SACCSIV – blog ortodox

MASACRUL DE LA FANTANA ALBA – 1 aprilie 1941, Sfintele Pasti …

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 1, 2015

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 1, 2015 at 3:47 pm

    Vlad Herman: Masacrul de la Fantana Alba – 1 aprilie 1941

    http://vladherman.blogspot.ro/2015/04/masacrul-de-la-fantana-alba-1-aprilie.html

    Apreciază

  2. ORTODOXIE said, on aprilie 1, 2015 at 4:05 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  3. Akritas said, on aprilie 1, 2015 at 5:48 pm

    http://www.gandul.info/politica/parlamentul-a-abrogat-o-hotarare-care-limita-la-3-000-numarul-fortelor-sua-de-pe-teritoriul-romaniei-14101614
    Parlamentul a abrogat, miercuri, Hotărârea forului legislativ 29 din 2 mai 2007 care limita la 3.000 numărul maxim al forţelor SUA care se pot afla la un moment dat pe teritoriul României, pe motiv că această prevedere este desuetă şi contravine Legii 291/2007.

    Apreciază

  4. Direptate said, on aprilie 1, 2015 at 6:05 pm

    si cum ziceai? ca rusia nu e populata de monstrii demonici insetati de sange? spune-le asta acestor MARTIRI ai NEAMULUI ROMANESC!

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 1, 2015 at 8:13 pm

      Direptate

      Bezna mintii ce-i scris tu acolo.

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on aprilie 2, 2015 at 12:14 am

      omule, tu vorbesti la prezent, dar masacrul a fost acum 70 de ani iar in PREZENT cine ucide milioane de oameni si distruge tari si guverne in numele unui terorism inventat??? in nici un caz rusii…cine arunca bombe in ziua de Pasti in Serbia, rusii??? cine raspandeste pe planeta otrava cu seringa , cine da cu chemtrails, cine otraveste mintile maselor cu filme de la holiwood , cine a exterminat milioane de bastinasi indieni ca sa le ia teritoriile, cine aduce GMO etc; pot sa te intreb pana dimineata, dar o sa pricepi ?

      Apreciază

      • Partizanu said, on aprilie 2, 2015 at 8:36 am

        Cine BAGA CAPUL LA CUTIE? Am vazut de una zi (inpreuna) cum se antrenau CRIMINALII DE LA KOGALNICEANU. Cu spreyuri cu piper, lupte corp la corp, pistoale cu electrosocuri ca nu cumva sa PROTESTEZE CAREVA (in strada) IMPOTRIVA RAZBOIULUI. Dar ma intreb si eu (ca un alt camarad) DE CE BOR nu face o rugaciune (o zi) speciala pentru PACEA CEA DE SUS SI CEA DE JOS? Va spun tot eu. Pentru ca avem SERVICIU DE INFORMATII MONAHALE activat. AMIN.

        Apreciază

  5. sherlock_holmes said, on aprilie 1, 2015 at 9:02 pm

    @ Direptate

    Nici macar in nume nu ai dreptate.Doar acest video e postat si pe acest site,nu se incearca acoperirea ororilor comunismului sovietic si a razboiului.Numai ca tu de la ceea ce s-a intimplat in trecut,transferi in mod fals prezentului.Asa se poate spune de orice tara,SUA fata de indienii bastinasi,mexicani,Italia raportata la trecutul ei imperial,,Germania,Anglia,Franta,… tari care au purtat numeroase razboaie de cucerire si au generat multa suferinta.

    Numai ca ceea ce facea URSS ieri,face SUA si unii dintre aliatii ei occidentali astazi.Milioanele de oameni care mor continuu astazi,sint opera majoritar a SUA si teroristilor sponsorizati de ei.Masacre gen Fintina Alba au loc zilnic prin tari precum Siria,Irak,Libia,Afganistan,Pakistan.

    Ce sa mai vorbim de faptul ca pe Hristos ti-L ia sau il transforma cosmetic tot aceiasi si nu Rusia.Ba si demonizarea oamenilor prin legi contrare firii tot de pe acolo vine.

    Nu zice nimeni sa nu invatam din greselile trecutului,sa ne respectam si cinstim martirii,sa respingem ideologiile ce lupta si impotriva lui Hristos dar si a oamenilor ( comunism,nazim si orice extremisme ) dar nici sa confunzi ziua de astazi cu cea de ieri nu este permis. Te aperi de dusmanul din trecut si-l iei in brate pe dusmanul cu mult mai periculos de astazi. Aproape ca-ti ratezi mintuirea,daca tii la ea.

    PS.Nu esti cumva ruda cu Spartacus ?

    Sa ne rugam si sa credem ca toti martirii romani de pretutindeni si de oricind traiesc astazi cu Iisus Hristos Dumnezeu si cu toti sfintii in Imparatia cereasca si intr-o buna zi,sa ne intilnim si noi cu ei si sa povestim si sa ne bucuram,Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. nikodim said, on aprilie 1, 2015 at 9:41 pm

    Direptate,
    Daca este asa cum zici tu, atunci nu crezi ca ar fi existat mii si zeci de mii de cazuri „Fantana Alba” in Tara noastra si in restul Europei,in perioada 1944-1945, cand rusii avansau spre Vest si mai ales in Germania pe care „monstrii demonici insetati de sange” rusi aveau toate motivele sa se razbune, dupa ce nemtii i-au rarit pe rusi de vreo 22-23 de milioane de persoane si le-au transformat teritoriul in ruina si cenusa? De exemplu rusii ar fi putut sa stearga de pe harta Viena, oras preponderent pro-nazist, doar asa din razbunare. Dar intrucat vienezii nu au opus rezistenta armata, s-au pastrat toate monumentele arhitecturale intacte. Au fost distrugeri acolo unde s-a opus rezistenta armata si s-au folosit arme grele. Si cam asa s-a petrecut peste tot. Ar fi putut sa rada si la noi sate si orase intregi asa pur si simplu ca razbunare pentru ce a facut armata romana in regiunea Odessei si ca ruinat orasul Odessa cand l-a cucerit in 1941. N-a fost insa asa. Istoria consemneaza aceste cazuri si tine de fiecare daca vrea sa faca o analiza impartiala si dreapta. Daca cineva are ura de consumat, poate sa zica orice despre oricine. Se poate si asa.
    Dupa logica ta „crestin-ortodoxa”, cand „ocupantul sangeros si demonic” al poporului evreu, sutasul Corneliu, a venit la Hristos sa-L roage pentru ajutor, Hristos ar fi trebuit sa-i zica: „dispari din ochii mei monstrule, ocupantule, criminalule”???
    La „Fantana Alba” cine stie ce politruc dement responsabil cu deciziile s-a dezlantuit acolo si declansand macelul acela sinistru? Intradevar ca au confiscat pamanturi si bunuri, ca asta era politica bolsevica si tot asa de dur a fost adoptata si impotriva conationalilor lor din Rusia, dar alte omoruri in masa in Basarabia si Bucovina nu au mai fost.
    Un profesor venerabil din facultate, ne povestea ca fiind copil a fost martor in 1944 cand in satul sau din Judetul Arges au intrat trupe rusesti. Unul din rusi a violat o fata si localnicii s-au plans comandantului rus. Acela ia adunat pe toti satenii la un loc, a aliniat trupele si dupa ce l-a indetificat pe violator l-a impuscat personal in cap in fata tuturor.
    In timp de tulburari sau de razboi, intotdeauna se dezlantuie in multi oameni patimi demonice si „monstrii demonici insetati de sange” nu sunt numai de o parte a baricadelor ci se manifesta peste tot, si la unii si la altii. Asa s-a intamplat de exemplu mai recent, la cutremurul din 1977 in Bucuresti, cand indivizi, CONATIONALI fara scrupule( ca nu erau invadatori din afara Tarii) jefuiau ruinele si trupurile moarte sau ranite ale amaratilor loviti de necaz ramasi fara case.
    Asa putem spune si despre evrei ca sunt vanzatori si omoratori de Hristos, insa daca amintim numai cazul lui Nicolae Steinhard ( si cati au mai fost ca el si vor mai fi), ne permite acest lucru sa generalizam defectele la tot neamul?
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Direptate said, on aprilie 2, 2015 at 1:18 pm

      am sa va raspund la toti intr-o singura postare.

      1.
      bezna mintii e la tine tradatorule si ucigas al neamului tau presupunand ca esti roman si nu vreun rusnac aciuat pe aici cu numele schimbat cum se practica (din vasilii vierisky in vasile vieru de ex) asta daca nu cumva o faci deliberat propaganda bolsevica si anti romaneasca caz in care dai dovada de un tupeu mai mare decat al unui pederast.Fii dragut si detaliaza /argumenteaza ce ti se pare irational si ilogic in ce am scris eu: Rusii ne-au omorat parintii cu o ferocitate si o barbarie inimaginabila iar tu spui ca rusia e populata d eoameni frumosi. Ce frumusete pot sa aiba urmasii unor astfel de criminali?

      2. cine nu isi cunoaste trecutul si nu invata din el este condamanta sa-l retraiasca in prezent. Rusii ne-au masacrat parintii in mchip cumplit si i-au ingropat de vii pe muribunzii agonizand, iar in PREZENT ca tot iti place sa aduci vorba de el NU NUMAI CA NU SE VEDE CEL MAI MIC REGRET PE FATA LOR dar cu draceasca mandrie clameaza ‘v-am eliberat! sa ne fiti recunoscatori” Niciun „iertati-ne frati crestini ortodocsi!” Niciun monument , nicio slujba de comemorare in limba lor spurcata de populatii nomade ticaloase, nimic! Ba din contra peste tot in imperiul diavolului rosu, pe toate cladirile oficiale incepanmd cu piata rosie (cum altfel ) troneaza pentagrama scaldata in sangele muceniccilor secondata de secera cultelor pagane ale lui isis si ciocanul lui ra/thor, etc (ca se practica sincretismul religios chiar si in zilele noastre) culte caracterizate prin? sacrificii umane. Si si mai din contra mesaje tipic barbare de invadator setos de sange – va nimicim cva ucidem , va macelarim….

      3. si ajungem la punctul urmator – transferul fals asupra prezentului . Care transfer si care fals? Rusii nu s-au saturat de ucis si nu se vor satura vreodata decat cu pamant galben in cantitate de 2 metri cubi. Dovada – masacrele din estul Ucrainei si insasi retorica belicoasa a satanelor rosii dublata de o imbecilitate fara noima – Va scufundam flota(care flota? a scufundat-o de mult basescu iar cele doua fregate sh parlite chiar abia mai functioneaza nu se pot numi flota nici in vis). va distrugem, venim in Romania cu avionul strategic nuclear. Deci tot sa omoare bestiile. normal ca altceva nu stiu.

      „Milioanele de oameni care mor continuu astazi,sint opera majoritar a SUA si teroristilor sponsorizati de ei.Masacre gen Fintina Alba au loc zilnic prin tari precum Siria,Irak,Libia,Afganistan,Pakistan”

      ZAU MAI SHERLOCK ? Dar in Agansitanul anilor ’80, in Cecenia, in Ingusetia , in Osetia? nimic nimic? Si inca ceva si foarte important.; IN PRIMUL RAND nu se compara Fantana Alba cu Siria si Irak pentru simplul motiv ca Fantana Alba e a noastra si acolo au fost ucisi in mod barbar si ticalos FRATII NOSTRII, si doi la mana SUA lupta impotriva statului islamic chiar daca o face doar din interes deci nu cu foarte implicare.Trei la mana nu ma incalzeste cu nimic ca au murit indienis i mexicani si mai stiu eu cine de mana americanilor cata vreme au murit ai nostrii si au murit de mana bestiilor satanice rusesti!

      4. Si ajungem incet incet la agentul bolsevic de serviciu tolerat si promovat de posesorul acestui blog si care apare de fiecare data cand nemernicia si satanismul bolsevic este expus si bininteles in cel mai pur stil diavolesc (caci minciuna este de la diavol caci el este tatal minciunii) incepe sa minta si sa distorsioneze. Asadar haideti sa vedem:

      4.1. „Dar intrucat vienezii nu au opus rezistenta armata, s-au pastrat toate monumentele arhitecturale intacte. Au fost distrugeri acolo unde s-a opus rezistenta armata si s-au folosit arme grele. Si cam asa s-a petrecut peste tot”

      Deci Sfintele Icoane si praporii sunt arme grele, iar dorinta de a trece in partea de tara neocupata de monstrii demonici insetati de sange crestin ortodox adica rusii este de fapt opunere de rezistenta. Si nu s-au multumit diavolii sa le ia tot avutul lasat in urma trebuiau sa le ia si viata, nu?

      Si iarasi MINTI :

      Normal ca nu au distrus-o INTEGRAL ca erau prea grabiti – hoardele demonice erau manate din spate cu knutul de comisarii iudeobolsevici grabiti sa ajunga la Berlin inaintea amerlocilor asa ca nu au avut timp decat s-o jefuiasca si SA O DISTRUGA PARTIAL – a se vedea Vienna Offensive citez „British and American air raids and artillery duels between the SS and Wehrmacht and the Red Army crippled infrastructure, such as tram services and water and power distribution, and destroyed or damaged thousands of public and private buildings. Vienna fell eleven days later. Austria was separated from Germany, and Vienna was restored as the republic’s capital city, but the Soviet hold on the city remained until 1955.” Hai baga mare google translate ca esti tranta rau in materie de limbi straine barbarule si gagauzuleDa tu n-ai nevoie oricum de lb engleza rusa e sficienta si trebuie implementata cu violenta peste tot in lume. Suna cunoscut? La fel ca fanatismul politico religios al lui muhamed cica un profet.

      4.2

      a) Ar fi putut sa rada si la noi sate si orase intregi asa pur si simplu ca razbunare pentru ce a facut armata romana in regiunea Odessei si ca ruinat orasul Odessa cand l-a cucerit in 1941.

      In primul rand minti cu nerusinare. odessa a fost distrusa de armata rosie care se retragea ca o spurcaciune lasa ce era si care a ras totul (parjolit pamantul) ca sa nu cada in mainile trupelor romane si au minat tot orasul provocand pierderi masive armatei romane adevarata eliberatoare a romanilor oprimati care locuiau aici sub opinca muscalului. Asputea sa recurg la argmentatia ta si sa zic ca orasul a fost distrus pentru ca a opus rezistenta dar nu ma dedau la astfel de subterfugii de tip ‘bezna mintii” ca tot a adus protectorul tau vorba despre asta.

      B)Minciuna ta continua

      Au ras si la noi sate si orase drept razbunare inclusiv pentru Marea Unire nu numai pentru ca ne-am eliberat teritoriile. Nu detaliez pune si studiaza Istoria asa cum a fost ea nu aia poromovata de bolsevicii moscoviti.! Si nu numai ca au ras oasele dara u jefuit in stanga is in dreapta au rechizitionat cu forta grane, animale case pamanturi , proprietati si au inrobit romani pe care i-au dus in gulagurile siberiene sa-i tortureze pana la moarte. PS asa ar trebui sa va facem si noiu voua rusnaci ticalosi dar cu dobanda!!!!

      4.2 Dupa logica ta “crestin-ortodoxa”, cand “ocupantul sangeros si demonic” al poporului evreu, sutasul Corneliu, a venit la Hristos sa-L roage pentru ajutor, Hristos ar fi trebuit sa-i zica: “dispari din ochii mei monstrule, ocupantule, criminalule”???

      Dupa logica mea CRESTIN ORTODOXA Corneliu NU era “ocupantul sangeros si demonic” al poporului evreu, DOVADA – vorbele Mantuitorului – „Adevarat graiesc voua; la nimeni in Israel, n-am gasit atata credinta”
      Dar bineinteles diavolul bolsevic sub pseudonimul nikodim incearca sa stalceasca si sa schimonoseasca adevarul ca orice diavol de altfel si promoveaza un mit (tipic propagande rusesti – a se vedea conceptul armatei eliberatoare preluat in mod stupid pe un filmulet propagandistic pe youtube) al cuceritorului civilizator dezvoltator , creator , demiurg ca doar asta vrea diavolul sa se substituie lui Dumnezeu – IARASI BEZNA MINTII deci rusii ii cuceresc pe romani ii masacreaza in chip barbar le macelaresc intelctualitatea, le iau pamanturile si bogatiile si apoi le reproseaza cu indiganre ca sunt nerecunascatori pentru atatea „binefaceri”! Da ce ar fi fost sa ne lasati voi in „barbaria noastra ” si sa nu ne mai civilizati exact ca si ailalti din vest.

      4.3 „dar alte omoruri in masa in Basarabia si Bucovina nu au mai fost”

      MINCINOSULE !!!

      In anul 1944, aflată în primă ofensivă, armata sovietică a luat un mare număr de prizonieri. Mărturiile celor care au luptat pe frontul de est arată că mulţi dintre aceşti prizonieri erau lichidaţi, pur şi simplu, cu un glonţ în ceafă. Însă unii au fost concentraţi în lagăre. Unul dintre cele mai mari lagăre a fost înfiinţat în oraşul Bălţi, în mlaştina de lângă râul Răut. În total, au fost adunaţi 50.000 de soldaţi. Aproximativ 40.000 de soldaţi erau români, apoi mai erau circa 5.000 de soldaţi germani, 2.000 de soldaţi maghiari, precum şi prizonieri proveniţi dintre cehii, slovacii ori croaţii înrolaţi ca voluntari în trupele SS. Mulţi dintre prizonieri au murit din cauza foametei, a condiţiilor precare de igienă şi a lipsei de medicamente. Alţii au fost deportaţi şi au pierit în lagăre din Siberia ori din Kazahstan. Cei care au rămas, în vara anului 1944, au fost duşi în mlaştină şi puşi să sape nişte şanţuri lungi, apoi au fost împuşcaţi şi înmormântaţi de soldaţii NKVD.

      4.4

      Un profesor venerabil din facultate, ne povestea ca fiind copil a fost martor in 1944 cand in satul sau din Judetul Arges au intrat trupe rusesti. Unul din rusi a violat o fata si localnicii s-au plans comandantului rus. Acela ia adunat pe toti satenii la un loc, a aliniat trupele si dupa ce l-a indetificat pe violator l-a impuscat personal in cap in fata tuturor.

      Mai mincinosule io de asta nu am auzit dar de Davai ceas davai palton , de rechizitii, violuri, crime atrocitati incomnsurabile, jafuri si silnicii mai ceva ca pe vremea turcilor si comparabile mai degraba cu ale tatarilor am auzit si nu odata ci de mai multe ori si din mai multe surse intre care si bunicii mei asa ca marsh si plimba ursul bolsevic ca ti-l jupuim de viu cu cutitul nuclear american.

      PS baga mare telegrama la muscalia si zi-le ca scutul antiracheta are si o componenta ofensiva nuclearqqa de ultima generatie asa ca sfarsitul vostru este aproape, iar populatia macelarita si robita in trecut va asteapta sa v-o plateasca Dar stati linisti ca nu asta o sa va omoare ci DOBANZILE!!!

      4.5

      CONATIONALI fara scrupule( ca nu erau invadatori din afara Tarii) jefuiau ruinele si trupurile moarte sau ranite ale amaratilor loviti de necaz ramasi fara case.

      Mincinosule – NU ERAU CONATIONALI – erau tigani si rusnacio d’ai vostrii aciuati pe aici cu nume roamnizate

      4.6

      Asa putem spune si despre evrei ca sunt vanzatori si omoratori de Hristos, insa daca amintim numai cazul lui Nicolae Steinhard ( si cati au mai fost ca el si vor mai fi), ne permite acest lucru sa generalizam defectele la tot neamul?

      Si nu jumai Steinhard dar si un anume Saul din Tars zis si Pavel unul Simon zis Chifa alti vreo 12, si multi multi altii dar asta nu-i absolva cu nimic pe MAJORITATEA EVREILOR care au strigat „Sangele Lui asupra capului nostru si asupra capului copiilor nostri!” Dar ca satana bolsevica ce esti iei apararea ucigasilor Domnului si te faci partasi cu ei.

      evreii ca SUNT VANZATORI si OMORATORI de HRISTOS

      DA NU NUMAI CA PUTEM DAR SI TREBUIE SA GENERALIZAM LA TOT NEAMUL ACESTA SPURCAT PTR CA ACESTA ESTE ADEVARUL!!!

      TOTI EVREII DE ACUM FAC FAPTELE PARINTILOR LORcaci daca nu le-ar face s-ar intoarce la HRISTOS!!!

      CACI NU TOT CEI CE SE COBOARA DIN ISRAEL SUNT URMASII LUI ISRAEL SI MACAR CA SUNT SAMNTA LUI AVRAAM NU TOTI SUNT COPII LUI AVRAAM!!!

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 2, 2015 at 3:10 pm

        Direptate

        In cearceaful tau ai scris un singur cuvant destept: „iudeobolsevici”. Doar ca asta contrazice tot ceea ce zbieri impotriva poporului rus.

        Apreciază

      • nikodim said, on aprilie 2, 2015 at 7:14 pm

        Omule, tu cu ura ta esti la fel de ucigas si rasist ca iubitii tai nazisti care au casapit zeci de milioane de oameni. Dar dupa mintea ta, ca la cat venin expectorezi esti convins ca asa este bine… Daca Dumnezeu te-o fi inzestrat cu dreptul de a face „curatenie nationala” atunci faca-se voia Sa deoarece in cazul asta eu intradevar sunt ruso-gagauzo-evreo-tigano-si ce-ai mai zis tu acolo si in nici un caz niciodata nu voi fi „corect” ca tine fata de restul lumii prea mici si mizerabile ca sa respire acelasi aer cu tine. Deci daca e voia Sa poti sa ma „cureti” si pe mine. Dumnezeu sigur te va ierta. Doar esti ales.
        P.S. Nu uita sa scoti „demonii” de sfinti rusi din calendarul tau „ortodox personalizat”…fa „curatenie” pana la capat.

        Apreciază

      • nikodim said, on aprilie 2, 2015 at 8:24 pm

        Si la urma urmei din cauza unor „ganditori” asa aprigi ca tine am pierdut si Basarabia si Ardealul si Cadrilaterul in 1940. Unii „preapretiosi” asa ca tine urcati atunci la carma Tarii tot prin maxim de tupeu verbal taios si ultra demagogic, in loc sa mobilizeze Tara pentru a apara hotarul si a da cu pumnul in botul ursului bolsevic sau altor intrusi cu orice risc ca sa nu dezonoreze mandria nationala, au preferat in lasitatea lor sa o faca cu mana altora carora li s-au vandut atunci, adica a nemtilor. De aia si nemtii aia ne-au facut sa dam Ardealul ca au vazut ca „vitejii” in gura ca tine din conducere, daca n-au protectia „scutului” cuiva puternic, singuri nu-s capabili sa se bata pentru Tara, cum au facut atatea generatii de inaintasi. Din cauza unora ca tine care latra doar din spatele scutului cuiva, au murit si oamenii de la Fantana Alba atunci parasiti abandonati de conducerea „curajoasa”. Si asa acum zici sa „jupuim ursul bolsevic cu cutitul nuclear american” si doar din spatele „scutului” american de la Deveselu. Curajosule, cine crezi ca va da „cutitul nuclear” pe mana unuia ca tine care are curaj sa o faca pe viteazul isteric care ameninta doar aparat de „scutul” cuiva? Unii ca tine, cultivatorii urii exacerbate si-au adus nenorociri si pe capul lor si al celor din timpul si spatiul in care au trait.

        Apreciază

      • Irina said, on aprilie 6, 2015 at 11:36 am

        Sa nu uitam poporul rus e la fel ca noi, format din oameni simpli, multi la fel de ospitalieri sau la fel de credinciosi ca si romanii. Cei care s-au ocupat de jafuri, violuri atunci au fost in egala masura rusi sau romani fara Dumnezeu, oameni cu porniri animalice.

        Apreciază

  7. john said, on aprilie 1, 2015 at 9:52 pm

    Franța: Ministerul de Interne a INTERZIS celebrarea publică a Căii Crucii..
    http://activenews.ro/franta-ministerul-de-interne-a-interzis-celebrarea-publica-a-caii-crucii_1894080.html

    …Acu’ 4 ani l’am surprins live,vi-l prezint si voua,aici:
    http://aqvlia.blogspot.ro/
    Pt amatorii de pictura naiva pe sticla,am deasemenea o postare.

    Apreciază

  8. AKRITAS said, on aprilie 1, 2015 at 10:42 pm

    http://m.ziare.com/stiri/parlamentul-a-abrogat-hotararea-care-limita-la-3-000-numarul-fortelor-sua-in-romania-1356163
    Parlamentul a votat, miercuri, in favoarea abrogarii Hotararii 29 din 2 mai 2007 prin care numarul maxim al fortelor SUA aflate pe teritoriul Romaniei era limitat la 3.000…In ultimele saptamani pe teritoriul Romaniei au avut loc numeroase exercitii militare la care au participat trupe SUA sau ale altor state membre NATO.

    http://activenews.ro/nato-se-pregateste-sa-trimita-tehnica-grea-de-lupta-in-romania_1894064.html
    NATO se pregăteşte să trimită tehnică grea de luptă în România…În România vor fi nu doar mai mulţi soldaţi NATO, dar şi tehnică grea de luptă: tancuri şi maşini blindate, echipate cu tunuri şi mitraliere grele.

    http://activenews.ro/rmgc-pleaca-acasa-compania-a-inceput-concedierea-colectiva-a-circa-35-dintre-angajati_1894133.html
    RMGC pleacă acasă? Compania a început concedierea colectivă a circa 35% dintre angajaţi

    http://m.jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/chevron-pleaca-din-polonia-urmeaza-romania-684274.html
    Chevron pleacă din Polonia. Urmează România?

    http://www.enational.ro/news/business/chevron-pleaca-si-din-romania-460185.html/
    Grupul american Chevron a anuntat ca va renunta la activitatea sa din Romania, legata de gazele de sist.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.