SACCSIV – blog ortodox

Video: La CATALIN MARUTA se promoveaza INCANTATIA LA ZADKIEL

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 19, 2014

Iata comentariul fratelui G-man postat la articolul REFERENDUM CRIMEEA – 96,6 % vor ALIPIREA LA RUSIA. Obama si UE vor SANCTIUNI IMPOTRIVA RUSIEI:

Si inca un off topic ….asa cum ne place noua astora mai vechi pe aici …
In aceasta emisiune a lui maruta
http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/ozana-barabancea-am-o-incantatie-pe-care-o-fac-zilnic-vedeta-a-vorbit-despre-secretele-din-viata-sa.html
… ozana barabancea vorbete despre incantatii la arhanghelul zadkiel ?! …dar nu asta ar fi ceva nou si grav … grav mi se pare ca zice ca a fost la manastirea Crasna .. unde s-a spovedit si a spus parintelui ! despre incantatii si a fost si impartasita !!
La minutul 7:46…..

   Comentariu saccsiv:

Cam de aici s-o fi inspirat http://lumeaingerilor.ro/arhanghelul-zadkiel/, unde citim:

Zadkiel face ca flacăra iertării şi a libertăţii să strălucească în inima tuturor sufletelor care-şi  doresc elevarea spirituală. Este îngerul transmutării, al justiţiei, al bunăvoinţei şi compasiunii. Numele său semnifică ”dreptatea lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Zadkiel ne ajută să transmutăm toate blocajele limitatoare pe care le-am dobândit în decursul timpului, ducând o viaţă plină de restricţii. Aceste blocaje se manifestă acum prin dorinţele şi tendinţele pe care le avem, prin propria noastră voinţă. Transmutarea este un proces de schimbare de stare: a stării de a fi, a stării de spirit, a stării emoţionale, până la starea materiei, a celulelor. Contemplarea poate poate fi utilizată  pentru a crea o unitate vibratorie, după care, concentrarea permite transmutarea în energie a formei contemplate. Fiinţa umană are o mare putere de transformare, ea culminând în trasformarea sa în fiinţă de lumină, care, de altfel, este şi propria sa natură.

Îl rugăm pe arhanghelul Zadkiel ca, prin procesul de transmutare, să ne schimbăm profund structura interioară. Tot ceea ce ne compune: organele vitale, oasele, nervii, sângele, la fel şi sentimentele, gândurile, emoţiile, toate să fie purificate, echilibrate şi armonizate, favorizând astfel propria vindecare. Atunci când este apelat, Zadkiel aprinde în inimă flacăra spirituală care face să erupă calităţile divine ale compasiunii, iertării, transformării, libertăţii şi justiţiei divine.

Acest arhanghel ne poate ajuta să ne redobândim libertatea individuală. Să ne eliberăm de dogme, de ataşamentul faţă de persoane, să fim liberi în vorbire şi gândire, să fim liberi să facem ceea ce inima ne îndeamnă.

Zadkiel este un înger al dezvoltării şi evoluţiei, al transformării, protecţiei şi iertării. Îl putem ruga să ne înconjoare cu lumina sa protectoare, familiară şi transformatoare. Cu ajutorul său putem transforma toată energia negativă a fiinţei, de orice natură, în energie pozitivă, redând corpului nostru fizic şi emotional, spiritului şi sufletului nostru puritatea originală. Problemele psihologice şi emoţionale vor fi astfel dizolvate, vom avea un mai mare grad de libertate şi evoluţia noastră va fi mai rapidă.

Flacăra transformării spirituale înalţă fiecare parte a fiinţei mele în Lumină şi Iubire

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zadkiel

Adica e cu vibratoriu, libertate si eliberare de dogme. Cu energii si luminite. Iar duhovnicul i-ar fi zis ca e de bine.

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on martie 19, 2014 at 12:46 pm

    ..pai Pro-tv este in intregime un monstru mass media 100% zionist si anticrestin prin definitie. caut (vorba lu Diogene) un singur crestin ortodox la ‘Pro-tv’ si nu gasesc! ..decat in cel mai bun caz ‘crestini’ sectanti, kabalisti sau atei hardcore..

    Apreciază

    • dinu marius said, on martie 19, 2014 at 1:18 pm

      exact ce au nevoie sionistii..de sclavi moderni necredinciosi….protv este o televiziune antihristica antiromaneasca si antiortodoxa..cu tinta clara de atac asupra ortodoxiei …de distrugere morala si cocalarizare si promovare a prostului gust…pot sa spun chiar ura multa fata de copilul curat si adultul roman.alb credincios ortodox.
      vezi o gramada de seriale scoase de ei in care este promovata marlania .prostul gust…cocalarismul si este batjocorita ortodoxia .
      rusine sa va fie actori romani+tigani de 2lei care pt un salariu contribuiti la mizeria morala a societatii
      protv este o masina sionista de distrugere a romaniei pe plan moral

      Apreciază

      • Irina said, on martie 20, 2014 at 1:35 pm

        Eu cred ca minte in legatura cu spovedania, sau in orice caz minte ca ar fi fost incurajata spre asa ceva de catre cei de la manstire. Cine stie ce o fi zis ea acolo si ce o fi inteles parintele.

        Apreciază

  2. dinu marius said, on martie 19, 2014 at 12:46 pm

    barabula minte!adica ie cu draci.

    Apreciază

  3. Alin said, on martie 19, 2014 at 1:23 pm

    azi 19 martie : Adunari de solidaritate cu romanii din Harghita, Covasna si Mures:
    https://www.facebook.com/events/1426831247564196/

    Apreciază

  4. mircea.v said, on martie 19, 2014 at 2:09 pm

    off

    http://basilica.ro/stiri/dan-puric-a-conferentiat-la-facultatea-de-teologie-din-bucuresti_15340.html

    „Amfiteatrul Dumitru Stăniloae al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti a găzduit luni seară o nouă conferinţă duhovnicească. Invitatul, Dan Puric, le-a vorbit studenţilor şi credincioşilor prezenţi despre martiri, informează TRINITAS TV.”

    Domnul Puric e pe drumul cel bun. Agentia de stiri Basilica, Trinitas TV… pasaport diplomatic, „multumim din inima partidului”…
    Marturiseste domnul Puric despre martiri, dar nu adevarul. Face el un ghiveci acolo si cu Antonescu si cu martiri si cu ideologii politice dizolvate, dar fara legionari ca astia e rai, si maama, ce a mai marturisit „omul demn”.

    Apreciază

  5. Pitt said, on martie 19, 2014 at 5:22 pm

    domle’ eu stiu ca ai 7 arhangheli, in ordinea rangului lor: Mihail, Gavriil, Rafail, Uriil, Gudiil, Salatiil, Varahiil.

    Acuma nush de unde tot se fabrica altii. D-zeu sa ma ierte, poate ma insel eu.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on martie 19, 2014 at 7:34 pm

      Te rog nu mai scrie Dumnezeu prescurtat. Exista 9 cete de ingeri din care una e a arhanghelilor. Nu cred ca ii stim noi pe toti.

      Apreciază

  6. lorena said, on martie 19, 2014 at 6:28 pm

    Biotehnologie anti-umana: INJECTAREA DE DROGURI PSIHOACTIVE IN CREIERELE CONDAMNATILOR SAU “UPLOAD”-AREA MINTILOR http://science.hotnews.ro/stiri-creierul-16839373-opt-ore-pot-parea-mie-ani-biotehnologia-putea-permite-jonglam-creierele-celor-condamnati-pedepse-foarte-grele.htm

    Apreciază

  7. acelas said, on martie 19, 2014 at 10:58 pm

    ce se spunea in urma cu putine vreme …

    incomemagazine.ro/articole/turcia-va-emite-pretentii-teritoriale-asupra-crimeei-potrivit-unui-acord-ruso-turc

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/marea-neagra-fierbe-marina-sua-catre-crimeea-turcia-si-nato-in-alerta-327708.html

    acum

    http://www.antena3.ro/externe/hurriyet-crimeea-ar-trebui-sa-revina-turciei-potrivit-unui-tratat-semnat-acum-mai-mult-de-doua-247568.html

    simptomatic cu privire la proorociri? vim vedea

    .

    Apreciază

  8. mihai negrea said, on martie 19, 2014 at 11:04 pm

    eu ma spovedesc la Manastirea Crasna de 10 ani si nu cred ca vreun duhovnic a dat dezlegare ca Ozana barabancea sa se impartaseasca cu Trupul si Sangele Domnului. eu stiu ca la Crasna sunt duhovnici iscusiti care traiesc ortodoxia si propovaduiesc cuvantul lui Dumnezeu prin viata lor! cu siguranta minte ca a primit dezlegare!

    Apreciază

    • G-man said, on martie 20, 2014 at 9:19 am

      Ar fi bine sa spui aceste afirmatii ale ozanei , staretului de acolo . Pentru ca multa lume se sminteste .. si zice :-pai daca asa ia zis preotul ! e de bine. Daca te uiti pe pagina ei de face.( e liber fara conecatare).deja are multe cereri la incantatia ei …

      Apreciază

  9. dinu marius said, on martie 20, 2014 at 12:50 am

    YES.v-am zis mai sus ca barabula minte?

    Apreciază

  10. aniush said, on martie 20, 2014 at 3:55 pm

    mihai negrea,
    Dar sigur s-a spovedit undeva?

    Apreciază

  11. mihai said, on martie 20, 2014 at 9:18 pm

    oameni de genu maruta si andra si multi care sau aciuat pe la prost tv nu sunt altceva decat niste slugi credincioase, din pacate acesti neica nimeni ai gasim pretrutindeni si pe la alte prosturi tv.

    Apreciază

    • Irina said, on martie 22, 2014 at 10:11 pm

      Nu stiu cat de constienti sunt Maruta si Andra ca sunt slugi ale sistemului. Mai degraba cred ca ei impinsi de dorinta de afirmare si de castig s-au lasat prinsi in tara” vedetelor’ unde de fapt sunt folositi. Imi aduc aminte ca de exemplu la emisiunea” Romanii au talent”a fost ales ca si castigator un mentalist, demonstrad prin asta ca nu fac saracii de ei distinctia intre talent si lucrarea diavolului.

      Apreciază

  12. decej said, on martie 21, 2014 at 11:59 pm

    Citisem despre acest arhangel mai demult. El apare si in lista de aici:
    http://ro.orthodoxwiki.org/Arhangheli

    @Pitt: Salatiil sau Zadkiel pare sa fie acelasi lucru.

    Poate ne poate lamuri cineva care a studiat mai mult aceste aspecte.

    Apreciază

    • Irina said, on martie 22, 2014 at 10:06 pm

      Din cate stiu exista niste practici ciudate care nu au nici o treaba cu Ortodoxia si in care se folosesc numele arhanghelilor si exista cum zice tipa niste incantatii si cred cei ce practica aceasta tampenie ca fiecare arhanghel ofera anumite puteri sau daruri.

      Apreciază

    • G-man said, on martie 24, 2014 at 9:02 am

      Sa lamurim o problema mai intai ..care se pare ca nu s-a inteles .. in primul rand ce face ozana acolo e erezie si vrajitorie … indiferent ca numele ingerului folosit e nume de inger bun sau de inger cazut…adica drac.
      Ce credeti oare ca daca se foloseste numele… celui mai cunoscut cum zice si ea acolo …adica Sfantul Arhanghel Mihail .. prin incantatii … nu vine tot dracu si o ia in primire ?…. bineinteles ..numai ca… vine cu numele de „arhanghelul mihail „

      Apreciază

  13. aniush said, on martie 23, 2014 at 7:37 pm

    Am citit si eu articolul mai cu atentie. E de bine? Pai ori era duhovnicul cazut, ori minte ea (cel mai probabil a doua varianta). Eu-dupa descriere-as zice mai degraba ca e demon.

    Apreciază

    • Irina said, on martie 23, 2014 at 9:23 pm

      Minte sigur pt ca am o prietena care merge la Crasna si mi-a spus ca duhovnicul de acolo este cum trebuie.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.