SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Directori GOOGLE promovand SEMNUL FIAREI

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 5, 2015

   Iata si ce putem citi la Semnul fiarei in dezvoltare la Google? Doi directori executivi ai companiei Google ne prezinta viitoarele tehnologii de autentificare ca pe niste „super-puteri cool”:

Ca au deja aceste tehnologii nu e de mirare. Ce ma surpinde este ca au inceput deja propaganda pentru a convinge populatia sa le accepte. Am subliniat momentele in care se incearca, din punctul meu de vedere, manipularea opiniei audientei. Personal aceste momente mi s-au parut gretoase si ma surprinde cat de directi au fost, cat de fatisi in a le prezenta ca pe ceva cool, o super-putere. E clar din cuvintele folosite in acest interviu ca tinta lor sunt… tinerii.

Grosolan si momentul final in care fac… bascalie… de temerile, nu fara temei, ale oamenilor privind caracterul Big-Brother al acestei uriase companii.

Regina E. Dugan este fost director al DARPA, in mod curent director executiv la Google – descrie foarte convingator viitoarele tehnologii ale vremurilor de pe urma, tatuaje inteligente si cipuri ce pot fi inghitite, ce sunt deja aprobate de catre FDA (Food and Drugs Administration – institut guvernamental american ce se ocupa de legislatia din domeniul alimentar si cel farmaceutic) iar oamenii vor putea sa le foloseasca (iar apoi vor fi obligati sa le primeasca) incepand cu anul 2017.

Regina E. Dugan: Ne gandim la o sumedenie de optiuni pentru a imbunatatii sistemele de autentificare, sa incepem cu tehnologiile ce sunt deja pe piata, cum ar fi sistemele token, de tip breloc, ce pot contine tehnologii NFC (Near Field Communication) sau Bluetooth, dar am putea sa ne gandim si la sisteme de autentificare pe care am putea sa le purtam, pe piele, in fiecare zi, timp de o saptamana sa zicem, cum ar fi un tatuaj electronic. Acum vorbim despre domeniul tehnologiei la purtator, toata lumea e interesata, SI EU sunt foarte interesata de acest nou domeniu “wearables” (tehnologia ce poate fi purtata) si ce pot sa va spun in acest moment este ca am facut pasi uriasi in acest domeniu, dar exista niste probleme fundamentale pe care nu le-am rezolvat inca. De exemplu una dintre ele este deosebirea fizica dintre o fiinta biologica si sistemele electronice. Electronicele sunt colturoase si rigide, iar oamenii sunt rotunzi si moi. Asta e o deosebire de tip mecanic. Un cercetator de la Universitatea din Illinois, Dr. Rogers, a descoperit o tehnologie noua prin care poate construi “insulite” minuscule din silicon conectate prin niste structuri de tip “acordeon” ce permite intinderea de pana la 200% in timpul functionarii circuitului. Si a fondat o companie ce produce… tatuaje electronice. Port unul chiar aici pe mana mea. Acesta este un model aflat inca in dezvoltare, este facut de aceasta companie, MC10, si contine o antena si cativa senzori. In prezent colaboram cu aceasta companie pentru a putea folosi aceste tatuaje pentru sisteme de autentificare.

E adevarat ca tinerii cu varste cuprinse intre 10 si 20 de ani nu vor sa poarte un ceas pe mana, dar va asigur ca vor fi interesati sa poarte un tatuaj electronic, chiar daca o fac doar ca sa-si enerveze parintii. 

(rasete)

Regina E. Dugan: Nu-i asa?

(rasete)

Walt Mossberg: Si tatuajul poate avea si un design, nu?

Regina E. Dugan: Sigur!

Walt Mossberg: Pentru ca… cu siguranta vor dori un design cool…

Regina E. Dugan: Da… optiuni, optiuni. Si asta e ceva ce porti dar putem sa ne gandim si sa includem un sistem de autentificare in anumite activitati zilnice. De exemplu iau niste vitamine in fiecare dimineata, cum ar fi sa iau “vitamina autentificare”?

Walt Mossberg: Ce?

Regina E. Dugan: Vitamina autentificare. Uite, am una chiar aici. Poftim, poti sa o tii in mana. Vrei sa o tii? Pastila asta are un mic chip in ea, si un comutator. Are si o baterie chimica, iar cand o inghititi, acidul gastric serveste pe post de eltroctrolit si activeaza chipul, si comutatorul este activat. Creeaza un semnal de tip ECG (electrocardiograma) pe 18 biti, si astfel intregul organism devine un sistem unic de autentificare.

(rasete)

Regina E. Dugan: Da, ce va zic e adevarat.

(aplauze)

Regina E. Dugan: Chiar e adevarat, asta inseamna ca va fi prima mea super-putere. Chiar vreau aceasta super-putere, asta inseamna ca mainile mele sunt ca niste fire, iar cand imi ating telefonul, calculatorul, usa, masina, sunt autentificata direct. Prima super-putere, gen… chiar vreau asta.

Dennis Woodside: Deci nu livram inca produsul asta.

(rasete)

Regina E. Dugan: Nu, inca nu livram.

Walt Mossberg: Dar FDA a aprobat produsul asta?

Regina E. Dugan: Deci uite cum sta treaba, chestia asta nu e ceva SF, e un produs al companiei Prodius, iar ei l-au gandit pentru a fi folosit in domeniul sanatatii, si a fost aprobat de catre FDA. Poti sa iei cate 30 pe zi pentru tot restul vietii.

Walt Mossberg: Si ce se intampla? Ti se modifica bataile inimii? Sau…

Regina E. Dugan: Putem sa ne dam seama ca ai luat pastila aia. 

(rasete)

Walt Mossberg: Da, deci Google va stii tot ceea ce fac si pe unde ma duc, pentru ca hai sa fim seriosi, ne place mult de voi, dar sunteti de la… Google… 

(rasete)

Regina E. Dugan: Sa-i dea cineva niste apa sa ia pastila aia.

Walt Mossberg: Dennis, lasa-ma sa te intreb ceva, Larry [nota traducatorului: Larry Page, CEO al Google] te obliga sa iei o pastila din asta?

(rasete)

Dennis Woodside: E optional. Noi chiar avem un prototip functional pentru demonstratii, si am reusit sa ne autentificam pe un telefon .

Regina E. Dugan: Da.

Comentariu saccsiv:

   Adica a lucrat la astia:

IAO-logo

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

   Detalii despre DARPA si cateva dintre domeniile lor de interes gasiti la:

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET?

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

Companie membra Council on Foreign RelationsGoogle a fost fondata de evreii Sergey Mikhailovich Brin (1973 -) si Lawrence Edward „Larry” Page (1973 –).

Fratele ultimului, Carl Victor Page, Jr.,  a fost co fondator eGroups, vanduta mai tarziu catre Yahoo!

Eric E. Schmidt, Chairman si Chief Executive Officer Google este participant intruniri Bilderberg Group.

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul in limba romana): DEZVALUIRI SINISTRE despre Google, ADN uman si controlul total

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

CEO Google: INTERNETUL VA DISPAREA în forma pe care oamenii o cunosc

 

Tagged with: , ,

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pav said, on august 5, 2015 at 5:27 am

    Ce oameni stricati la cap poate sa conduca aceasta lume!!!!

    Apreciază

    • Radu said, on august 5, 2015 at 10:43 am

      Nu sunt stricati stiu bine ce fac doar ca ce avem noi in minte cu ce au ei nu se potrivesc absolut de loc.

      Trebuie sa fii total prost si spalat pe creier sa iei o asemenea pastila mai ales dupa ce ti se zice ce se intampla.

      Aia e o vrajeala cu super putere ce super putere? o iluzie minciuna.

      E evident ce se urmareste prin toata treaba asta daca ai ochii deschisi si judeci si iti pui niste intrebari de bun simt.

      Doamne fereste de asa ceva ! Sa stea departe de noi cu tampeniile si trucurile lor ieftine !

      Apreciat de 1 persoană

    • Alex said, on august 6, 2015 at 6:23 pm

      Din cand in cand mai apare cate un comentariu interesant la articolele din media clasica. Ca tot se vorbeste de luna septembrie 2015.
      Comentariu la rticolul http://www.gandul.info/magazin/marturia-terifianta-a-unei-supravietuitoare-a-atacului-nuclear-de-la-hiroshima-ce-ascund-in-continuare-americanii-14664652

      24-09-2015 ora 10 ora bucurestiului ,un meteorit de va cadea in zona insulei porto rico creind un cutremur planetar si 3 zile si 3 nopti de intuneric pe planeta valuri uriase care vor inunda 4 continente in zone de coasta america si franta cele mai afectate pe linga mexic si alte tari din america latina,gaze toxice si explozi ale lor vor circula pe toata suprafata pamintului ,72 de ore ,dupa asta sa vedem ce mai ramine si ce o sa comentati voi care va-ti facut planuri despre economiile lumii.rusia va ataca turcia si dupa distrugerea turciei urmeaza cucerirea romaniei in 2016 si revolutia mioritei impotriva statului de drept.2018 va fi anul razboiului de 1 zi atomic care va pune bomboana pe coliva bucurestiului si emisferei nordice .va-ti imultit prea mult,,sfintilor,,

      Apreciază

  2. Iones said, on august 5, 2015 at 1:20 pm

    Petrecerile suprarealiste ale Mariei-Hélène de Rothschild: aderarea la societatea secretă Illuminati la care participau Salvador Dali şi Audrey Hepburn

    Petrecerile private ale Mariei-Hélène de Rothschild, membră a uneia dintre cele mai puternice dinastii europene, obişnuiau să nască de fiecare dată controverse. Fotografiile unui bal suprarealist organizat de aceasta în 1972, în stilul societăţii secrete Illuminati, despre care se zice că dirijează chiar şi astăzi lumea, au ieşit recent la iveală.

    Mariei-Hélène de Rothschild poartă un cap de Baphomet, ai cărui ochi lăcrimează diamante autentice.

    http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/petrecerile-suprarealiste-mariei-helene-rothschild-evenimentele-aderare-societatea-secreta-illuminati-participau-salvador-dali-audrey-hepburn-1_55c0fa4af5eaafab2c3dc8a3/index.html

    Apreciază

  3. valentin said, on august 5, 2015 at 2:18 pm

    mai știți ceva despre noi minuni ale Sfântului Nectarie?
    consider că mă aflu în rândul oamenilor surzi, care au auzit de Cuvântul Mântuitorului, au auzit de cei care i-au urmat poruncile și minunile și semnele adevărate prin care se văd roadele lor bune, dar nu avem la rândul nostru aceleași roade … măcar în ceasul acesta să fie bine.

    cred că Sfântul Nectarie face minuni pentru noi , care avem nevoie de ajutorul lui – chiar dacă vindecările s-au făcut pentru alți și noi putem fi schimbați ca oameni auzind de acele minuni ale sfântului.

    îmi pare rău că nu am mai auzit nimic despre sfântul Nectarie în ultima vreme și știu că el ne poate ajuta în aceste probleme pe care le proorocise și părintele Iustin – totalitarismul și libertatea, semnul fiarei etc, iar sfinții vine imediat ce sunt chemați în nevoi și în toate problemele spre mântuirea sufletelor noastre

    Apreciază

    • valentin said, on august 6, 2015 at 12:43 am

      ar trebui să auzim și despre sfinții din ultimele secole mai puțin cunoscuți încă de milioane de români, e o datorie a creștinilor – că spune Sf. Apostol să nu uităm pe mai-marii noștri și să le cinstim viața și sfințenia – se referă la acei care au trecut la ceruri și sunt sfinți.

      Apreciază

    • PG said, on august 6, 2015 at 8:34 am

      Doamne ajuta ,
      Sa va povestesc o minune a Sfantului Nectarie pe care nu am facut-o cunoscuta .
      In februarie 2014 o colega de 48 ani a fost lovita pe trecere de un A6 si dusa la urgente in Craiova la terapie intensiva . Dupa 10 zile am vazut-o (ochi umflati….5 cadre medicale in jurul ei…) am reusit sa-i duc ulei sfintit de la candela Sfantului Nectarie din Eghina cu acatistul sfantului si le-am dat sotului care a reusit sa intre la ea si sa sa-i dea cu ulei .A stat in coma 2 luni .Fata ei a venit din America si a citit acatistul in fiecare seara . Dupa 2 luni a inceput sa primeasca supa cu lingurita si acum este bine ( retrasa la tara unde munceste cu sotul) .
      Sa-i multumim Lui Dumnezeu si Sfantului Nectarie pentru toate minunile savarsite .
      Iata si varianta din media :
      http://gazetaoltului.ro/gazeta-new/social/–i-datorez-via-a-medicului-renic–diaconescu–cc717e5161e34298bd1df67b911fc113

      Apreciază

  4. un cititor said, on august 5, 2015 at 2:32 pm

    despre fenomenul arsenie boca; asa o fi ?

    http://daniel71rojurnal.blogspot.ro/2015/07/pr-anitulesei-gheorghe-fenomenul.html

    Apreciază

  5. Spaceman said, on august 5, 2015 at 5:07 pm

    Dr. Regina E. Dugan este sluga satanei !

    Ce penibilă este cu tatuajul acela electronic pe mâna stângă, făcând reclamă la dispozitive electronice de autentificare…Mă sperie gândul că aș putea ingera fără voia mea un astfel de microcip care te transformă într-un dispozitiv de autentificare, dar defapt ei vor să facă voia satanei, cea ca oamenii să devină ființe noi prin transumanism, adică prin fuziunea omului cu tehnologia.

    Apreciază

    • botaceala said, on august 5, 2015 at 6:41 pm

      @ Spaceman,exact la asta m-am gandit si eu cand am citit articolul de mai sus,daca mananc ceva ce contine asa ceva si-l iau fara voia mea,ca la cum se „masluieste”mancarea in ziua de azi,ma astept si la asa ceva ,sa introduca astia astfel de dispozitive si noi sa le mancam,fara sa avem habar,de ce introducem in organism😞

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on august 5, 2015 at 9:00 pm

        Sfanta Impartasanie le face praf, daca nu ati citit cititi ce spune Pr Elpidie.

        Apreciază

      • andrei-d said, on august 5, 2015 at 9:32 pm

        botaceala,
        nu inteleg de ce-ti faci probleme, tu ai deja un mare atu. Am o intrebare, tu faci Sfanta Cruce peste mancarurile cumparate? Sau macar dai cu agheazma peste ele? Iata ce-ti spune Hristos-Dumnezeu:
        Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi, serpi vor lua în mână şi chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi îşi vor pune mâinile şi se vor face sănătoşi.” (16, 17-18)
        Deci daca-L avem pe Hristos oare de ce sa nu ascultam de Blandul Pastor? 🙂

        Apreciază

      • andrei-d said, on august 5, 2015 at 9:34 pm

        staii te referi la cipuri? Sfanta Impartasanie anuleaza porcariile de orice tip luate prin mancare sa stii. 🙂

        Apreciază

    • el said, on august 7, 2015 at 9:57 am

      daca PARASUTA asta de dugan este matematiciana/om de stiinta , eu sunt Tarul Rusiei !
      curve ieftine cu joc de scena….actrite uzate de bordel pe post de science-man/woman… teatrul absurdului

      CINE o crede pe fufa? Faltii, debilii si incostientii !. peisaj apocaliptic,

      cazaturi umane si spectacolul minciunii grotesti pentru gloatele reduse la minte si sclavagizate. lipseste de pe scena publica doar anticrist RATATUL TOTAL ca sa se intregeasca peisajul dezolant al unei umanitati la apusul ei, indobiticite, bestializate sau indracite.
      Am mai mult RESPECT pentru animalele necuvantatatoare decat pentru lepadaturile astea.
      Motanul meu pe langa parasuta asta de bordel terminata care joaca teatru de joasa speta inaintea unui auditoriu reeducat , este CARTURAR si MITROPOLIT !

      Apreciază

  6. bogdansava21 said, on august 5, 2015 at 7:30 pm

    mai bine devin ca Bear Grylls decat sa accept prostiile alea Doamne fereste unde se ajunge

    Apreciază

  7. lastunnegru said, on august 5, 2015 at 8:06 pm

    Vodafone Spania ne invata ( indoctrineaza ) ca viitorul este ( doar ) unul.

    Asa ca senzori, probe care ne monitorizeaza corpul uman si il repara chiar si la nivelul genelor umane la copii. Totul pentru ca lumea trebuie pregatita temeinic pentru a primi cipurile in viitor.

    Interviu acordat de Raymond McCauley, biohacker, cercetator, inginer si expert in citirea ADN-ului, director de bioinginerie la Universitatea Singularitati.

    V.O.S. – Raymond McCauley, biohacker: „Evitaremos enfermedades alterando el código genético”

    Foarte repede, copii care se vor naste vor avea de ales cum vor fi genele lor si parinti au facur mereu unele alegeri pentru copii lor si cea ce este mai bun pentru copii lor dar vor putea sa zica: Acest copil nu va trebui sa sufere de toate clasele de boli sau acest copil nu ca ia-am transforma in supercopii dar vom putea sa scoatem niste riscuri.
    Ideea asta ca de multa vreme noi putem sa citim lucruri care noi nu putem face mult in aceasta privinta si in unele feluri acest lucru este foarte descurajator pentru ca poti afla ca esti expus riscului la boli dar nu poti face mare lucru inca. Santem chiar pe marginea sau cineva ar zice varful sa schimbam asta si pentru uni oameni eu cred ca este o mare schimbare sa fi capabil scoti o boala care am purtato in genele noastre de generati chiar sa putem sa scoatem ceva afara, ceva unde din intamplare ca tu sa ai cancer sau din intamplare sa iei sida asa ca putem sa mergem inainte si sa facem pe cineva imun la sida editand doua gene simple mai mult vom putea sa spunem ca genetic noi gancredem ca asteas lucrurile care ne fac inteligenti si le pornim, asteas lucrurile care ne fac emotionali stabili sau sa eliminam lucrurile care ne fac un pic nebuni. Uitandu-te la ADN-ul tau este un la fel ca si diferit cum te-ai uita la tine insuti sub microscop dar acest lucru este alfel de microscop care nu doar arata celule care sant foarte mici ci arata piatra de temelie arata cursul de informatie care ne face cea ce santem. Eu am fost foarte interesat cand tehnologia este disponibila si sa fie destul de ieftina ca eu sa incep sa ma uit in interiorul meu si sa vad cea ce se petrece. Acest lucru este interesant nu doar pentru mine ci pentru toti, este o oportunitate de a vedea ca in interiorul corpului nostru sant aceste bombe genetice cu ceas, aceste povesti de groaza despre ce poate sa ni se intample, vom putea sa stim asta cunoascand poveste de groaza de la finalul carti asa ca sa poti sa faci ceva la inceputul carti sau la mijlocul carti, inchis inauntru codul genetic al tuturor sant vreo doua trei povesti despre cea ce poate sa te ucida, ce ar putea sa te omoare pe tine mai repede ca mine si ao omorao pe persoana de langa mine si prin extindere putem sa facem o predictie ce boli majore o sa aiba cineva, ( sau daca ) vor avea o viata lunga sau scurta. Biohacking este ceva asemanator cu hackingul la computer, nu hacking-ul unde hackerul adolescent iti sparge contul tau bancar dar ceva de genul hacking-ului de calculator unde cineva sa faca ceva cu uneletele pe care le are sa faca ceva mai bun deci biohakerul foloseste o generatie noua de unelte incercand sa faca uneltele ieftine si accesibile pentru toti. Cred ca o gramada din descoperirile care sau intamplat in ultimele sute de ani sau intamplat pentru ca cineva era curios de ce functionam in interior si primul lucru cu care incepi este chiar ( asa ) cum merge pe cineva cum aia merge pe copii mei cum aia merge pe mine.
    Exista o noua generatie noua de senzori si probe care au iesit si oameni care poarta aceste dispozitive atletice care iti spun cati pasi ai facut sau care iti este ritmul cardiac si le poti citi pe telefon si acesta este ( ceva ) imens, se intampla multe acolo dar ajungem int-un punct unde unele din acele dispozitive fuzioneaza cu noi si vin in interiorul corpurile noastre.
    Am vrut sa stiu cum este sa ai o masina in corpul tau si una din lucrurile cu care am ajuns este sa incerc o generatie mai veche ( un microcip implantabil )… este chiar un computer, puteti sa il vedeti, vi-l arat, unde o capsula mica de marimea unui bob de orez si are 1 GB de memorie si pot sa scriu si sa citesc pe el, nu pot face multe cu el pot sa il citesc cu telefonul mobil sau tu poti sa il citesti cu telefonul tau mobil poate sa imi arate site-ul mei pot stoca date medicale de sanatate sau parole pe el. Cea ce a fost interesant pentru mine este ca vom avea o generatie din aceste lucruri care au biosenzori pe ele deci pot avea ce traieste in interiorul meu si care vorbeste cu telefonul meu si care va zice acesta este ritmul tau cardiac acesta este nivelul de zahar din sange, oprestete din mancat.
    In doar cativa ani cam doi sau trei ani oameni care sufera de anumite boli, oameni cu diabet vor avea un cip in interiorul lor care monitorizeaza nivelul lor de zahar din sange, oameni care se ingrijoreaza de functionarea inimi si vor ceva care sa o monitorizeze mereu, este usor sa avem un senzor care sta pe suprafata corpului nostru sau in jurul incheieturi dar cateodata vrei ceva care monitorizeaza mediul tau intern ( coprul uman ) apoi reactioneaza si secreta un medicament si nu in viitorul prea indepartat cred o sa folosim aceste lucruri
    pentru Biosensing ( controla-monitoriza ) si cea ce eu numesc COMANDA SI CONTROLEAZA sa deschiza usa casi, sa pornesti masina, sa deblochezi telefonul sau sa incepi sa cauti ceva pe internet sau ceva. Deci ideea ca ceva este implantat, poate este un dinte in gura ta este un dinte fals care are un microfon si un difozor cae poti sa il auzi in urechea ta. Intrun fel deja avem multe dispozitive pe care la purtam cu noi si raspunsul este ca toate comunica printrun Nexus central acum acesta este telefonul nostru mobil asta cred ca va fi o vreme, sant atatea functi construite in aceste telefoane noi unde sti deja inotam intr-o mare de unde radio si vorbesc unele cu altele si vorbesc cu telefonul nostru si telefonul nostru va zice trenuie sa lasam acum pe cineva, trebuie sa stocam niste date in Nor ( informatic ) sau trebuie sa aducem niste informatie inapoi deci toti o sa fin propria noastra retea personala in viitor.

    Apreciază

  8. lastunnegru said, on august 5, 2015 at 8:10 pm

    Va rog sa dati al treilea videoclip din lista de clipuri

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on august 5, 2015 at 8:31 pm

    Biostampila va inlocui biosenzori greoi de azi.

    Tatuajele electronice medicale vor intra in spitale pentru monitorizarea pacientilor. Planurile la care viseaza Roger si MC 1O sant ca in 2025 copii nascuti si tinerelor mame in maternitatile tarilor in curs de dezvoltare sa li se puna aceste tatuaje electronice pentru monitorizarea sanatati si sa nu se amestece sau sa se piarda copii
    ma multe in articoll de mai jos.

    http://spectrum.ieee.org/biomedical/devices/a-temporary-tattoo-that-senses-through-your-skin

    ( traducere google translator )

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://spectrum.ieee.org/biomedical/devices/a-temporary-tattoo-that-senses-through-your-skin&prev=search

    Apreciază

  10. john said, on august 5, 2015 at 10:12 pm

    Ce se întâmpla cu vremea,război meteo? Bă fraților suntem „fierți” la propriu
    http://m.activenews.ro/externe/Orientul-Mijlociu-fierbe-la-propriu.-Temperaturi-record-in-Iran-peste-70-de-grade.-In-Irak-s-au-depasit-49-de-grade-123588

    Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on august 6, 2015 at 9:38 pm

      inca nu ai vazut nimica….totul decurge conform graficului ( asa cred ei…ca le va iesii planul)

      adica….arsita mare anul asta = criza alimentara la anul sau in maxim 2 ani = Plante „inbunatatite”genetic peste tot ca unica salvare..( adica plante otravite, spre depopularea planetei)

      si asta inca nu e totul…in maxim 4 -5 ani trebuie declansata criza pentru apa…exact…pentru apa sa vor duce razboaie…se vor bate oamenii pentru o gura de apa, pentru un izvor, pentru un mal de rau….si sursele de apa deja au fost cumparate de cine trebuie

      Apreciază

  11. Mirela said, on august 6, 2015 at 12:32 am

    Off topic

    Vă rog să o pomeniţi pe Elena, azi a plecat din această lume. Dumnezeu să o ierte şi să o miluiască!

    Apreciază

    • botaceala said, on august 7, 2015 at 2:43 pm

      Dumnezeu sa o ierte pe roaba sa Elena😢😢

      Apreciază

      • Mirela said, on august 8, 2015 at 12:12 am

        Multumesc tuturor celor care au avut un gând bun pentru această doamnă. A fost o persoană nobilă, dar singură şi chinuită, de care mereu s-au găsit unii care să profite. Pentru mine, finalul ei a fost o pildă memorabilă a faptului că spovedania nu trebuie amânată şi că, până şi celor aflaţi cu un picior în groapă, diavolii le dau impresia că mai au destul de trait. Din fericire, a vrut să se spovedească şi şi-a uşurat sufletul, dar a fost total inconştientă asura faptului că trecerea în altă lume e foarte aproape.
        Mi-a fost jenă să discut despre spovedit, m-am temut să nu se simtă agresată, dar sunt fericită că am trecut peste reticenţe. La două zile a murit.
        Vă rog mult să o mai pomeniţi, căci nu are cine.
        Dumnezeu să o ierte, să o odihnească şi să o aşeze în corturile drepţilor!

        Apreciat de 1 persoană

  12. Radu Humor said, on august 6, 2015 at 1:33 am

    Puternică și incontrolabilă: Troika

    bănci criza financiara fmi Pentru a obține creditele de care au nevoie pentru a face față crizei, statele europene trebuie să se supună exigențelor emise de trei instituții care formează troika: FMI, Comisia Europeană și Banca Centrală Europeană. Documentarul Puternică și incontrolabilă: Troika este o anchetă edificatoare despre rolul controversat al acestui triunghi de instituții.

    Cinci ani au trecut deja de când statele aflate în criză din zona euro trăiesc chinurile supra-îndatorării. Pentru a obține împrumuturile de care au nevoie de urgență, trebuie sa se supună exigențelor – faimoasele memorandumuri – celor trei instituții ce formează troika: FMI, CE, BCE. Măsurile de austeritate impuse de ele nu au avut, până acum, efectele scontate, ci dimpotrivă.

    Este vorba de înalți funcționari ce acționează în afara oricărui control parlamentar, care iau decizii pe care guvernele trebuie să le execute.Pentru a înțelege mai clar acest proces, jurnalistul german Harald Schumann (autor al documentarului „Când Europa salvează băncile în secret”, difuzat de canalul TV Arte în anul 2013) a călătorit în Irlanda, Grecia, Portugalia, Cipru, Bruxelles și SUA. De-a lungul acestei investigații, a intervievat miniștri, economiști, avocați, bancheri, victime ale crizei, precum și pe laureatul Nobel pentru economie, Paul Krugman, care explică de ce aceasta politică a restricțiilor nu funcționează. (Sursa)

    Puternică și incontrolabilă: Troika

    Apreciază

  13. Alin said, on august 6, 2015 at 10:57 am

    Zacamantul aurifer din Apuseni a fost concesionat unei firme fara niciun angajat si care e administrata de sefa PSD Costinesti

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20340054-zacamantul-aurifer-din-apuseni-fost-concesionat-unei-firme-fara-niciun-angajat-care-administrata-sefa-psd-costinesti.htm

    Apreciază

  14. intelepciuneasfintilor said, on august 6, 2015 at 12:20 pm

    Fereasca Dumnezeu de ceea ce prezinta cei de la Google.

    Iata mai jos o alta modalitate de control asupra oamenilor.

    Automobilele de ultima generatie cu conexiune wireless, radio si/sau internet pot fi controlate de la distanta daca cunosti detaliile potrivite despre electronica/conectivitatea masinii.
    Imaginati-va ca cineva va controleaza orice este actionat electronic de la faruri, aer conditionat pana la frana masinii sau acceleratia ei.

    Jeep-urile Cherooke de ultima generatie sunt afectate de aceasta problema reala iar Chrysler a chemat 1,4 milioane de masini inapoi in fabrica pentru a remedia aceasta bresa de securitate.

    Hackers Remotely Kill a Jeep on the Highway—With Me in It
    http://www.wired.com/2015/07/hackers-remotely-kill-jeep-highway/

    „I WAS DRIVING 70 mph on the edge of downtown St. Louis when the exploit began to take hold.

    Though I hadn’t touched the dashboard, the vents in the Jeep Cherokee started blasting cold air at the maximum setting, chilling the sweat on my back through the in-seat climate control system. Next the radio switched to the local hip hop station and began blaring Skee-lo at full volume. I spun the control knob left and hit the power button, to no avail. Then the windshield wipers turned on, and wiper fluid blurred the glass.

    As the two hackers remotely toyed with the air-conditioning, radio, and windshield wipers, I mentally congratulated myself on my courage under pressure. That’s when they cut the transmission.

    Immediately my accelerator stopped working. As I frantically pressed the pedal and watched the RPMs climb, the Jeep lost half its speed, then slowed to a crawl. This occurred just as I reached a long overpass, with no shoulder to offer an escape. The experiment had ceased to be fun.”

    Apreciat de 1 persoană

  15. mihai444 said, on august 6, 2015 at 2:26 pm

    Apreciază

  16. Mustafa said, on august 6, 2015 at 6:40 pm

    Adeventist de ziua a 7-a din Rusia si-a ucis sotia insarcinata si cei 7 copii!

    http://ro.blastingnews.com/international/2015/08/masacru-in-rusia-sase-copii-i-mama-lor-insarcinata-macelari-i-in-propria-casa-00503779.html

    Apreciază

  17. Nimbus said, on august 6, 2015 at 6:53 pm

    Credeati ca nu exista nimic mai aberant si in mod absurd dictatorial decat legea numita „antilegionara”?. Ei bine v-ati inselat. Cititi si pomenitii printre dinti:

    http://pentruprieteni.com/off-topic/400-aberant-vei-fi-obligat-sa-iti-cedezi-bunurile

    Apreciază

  18. Mustafa said, on august 6, 2015 at 10:28 pm

    Un Politist a impuscat mortal un adolescent alb neinarmat in Carolina de Sud.
    Liberalii si Stangistii din America au decis ca nu e cazul sa protesteze ( daca e alb inseamna ca si-a meritat-o)

    http://www.rt.com/usa/311783-police-kill-sc-teen/
    http://www.latimes.com/nation/nationnow/la-na-nn-zachary-hammond-police-shooting-20150804-htmlstory.html
    http://www.huffingtonpost.com/entry/zachary-hammond-police-killing_55c0e240e4b0c9fdc75dfda3

    Apreciază

  19. remus said, on august 7, 2015 at 5:04 am

    Eu nu înțeleg nimic. Ne putem autentifica cu amprenta și cu ADN-ul. De ce ar mai fi nevoie de cipuri? Dacă e să-mi folosesc intuiția, aș zice că este vorba despre autentificarea în organizații secrete. Autentificarea undeva unde oamenii să poarte măști pe față, unde să-și ascundă adevărata identitate și să poată prezenta o autentificare a unui pseudonim. Altfel nu văd rostul pentru că există amprenta de pe mână și există ADN-ul. Ar mai fi util să zic și în cazul unor soldați care poartă măști sau căști care să le acopere tot corpul, iar pentru prevenirea infiltrării unor agenți de infiltrare în acele trupe să fie nevoie de o astfel de modalitate de autentificare. O astfel de abordare ar avea deci aplicații militare și aplicații în spionaj ori servicii secrete. Pentru oamenii obișnuiți nu văd rostul la așa ceva pentru că ei trebuie să umble cât mai mult numai cu identitatea reală pentru a fi cât mai vulnerabili.

    Apreciază

  20. remus said, on august 7, 2015 at 5:17 am

    De fapt căștile nu pot acoperi tot copul 🙂 🙂 🙂 vroiam să mă refer la costume, dar e o oră foarte târzie. 🙂 🙂 🙂

    Apreciază

  21. o oarecare said, on august 7, 2015 at 12:21 pm

    Se promoveaza semnul fiarei, ca sa ne obisnuim cu el.

    Apreciază

  22. o oarecare said, on august 7, 2015 at 12:58 pm

    Ce parere aveti despre asta?

    Apreciază

    • el said, on august 7, 2015 at 8:14 pm

      e prea urat si neharismatic, nu-l paote crede nimeni; e un FAKE, un psihopat de rand!

      Apreciază

    • Spaceman said, on august 9, 2015 at 10:19 am

      Ce părere să avem, ne răspunde Wikipedia : José Luis de Jesús Miranda a murit de ciroză hepatică la 8 august de 2013, în Sugar Land , Texas. A fost înmormântat la 22 noiembrie 2013. Antihristul când va fi înscăunat Regele Lumii, in cel de-al treilea Templu reconstruit la Ierusalim pe locul Domului Cupolei Stâncii, va avea vârsta de 30 ani și nu va apuca să împlinească 34 de ani.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Luis_de_Jes%C3%BAs

      Apreciază

  23. botaceala said, on august 7, 2015 at 2:15 pm

    Andrei-d,,@, iti multumesc pt raspunsuri,foarte bune sfaturi,o sa le urmez intocmai,si nu ma refeream la cipuri☺

    Apreciază

  24. lastunnegru said, on august 7, 2015 at 5:28 pm

    remus

    Amprentele si ADN-ul nu pot fi urmarite si monitorizate continuu dar daca cineva isi implanteaza un cip sau isi pune un cip temporar sau permanent in interiorul corpului poate fi monitorizat continuu cipul va avea un numar si numarul ( exemplu ) 0007474894948 apare in SISTEM continuu si tot cea ce faci se va stii mereu zi si noapte.

    Apreciază

  25. lastunnegru said, on august 7, 2015 at 5:33 pm

    remus

    Noi nu avem nevoie de cip, SISTEMUL are nevoie de implementarea lui pas cu pas pentru asi pune toate planurile in aplicare in viitor.

    Apreciază

  26. ursugeorgiana said, on august 8, 2015 at 4:51 pm

    Doamne ajuta, Vasile. Am gasit predica cu Prwasfintitul Ambrozie. Aici ai linkul.

    Apreciază

  27. ursugeorgiana said, on august 8, 2015 at 4:51 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.