SACCSIV – blog ortodox

EROII DISTRUGATORULUI – un text pentru cei intelepti

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 4, 2015

EROISM nu ca al mucenicilor crestini, din dragoste pentru binefacerile vesniciei, ci eroismul MUCENICILOR nostri, MODERNI, pentru o realitate anume, pentru o fericire obsteasca aici, pe pamant, FERICIREA satisfacerii totale a tuturor comoditatilor si a neinfranatelor porniri patimase de a bea CUPA vietii pana la fund, prin bunurile distribuite tuturor in egala masura si la fiecare.

Acesti BRAVI MUCENICI[14] ai nostri vor exercita o influenta extraordinara asupra societatii, pentru ca vor SUBTILIZA notiunea de fapta eroica si slava umila a mucenicilor Mielului, ca sa le ocupe locul lor si sa umbreasca pomenirea lor, micsorand adevarul cununii lor mucenicesti.

Aceasta TACTICA, asijderea, COSTA nu putine eforturi si truda, deoarece tu, LEGIUNE a sarpelui negru, va trebui sa intretii prin sugestii sporite SISTEMUL DE EXECUTII(62), ce intareste si alimenteaza ENERGIA VOASTRA de impotrivire si distrugere a poruncilor Mielului printre oameni, si care ne sunt necesare pentru ca inaspresc relatiile dintre popor si autoritati, apropiind ISTORIA de FINALUL prielnic noua, de GUVERNAREA noastra asupra lumii!!!(63)

– Intelegeti voi TACTICA asta? – Tu, LEGIUNE a SARPELUI NEGRU, si tu, batrane MOLOH, si tu, vesnic JUCAUSULE, vesnic zambaretule EROT – COPILUL sarpelui negru!! Sugerati-le, deci,oamenilor RELATIVITATEA IDEILOR!(64) INTUNECATI-LE MINTILE!(65)

   Cititi va rog mai multe la:

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. petru said, on noiembrie 4, 2015 at 8:29 pm

    Apreciază

    • Ioio said, on noiembrie 4, 2015 at 9:03 pm

      Da….. de ce poarta fata asta pancarda aia ?
      Ce ia facut ei Biserica ?
      Si cum a descoperit ea lucru ala de il afirma acolo ?
      O fiica a celui rau.
      Si crede ea ca ar fi mai bine fara Biserica ?
      Sa citeasca ea si prostii de o cred si-i urmeaza ei cat de bine a dus-o Rusia, Romania si tot restul de tari fara de Dumnezeu si Biserica.

      Apreciază

  2. minionita said, on noiembrie 4, 2015 at 8:29 pm

    25 de ani romanii nu s-au revoltat pentru mortii de la revolutie, mineriade, coruptie la greu, economia facuta praf, sanatatea facuta pulbere, bataia de joc generalizata a politicienilor, incendiul de la maternitatea Giulesti, accidentul de la Petrila, cel de la Mihailesti si o gramada de alte chestii care acum nu imi mai vin in minte. Si brusc, maqmaliga a inceput sa faca iar explozie. Cred ca am mai citit scenariul asta pe undeva.

    Apreciat de 1 persoană

  3. dd(2d) said, on noiembrie 4, 2015 at 8:30 pm

    Se pare ca lumea nu mai are nevoie de Dumnezeu. Astia cred ca se poate trai fara Dumnezeu. Mergem cu pasi mari catre FINAL.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mălin said, on noiembrie 4, 2015 at 8:40 pm

    Frate Vasile, ai ales un moment foarte potrivit pentru a posta fragmentul acesta.
    Este adevărat, cuvânt cu cuvânt ! Bine ar fi să ia aminte cât mai mulţi la acest text.

    Apreciat de 2 persoane

  5. ORTODOXIE said, on noiembrie 4, 2015 at 8:41 pm

    Exact pe subiect. Oare cati inteleg acest lucru?

    Apreciat de 1 persoană

  6. ORTODOXIE said, on noiembrie 4, 2015 at 8:42 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  7. Orthodox said, on noiembrie 4, 2015 at 8:55 pm

    Scrisoarea- I- catre Turmă

    Durerea voastra si Bucuria Lor !

    ,,Aplaud mass media” bineînțeles intr-un mod ironic că au reusit din nou să scoată ,oitele” din casă prin acelaşi mijoc de (dez)-informare publică prin mass media si rețele de socializare oameni pusi din umbră
    servici secrete, jurnalisti si asa numitele vedete media să profite de pe urma evenimentului tragic care a avut loc la clubul Colectiv din Bucuresti.

    † Doliu tin pentru sufletele lor nu si pentru faptele lor care denotă o degradare a fiinţei umane si o promovare a tot ceea ce ține de intunecarea sufletului †

    ,,Felicit ” intr-un mod destul de tragic si ironic mass media care de câţiva
    ani de zile lupta contra ,,propiului popor” contra singurei valori naţionale care a mai ramas in viata Biserica Ortodoxă (BISERICA NEAMULUI) care ani de-a randul se luptă sa faca fată valului mediatic anti-crestin care se abate asupra ,,propiului popor” manipulat intr-un mod greţos şi grosolan.

    .,,Respect politicieni ” intr-un mod josnic pentru legile promovate si promulgate anti-nationaliste indreptate impotriva ,,propiului popor’’ care duc istoria adevarata in lada de gunoi a nestintei.

    ,,Ma inclin ” dar intr-un mod de scarba asupra MAPN ( Ministerul Aparări Nationale ) care salută,,invadarea Romaniei’’ de către fortele oculte (ARMATA STRAINA PE PROPIUL TERITORIU ) sau sa numim corect ,,parteneri strategic lingai de ciolan”( Asupra Resurselor Romaniei ).

    ,,IMI VINE SA VOMIT” pe majoritatea institutiilor care asigura singuranta ,,cetateanului” clasei politice ( a buzunarului ): jandarmerie ,politie,procuratura ,judecatorie etc.
    Ma inclin cu stimă,respect si demnitate in fata medicilor ,pompierilor ,profesorilor si preotilor care luptă intr-un singur LANT numit umilintă MEDIA.
    Acum medici nu mai sunt ,,spagari’’ manifestanti nu mai sunt ,,golani’’ profesori (fraieri din fata catedrei ) ,pompieri cei care ajung la timp la necaz iar cei care nu fura sunt acuzati de cei care fura -hotul striga hotul (politician +media) catre Biserica Ortodoxă,Medici ,Profesori ,Pompieri (salveaza si educă)
    Uitati-vă cum vă manipulează aceasta caracatită media sistematic cum va oferă emisiuni cu vedete inchipuite si tot felul de ,,răgăli umane” pe post de vedete sau ,,modele de urmat” si tot ei va oferă jegurile pe care vor să le votati cu participare voastra masivă

    Romanii din diaspora ,,sunt buni’’ numai cand se apropie data de votare sau cand trimit banii sclaviti si umiliti din strainatate in tara deci cine va facut propaganda media si va prezentat RAIUL in afara granitelor tari voastre ??? MEDIA .
    Au dorit expulzarea masiva a Romanilor in afara granitelor pentru a pune mana pe resursele tari si au ,,inchis gura’’ oamenilor de valoare denaturand adevarul si prezentand manipularea.
    De 20 de ani la putere se invart aceiasi lingai schimband doar tabara (partidul) detin televiziuni detin actiuni detin viitorul vostru prin manipulare MEDIA.Observ cat de indobitociti sunteti abonadu-va la paginile lor de faceboock si slavindu-i cand de fapt ei va fura viitorul vostru si copiilor vostri cu zambetul pe buze.
    Binenteles ca in situatia data trebuie gasit si un tap ispasitor un FRAIER DE SERVICIU si l-au gasit (Biserica) oferind impotriva lor sloganul vrem Spitale nu Catedrale .Intr-adevar ,,doresc spitale nu vile si conturi bancare’’- ,,doresc medici platiti bine nu alungati prin tari straine’’ – strigati cu toti cat puteti de tare am fost vanduti la cei de peste hotare ‘’ Resursele noastre ,veniturile voastre .

    Se fura in Romania ca in codru credeti ca presa nu stie ? Voi nu ati vazut ?
    Se taie padurile ca in codru e de vina Biserica ?
    Se inchid spitale e de vina Biserica ?
    Sunteti alungati din Romania e de vina Biserica ?
    Se fura petrol ,aur si gaz resursele tari e de vina Biserica?
    Se ofera droguri pe piata neagra sa va nenoroceasca copii e de vina Biserica ?
    Se promoveaza desfraul hotia ,si betia e de vina Biserica ?

    Va pot enumera foarte multe exemple dar cred ca puteti sa ganditi si singuri va puteti pune si singuri un semn de intrebare va puteti pune intrebarea de ce? De ce se vrea discreditarea totala a Bisericii Ortodoxe cu tot felul de atacuri marsave.Ganditi-va si singuri la acest citat Petre Ţuţea: „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

    DOLIU NATIONAL PENTRU MILIOANELE DE AVORTURI PROMOVATE DE MASS MEDIA SEMNEZ UN PUPATOR DE MOASTE CRESTIN (SI NU CRETIN)

    CANCERUL ROMANIEI MASS MEDIA DISTRIBUIE MAI DEPARTE FACEBOOCK

    Apreciat de 1 persoană

    • adriandirnescu said, on noiembrie 5, 2015 at 3:40 am

      Ati punctat foarte bine … Sa speram ca se vor destepta cat mai multi !

      Apreciază

  8. 0xana25 said, on noiembrie 4, 2015 at 9:03 pm

    „Sf. Nil Athonitul:

    Multa grija il intuneca pe om si el se face nesimtitor si se face gatire spre pierzare la antihrist. Iar lucrarea acestuia este multa grija a celor desarte, materia lucrurilor lumii si castigarea metalurilor pamantului. Aceasta este capul rautatilor, povatuirea pierzarii si stricarea mantuirii. (…) Dumnezeu S-a milostivit cu facerea chivotului ca sa se pocaiasca, dar ei s-au dat spre cele trupesti si asa, nesimtirea lor a adus potopul. Tot astfel si astazi, s-au dat la multa castigare si grija vietii, a indulcirii, a rapirii, a vanzarii, a minciunii, a desfranarii, a lenevirii la cele bune, a invartosarii inimii, a pomenirii de rau, a vrajbei, a iubirii de avere, a iubirii de argint. Precum cei iubitori de avutii inviesteresc in vasul lor rapitor, asa si la venirea lui antihrist. Fiindca mai inainte se vor intuneca mintile oamenilor cu nesimtirea intunericului si se vor intuneca oamenii de patimi, dupa cum zice Sfantul Apostol Pavel: Pentru ca n-au primit adevarul Evangheliei, dand cinstea si intaietatea patimilor, i-a dat pe dansii Dumnezeu duhului inselaciunii, ca sa se plineasca intru dansii faradelegea (…) Atunci, pe cat vor pacatui, vor socoti ca-si lucreaza mantuirea. Atunci o sa se defaime Sfanta Evanghelie si Biserica lui Hristos si o sa fie multa lipsa in lume, semne si aratari de la Dumnezeu in mijlocul lipsirii si o foame indoita: gandita si simtita. Simtita, pentru ca se va inchide cerul ca in zilele lui Ilie, din pricina faradelegilor oamenilor, si nu va da ploaie; vor fi oamenii flamanzi si de cuvantul lui Dumnezeu, pentru ca nu se va mai gasi nici un drept cu fapte bune care sa-i invete cuvantul mantuirii. Se va ridica binecuvantarea lui Dumnezeu de la mancare si de la bautura, pentru ca, pe cat vor manca mai mult, pe atat mai mult vor flamanzi. (…) Si se va ridica harul lui Dumnezeu de la oameni, precum Scriptura zice: Nu va locui Duhul lui Dumnezeu in oamenii acestia, fiindca sunt numai trupuri… ”
    Suntem dn ce in ce mai putini sii mai prigoniti: sectantii, homosexualii, satanistii, gnosticii, musulmanii… se strange incet, incet latul in jurul nostru! Mai nou, copiii si nepotii nostri „tinerii frumosi si liberi” s-au lepadat si ei de noi ca spun ca suntem la fel de prafuiti, anosti si demni de mila ca si Dumnezeu pe care-l iubim pana la ultima suflare!

    Apreciat de 1 persoană

  9. iftime dan catalin said, on noiembrie 4, 2015 at 9:24 pm

    off-topic..stiti ce a sarbatorit Biserica duminica, ca o ironie a sortii? Sfintii doctori fara de arginti Cosma si Damian..In rest agenda papusarilor merge inainte.

    Apreciat de 1 persoană

  10. HD said, on noiembrie 4, 2015 at 9:27 pm

    Doamne ajuta!
    Nici eu nu simt ca trebuie iesit in strada, textul tau este ceea ce eu simt. Ceva rau e pe cale sa se intample.
    Multimile sunt manate de furie, de sete pentru dreptate dar nu cauta dreptatea lui Hristos!
    Stau in casa. Nu ma identific cu cei care hulesc Biserica Ortodoxa, nu pot, pur si simplu nu pot.
    Biserica a dat mereu valori si repere, morale spirituale, EXACT CEEA CE NE LIPSESTE OFERA BISERICA – REPERE. Nu vad niciun tanar care sa zica haideti sa mergem sa ne rugam ca suntem multi si poate se milostiveste Bunul Dumnezeu de noi. Se umbla haotic, pe strazi se striga…

    Apreciat de 3 persoane

  11. HD said, on noiembrie 4, 2015 at 9:34 pm

    Da-ti-va voi seama fratilor, in cartea Pentru Legionari, Corneliu Zelea Codreanu scrie ca presa este cumparata inca din 1921, mai mult, EMINESCU scrie ca presa este mizerabila in 1880, vanduta cumparata.
    Ce pretentii sa avem astazi cand oculta mondiala are gheara infipta in tara noastra iubita.
    Suntem legati de glie prin milioane si milioane de morminte si ele ne vorbesc! Dar din casa nu pot iesi.
    Daca avem Biserica de Mama, il vom avea pe Dumnezeu de Tata zicea Parintele Proclu.

    Apreciat de 1 persoană

  12. Raluca said, on noiembrie 4, 2015 at 9:36 pm

    Eh … sunt ortodocsi astazi si mai intelepti, care sunt si foarte corect ortodocsi, si care nu sunt de acord cu cele scrise in aceasta carte (Marsul distrugatorului), pentru ca sunt unele lucruri care nu convin, si despre care e mai convenabil sa nu se vorbeasca nici in macar in “mediul ortodox”. La Judecata lui Dumnezeu toate vor iesi insa la iveala, fie ca ne convine, fie ca nu.
    Nu credeam ca lucrurile vor “evolua” atat de repede. Manevrele celui rau da a incurca mintile oamenilor sunt incredibil de perfide. Am citit candva ceva de genul: if you don’t succeed to convince them, confuse them. Cinic, nu-i asa? Cam asta se intampla acum: confuzie creeata cu multa viclenie in mintile oamenilor. Am ajuns sa traim ceea ce se spunea ca se va intampla: oamenii vor spune raului bine si binelui rau. Asa ajung toti cei care stau departe de Dumnezeu si de Sfintele Taine ale Bisericii. Pierzand credinta, vom pierde totul. Si navalitorii musulmani, parte importanta a planului de distrugere, abia asteapta sa-si inceapa si ei marsul lor. Si se pare ca romanii sunt in sfarsit “pregatiti”. Groaznic va fi socul trezirii, cand, din pacate, doar unii vor fi in stare sa inteleaga ce li s-a intamplat, adica ceea ce ca natie, meritam de fapt.

    Apreciat de 1 persoană

  13. ecronicar said, on noiembrie 4, 2015 at 9:50 pm

    N-au nicio treaba cu credinta si ortodoxia cei care bajbaie haotic pe strazi, dimpotriva. Toti ateii secularisti cu sufletul in bezna ratacirii, toate ONG-urile finantate pe te miri ce canale oficiale sau neoficiale sunt acolo. Toti asa numitii hipsteri care se cred din cale afara de inteligenti si care se pozitioneaza in nerozia lor chiar deasupra oricaror valori de bun simt ale acestui neam incepand cu familia si dreapta credinta. Fratilor eu mai cred ceva, ca asta e doar praful in ochi si tare mi-e sa nu ne trezim la un moment dat cu zeci si chiar poate sute de mii de musulmani in tara. E posibil si asta.
    Hristos, Adevaratul nostru Dumnezeu, sa ne intareasca in dreapta credinta!

    Apreciat de 1 persoană

  14. Iones said, on noiembrie 4, 2015 at 10:15 pm

    Protestele anti-Ponta au devenit proteste impotriva Patriarhului Daniel si a BOR. La acest eveniment si-au anuntat intentia peste 2600 de persoane:
    https://www.facebook.com/events/1096848930327423/

    Apreciat de 1 persoană

  15. adriandirnescu said, on noiembrie 5, 2015 at 3:55 am

    Cei care puteti, rugati-va cu tarie pentru ca suntem in pericol. Mai e un pas sau poate doi si aceasta miscare a populatiei care nu mai suporta scarba din viata cotidiana, aceasta forta uriasa a multimii poate fi deturnata, se poate ajunge la situatia din ukraina sau tarile primaverii arabe. Armata mercenara e deja in tara, poate urma urgia care va arunca in haos romania . Am scris cu litere mici intentionat si cred ca unii stiti de ce. trimiteti mesajul mai departe fara sa ma treceti ca autor. Atentie mare ! Ne-a mai ramas doar rugaciunea ! Doamne ajuta !

    Apreciază

  16. Aurora said, on noiembrie 5, 2015 at 10:38 am

    Patriarhul sa scuipe pe masonerie si pe toate vicleniile sistemului si-l vom sustine cu totii !

    Apreciază

  17. HD said, on noiembrie 6, 2015 at 12:41 am

    Aurora, daca patriarhul scuipa pe masonerie si pe cipuri si pe ecumenism, atunci clar mai rezistam niste ani. Doamne ajuta sa fie asa! Clar il sustinem atunci

    Apreciază

  18. Saccsiv - Weblog said, on noiembrie 6, 2015 at 9:00 pm

    […] EROII DISTRUGATORULUI – un text pentru cei intelepti […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.