SACCSIV – blog ortodox

AUSTRALIA: Un judecator APROBA INCESTUL, deoarece PRIN AVORT POT FI MAI APOI UCISI BEBELUSII DEFORMATI rezultați in urma acestuia

Posted in Australia, avort by saccsiv on iulie 14, 2014

australiajudge

   Iata ce putem citi la Judge Says Incest Okay Because Abortion Can Kill “Deformed” Babies Incest Produces:

Un judecător australian declară că incestul este în regulă și, ca să facă lucrurile și mai grave, el sugerează că legalizarea avorturilor poate scăpa oamenii de copiii care s-ar naște cu malformații, în urma relațiilor incestuoase.
Potrivit The Independent, judecătorul Garry Neilson a fost criticat pentru viziunea expusă, conform căreia contactul sexual între rude sau între adulți și copii ar putea să nu mai fie percepută ca ,,nefirească”, sau ,,tabu”, a raportat Sydney Morning Herald.
Neilson a făcut o paralelă între afirmația de mai sus și atitudinea față de relațiile sexuale dintre gay, care s-a schimbat aproape pretutindeni în lume. În aceeași manieră, el a declarat: ,,juriul n-ar trebui să găsească nimic obraznic în avansurile unui frate către sora sa, odată ce ea este matură sexual, a avut relații sexuale cu alt bărbat, iar acum este ,,disponibilă”, neavând un partener sexual”.
Judecătorul a mers mai departe, spunând că incestul este incriminat doar datorită faptului că există șanse foarte mari ca progenitura să se nască cu defecte, însă a adăugat: ,,chiar și riscul se diminuează într-o mare măsură, datorită metodelor contraceptive atât de la îndemână și a accesului ușor la avort.
Neilson a făcut aceste comentarii surprinzătoare în timpul procesului unui frate închis pentru că și-a violat sora mai mică. Bărbatul a pledat vinovat mai demult, pentru că și-a abuzat sexual sora când acesta avea 17 ani, iar ea avea 10 sau 11, în anul 1973 sau 1974 – dar a pledat nevinovat pentru acuzația de a fi întreținut relații sexuale fără consimțământ, cu o acuzație alternativă de incest, pentru presupusa infracțiune din 1981.
Procurorul Sally Dowling încearcă acum să obțină mutarea cazului către alt judecător.
,,Aceste remarci, în opinia mea, sunt cu totul dizgrațioase”, a declarat Dowling. ,,Mai ales referința către avort este deosebit de respingătoare”.

Tagged with: , , , ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on iulie 14, 2014 at 1:43 pm

    Doamne fereste! Asta e nebun de spitalul Baltazar.

    Apreciat de 1 persoană

  2. aniush said, on iulie 14, 2014 at 1:44 pm

    Mai unt si oameni zdraveni la cap per lumea asta?

    Apreciat de 1 persoană

  3. Iacoboaie Radu said, on iulie 14, 2014 at 1:48 pm

    Este strigător la cer! Ce logică mai este și asta? Nu e logică omenească, este diavolească.

    Apreciază

  4. Ionut said, on iulie 14, 2014 at 2:30 pm

    Sper ca oamenii intregi la mine sa-l „zboare”.

    Apreciază

  5. Sluga netrebnica said, on iulie 14, 2014 at 3:56 pm

    Scuze pentru off-topic!

    Stie cineva daca exista in Bucuresti o biserica unde se tin slujbele de la miezul noptii?

    Apreciază

  6. donnie yen said, on iulie 14, 2014 at 4:02 pm

    Canarie de om, ăsta nu e judecător, ăsta e un psihopat dereglat rău de tot, uitaţi şi voi ce mutră are parcă ar fi un personaj negativ desprins din benzile desenate, un asemenea specimen cu aere de vomă în el ne dă legi nouă oamenilor de rând.

    Apreciază

  7. energein7 said, on iulie 14, 2014 at 4:16 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. cristi o. said, on iulie 14, 2014 at 7:24 pm

    Vorbeam zilele trecute de psihiatri mai bolnavi decat pacientii… Iata si judecatori, mai criminali si mai psihopati decat unii inculpati din procesele lor… Si erorile astea umane au putere de decizie asupra altor oameni! Aceste rebuturi pe linie profesionala si mintala sunt tinute in sistem de „elite”. „Elite” care, la randul lor, sunt pacienti internati intr-un mare ospiciu al inchinatorilor la lucifer – masoneria. De ce sunt nebuni masonii? Desi stiu ca o vesnicie vor sfarai si basica in foc, precum carnatii in flacara, ei isi continua, netulburati „marsul” spre prapastia Gheenei, condamnandu-se singuri…

    Apreciază

  9. aniush said, on iulie 14, 2014 at 7:48 pm

    cristi o.,
    In general oamenii care au intrat in masonerie sunt persoane labile psihic.

    Apreciază

  10. Liliana said, on iulie 14, 2014 at 8:26 pm

    Acest individ nu ii considera pe oameni niste oameni,ci un fel de creaturi -reduse intelectual,rfara sensibilitate,fara suflet, binenteles- care nu au alt scop in existenta lor decit sa se acupleze fara sentimente sau pudoare,fara ratiune.Aceasta gindire o au si altii care-i considera pe ceilalti oameni animale,subspecii.
    Bietii copii si tineri de azi si de miine,cu ce uriciune trebuie sa lupte!A ajuns iadul sa faca si sa impuna legi…

    Apreciază

  11. giggi said, on iulie 14, 2014 at 11:15 pm

    Cum spunea parintele Proclu : “Toti diavolii din iad au iesit pe fata pamantului”, iar in „Cuvant al Sfantului Nil pentru venirea lui Antihrist”, ni se spune … „Dupa nasterea lui Antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu. Orasele vor fi lipsite de pastori si de povatuitori credinciosi. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de episcopi, de duhovnici si de preoti evlaviosi, asa cum au inceput inca de pe acum a litepsi.” Apoi zice ca „…Si se vor face oamenii mai vicleni decat dracii…”.
    Parintele Paisie Aghioratul a prezis ca; “Totul va deveni un spital de nebuni. Vin ani grei, vom avea incercari mari. Crestinii vor avea mare prigoana”.
    Asa ca, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne dea timp pentru intarire duhovniceasca, fiindca ispitele vor fi neobisnuite!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.