SACCSIV – blog ortodox

Video: Cum pot trai acesti oameni FARA JUMATATE DE CAP?

Posted in MOARTE CEREBRALA by saccsiv on februarie 13, 2014

Va amintiti?

VIDEO: Un copil fara cerebel socheaza lumea medicala …

   Vizionati va rog:

   Iata si ce putem citi in articolul Socant! Barbatul care traieste doar cu jumatate de cap – FOTO, VIDEO:

Un barbat, consumator de droguri a ramas desfigurat in urma unuiaccident auto, provocat de el in timp ce se afla sub influenta drogurilor.Carlos ‘Halfy’ Rodriguez, poreclit si Sosa, si-a pierdut o importanta portiune din craniu dupa ce a zburat prin parbrizul masinii sale si a aterizat cu capul de asfalt. Doctorii au fost nevoiti sa-i taie bucati mari din carne si os pentru a-l tine in viata. Dupa mai multe operatii si o perioada de refacere, Sosa duce acum o viata aproape normala.

In acest videoclip postat pe internet el se foloseste de infatisarea sa pentru a transmite un mesaj tinerilor: sa nu bea sau sa ia droguri in timp ce conduc.

Comentariu saccsiv:

   N-am gasit pe youtube inregistrarea la care se face referire in articol, ci o alta:

Cititi va rog si:

O MOARTA VA NASTE UN COPIL? Cum e posibil? Sau de fapt e inca o dovada ca la TRANSPLANT se MACELARESC OAMENI VII?

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Klontz said, on februarie 13, 2014 at 8:32 pm

    Offtopic: cititi romanul lui Liviu Rebreanu, „Gorila”, este despre legionari. Este foarte putin cunoscut faptul ca in acest roman Rebreanu arata foarte multa simpatie si intelegere pentru legionari, care in carte sunt numiti „Fratii de Cruce” iar „gorila” sunt partidele politice corupte care sufoca Romania. Rebreanu a murit in 1944 la scurt timp dupa 23 august, in conditii oarecum suspecte.

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on februarie 13, 2014 at 9:22 pm

      @klontz
      Am citit ca Rebreanu a fost impuscat de „fratii rusi” care venisera sa-i prade casa.Incidentul a fost investigat de un tinar ofiter pe nume „Ceausescu”,etc.NU STIU DACA-I ADEVARAT,AM GASIT ASTA PE NET

      Apreciază

    • Mihail said, on februarie 14, 2014 at 10:28 am

      @ Klontz : „Frățiile de Cruce” erau organizația organizația legionară a tinerilor români care frecventau școlile secundare. Ei activau în „Frăție” până la terminarea liceului, pentru a trece, cei care urmau studii superioare, în „Corpul studențesc” sau, direct, în organizațiile legionare propriu-zise, cei ce nu urmau o universitate. Abia după această ucenicie se puteau înscrie propriu-zis în Mișcarea Legionară. Din păcate, după moartea Căpitanului din 1938, urmașul acestuia, Horia Sima a permis intrarea foarte ușor în Legiune a multor oportuniști, care voiau să profite de ajungerea la putere a Mișcării în septembrie 1940, aceștia fiind numiți „septembriști”. Aceștia au adus grave prejudicii de imagine Mișcării Legionare, favorizând discreditarea acesteia cu repercursiuni grave, după cum știm, atât în perioada antonesciană, cât și în cea comunistă, mulți legionari pierind în holocaustul comunist. Revenind la roman, Rebreanu a cunoscut foarte bine organizarea Mișcării Legionare, de aceea s-a referit la „Frățiile de Cruce” în mod absolut corect. Să rețină deci, cei care nu au citit, că aceste Frății au fost școli de ucenicie, de educație legionară pentru viitorii membrii ai Mișcării Legionare propriu-zise. Ca să fii admis în Legiune în vremea lui Corneliu Zelea Codreanu trebuia să ai minim 3 ani de ucenicie în aceste Frății, fiind o selecție foarte riguroasă. Erau admiși cei cu un comportament ireproșabil, o educație aleasă, cu calități morale neîndoielnice. Cunosc aceste lucruri și de la bunicul meu, care la 16 ani s-a înscris în Frăția de Cruce de la un liceu arădean, devenind ulterior șef al acesteia, apoi membru al Mișcării Legionare. A executat 11 ani de temniță comunistă la Aiud și la colonia Salcia pentru simplul fapt de a refuza să se dezică de crezul său legionar.

      Apreciază

  2. Prahovean said, on februarie 13, 2014 at 8:54 pm

    Sfântul Luca al Crimeii spune în „Puterea inimii” despre creier că este țesut senzorial, nu un substitut al sufletului, cum spun materialiștii, nu ar trebui să ne surprindă prea mult.

    Apreciază

    • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 13, 2014 at 10:19 pm

      iar faci reclama la adunare de tip secta?fara suparare,te rog contrazice-ma cu argumente solide!ca ce am vazut eu pe youtube erau cantareti la orga si alte instrumente,

      Apreciază

      • F said, on februarie 13, 2014 at 11:39 pm

        Nu vorbi prostii… Mai cunosc preoti care vorbesc aiurea chiar si de Pr. Arsenie Boca si vin cu ” dovezi ” de tot rasul, de te ingrozesti. Asa ca, nu te condamn ptr. parerea ta, dar te rog mai cauta Adevarul despre Oastea Domnului. Si inca ceva – mai ales prin Ardeal, multi rataciti folosesc denumirea de ” Ostas ”, desi sunt rupti de Biserica Ortodoxa si se aduna in casele bantuite ale neo-protestantilor si seamana confuzie printre necunoscatori. Nu va lasati amagiti, inselati. Episcopul Longhin Jar de la manastirea Banceni este Ostas si ii puteti urmari unele predici aici – http://www.youtube.com/user/nihilsineDeo3 si sa urmariti si altele aici – http://livestre.am/4LJOQ
        http://livestre.am/4LJYb
        Iertati !
        Slavit sa fie Domnul !

        Apreciază

      • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 14, 2014 at 12:47 am

        nu mai convins!..cantati si cu orga..iac..sry nu sufar orga..si crestinii trebuie sa stea ijn picioare,

        Apreciază

      • F said, on februarie 14, 2014 at 12:45 pm

        La Sfintele Slujbe se sta normal, in picioare ( cine poate ), in genunchi sau jos, pe scaune ( batrani, neputinciosi… ). In afara Sfintelor Slujbe se poate sta oricum si daca tu ai gasit in Sfintele Canoane legat de instrumente muzicale, cum zici tu. Numai ca uneori Sfintele Canoane, in anumite cazuri, nu se aplica la litera…

        Apreciază

      • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 14, 2014 at 2:27 pm

        in anumite cazuri, nu se aplica la litera”…adica voi nu faceti ascultare..voi sunteti”ostasi”iar ceilalti nu?<mandrie.sry.tot secta rupta sunteti.

        Apreciază

    • G-man said, on februarie 14, 2014 at 9:29 am

      F
      Am si eu o intrebare :
      – Care e pozitia, Oastei Domnului privitor la problema cipului si a ecumenismului ?
      Sunt o organizatie mare , puternica … imi pare ca eu nu am auzit nimic vocal de la ei contra cipului sau ecumenismului pana acum… corecteaza-ma te rog daca gresesc.

      Apreciază

      • F said, on februarie 14, 2014 at 12:39 pm

        Care este pozitia BOR fata de cipuri si ecumenism ? 🙂 … Exact aia pe care o cunoastem cu totii. Nu inteleg de ce unii dintre noi privim Oastea Domnului in afara Bisericii Ortodoxe, exact asa cum vor dracii si slugile lor umane… Sau credeti ca Oastea Domnului este formata din Sfinti sau ce ? Daca ai merge la adunarile Oastei ai auzi si predici contra ecumenismului sau a cipurilor, numai ca pe youtube sunt cam rare videoclipurile cu sau despre Oastea Domnului. Vezi ca am dat niste link-uri mai sus.
        Iertati !
        Traiasca Legiunea si Capitanul !
        Traiasca Oastea Domnului !
        Slavit sa fie Domnul !

        Apreciază

      • G-man said, on februarie 14, 2014 at 1:16 pm

        F
        Gresit . Pozitia inaltilor BOR este de tacere , dar avem preoti care nu tac in aceasta privinta , care sunt tot BOR.
        In ce priveste sfintii .. oastea s-a infiintat in anul 1923. Daca ramaneati in Trupul Bisericii , asa cum sustii , ma gandema ca poate aveti si voi sfinti ( voi va separati ..cand va numiti doar pe voi ostasi )… unde nu incape tagada . Asa cum avem noi sfinti fara tagada ..cu moaste intregi din aceeasi perioada a timpului .
        Sfantul Ilie Lacatusu si Sfantul Ioan Iacob Hozevitul.

        ………………..
        Si acum sa ii raspund si lui Emi care a intrat pe aici acu cateva zile .. cu 20 de intrebari odata .. apoi a disparut. Da Sfantul Ioan Iacob Hozevitul e al nostru al BOR. Daca pe tine te-au pacalit stilistii ca e al lor… mai cerceteaza.
        De exemplu sfantul a fost tuns in calugarie .. la aceeasi manastire / schit ..de unde a fugit glicerie .. dupa 10 ani distanta. Asa ca daca cei pe nou nu mai aveau har (cum zic stilistii ) nu mai era nici sfintenie .. …. ..Intradevar sfantul a condamnat schimbarea calendarului si el a tinut pe vechi in Athos , dar nu a zis ca BOR a ramas fara Har, mare diferenta.

        Apreciază

    • Mihail said, on februarie 14, 2014 at 3:22 pm

      @ F : nu te supăra, dar citind link-ul tău înțelegem altceva. Adică în Oastea Domnului intră baptiști sau cum ? De ce nu trec baptiștii la ortodoxie și apoi intră în Oaste ? Sau Oastea primește în rândurile ei și ne-ortodocși, ceea ce e foarte grav și demonstrează caracterul ei sectar…

      Apreciază

  3. George said, on februarie 13, 2014 at 9:39 pm

    Doi părinți australieni refuză avortul copilului nenăscut cu doua fete și două creiere

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2556393/Parents-unborn-baby-Australia-two-faces-two-brains-defy-doctors-child.html

    Apreciază

  4. Arhanghelul said, on februarie 13, 2014 at 10:06 pm

    Daca privim mai atent partile lipsa … afecteaza doar memoria si cunoasterea de pana in acel moment … in rest amintiri noi … asta dovedeste … iar si iar ca noi avem constinta (EU-l) in alta parte … daca nu stiati cercetatori au descoperit zone neuronale in structura inimi …

    „”Cele mai recente cercetari arata ca, fara urma de indoiala, inima are propriul sistem independent nervos, cu aproximativ patruzeci de mii de neuroni (60 – 65 % din toate celulele din inima sunt celule neuronale) -avem un creier inima!””

    http://www.ipf.ro/articole/inima-ta-are-un-creier

    Apreciază

  5. abc Marin said, on februarie 13, 2014 at 11:56 pm

    Deuterenom
    Capitolul 2
    17. Nu cumva să zici în inima ta: Popoarele acestea sunt mai mari la număr decât mine, cum le voi putea izgoni?
    Capitolul 30
    1. „Când vor veni asupra ta toate cuvintele acestea, binecuvântarea şi blestemul, pe care ti le-am spus eu şi le vei primi în inima ta în toate popoarele printre care te va împrăştia Domnul Dumnezeul tău,
    14. Ci Cuvântul acesta este foarte aproape de tine; el este în gura ta şi în inima ta, ca să-l faci.
    Biblia se referă la inimă de 712 ori , interesant .

    spune Donmul în mintea ta sau creierultău ? nu ! în ininima ta , când moare omul spunem că i-a stat creierul sau inima , cât timp inima bate ființa trăiește , când te îndrăgostești sentimentul îl simți în inimă , când ai un necaz îl simți cu inima , când inima este bolnavă tot trulul este bolnav , poate trăi omul cu jumate de inimă ? nu ! dar cu jumătate de creier se vede clar , mai era un clip le net cu un copil în Afganistan cred ,tot fără jumate de cap și trăia .

    Apreciază

    • G-man said, on februarie 14, 2014 at 9:30 am

      exact , inima are o adancime inca necunoscuta multora ..dintre specialisti..

      Apreciază

  6. G-man said, on februarie 14, 2014 at 10:30 am

    F
    si mai am o intrebare :
    Care sunt sfintii dati de oastea Domnului ,poti sa ii zici?

    Apreciază

    • Mihail said, on februarie 14, 2014 at 11:23 am

      @ G-man : ai auzit de Traian Dorz sau de Iosif Trifa ? Pricesne pe versurile lui Traian Dorz se cântă în Biserica Ortodoxă ! Traian Dorz a făcut pușcărie politică în vremea comunismului.

      Apreciază

      • G-man said, on februarie 14, 2014 at 12:25 pm

        Mihail am auzit .dar nu stiam ca sunt sfinti .

        Apreciază

      • G-man said, on februarie 14, 2014 at 12:31 pm

        si wurmbrand a facut puscarie .. e sfant si el ?

        Apreciază

    • F said, on februarie 14, 2014 at 12:26 pm

      Exact cum ti-a spus si Mihail – Pr. Iosif Trifa, Fr. Traian Dorz si altii, pe care eu nu sunt vrednic sa-i judec, daca-s Sfinti sau nu. Ce sunt Pr. Arsenie Boca sa stiu ?

      Apreciază

      • G-man said, on februarie 14, 2014 at 12:36 pm

        F
        daca erai sub episcopia lui arie …. la fel ziceai ca nu esti vrednic sa judeci ./.. cand Dumnezeu te obliga sa judeci ca sa nu mergi in ispita ? si ramaneai arian pana la moarte ? doar asa ca nu vrei sa judeci ..

        Apreciază

  7. G-man said, on februarie 14, 2014 at 10:43 am

    off
    dupa cum stim paranormalul e la el acasa in Romania , sunt multe emisiuni , ziare , linkuri cu asa ceva …. aproape ca exista pentru fiecare om inselare dupa masura lui. dar se pare ca nu e deajuns , diavolul intradevar lupta sa ii insele si pe cei mai buni dintre credinciosi .
    Uitati-va la videoul din linkul asta ……….. http://www.acasatv.ro/dincolo-de-povestiri/ldquo-dumnezeu-mi-a-spus-iata-dovada-faptului-ca-ai-fost-la-mine-nu-rata-o-noua-editie-dincolo-de-povestiri.html ………… si spuneti-mi si mie ce e bun si ce nu e bun de acolo.

    Apreciază

    • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 14, 2014 at 2:42 pm

      la min 27:14 vi se pare in regula ce spune?il deranjeaza pe diavol”amin”?gresesc?astept raspuns

      Apreciază

      • vali said, on februarie 14, 2014 at 4:38 pm

        Nu stiai ca sunt platiti oameni sa joace diverse roluri prin emisiuni TV, de genu „tradati in dragoste” si multe altele. La „tradati in dragoste” tariful e de 500 lei. La asta, probabil 2000.

        Apreciază

      • G-man said, on februarie 17, 2014 at 9:55 am

        da ai sesizat bine minutul .. da nu e vorba de cuvantul amin .. e vorba ca o introduce pe Maicuta Domnului in Slava Sfantei Treimi .
        Acordam Maicii Domnului preacinstire , este Maica pururea Fecioara inaintea careia se pleaca toate cerurile . Dar nu o introducem in Sfanta Treime.

        Apreciază

  8. G-man said, on februarie 14, 2014 at 12:48 pm

    F
    la prima intrebare inteleg ca nu ai raspuns. atunci inca una ..ce e cu duhul asta plangacios … la voi la „ostasi ” . e prezent de la discursurile lui traian dorz pana al discursurile preotilor care sunt cu voi acolo ?
    Nu vreti sa deosebiti duhurile .. sub forma ca nu vreti sa judecati ?

    Apreciază

    • F said, on februarie 14, 2014 at 1:02 pm

      Dar o behaiala fara traire la strana, care te face sa iesi din Biserica sau te zgarie pe creier sau este o poluare fonica ? Pr. Arsenie Boca cand slujea, deseori plangea, cu toate ca parea un dur… care nu poate varsa o lacrima. Tu cand te rogi nu plangi ? Cand vorbesti de DUMNEZEU, cand te rogi, poti sta ca un bolovan si decat dai din gura, fara a auzi, fara a intelege, fara a simti ? Ce usor este sa judeci, sa darami…

      Apreciază

      • G-man said, on februarie 14, 2014 at 1:23 pm

        F
        hai ca iti mai sriu unu si gata ca nu mai am cum .. pana luni .. poate iti mai raspunde si altcineva ..ca vad ca si voi intrati in gasca..acum ca i-am provocat si pe stilistii ..probabil o sa apara si ei.
        Desi fiecare pasare pe limba ei piere si cei cazuti in inselare greu se mai introc.. dar poate altii care citesc ..sa citeasca mai atent ambele pareri si sa aleaga bine.
        raspunsul pentru tine:
        de plans ….palngi in camara ta , nu in grup ..ca la penticonstali .. si nu mereu .. uitati-va si la videourile de pe you tube cu Parintele Arsenie PApacioc , PARINTELE IOANICHIE BALAN si vedeti ca nu au acest duh..
        Care daca cercetati cu luare aminte o sa vedeti ca isi are baza tot in hinduism..
        Dorz plange in ultima lui inregistrare … pai mai omule un om ajuns la sfintenie si aproape de moarte .. nu face asa .
        Vi-l inchipuiti pe Sfantul Ioan Gura de Aur .. plangand in hohote in timp ce predica..? eu nu.

        Apreciază

      • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 14, 2014 at 2:55 pm

        ma abtin..era sa cant..ca..oaia..

        Apreciază

      • Maria said, on februarie 14, 2014 at 3:16 pm

        Depinde , daca ai darul lacrimilor plangi , daca nu , nu .
        A plange cand te rogi , este un dar de la Dumnezeu , iar atunci cand plangi , nu stii ca plangi , curg lacrimile fara sa-ti dai seama , pt ca acel om , se afla pe o treapta inalta a induhovnicirii .Este un plans al sfinteniei , smerit , un plans pentru pacatele savarsite si nu pentru ca ai avea unele probleme in viata si cand iti amintesti , iti vin lacrimile , nu , este un plans al smereniei , care vine de la Dumnezeu .
        Fericiti sunt aceia care au acest dar al lacrimilor la rugaciune .

        Apreciază

      • G-man said, on februarie 17, 2014 at 10:15 am

        daca ar fi asa usor sa darami secte .. si false ideologii .. cu un simplu comentariu… ar fi ceva ..da nu e . Uite exemplu cel mai bun sunteti tot voi .. astia care desi citti pe sacsiv de ani buni , cand sunt articole care va deranjeaza pe voi si pe idolii vostrii ..( ca da despre asta e vorba din unii liderii voi reusiti sa va faceti idoli) … si vi se aduc argumente …. voi si dupa ani tot pe a voastra o tineti …. asa ca nu se darama nimic cu un simplu comentariu .. ..

        ………………

        „Şi cei ce plâng să fie ca şi cum n-ar plânge; şi cei ce se bucură, ca şi cum nu s-ar bucura; şi cei ce cumpără, ca şi cum n-ar stăpâni;”

        Apreciază

  9. G-man said, on februarie 14, 2014 at 12:49 pm

    Apreciază

  10. Mariuca said, on februarie 14, 2014 at 12:54 pm

    Despre Iosif Trifa stiu sigur ca era un eretic asa cum reiese din foaia Iisus Biruitorul a timpului sau. Vorbeste despre faptul ca se adunau impreuna cu romano si greco- catolicii spre a se ruga in adunari, facea parte din miscarea sectara harismatica din Elvetia, e.t.c.

    Apreciază

    • G-man said, on februarie 14, 2014 at 1:28 pm

      e vezi .. miscare harismatica..penticostali … hinduism .. hai ca ne apropiem

      Apreciază

      • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 14, 2014 at 2:33 pm

        secte

        Apreciază

      • Mihail said, on februarie 14, 2014 at 3:15 pm

        @ G-man : n-am afirmat nicăieri că Traian Dorz și Iosif Trifa ar fi fost sfinți, au fost două personalități reprezentative ale Oastei Domnului. În Biserica Ortodoxă se cântă pricesne pe versurile lui Traian Dorz, după cum am mai scris. Dacă actualii „ostași” se roagă împreună cu ereticii e foarte grav.
        @ Mariuca : în ședinta sa din 28 septembrie 1990, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la propunerea Preasfințitului Serafim Joantă al Germaniei, decide ridicarea caterisirii preotului Iosif Trifa și reabilitarea Oastei Domnului.
        Oastea Domnului nu are nicio pretenție dogmatică sau canonică în afara Bisericii Ortodoxe, cel puțin așa se afirma în 1937, dacă e altfel, n-am cum să știu, ar fi foarte grav să fie altfel. Poate ne dă detalii F care am înțeles că ar fi membru.

        Apreciază

  11. Maria said, on februarie 14, 2014 at 3:18 pm

    Tot ce se desprinde de BOR , se afla in afara Bisericii .

    Apreciază

  12. […] Video: Cum pot trai acesti oameni FARA JUMATATE DE CAP? […]

    Apreciază

  13. G-man said, on februarie 17, 2014 at 9:56 am

    saccsiv , mi-a ramas un comentariu pe asteptare de la ..
    said, on februarie 14, 2014 at 1:23 pm

    Apreciază

  14. G-man said, on februarie 17, 2014 at 3:29 pm

    ascultati-l pe plangaciosul asta http://www.youtube.com/watch?v=LqU9gMvQRB4#t=11..de la minutul 2.25.45. pana la minutul 2.28.17 .. eu atat am putut sa ascult ..
    Citeaza din fratele traian dorz (nu stiu ce carte ) .. si spune ca toti trebuie sa se nasca din nou ca asa a zis Mantuitorul . si mai zice ca nu conteaza ce e preot , mirean , episcop , prezbiter ..trebuie sa se nasca din nou !!!
    Mantuitorul spune:
    „Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.”
    deci un episcop ..care e si botezat si hirotonit … fratele plangaciosilor il trimite sa se nasca din nou… foarte ortodocsi sunteti voi ma..!
    Apoi daca mai ascultati pana la minutul care am putut sa ascult si eu … zice ca nu conteaza confesiunea religioasa … deci ecumenism total..
    Sunteti si plangaciosi si inselati.. nicidecum ostasi.
    Va inchiputi o armata romana aliniata frumos in fata unui imparat lumes care plange in hohote !
    Atunci cum sa aveti aceasta imagine in fata IMPARATULUI CERESC IISUS HRISTOS?
    O armata are si generali ( sfinti cu moaste intregi ) , voi aveti ?
    Ce inseamna nastere din nou in capul vostru .. spovedanie , botez ? nu chiar uite un citat din viata lui dorz:

    „M-am suit în podul şurii şi acolo, pe fânul uscat, m-am prăbuşit în genunchi, am izbucnit într-un plâns nestăpânit şi cu mâinile ridicate, înălţate, împreunate, am început să strig şi să şoptesc, rugându-mă şi pocăindu-mă… Mă topeam în faţa Domnului şi Dumnezeului meu, înaintea Căruia stăteam într-un fel în care cred că numai o singură dată dintr-o viaţă poate sta aşa un om… Din ochii mei şiroiau pe amândoi obrajii nu stropi de lacrimi, ci două râuri neîntrerupte… Nu ştiu câtă vreme m-am rugat… Când m-am trezit din starea aceasta, sub genunchii mei, fânul era ud de lacrimi… O pace luminoasă şi nemărginită îmi umpluse tot sufletul din mine, cu tot seninul şi cu toată frumuseţea cerului şi a pământului. Cu toată sărbătoarea strălucită din afara mea.””
    …………………………………………………….
    Rau va inselati .. probabil dupa nasterea din nou in oaste … sunteti deja mantuiti ca sectarii .. nu stau sa citesc mai multe despre voi ca deja ma doare capul. Dar am vrut sa vad de ce sunteti asa orbi si cat de fina e inselarea.
    Daca vreti cu adevarat sa aflati ceva , nu va lasa Hristos Dumnezeu ,numai sa fiti sinceri.
    . Cititi sfintii nostrii : Sfantul Ioan Gura de Aur , Vasile cel MAre , Chiril al Alexandrie…….
    inselarea prin ingamfare si slava de sine, se cheama „părere” . Sfantul Ignatie Briancianinov.
    Voi aveti acolo o armata de parerologi si plangaciosi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.