SACCSIV – blog ortodox

Fiti foarte atenti de unde va informati: blogul “FARA SECRETE” – new age, reptilieni, OZN-uri …

Posted in NEW AGE, OZN, reptilieni by saccsiv on august 28, 2014

Un frate ne-a indicat urmatorul articol:

Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit. Pamantul incepe sa ne curete de aceste personaje prund negative

Intr-adevar, femeia a murit:

Décès de la baronne Philippine de Rothschild

Ce m-a zgariat parca pe creieri a fost partea a doua a titlului: “Pamantul incepe sa ne curete de aceste personaje prund negative”. Adica o sa fie bine. De parca ELITELE astea erau pana acum nemuritoare, dar iata ca au inceput de la o vreme sa si moara …

Daca ne uitam oleaca ce-i cu blogul asta Fara Secrete aflam rapid ca se ocupa cu treburi new age: reptilieni, OZN si tot tacamul.

Stapan pe tarla e Dragos Anunnaki:

word_user_24187772_canonical_5b6ca1af0c

http://www.scribd.com/DRAGOSANUNNAKI

Tot el ocupandu-se si de:

http://www.departamentul-zero.ro/

La http://ro.linkedin.com/pub/dragos-anunnaki/7a/646/95a putem citi:

Experiența lui Dragos Anunnaki

Cercetator Stiintific

Departamentul Zero Romania

august 2013 – Prezent (1 an 1 lună)

Scriitor, Editor, Publicist

Fara-Secrete.ro

ianuarie 2010 – Prezent (4 ani 8 luni)

Control informatii

Serviciul Roman de Informatii

iulie 2010 – iulie 2013 (3 ani 1 lună)

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristian said, on august 28, 2014 at 12:13 pm

    blogurile ,,fara secrete si secretele lui lovendal” sunt cele mai superfanatice bloguri din romania.toti cei ce intra pe aceste bloguri devin fanatici suta la suta.

    Apreciază

    • Patriotul said, on noiembrie 9, 2015 at 9:18 am

      De unde sti tu mai desteptule?Voi astia care nu credeti nimic si nu vedeti ce se intampla in jurul vostru aveti creierele spalate.Sau sinteti postaci.

      Apreciază

  2. geo said, on august 28, 2014 at 12:20 pm

    ce nume si-a alea si asta…anunnaki – http://ro.wikipedia.org/wiki/Anunnaki

    Apreciază

  3. aniush said, on august 28, 2014 at 12:28 pm

    Experienta lui Dragos Annunaki? Ha, ha, ha, ha, ha, ha…SF, acest categoria Specii III de Romania
    O fi rupt-o la goana din calea iguanelor. Bietele iguane, cand l-au vazut s-au enervat rau de tot, ca nici ele nu rabdau atata prostie. Ce-or fi zis? „Fugi mai annunaki ca ne strici buna dispozitie.”

    Apreciază

  4. Radu Iacoboaie said, on august 28, 2014 at 12:30 pm

    Sunt multe asemenea bloguri ezoterice care fac propagandă în mod subtil mai mult sau mai puțin doctrinei eretice francmasonice: Efemeride, etc. etc.

    Apreciază

  5. Partizanu said, on august 28, 2014 at 1:22 pm

    Stau si ma intreb oare au acelasi stapan ca si SERVICIUL RONCEA?

    Apreciază

  6. aniush said, on august 28, 2014 at 1:29 pm

    Normal ca si oamenii din elite mor, pentru ca sunt exact la fel ca noi. Nu vor sa moara. V-ati intrebat de ce atatea studii genetice si de ce vor ei sa descopere gena nemuririi? Le e teama ca dupa ce vor muri se vor intoarce in abisul de unde au venit. Aici pe Pamant cred si eu ca le e bine…au bogatii, palate, bani, putere. De aia le convine.

    Apreciază

  7. cristi o. said, on august 28, 2014 at 8:37 pm

    Bloguri ezo(is)terice, fantasmagorii de „Balaceanca”, sferturi de adevar, „departamentul zero” (barat), doar informatii „la prima mana” (bineinteles, dupa ce s-au tocit cativa ani prin vest)… Pai cum sa duca oculta multimile in ratacire? Trebuie sa le dea si vreo 2-3 boabe de mazare adevarata prin oala cu inlocuitori, altfel se prind natangii ca ceva nu e in ordine… cu „noua ordine”… Sirul interminabil de minciuni sfruntate aluneca extrem de usor pe gat, daca in fata coloanei e infipt un mic adevar ce agita nervos steagul…

    Apreciază

  8. Boltă said, on august 28, 2014 at 11:36 pm

    Ce experiență are Dragoș Anunnaki?! Fiți serioși. Am vorbit cu el de mai multe ori. Vă spun, e vai de capul lui! Nici măcar gramatica la nivelul clasei a IV-a nu o cunoaște bine, nici vorbă de altceva. E praf din toate punctele de vedere. Iar site-ul sau site-urile acelea ale lui nici măcar n-ar trebui băgate în seamă. Mai mult adevăr găsești în cutia cu nisip a pisicii decât acolo. Aveți grijă!

    Apreciază

  9. jiji said, on august 29, 2014 at 12:08 am

    Se vede dupa fata lui ca e un terminat psihic.
    Sa nu mai zic de schizofrenicul ala de Lovendal.

    Apreciază

  10. Gavrila Denisa said, on august 29, 2014 at 1:11 am

    nu pot sa comentez cu tot atita duh ca si comentatorii anteriori…mai reduc din cantitatea de rautate pe care o afisati:nu sint atit de rai baietii,nu au fanatici multi, au ipoteze interesante pe care le tot slefuiesc si ar fi foarte interesant pentru omenire daca ipotezele pe care le desfasoara in blogurile lor s-ar dovedi adevarate…nu fac propaganda nici securista nici KGBista nici nu colaboreaza cu alte agenturi straine…articolele sint interesante nu toate credibile,documentate mai mult sau mai putin…anunnaki-asa vrea el…despre spusele lui Iustin Pirvu sau alti sfinti porpavaduiti de matale…cine stie ce gene au avut si clarvazatorii sfinti ortodocsi ..lasa-i in pace pe altii care il respecta pe Erich von Daniken mai mult decit pe Arsenie Boca, ca poate se va dovedi ca au avut cu totii dreptate…si sfintii tai si sustinatorii civilizatiilor antice.intr0un univers pe care nu-l stim e loc pentru toata lumea,fereasca Domnul sa vi se prabuseasca idolii.Eu cred in unul pamint,numai el nu ma va trada,si cind voi muri ma va primi la el si ma va ocroti si cind va disparea acesta va disparea si populatia umana, vor ramine numai sfintii si amintirea lor nerostita de nimeni…intr-un pamint in care sint ingropati multime de stramosi adu-ti aminte TEMERARULE ca nu toti au fost ortodocsi si crestini in sensul in care -ti place tie,au fost si altfel de credinciosdi,oameni buni poate mai buni decit credinciosii de azi de pe pamintul asta romanesc,si Burebista si Decebal-oameni demni au fost si ei stramosii nostri.Poate ai gene de Decebal in tine .si atunci ce faci, te dezici de el?ca nu e ortodox >..

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on august 29, 2014 at 8:33 am

      Gavrila Denisa

      Ratacesti cumplit si te inchini la draci.

      Apreciază

    • CK said, on septembrie 21, 2015 at 12:21 pm

      Denisa,multumim pt lectia de intelegere si bune sfaturi. Achiesez la ce ai spus. Religia nu este de pe pamantul meu. A fost implementata cu sabia,rugul si suferinte enorme.Au fost necesare sute de ani pt a schimba dacilor,mai tarziu romanilor crezurile si obiceiurile pamantului lor.nu ne-am nascut intamplator aici. mi-a trebuit ceva timp sa inteleg asta. incet,ma intorc la Zalmoxis si Gebelaizis ai stramosilor mei.Asta e.Si iubiti credinciosi,va rog,pt binele aerului,nu va inflocizati. Ca sa zic asa..

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 21, 2015 at 1:44 pm

        CK

        Adica te duci in iad.

        Apreciază

    • Violeta Dumitrascu said, on iunie 16, 2018 at 8:32 am

      Si eu am observat ca unii blogeri nu au rabdare cu teoriile altora si se grabesc prea tare pentru a ajunge ei mai intai. Sunt de acord cu dvs: daca toti au dreptate? Ar trebui sa priveasca teoriile altora cu detasare, pana cand se va ajunge la o concluzie! Doar asa pot iesi in evidenta, dar nu imediat!
      Multumesc dna Denisa pentru spiritul dvs!

      Apreciază

  11. Sorin G said, on august 29, 2014 at 2:03 am

    Daca auziti pe cineva care citeste acele bloguri secretele lui lovendal respectiv fara secrete si alte asemenea indemnatii sa nu mai viziteze acele situri,sunt o capcana a diavolului pentru orice suflet,o spun din propria experienta.lovendal se da crestin dar din cand in cand mai arunca cate o bomba asa subtil si incet incet te trage la vale.Asa ca va rog eu nici nu va informati de pe acele situri nici nu le vizitati ,mai ales pentru un ortodox nepracticant sun pahare cu otrava,eu inainte am cazut rau de tot dar bunul Dumnezeu ma ridicat.Doamne ajuta

    Apreciază

  12. Un om normal la cap said, on decembrie 2, 2014 at 2:04 am

    Mda, mare e grădina ta Doamne și mulți sonați sunt în ea! Am căutat ce face acest anunaki pentru că unii prieteni îmi tot trimit chesti de la el. Eu nu sunt nici superstițioasă, nici nu le am cu paranormalul, ozeneuri, extratereștri, secrete sau secte. Ceea ce am citit pe situl anunaki m-a dat pe spate. Mai multe bazaconii ca acolo nu e nici în basmele pentru copii. Ăsta paremi-se trăiește în „Alice în lumea minunilor”! E periculos sau e doar nebun? Sigur nu are toate țiglele pe casă!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.