SACCSIV – blog ortodox

Document: PENTAGONUL are un PLAN DE SUPRAVIETUIRE pentru o APOCALIPSA ZOMBIE. Ce ni se pregateste?

Posted in Pentagon, ZOMBI by saccsiv on mai 17, 2014

140515154246-capitol-zombies---restricted-story-top

Foto: Pentagon document lays out battle plan against zombies

   Va amintiti de stirea din 2011?

„APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI …

Iata ce aflam din articolul Pentagonul are un plan de supravieţuire pentru o viitoare apocalipsă zombie:

Documente ale Pentagonului au fost dezvăluite recent, demonstrând existenţa unui plan pentru apărare rasei umane de la extincţie, având data de 30 aprilie 2011, documentul este o detaliere amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie şi tehnici de supravieţuire.
Deşi suntem obişnuiţi să auzim de spre invazii zombie mai ales din industria cinematografică hollywoodiană şi din literatură, se pare că Pentagonul a întocmit propriile planuri de luiptă împotriva morţilor nemorţi. Documentul neclasificat, obţinut de publicaţia „Foreign Policy”, este datat la 30 aprilie 2011 şi este intitulat CONOP 8888, supranumit şi „Lupta împotriva invaziei zombie.”
„Cel mai rău caz posibil”, potrivit documentului care a stat ascuns în arhivele Pentagonului, ar fi declanşarea unui atac al zombilor care ar infecta oamenii sănătoşi, fără a lăsa timp de acţiune forţelor speciale. O altă ameninţare menţionată în CONOP 8888 este şi cea a „găinilor zombie  (CZ), care apar după ce găinile bătrâne, care nu mai pot face ouă, sunt eutanasiate şi îngropate de îngrijitori, însă reuşesc să-şi sape tunelul către suprafaţă”, ca zombie, precizeaz „The Daily Mail”.
Un alt atac s-ar mai putea ivi din partea unor zombie malefici şi cu puteri magice, creaţi în urma unor experimente supranaturale, şi ne-am putea trezi şi cu existenţa unor zombie vegetarieni, care mănâncă doar plante şi care nu reprezintă o ameninţare pentru oameni.

În textul documentului poate fi găsit un avertisment care scoate în evidenţă că „acest plan nu a fost gândit să fie o glumă”.
Comentariu saccsiv:

   Iata si documentul:
Read the Pentagon’s Zombie apocalypse plan

Acum poate intelegem mai bine filmul:

Mesajul cumplit al filmului „WORLD WAR Z”

Cititi va rog si:

De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”? De ce se fac antrenamente pentru „ZOMBIE APOCALYPSE”?

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on mai 17, 2014 at 1:16 pm

    deci ‘zombii’ nu pot exista in realitate. sa inteleg ca ‘pentagonul’ e fan al serialului SF hollywoodian ‘The walking dead’? 🙂 tipic american, nu m-as mira.. ca doar si ‘papa’ se declara adept al ‘extraterestrilor’..

    Apreciază

  2. lastunnegru said, on mai 17, 2014 at 3:19 pm

    Sa vedeti voi ce zombi = sclavi = roboti vor crea oameni de stiinta din cei care isi vor baga singuri nanocip-uri in corp pentru asa zise benefici, acei oameni cipati vor fi niste marionete controlate prin computer de la distanta.

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on mai 17, 2014 at 3:29 pm

    Una din minunatele avantaje ale tehnologiei BCI ( interefata creier calculator )

    Harvard scientists develop animal mind control technology.

    Cercetatori de la Harvard dezvolta tehnologie de control a minti animalelor.

    Apreciază

  4. Mihail said, on mai 17, 2014 at 4:14 pm

    Mitropolitul Moldovei prezent la beatificarea lui Anton Durcovici

    http://adevarul.ro/locale/iasi/mii-credinciosi-prezenti-ceremonie-religioasa-printre-afla-victor-ponta-1_537723d30d133766a8ba9b94/index.html

    Apreciază

  5. Valentin Dorneanu said, on mai 17, 2014 at 4:42 pm

    de fapt acei zombie vor fi considerati crestinii care nu si-au pus cip-ul.
    Hristos a inviat!

    Apreciază

  6. John of România said, on mai 17, 2014 at 5:02 pm

    @saccsiv

    ARTICOL EXTREM DE TOXIC! ATAC LA NATIONALISMUL ROMANESC FACUT DE EVREUL NORMAN MANEA

    Despre mândria de a fi român: ”Depinde cât de ţanţoş eşti. Adică, dacă vrei neapărat să-ţi bombezi pieptul şi să spui „da, eu sunt mândru că eu sunt român” e pueril în primul rând, pentru că de ce ai fi tu mai mândru decât finlandezul? Nu ai ales să te naşti român, cel mai bine ar fi să faci să fie cât mai bine în România. Dar că tu eşti mândru sau nu eşti mândru te priveşte, ăla de lângă tine o să te întrebe de ce eşti aşa de mândru că tu ai 1,70 m, iar eu am 1,80 m şi sunt mult mai mândru decât tine? Este o chestie personală, puerilă, dar este o chestie comună, foarte frecventă între oamenii simpli. Ei nu au multe lucruri de care să se agaţe, au religia, au această conştiinţă de a fi parte a unui popor, a unui anumit loc. E greu să le explici că e cam copilăresc şi idiot. Dar m-aţi întrebat pe mine, eu sunt un copil bătrân deja şi am învăţat ceva din istoria mea personală”.

    http://www.gandul.info/interviurile-gandul/scriitorul-norman-manea-la-interviurile-gandul-mandria-de-a-fi-roman-este-o-chestie-frecventa-intre-oamenii-simpli-e-greu-sa-le-explici-ca-e-cam-copilaresc-si-idiot-12632092

    Intre timp in Israel:

    Apreciază

    • Radu Humor said, on mai 17, 2014 at 6:47 pm

      Degeneraţii ăştia, nişte „f..luieră vânt” cum li se mai spune, apatrizi şi veşnic alungaţi de peste tot pe unde au ajuns, fie prin tratate parşive, fie prin alte şmecherii, la fel de parşive şi lipsite de scrupule, nici n-au cu ce se mândri !
      În afară de un Zid de care se tot dau cu capul şi de nişte locuri locuri sfinte în care s-au infiltrat mânjindu-se de sânge până peste cap ce mai au nefericiţii ăştia ?!
      Bani ?!
      În curând, dacă pică dolarul nu vor mai avea !
      Le rămâne doar suspiciunea şi dispreţul cu care sunt întâmpinaţi peste tot, şi nu de azi de ieri, ci din cele mai vechi timpuri. Şi motivul acestei atitudini de care au parte, au avut şi vor mai avea se află în caracterul lor :
      fiinţe tarate, complexate, pline de ură şi veşnic dornici de răzbunare !

      Apreciază

      • John of România said, on mai 17, 2014 at 7:32 pm

        ” ci din cele mai vechi timpuri”
        Corect, istoric vorbind asta faceau si acum 1500 de ani, si acum 1000 si acum 500 de ani….Fie ca era vorba de Imperiul Persan, de cel Roman, de cel Otoman sau de Califatul Arab, sau de Imperiul Britanic, mereu au incercat sa submineze identitatea etnica si religioasa a altora in timp ce ei erau cei mai fanatici si cei mai sovini dintre toti.

        Apreciază

    • Liliana said, on mai 17, 2014 at 7:13 pm

      Asadar,stramosii sai au venit in Moldova,au fost bine primiti,crestineste.Au mincat din voia Domnului piinea romanilor si rezultatul?!Nu-i poate suferi pe binefacatorii neamului lui venetic.Micime de caracter.Si cit se straduiesc ei sa inventeze minciuni , sa-i creada lumea victimile istoriei globale!Si ce de bani mai primesc ei de la toata lumea pentru cite suferinte si-au inventat.Sigur,ei insisi au inventat nazismul si comunismul si ,azi,terorismul.Poate chiar si-au omorit proprii lor frati ,din neamul lor.Ca sa fie convigatori.N-ar fi prima data in istorie…Si in Biblie scrie cum isi jerfeau copiii-de exemplu in timpul Sfintului Prooroc Ieremia. Afaceristi fara scrupule.Vicleni ,smecheri.E mai usor sa-si mutileze un picior ,sa se smiorcaie si sa cerseasca (=pretinda cu tupeu despagubiri).Dar,bine ne fac,ca am ajuns sat fara ciini.Dormim.Lasam sa se intimple orice,nu reactionam.Oare chiar ne auto-distrugem?!Nu mai avem nici macar instict de conservare?Ca demnitatea noastra pare sa fie sinonima cu pierderea identitatii.
      Lui Dumnezeu nu-i plac caldiceii.Macar sa ne rugam neincetat,daca am ajuns neputinciosi si fricosi din cauza lenii si a nesimtirii.Iertare!

      Apreciază

    • vaivoua said, on decembrie 6, 2021 at 4:18 pm

      cel mai mandru e diavolul, copiii lui au mostenit mandria de a fi cei mai vicleni

      Apreciază

  7. Hypolita Greku said, on mai 17, 2014 at 5:23 pm

    SMINTEALA PUR … AMERICANA,! SI CIND TE GANDESTI LA VISUL AMERICAN ( DEVENIT COSMAR INTRE TIMP !!! ) ….DAR.. DACA SOLDATLOR CU MINTEA PRAJITA LI SE INOCULEAZA IDEEA CA CEILALTI IS ZOMBIIII..CIND NORMALUL DEVINE ALIENARE SI SE ORDONA .. LA ATAC ! ( ORDINUL SE EXECUTA, NU SE DISCUTA ! ).. PENTRU CA MA INTREB RETORIC ? CE MAI E NORMAL ? SAU MORAL ? IN ZIUA DE AZI ?! CIND A FI HOMO .. E CEVA NORMAL ! CIND UCIZI PENTRU A REPARA UN ALT CORP ( TRANSPLANT ! ) DAR NU POTI REPARA UN SUFLET ! CIND RAZBOIUL DEVINE SOLUTIE PENTRU PACE ! CIND BOGATANII NU SE MAI SATURA SI IAU SI ULTIMA BUCATICA DE LA GURA SARACULUI ! CND LUCRATORUL MUNCESTE SI NU PRIMESTE PLATA CUVENITA,! CIND MINCIUNA E FALA SI NEMERNICIA E MANDRIE ! OARE CE VA URMA !?! APARA-NE DOAMNE !

    Apreciază

  8. o oarecare said, on mai 17, 2014 at 6:45 pm

    Ce ni se pregateste? Sa ne amintim de primele veacuri ale crestinismului. Nimic in plus. Ba da, cu ceva in plus. Tehnologia de ucidere a crestinilor va fi diferita. In rest, ori se spune ,,Crestinii au dat foc Romei!”, precum a spus Nero, ori ,,Crestinii sunt zombie!” , este acelasi lucru!

    Vor exista oameni platiti si chiar si neplatiti care vor considera ca fac o fapta buna daca ne vor ucide. Se vor apara de zombie! Acest lucru a fost prorocit, daca nu ma insel. Multi isi vor ucide semenii crezand ca savarsesc binele. O inselatorie trebuie sa existe, altminteri nimeni nu se apuca sa-si ucida semenii.

    http://acvilaortodoxa.wordpress.com/toate-profetiile-ortodoxe/

    Apreciază

  9. Iani said, on mai 17, 2014 at 9:07 pm

    Sacrificii de copii, ritual satanist in Canada. Voiau sa omoare copii in subsolul unei catedrale din Montreal:

    http://www.chaos-controle.com/archives/2014/05/17/29889738.html

    Apreciază

  10. Iani said, on mai 17, 2014 at 9:25 pm

    carte blasfemie scoasa la o editura ce are drept sigla triunghiul:

    http://www.giftbooks.ro/faith/257-zelotul-viata-si-epoca-lui-isus-din-nazaret.html

    Apreciază

  11. Iones said, on mai 18, 2014 at 12:14 am

    Franța socialistă sub Francois Hollande!

    Liceenii din Franţa, în FUSTE la şcoală pentru a lupta împotriva sexismului
    https://ro.stiri.yahoo.com/liceenii-din-fran%C5%A3a-%C3%AEn-fuste-la-%C5%9Fcoal%C4%83-pentru-062400229.html

    Apreciază

  12. wesgon said, on mai 18, 2014 at 12:44 am

    Ganditiva ca poate au un virus care transforma oamenii normali in zombie, luati in calcul toate variantele posibile si imposibile nu doar ce varianta va convine si aici ma refer la totii.

    Apreciază

  13. Iones said, on mai 18, 2014 at 1:53 am

    Liderul MASONILOR din Romania, ales intr-o pozitie cheie la nivel mondial
    http://www.ziare.com/social/romani/liderul-masonilor-din-romania-ales-intr-o-pozitie-cheie-la-nivel-mondial-1299417

    Apreciază

  14. John of România said, on mai 18, 2014 at 12:29 pm

    Euharistie in SUA

    Apreciază

  15. viscu said, on mai 18, 2014 at 3:49 pm

    poate ca au preluat si au perfectionat tehnica de a face zombie ( de demonizare ) si se pregatesc pentru eventualitatea ca acestia scapa de sub control sau sunt controlati de altcineva.

    Apreciază

  16. […] Document: PENTAGONUL are un PLAN DE SUPRAVIETUIRE pentru o APOCALIPSA ZOMBIE. Ce ni se pregateste? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.