SACCSIV – blog ortodox

INTEGRAL – Conferinta monahul TEODOT, parintele FABIAN SEICHE, fratele MIRCEA PUSCASU

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 23, 2014

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on noiembrie 23, 2014 at 6:40 pm

    Unde il pot gasi pe Parintele Teodot?

    Apreciază

    • Partizanu said, on noiembrie 23, 2014 at 8:13 pm

      In rugaciune. Cat mai multa si cu lacrimi. Par. IUSTIN PARVU spunea traim intr-un veac al MINCIUNII SI AL INSELARI. Monahul TEODOT a invatat sa nu traiasca in minciuna si inselare ca noi ceilalti. Dumnezeu sa ne lumineze calea. Doamne ajuta.

      Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on noiembrie 24, 2014 at 1:09 am

      Pe parintele Teodot il puteti gasi la man.Petru Voda-Neamt.E un monah cu multa traire duhovniceasca si emana multa caldura sufleteasca.si sinceritate.L-am cunoscut anul trecut cind am fost in pelerinaj la mormintul par.Iustin Pirvu si mi-a lasat o impresie f placuta in urma discutiei avute cu el.Il simti ca traieste pt Dumnezeu si ca e dedicat vietii monastice.Mergeti negresit sa-l cunoasteti , nu veti fi dezamagit deloc,dimpotriva.Doamne ajuta.

      Apreciază

  2. Dumitriu Radu said, on noiembrie 23, 2014 at 7:11 pm

    Cunosc familie care nu primește nimic etichetat cu nr. cod de bare și nici carduri și a fost forțată să plece in șase luni din localitate și era fericită de prigonire și mi-a spus că așa vrea Dumnezeu și v-a găsi alt loc, după care poate iar vor fi prigoniți că nu au acte și știind că Judecata e aproape nu dau mâna cu nimeni , pentru a păstra dreapta credință ortodoxă și a legilor lui Dumnezeu neschimbate, dar de o înțelepciune rară, așa că se poate și fără acte și carduri și fără pensie sau salar.

    Apreciază

  3. John of Romania said, on noiembrie 23, 2014 at 7:42 pm

    @Saccsiv

    Poti sa gasesti pe cineva care stie Rusa sa traduca acest documentar:

    Nu inteleg ce zice in el dar e vorba despre ortodoxie, islam si razboiul impotriva rusiei.

    Apreciază

  4. nimeni said, on noiembrie 23, 2014 at 8:19 pm

    Spune monahul Teodot la min.1:01:24 ca antihrist traieste din tulburarea oamenilor deci se hraneste cu energia negativa pe care o emanam noi ca fiinte, cam la fel cum fac magicienii astia cu asa zisele lor minuni amagitoare de-i inseala pe multi ex. aici David Blaine la min.17:42 http://www.youtube.com/watch?v=8LrJ7lBpBDM care singur recunoaste ca se hraneste cu energia spirituala a oamenilor.
    Pur si simplu auzindu-l pe parintele Teodot pomenind acest lucru mi-a venit in minte ceea ce a spus David Blaine asta despre energia cu care se hraneste el ca sa-i iasa numerele de magie

    Apreciază

  5. Irina said, on noiembrie 24, 2014 at 10:38 am

    Minunat sa le dea Dumnezeu putere parintilor.

    Apreciază

  6. Irina said, on noiembrie 24, 2014 at 10:39 am

    Oricum rautatea noastra il aduce pe Antihrist si-i da putere

    Apreciază

  7. geo said, on noiembrie 24, 2014 at 11:34 am

    Elevii finlandezi nu vor mai invata la scoala sa scrie de mana, lectiile de scris fiind inlocuite cu cele de tastat, noteaza BBC. In unele tari scrisul de mana incepe sa devina o „moda invechita”, dar Finlanda avanseaza catre era digitala si renunta la cerneala in favoarea tastaturii, potrivit unui ziar local.

    Incepand cu toamna anului 2016, studentii nu vor mai invata sa scrie de mana, ci isi vor dezvolta abilitatile de tastare.

    „Abilitatile de tastare fluenta sunt o competenta nationala importanta”, spune Minna Harmanen de la Consiliul National al Educatiei. Modificarea va fi o schimbare culturala majora, dar tastarea este mai relevanta pentru viata de zi cu zi, spune Hamanen.

    Exista unele preocupari referitoare la faptul ca masura ar putea sa dezavantajeze copiii care nu au calculatoare acasa sau scolile care nu au suficiente calculatoare.

    Dar, multi oameni au salutat masura. „Pentru majoritatea profesorilor este suficient ca elevii sa distinga literele mici de majuscule”, a precizat Susanna Huhta, vicepresedintele Asociatiei Profesorilor de Limba Materna.

    Cu toate acestea, Huhta subliniaza ca scrisul de mana ii ajuta pe copii sa dezvolte abilitati motorii fine si sa isi antreneze functionarea creierului si sugereaza ca lectiile de caligrafie sa fie inlocuite cu cele de desen si lucru manual.

    Utilizatorii retelelor de socializare din Finlanda lauda initiativa: „Scrisul de mana este o abilitate complet inutila”, noteaza unul dintre acestia.

    http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-18652141-elevii-finlandezi-nu-vor-mai-invata-scrie-mana-lectiile-fiind-inlocuite-cele-tastare-calculator.htm

    Gata…nu ne mai folosim creierul…primim totul de-a gata…si pe la noi sint uniicare viseaza cai verzi pe pereti…
    In conditiile in care foarte multe scoli functioneaza in cladiri vechi, darapanate, insalubre, fara incalzire, fara curent, fara apa curenta, fara grupuri sanitare igienice, fara curent si acces la internet, copiii trebuind sa faca eforturi supraomenesti sa ajunga la cursuri, sa visezi la dotarea scolilor cu table este compet irational…sa admintem totusi ca s-au rezolvat toata problemele de mai sus si au fost cumparate, discutabil, tabletele…ce pui pe ele??? Ca manuale digitale inca nu exista…si pina vor fi alaborate, aprobate se vor demoda tabletele…

    Apreciază

  8. ORTODOXIE said, on noiembrie 24, 2014 at 1:38 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  9. GabiM. said, on noiembrie 27, 2014 at 2:59 am

    Iar in ziua in care va apare un…black-out fie la curentul electric,fie la internet,ce vor face „idiotii” care nu vor fi capabili nici sa scrie si,eventual nici sa citeasca?!? Sau chiar aceasta este ideea,sa fie/sa fim cu totii IDIOTI?!? Splendid…Va fi vai si-amar…Apara-ne Doamne Iisuse Hristoase si ne mantuieste!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.