SACCSIV – blog ortodox

CHEMTRAILS: GEOINGINERIE nebuna pentru oprirea INCALZIRII GLOBALE?

Posted in CHEMTRAILS, geoinginerie, incalzirea globala by saccsiv on noiembrie 9, 2013

   Iata ce putem citi in articolul Mad science: In the name of ‘geoengineering,’ delusional scientists may destroy human civilization:
Ştiinţa nebună : În numele geoingineriei, oamenii de ştiinţă care suferă de halucinaţii ar putea distruge civilizaţia umană

Farsa cu privire la conceptul încălzirii globale creată de om nu a dispărut încă şi din cîte se pare nici metodele deplasate de a face faţă acestei crize inventate pe care unii membrii ai comunităţii ştiinţifice o tot aduc în atenţie. Noi rapoarte lansate din Marea Britanie, scot în evidenţă unele din masurile radicale care sînt sugerate în zilele actuale, de susţinătorii cei mai devotaţi ai schimbarilor climatice, măsuri care includ pulverizarea unor particule toxice în atmosferă pentru a reflecta lumina soarelui înapoi în spaţiu, spre exemplu şi pentru alterarea intenţionată a tiparelor vremii, astfel încît să se joace cu ecosistemele locale şi să inducă un fenomen de răcire în masă.

Acestea precum şi alte intervenţii revoltătoare sînt cunoscute sub numele de „geoinginerie” şi mulţi experţi susţin că aceasta ar putea conduce la daune catastrofale asupra vieţii pe această planetă. Alţii, încă hipnotizaţi de retorica globală a unor susţinători tipici ai încălzirii globale ca Al Gore, cred că aceasta ar putea fi singura cale de a opri topirea calotelor polare şi inundarea întregii planete. În oricare din situaţii nimeni nu poate nega faptul că acest subiect brusc capătă atenţia majorităţii, ceea ce înseamnă că, în sfîrşit, s-a dovedit că au avut dreptate cei care au fost denigraţi ca fiind „conspiraţionişti nebuni” şi numai pentru motivul că au sugerat faptul că geoingineria ar putea fi o realitate.

Un raport de investigaţie publicat recent în Marea Britanie de către „The independent” conturează acum recunoscuta agendă a geoingineriei, care, ca de obicei, implică manipularea naturii în încercarea de a o „repara”. Editorul de la „The independent”, Memphis Barker abordează cu acurateţe acest concept, începăndu-şi articolul cu cuvintele „Să ne jucăm de-a Dumnezeu” referindu-se la toţi acei oameni de ştiinţă deosebiţi care, cu aroganţă, cred că ei ştiu mai bine decît însăşi natura şi încearcă să o creeze din nou. În acest caz reproiectările naturii sugerate de către ei sînt efectuate chiar deasupra capetelor populaţiei planetare aproape ca o ameninţare – dacă ţara voastră nu îşi reduce emisiile de carbon, atunci noi vom fi nevoiţi să vă blocăm lumina solară.

Sună ca un soi de roman ştiinţifico-fantastic, dar modificarea intenţionată a tiparelor vremii sau a altor preocese naturale este exact ceea ce geoinginerii au pregătit pentru cazul în care cererile lor nu sînt satisfăcute. Cu toate că aceşti oameni de ştiinţă prezintă ideile lor ca o ultimă soluţie, o variantă pentru situaţia cînd nu mai există altă alternativă de a contracara ceea ce ei cred a fi efectele catastrofale ale încălzirii globale în viitorul apropiat, se crede, de către unii că multe din aceste concepte intervenţioniste au deja loc, inclusiv lucruri ca modificarea vremii şi aşa-numitele şpreieri „chemtrails”, care implica pulverizarea atmosferei superioare a pămîntului cu minuscule particule metalice.

„Tehnologiile geoingineriei sînt teme parcă desprinse din filmele Hollywoodiene cu dezastre naturale” scrie Barker pentru „The independent”. Cercetătorii au sugerat trimiterea în spaţiu a unei gigantice „umbrele de soare” din sticlă care să reflecte lumina, erupţia vulcanilor artificiali, sau şpreierea unor aerosoli cu sulfaţi în stratosferă, dizolvarea munţilor şi punerea rămăşiţelor acestora în ocean şi în cele din urmă probabil cea mai puţin dramatică variantă, umplerea oceanelor cu pilitură de fier pentru a stimula înmulţirea algelor.

Ca să spunem adevărul, geoingineria are loc de decenii

La prima vedere, toată această vorbărie despre geoinginerie ar putea părea ipotetică, ca şi ceva care s-ar putea întîmpla în viitor. Dar adevărul în această privinţă este că geoingineria deja se desfăşoară pe ascuns de decenii, aşa cum este scos în evidenţă de numeroase rapoarte ale guvernului şi recunoaşteri istorice. Este un fapt cunoscut, de exemplu, că armata SUA a însămînţat nori deasupra rutei Ho Chi Minh în Vietnam, în anii 60, în timpul războiului din Vietnam, fapt care a dus la furtuni şi musoni artificiali.

Chiar şi mai devreme decît aceasta, în anii 40, ministerul apărării din Marea Britanie, a utilizat arme biologice pe oamenii săi, conform unui raport al „The guardian” publicat în 2002. Acest raport evidenţiază cum guvernul Marii Britanii, pe parcursul a aproximativ 40 de ani, a efectuat experimente cu arme chimice asupra cetăţenilor britanici sub acoperirea unei operaţini de „cercetare a vremii şi poluării”. Adevărul a fost recunoscut mai tîrziu prin declasificarea respectivelor documente guvernamentale.

Mai recent, http://www.monkeypuppet.net a dezvăluit că „aerosolii atmosferici”, numiţi şi „chemtrails”, au fost deja injectaţi în cer prin acele „campanii de teren” care se presupune că încă au loc.

Un raport similar emis în acelaşi an pentru Camera Comunelor din Marea Britanie a fost chiar mai deschis cu privire la această conspiraţie a geoingineriei. Intitulat „Reglementarea geoingineriei”, acest raport admite în mod deschis că tehnologiile de a injecta aerosoli cu sulfaţi în stratosferă pentru a „imita efectul de răcire al erupţiilor vulcanice majore” există şi sînt deja utilizate.

„Anumite (deşi la scară foarte redusă) teste ale geoingineriei au deja loc” admite raportul.

Şi doar anul trecut noi am raportat că liderul partidului verde din Suedia, Pernilla Hagberg, ieşise în faţă pentru a recunoaşte public că „chemtrails” sînt reale şi că CIA şi NSA sînt în spatele acestora.

Geoingineria ar putea însemna sfîrşitul omenirii

Mai rău decît faptul că geoingineria este deja o realitate, este faptul că nimeni nu ştie cum va afecta planeta. Trimiterea unor ecrane gigantice de sticlă sau a unor mase de aerosoli cu particule în stratosfera pămîntului pentru a bloca în mod intenţionat radiaţiile solare, în mod sigur va cauza alte probleme cum ar fi blocarea radiaţiilor ultraviolete naturale, de care oamenii au nevoie pentru a produce vitamina D, sptre exemplu. Acesta, desigur este doar un exemplu printre multe altele.

„Şpreierea unor cantităţi mari de aerosoli cu sulfaţi în stratosferă, spre exemplu, ar estompa prezenţa discului solar” adaugă Barker cu privire la dezavantajele geoingineriei. „Tiparele ploilor ar putea de asemenea să o ia razna, stratul de ozon s-ar putea găuri. Aruncaţi pilitură de fier în mare şi aţi putea foarte bine să ucideţi întregi pături de viaţă marină.”

Citiţi întregul raport al lui Barker aici:

http://www.independent.co.uk.

Sursele acestui articol includ:

http://www.independent.co.uk
http://www.theguardian.com
http://www.monkeypuppet.net
http://www.publications.parliament.uk
http://www.naturalnews.com

Cititi va rog si:

„Financiarul” despre CHEMTRAILS: Presa din Suedia va declansa un scandal planetar pe tema DARELE MORTII

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ozana said, on noiembrie 9, 2013 at 7:10 pm

  @ saccsiv. Nu ma pricep sa postez link-uri.Firma care ne sprayaza se numeste Olgacom.Sint multe filmulete.Cauta si posteaza ce crezi de cuviinta.Nu-i nevoie sa apara acest mesaj.

  Apreciază

 2. aniush said, on noiembrie 9, 2013 at 10:01 pm

  teo,
  Am citit articolul…si comentariile, care sincer nu ma asteptam sa fie asa.

  Apreciază

 3. Irina said, on noiembrie 10, 2013 at 12:30 pm

  Oameni fara Dumnezeu, care se cred dumnezei, dar sunt atat de tampitei incat nu-si dau seama ca si ei si copiii, nepotii lor vor fi afectati de consecintele operei lor. Sau sunt atat de satanizati incat nu le mai pasa nici de ai lor?

  Apreciază

  • tataia said, on noiembrie 11, 2013 at 9:06 am

   Pai unu la mina. Ei probabil si-au pus pielea la adapost…Ei nu prea isi parasesc luxoasele lor locuinte care probabil sint dotate cu sisteme de filtrare a aerului similare cu acelea din fabricile de hard-discuri daca stiti la ce ma refer…Un astfel de sistem de filtrare poate costa si pina la un miliard de euro, o nimica toata pentru oamenii despre care vorbim.

   Doi la mina: Daca vreodata au nevoie sa se deplaseze in alte tari pentru intilniri la nivel inalt spreierea inceteaza cam cu o saptamina inainte de a sosi ei acolo si reincepe imediat dupa ce au plecat…De altfel probabil ca masura suplimentara de protectie cit timp sint in deplasare iau si antidotul acestor otravuri, un fel de remedii de detoxifiere a organismului…

   Trei la mina. La cit sint de egoisiti eu nu ii vad pe acesti oameni bucurindu-se de copii sau nepoti…eu ii vad niste oameni care, cu mintile intunecate de satana ,vor sa traiasca ei la nesfirsit…si spera ca tehnologia le va putea oferi nemurirea…nicidecum nu cred ca ei au copii si nepoti…

   Vad ca inca tot nu esti 100% convinsa de realitatea chemtrails. Tot mai crezi ca otrava din aer provine de la masini?

   Apreciază

   • Irina said, on noiembrie 11, 2013 at 10:25 am

    Asa este, dar cred ca de copii lor le pasa pentru ca altfel nu s-ar straduii sa-i educe total diferit de ceilalti si in scoli doar pentru ei, si asta pentru ca viitorul masoneriei a tinut foarte mult de noua generatie de masoni. Poate ca acum cand se apropie venirea lui Antihrist unora sa nu le mai pese de proprii copii, incercad cum ai zis tu tot felul de metode de nemurire, tocmai ca poate s-a ajuns la ultima generatie de masoni inainte de sfarsitul lumii. Nemuritori vor fi si ei ca si cei mantuiti numai ca ei sarmanii vor suferii vesnic in chinurile iadului.

    Apreciază

 4. aniush said, on noiembrie 11, 2013 at 8:33 am

  Sunt orbi si daca le spui adevarul ei nu-l vad si te cred nebun, dar adevarul ii depaseste. Sa speram ca unii din ei se vor trezi. Doamne ajuta!

  Apreciază

 5. tataia said, on noiembrie 11, 2013 at 8:58 am

  Asta cu „geoingineria” este tot o manipulare in privinta chemtrails…Acum pentru ca lumea a aflat de chemtrails si adevarul ca acestea chiar exista nu mai poate fi ascuns se incearca fel de fel de explicatii….Asta cu geoingineria este una din ele…”Vedeti ce ne-ati obligat sa facem? Noi v-am spus sa nu mai ardeti combustibili fosili si sa incalziti planeta…acum nu mai avem ce face decit sa imprastiem aluminiu in aer pentru a raci planeta…” Manipulare ordinara care sa ne distraga atentia de la adevaratul scop al chemtrails, acela de a imbolnavi si ucide!

  Chiar si agentii guvernamentali platiti pentru a posta pe diverse forumuri, bloguri, etc si a convinge oamenii de non-existenta chemtrails au inceput sa zica unele chestii de genul: „Ok, exista teoria geoingineriei, s-a recunoscut la nivel oficial si probabil acum se fac niste teste la scara redusa pentru a verifica cum functioneaza…dar nimic nu ma va convinge de faptul ca se spreiaza zilnic toxine in atmosfera, de altfel „contrails” (dire de condensare) persistente EXISTA!”

  Ei bine, NU! Dire de condensare care sa persiste cu orele si sa se transforme in nori artificiali NU EXISTA! Contravine celor mai elementare legi ale fizicii! Acelea sint chimicale! Dar aia e problema cu cei care nu au prea dat pe la scoala….sau care au dat degeaba….pot fi foarte usor convinsi de orice idiotenie.

  O alta manipulare in privinta chemtrails ar fi aceea cum ca Rusia detine „arme scalare” iar americanii saracutii de ei nu au nici o alta protectie impotriva atacurilor rusesti cu „arme scalare” decit sa umple cerul de particule de aluminiu si bariu care sa devieze acele fascicole in alte directii. Ca pina acuma Israelul de vreo doua-trei ori i-a salvat pe saracutii de ei de la moarte sigura cind ticalosii de rusi i-au atacat cu arme scalare. La intrebarea „ce este aceea o arma scalara?” cel intervievat a raspuns: „Ooo este atit de omplicat incit si daca v-as explica doua saptamini in continuu tot nu ati intelege!”. Deci va dati seama carui segment de americani idioti se adreseaza aceasta teorie…celor care inca mai cred in faptul ca americanii si rusii se maninca intre ei…celor care au crezut in razboiul rece si care cred ca acesta nu s-a sfirsit nici pina acum…si in fine celor care nu vad ca adevaratul dusman al intregii omeniri este Israelul, nu Rusia! Intre noi fie vorba „armele scalare” sint cele gen HAARP si asa ceva detin si rusii si americanii.

  Apreciază

 6. […] De curând însă, unele guverne au recunoscut: chemtrails există şi se folosesc… cam de vreo 70-80 de ani şi explicaţia este modificarea vremii (whether modification) şi a climei (geoengineering). Mai multe detalii aici. […]

  Apreciază

 7. […] CHEMTRAILS: GEOINGINERIE nebuna pentru oprirea INCALZIRII GLOBALE? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: