SACCSIV – blog ortodox

Pe 2 august: RADU MAZARE in rol de STEFAN CEL MARE in car alegoric cu FETITE GOALE

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 22, 2014

Am primit pe e-mail:

Doamne-ajuta!

Poate scrii un articol despre ceea ce vrea Mazare sa faca pe 2 august: sa se costumeze in Sfantul Stefan cel Mare si sa defileze in carul alegoric langa fetitele aproape goale.

Nu ar trebui sa protestam? Cum permite Patriarhia asa ceva? Dar duhovnicul sa, IPS Teodosie? Cum sa maimutaresti unSfant??

Eu am scris la Episcopii, Patriarhie, Arhiepiscopii, Mitropolii si unde am mai gasit adrese pe net. Cred ca ar trebui sa scriem mai multi ca daca biserica nu se sezizeaza poate ar trebui sa o trezim noi….

Si ar mai trebui insistat la CNA cu reclamele alea blasfemiatoare la bateriile Macht.

Mie mi-au zis ca au inregistrat reclamatia si ca vor monitoriza.

Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, iata ce putem citi la Maia Morgenstern, mama lui Radu Mazăre „Ștefan cel Mare”:
Parada din Mamaia intră în faza reeditărilor istorice. Dar deschideţi poarta… Turcii mă-nconjor… / Vântul suflă rece… Rănile mă dor!, ar putea fi versurile pe care primarul Constanţei, Radu Mazăre, le va recita pe 2 august, la parada carelor alegorice, din staţiunea Mamaia, când edilul îl va interpreta pe domnitorul Ştefan cel Mare.
Rolul mamei lui Ştefan cel Mare va fi interpretat de celebra actriţă Maia Morgenstern, care s-a arătat impresionată de idee, iar cel al Vrâncioaiei, ar putea fi interpretat de Sofia Vicoveanca. În ultimul caz, edilul a precizat, marţi, că se află în tatonări, sperând să o convingă pe artistă.
   Iata si:

Cititi va rog si:

Video: Reclame BLASFEMIATOARE la bateriile MACHT in Romania

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on iulie 22, 2014 at 9:32 am

    Ce spurcat sinistru…nu il mai da nimeni jos? Si evident prostimea va casca gura la mizeriile lui…

    Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on august 3, 2014 at 5:13 pm

      DE CE PATRIARHIA ROMÂNĂ ȘI SFÂNTUL SINOD AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE NU IAU ATITUDINE? DE CE LASĂ LUCRURILE LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII? CÂȚI FRANCMASONI AU PĂTRUNS ÎN RÂNDUL CLERICILOR DIN ROMÂNIA?
      Batjocura recentă cu deghizarea lui Radu Mazăre în Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt, care nu a revoltat încă nici un preot sau monah mărturisitor, care să se pronunțe public împotrivă, ne arată destul de clar STAREA ORTODOXIEI ROMÂNEȘTI LA ORA ACTUALĂ…
      Biserica însă suntem noi cu toții, drept măritorii creștini. Să luați fiecare în parte atitudine și lucrurile cred că vor merge spre mai bine decât acum…

      Apreciază

  2. Catalin said, on iulie 22, 2014 at 9:42 am

    Doamne, cata mizerie 😦 Halal de conducator(i), niste mascarici.

    Apreciază

  3. marinmarin said, on iulie 22, 2014 at 10:37 am

    Cata naivitate … Cum sa-i zica teodosie ceva lui mazare , eventual sa-i mai imprumute ceva accesorii pentru paradele grotesti asa cum i-a imprumutat bastonul arhieresc atunci cand s-a costumat in tar :
    http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/cum-mai-seamana-intre-ele-ce-spun-reprezentantii-arhiepiscopiei-despre-bastonul-imprumutat-lui-mazare-galerie-foto-94826-377901.html

    Apreciază

  4. cristi o. said, on iulie 22, 2014 at 10:49 am

    R. Mazare, aceasta „coada de mistrie” a sistemului degenerat, transforma in mascarada totul. Pana la urma asta o fi rolul lui, batjocura pe toate planurile si la orice nivel. S-a imbracat in nazist si n-a patit nimic; e clar omul lor! Mai stim noi un actor care l-a jucat pe Iisus, fara sa pastreze o minima pietate fata de personaj (fuma in pauzele de filmare etc.) si si-a ratat definitiv si irevocabil cariera. Doamne-Doamne nu da cu parul… Vezi, „mai draga”, ca Stefan cel Mare e si Sfant! Si nu doar in vorba populara ci in calendar. Bate-ti tu joc mult, la ordinele „sortuletelor”, ca-ti vine si tie randul, dupa raboj… N-am idee daca stapanii tai te-au informat, dar sa stii ca sfintii nu dorm niciodata…

    Apreciază

  5. aniush said, on iulie 22, 2014 at 12:13 pm

    E na, da-l incolo ca e derbedeu. Cu asemenea oameni ne laudam in tara asta? Unii mai de Doamne ajuta nu mai sunt?

    Apreciază

  6. Marian said, on iulie 22, 2014 at 1:42 pm

    Doamne ajuta fratilor !
    Pai in acest moment trbuie sa intervina Patriarhia ,pentru a lua atitudine fata de acest mascarici ,vis-avis de intentia lui mazare de a pune in asa zisa scena spectacolul grobian , care aduce intinare acestui Mare Voievod si Sfant al Neamului nostru.
    Dara sa mi fei iertat cand in deal sunt sortzari , ce atitudine sa aiba ei.
    Doamne Iisuse Hristoase ai mila de neamul nostru !
    Sus sa avem inimile !
    Doamne ajuta-ne si lumineaza pe cei din fruntea Bisericii noastre Ortodoxe !

    Apreciază

  7. Partizanu said, on iulie 22, 2014 at 4:49 pm

    Din pacate la acest balamuc un singur NATIONAIST a tinut piept lui CEZAR(Fasole). Il vedeti la inceput la inceput min. 0.15. Saracu a fost saltat de JANDARMI si bagat in duba. ADORMITI stateau si cascau gura la showul DROGATULUI. Cica facea o contra-manifestatie. Tipul fiind singur nici macar in grup de 3 peresoane. Am intervenit pentru el. In schimb niste BABE SI MOSNEGI adusi gratuit de clan au sarit pe mine facindu-ma BASIST. Mi-am facut cruce cind am vazut CIRCUL. DUMNEZEU cu mila nu stiu ce a mai patit acel ROMAN.

    Apreciază

  8. o oarecare said, on iulie 22, 2014 at 5:45 pm

    Hula in toata legea. Cine le da dreptul sa hulească astfel un sfant roman si un domnitor respectat? Da, valorile romanesti trebuie terfelite, trebuie calcate in picioare. Nimic sa nu mai ramana! Sa vada toata lumea cum ,,despatimitii” mai mult sau mai putin artisti nu au nicio rusine si nicio jena in a lua in deradere sfintii romani. Sa speram ,totusi, ca nu pana la sfarsit se vor bucura de aceasta isprava. Caci Dumnezeu nu ingaduie ca sfintii sa fie batjocoriti. Vor plati o ,,taxa” ori aici ori dincolo, daca nu se vor pocai.Doamne, intoarce-i pe acesti ,,artisti” la pocainta si la rugaciune!

    Apreciază

  9. mihai said, on iulie 22, 2014 at 7:49 pm

    acest mascarici a fost ales dupa chipul si asemanarea constantenilor, ca si agariciul celalalt de la cluj boc, care nu suporta sa se bata clopotele in sfintele biserici in ceea ce priveste costumatia de nazist imbracata de mazare mai toata lumea tacea milc, inclusiv jegosul ala de elie wiesel, in schimb in privinta monahului teodot, toate televiziunile, radiourile si presa infecta vuiau a disperare ca sa nu mai vorbim si de ”patriarhia” de la bucuresti, in care lau facut cu ou si otet pe monahul teodot facandul in fel si chip

    Apreciază

  10. Radu said, on iulie 23, 2014 at 12:44 am

    Ar trebui sa avem in vedere si cazul recent de la TV cu Mircea si Bercea
    S-au facut ceva dezvaluiri chiar acum ceva minute la Antena 3 impreuna cu dl Iacobescu
    Un articol ceva cu informatii acolo

    Apreciază

  11. aniush said, on iulie 23, 2014 at 8:15 am

    o oarecare,
    Nicio grija ca vin jandarmii si il iau pe sus. De data asta sper sa-l bage si pe la mititica, sa se racoreasca un pic, ca tare mari calduri sunt afara. Ii trebuie si omului un pic de racoare, fara aer conditionat si un pic de apa din marea neagra sa se racoreasca si mai bine. E sanatoasa, are si saruri.

    Apreciază

  12. aniush said, on iulie 23, 2014 at 11:50 am

    Am vazut si filmul. Iata unul in care avem si reactia oamenilor vis a vis de aceste petreceri de prost gust pe care le face Mazare.

    Apreciază

  13. aniush said, on iulie 23, 2014 at 11:51 am

    Minutul 1:10

    Apreciază

  14. Radu said, on iulie 25, 2014 at 10:20 am

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  15. […] Pe 2 august: RADU MAZARE in rol de STEFAN CEL MARE in car alegoric cu FETITE GOALE […]

    Apreciază

  16. Klauss said, on august 2, 2014 at 12:36 am

    Desfranatul acesta s-ar fi potrivit foarte cu Salomeea, fiica Irodiadei. Pacat ca fac parte din epoci diferite, s-ar fi meritat unul pe celalalt, ca sot si sotie. Erau perechea potrivita in iatacurile lui Irod. Mazare putea, chiar, sa fi tinut loc de bufon la Curtea regelui. Model de casnicie, nu altceva! Pacat de timpul asta, asincron…

    Apreciază

  17. razes said, on august 2, 2014 at 4:38 pm

    Sfinte Stefane, roaga-te pentru noi, pacatosii si nu ne lasa ! Iar cei ce nu sunt razesi, ajuta-i sa fie!

    Apreciază

  18. Radu Iacoboaie said, on august 3, 2014 at 3:40 pm

    Sfântul Ștefan cel Mare se răsucește în mormânt văzând acestea. Domnul Mazăre nu este ortodox, așa că nu este păcat pentru dânsul. Este divertisment. Este o joacă. O glumă pentru dânsul. Pentru noi, această mascaradă este UN ATAC LA ORTODOXIE. O batjocorire față de unul din SFINȚII ROMÂNI, față de care noi ortodocșii avem evlavie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.