SACCSIV – blog ortodox

Video: Seminar MLM (Multi Level Marketing) – adica SPALARE PE CREIER …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 18, 2015

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on februarie 18, 2015 at 11:45 am

    Ce e asta, o adunare de sectari?

    Apreciază

  2. Exacustodian said, on februarie 18, 2015 at 12:04 pm

    Personal am făcut parte o perioadă relativ scurtă de timp din această „minunată lume a amway”.
    Vă spun DIN PROPRIE EXPERIENŢĂ că seamănă izbitor cu – sau este – o sectă!
    Acestea se numesc „culte comerciale”.
    Au ideologie proprie, au „pastori” adică aşa zişii „speaker-i motivaţionali”, au seminarii şi material „catehetic”. Cum să-ncepi, cum să continui şi aşa mai departe până devii om de succes care să lucrezi pentru tine, independent financiar. Noul venit e ispitit de ideea banilor câştigaţi fără prea multă muncă, de atmosfera întâlnirii la care a fost chemat. Eşti întâmpinat cu zâmbete. Am auzit cu urechile mele, asistând la una din întâlniri cum „îndrumătorul” de la scenă spunea mulţimii: „Zâmbiţi-le oamenilor”. Adică rânjiţi ca perfizii pentru a vă atinge interesul. Metoda recrutării rudelor şi apropiaţilor este foarte vicleană. Bineînţeles că rude şi apropiaţi, pentru că odată ce acestora le vorbeşte o altă rudă, inspiră mai multă încredere decât dacă li s-ar adresa un străin. Şi aşa organizaţia creşte în membri.
    O altă recomandare, este de a ţine (şi folosi în exclusivitate) la vedere produsele în propria casă.
    Această stare de înşelare se menţine cu cărţi şi cd-uri. BWW – Brit World Wide
    http://0.static.wix.com/media/733d73c3be1f00f2916253c339d523fa.wix_mp_256
    Este o îndoctrinare constantă.
    Oamenilor ce fac parte din Amway (şi din alte organizaţii de genu’ ăsta dar de asta vorbesc chiar în cunoştinţă de cauză) li se formează o anumită mentalitate. Ei adoptă o anumită filosofie de viaţă.
    Să spună cineva aici pe blog dacă vreodată în viaţa lui a întâlnit vreun membru al Amway sau Herballife care:
    – să fie un adversar categoric al paradelor homosexuale;
    – să fie împotriva implementării cardurilor şi cipurilor în administraţia statului;
    – să fie anttiecumenişti convinşi.
    Dacă ar fi aşa cum am descris mai sus, nu ar putea intra în organizaţie, nu neapărat că nu i-ar primi cineva (deşi şi asta e posibil) dar creştinul adevărat nu are tragere de inimă spre aşa ceva. Eş ştie că omul trebuie să muncească cinstit şi din truda sa se întreţină. Mai ştie că şi milostenia către săraci (nu către putorile de ţigani) tot din dreptul câştig se dă. Ori aici e vorba de procente, adică adaos comercial. Şi atenţie la încă un aspect: pe lângă vânzarea de minunăţii de produse, se fac bani grei din vânzarea de cărţi şi cd-uri, cărţi despre oameni de succes. Clişeu’ ăsta „oameni de succes” îmi provoacă O SCÂRBĂ INCOMENSURABILĂ.
    Dacă cineva se pretinde ortodox şi spune că se şi spovedeşte şi împărtăşeşte, ori se spovedeşte la un preot ecumenist şi trădător, ori el însuşi e un superficial care vede în taine nişte ceremonii.
    Propria mea îndrumătoare (ce urât îmi sună acum) mi-a spus: „Abia aştep ca toate religiile să se unească într-una…” Continuarea era parcă: „să putem face afaceri împreună sau ceva de genu’2. Deci, ei nu dau doi bani pe spiritual, se folosesc de versete biblice şi expresii religioase, numai şi numai pentru a da o faţă umană activităţii lor.
    Toţi sunt proamericani, adepţi ai NATO şi UE.
    cum spuneam un creştin ortodox nu are cum să slujească şi lui Hristos şi să fie şi membru Amway pentru că nu poate sluji la doi stăpâni, şi lui Dumnezeu şi lui Mamona. Exemplu: cum poate o femeie ortodoxă să vândă rujuri sau un bărbat after-shave pt. bărbierit? Nu pretind că ortodocşii trebuie să meargă pe stradă şi să arate cu degetul la orice pas spre unu’ şi altu, însă are datoria de a nu porni de la el sminteala. Dacă se rujează cineva s-o facă pe propria piele, dacă se bărbiereşte cineva s-o facă asumându-şi păcatul. Iar dacă sminteşte, ar merita să i se lege o piatră de gât şi să fie aruncat în mare.
    Un tânăr profesor de istorie, vrând să-mi spună câte ceva despre divorţul lui, mi-a spus cum a început relaţia lor să se deterioreze. Începutul poveştii a fost: „Nevastă-mea a început să frecventeze Herbal life…” I-am zis din start: „gata, m-am lămurit”.
    NICI O FEMEIE, REPET NICI O FEMEI, din Amway sau Herbal life nu va fi antifeministă, nu va accepta învăţătura ortodoxă despre supunerea femeii faţă de bărbat sau despre vestimentaţie. Ortodoxia le ruinează afacerea, numai că doctrina lor ruinează suflete. Apropo de asta, recomadn tuturor următoarea carte, eu am citit-o integral.

    Ţineţi minte: discuţia cu vreun reprezentant al unei afaceri de timp liber, despre succes şi prosperitate, independenţă financiară şi alte palavre, este de fapt dialogul dintre Eva şi şarpe!
    Vedeţi să nu vă amăgească cineva!

    Apreciat de 3 persoane

    • ManolescuBD said, on februarie 18, 2015 at 12:44 pm

      @Exacustodian – E prima oară în 6 ani, când spun cuiva de aici, că a fost o delectare să-i citesc comentariul. Da, şi eu prin 2007 am picat pentru câteva zile în plasa lor, şi am fost la exact o asemenea adunare – şi la fel, mi-am pus aceleaşi întrebări uitându-mă la ce aere de super-staruri îşi dădeau acei „guru” MLM, unul dintre ei făcându-şi intrarea cu o maşină luxoasă în sala închisă, de parcă parcă era Obama.. şi până nici marioneta aia de „preşedinte” nu ar fi avut atât tupeu…

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 19, 2015 at 4:09 am

        ManolescuBD

        Asta poate pentru ca este pentru prima data cand intelegi si tu ce se scrie pe aici.

        Apreciază

    • geo said, on februarie 18, 2015 at 4:16 pm

      si aia de la oriflame aveau la un moment dat asa ceva…

      Apreciază

    • cristi o. said, on februarie 18, 2015 at 8:25 pm

      Mi-au picat si mie niste CD-uri amway in mana (cu niste ani in urma). Am observat calitatea deosebita a ambalajului, CD-ului in sine. Am zis sa-l si vizionez, cine stie ce-o fi pe el… L-am bagat in PC, a pornit prezentarea, dupa 2-3 minute am inceput sa grabesc cursorul, sa vad ce e pana la capat. In nici 5 minute l-am dat afara din PC, cu senzatia de repulsie pe care ti-o provoaca pliantele sectarilor si ca au stricat bunatate de blanc cu… nimic… Daca n-am rezistat nici 10 minute cu un CD de prezentare, ce sens mai avea sa ma imbrac, sa traversez orasul si sa pierd doua ore pentru o adunare de-a lor?! Am pastrat casetele de calitate (sa-mi depozitez alte CD-uri in ele) si discurile/pliantele din interior au luat rapid drumul pubelei. La gunoi, stupoare maxima! Cateva kilograme bune de CD-uri amway si pliante, identice cu cele primite de mine, erau deja turnate de-a valma, in pubela, doar cateva din ele desigilate. Mai mult ca sigur, proveneau din aceeasi sursa…

      Apreciază

  3. valentin said, on februarie 18, 2015 at 12:50 pm

    este sectă! nu vă duceți acolo! Maica Domnului ferește poporul ortodox!

    Apreciat de 1 persoană

  4. nostalgicul said, on februarie 18, 2015 at 1:17 pm

    Salut Saccsiv,

    Am avut un vis cum ca ai trecut in lumea de dincolo mai devreme decat asteptat de multi.
    Vreau sa iti dau cateva sfaturi, asculti sau nu:

    1.
    Ai grija la alimentatie, renunta aproape complet la carnuri si sucuri din comert de acum. Incearca o cura cu post negru(2-3 saptamani), daca organismul nu permite caci e prea slabit atunci mai sugi zeama din legume si fructe incepand cu a doua saptamana de post negru. Dar sa bei apa, apa buna.

    2. In caz ca ai fost iradiat, ceai de ciupearca Chaga(super buna si impotriva oricarui tip de cancer) si fa tratament cu Zeolit (mineral vulcanic).

    3. Oxigen. Respira bine, adanc, linistit.. si miscare fizica.

    Sunt multe alte remedii, asta iti recomand eu. Sper sa asculti.

    Sanatate.

    Apreciază

    • Ionut said, on februarie 18, 2015 at 9:56 pm

      E destul de problematic sa tii post negru atata vreme. Depinde de organismul fiecaruia si, oricum, trebuie sa bei apa, altfel te intoxici cu propriii produsi de metabolism. Mi se pare riscant.

      Apreciază

      • nostalgicul said, on februarie 19, 2015 at 11:24 am

        O saptamana nu e deloc mult. Dupa, asa cum am zis mai sus se poate, dar foarte putin. Cu siguranta trebuie facut undeva intr.un loc linistit, poate intr.o manastire sau o cabana la munte.

        Apreciază

    • Irina said, on februarie 20, 2015 at 1:52 pm

      Saccsiv ce spune nostalgicul? Esti bolnav?

      Apreciază

  5. Exacustodian said, on februarie 18, 2015 at 1:25 pm

    „Copii, este ceasul de pe urmă, şi precum aţi auzit că vine antihrist, iar acum mulţi antihrişti s-au arătat; de aici cunoaştem noi că este ceasul de pe urmă.” (I Ioan 2: 18)
    Numele lor este LEGIUNE ! ! ! ! !
    http://specials-images.forbesimg.com/imageserve/04IcdmgexB94j/0x600.jpg?fit=scale&background=000000



    Iată, comunismul l-aţi distrus. Care este următoarea ţintă?” La care Brzezinski face pe miratul şi spune:
    „Cum, nu ştiţi? Ortodoxia! Până nu cade Ortodoxia, nu poate fie vorba de democraţie pe pământ!”




















    http://i.imgur.com/5d9Lk.jpg?4782







    https://deveghepatriei.files.wordpress.com/2012/02/mirceabadeaanticrestini.jpg?w=500&h=328


    http://amurburg.ru.images.1c-bitrix-cdn.ru/upload/iblock/f99/f9918ae357254b800269091c7b910a0e.jpg?142209845043471

    În încheiere, atenţie ce spune secretarul ONU la minutul 0:34

    Apreciat de 2 persoane

  6. Radu Humor said, on februarie 18, 2015 at 1:41 pm

    ANTI-CANCER CU METODA MATERIEI CONTRA MATERIEI !!!
    Posted by vindecare in frumusete cu sanatate naturala.
    Ştiinţa din spatele acestei maladii “de speriat”(CANCERUL) e una foarte simplă si dovedeste ca mereu avem de invatat, constientizat mai ales.
    Corpul fizic este format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă).
    Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.
    EXEMPLU: un nou-născut pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele.
    Exact la fel este şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta “uleios”, limfa, şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică – mişcarea muşchilor îl pune în mişcare. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor atunci cand ne miscam alert. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o grămadă” de celule.
    Sângele: are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână !
    În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele CEL MAI PUTIN. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
    Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin?… . Aruncă toată aciditatea pe celule! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi .
    Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii numite şi “uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei.
    Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care conţin informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
    Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devie astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme, la fel cum am educa un copil. De obicei se transformă (ajunge un talhar sau politician, totuna) şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie (ciordeli, speculatii, parazitarea celorlalti semeni, adica cancer social). Aceasta este celula canceroasă.
    Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp si in parlament.
    Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă (mai face doamne-doamne curatenie). În cazul acesta, se ridică întrebarea: “Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar (cum ar fi constitutia si implicit justitia si organilii ei) şi de globulele albe proprii?” Aici e partea interesantă celulele au o inteligenţă proprie (nu e cazul romanilor).
    Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste, adica un fel de lup in blana de miel, nu pierdeti ideea cu politicul, veti intelege perfect cum e cancerul individual si social totodata) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.
    Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat.
    În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule prembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
    Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).
    Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere.
    De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită “tripsină”. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ”parazit”).
    Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, … deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?…
    Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare. Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul “cancer în faza I”.
    Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul.
    După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cáncer şi noi nici s
    a
    nu ştim aceasta.
    Chimioterapia si radioterapia, ce fac?
    Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici….
    Omoară, însă, şi celule sănătoase! Haideţi să trecem cu vederea aceasta … . Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULEE ALBE!
    Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar.
    Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu
    În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase.Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.
    Să vedem modul de funcţionare! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie (ciordeala cum spuneam mai sus), deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete.
    Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două.
    Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceasta otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!!
    Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea.
    Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat. Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat. Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie – stimulată!!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
    Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc – prin mişcarea limfei otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
    Iar acum, în încheiere, o părere personală – dacă vreţi, o credinţă a mea:
    TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ !
    După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii – care, în sine însele, sunt pentru a “omorî” trupul (pe lângă celulele canceroase sunt omorate și celule sănătoase) – şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “medicamentele” Lui: pentru SUFLET – credință, dragoste şi iertare, iar pentru TRUP – plante şi fructe vii.
    În multe cazuri, prin binecuvântarile lui Dumnezeu corpul reîncepe să funcţioneze şi să se regenereze, chiar dacă este atât de otrăvit de ură, invidie -mai ales, neiertare – mult, mult, mai grav, gelozie, frici … stil de viaţă şi alimentaţie necorespunzătoare.
    Dumnezeu vindecă sufletul ruinat … şi salvează şi trupul – de multe ori, şi mai ruinat, restaurând astfel o mare parte a fiinţei umane… .Condiția este, El nu poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi să-ți refaci, mai intâi, sufletul !
    S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi pot aduce un dezechilibru în metabolism.
    Un uita, planul Lui funcționează astfel:
    VINDECAREA TRUPULUI ÎNCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI (prin minte, intelegere, constientizare) !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • cristi said, on februarie 20, 2015 at 8:09 am

      Parintele Arsenie Boca spune intr-o carte ca toti avem celule canceroase, dar atunci cand ne spovedim curat, aceste celule canceroase sunt oprite de a se dezvolta, adica Spovedania curata sufletul, si prin asta are efect si asupra trupului, asupra celulelor din organism (cam asta era ideea pe care am retinut-o, spovedania facuta cum trebuie si in mod regulat, ne fereste de cancer).

      Cat priveste aciditatea din celule, am scris si eu despre asta intr-un comentariu. E bine sa evitam alimentele care sunt acide, mai ales cand daca suntem bolnavi, sa facem cura cu alimente alcaline, pentru ca in mediul alcalin celulele canceroase nu rezista prea mult. Dadusem un link catre un video in care cineva care avea metastaza a facut un tratament pt scaderea ph-ului din organism. Cam cum ai spus despre resveratrol cu ceva dulce, pt. ‘pacalirea’ acestora, ceva in genul asta a facut si el, urmand tratamentul (deja cunoscut) recomandat de un doctor, dar pe baza de bicarbonat de sodiu (puternic alcalinizant) luat impreuna cu sirop de artar sau de melasa, care actioneaza ca cal troian, bicarbonatul accesand celulele canceroase datorita siropului dulce si ucigandu-le (tratamentul e o jumatate de cana de apa cu o lingura de sirop si doua lingurite bicarbonat, de la o data pe zi, pana la de trei ori pe zi), fapt care duce la o crestere a ph-ului 8 si chiar peste. Respectivul s-a vindecat, chiar daca era in metastaza. Poatre nu strica sa las si niste link-uri cu tabele si info despre ph-ul alimentelor, pe care le-am gasit, pt cine e interesat:

      http://www.armoniefeminina.com/2012/03/19/lista-alimentelor-alcaline-si-acide/
      http://www.apa-alcalina.ro/uploads/articole/ce-spun-autorii-despre-apa-alcalina-ionizata/apa-alcalina_med.jpg
      http://www.ligiapop.files.wordpress.com/2009/10/acidic-alkaline-phchart.jpeg
      http://www.3.bp.blogspot.com/-XMnnc2Z7COg/Ugk5Y9DRV_I/AAAAAAAAAr8/9Afeq_u3PdA/s1600/IMP+Alimente+alcaline+si+acide.jpg
      http://www.beorganic.ro/product_images/uploaded_images/valori-ph-small-.png

      Sanatate la toata lumea!

      Apreciază

      • cristi said, on februarie 20, 2015 at 8:15 am

        *pt. link-urile care nu merg, se sterge ‘www’-ul (am adaugat www ca sa nu incarce si pozele in comentarii, sa ramana doar link-urile)

        Apreciază

      • Irina said, on februarie 20, 2015 at 1:59 pm

        Cred ca si smerenia si ascultarea pot diminua aceste celule alaturi de spovedanie, pentru ca asa cum zice Pavel Chirila aceste celule canceroase sunt neascultatoare, adica nu s emai supun scopului lor si o iau pe cai gresit asa cum de multe ori si noi facem.

        Apreciază

  7. AKRITAS said, on februarie 18, 2015 at 2:26 pm

    Masuri antinationale, antiromanesti : posibilitarea strainilor de a cumpara pamantul nostru, dupa ce au distrus economia, jefuirea resurselor de catre straini petrol, aur, gaze…acum, sub masca justitiei „independente”, care face curat in clasa politica corupta si vanduta, dar cu scopul de a intari si mai mult jugul, suprirea tarii prin impunerea strainului, oficial, fara jena, cu tupeu, in fruntea institutiilor statului, vin cu masuri care sa ne ingenuncheze si mai mult, prin modificari la Codul Fiscal incepind cu 2016, pentru favorizarea strainilor care vin cu bani sa ne cumpere cu totul :competenta data consiliilor locale de a majora impozitul pentru terenurile agricole nelucrate sau pentru cladiri neingrijite cu pina la 500% !!!

    Asadar, romanul saracit cu buna stiinta, indobitocit si spalat pe creier in acesti 25 de ani nefericiti de „valori” occidentale, este pur si simplu constrans, este fortat sa plece, este deposedat si alungat din casa parinteasca, de pe pamantul natal, de pe pamantul pentru care stramosii nostri si-au varsat sangele la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna,Vidin, Marasesti, Oituz….pentru ca sa vina cu bani multi strainii, occidentalii lacomi si parsiv, iar noi sa devenim sclavi in propria tara !!! Asta se intampla !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Lupu Atena said, on februarie 18, 2015 at 3:02 pm

      Foarte grav.Ministrul educatiei se razgandeste.Ora de religie devine deja optionala si parintii trebuie sa depuna cereri pana la 06.03.2015 pentru anul scolar in curs.Ar trebui mediatizat pentru ca multi nu vor sti.Remus Cernea a criticat faptul ca in sala de sedinte exista doua icoane si ca ar trebui fie sa se puna simboluri ale tuturor religiilor ,fie sa se puna afise cu atei ,cu filozoful Nietzche si un citat ” Dumnezeu este mort”.

      Apreciază

      • andrei-d said, on februarie 18, 2015 at 3:40 pm

        Dar „Nietzche a murit!”. Semnat Dumnezeu!

        Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 18, 2015 at 9:57 pm

        Si nu oricum a murit, Nietzche. A murit nebun. Supraomul a innebunit. Asta e supraomul fara Dumnezeu.

        Apreciază

      • ROmanul said, on februarie 19, 2015 at 1:19 am

        Da si eu am fost azi la sedinta cu parintii (de fapt ieri 18.02.2015) in principal pentru a face acele cereri.
        Din pacate n-au fost decat jumatate din parinti si nu toti aveau buletinele la ei (trebuie CNP, seria si nr. carte identitate) si doamna invatatoare (crestina ortodoxa credincioasa) ne-a spus ca li s-a impus termen pana azi 19.02.2015 sa duca cererile. Adica se foloseste metoda de a se lasa putin timp parintilor ca sa nu poata toti sa faca cerere.

        Dar stateam si ma intrebam: De ce cand vine vorba de vaccinari nu li se cer parintilor care vor sa-si vaccineze copiii cereri asa de pe o zi pe alta? De ce cand vine vorba de vaccinuri cei care nu doresc trebuie sa-si exprime refuzul?

        Si inca ceva: Mie mi se pare ca asta e o metoda de a face o baza de date cu toti parintii si religia lor cu nume, prenume, CNP, etc. Daca nu ma insel la fel a inceput si holocaustul. Intai inregistrati, apoi li s-a pus steaua lui David pe ei, si apoi deportarile,etc. Dar pana la urma asta e o forma de marturisire ortodoxa si nu mi-e rusine ori teama s-o fac.

        Apreciat de 1 persoană

  8. Graiul Ortodox said, on februarie 18, 2015 at 3:09 pm

    Va rugam din suflet sa postati acest articol.
    Multumim frumos.
    Doamne ajuta!

    A murit Directorul ziarului Ortodox Typos Gheorgios Zervos !

    https://graiulortodox.wordpress.com/2015/02/18/a-murit-directorul-ziarului-ortodox-typos-gheorgios-zervos-a-adormit/

    Apreciază

  9. geo said, on februarie 18, 2015 at 4:19 pm

    Demascarea minciunilor si a trimfalismului guvernului diletant de la Kiev:

    http://vineyardsaker.blogspot.ro/2015/02/yet-another-monumental-failure-for-junta.html

    Mare minune sa scape din miinile batalioanelor…mai ales ca Iarosh, apropo, urmarit de Interpol, a declarat ca nu recunoaste acordul Minsk II…

    Apreciază

  10. Radu said, on februarie 18, 2015 at 7:14 pm

    Nu cunosc ce e cu acest seminar MLM dar in general din ce stiu la noi in Romania se instruiesc agentii de vanzari din diferite domenii economice.
    II invata strategii si tehnici de vanzare care sunt necesare daca vrei sa ai succes in domeniul tau economic oricare ar fi acela.
    Cine a avut o afacere stie cat de important este sa fii expert in vanzari daca vrei sa ai succes sa te mentii pe piata si sa ai si profit.

    Daca se folosesc astea ca paravan pentru alte treburi sau pentru propaganda de a lor pentru noua ordine cu toate masurile acelea asta e altceva intr-adevar.

    Depinde de orice om inainte sa intre sa semneze sa se inscrie undeva sa isi faca temele pentru acasa sa stie in ce intra de dinainte…
    In rest nu strica sa stii sa vinzi sa ai cunostinte de marketing te ajuta foarte mult intr-o afacere. Datorita a 45 de ani de comunism s-au pierdut aptitudinile si stiinta negustoriei la noi ceea ce explica de ce mediul de afaceri pe de o parte e inca nedezvoltat.
    Fiecare om trebuie sa isi vinda sa isi expuna afacerea sa sau la un interview de angajare cat mai bine ceea ce stie daca vrea sa aiba succes.

    Cat se mai poate trai inca in societate in conditii demne trebuie ca oamenii sa se ocupe de dezvoltarea personala daca vor sa fie multumiti de viata lor sa isi permita un standard de viata cat se poate de bun.

    Apreciază

    • ROmanul said, on februarie 19, 2015 at 1:48 am

      Legat de vanzari nu zic ca nu e o stiinta. Dar… sa nu depasim anumite limite morale si penale (excrocherie, inselaciune, minciuna prin omisiune, etc).
      Exista tehnici imorale, care manipuleaza pe oameni. De astea-mi este scarba si mai ales nu stiu cum poate un om sa le foloseasca si apoi sa nu-l mustre constiinta.

      Cat despre dezvoltarea personala am citit si eu carti si ca in toate domeniile sunt carti si carti.
      In principal totul porneste de la a-ti defini scopuri in viata pe toate planurile (material, spiritual, viata de familie, sanatate, etc) si mai ales valorile morale si prioritatile.

      Iar scopul trebuie sa fie legat de talantul pe care l-ai primit si sa nu-ti risipesti talantul.
      Apoi sa fii disciplinat si mai ales perseverent sa nu-ti pierzi timpul, sa fii organizat si sa-ti prioritizezi lucrurile pe care le faci in fiecare zi corespunzator valorilor morale si scopurilor propuse.

      Si am observat ca majoritatea principiilor din cartile adevarate de dezvoltare personala sunt de fapt spuse si de Sfinti. Nu-ti pierde timpul in patimi si lucruri fara rost, cauta sa-ti infanezi poftele si pornirile de moment si mai ales ca, atunci cand scopul tau este sa ajuti in mod direct sau indirect cat mai multi oameni atunci (legat de domeniul tau nu neaparat cu bani) vei izbuti mai usor si ca un om de succes nu este cel care are neaparat multi bani ci cel care se simte implinit.

      Scopul suprem al omului este mantuirea si implinirea invataturii crestine in tot ceea ce face si asta trebuie sa fie valoarea morala principala. Ok, lucrezi in vanzari dar nu insela oamenii ca ai facut o reducere cand de fapt doar ai umflat pretul asa zis vechi de exemplu. Negustoria mie mi se pare stiinta de a insela pe celalalt. Nu spune nimeni ca trebuie sa muncesti pe gratis dar a umfla pretul si apoi a vinde produsul pe 2 lei mi se pare jignire si incercare de inselaciune.

      Era chiar o gluma legata de negocieri: Cica unul dupa indelungi negocieri i-a vandul altuia ceva. Si vanzatorul ii zice cumparatorului: Sa stii ca ti l-as fi vandut si la jumatate de pret. Iar cumparatorul ii replica vanzatorului: Sa stii ca ti-as fi cumparat produsul si la pret dublu fata de cat am dat pe el…

      Adica care inseala pe celalalt mai tare.
      Dar a-ti face reclama corecta cinstita si fara omisiuni sau stelute e ok. Chiar si negocierea cinstita si morala e ok. Dar in rest e care pe care se inseala. Si contractele si toate sunt de fapt care pe care inseala mai tare. Pana si mesterul care-ti zugraveste casa tot incearca sa te fure la materiale, la manopera, la suprafata, la orice.
      Toata lumea incearca sa te fure sa te insele sa te pacaleasca si din pacate asta e lumea in care traim.

      Apreciază

      • Radu said, on februarie 25, 2015 at 9:48 pm

        Am inteles ce vreti sa spuneti si aveti dreptate !

        Orice se poate folosi si in slujba binelui si a raului !
        Daca tehnicile de vanzari sunt folosite echitabil si onorabil pentru o situatie de tip „WIN-WIN” CASTIG/VICTORIE de ambele parti atat vanzator cat si cumparator e totul frumos si bine.

        Uneori si faptul ca esti bogat este un lucru bun si nu numai material ci si spiritual !
        Multe biserici si manastiri in tara asta au fost ridicate de domnitorii nostri, boierii din alte timpuri si chiar din perioada interbelica oameni de afaceri.
        Astia cu totii erau bogati material dar si spiritual in acelasi timp.

        Ne place sau nu avem nevoie de bani problema este sa NU facem din ban un scop final, un stapan.
        ( Atata vreme cat mai stam in societate asta fara sa acceptam documente biometrice si cipurile ma refer daca trebuie sa ne cautam de drum in alta parte atunci va trebui sa avem mai degraba abilitati practice, unelte,alimente etc )

        Marele Alexandre Dumas zicea „Banul este un servitor bun, dar un stăpân rău.”

        Francois Marie Arouet adica Voltaire zicea
        “Don’t think money does everything or you are going to end up doing everything for money.”
        traducerea ar suna cam asa
        „Sa nu te gandesti ca banii le rezolva pe toate in caz contrar o sa ajungi in final sa faci totul pentru bani.”

        Apreciază

  11. Daniel said, on februarie 18, 2015 at 9:00 pm

    SACCSIV,
    In caz de iradiere exista un singur antidot! Frunze de culoare verde inchis: patrunjel, spanac, foi de sfecla rosie, frunze de telina.
    Apoi 10 spirulina pe zi/o luna de zile plus un litru ceai de musetel zilnic!

    Cat despre multileveli? Ce religie au oamenii aceia? Oamenii aceia nu l-au cunoscut niciunul pe Hristos! Astea sunt vremurile tulburi ale lui Antihrist! Nu mai e mult! Cenzura instalata tot mai frenetic spune asta! Statul politienesc mondial. Va fi iarasi o inchizitie si se va lasa cu decapitari sau cu internari la balamuc sau inchisoare!

    Tu esti un barbat puternic, nu esti de colea! ai grija tu si cere-i lui Hristos sa iti apere sufletul! E razboi mare de tot, spiritual! Indiferent de numele religiei, Hristos va fi pricina pentru care noi vom mi trai sau nu vom mai trai! Daca ne vom lepada de El, ne va fi ”bine”.

    Uriasul mortii rupe cu coltii din sufletele ”crestinilor” cu numele! Uriasul tradarii si al curviei spirituale striveste sub pumnii lui sufletele oamenilor. Satana sta in spatele cortinei si asteapta sa iasa la lumina! In sala aia cu MLM erau frati, surori, veri, prieteni, parinti, cunoscuti, neveste, soti…

    SACCSIV, tu ai ceva bun in tine: un curaj de haiduc nebun! Iti sarut mainile!

    Apreciază

  12. Sorin said, on februarie 18, 2015 at 10:01 pm

    In sfarsit si ceva de Amway si herbalife
    acu vreo 2 ani ani am fost si eu chemat sa merg la Amway
    Culmea ca oameni din biserica care aparent sunt practicanti ortodox. Dupa ce am inceput sa ii cunosc au inceput sa isi arate arama pe fata: sunt ecumenisti, pro cip, nu sunt sinceri, tot timpul iti zambesc in mod viclean, sunt egoisti si le sticlesc ochii dupa bani.
    Stiu pe cineva ca are toata familia bagata in asa ceva si au si duhovnic

    Apreciază

    • Exacustodian said, on februarie 19, 2015 at 10:32 am

      Nu cred că unul din marii duhovnici din România ar încuraja pe cineva să facă parte din Amway, Herballife, Oriflame şi alte organizaţii de genu’ ăsta. Pt. astfel de oameni e imposibilă practicarea ortodoxiei aşa cum învaţă biserica. Apartenenţa la Amway şi împlinirea învăţăturii bisericii, se exclud reciproc.

      Apreciază

  13. Ionut said, on februarie 18, 2015 at 10:02 pm

    Off-topic:

    Pe Realitatea Tv se desfasoara o emisiune in care s-a vorbit si de R.Moldova. Se face referire la o schimbare de parcurs (marturisesc ca am pierdut amanuntele legate de investirea noului guvern moldovean). Fostul consilier Iulian Chifu spune ca Romania ar trebui sa-si vada propriul interes, intrucat nici una din marile privatizari de peste Prut nu s-a facut cu Romania si cu firme (avand uneori ca adresa o casuta postala) din Rusia.

    Apreciază

  14. cristi o. said, on februarie 18, 2015 at 10:31 pm

    Un off-topic, dar de actualitate. Ieri si azi au trecut pe deasupra Focsaniului cam multe avioane militare de transport, la foarte joasa altitudine. Au facut curse dus-intors, intr-o veselie. (banuiesc ca au parasutat ceva la sol fiindca s-au intors relativ repede – avionul C130 este recunoscut ca poate debarca materiale cu parasute de la 3-4 metri fara sa atinga solul, in lipsa pistei de aterizare). Nu-mi dau seama exact pe ce directie s-au deplasat, fiindca nu se vede de blocuri; doua, din cele de ieri, mergeau, cumva spre nord-est (aproximat, dupa cum batea soarele). Pe la radio-tv s-a avansat ideea ca niste avioane rusesti au survolat neautorizat spatiul nostru aerian… Bun… daca alea erau avioane rusesti, de ce aratau exact ca Hercules C130?? De ce n-au fost interceptate si escortate de avioane de vanatoare? Si daca altele erau avioanele rusesti neautorizate (banuiesc, aparate de observatie de la mare altitudine), de ce s-au dus sa le intercepteze cu avioane „puturoase” de transport (lente si inutile intr-o atare situatie) pe deasupra blocurilor? Daca erau avioane rusesti neautorizate la altitudine, unde erau interceptoarele romanesti/UE/NATO cu reactie si zgomotoase, nevoie mare? Sunt niste intrebari simple. Presa/autoritatile tac precum puiul in buda pana se coace buboiul de tot. Astia ne iau pur si simplu drept idioti… Si se vor repezi sa faca din noi scut uman la momentul critic, sa-si salveze banii, proprietatile si fundurile imputite de politicieni corupti si tradatori…
    (P.S. azi mi-au taiat net-ul, cica, pentru „neplata”… Sper sa se rezolve ori renunt la astia de acum si ma duc la altii… Acum scriu „din ilegalitate”… 🙂 )

    Apreciază

  15. […] Iata si comentariul cititorului ROmanul postat la Video: Seminar MLM (Multi Level Marketing) – adica SPALARE PE CREIER …: […]

    Apreciază

  16. Cristian said, on februarie 19, 2015 at 11:07 am

    Am fost la o intrunire de genu, dar mai mica, ca o sala de clasa, k mergea un prieten, dar mie imi venea sa rad de ei, nu stiam ce caut acolo, da am stat sa vad cei duce capu. Erau tot nebuni deastia care te fac de succes. Acuma credk i-as bate daca as mai merge la o intrunire de genu. Mi-a facut greata ala ce vorbea din video. Zici ks roboti indobitociti. Si eu is cam dobitoc da zici k ei s-au retardat de tot.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 19, 2015 at 11:15 am

      Cristian

      Te rog nu mai comenta ca pe mess. Kakarezele lasa-le habaucilor.

      Si nu uita de cratima.

      Apreciază

  17. ines said, on februarie 19, 2015 at 9:31 pm

    Ati fost vreodata hartuiti de firma Herbalife? Doamne, aia zici ca sunt secta, se aplauda fiecare pt succesele lui inchipuite.Au un marketing f agresiv, nu mai poti sa scapi de ei, zici ca sunt secta, n-am pomenit asa ceva. Si au niste prafuri atat de scumpe. Ce parere aveti de ei?

    Apreciază

  18. cristi said, on februarie 20, 2015 at 9:18 am

    Am fost si eu odata la o prezentare, la recomandarea unui prieten, si care era cam pe acelasi tipar, nu MLM – specifica celor care doresc sa faca bani din vanzari de produse, ci NLP (programare neurolingvistica), erau acum cativa ani aceste cursuri, cam piperate la pret (pt 3 zile costa vreo 200 euro), nu stiu daca se mai tin, se numeau Landmark forum – cursuri de dezvoltare persoanala care se tin in toata lumea, si care te ajuta sa fii comunicativ, deschis cu ceilalti, chipurile sa vezi altfel viata, si prin asta un fel de garantie pt. a ‘reusi’ in viata’. In prezentarea, facuta de un american, care dealtfel nu dadea sfaturi rele, erau si lucruri de bun simt (asta e ceea ce am prins eu), si care te faceau sa te facea sa te deschizi fata de ceilalti. De la bun inceput ti se spunea sa dai mana si sa te prezinti celui aflat in spatele tau, si altele care urmau daca faceai cursul, si care te ajutau sa devii mai degajat fata de ceilalti, mai putin retinut, mai comunicativ. Nu spun ca unii, din cei care luau cuvantul, la sedinta de prezentare, plangeau pe scena, fericiti ca scapasera de o anumita inhibitie care le bloca comunicarea sincera cu altii, vazand reactiile pozitive din anturajul lor, si schimbarea lor de atitudine care ii ajutau mai mult in viata, sau asa ziceau.

    Ti se spunea sa ierti pe cei carora le-ai gresit si sa iti ceri iertare (daca imi aduc bine aminte), sa fii sincer in comunicarea cu ceilalti ,si astfel sa te eliberezi de orice frustrare din trecut si prezent. Normal ca functiona pt. ca e luata din crestinism aceasta idee, a iertarii. Cu ocazia asta cursantii se deschideau sufleteste, dar pana la urma se profita de aceasta deschidere sufleteasca (cred ca intentionat era aceasta tactica) pt a li se implementa ulterior ideile lor, un fel de spalare pe creier. La sfarsit dupa ce toata lumea facea declaratii de iubire fata de cunoscuti, si cereau iertare (erau pusi sa dea telefon la cunoscutii din anturaj sa faca asta), li se spunea apoi ca… nimic din toate astea nu conteaza, ca „viata e goala si lipsita de semnificatii”, lucru care soca, un fel de blow-mind care avea efect puternic asupra multora (oamenii aia chiar primeau aceasta idee), de parca descopereau secretul vietii. Sper sa nu vorbesc cu pacat, dar nu m-as mira sa ii fi programat mental (ca la hipnoza) pe cursantii creduli, ca mai erau si altii care nu erau impresionati, ba chiar ramaneau cu impresia ca totul e un bullshit ieftin.

    Oricum ideea cursurilor acestora nu prea se potriveste persoanelor credincioase, pt ca acolo esti invatat ca totul in viata, inclusiv viitorul, tine exclusiv de tine, ca esti stapan pe viata ta. Majoritatea cursanilor erau entuziasti la sfarsit, multumiti ca au descoperit miezul din dodoasca, cheia cu care sa deschida portile succesului personal, si multi participau si la cursuri avansate, dand carute de bani, ca sa invete si alte secrete.

    Ce mi s-a parut suspect, in afara de de curajul unor care capatasera curajul de a se auto-compatimi pe scena, facandu-si autocritica in fata audientei (un fel de spovedanie publica care ii elibera, de fapt asta si era intr-un fel), era prezenta in fata a unui tip, tot american, altul decat coacher-ul, care statea cu fata la public si ii scana cu atentie pe toti cei prezenti, pe tot parcursul prezentarii (probabil si al cursurilor). Parca ar fi fost un SPP-ist din garda unui presedinte american. Mi-a lasat impresia ca nu doar supraveghea pe cei din sala, dar si atentia cu care privea, te facea sa crezi ca parca lucra mental asupra auditoriului (sau poate era doar paranoia mea), oricum am gasit suspecta chestia asta.
    Aici am gasit mai multe opinii de la cursanti, mai ales comentariul de mai jos (pt cine e curios):
    http://forum.softpedia.com/topic/215731-landmark-forum/#entry3549645

    Apreciază

    • Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 10:57 am

      Cultura americană nu are ce să-ţi ofere ţie ca creştin ortodox. De la început statul lor a fost creat de masoni şi locuit în EXCLUSIVITATE de eretici. Iar majoritatea celor ce se aşezau pe teritoriul american erau mânaţi de ideea de afaceri bănuiesc eu. Un nou tărâm, unde îşi pot începe o viaţă fără constrângerile de pe continentul european. Şi nici nu cunosc ca vreun sfânt apostol să fi călcat pe teritoriul lor. Noi avem sfinţi mucenici, ierarhi ce îşi dădeau şi sufletul pt. turmă, pustnici ce au ajuns la un grad înalt de nevoinţă, ei nu-ţi pot oferi decât poveşti despre oameni de succes. De aici şi cursurile lor scârboase despre comunicare eficientă şi dezvoltare personală. Creştinul nu e preocupat de dezvoltare personală ci de MÂNTUIRE!
      Sfaturile bune din seminariile lor nu trebuie să ne înmoaie cumva, ei te sfătuiesc să faci una sau alta nu pentru că aşa e creştineşte şi bineplăcut lui Dumnezeu ci ţi le recomadnă ca metode pentru a-ţi atinge propriile interese!

      Apreciază

  19. […] și câteva comentarii din data de 19 februarie, 2015, la articolul Video: Seminar MLM (Multi Level Marketing) – adica SPALARE PE CREIER …. despre experiența unor persoane care au văzut mai îndeaproape cât de nocive pentru suflet sunt […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.