SACCSIV – blog ortodox

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 24, 2015

Iat-o pe senatoarea Nancy Schaefer:

Nu mai e. Au sinucis-o …

Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii”. Dar se intampla peste tot si nu doar crestinilor si se va intampla si in Romania. Fratilor, NE VOR LUA COPIII. Grupati-va, mobilizati-va, actionati:

Oameni buni, defapt problema este ca tot sistemul nu e doar corupt, ci e profund satanic, de la lucratorii sociali pana la politisti si judecatori. Copii sunt efectiv rapiti pentru a fi dati spre adoptie cuplurilor de homosexuali care platesc bani grei sau mai rau pentru ritualuri satanice, unde sunt violati si chiar omorati. Tot vestul este efectiv condus de satanisti pedofili. Sunt efectiv mii si mii de cazuri in toata lumea, cele mai multe in SUA, Anglia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia. A aparut chiar si un documentar pe tema asta disponibil aici http://medicalkidnap.com/2015/07/21/child-sex-trafficking-through-child-protection-services-exposed-kidnapping-children-for-sex/ site dedicat rapirilor „medicale”. Eu personal nu pot decat sa sper ca va veni mai repede Iisus Hristos sa sfarseasca aceasta lume decazuta dar in acelasi timp imi doresc sa mai am ani de pocainta (ce paradox!).

Si inca un link pe tema asta http://www.thecommonsenseshow.com/2014/05/18/your-child-is-not-safe-from-the-global-elites-child-trafficking-rings/

Acum cum putem sa strigam noi in gura mare aceste adevaruri fara sa fim luati in deradere sau sa fim etichetati ca nebuni???

Au asasinat-o dupa ce a facut aceste dezvaluiri! De pe Wikipedia:

Schaefer died at her home near Turnerville, Georgia in Habersham County on 26 March 2010 along with her husband of 52 years, Bruce Schaefer. Police concluded the deaths to have been a murder–suicide perpetrated by her husband.[2][8][9] Before her death, she published and promoted the report „The Corrupt Business of Child Protective Services”,[10] leading to conspiracy theories surrounding her murder.[11] Upon her death, fellow State Senator Ralph Hudgens eulogized her as „almost like a rock star of the Christian right”.[7]

Scuze am scris mai sus ca e documentar dar nu e documentar e interviu insa e foarte interesant si merita vazut. Cica in Los Angeles, din 5000 de copii luati de la familii, aproap 600 au fost omorati sau au murit in casele unde au fost pusi. Iar 1000 de violatori condamnati au fost aprobati ca parinti adoptivi, si asta numai in Los Angeles! Va dati seama ce se intampla in America… Dumnezeule mare mi se face rau

Comentariu saccsiv:

   Asadar sotul a ucis-o dupa care sinucis …

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Schaefer Nancy Smith Schaefer (28 June 1936 – 26 March 2010) a fost senator American intre 2004 si 2008. Publicarea raportului The Corrupt Business of Child Protective Services” a costat-o postul de senator. Era pro life si anti casatorie intre homosexuali.

Iat-o si intr-un interviu cu Alex Jones:

   Cititi va rog si:

Senator Nancy Schaefer: Did her Fight Against CPS Child Kidnapping Cause her Murder?

Alti curajosi care au platit cu viata:

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

IN ACEEASI LUNA au mai murit cinci medici asociati cu doctorul anti vaccin impuscat in piept

ALTUL? David Crowley, regizorul filmului GRAY STATE, a fost sinucis impreuna cu sotia si fiica?

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copiii …

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Jerome Corsi: A fost JOHN F. KENNEDY prima victima a Noii Ordini Mondiale?

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Nu l-au iertat ei pe Bobby Fisher …

Congressmanul Lawrence Patton McDonald LUPTA IMPOTRIVA NOII ORDINI MONDIALE. Sovieticii au doborat in 1983 zborul de pasageri KAL007 pentru a-l elimina?

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

Audio – FOARTE IMPORTANT: Ioan Vladuca despre Sfintele Noi Mucenite romance Daniela (2004) si Heruvima (1998)

 

114 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd(2d) said, on noiembrie 24, 2015 at 9:37 pm

    Ia uite aici. Reclama la cip. Suntem martorii inceputului.

    Apreciază

  2. picasso said, on noiembrie 24, 2015 at 10:09 pm

    Iata cum trag asupra soldatului … O sa iasa rau !

    Apreciază

  3. el said, on noiembrie 24, 2015 at 10:12 pm

    ce cumplit, copiii au ajuns jertfe dracesti, abuzati sexual si ucisi ritaulic doar pentru simpla lor nevinovatie fireasca….lume dementa al carei SFARSIT a venit !
    IATA ! e gata, suna trambitele razboiului… ma bucur ca i se pune capat acesti lumi marsave !

    Apreciază

  4. el said, on noiembrie 24, 2015 at 10:28 pm

    NU degeaba Sfinti contemporani ca Sf Kucsa al Odesei sau parintii din filmele „sarea pamantului” NU mai dezlegau la insurat/maritat in asemnea vremuri antcristice…. VAI de copii unora ca acestia si VAI de ei daca ii vor aduce pe lume doar ca sa-i faca sa ajunga jerftele satanei si material de abuzat al indracitilor!
    MULTA jerfta se cere azi de la parintii trupesti ca sa isi mantuiasca copiii nevarstnici si sa-i scoata din ghearele satanei , iar cei care nu sunt in stare sa-si asume asemenea JERTFA mai bine le-ar fi sa se abtina de la asumarea unor poveri PESTE puterile lor. iar noua tuturor cred ca ni se cere sa aparam/ajutam cat putem pe acesti nevinovati fragili si vulnerabili : copiii !

    Apreciat de 1 persoană

  5. andrei-d said, on noiembrie 24, 2015 at 11:05 pm

    „el”,

    Mai am un singur cuvant si promit sa ma retrag fara calomnii si pentru limbajul de astazi iti cer scuze, una la mana ca suntem crestini si a doua ca e si post.
    Primul cuvant e ca oricat ai sustine tu ca “pruncii nebotezati merg in iad” Biserica e de alta parere, ca vrei sau nu. Primul exemplu sunt cei 14 000 de „prunci care erau in Betleem si in toate hotarele lui, de doi ani si mai in jos…” (Mt 2, 16) ce au fost omorati din porunca necredinciosului imparat Irod. Ei sunt sunt mucenicii lui Hristos si Biserica ii numara in randul sfintilor. Asta nu o sa-ti explicit niciodata „de ce?” daca ramai in continuare in parerea ta.
    Hristos spune: „in casa Tatalui Meu multe locasuri sunt” (In. 14, 2). Unde anume va gasi alinare sufletul pruncului nebotezat nu putem sti, dar langa cei 14000 omorati de Irod se pot duce mai lesne decat in iad. Si sigur nu erau botezati, caci erau poate mai mari si decat Hristos-Dumnezeu (ca Om ma refer).
    Uite-i: http://www.doxologia.ro/sfintii-14000-de-prunci-ucisi-din-porunca-lui-irod 🙂

    „Oare femeia uita pe pruncul ei si de rodul pantecelui ei n-are ea mila? Chiar cand ea il va uita, Eu nu te voi uita pe tine.” (Isaia 49, 15)

    Daca cineva e de alta parere, atunci rugati-va pentru mine! „… ma urgisesc eu pe mine insumi si ma pocaiesc in praf si in cenusa” (Iov 42, 6). Doamne ajuta si iertati-ma va rog!

    Apreciat de 1 persoană

    • doareu said, on noiembrie 25, 2015 at 1:18 am

      andrei-d

      Nu mi-ai scris mie, dar imi permit sa-ti raspund…

      Daca tu sustii ca pruncii nebotezati merg in rai, eu te intreb, cum ramane cu „de nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va intra in Imparatia Cerurilor?”
      Sau de ce se spune, ca la vreme de mare nevoie, daca pruncul nou-nascut este in pericol de moarte, orice om (cred ca trebuie sa fie ortodox, dar nu intru in detalii de genul asta acum) poate savarsi botezul, in forma sa cea mai simpla, prin afundarea pruncului respectiv in apa de 3 ori, si rostind formula „Se boteaza robul / roaba lui Dumnezeu „numele” in numele Tatalui. Amin. (prima afundare) Si al Fiului. Amin. (a doua afundare) Si al Sfantului Duh. Amin. (a treia afundare)”? Iar daca va trai totusi copilul, preotul va continua randuiala Botezului, insa nu va repeta aceasta parte, deoarece orice om poate fi botezat o singura data. Deci, de ce a dat Biserica o asa dezlegare, si atata putere duhovniceasca oricarui om in caz de mare pericol, daca copiii se pot mantui si nebotezati?

      Acei prunci despre care tu vorbesti, sunt mucenici, pentru ca si-au dat viata pentru Hristos, chiar fara voia lor, pentru ca Irod voia sa-L omoare pe Hristos, si in nebunia lui, a omorat toti copiii pana la 2 ani, pentru a fi sigur ca nu va scapa cel pe care voia sa-L omoare cu adevarat. Si pe vremea aceea, Hristos nu instituise Botezul, ei, ca si dreptii Vechiului Testament, s-au mantuit fara sa aiba parte de Botez, pentru ca pur si simplu nu exista ca taina in vremea aceea – pe atunci exista taierea imprejur, care insa nu se poate compara cu Botezul, ca si taina.

      In vedenia Sfantului Nifon despre judecata de apoi, ni se spune: „Dupa acestia a intrat marea multime de pagani, care nu au cunoscut legea lui Hristos, dar din fire au tinut-o, ascultand de glasul constiintei lor. Multi straluceau ca soarele de nevinovatia lor si curatia lor si Domnul le-a dat Paradisul si cununi luminoase si impletite cu trandafiri si crini. Dar pentru ca au fost lipsiti de Dumnezeiescul Botez erau orbi. Pentru ca Sfantul Botez este lumina si ochiul sufletului. Si nu vedeau deloc slava lui Dumnezeu. De aceea cine nu este botezat, desi mosteneste bucuria Raiului si simte ceva din mireasma si dulceata lui, nu vede nimic.” Se poate ca acesti copii, nebotezati, sa intre in aceasta categorie, insa nu stim sigur daca este asa sau nu.

      „Oare femeia uita pe pruncul ei si de rodul pantecelui ei n-are ea mila? Chiar cand ea il va uita, Eu nu te voi uita pe tine.” (Isaia 49, 15).
      Pe TINE nu pe el, pe prunc. Aici in nici un caz nu se vorbeste despre mantuirea pruncilor, ci despre marea mila si purtare de grija a lui Dumnezeu, care ne iubeste mai mult decat isi iubeste o mama copilul.

      Oricum, discutiile astea despre cine se mantuieste si cine nu mi se pare ca se aseamana cu intamplarea povestita in Pateric la Avva Zinon: „Au venit niste fraţi la el şi l-au întrebat, zicând: ce înţelegere are cuvântul acela ce este scris în cartea lui Iov: şi cerul nu este curat înaintea Lui? Şi răspunzând bătrânul, a zis lor: au lăsat fraţii păcatele lor şi cercetează pentru ceruri. Însă tâlcuirea cuvântului aceasta este: de vreme ce numai El este curat, pentru aceasta a zis: şi cerul nu este curat.” Asa ca mai bine ne vedem de lucruri mai importante pentru noi si pentru mantuirea noastra.

      Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 11:14 am

        Doareu,
        Ma bucur mult ca am luat un dialog. Asa acum te rog sa citesti si tu cu atentie si o sa-ti raspund pe rand. In primul rand vreau sa te intreb de ce esti partinitor in Vechiul Testament spunand ca doar pruncii taiati imprejur (iudei) se pot mantui, cand Pavel spune “Caci nu este partinire la Dumnezeu”? (Romani 2, 11) si iarasi tot Pavel zice ca “Iata eu, Pavel, va spun voua: Ca de va veti taia imprejur, Hristos nu va va folosi la nimic.” (Galateni 5, 2)

        Nu ai citit ce spune Apostolul: “Caci, cand paganii care nu au lege, din fire fac cele ale legii, acestia, neavand lege, isi sunt lorusi lege, ceea ce arata fapta legii scrisa in inimile lor prin marturia constiintei lor si prin judecatile lor, care ii invinovatesc sau ii si apara, in ziua in care Dumnezeu va judeca prin Iisus Hristos, dupa Evanghelia mea, cele ascunse ale oamenilor.” (Romani 2, 14-16)

        Iar Sf. Ioan Gura de Aur talcuieste acestea: “«Nu indepartez legea, zice, dar si de aici (din legea naturala) indreptatesc neamurile». Ai vazut cum el surpand credinta Iudeilor, nu da nici un motiv contra sa ca necinstind legea, ci din contra laudand-o, ba inca laudand-o si inaltand-o mul? Cand el vorbeste de fire (din fire fac ale legei) spune de cugatarile cele izvorate de la natura. Asadar pe acestia apostolul ii arata mai buni decat dansii, si cu atat mai mult cu cat neprimind nici o lege scrisa, ei s-au aratat mai buni si fara o asemenea lege, cu care iudeii cred ca prisosesc neamurilor. «Tocmai de aceea sunt de admirat, zice, ca neavand nevoie de lege, ei au dovedit ca fac toate ale legii, atintindu-si cugetele lor la fapte, si nu la litera legii». Aceasta o si spune el prin urmatoarele: «Care arata fapta legei scrisa intru inimile sale, impreuna marturisindu-le lor constiinta lor, si cugetele lor parandu-se intre sine, sau si dansu-si raspuns de indreptare in ziua cand va judeca Dumnezeu cele ascunse ale oamenilor dupa Evanghelia mea prin Iisus Hristos.» (v. 15, 16) Vezi cum iarasi le-a pus de fata acea zi infricosata si le-a infatisat-o ca fiind apropiata, zguduindu-le cugetul si aratandu-le ca mai cu seama acestia trebuie a fi cinstiti, care si fara lege s-au silit a face cele ale legii?” (Omilia IV la Romani, pag. 66-67)

        Deci Sf. Apostol si Sf. Ioan arata ca Elinul (paganul) e mai superior decat Iudeul, dar nu spune pe fata sa nu provoace pe iudei. Asadar cum poti sa spui ca pruncii taiati imprejur se pot mantui iar cei pagani nu, de vreme ce Pavel a aratat ca nu e partinire si nici pruncii cei 14000 nu erau constienti de acea jertfa?

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 11:15 am

        saccsiv,
        posteaza doar al doilea acomentariu te rog.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 11:20 am

        saccsiv,
        al doilea te-am rugat, ca are si sursa la omilie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 25, 2015 at 12:08 pm

        andrei-d

        M-ai rugat, dar trebuia sa mai fiu si la calculator. E bine acum?

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 12:35 pm

        Iertare.
        Da, multumesc.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:50 pm

        pe asta daca-l violeaza norvegienii si-l omoara unde ajunge saccsiv? Exact, TOT IN RAI!!! 🙂

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:52 pm

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:54 pm

        Si pe avortati TOT HRISTOS II IA la Parusie!!! Caci sunt icoane vii ale chipului Lui!!!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:59 pm

        „În vremea aceea, răspunzând, Iisus a zis: Te slăvesc pe Tine, Părinte, Doamne al cerului şi al pământului, căci ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi pricepuţi şi le-ai descoperit pruncilor.” Matei 11, 25

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 9:00 pm

        „În acesta ceas, El S-a bucurat în Duhul Sfânt şi a zis: Te slăvesc pe Tine, Părinte, Doamne al cerului şi al pământului, că ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi de cei pricepuţi şi le-ai descoperit pruncilor. Aşa, Părinte, căci aşa a fost înaintea Ta, bunăvoinţa Ta.” Luca 10, 21

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 9:01 pm

        „Deci, de vreme ce pruncii s-au făcut părtaşi sângelui şi trupului, în acelaşi fel şi El S-a împărtăşit de acestea, ca să surpe prin moartea Sa pe cel ce are stăpânirea morţii, adică pe diavolul” Evrei 2, 14

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 9:05 pm

        „Arătarea cuvintelor Tale luminează şi înţelepţeşte pe prunci.” Psalm 118, 130
        Auzi frate „el”??? Pe prunci, si iarasi „Şi a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.” Matei 18, 3
        Deci PRUNCII MOSTENESC prin nevinovatie si puritate RAIUL, AUZI el? Sau tu esti un Irod doi!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 9:12 pm

        Uite saccsiv cum SE ROAGA PRUNCII IN PANTECE:

        În cartea Viața Sfîntului Serghie de Radonej. Teologul Sfintei Treimi, apărută la Editura Arca Vieții în anul 2000, la pagina 15 se relatează următorul episod:
        ”Odată, pe cînd copilul se afla în pîntecele maicii sale – se petrecea într-o zi de duminică – maica sa veni, ca de obicei, la biserică, în timpul cîntării Sfintei Liturghii. Și stătea în pridvor împreună cu alte femei; iar cînd toată lumea aștepta în tăcere să se înceapă citirea Sfintei Evanghelii, deodată pruncul începu să strige în pîntecele mamei sale, încît mulți s-au speriat de acel țipăt, de această preaslăvită minune săvîrșită de prunc. Și din nou, înainte de a se începe cîntarea Imnului Heruvic, adică ”Cei ce pe Heruvimi”, deodată pruncul începu a striga tare a doua oară din pîntecele maicii sale, mai tare ca prima dată, astfel încît glasul său se răspîndi în întreaga biserică, şi maica lui stătea îngrozită, iar femeile care erau în faţă se întrebau cu nedumerire şi spuneau în sinea lor: “Ce va fi cu pruncul acesta?”. Iar cînd preotul rosti “Să luăm aminte, sfintele sfinţilor!”, pruncul strigă din nou cu glas tare, a treia oară. maica lui, de spaimă, aproape că se prăbuşi la pămînt şi, înfricoşîndu-se, începu să plîngă încet, cu mare cutremurare. celelalte femei cucernice se apropiară de ea şi o întrebară: “Nu cumva ai la sîn un copil înfăşat, că i-am auyit ţipătul de prunc, răsunînd în întreaga biserică?”. Ea însă, neputînd a-şi înăbuşi lacrimile, aproape că nu putea vorbi şi le spuse atît: “Căutaţi în altă parte, eu nu am niciun copil”. Ele mai iscodiră, mai întrebară care pe care, dar nu găsiră nimic. Şi iarăşi veniră la ea, spunîndu-i: “Am căutat în toată biserica şi nu am găsit pruncul. Cine să fie pruncul care a ţipat?”. Iar maica sa, nefiind în stare să tăinuiască cele întîmplate, despre care acum era întrebată, le răspunse: “Nu am prunc la sîn, cum credeţi voi, ci am în pîntece un făt nenăscut. El este cel care a ţipat”. Atunci femeile i-au spus: “Cum poate avea glas un făt nenăscut, aflat în pîntecele maicii?”. Iar ea le-a răspuns: “Şi eu m-am mirat de aceasta, m-a cuprins înfricoşarea şi tremur, neînţelegînd cele ce s-au petrecut”.

        http://edituraarcainvierii.blogspot.ro/2009/01/inteleptul-epifanie-sfntul-serghie-de.html

        Acum CAUTA hulitorule „el” si VEZI, e adevarat sau inca te mai tine diavolul de inima sa osandesti pruncii?

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 26, 2015 at 4:35 am

        andrei-d

        Ai plecat de aici:

        Fara suparare, „crestinii” nu sunt cumva romano-catolici?
        Tin sa reamintesc ca si mirenii sunt sub anatema cum spune Sf. Marcu al Efesului: „…Preoţii catolici nu sunt preoţi, fiind sub incidenţa hotărârilor canonice ale sinoadelor ecumenice. „Episcopii voştri [ai latinilor] şi clericii nu mai sunt nici episcopi, nici clerici, fiind caterisiţi de atâtea şi asemenea sinoade, iar mirenii sunt sub anatemă şi afurisenie” (349 – Despre adăugirea din Simbolul de credinţă, PO 17, p. 282).”

        https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/22/sistem-satanic-norvegia-unui-roman-i-au-luat-copiii-deoarece-parintii-si-bunicii-sunt-crestini-radicali-si-isi-indoctrineaza-copiii-dar-se-intampla-peste-tot-si-nu-doar-crestinilo/#comment-293078

        Dupa 6 comentarii scriai:

        Nu frate Vasile, sincer nu sunt bine.
        Cand am cerut putina mila pentru tinerii din colectiv le-ai scos la vedere pana si ultima patima, iar acum plangem pentru romanul sectant caruia i s-a luat copilul. Am o intrebare, tinand cont ca inafara Bisericii nu exista har si nici Duhul Sfant nu actioneaza (spre mantuitre):
        Atunci tinerii/familia de romani de care ai scris nu cumva traiau in DESFRANARE? Caci am vazut la articole mai in urma ca nicio taina nu e valabila inafara Bisericii, asadar familia de care ai scris traia NECUNUNATA, deci in curvie, pacat grav inaintea lui Dumnezeu dupa cum si tu ai spus. Atunci cum sa nu ma supar cand aia tineri de paispe ani erau curvari si astia sunt „sarmani”?
        Iar daca ai de gand sa-mi dai si un spam macar sa ma anunti

        https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/22/sistem-satanic-norvegia-unui-roman-i-au-luat-copiii-deoarece-parintii-si-bunicii-sunt-crestini-radicali-si-isi-indoctrineaza-copiii-dar-se-intampla-peste-tot-si-nu-doar-crestinilo/#comment-293173

        Iar acum ai ajuns unde se vede.

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 26, 2015 at 11:06 am

        Adevarat saccsiv.
        Dar reciteste ce am scris si pe cine am dat vina, pe parinti nu pe copil/prunc. Acela daca moare in cele mai murdare intamplari, deoarece e lipsit de aparare si sufera atatea e mucenic!
        Am zis „Atunci tinerii/familia de romani de care ai scris nu cumva traiau in DESFRANARE” nu ca pruncii/copiii merita ce li se intampla.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 26, 2015 at 11:15 am

        andrei-d

        Deci e bine ca lupta impotriva rapirii copiilor de catre SISTEM?

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 26, 2015 at 11:28 am

        Da. Dar daca ai dragoste pentru o familie careia i s-a luat copilu, ai dragoste si pentru tinerii rockeri care se inchinau satanei. Nu erau cei mai pacatosi precum nici Sodoma si Gomora nu erau mai pacatoase in viziunea lui Hristos cand certa si mustra cetatile Horazin sau Betsaida. Cat timp nu e vorba de marturisirea credintei caci cunoaştem pe Cel ce a zis: „A Mea este razbunarea; Eu voi rasplati”, nu se cuvine sa sarim in ajutor pentru unii iar pe altii sa-i judecam. De la asta am plecat. Pana si cuviosul Serafim Rose a spus ca din acei rockeri si satanisti multi vor iesi mucenici ai lui Hristos (evident nu aia din colectiv) dar ce chinuri au avut partem un iad inainte de iad eu nu pot concepe pe unii ca „el” care le baga cutite in inima si dupa moarte.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 26, 2015 at 11:34 am

        Iar legat de prietenii/tovarasii de la colectiv, daca vrei poti sa confirmi ca nu am absolut nici o legatura, eu fiind din alta zona a tarii. Gandeste-te ca fiind vremuri grele nu toti ne vom mantui, iar din cei ce i-au acuzat pe satanisti au sa le ia locul, poate mult mai rau. SA NU FIE, dar la cata inima au sa nu fie lepadati de harul Duhului Sfant cand spune „Purtati-va sarcinile unii altora si asa veti implini legea lui Hristos.”

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 25, 2015 at 12:59 pm

        andrei-d

        esti IREMEDIABIL ERETIC !
        e INUTIL sa se discute cu tine caci dracul te are prizonier !

        „Deci Sf. Apostol si Sf. Ioan arata ca Elinul (paganul) e mai superior decat Iudeul, dar nu spune pe fata sa nu provoace pe iudei”_______ EREZIE ! Faptele FIRII CAZUTE omenestí NU mantuiesc pe nimeni ! si „virtutile” paganilor/ereticilor sunt NIMIC FARA Hristos !
        tu iti dai seam ce EREZII si HULE CUMPLITE afirmi aici ? si ce alte si mai CUMPLITE erezii decurg de aici???

        nimic nu intelegi, NU VREI caci mintea ta trufasa si ORBA se incapataneaza DOAR catre IAD !

        calatorie placuta ! Iadul este destinatia celor care gandesc si cred asemnea RATACIRI !

        ERETICULE !

        mergi la rock si la emo ca nu e nimic de capul tau, mai rau te vei OSANDI ca aceia care NU cunosteau Scripturile si Sfintii ,
        cu Arie si Origen si cu TOTI ereticii si insleatii vei merge la un loc ca tu NU din nestiinta sustii EREZII ci din PARUTA ta „intelepciune” !!! ….ca si ei odinioara…

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 25, 2015 at 1:11 pm

        andrei-d

        „Ma bucur mult ca am luat un dialog. Asa acum te rog sa citesti si tu cu atentie si o sa-ti raspund pe rand. In primul rand vreau sa te intreb de ce esti partinitor in Vechiul Testament spunand ca doar pruncii taiati imprejur (iudei) se pot mantui, cand Pavel spune “Caci nu este partinire la Dumnezeu”? (Romani 2, 11) si iarasi tot Pavel zice ca “Iata eu, Pavel, va spun voua: Ca de va veti taia imprejur, Hristos nu va va folosi la nimic.” (Galateni 5, 2) „____

        s-au mantuit din IAD DOAR aceia care acolo au crezut propovaduirii lui Mesia de catre Drepti si Prooroci.
        dintre TOTI paganii si inchinatorii la idoli DI`NAINTE de Hristos s-au mantuit PRIN CREDINTA IN HRITOS , DOAR aceia care au aflat d eMesia si au crezut propovadurii din Iad/seol a Prorocilor.

        NU faptele lor bune LUMESTI i-au mantuit ci CREDINTA IN HRISTOS /Mesia cela astpetat !

        caci ” prin credinta IN DAR suntem mantuiti NU din fapte ca sa nu se laude nimeni ” ___ zice acelasi Sf Pavel in Epistolele lui.

        DUPA venirea lui Hristos si propovadire alui in lume NU sde mai mantuieste nici un pagan FARA Hristos plod sau „drept” dupa dreptatea omeneasca care e CARPA LEPADATA inaintea Lui Dumnezeu Creatorul si Rascumparatorul !

        Tu esti DEBIL sau crezi ca Duhul Sfant se contrazice doar pentru ca minte ata e damblagita de diavoul rastalmacirilor ?

        HULESTI cumplit pe Hristos ! Mantuitorul ! …”mantuind” diverse aberatzii gen plozi , pagani sau alte specimene care ti se par tie „drepte” FARA Hristos !

        debilule …. motanul meu e mai intelept ca tine ! si NU huleste !

        Apreciază

      • doareu said, on noiembrie 25, 2015 at 7:24 pm

        @andrei-d

        Eu nu sunt partinitor in Vechiul Testament, si n-am spus ca toti / doar pruncii taiati imprejur se pot mantui. Eu discutam cazul concret pe care l-ai dat tu, cu cei 14.000 de prunci ucisi de Irod, si atat. Am spus ca acestia, cei 14.000, s-au mantuit ca si mucenici, etc. (primul meu comentariu).

        Apoi am adaugat ca ei, cei 14.000, ca si dreptii Vechiului Testament – despre care stim ca s-au mantuit – s-au mantuit fara a avea parte de Taina Botezului, dar asta din cauza ca inca nu era instituita ca si Taina. Am spus ca atunci exista taierea imprejur, si am mentionat aceasta deoarece in momentul taierii imprejur, in a 8-a zi de la nastere, se punea numele pruncului in legea veche, la fel cum acum se pune numele la Botez. Si se considera ca din acel moment, pruncul (sau adultul, dar discutam de copii aici) intra, facea parte, din comunitatea iudaica, la fel cum in crestinism se considera ca de la Botez pruncul face parte din Biserica (bineinteles, este o mare diferenta intre cele doua). Insa acestea sunt singurele… asemanari, sau paralele intre obiceiul Legii Vechi si Taina Botezului din Legea Noua. Era probabil mai bine sa nu fi mentionat taierea imprejur deoarece se pare ca ai inteles gresit ceea ce voiam sa spun. Oricum, aceasta taiere imprejur nu era un inlocuitor al Botezului, ci era un legamant intre om si Dumnezeu, nu o Taina.

        Iar despre alti prunci eu nu m-am pronuntat definitiv, nici din Vechiul Testament, nici din Noul Testament, nici pagani, nici crestini, nici eretici. Am vorbit doar de acei 14.000, despre care tu mentionasei in primul tau comentariu. Am mai spus despre vedenia Sf. Nifon, unde se mentioneaza ca vor fi si pagani care se vor mantui, dar ATENTIE, care nu au cunoscut legea lui Hristos (nu care nu au vrut s-o cunoasca), dar din fire au tinut-o, si am zis ca s-ar putea sa fie si copiii nebotezati in aceasta categorie, dar nu stim sigur asta.

        Oricum, de ce te intereseaza atat de tare subiectul asta? Cunosti copii eratici, si vrei ca ei sa se mantuiasca? Roaga-te pentru ei. Te asigur ca vor avea enorm mai mult folos de pe urma rugaciunii tale decat de pe urma dispicarii firului in 4 pe forumuri.

        Ai vreo nedumerire referitor la posibilitatea mantuirii paganilor (daca ea exista)? Din nou, du-te si discuta cu un duhovnic, nu cu niste oameni in mare parte necunoscatori ale unor asemeanea lucruri profunde pe forumuri. Oameni care sa-ti dea raspunsuri lamuritoare la astfel de intrebari nu cred ca-i vei gasi pe internet.

        Altfel… esti ortodox (presupun), stii ce ai de facut pentru mantuirea ta, si a familiei tale, si a prietenilor tai, pune-te pe treaba, si nu mai cerceta daca ereticii / paganii se mantuiesc, care din ei, si cum. Noi avem invatatura Bisericii Ortodoxe dreptmaritoare, singura mantuitoare, si ale Sfintilor Parinti, si daca vrem sa ne mantuim trebuie sa aplicam aceste invataturi. Ca altii s-or mantui sau nu altfel, nu e treaba noastra. Daca Dumnezeu, „cu judecatile Lui cele necercetate, si prin caile Lui cele nepatrunse” (Romani 11, 33), hotaraste sa mantuiasca vreun pagan, asta stie El de ce o face, si este dreptul Lui, ca sa spun asa. Pentru ca si in vedenia Sf. Nifon, si in alte cateva locuri am mai gasit marturii despre unii pagani mantuiti. Insa noi nu putem lua aceste EXCEPTII, si sa le generalizam, nici sa ispitim legile date de Dumnezu prin Sfintii Sai, si cu atat mai mult sa avem NEBUNIA de a incerca sa cercetam judecatile Lui. Sfantul Ioan Gura de Aur spune, referitor la acest pasaj, ca Sf. Apostol Pavel „nu a spus cu neputinţă de înţeles, ci „de necercetat”. Iar dacă nu pot fi cercetate, cu atât mai mult nu este cu putinţă să fie înţelese.”

        Asadar lasa mantuirea si modul mantuirii altora in grija si la mila lui Dumnezeu, si tu ingrijeste-te de mantuirea ta, pentru care, ortodox fiind (presupun), stii ce trebuie sa faci.

        Apreciază

      • marian said, on februarie 5, 2016 at 8:03 pm

        de pruncii care nu stiu a discerne intre bine si rau, ca cei omorati de soldatii lui irod stie sa aiba grija Dumnezeu. Si parinte, e ceremonie horor ce prezentati cu privire la o anumita duminica cand o femeie ajunge la biserica, gravida fiind si in toiul slujbei pruncul incepe a striga din burta. Nici in filme nu vezi asa ceva. hai sa nu intrecem limita imaginatiei. ori vreti sa spuneti ca, dumneavoastra credeti ca pruncul poate gandi in burta. deja ma faceti sa ma intreb daca sunteti normal sau anormal.

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 25, 2015 at 12:52 pm

      andrei-d

      „teologule” cu mintea sparta, aca ai fi citit cu bagare de seama si inteles textul EXEMPLAR despre mantuzirea necredicniosilor” al Sf Ignatie Briancianinov ai fi aflatr si acolo raspunsul la semenea intrebari PUERILE !

      inca odata iti repet poate o intra si in capatana aceea a ta de gaza rastalmacitoare AXIOMA si DOGMA : NIMENI NU se mantuzieste FARA Hristos !! NIMENI !!!

      inainte de Hristos Dreptii si cei adormiti in nadejdea manturii si venirii lui Mesia ( Iisus Hristos) mergeau TOTI ____copii, plozi, adulti , drepti femei, barbati ____, ABSOLUT TOTI : INCLUSIV Sf Ioan Botezatorul si Proorocii ; Dreptii si Patrirhii ; Adam, Set, Noe, etc in SEOL !!

      Stii ce e ala seolul? daca nu pune mana pe carte la Vechiul Testament ca n-am timp de detalii.

      Deci si Sf Ioan Botezatorul si Pruncii cei mici ucisi de Irod IN NUMELE Lui Hristos Mesia si in nadejdea mantuirii prin Mesia au mers in SEOL. Adica la INTUNERIC, DEPARTE de Dumnezeu dar NU la chin din pricina faptului ca ASTEPTAREA NADEJEDEA lor era Hristos/Mesia cel Promis neamului ales si intregii omeniri.
      Nu se puteau elibera din iad/seol din cauza pacatului stramosesc( structurii lor ontologice stricate de Caderea lui Adam si pe care o mostenisera de la el) si pentru acesta a fost TRIMIS Fiul Tatalui in lume (cum marturiseti in stare de abureala a mintii la fiecare Crez) ca sa mantuieasca lumea sa o scoata din IAD!

      Dar cei adormiti in nadejdea lui Mesia ( deci NU TOTI PLOZII sau toti oamenii „buni”/ „virtuosi” dinafara neamului ales care era SINGURUL care avea atunci invataura cea adevrata despre Dumnezeu) PRIN NADEJDEA lor in Mesia NU erau dati prada diavolului care NU ii putuse castiga la el din pricina NEDEJDII lor BUNE de mantuire, din cauza PROMISULUI Mesia !
      Mesia / Numele Mesia a tinut totdeauna diavolul departe de omul LIPIT de Mesia = Iisus Hristos Cel descoperit la vremea randuita Lui neamului ales si intregii lumii !

      Asadar INAINTE de Hristos cei drepti si copii lor mergeau la seol sa astepte pe Mesia dupa promisiunea facuta de Dumnezeu neamului ales si NU erau chinuiti caci NADEJDEA lor de mantuire PRIN Mesia tinea diavolul departe de ei in seol , diavolul NU ii putea lua caci NU ii castigase robi lui dar ii avea vecini pentru PEDEPSA mortii si firea cea stricata mostenita de ei de la Parintele Adam si care NU mai era compatibila cu prezenta Lui Dumnezeu si cu Raiul/Imparatia Cerurilor.

      In Seol veneau pe rand Drepti si Prooroci adormiti si fiecare vestea despre Mesia dupa cuvantul Lui Dumnezeu dat lor.(vezi Rugaciunea catre Sf Ana de la sfarsitul Acatistlui SF Parinti Ioachim si Ana ,, care in mod „curios” in ultima vreme LIPSESTE de pe linkurile „evlavioase” cu acatiste si rugaciuni! ca dracul doar nu doarme, dorm crestinii TAMPITI !) Sf Ioan Botezatorul si Proorocii l-au proppodavdui si in seol pe Mesai si cei care au crezut lor la Invierea Domnului, asa cum arata si Icoana Inveriii Mantuirorul Hristos S-a coborat la Iad in Sambata Mare si a scos de acolo pe TOTI Dreptii adormiti in nadejdea Lui !!! ( Vezi Icoana Invierii cand in IAD TOTI astepata pe Mesia ELIBERATORUL care ii va scoate cu El din IAD si ii va duce la Raui cel Deschis de Invierea Sa !!!)

      Asadar si cei 30 000 Sfinti Prunci ucisi de Irod in NUMELE Lui Hristos au mers si ei in IAD/SEOL si au asteptat acolo cu Dreptii, Patrirahii si Proorocii pe Mesia Hristos care i-a scos si pe ei din Iad la Invierea Sa.

      vezi UNDE merge „dreptatea omeneasca” si „nevinovaitia PLOZILOR” adormiti in NADEJDEA sau NUMELE Lui Mesia Hristos ??? IN SEOL !

      asa merg si acum PLOZII nebotezati …. la BEZNA, DEPARTE de Fata Lui Dumnezeu pe care o vede DOAR omul cel nou RESTAURAT de Hristos prin Botez si mantuit !
      cum spun unii Sfintii copii morti nebotezati AI CRESTINILOR, NU din orice neam pagan hulitor de Dumnezeu sau inchinator la diavoli, merg intr-un loc fara chin dar si FARA prezenta Lui Dumnezeu deasemnea de care NU se pot imparasai caci NU au fost restaurati de Hristos.

      Ce se va mai intampla (dupa Judecata de Apoi ) ce va fi cand Veacul Viitor va dainui vesnic INCA NU s-a descoperit ! Teologia VEACULUI VIITOR vesnic inca NU s-a dat noua prin Sfinti decat vag si rudimentar.

      Omul RESTAURAT si MANTUIT , omul NOU dupa Chipul lui Hristos = Adam cel Nou va spori neincetat in unirea si legatura lui cu Dumnezeu in vecii vecilor

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 25, 2015 at 3:13 pm

        Troparul Sf Ioan Botezatorul

        „Glasul 2

        Pomenirea dreptului cu laude, iar ție destul îți este mărturia Domnului, Înaintemergătorule. Că te-ai arătat cu adevărat și decât proorocii mai cinstit, că și a boteza în repejuni pe Cel propovăduit te-ai învrednicit. Drept aceea, pentru adevăr nevoindu-te, bucurându-te bine ai vestit și celor din iad pe Dumnezeu Cel ce s-a arătat în trup, pe Cel ce a ridicat păcatul lumii și ne-a dăruit nouă mare milă.”___

        ….bine ai vestit SI CELOR DIN IAD pe Dumnezeu MANTUITORUL !… in IAD auzi?… si acolo S-a propovaduit Mesia inainte de venirea Lui in lume.

        si in seol au crezut oamenii in propovaduirea Lui Mesia si au auzit REVELATIA data de Duhul Sfant prin Profeti si Dreptii Vechiului Testament care TOTI au murit in NADEJEDEA /ASTEPTAREA venirii lui Meisa Mantuitorul.
        Acesta DRAPTA CREDINTA si NADEJDE in Hristos i-a mantuit pe aceia si NU „dreptatea lor omenesca” sau „virtutile” lor.

        Doar Sf Ilie si Sf Enoh NU au vazut Iadul !

        In rest TOTI cei DINAINTE de Hristos acolo au mers si acolo L-au asteptat pe El, pe Rascumparatorul si Mantúitorul.

        In IAD merg TOTI cei FARA Hristos indiferent de „virtutile” si „nevinovatia” lor caci spune Duhul Sfant noua:

        ” prin CREDINTA , ín DAR suntem mantuiti, NU din fapte ca sa nu se laude NIMENI !” Sf Ap Pavel ___

        Hristos si CREDINTA DREAPTA ( in Vechiul Testamnt DORA evreii o aveau) mantuiesc si NU faptele bune.
        Nici Maica Domnului NU s-a mantuit singura , Ea cea FARA de pacate , avea si ea faptura cea veche si stricata ontologic a lui Adam celui cazut = pacatul stramosesc !
        SI DUPA ce s-a pogorat Duhul Sfant peste Ea si a innoit-o a adus in lume pe Hristos.

        Fapta Ei buna care a covrasit Cerurile NU a putut FARA Hristos sa o mantuisaca ci doar i-a mijlocit venirea Lui, intai Ei Celei mai Bune Fapturi a Lui Dumnezeu care L-a primit si PRIN Ea si noua.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:01 pm

        Ai nevoie de un duhovnic sa-ti descifreze si sa intelegi textele pe care le citesti. Crede-ma, esti plin de mandrie si adevarul esti tu, nu Hristos.

        Apreciat de 1 persoană

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:42 pm

        sau asta tot in RAI AJUNGE

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:44 pm

        chiar si asta, HINDUS sa fie, asa prunc daca moare TOT IN RAI AJUNGE . Cearta-L si intreaba-L pe Hristos daca e sau nu adevarat, satano!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:47 pm

        iar pe asta daca-l UCIDE o lesbiana sau chiar daca-l OSANDESTE fratele „el” si sora Liliana si-l trimite in iad, Hristos TOT IN RAI IL IA!!!

        Apreciază

      • dorinbosancu said, on ianuarie 18, 2016 at 11:48 pm

        El o intrebare daca imi permiti.
        Unde se afla Sinul lui Avram locul in care a fost dus Lazar. Cel sarac?
        Multumesc

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 25, 2015 at 1:19 pm

      andrei-d

      „Daca cineva e de alta parere, atunci rugati-va pentru mine! „… ma urgisesc eu pe mine insumi si ma pocaiesc in praf si in cenusa” (Iov 42, 6). Doamne ajuta si iertati-ma va rog!”____ daca esti sincer atunci te-am iertat si ma rog pentru tine ( nu ca rugaciunea mea ar fi ceva „maret” ca sa te ajute ci ca asa ne cere Hristos ca sa ne poate El ajuta pe toti care-L chemamaFARA VICLESUG !) )

      si daca esti sincer imi retrag si eu cuvintele grele aruncate crezand ca esti rau voitor si incapatant in rataciri
      iarta-ma !

      sa stii ca nu am timp deloc, scriu ca un hot pe furis si pe apucate… dar nu pot sa las sa se spuna hule !

      Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:07 pm

        el,
        nu am zis niciodata ca a mers cineva in Rai pana la Hristos, dar dupa Inviere a luat dupa Dansul nu doar pe dreptii si proorocii si patriarhii Vechiului testament, ci si pe dreptii din neamuri care aveau legea morala. Nu spune Pavel ca cei ce nu au lege isi sunt lorusi lege? Si daca am aratat ca nu exista nici o diferenta si ca taierea imprejur e egala cu 0, atunci cum numai pruncii ucisi de Irod sa fie mucenici? Si cu ceilalti ce aveau legea morala ce s-a intamplat? Au mers in Rai, evident dupa inviere alaturi de Hristos!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:11 pm

        Eretic dar si PROST esti tu idiotule, unde am zis ca ereticii se mantuiesc fara Hriostos? Am zis ca PRUNCII ERETICULOR si ai paganilor si care vrei tu, care nu au facut nici un rau SE MANTUIESC. DA, sa mori tu de ciuda, IRODULE! Deja iti crapa teasta aia de nesimtire. Pruncii de 1 an, 2 merg in Rai, ca tu esti prea prost sa-ti dai seama ce faceai la varsta aia si Hristos te-a lasat sa JUDECI, dar mintea ta e ioio pentru draci!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:42 pm

        el,
        piei satana. Copilu asta daca moare acum la 2 anisori si nebotezat AJUNGE IN RAI! Irodule!

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 25, 2015 at 9:37 pm

        andrei-d

        esti ERETIC si am treminat discutia cu tine !

        du-te si plodeste-te cu ratacita emo ca o sa mergeti toti in rai cu avortonii vostrii si cu plozii zamsiliti in curvie ai tututor ereticilor,dupa un concert de rock si o tura de etnobotanice ! coool ! ce „iubitor” e Dumnezeu !

        STIAM ca esti doar un biet marunt MINCINOS si VICLEAN ca Adevarul NU INCAPE in vasul spurcat de erezie al sufletului tau.

        ramai cu diavolii tai si cu pozele tale cu lacrimigene cu PLOZI de nimic FARA Hristos, taman bune de impresionat femeiustile cu mintea ratacita ca muieruisca ta emo dar nu e robii Lui Hristos NERETACITI!

        tu sau boca = INSELATI !

        parerea unui inselat despre mine e egala cu ZERO !

        ENDE !

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 26, 2015 at 2:52 am

        Andrei,

        În cazul în care consideri că taina spovedaniei ţi-ar mai putea fi necesară, poate îi spui şi duhovnicului tău învăţătura ta că „Indiferent ca e in alta religie sau secta, copiii merg in Rai, caci Dumnezeu e si Drept dar si Milostiv!” „copiii pana undeva pe la 7 ani merg direct in Rai, din iconomie caci nici nu au gresit si nici fapte bune nu au, dar Hristos e drept Judecator, iar din iconomie ii va lua DIRECT in Rai”. E aici, la 4.39 pm https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/22/sistem-satanic-norvegia-unui-roman-i-au-luat-copiii-deoarece-parintii-si-bunicii-sunt-crestini-radicali-si-isi-indoctrineaza-copiii-dar-se-intampla-peste-tot-si-nu-doar-crestinilo/#comments

        În cazul în care îţi va da un răspuns contrar învăţăturii pe care o propovăduieşti, nu uita să îi spui că e prost şi Irod.
        Şi cred că ar trebui să mergi la altul. S-ar putea să fie destul de greu de găsit unul pe măsura ta, căci e plină Biserica de proşti şi irozi.
        Uite unul (îl cheamă Paisie Aghioritul):

        Avortul este un păcat înfricosător. Este o ucidere, si încă una mare, căci copiii mor nebotezati. (Şi ce dacă????)
        Intr-o noapte, Dumnezeu a îngăduit să văd o înfricosătoare vedenie, care mi-a arătat care este soarta acelor copii. Era în noaptea spre Martea Luminată. Aprinsesem două lumânări în două tinichele, asa cum obisnuiesc să fac chiar si atunci când dorm, pentru cei ce suferă sufleteste si trupeste, vii si morti. La ora douăsprezece, în miezul noptii, în timp ce rosteam rugăciunea lui Iisus, văd un ogor mare, înconjurat cu un gard de zid, semănat cu grâu care abia începuse să crească. Eu stăteam în afara ogorului si aprindeam lumânări pentru cei moiti, pe care le lipeam de zidul împrejmuitor. In partea stângă era un teren viran, plin de stânci si văgăuni, care se miscau mereu din pricina unui vuiet puternic alcătuit din mii de tipete sfâsietoare, care-ti rupeau inima. Chiar si cel mai împietrit om s-ar fi umilit, dacă le-ar fi auzit. In timp ce sufeream din pricina acelor tipete sfâsietoare si mă întrebam de unde provin si ce înseamnă toate acestea pe care le vedeam, am auzit o voce spunându-mi: „Ogorul cu grâu, care încă nu a dat în spic, este cimitirul cu sufletele mortilor care vor învia. Iar în locul care se cutremură de tipetele sfâsietoare, se află sufletele copiilor care au fost omorâti prin avorturi”. După această vedenie mi-a fost cu neputintă să-mi revin multă vreme, din pricina marei dureri ce am simtit-o pentru sufletele acelor copii. Nu am putut nici măcar să mă odihnesc după aceea, cu toate că eram istovit de oboseală.
        http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/avort-nastere-copil-5-luni.htm

        Deci, ori Paisie e un „visător” strâmb, cu revelaţii de la draci (nu sfânt), ori acel loc unde i-a văzut pe copiii avortaţi e taman Raiul în care merg direct toţi copiii!!!

        „Daca copilul moare nebotezat din neglijenta parintilor sai, parintii se inlatura de la Impartasanie pe trei ani, mancand in acesti trei ani mancare uscata si sa se roage, ca sa capete milostivire” (canonul 37 al Sfantului Ioan Postitorul). Alt prost/Irod! Că doar copilul oricum merge în rai!

        Spui că se mântuiesc şi copiii păgânilor. Întreb: se mântuiesc cu Hristos sau fără Hristos?
        Dacă se mântuiesc cu Hristos, de unde Îl au pe Hristos? Iar dacă se mântuiesc fără Hristos…

        Apreciază

    • Liliana said, on noiembrie 25, 2015 at 1:32 pm

      Doamne ajuta,Andrei!
      Copiii ucisi de Irod au murit pentru Hristos,fiind botezati in singele lor martiric.Exista si un botez al singelui,cind marturisitorul -inca nebotezat-este ucis pentru Hristos.Asa rinduie Dumnezeu.Este cazul Sfintei Mucenite Drosida,fiica imparatului Traian-sper sa nu ma insel.
      Iar pentru copiii si tinerii din ,,colectiv”-toata mila si rugaciune ,mai ales ca sufletele lor nu sint la bine…Daca greu se mintuie si dreptii…Sa nu le puna Dumnezeu la socoteala pacatele tineretelor lor.De vina este toata socitatea romaneasca ortodoxa ca a permis sa existe locuri de indracire-cluburi,case de pariuri,discoteci,etc. si obiceiuri straine noua.Si faptul ca nu ne rugam toti,dupa puteri,pentru cei mai slabi dintre romani,ci ii ignoram,ii criticam,sau ridem de ei.Cum ne vom mai mintui noi ca neam?!Ca asa e la Judecata-cu tot neamul!Daca -fereasa Dumnezeu!-vor fi mai multi cei de nemintuit,oare nu ne afecteaza si pe noi cei ce vrem sa ne mintuim-dar doar noi fara sa ne pese de altii?
      Pentru cei care zbiara ca nu-i pasa Bisericii de victimele respective-sint ignorati in ceea ce spun.Cel mai mult se roaga Biserica pentru toti.Si nu doliu national-nu-i deajuns.Ci 40 de zile de post-tot poporul,in frunte cu cei care se prefac ca ne guverneaza, si citirea Psaltirii contunuu,cu lacrimi,smerire,cainta-ca sa fie iertati ratacitii si pentru intoarcere la bunatate si la rugaciune a intregului neam romanesc,sa ne fie inteleptiti copii si tinerii si sa faca voia lui Dumnezeu ,nu a lui satan.
      Deci-multa milasi rugaciune,ca au uriasa nevoie.
      Multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu-Andrei draga!Sa ai pace si mintuire de la Hristos Domnul!

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 25, 2015 at 2:24 pm

        Liliana

        „Este cazul Sfintei Mucenite Drosida,fiica imparatului Traian-sper sa nu ma insel.”___Nu. Sf Drosida „s-a botezat singura” prin Botezul DORINTEI caci nu avea pe nimeni care ar fi putut sa-i dea ei Botezul, imprejurare exceptionala.

        „În vremea împărăţiei lui Traian, cinci fecioare canonice, care trăiau într-un loc retras de sihăstrie, păzind toate poruncile lui Dumnezeu – pentru aceasta se chemau canonice -, aveau şi ca îndatorire strîngerea moaştelor sfinţilor, ungerea lor cu mir şi înfăşurarea lor în pînze curate, după care le aduceau şi le aşezau în locul de sihăstrie în care trăiau ele. Aflînd de acest lucru, fiica împăratului Traian, al cărei nume era Drosida, a venit la aceste fecioare pe ascuns, pe cînd cei ce păzeau camerele de dormit împărăteşti fuseseră cuprinşi de somn. Ea a adus cu sine o haină de mult preţ şi a cerut acelor fecioare ca să o ia cu ele la ridicarea trupului unui sfînt, din locul în care fusese aruncat.

        Adrian, logodnicul Drosidei, care era şi sfetnic al împăratului, a cerut să se pună soldaţi de pază lîngă trupurile creştinilor morţi, ca să cunoască cine sînt cei care ridică trupurile lor. Paznicii, stînd de veghe, au prins pe cele cinci femei şi împreună cu ele şi pe Drosida. Făcîndu-se ziuă, le-au adus pe ele înaintea împăratului. Împăratul, văzînd laolaltă cu cele cinci femei şi pe Drosida, s-a înspăimîntat, şi a poruncit ca aceasta să fie ţinută sub pază, doar se va căi de ceea ce a făcut, iar pe celelalte cinci femei canonice a poruncit să le arunce într-un vas cu aramă topită. Din arama amestecată cu ţărîna celor cinci femei s-au construit fundurile vaselor celor mari de aramă ale băilor obşteşti, ridicate atunci din nou de împărat, spre desfătarea închinătorilor la idoli.

        Deci, vestindu-se ziua serbării şi alergînd mulţime din toate părţile, îndată ce s-a apropiat unul de uşa băii a căzut şi a murit; asemenea şi ceilalţi, neputînd nimeni să intre înăuntru. Aflînd de aceasta, împăratul a chemat pe slujitorii idoleşti şi i-a întrebat dacă nu s-a făcut vreo vrajă de creştini, de nu poate să intre nimeni în baie. Iar ei au răspuns: „Nu, împărate, ci vasele de aramă făcute cu trupurile femeilor au făcut minunea aceasta”. Apoi împăratul a poruncit ca acele vase să se topească şi din ele să se facă idoli noi cu chipurile celor cinci fecioare, spre necinstea lor, şi să se aşeze în baie.

        După ce le-a aşezat în baie, a văzut împăratul în vis cinci mieluşele curate ce păşteau într-o grădină, iar un păstor înfricoşat zicea împăratului: „Iată cele ce ai socotit să le pui goale în baie pentru necinstea Bunului şi Înduratului Păstor, răpindu-le de la tine, le-a aşezat în acest loc frumos, unde va veni şi Drosida fiica ta”. Deşteptîndu-se împăratul, s-a umplut de mînie şi a poruncit să se aprindă un cuptor mare cu foc şi a pus scrisoare cu următorul cuprins: „Bărbaţi galileeni, care vă închinaţi Celui răstignit, scăpaţi-vă pe voi de mai multe munci, iar pe noi de osteneli şi fiecare din voi, singur să se arunce în cuptorul pregătit cu foc”.

        Auzind şi Drosida de porunca aceasta, dorind a urma celor cinci fecioare, ridicînd ochii, zicea: „Stăpîne, Doamne Iisuse Hristoase, de este voia Ta să mă mîntuiesc şi să scap de nebuneasca credinţă a tatălui meu, ajută-mi să scap din cămara cea de nuntă a necredinciosului Adrian şi să mă duc unde sînt şi cele cinci fecioare, ce m-au povăţuit la frica Ta”.

        Zicînd aceasta, şi-a schimbat hainele împărăteşti şi, ieşind uşor pe cînd paznicii dormeau, s-a dus să se arunce în cuptor. Deci, mergînd pe cale, cugeta întru sine, zicînd: „Cum mă voi duce la Dumnezeu, neavînd îmbrăcăminte de nuntă? Căci nu am primit Botezul şi sînt încă necurată! Ci, Împărate al împăraţilor, Doamne, Iisuse Hristoase, iată am renunţat la împărăţia mea pentru dragostea Ta, ca să mă aşez portar al împărăţiei Tale. Tu, deci, Cel ce Te-ai botezat pentru noi, botează-mă şi pe mine cu Duhul Tău cel Sfînt!” Şi zicînd aceasta, scoţînd mirul pe care îl luase cu sine şi ungîndu-se, s-a aruncat într-un lac şi s-a botezat, zicînd: „Se botează roaba lui Dumnezeu, Drosida, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfîntului Duh! Amin”.

        Şi păzindu-se pe sine după aceea, timp de şapte zile primea hrană îngerească. Unii iubitori de Hristos, stînd pe lîngă ea, au aflat cele despre dînsa. Apoi a opta zi, rugîndu-se lui Dumnezeu să o lumineze ce să facă, a adormit în Domnul.

        Apreciat de 1 persoană

      • Liliana said, on noiembrie 25, 2015 at 4:03 pm

        Scuze-,,sint ignoranti in ceea ce spun”.Adica nu stiu ce vorbesc.Ca e usor sa vorbeasca-pentru unii-nestiind adevarul,numai asa,din reavointa si usuratate.Dumnezeu sa-i imbuneze.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:16 pm

        Liliana,
        Sf. Faust de Riez, in tratatul sau spune: „Tu zici: daca nu exista predestinatie, de ce atunci intre copii unii sunt botezati altii sunt luati fara a fi primit sfintirea Botezului. Viclenie a sarpelui !… Propui o disputa despre liberul arbitru apoi, cazand intr-o eroare fatala, scoti un argument din starea de copilarie, unde nu se vede nici cea mai mica urma de liber arbitru, nici cea mai mica banuiala de vointa proprie”. (De gratia et libero arbitro 1,13, ed. Engelbrecht, Leipzig 1891, p.56)
        Cauta te rog varianta in limba franceza si citeste cartea si vezi unde merg pruncii fara discernamant, Hristos ii ia la Sine caci nu le-a fost data sansa sa faca nici bine si nici rau! CAUTA te rog si citeste, nu te lua dupa smintit care se joaca cu motani si predica sus si tare invatatura Sfintilor Parinti!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:43 pm

        Liliana,
        fetita asta daca parintii nu o boteaza TOT in Rai o ia Hristos!

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 25, 2015 at 8:46 pm

        Iar pe asta daca-l iau homosexualii si-l violeaza si-l omoara acum TOT IN RAI MERGE!!! Sa va fie clar! http://2.bp.blogspot.com/-kVmCIea5Saw/TkWBSfWhIWI/AAAAAAAABSE/ys_77LEFtng/s1600/2%2B015.JPG

        Apreciază

      • Liliana said, on noiembrie 25, 2015 at 8:50 pm

        ultumesc,..el”

        Apreciază

      • Liliana said, on noiembrie 26, 2015 at 2:51 pm

        Doamne ajuta,Andrei!
        Asa cum zicea o sora cititoare,eu nu sint decit o mireanca proasta si mult nestiitoare.Inca nu am reusit sa urc vreo treapta a scarii,stau tot la baza ei si ma uit in sus …Eu atit cunosc,asa am spus.Dumnezeu sa ma izbaveasca de nesiinta si neputinta!As vrea sa intelegi ca si eu ii iubesc pe copii-de orice neam.Dar nu cred ca acesta este subiectul,totusi.Din tot ce poate face omul pe lume,cel mai frumos e copilul.Nu inteleg de unde ai dedus ca eu ii trimit in iad?! Eu ma feresc sa osindesc pe cineva,caci judecata e a lui Dumnezeu,si cu ce masura veti judeca…cunosti.Crestinul-prin definitie- este milos si altruist cu oricine,nu-l inreaba despre nimic cind trebuie sa-l ajute si nu asteapta rasplata,stii bine.El trebuie sa se asemene lui Hristos.Mintuitorul ii iubeste pe toti,dar nu poate fi de acord cu toate rautatile oamenilor.Ca si un parinte:il iubestepecopil dar nu poate sa aprobe caderile unui copil neascultator.Ci asteapta sa-si vina in fire si sa-l cheme in ajutor.
        Mi-as permite sa iti spun sa cauti elucidarea raspunsurilor la intrebarile aceastea mergind in manastirile intarite duhovniceste si sa vorbesti cu batrinii de acolo,si sa ne spui si noua.Nu trebuie sa astepti de la noi raspunsuri la asa intrebari mari.Acestea sint taine ale lui Dumnezeu…moartea,invierea,mintuirea,Judecata.
        Sau prin post si rugaciune,Duhul Sfint ar putea da un raspuns…Trebuie nevointa,nu patima. Te rog frumos,incearca sa nu te mai aprinzi asa de patimas,nu-i bine,draga Andrei!Nu risipi asa energia.Nu meritam noi ca tu sa te necajesti ca sa ne lamuresti cu orice chip.Ii spui omului de citeva ori,apoi il lasi in pace…
        Imi pare rau ca iti strici inima insistind atita.Roaga-te si pentru noi,sa ne lumineze Dumnezeu daca nu stim bine.
        Dar pastreaza pacea.Pacea lui Hristos,Andrei!

        Apreciază

    • Ioa Ioana said, on decembrie 8, 2015 at 7:33 pm

      Hoooopaaaa, cei 14000 de prunci au fost uciși în speranța că va fi ucis și Iisus! Deci au fost uciși înainte de Botezul Domnului. Pe țărănește, încă nu exista botezul atunci, iar Dumnezeu nu e absurd să ceară un lucru înainte ca acesta să se întâmple. Așa că nu mai susțineți teoria asta că Biserica însăși spune că se mântuiesc copiii nebotezați. Doamne luminează-ne!

      Apreciază

      • andrei-d said, on decembrie 10, 2015 at 11:24 am

        Esti mai desteapta decat o nuca. Las-o balta.

        Apreciază

  6. Sită Deasă said, on noiembrie 24, 2015 at 11:41 pm

    Reblogged this on Sită Deasă and commented:
    3. Şi a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.
    4. Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor.
    5. Şi cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte.
    6. Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
    7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

    Sfânta Evanghelie după Matei, Cap 18.

    Apreciază

  7. picasso said, on noiembrie 25, 2015 at 5:32 am

    Personal nu recunosc canuimi place tipul. Dar prezinta o interpretare care ma pune pe ganduri. Vorbeste despreniste arme pecare le au rusii… niste bombe care, daca explodeaza desupra Romaniei… va face ca toata zona sa devina radioactiva. Prin urmare de accea Ungurii fac gard si la granita cu Romania. Nu exista o viziune a parintelui Argatu in care spunea ca Bucurestiul era intreg… cu cladiri… intacte dar, fara oameni…

    Apreciază

  8. Veronica Gheorghe said, on noiembrie 25, 2015 at 9:20 am

    au sinucis-o ? sinucidere e doar cand te omori singur , folositi termeni corecți

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 25, 2015 at 9:26 am

      Veronica Gheorghe

      Tare.

      Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on noiembrie 25, 2015 at 9:46 am

      Era o ironie. Au facut sa para ca s-a sinusis, i-au inscenat sinuciderea.

      Apreciat de 1 persoană

    • Mirela said, on noiembrie 25, 2015 at 10:55 am

      Veronica,

      Ştii bancurile astea?

      Rusia:
      – Ieri s-au sinucis 10 duşmani ai poporului.
      – Şi care au fost ultimele lor cuvinte?
      – Nu trageţi, tovarăşi!

      Tot Rusia:
      – Ieri s-au sinucis 10 duşmani ai poporului.
      – Cum?
      – Au mâncat bureţi otrăvitori.
      – Dar acesta de ce are o gaură în cap?
      – Acela nu a vrut să mănânce bureţi!

      Cred că nu erai născută pe vremea acestor bancuri şi de aceea te surprinde formularea „a fost sinucisă”, singura explicaţie găsită de tine fiind ignoranţa celui care a scris. Informează-te despre astfel de realităţi, că e plină lumea de ele, şi o să înţelegi diferenţa între a te sinucide şi a fi sinucis.

      Apreciat de 1 persoană

      • Ecaterina said, on ianuarie 15, 2016 at 3:02 pm

        Mirela, degeaba îi explici. Nu este româncă. 🙂

        Apreciază

    • Aurora said, on noiembrie 25, 2015 at 12:53 pm

      Saccsiv a vorbit figurativ. Adica a vrut sa spuna ca nemernicii i-au inscenat o sinucidere. Dar noi, astia mai vechi pe blog intelegem limbajul lui caci e si al nostru.

      Apreciază

  9. geo said, on noiembrie 25, 2015 at 10:06 am

    http://www.tolo.ro/2015/11/25/ati-mintit-pompierii-stiau-de-clubul-colectiv-cu-cinci-saptamini-inainte-de-incendiu-pus-in-fata-unui-fax-al-gazetei-arafat-a-ordonat-azi-noapte-o-ancheta-la-isu/

    O CONSTRUCŢIE AVANSATĂ TREBUIE FINALIZATĂ

    http://basilica.ro/o-construcie-avansatA-trebuie-finalizatA-110698.html

    Zicea nestimatul ala de puslamavramentar ca s-au dat niste terenuri din proprietatea publica…uitind cite alte mii sau zeci de mii de hectare au fost luate cu japca de diversi ilustri anonimi a caror singura calitate a fost ca la un moment dat au beneficiat de o conjunctura politica favorabila…

    http://basilica.ro/ordinul-sfantul-ioan-gura-de-aur-pentru-parintele-nicolae-tanase-110697.html

    Ramii fara cuvinte in fata acestui OM si a realizarilor sale…Respect!

    Apreciază

  10. energein7 said, on noiembrie 25, 2015 at 10:25 am

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    „Fiți înțelepți ca șerpii” !

    Apreciază

  11. el said, on noiembrie 25, 2015 at 9:50 pm

    deci ne-am lamurit si ce e de capul lui @andrei-d !

    mare e gradina Domnului si MULTI SMINTITI nebuni furiosi chiar se plimba pe langa garduri si vorbesc „teologie” din burta …

    @andrei-d „mantuitorul” FARA Hristos ai plozilor ….incepe cu plozii si va sfarsi maine apoteoctic cu apocatastaza generala ! no comment !

    si sa ma mir daca in 3 luni porneste macelul? NU !!! „recolta” IADULUI s-a copt si da pe dinafara ….

    Apreciază

  12. l.e. said, on noiembrie 25, 2015 at 11:27 pm

    Dumnezeu are f multe taine;
    nu stim noi multe, desi ne ichipuim ca, cutare copil e in rai si cutare.
    Nu stim biblic decat ca, copiii a caror tata sau mama sunt credinciosi
    aceia se duc in rai;in rest facem supozitii;
    romanul le cam stie pe toate.dar…nu le stie.

    Apreciază

  13. l.e. said, on noiembrie 25, 2015 at 11:29 pm

    Ce putem face pt acesti copii abuzati de sataniti, de statele sataniste?
    Oare ii lasa Dumnezeu la mana sodonitilor?

    Apreciat de 1 persoană

  14. l.e. said, on noiembrie 25, 2015 at 11:33 pm

    erata sodomiti

    Apreciat de 1 persoană

  15. Sandokan said, on noiembrie 26, 2015 at 6:40 am

    Doamne-ajuta!
    Am citit la acest caz cu „Norvegia” ..dar nu mai stiu la care articol..o informatie pretioasa..”Francmasoneria a dat ordin..intr-un an ca parintele (tatal) sa isi piarda influenta si sa nu il mai educe pe copilul sau”…asta de fapt este telul lor.

    dar nu mai gasesc comentariul.

    Ma puteti ajuta Sacciv?
    Multumesc.

    Apreciază

    • Paul222 said, on noiembrie 26, 2015 at 12:16 pm

      Ce spun liberalistii francmasoni referitor la familia crestina, educatia copiilor…
      Nota 525.
      Liberalistii francmasoni intervin si in familia crestina, – pe care ar voi sa o distruga, – si incearca sa micsoreze autoritatea tatalui, caruia i se ia educatia copiilor. La conventul din 1902, F. Debierre se exprima astfel: „Parintele de familie nu trebuie niciodata sa uite ca, in ceea ce priveste drepturile sale asupra propriilor sai copii, el le detine prin delegatie. El nu lucreaza, fata de copiii sai, decat ca delegat al societatii si, – dupa cum societatea nu-i permite sa otraveasca corpul copiilor, – tot asa ea nu-l lasa sa intoxice nici constiinta morala a acestor copii”. (C.R. du Convent de 1902, p 208; v. Prache, L.cit, p. 67). Iata ca si congresul Lojilor algeriene si tunisiene, din 1903, vorbeste in acest sens: „Considerand ca nimeni nu are dreptul sa impuna sau sa invete pe copii o religie oarecare; Considerand ca parintele de familie nu poate, – fara sa-si piarda drepturile asupra copiilor, – sa se atinga de viata, de moralitatea si chiar de patrimoniul lor, ca tot asa, el nu poate sa impuna copiilor principii care pervertesc inteligenta, – la o varsta cand ei sunt in imposibilitatea de a le discuta; Emite dorinta ca o dispozitie astfel conceputa sa fie adaugata Codului civil: Impiedicari formale sa fie facute parintilor… de a da sau de a invata, pe copii, o religie oarecare, – sub pedeapsa de a pierde puterea parinteasca… Si, in caz de infractie, bine constatata, copiii sa fie luati si sa fie confiati statului, pe socoteala parintilor”. (C.R. du 10-eme Congres maconnique des Loges de l’Afrique du nord, tenu a Tizi-Ouzou, Avril, 1903, p. 36; v. Prache, L. Cit, p. 71). […]
      Si socialistii…
      Nota 528.
      Ca si liberalistii, socialistii vor cu orice pret sa distruga familia crestina, – care, de altfel, nici nu exista pt talmudisti (vezi anterior) – , si ei preconizeaza, pentru a ajunge la acest scop: a) o falsa emancipare a femeii: „Femeia este stapana pe inima sa; ea o imparte cui ii convine. O relatie inceteaza de a-i place, libera este sa o rupa si sa-si poarte afectia in alta parte”. (Bebel, Die Frau, p 192). b) o educatie comuna a copiilor si o suprimare a autoritatii binefacatoare a tatalui in famile: „Important este sa se suprime radical autoritatea tatalui si puterea lui, ca si regala in familie… Copilul trebuie sustras acestei autoritati si trebuie pus sub tutela Statului… Copiii, nu sant si ei ca parintii? Pentru ce sa-i constrangi sa se supuie? Cu ce drept? Sa nu mai fie supunere, caci atunci nu mai este egalitate”. (Benoit Malon, Socialisme integral, Paris).

      Apreciază

  16. carla said, on noiembrie 27, 2015 at 8:53 am

    La TV, arata cum statul ia copiii unei familii, pt ca unul din ei s-a accidentat: „n-au fost responsabili parintii care i-au facut”.
    Dar bine ca nu ii culeg pe copiii pusi la produs, obligati sa cerseasca. La supermarketuri sunt ciorchini de tiganusi, care se agata de cumparatori, pentru banutul acela de carucioare.

    Apreciază

  17. tudorel216 said, on noiembrie 29, 2015 at 3:07 pm

    Pentru cei care s-au impotmolit in discutia „unde ajung pruncii nebotezati, in iad sau in rai”, sa nu uite ca mai exista, potrivit Bibliei, si varianta „sanul lui Avraam”, expusa noua chiar de Mantuitorul Iisus Hristos. Si, cum din Avraam par sa se fi dezvoltat pana la urma toate popoarele de azi, aceasta inseamna ca toti sfintii, dreptii si nevinovatii nebotezati intru Hristos ajung in „sanul lui Avraam”. Loc ce nu este unul de chin, dar nici Rai nu este, caz in care tot Iad ar trebui sa-i spunem, chiar daca nu are smoala. Iar daca unii de aici au pareri preconcepute ca iadul musai trebuie sa aiba foc, smoala, cazane si draci, poate ar fi cazul sa-si revizuiasca aceste pareri… In Rai se ajunge prin cunoastere si recunoastere mentala, intelectuala si emotionala a lui Iisus Hristos. Iar un prunc nu poate face o astfel de recunoastere. Condamnat la necrestere, va fi condamnat si la nemantuire, chiar daca nu si la chin pentru pacatele ce nu le-a facut pentru ca nu le putea face. Asa ca mai bine ii era lui sa moara in pacatele sale, cu gandul la Hristos, decat sa moara in nepacatele sale, dar fara a-l fi cunoscut pe Hristos.

    Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 1, 2015 at 7:57 pm

      Tudorel

      Dacă „sânul lui Avraam” e iad (căci Rai zici că nu este, iar învăţătura de credinţă ortodoxă spune că există doar rai şi iad), nu înseamnă că patriarhul Avraam e în iad? Că doar nu o fi el în rai, dar sânul lui în iad!
      Ştii că iconografia ortodoxă a Judecăţii de apoi îl prezintă pe Avraam în Rai, cum e şi firesc?
      Şi poate îţi aminteşti pilda bogatului nemilostiv şi a săracului Lazăr, să vezi dacă reiese de acolo că sânul lui Avraam e iad!

      Mai zici că: „In Rai se ajunge prin cunoastere si recunoastere mentala, intelectuala si emotionala a lui Iisus Hristos. Iar un prunc nu poate face o astfel de recunoastere. Condamnat la necrestere, va fi condamnat si la nemantuire, chiar daca nu si la chin”

      Adică, nici copiii botezaţi ortodox nu se mântuiesc?

      Ţi se pare normal să ţii lecţii de ortodoxie după capul tău?

      Apreciază

  18. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  19. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  20. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  21. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  22. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  23. Liviu Nae said, on decembrie 29, 2015 at 10:58 am

    Cazul necesită solidaritate.Dacă stăm cu mâinile în sân,oricând putem păţi la fel.

    Apreciază

  24. Liviu Nae said, on decembrie 29, 2015 at 11:41 am

    Secularismul este cea mai exclusivistă religie.Le interzice pe toate celelalte.Cine mişcă în front îşi pierde copiii.

    Apreciază

  25. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  26. Adelina said, on ianuarie 8, 2016 at 12:43 pm

    Senatoarea nu a fost”sinucisa”, ci ucisa! Ce erori gramatiale se pot face…

    Apreciază

  27. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  28. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  29. unfeldetrezire said, on ianuarie 15, 2016 at 9:44 am

    Trist este ca nu observa nimeni ca senatoarea a fost *sinucisa*…

    Apreciază

  30. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … 44 340 vizualizări […]

    Apreciază

  31. octavpelin said, on februarie 13, 2016 at 11:21 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  32. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  33. […] EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Co… […]

    Apreciază

  34. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  35. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  36. […] EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Co… […]

    Apreciază

  37. […] EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Co… […]

    Apreciază

  38. stopnorway said, on iunie 28, 2016 at 2:54 pm

    eu v-am spus ca astia sunt pedofili, nu e vorba de satanism, astia pur si simplu sunt dezaxati mintali, pusi la inaintare pentru un scop politic, demografic. Sa zbiere ca ei respecta drepturile poponarilor, dar in acelasi timp si al imigrantilor sa emigreze, ca apoi sa le ia copilul asta nu le mai spune ca sa-i ia pe nepregatite.

    Acum cu BREXIT situatia se va inrautati substantial ,si mi se pare ca dezaxati mintali nu sunt doar pedofilii si rapitorii de copii, mai dezaxati mintali mi se par ROMANII si POLONEZII care vor sta in aceasta tara nebuna(,,anglia,,) impreuna cu copiii lor, nascuti in Romania sau in Anglia nu mai conteaza! Eu mai stau probabil o luna doua si ma mut in Transnistria, sa ii pot injura mai bine.

    In Anglia trebuie sa ii facem invitatie lui BERCEA MONDIALU, CLAMPARU si Sile Camataru,

    nu de alta dar poate sunt intersati de o emigrare legala in numele drepturilor omului, si nu de alta dar romanii avem nevoie de ei ca de apa aici.

    Nu exista justitie? foarte bine. Nu avem noi bani si timp , 30.000 lire sa dam la SOLICITORS sa ne luam copiii comunitatii noastre romanesti inapoi!

    eu cred ca nebuni si cretini sunt englezii nu noi romanii, pentru ca acum or sa si-o ia tare in freza, s-au pus contra si la americani si la scotieni, si la europeni, si la chinezi, si pe deasupra si contra rusilor, inarmand teroristii mercenari din ucraina! SCOTIA o sa se rupa iremediabil de anglia.

    TRUMP pregateste ,,nationalizarea,, Europei, sa dea sentimente de mandrie patriotica polonezilor, romanilor, nemtilor, francezilor, BREXIT-urilor, ca sa faca Europa mai puternica cu scopul de a invada Rusia? Cum? cu un EURO-MAIDAN evident, deoarece in forma actuala europeana, PUTIN VLADIMIR A castigat enorm teren in Europa prin MARIN LE PEN in Franta si altii pe care-i sustine monetar si asta ii scoate din sarite pe americani, care recurg la nationalisme.

    BREXIT e sustinut de americani esalonul doi, cu scop concret. BREXIT e desfiintarea uniunii europene in actuala ei forma si lovirea directa in Germania. Ca in razboiul mondial, fara menajamente.

    Cade MERKEL, cade GAZPROM, cade Putin in final. De aceea americanii antreneaza mercenarii lor din MOLDOVA sa atace transnistria, GEORGIA sa atace Oestia, TURCIA sa atace Nagarno Karabah si Armenia rusilor,

    iar in Final scopul e bombardarea Iran-ului.

    Toate aceste fapte care se petrec sunt informatia CIA-ului adica Facebook-ului. Ei te informeaza direct ce urmaresc. A ajuns CNN-ul sa aiba credibilitate si audienta mai mica decat un manelist din Pitesti, care face doa vrajeli si 3 pieze, si scoate pe YOUTUBE milioane de vizualizari , pe cand CNN-ul cu toata performanta tehnologica, scoate video-uri cu doar 50 vizualizari. Si asta de cand a aparut internetul, ca inainte cand era doar TV, CNN-ul conducea lumea cu o audienta record. Acum nu-i mai crede nimeni, din cauza aparitiei internetului si surselor directe.

    Apreciază

  39. Valeria Iancu said, on iunie 29, 2016 at 3:27 pm

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

    Apreciază

  40. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază

  41. RAZBOIUL MEMORIEI | Saccsiv - Weblog said, on iulie 10, 2016 at 9:40 am

    […] EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Co… […]

    Apreciază

  42. […] E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.