SACCSIV – blog ortodox

IN DIRECT la ANTENA 3: Cazul copiilor rapiti de sistem in Norvegia. Familia BODNARIU

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 17, 2015

Este vorba despre aceasta familie:

SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii”. Dar se intampla peste tot si nu doar crestinilor si se va intampla si in Romania. Fratilor, NE VOR LUA COPIII. Grupati-va, mobilizati-va, actionati

Sunt curios daca vor extinde discutia, caci de fapt despre asta e vorba:

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

   UPDATE

Felicitari senatorului Titus Corlatianu caci a fost singurul din platou ce a subliniat ca este vorba despre o prigoana pe motiv religios.

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on decembrie 17, 2015 at 11:09 pm


    Ştiu că nu ăsta a fost scopul acestui filmuleţ, dar este foarte elocvent pentru ceea ce se întâmplă şi în alte ţări. Acolo :
    Suniţi – 74 %
    Şiiţi alawiţi – 13 %
    Creştini – 10 %
    Druze – 3 %
    Nemulţumirea ( oficială, că-n realitate e vorba de petrolul, pe care stau toţi la un loc ! 😉 ) vine din faptul că toată ţara este condusă de cei 13 % din care face parte şi Bashar al Assad, spre nemulţumirea celorlalţi, în special a celor 74 % de siiţi !
    Dacă raportezi cifrele la România, unde creştinii sunt cam 90 % şi conducerea este cam în aceeaşi proporţie străină, ce-ar trebui să se întâmple ?!

    Apreciază

    • Ecaterina said, on decembrie 18, 2015 at 11:06 am

      „Dacă raportezi cifrele la România, unde creştinii sunt cam 90 % şi conducerea este cam în aceeaşi proporţie străină, ce-ar trebui să se întâmple ?!”

      Admin, comparația este „cam” greșită. A fi creștin sau nu, n-are nici o legătură cu etnia. La ei este vorba DOAR de religie. Neoficial. La noi este vorba atât de religie cât și de etnie. Străinii care ne conduc de la lovitura de stat până azi sunt și străini și atei/altă religie.
      Apoi, trebuie să vă întrebați: 1. Ce a făcut Assad pentru țara lui (făcând parte din acei 13%) și ce au făcut toți președinții României la un loc, minoritari/străini și atei declarați sau nu.

      „unde creştinii sunt cam 90 % şi conducerea este cam în aceeaşi proporţie străină” – nu poți compara merele cu perele, nu-i așa?

      Apreciază

  2. Orthodox said, on decembrie 17, 2015 at 11:49 pm

    Apreciază

  3. stef said, on decembrie 17, 2015 at 11:58 pm

    „La 21:30 ora României, la emisiunea Sinteza Zilei (Antena 3), senatorii Benoni Ardelean și Titus Corlățeanu susțin cazul familiei Bodnariu!

    Ei vor promova participarea în număr cât mai mare la marea demonstrație de protest de Sâmbătă, 19 Decembrie, în fața Ambasadei Norvegiei din București, strada Atena nr. 18, de la 12:00 la 15:00 ora României!

    Tot în acest Weekend sunt și alte acțiuni de protest din care menționăm pe cel din Dublin, Irlanda!

    De asemenea, se preconizează expunerea unui mare afiș de protest la meciul de handbal România – Norvegia, în cadrul semifinalelor Campionatului Mondial din Danemarca! Meciul este televizat mâine de la 21:45 ora României! Sperăm să se poată și să capteze atenția camerelor de luat vederi!”

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/17/protest-la-ambasada-norvegiei-din-bucuresti-19-decembrie-strada-atena-nr-18-bucuresti-sector-1-zona-piata-victoriei/

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/17/atentie-preluati-si-mediatizati-mari-demersuri-publice-pentru-cazul-familiei-bodnariu/

    https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/16/aleluia-sper-sa-fie-adevarat-mai-mult-ca-oricand-la-actiune/

    https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/17/atentie-preluati-si-mediatizati-mari-demersuri-publice-pentru-cazul-familiei-bodnariu/

    Apreciază

  4. Iones said, on decembrie 18, 2015 at 12:27 am

    Protest la Ambasada Norvegiei din Bucuresti pentru Familia Bodnariu – 19 decembrie 2015
    http://www.crestinulazi.ro/stiri-evenimente/eveniment/protest-la-ambasada-norvegiei-din-bucuresti-pentru-familia-bodnariu-19-decembrie-2015.html

    Austria:
    O fetita de 6 ani este urmarita penal in Austria, dupa ce a provocat un accident la schi, in urma caruia o femeie a fost grav ranita si cere daune materiale de 38.000 de euro.
    http://www.ziare.com/stiri/zapada/fetita-de-6-ani-urmarita-penal-pentru-un-accident-la-schi-1399688

    Apreciază

  5. energein7 said, on decembrie 18, 2015 at 10:28 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  6. mihai444 said, on decembrie 18, 2015 at 10:54 am

    Apreciază

  7. ionut said, on decembrie 18, 2015 at 8:24 pm

    Mass media din Romania este cea mai marsava din lume, indiferent de subiectele pe care le abordeaza.

    Apreciază

  8. john said, on decembrie 18, 2015 at 8:54 pm

    Statul norvegian a declanșat procedurile de adopție a copiilor familiei Ruth şi Marius Bodnariu/ Sâmbătă, manifestaţii de protest la Ambasadele Norvegiei la Bucureşti, Chişinău şi Washington D.C
    Ruth şi Marius Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană ai cărei 5 copii au fost luaţi în urmă cu o lună din familie de autorităţile norvegiene, au fost anunţaţi că autorităţile novegiene îi vor include într-un program de cunoaştere şi consiliere, dar până atunci vor începe procedurile de adopţie.
    http://www.flux24.ro/statul-norvegian-a-declansat-procedurile-de-adoptie-a-copiilor-familiei-ruth-si-marius-bodnariu-sambata-manifestatii-de-protest-la-ambasadele-norvegiei-la-bucuresti-chisinau-si-washington-d-c/

    https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=nf&hc_location=ufi

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.