SACCSIV – blog ortodox

Sfanta Preacuvioasa PARASCHEVA, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 13, 2014

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. andrei-d said, on octombrie 13, 2014 at 10:31 pm

    Fericiţi cei curaţi cu inima că aceia vor vedea pe Dumnezeu!

    Apreciază

  2. andrei-d said, on octombrie 13, 2014 at 10:46 pm

    E foarte frumos şi în Mitropolie…sa vezi cum stau toti la rand plini de speranta si liste si pace sufleteasca. Curtea e plina de grupuri care inalta cantece si acatiste spre Maica Domnului so toti sfintii….va asteptam pe toti zilele acestea, si de ce nu, cat mai des si in timpul anului. Nu sunt cuvinte sa descrii starea dinainte sa urci scarile spre racla…..caci a Domnului este pamantul si plinirea lui, de asemeni si sfintii sunt printre noi, asteptand un ‘Sfinte Mare Mucenice(Cuvioase,Martire)….miluieste-ma si ajuta-ma!’

    Apreciază

  3. […] via Sfanta Preacuvioasa PARASCHEVA, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi | Saccsiv's Weblog. […]

    Apreciază

  4. Valentin said, on octombrie 14, 2014 at 3:42 pm

    mult iubita noastră maică parascheva face minuni. astăzi ne-a zis un părinte că pentru el tot ce a dobândit – aici ne-a zis el despre viața lui un pic – a dobândit prin ajutorul de la Sfânta Parascheva, inclusiv prin minuni. a mai mărturisit și faptul că din postura lui era favorizat să intre în față la procesiunea de la iași să se închine și niciodată nu a stat la coadă cu lumea. într-un an însă i s-au îmbolnăvit și mama sau tatăl și soția, nu mai știu – avea 2 bolnavi cu operații în perioada aia în așteptare și a stat la coadă la sfânta parascheva pentru că a văzut că ăla e ajutorul ei pentru el, așa a și fost, la sfârșit a simțit cu adevărat binecuvântarea și cei 2 au fost vindecați prin minuni.

    a zis să ne rugăm pentru țara noastră la Sfânta Parascheva și pentru viața noastră, pentru suflet.

    Apreciază

  5. cosma said, on octombrie 14, 2014 at 8:03 pm

    Da, e mare ispita sa ai posibilitatea sa sari peste rand mai ales cand vezi un km de coada,dar si rasplata e pe masura nevointei .Ca in fiecare an s-a vazut si in acest an binecuvantarea Sfintei Parascheva peste oras si inchinatori care toti cred ca au simtit cum s-au rupt de graba si grijile cotidiene si pentru un timp au trait printre sfinti.La biserica de la gara sunt moastele Sf.Nectarie iar la Hadambu la 30km de Iasi intr-o foarte frumoasa manastire icoana Maicii Domnului facatoare de minuni si a Sf.Ioan Botezatorul.E frumos si pt.copii au lac cu lebede,caprioare,struti,pauni,etc.Grijile cotidiene ne departeaza de rugaciune si impietresc inima dar apropiindu-ne de sfinte moaste si icoane ne trezim si improspatam duhovniceste,ne sensibilizam si vedem totul cu alti ochi,incepem sa-l iubim un pic pe cel de langa noi.Deci e mare lucru sa ai libertatea si privilegiul de a simti si trai sfintenia autentica ortodoxa(nu poate fi altfel dar asa vreau sa zic)intr-o lume plina de graba si griji.Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. ORTODOXIE said, on octombrie 14, 2014 at 8:39 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.