aici nici in veac si de nus e vor pocai acesti INDRACITI CUMPLIT vor patrimi in netrebicile lor vieti inutile.

   pentru PACATUL unui copil s-au nascut 3 copii ORBI si al 4 lea a fost salvat de UN MARE Staret.

   pe CURVA aceea „Angelica” de 4 ani CINE o sa Slava pe la consecintele faptelor ei?

   Apreciază

  • el said, on ianuarie 5, 2016 at 12:06 pm

   http://www.animalzoo.ro/o-copila-de-cativa-ani-loveste-in-ultimul-hal-o-pisica-familia-filmeaza-si-se-distreaza-copios/

   din asemenea copil ce sa iasa decat o desfranata si o indracita…vezi tinerii frumosi si liberi ” de la #colectiv

   no comment !
   nici un copil normal NU POATE faca asa ceva , nici silit sa fie !

   promite matracuca mica, astea sunt viitoarele TARFE care ucid in serie zeci de plozi din pantecele lor spurcat !

   Apreciază

   • Rozalia said, on ianuarie 6, 2016 at 11:24 pm

    Da, este ingrozitor vezi copii plini de cruzime batjocorind animale! Ma gandesc si eu mult la acest lucru, cum poate un parinte sa incurajeze un copil care chinuie un animal?! Ce satisfactii macabre poti sa ai? Unde ti-e constiinta, nu ti-e mila? Cum sa nu-ti fie mila? Sunt oameni care spun ca atunci cand rupi o planta sa-i multumesti si sa-ti ceri iertare ca o rupi, ce sa mai vorbim de un suflet de animalut neajutorat care simte durerea… Am cunoscut o familie de snobi care si-au cumparat catel scump de rasa ca sa faca impresie si pe care il bateau pt ca-si facea necesitatile in garaj, caci nu-l scotea nimeni afara si-i dadeau putina mancare tocmai din acest motiv, sa nu faca mizerie in garaj… Copilul lor il scotea uneori pe strada cu lesa si-l spanzura realmente si radea cu sadism de biata faptura ingrozita si care nu pricepea ce se intampla. Au divortat acum cativa ani si niste vecini au luat micul animal care urma sa fie abandonat. Am fost socati cu totii cand au tuns catelul si i-am vazut coastele de subnutrit, etc. Da, din pacate exista oameni monstri si hazi pe lumea asta!

    Apreciază

 1. john said, on ianuarie 5, 2016 at 10:12 am

  Intr-un interviu acordat revistei Atitudini, editată de Mănăstirea Petru-Vodă, părintele Aldea vorbește despre politică, societate, relații internaționale, economie și istorie.”Rusia zâmbește către noi, vine către români. Sunt semne bune, dar nu am încredere în ea.”
  http://news.russiatoday.ro/parintele-aldea-rusia-zambeste-catre-noi-vine-catre-romani-sunt-semne-bune-dar-nu-am-incredere-in-ea/

  Ultima slujba de Boboteaza a P. Justin – Ceasurile Imparatesti

  Apreciază

  • el said, on ianuarie 5, 2016 at 7:15 pm

   john

   nici eu NU am incredere in popa asta aldea INSELATUL ! ba DIMPOTRIVA !
   palavrele lui : VANT ! NIMIC ! TRUFIE si PARERE !

   popa aldea si-a aratat de multe ori masura duhovniceasca si „discernamantul”, ambele sunt aproape de NUL voi tot va mai pierdeti vremea cu ratacitul asta limbar?

   Apreciază

 2. Claudia said, on ianuarie 5, 2016 at 10:30 am

  Asa nu se mai putea… Guvernul Ponta trebuia indepartat cu orice pret. Locul lui trebuia neaparat luat de un premier docil, sub papucul presedintelui. Chiar cu pretul unor vieti! Politica este ce este, politicienii n-au nici o limita. Mult teatru si multa diversiune. Multi papusari si foarte multe papusi. IUDE!

  Apreciază

 3. dante said, on ianuarie 5, 2016 at 12:52 pm

  Cu siguranta au fost jertfiti, in numele satanei, iar prin aceste crime se intorc impotriva propriilor cetateni cu legi si multe restrictii. Nu iau apararea nici celor ce au participat la acel concert, pentru ca ceea ce faceau ei acolo era total impotriva Lui Hristos. Multe a cistigat sistemul satanic din Romania cu acest 9/11 romanesc. Cred ca asistam la revigorarea statului stalinist din anii ’50, cind bolsevicii isi faceau de cap prin Romania.
  Aceeasi stapini, alta dictatura iar istoria se repeta.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 4. Spaceman said, on ianuarie 5, 2016 at 10:41 pm

  Chiar dacă aș avea dovezi de netăgăduit că incendiul de la Clubul Colectiv a fost premeditat, cui ar folosi și la ce!? Ar schimba ceva? Le-aș preda autorităților și s-ar face dreptate? Oamenii vor să știe adevărul! Serios!? V-am spus de la început că artificiile ca fiind cauza incendiului din Clubul Colectiv este o pistă falsă.

  Să spună profesorii, studenții, specialiștii pirotehniști dacă acele artificii,chiar dacă erau de exterior, de la distanța aceia puteau să aprindă acel burete lipit pe stâlp. A încercat cineva să recreeze în condiții controlate, presupusa cauză a incendiului din Clubul Colectiv? Nu! Fiindcă știau că artificiile nu puteau aprinde nimic. Totuși ce ar fi putut provoca incendiul dacă nu artificiile? Un laser infraroșu, invizibil pentru ochiul uman dar vizibil pentru camerele de luat vederi ar fi putut? Să vedem ce poate face un IR (infraroșu) laser de numai 2 watt.

  Sau un IR laser de 40W

  Atunci

  poate cineva identifica acele două persoane din imagine, să ne spună cine sunt? Poate chiar domnul Cristoiu, cu masivele mijloace pe care le are la îndemâna, află cine sunt cei doi apoi ne spune și nouă. Ce vorbești mă…

  Apreciază

 5. gabi said, on ianuarie 6, 2016 at 8:45 am

  Concluzia tuturor ‘actiunilor teroriste’:

  „Nu putem accepta acest carnagiu cu preţul libertăţii!” (B. Hussein Obama)

  Citeste aici:
  http://www.realitatea.net/barack-obama-isi-sterge-lacrimile-de-pe-chip-in-timp-ce-vorbeste-despre-victimele-atacurilor-armate_1860789.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: