SACCSIV – blog ortodox

360 drone video: Ruinele Aeroportului din Donetsk

Posted in Uncategorized by saccsiv on Decembrie 18, 2015

In coltul din stanga sus faceti click pe sageti:

 

Reclame

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mirela said, on Decembrie 18, 2015 at 11:41 am

  geo,

  Te rog să citeşti comentariul pe care ţi l-am adresat la articolul:
  https://saccsiv.wordpress.com/2015/12/15/grecia-va-legaliza-casatoriile-homosexuale-sa-speram-ca-mitropolitul-serafim-de-pireu-ii-va-excomunica-pe-cei-ce-vor-vota/

  Apreciază

  • Adrian said, on Decembrie 18, 2015 at 3:36 pm

   Doamnă Mirela, sunteți o minune de om !

   Mă ung la suflet comentariile dumneavoastră !
   De fiecare dată le citesc cu mult interes și pentru că mă folosesc mult de ele, în sens duhovnicesc desigur, în acest fel limpezindu-mi și corectându-mi multe lipsuri pe care le am !

   Mă bucură mult faptul că (eu așa vă consider !) sunteți un adevărat creștin ortodox, care simte și gândește DREAPTA CREDINȚĂ în același DUH al ADEVĂRULUI, precum Sfinții Părinți din Pateric și Sfinții Părinți Martiri Mărturisitori ai închisorilor comuniste !

   Bunul Dumnezeu să vă răsplătescă pentru mărturisirea de credință pe care, cu timp și fără timp, o faceți !
   ​Ps. 19, 4 …
   „… Să-ți dea ție Domnul după inima ta și tot gândul tău să-l plinească. …”

   +++

   Cât despre cumplita înșelare, referitoare la AB, în care au căzut și încă mai cad, așa zișii ”ortodocși”, dacă nici după argumentările făcute de dumneavoastră precum și de către fratele ”el” – o altă minune de om!, sau Părintele Anițulesei, nu s-au trezit, cu atât mai rău pentru ei !
   Sfânta Evanghelie după Ioan, cap.15
   22. De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor.

   +++

   Doamne ajuta !

   Apreciază

   • Exacustodian said, on Decembrie 18, 2015 at 8:55 pm

    Respect pentru cei ce nu au căzut în capcana diavolească numită Arsenie Boca!

    Apreciază

   • Mirela said, on Decembrie 20, 2015 at 10:44 pm

    Adrian,

    Mulţumesc pentru aprecieri, dar nu le merit. Nu-s nici o „minune de om”, ci sunt doar un om care încearcă să nu se piardă, ţinându-se de Sf. Scriptură, de Sfinţii Părinţi şi de marii duhovnici prin care ni i-a dat Dumnezeu spre luminare. Nu vreau nici să dau lecţii, nici să supăr pe careva – chiar dacă mi-a mai „ieşit”, involuntar 😦 –, ci vreau doar să ne mântuim sufletele în aceste vremuri de mare cernere, când suntem tot mai vânduţi şi când trebuie să facem eforturi mari de a cunoaşte şi respecta învăţătura şi voia lui Dumnezeu, căci trădarea cea mare va veni din interior.
    Şi, întrucât „mântuirea stă în mult sfat”, mă silesc şi să învăţ de la alţii, dar şi să spun altora ceea ce m-a luminat Dumnezeu să mai aflu. Aşadar, mă bucură să aflu că sunt persoane care se folosesc de comentariile mele, căci există şi riscul de a face păcatul de a consuma inutil timpul altora.
    Doamne-ajutî!

    Apreciază

  • Spaceman said, on Decembrie 18, 2015 at 7:36 pm

   Iartă-mi îndrăzneala, dar aș vrea să fac o precizare de ordin tehnic, poate este folositoare. Dacă vrei adresa care te duce direct la un anumit comentariu de pe acest blog atunci

   și obții în bara de adrese linkul care duce direct la acel comentariu

   pe care îl copiezi, lipești, salvezi etc. 🙂

   Apreciază

   • Mirela said, on Decembrie 20, 2015 at 10:31 pm

    Spaceman,

    Mulţumesc! Dar geo e cercetător insistent, pentru el nu era dificilă trimiterea mea 🙂

    Apreciat de 1 persoană

 2. Ionuț said, on Decembrie 18, 2015 at 2:04 pm

  Prima oară am crezut că e vorba de 360 de drone, dar e vorba de fapt de imagini în 360 de grade.
  Să amintim faptul că în Donetsk – Lugansk – Mariupol luptă și românii noștri: https://www.youtube.com/watch?v=vscLSzlivlQ

  Apreciază

  • nikodim said, on Decembrie 18, 2015 at 7:17 pm

   Ionut,
   Lupta si romanii nostri? Pentru ce lupta? Pentru nemernicii sangerosi si blestemati din clica conducatoare a ucrainei, sau pentru perfidul eretic pseudopatriarh ucrainean Filaret decalarat capul „bisericii ortodoxe” ucrainene de catre cea mai „democratica democratie din lume” si de Vatican? Sau pentru ca cel putin unul din baietii care apar in documentar, cu toate ca este filmat in Bucuresti si se declara urmas al unui roman, umbla cu drapelul ucrainean pe spate , nu cu tricolorul. Lupta cumva pentru Romania si pentru romanitatea din ucraina, sau pentru Adevar? Sau pentru miile de oameni care il sustin pe Episcopul Mihail Jar care episcop lupta intradevar pentru Adevar suferind prigoana acelor autoritati criminale care sunt sustinute propagandistic inclusiv de tv-urile si mass-mediile antinationale de la noi, ca cel care au ticluit acest documentar mizerabil. Si cati clerici si oameni de toate categoriile sunt alaturi de el si in duh cu el! Dar despre ei nimic nu se va spune de bine pe ecrane! Dar noi, cei care ne numim Credinciosi, ar trebui sa intelegem ce se petrece.
   Uite asa ne trezim cu voia noastra sau din confuzia noastra, manipulati de mizerabila mass-media care ne speculeaza sentimentele nationale in scopurile lor oculte. Si noi ne aprindem si ne agitam, exact spre scopul lor miselesc.
   Baietii astia din documentar, „compatimiti” intens in film, sunt niste sarmane victime ale unor jocuri sangeroase planetare, pe care le demasca Episcopul Mihail in predica sa:

   Si cine sunt miile de sustinatori enoriasi si nu numai, ai Episcopului Mihail, impotriva prigonitorilor sai din randul autoritatilor urcainene „democratizate” care incearca sa-l aresteze, sa-l reduca la tacere pentru predicile sale in Adevar? Nu cumva aceea sunt romanii, ucrainenii si ce neamuri mai sunt pe acolo, care lupta pentru Adevar si credinta ortodoxa?

   Haideti sa nu sarim in sus la orice provocare miseleasca care face apeluri perfide manipuland sentimentele noastre patriotice si nationale. Sa avem putin discernamant si sa judecam cu intelepciune unde sta Adevarul.

   Apreciază

 3. john said, on Decembrie 18, 2015 at 3:34 pm

  Scutul de la Deveselu a devenit operaţional. NATO a activat sistemul defensiv antirachetă în ciuda OPOZIŢIEI RUŞILOR
  http://bit.ly/1QtxeUV

  Francmason: “Am fost membru ILLUMINATI! Acum spun totul!” – http://www.pauzadestiri.ro/2015/03/francmason-am-fost-un-membru-illuminati-acum-spun-totul/#sthash.CxyTNcvr.dpuf

  Apreciază

  • nikodim said, on Decembrie 18, 2015 at 7:28 pm

   john,
   „scutul” a fost activat, iar noi vom prospera in beatitudinea si splendoarea „valorilor si normelor democratice”.
   Poate sa fie ORICE, daca e in CIUDA RUSILOR, se merita sa fie! Suntem tari,suntem pe val…adica pe „scut”!
   Iar asta care predica mai jos e un kgb-ist anti-„scut”:

   Apreciază

   • john said, on Decembrie 18, 2015 at 9:37 pm

    @ nikodim,Romania, a devenit tinta,oficial,pentru rachetele rusesti.

    Apreciază

   • el said, on Decembrie 19, 2015 at 12:00 pm

    john

    si e gresit cumva atata vreme cat NESILITA de nimeni faca politica si jocurile militare si nu numai ale americanilor care URASC si tintesc Rusia?
    Sau Rusia NU ARE VOIE sa se apere daca TEMBELII si BICISNICII care o ameninta prin situarea lor pro-americana explicita si agresiva sunt…..romani??_____vezi Deveselu „scut antiracheta” pe care TOATE tarile din NATO invecinate noua sau Rusiei L-AU REFUZAT !!! si toata PROPGANDA nesimtitia,MINCINOASA, agresiva si sustinuta impotriva Rusiei promovata in Romania de cei care vor sa-i arunce pe manipulatii lor romanii cretini in foc in linia intai ca o CARNE DE TUN PROASTA

    cine se face frate cu dracu se DESPARTE de Dumnezeu si CADE sub parda consecintelorALEGERII sale LIBERE…. FOCULUI(iadului sau…) !

    bai judecati judecata dreapta ca daca MAINE va trimit amerlocii inarmati cu puscoace expirate sa dati cu boambe in rusi o sa credeti ca sunteti in „razboul de aprarea a parieriei” de invadatorul rus ….
    amercolcii JAVRELE slugarnice alesionistilor asta va vor face, ca stapanii lor din iad URASC TOTI ortodocsii intai ..si apoi toti oamenii punandu-i sa se omoare intre ei ca indracitii!

    sa nu va treziti AZI/MAINE CARNE DE TUN si sa UCIDETI in razboi NE-binecuvantat ( singur apararea tarii si neamului de nvadatorii care i-ar pune mantuirea si credinta in pericol sunt binecuvantate de Biserica) FRATI INTRU HRISTOS luptand de partea DUSMANILOR LUI HRISTOS !!!…si parandu-va ca faceti lucru „bun”…si „vitejesc”

    Apreciază

   • el said, on Decembrie 19, 2015 at 1:06 pm

    john

    nu cumva a devenit tinta Romania DUPA ce au construit „patriHotii” Deveselu amerlocilor care AMENINTA Rusia?
    nu ti se pare NORMAL sa se apere Ruisa ca tara AMENITATA? au crezi ca deveselu e de decor? si propaganda antirusa sustinuta, agresiva si mincinoasa CE vadeste? „nevinovatia” romanilor?

    Apreciază

   • john said, on Decembrie 20, 2015 at 1:35 pm

    @ el si nikodim,NU! dE CE NU-I INTREBATI VOI PE CEI INDRITUITI?

    Apreciază

   • el said, on Decembrie 20, 2015 at 7:11 pm

    john

    nu am inteles la care dintre intrebari raspunzi tu cu NU !
    pararea mea e ca daca Romania facejocurile murdare ale DUSMANILOR LUI HRISTOS americani si cei care stau in spatele lr si ii mana si a aliatilor lor eretici si ataca FRATI INTRU HRISTOS rusi ISI VA LUA PE DREPT RASPLATA !
    sa nu crezi ca o sa le apere curul romanasilor tembeli cand vor fi ZDROBITI de rusi amerlocii sau alti DUSMANI ai Lui Hristos !
    si sa nu caraiti ca ar fi nedreptatiti sa fie SPULBERATI de unii care nu fac decat sa se apere cand sunt incoltiti si aceia(rusii) vor duce si inaintea lui Hristos un razboi binecuvantat caci DE APARARE !

    asa ca sa ia aminte fiecare la sine….sa nu moara ca un prost si in lupta de partea DUSMANILOR Lui Hristos !
    eu asta am vrut sa spun ,apoi fiecare e liber sa-si gaseasca „justificari” la ORICE !

    stiind de la Sf Ap Pavel ca „toate ne sant ingaduite dar NU TOATE ne sunt de FOLOS” !

    Apreciază

 4. nikodim said, on Decembrie 18, 2015 at 11:17 pm

  Pentru ce ne isterizam ca atenteaza iar rusii la saracia noastra de ceas si de palton si la porcul din cotet?
  A devenit Tara tinta asa pur si simplu, ca li s-a pus rusilor pata neagra pe Deveselu din senin si s-au hotarat ei ca in viitor sa-l distruga nuclear? Nu cumva Tara s-a facut tinta cu buna stiinta de catre (i)responsabilii din conducere? Cand s-a pus piatra de temelie a „scutului” de catre base si patronii sai din „axa” anglosaxono-romana, nu se stia ca scutul este impotriva rusilor, mai ales ca aia au tot avertizat in sensul asta si au cerut garantii juridice(pe care evident ca nu le-au primit) ca scutul nu va fi folosit impotriva lor? Sistemele anti-racheta de la Deveselu folosesc aceleasi lansatoare verticale universale de tip mk-41 din care se pot lansa pe langa rachetele anti-racheta si rachetele de croziera sol-sol „tomahawk”. Defapt posibilitatea asta ii deranjeaza pe rusi. Daca ne-am asumat rolul asta, desenandu-ne singuri cercuri pe piept, ce ne mai lamentam ca suntem tinte? Luptam asa cum ne-am asumat constienti rolul de tinta si gata!
  In caz de conflict, oricum prajiti vom fi prima data noi, nu „aliatii” nostri din axa anglosaxona. Daca situatia va deveni critica intr-un eventual razboi Nato-Rusia, si rusii vor reusi sa se scoata din omorul general cu potentialul economico-militar inca capabil de riposta, anglo-americanii nu-si vor risca pielea si se vor retrage de aici negociidu-si cumva viata si prosperitatea proprii, netinand cont de interesele unor slugi de unica folosinta ca noi, ca altceva nu suntem pentru ei, sa fim totusi realisti. Ei se vor replia iar noi vom ramane cu rusii aici geografic alaturi, asa cum am fost mereu de peste 1000 de ani. Cum vom trage ponoasele atunci, nu vrea sa stiu. Cu turcii care au doborat avionul rusesc in Siria s-a folosit aceeasi logica de confruntare in care anglosaxonii scot castanele din foc cu mana altora.
  (i)responsabilii nostri, responsabili de situatie vor fi atunci, la razboi, prin insulele Tahiti si nu le va pasa de Tara cum nu le-a pasat niciodata. Trist este insa ca sunt foarte multi dintre noi astia simpli care se complac in situatia asta de subordonare neconditionata, de la nivelul civilizational, de parca noi am fi ultimii salbatici care am fost fericiti de „supra-oamenii albi” occidentali care ne-au dat (pe bani grei, nu degeaba) uniforme si avioane f-16 SH si pana la auto-injosiri de genul declaratiilor unor „alesi” cum ar fi primarul de la Mihail Kogalniceanu care acum cativa ani declara ca era foarte multumit ca „fetele din localitate ii asteapta cu nerabdare pe bravii soldati americani”. Nu-i pot uita fatza nemernicului ala slugarnic si altor iude mizerabile ca el!
  TE INTREBI DACA TARA ASTA MAI ARE VREO SANSA cu asemenea oameni!!! Poate s-o gasi ceva constiinta de Tara printre cei de-ai nostri cu „ochii albastri” care ne monitorizeaza, fara sa-i vada patronii de afara???

  Apreciază

  • Mirela said, on Decembrie 20, 2015 at 11:32 pm

   Poate că bombele ruseşti zburând peste capul nostru vor fi modalitatea prin care ne vom mântui mai mulţi. De frică, se mai întorc unii la Dumnezeu, cum s-a văzut şi din exemplul acelei fete atee de la Colectiv care, văzând moartea cu ochii, L-a rugat pe Dumnezeu să o ajute să scape. Căci, de bunăvoie, nu-L căutăm pe Dumnezeu şi nu vrem să ne îndreptăm vieţile, ci căutăm justificări, scăpări, suberfugii pentru a continua să ne îndulcim cu păcate/patimi, în nepăsare de El.
   Câţi ştiau de la marii duhovnici şi sfinţi că trebuie să nu ia documente cu cip, dar câţi le-au refuzat? Oare nu sunt mulţi care au luat cardul de sănătate din laşitate extremă, trădându-l pe Dumnezeu chiar fără să fie deloc bolnavi? Oare preoţii care l-au acceptat (dintre care unii îndrăznesc chiar să-i desconsidere pe cei care refuză astfel de acte) nu au aflat avertismentele marilor duhovnici? Nu le-au înţeles, sau, din iubire de lume şi din mândrie, s-au crezut mai deştepţi şi au îndrăznit să-i contrazică, pentru a-şi păstra viaţa bună şi privilegiile?
   Deci, cred că bombele ar putea fi calea prin care unii să se întoarcă la Dumnezeu cu umilinţă, iar alţii să fie opriţi din a se adânci în prăpastia pierzării. Căci, când vor vâjâi bombele, nimeni nu va mai cuteza să spună, ca despre actele biometrice: care e pericolul?
   Altfel, dacă nu ne va „obliga” Dumnezeu să ne mântuim prin focul războiului, câţi dintre cei cărora le va da Dumnezeu zile vor căuta să se ascundă în peşteri şi în crăpăturile pământului?

   Apreciază

 5. mihai444 said, on Decembrie 19, 2015 at 12:35 am

  Azi, Romania joaca acelasi rol pe care la avut Cuba in anii 60, doar ca in sens invers.Think 😉

  Apreciază

 6. nikodim said, on Decembrie 19, 2015 at 12:00 pm

  mihai444,
  Chiar asa? Ce bine ar fi macar asa sa fie! Deci cine ar fi la noi „Fidel Castro in sens invers”? Salam, Gutza, cupletele de cumetri Teodor Melescanu&Fane Spoitoru’, sau Base&Mondialu’, sau autointitulatii”burgheji de Baragan” fratii Camataru?
  Realitatea este ca Tara este intr-o situatie mai injositoare decat in anii 1940 cand era carpa de lustruit cismele nemtilor si dupa 1945 aceeasi carpa a bolsevicilor. Acum s-ar parea ca suntem o carpa de sters la fund a intregii „comunitati internationale civilizate”. E o „onoare”…

  Apreciază

  • mihai444 said, on Decembrie 20, 2015 at 12:03 am

   in sensul ca ne folosesc.o superputere ameninta o alta superputere aducand arme sofisticate in chiar coasta ei. si daca ne gandim ca in Deveselu americanii pot aduce pe shestache focoase nucleare,da, suntem exact Cuba din anii 60′.

   Apreciază

   • mihai444 said, on Decembrie 20, 2015 at 12:05 am

    apropo: ce spunea Ioanichie Balan prin 97′? exista si o filmare pe youtube. PREVEDEA ce vor aduce obezii in Romania: arme sofisticate.

    Apreciază

 7. NIMENI said, on Decembrie 19, 2015 at 6:59 pm

  saccsiv,
  Se intampla ceva cu clipul asta, nu se mai vede nimic, ieri l-am vazut si era ok!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: