SACCSIV – blog ortodox

Patriarhul Kirill: Rusia – “un factor de salvare a rasei umane, de sub suprematia totala a raului”

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 20, 2015

patriarhul-Kirill

   Iata ce putem citi la Patriarhul Kirill: Rusia, una dintre puținele țări interesate să-si păstreze fundamentul moral și împotriva legalizării ‘căsătoriilor’ homosexuale de pe Napoca News:

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a îndemnat la trezirea spirituală a natiunii, in programul “Cuvântul pastorului”, de pe “Primul Canal”.”Noi ar trebui să reînviem forța noastra spirituala, ar trebui să revigoram fundamentele morale, puternice”, puterea spirituală a poporului, a declarat el, conform Interfax.

Potrivit Primatului, fluxul informațional puternic, care navaleste astazi asupra persoanei, “conține obiective și valori false, dar este ambalat într-un mod atractiv, într-un astfel de ambalaj care ascunde nocivitatea acestor obiective și valori”.

Patriarhul consideră că Rusia poate deveni “un factor de salvare a rasei umane, de sub supremația totală a răului”, “astăzi fiind una dintre puținele țări, care adopta o politică externă independentă, din necesitatea de a păstra fundamentul moral în relatiile interpersonale și publice”.

“Luam pozitie împotriva legalizării și justificarii legale a ‘căsătoriilor’ homosexuale și a altor ofense din domeniul eticii. Iar acesta este un factor foarte important”.

Patriarhul s-a referit și la subiectul sancțiunilor impuse Rusiei, menționând că “inlocuirea importurilor, astăzi, stimulează dezvoltarea economiei rusesti”. El este sigur că țara sa va inceta sa mai depinda de importul de bunuri, daca nimeni nu va impiedica aceasta dezvoltare.

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on decembrie 20, 2015 at 8:23 pm

    Dar ce mare scandal si deranj a fost zicand guristii cu simbrie: ia uite ce ceas are Patriarhul Kirill !
    Dar mare greseala a fost cu fotoshopu cand a disparut ceasul, parca asta ne interesa pe noi …..

    Apreciat de 2 persoane

  2. el said, on decembrie 20, 2015 at 8:51 pm

    „Patriarhul consideră că Rusia poate deveni “un factor de salvare a rasei umane, de sub supremația totală a răului”, “astăzi fiind una dintre puținele țări, care adopta o politică externă independentă, din necesitatea de a păstra fundamentul moral în relatiile interpersonale și publice”.”______ADEVARAT !!
    pana si Caiafa a PROFETIT in anul sau!

    Apreciază

  3. Ionuț said, on decembrie 20, 2015 at 10:46 pm

    Rusia e o țară ca oricare alta. Salvarea vine de la Mântuitorul Iisus Hristos, nu de la Rusia.

    Apreciat de 3 persoane

    • hilohi bogdan said, on decembrie 21, 2015 at 6:55 am

      nici o ţară nu-i ca oricare alta …Rusia e a treia Romă iar a patra nu va mai fi…mulţi şi-au sfărâmat dinţii cu Rusia…da salvarea vine dela Domnul nostru Iisus Hristos dar Rusia va fi o mângâiere pt. creştinii ortodocşi până atunci…

      Apreciază

      • andrei-d said, on decembrie 21, 2015 at 11:07 am

        hilohi bogdan,
        spui „dar Rusia va fi o mângâiere pt. creştinii ortodocşi până atunci…”
        Dar ce prietene Hristos e in cer? Nu e cu noi si acum? ofof

        Apreciază

  4. acelas said, on decembrie 21, 2015 at 1:33 pm

    alte cretinisme varate ca unor copii mici..

    http://www.cancan.ro/actualitate/nostradamus-a-prevazut-lucruri-cumplite-pentru-romania-in-2016-ce-ii-va-lovi-prima-data-pe-romani.html

    idiotenii, care fie si pt un ateu fara credinta in Dumnezeu ar reprezenta niste facaturi, nummaincand vezi ca numeste Romania, de parca ar fi existat pe atunci tara si denumirea asta. Or poate, bineinteles, „nostra adamus” (probabil adamul lor, al spitei malefice si masonice, nu cel biblic, neamul satanei) a „prevazut-o” si pe asta, unirea unor teritorii cu numele Romania.

    acum, fara a bagateliza, tin sa spun din nou (cred ca am mai facut-o aici) ca exista o proorocie a parintelui Adrian Fageteanu, facuta cu putin inainte de a muri, unor apropiati fii duhovnicesti, o stiu direct de la unul din ei. Anume ca Romanis va pica prada unui conflict intre orient si occident, ca anumite rachete care vor fi trimise vor fi receptate dar vor pica pe teritoriul nostru, va fi rau. Iar responsabil pt asta va fi scutul anti-racheta. Era undeva la trecerea intre anii 2010-2011 (daca ma insel, atunci mai devreme cu un an, dar nu cred), eu imi amintesc ca pe atunci abia incepuse sa se vorbeasca despre acest scut, mi s-a parut interesant.

    Solutia, indicata de parintele Adrian? Plecati din tara! cel putin o perioada.

    cunosc o familie care se spovedea la parintele Adrian si care a plecat imediat, in Suedia. O fata nemaritata dar nu chiar tanara, impreuna cu mama ei si cu sora-sa. Si acum sunt in Suedia, se descurga mai greu dar..

    fiecare sa judece cum vrea, eu v-am spus ce mi-a zis in mod direct un barbat chemat chiar special de parintele, caci mai aveau si alte treburi pe care le lucrau impreuna.

    .

    Apreciază

    • mircea.v said, on decembrie 22, 2015 at 3:51 pm

      Mare prostie asta cu plecatul din tara. Eu nu cred ca a zis Parintele Fageteanu asa ceva. Si au plecat oamenii astia din tara ortodoxa in tara aflata deja in stapanirea diavolului – Suedia. Asta da lucrare…

      Au gasit salvarea in Suedia. Te doare capu’…
      Salvarea, cu cea mai mare probabilitate, este in tarile ortodoxe. Vorbesc de suflet, ca trupul, poti sa mergi prin sufragerie, te impiedici si pici cu capul intr-un colt, si nu mai ai nevoie de rachete.

      Apreciază

  5. QawHaq said, on decembrie 21, 2015 at 5:47 pm

    Deocamdata ne „salveaza” ISIS. Nicio diferenta…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.