SACCSIV – blog ortodox

Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va opri electricitatea …

Posted in Janet Napolitano, PANA DE CURENT by saccsiv on octombrie 7, 2013

Iat-o pe Janet Napolitano la:

Wilson Forum – From Cyber to Immigration, Terrorism to Disasters: Securing America in the Next Admin

Dupa min 6 ne zice:

„Un Cyber 9/11 s-ar putea întâmpla oricând. Ar putea lua multe forme, însă o să vă dau un exemplu care îmi vine acum în minte: ce se întâmplă când se opreşte electricitatea? Am văzut asta în timpul uraganului Sandy şi am văzut că are impact în toate: nu vom mai avea căldura în case, nu vom mai putea pune benzină la pompă, nu vom mai avea lumină noaptea. Dacă ne uităm la infrastructura statului nostru, acolo unde este el vulnerabil, vom vedea că punctul slab este reţeaua cibernetică a lumii în care trăim. Nu ar trebui să aşteptăm până la termenul limită, sunt lucruri pe care trebuie şi putem să le facem chiar acum.”

 

   Inregistrarea a fost postata pe youtube de WoodrowWilsonCenter·pe data de  06.06.2013 cu comentariul:

U.S. Secretary of Homeland Security Janet Napolitano discusses her department’s plans to protect America in the years ahead from multiple threats including cyber-crime, terrorism, immigration, and natural disasters.

Femeia este si membra Council on Foreign Relations:

CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii …

Asadar, ea vorbea in iunie despre un cyber 9/11 care va opri electricitatea. Asa, ca un exemplu ce i-a venit atunci in minte …

In iulie El Fugitivo ne „avertizeaza” despre ”The Killshot” produs de eruptii solare ce vor produce dezastre, apoi foamete si foarte multi morti deoarece va dezactiva toate sistemele electronice de alimentare cu apă și alimente. Ca atare FEMA s-ar pregati:

Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPSA. Exista o super CIVILIZATIE SUBPAMANTEANA. Ei sunt extraterestii

In august aflam despre o mega simulare pe aceeasi tema:

VOR PREGATI DE FAPT CEVA? Simulare a unei uriase pene de curent in noiembrie in SUA, Canada, Mexic

In septembrie aflam neoficial ca FEMA chiar se pregateste de ceva. Unii presupun ca-i vorba de cometa ISON. Altii presupun ca-i vorba de altceva legat de 1 octombrie:

FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urmat de MARI REVOLTE? Rusia nu sta nici ea degeaba

Din acest moment intra in scena si mass-media:

Mass-media insista: DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie. De ce insista? INDUBITABIL: SISTEMUL are deja legile iar fortele de represiune sunt pregatite. CE MAI TREBUIE? Un dezastru, un atac terorist sau orice eveniment ce va putea fi folosit ca motiv …

Parerea mea poate fi sintetizata in acest ultim titlu. Motivul declansator ar putea fi chiar o mare pana de curent cauzata de teroristi.

Astfel s-ar impusca multi iepuri dintr-un foc ca nu degeaba numeste Janet Napolitano evenimentul ca Un Cyber 9/11.

Fara electricitate vom avea la nivel macro evenimente precum cele ce s-au petrecut la:

Video: O FIRAVA EXEMPLIFICARE A CEEA CE VA FI. Iata cum s-au comportat multi in timpul MARII PENE DE CURENT DIN 1977 in New York

Mai departe revolte, miscari, chestii. Pe urma declararea urgentei catastrofale ce va implica instaurarea unui soi de dictatura:

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

Vanarea teroristilor in conditiile in care lista cu potentiali teroristi e imensa:

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Intr-un cuvant, se va declansa marele taraboi.

Desigur, e doar o ipoteza de lucru. Insa e cert: CEVA TOT VOR FACE. Ca in toamna, ca la anul, ca peste 10 ani (asta eu n-o cred) un mare eveniment va fi folosit ca motivatie pentru razboi, gigantice revolte, foamete, crize, totul ca mai apoi sa poata veni in sfarsit cu solutia mult pregatita de ei: GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  2. gerica64 said, on octombrie 7, 2013 at 10:58 am

    Dupa parerea mea oculta mondiala sau conducatori noii ordini mondiale sunt foarte grabiti pentru a indeplini agenda lor de lucru data de lucifer.America trebuie slabita asa ca fac tot efortul sa o ingenuncheze astfel vor folosi orice „vulnerabilitate” pentru a inscena dezintegrarea ei.Reteaua cibernetica, sistemele de operare, WWW au fost create tot sub controlul lor inca de la inceput ,asa cum si turnurile gemene au fost construite pentru ca mai tarziu sa fie doborate in folosul lor dand startul Noii Ordini Modiale.Dupa ce lovesc America unda de soc va atinge intreaga lume pietele financiare,economiile si politica statelor.Tot ce au pregatit se va petrece in lunile urmatoare nu cred ca este vorba de ani.Este foarte folosita massmedia pentru a crea o stare de neliniste si a face pe oameni sa devina agitati si porniti spre revolta sunt create multe zone de conflict ca oricand intr-una sa poata declansa razboiul ,revoltele si haosul.Vestile din America sunt foarte proaste orase care dau faliment oameni care isi pierd locurile de munca sistemul de asigurari de sanatate care se prabuseste,obsesia teroristilor bau-bau care a dus la masuri exagerate si care atenteaza la libertatea cetateanului.

    Apreciază

  3. safimvigilenti said, on octombrie 7, 2013 at 12:52 pm

    articol despre schimbarile uriase din SUA, marea cetate care sta peste multe ape, care a dictat mersul omenirii in ultima suta de ani si il va mai dicta ceva vreme, pana cand va pieri in foc si fum, de-a lungul unui ceas, numai un ceas ii va trebui sa dispara: 2 comentarii, se vor strange maxim 30.
    articol despre caini : peste 70 de comentarii….si nu e primul.
    suntem un popor minunat…

    Apreciază

  4. cristina said, on octombrie 7, 2013 at 4:37 pm

    Suntem manipulati si mintiti,suntem bombardati cu stiri despre posibile catastrofe naturale,;EI urmaresc sa ne sperie si sa ne faca sa nu mai fim atenti la ceea ce se intampla de fapt.Se anunta explozii solare de proportii,cutremure de intensitate mare,inundatii catastrofale si acum ,mai nou ni se vorbeste de cometa Ison,care a intrat deja in sistemul nostru solar si care se poate cicocni de Soare.Daca asa ceva s-ar intampla,urmarile ar fi fatale pt omenire.Ce este surprinzator,ca NASA si-a inchis site-ul si nu mai anunta nimic despre aceasta cometa,iar FEMA se pregateste de un dezastru inimaginabil pe Terra.Cometa ISON,va ajunge pe traiectoria Terrei pe 27-28.11.2013,iar coada ei ,care e formata din roci si gheata,plus praf cosmic ar matura totul in calea ei,toate acestea aterizand pe Terra.Nu stim ce se va intampla,dar cred ca se va petrece ceva cumplit ,iar rasa umana este in pericol,dar stiu sigur ca oamenii ar trebui sa se roage lui Dumnezeu si ca lumea ar trebui sa se intoarca la credinta.Din nefericire,Pamantul,a devenit o SODOMA si Dumnezeu va trebui sa purifice aceasta planeta si sa elimine toate slugile lui Antihrist.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on octombrie 8, 2013 at 12:40 pm

      CITITI-LE CU ATENTIE acestea …caci vrajmasii lui HRISTOS , dusmanii CREDINTEI SFINTE in DUMNEZEU ADEVARAT vor pregati haosul ca sa poata instala noua dictatura mondiala –
      vor a-l instala pe antihrist
      SA FIM PREGATITI

      „…marturia unor oameni simplii care au ,,vazut” ceea ce va fi in viitor. Acesti oameni nu s-au intalnit niciodata dar marturia lor este asa de unitara incat nu are cum sa nu te puna pe ganduri. Fiecare crede ceea ce vrea dar este important, cred eu sa tinem cont si de aceste profetii. Aceste profetii nu sunt pe net.
      ,,Dumnezeu va pregatii doua pedepse……..una va pleca de pe pamant, si anume razboaie, revolutii si alte rautati. Cealalta pedeapsa va pleca din cer. Peste intreg pamantul se va abate o eclipsa mare, care va dura trei zile si trei nopti. Aceasta va face in intregime imposibil sa vezi ceva. Mai departe eclipsa va avea legatura cu infestarea aerului, care nu este exclus sa fie provocata, in principal, de dusmanii religiei. Atat timp cat dureaza eclipsa va fi imposibil sa se faca lumina necesara. Cine in timpul acestei eclipse va deschide fereastra si se va uita afara sau va iesii din casa va murii pe loc imediat. In aceste trei zile oamenii vor trebui sa stea mai mult prin casele lor si sa se roage, facand matanii si sa-L implore pe Dumnezeu pentru milostire. Si mai departe ea vede…..cum mana Domnului pune in miscare cerul si pe oameni ii aduce in stari de deruta groaznica datorita meteoritilor si din nou, a vazut ea milioane de oameni murind”.
      ,, Intuneric se va face inainte de razboi. Apoi apare o lovitura de pietroi insotita de fulger si trasnet si un cutremur scutura pamantul. Atunci nu mai pleca din casa. Luminile nu ard, in afara de lumina unei lumanari, curentul electric este intrerupt. Cine trage pe nari praf primeste o durere si moare. Nu deschide ferestrele, acopera-le cu hartie neagra. Toate apele ramase libere devin otravite, precum si toate mancarurile care nu se afla in doze inchise. Nici mancarurile din sticla nu vor fi ferite de otrava. Afara domneste moartea provocata de praf, mor foarte multi oameni. Dupa 72 de ore, totul se sfarseste. Dar va mai spun inca o data………nu iesiti afara, nu priviti pe fereastra afara, lasati sa arda lumanarea sfanta sau candela. Si rugati-va. Peste noapte vor murii mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale. Cumparati cateva doze de conserve de orez si de fasole pastai. Painea si faina se pastreaza, ce-i umed se strica, ca si carnea de altfel, in afara de cateva conserve lipite cu cositor. Apa de pe conducta este potabila, insa nu laptele. La drept vorbind, oamenii nu vor suferi propriu-zis de foame in timpul catastrofei si eclipsei. Nu deschideti nici o fereastra, in timpul celor 72 de ore. Raurile vor avea atat de putina apa incat pot fi traversate usor. Vitele mor, iarba devine galbena si aspra, oamenii morti devin galbeni si se innegresc apoi. Vantul plimba norii ucigasi catre est”.
      ,, Lumea va fi zguduita de un nou razboi ingrozitor. Cele mai mortale arme vor distruge popoare si natiuni. Nori cu aspect de foc vor aparea pana la urma pe cer si o furtuna de foc va incepe pe intreg pamantul. Cea mai infioratoare situatie, care n-a mai existat niciodata in istoria omenirii va dura 72 de ore. Cei lipsiti de Dumnezeu vor fi facuti praf si multi vor murii sufocati datorita pacatelor lor. Apoi se va vedea puterea luminii stralucind peste cea a intunericului. Si daca oamenii nu vor recunoaste in acest flagel strigatul Milei Dumnezeiesti, si nici nu vor sa se intoarca catre Dumnezeu printr-un mod de viata crestin, va venii un alt razboi dinspre rasarit catre apus si Rusia va lupta cu armele sale impotriva Americii si va invada Europa, si mai presus de tot apele Rinului vor fi pline de cadavre”.
      ,,Vor aparea trei zile de intunecare a naturii. In timpul acestor trei nopti si doua zile va fi o noapte neintrerupta. Numai lumanarile din ceara vor mai da lumina…….fulgerele vor patrunde in casele noastre………..nori rosii ca sangele vor strabate cerul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Intr-un cimitir imens va fi transformat pamantul, corpurile neinsufletite ale celor lipsiti de Dumnezeu si ale celor drepti vor acoperii toata intinderea. Apoi va urma o mare foamete. Totul va fi distrus si trei sferturi ale omenirii vor murii. Aceasta criza va izbucnii aproape brusc si va fi la fel in lumea intreaga”.
      ,,Eu vedeam ingeri ai mortii coborandu-se si golindu-si cosurile cu otrava peste intreaga omenire. Popoare intregi vor murii. Marea catastrofa va incepe in mod natural si se va sfarsii in mod supranatural. Ganditi-va ce inseamna acest lucru…….natural si supranatural! Dumnezeu Insusi se va implica. Pamantul va fi scos de pe ruta sa normala si soarele nu-i va mai darui nici o raza. Eclipsa va fi timp de 72 de ore pe intregul glob pamantesc. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, afara de lumina credintei si cea a unei lumanari sfintite, pe care o va avea fiecare care a indeplinit credincios rugamintea Maicii Domnului. Adevaratii crestini vor inchide in aceste zile usile si ferestrele si se vor aduna pentru rugaciune in fata Crucii si a Icoanei Sfintei Fecioare. Nu priviti afara si nu fiti curiosi sa vedeti ce se intampla afara, caci altminteri trebuie sa muriti! Doua treimi din populatia globului vor disparea de pe suprafata acestuia. Acum va venii o perioada de pace fructuoasa. Cand am privit ingrozitoarea pedeapsa a Domnului, am fost de-a dreptul zguduit in interiorul meu. Treceau zile, saptamani si ani si de cate ori ma gandeam la acea noapte groaznica am fost din nou zguduit”.
      ,, Vor aparea trei zile de intuneric in natura. In timpul acestor trei zile si trei nopti va fi o noapte neintrerupta. Lumanarile de ceara sfintita sunt singurele care vor mai da lumina. O singura lumanare va ajunge pentru trei zile. In casele celor lipsiti de Dumnezeu si in cele ale barfitorilor sai vor aparea duhurile rele sub cele mai dezgustatoare forme. Ei vor lasa sa se auda in ceruri cele mai grave injurii la adresa lui Dumnezeu. Fulgerele vor patrunde in casele voastre, dar nu vor stinge lumina lumanarilor sfintite, nici vantul, nici furtuna si nici cutremurele nu o vor stinge. Nori rosii ca sangele vor aparea pe cer, zomotul tunetului va zgudui pamantul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Marea va arunca talazuri inspumate peste intinderile uscatului”.
      ,, Ca un tunet urias urla pamantul. Apoi venea o patura neagra imensa sau niste nori si aducea asupra lumii o noapte innegurata. Un intuneric ingrozitor va imbraca pamantul. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, in afara de cea a credintei adevarate. Un miros intepator de nesuportat il simteam eu in gat incat am simtit nevoia sa vars”.
      ,, Din nori sunt imprastiate pe pamant uragane de foc. Furtuna si vreme rea, tunete si cutremure se vor urma unele pe altele neincetat, de neincetat va fi ploaia de foc ce se va abate asupra planetei noastre. Va incepe o noapte foarte rece. Tunete si cutremure vor zgudui timp de doua zile pamantul. Acestea vor dovedi ca Dumnezeu este mai sus de orice. Ei, care spera in Mine si care cred in Mine, nu au de ce sa se teama, pentru ca Eu nu-i voi parasi. Pentru ca sa va puteti pregati pentru acest eveniment, Eu va oi da urmatorul semn…..noaptea este foarte rece, vantul bate puternic si dupa o perioada va incepe tunetul. Apoi incuiati toate usile si ferestrele si nu mai vorbiti cu nimeni din afara casei. Ingenunchiati in gand in fata Crucii si suferiti pentru pacatele voastre. In timp ce se cutremura pamantul, nu priviti afara, caci furia Domnului trebuie primita cu groaza si cutremur. Cine nu urmeaza acest sfat va pierii in cateva clipe. In a treia noapte, cutremurul si focul vor inceta si in ziua urmaoare va rasari, din nou, soarele. O treime din populatie va murii”. v
      ,,Va aparea un intuneric ce va dura trei zile. Nici macar un demon nu va ramane in ascunzatoarea sa…….toti vor fi plecat de acolo si vazduhul va fi impanzit de ei. Aceasta va fi ultima plaga”.
      ,,Intuneric de trei zile si trei nopti. Incepe cu un trasnet ingrozitor si cutremur. Oamenii nu vor putea nici sa manance, nici sa bea, ci numai sa se roage. Ard numai lumanari sfintite. Fulgerele patrund in casa, se aud blesteme dezgustatoare ale diavolilor. Cine va privi curios pe fereastra va fi lovit de moarte. Sa fie pretuit sangele lui Iisus Hristos si chemarea Maicii Domnului. Dracii ii vor chinui pe viu pe cei lipsiti de Dumnezeu. In zadar vor cere acestia prelungiri ale vietilor lor. Peste tot domneste ciuma, apar pete mari si negre pe mana (ingerul digital?), aburi de sulf plutesc peste tot de parca ar fi dezlantuit tot iadul”.
      ,, Fiule, in timpul celor trei zile de groaza vor fi omorati toti dusmanii Bisericii. Cerul si pamantul se vor apropia unul de altul si foc va pustii intreaga planeta. Ea va fi acoperita de cadavre…….va fi o mare apasare asupra tuturor. Aerul va imprastia distrugere mortala. In lumea intreaga va domni un intuneric total. Numai un sfert al omenirii va supravietui”.
      ,, Intr-o scufundare se vede un barbat care scoate dintr-o crapatura o cruce si o voce urla rascolitor……Trei zile! Trei zile!” …”
      DOAMNE Apara-ne si Ne pazeste de vrajmasii tai ca vrajmasiui nostri sunt
      amin.

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 8, 2013 at 3:00 pm

      cristina, te contrazici:intai spui ca suntem manipulati si mintiti cu stiri despre catastrofe naturale, apoi vorbesti de ison si spui ca ceva cumplit se va petrece…
      pe de alta parte, e de ajuns sa citim Apocalipsa Sf Ioan ca sa intelegem imediat ca mult rau ni se va trage de la corpurile ceresti, fie ca vor fi comete, fie asteroizi sau alte corpuri si fiinte. se afirma in cateva randuri ca vor veni din cer si vor distruge oceanele, verdeata, apele se vor otravi, cerul se va intuneca etc.
      apoi ison, nu stiu cat de cometa este, sunt pareri cf carora nu are traiectoria unei comete, nici stralucirea specifica, s-au identificat mai multe structuri calde in nucleul ei luminos si solid, s-a observat si un jet in fata ei, colac peste pupaza vine si acest fenomen ciudat de care ai amintit si tu, prin care NASA , dar si alte surse de imagini spatiale au oprit activitatea tocmai in aceasta perioada…nu mai avem nimic oficial, chiar daca erau imagini prelucrate si cenzurate, dar macar aveam ceva…
      si sa nu uitam de lovejoy si encke, vin si ele tare din urma si la anul ne vom „juca ” cu ele

      Apreciază

  5. adi said, on octombrie 7, 2013 at 5:20 pm

    off topic
    Azi am incercat sa inregistrez o adresa la evidenta populatiei privitoare la refuzul cnp-ului,redenumirea lui in ceva de tip docid (adica sa fie id la document si nu atribuire numar la persoana),cnp-ul asta este exact ca la goyimi si domnul de la ghiseu(secretariat) mi-a spus ca e o chestie neserioasa dar ca pot sa distrug sau arunc documentul ceea ce si intentionez sa fac.O alta chestiune pusa pe adresa mea se referea la codul de bare cel cu taguri de jos de pe buletin(cam din 2006 incoace) e tot o chestie pentru produse si tot asa injositoare pentru un crestin.CNP-ul asta este ca o rebotezare din Cuvint in numar.Totusi am trimis mail pe adresa oficiala a lor de la evidenta populatiei din judetul meu(cluj), desi nu am primit numar de inregistrare faptul ca am fost plimbat aiurea pe la registraturi si niciuna nu a avut curajul sa inregistreze adresa mea imi da de inteles ca sistemul si-a pregatit oamenii de asa natura ca sa nu existe nicio „abatere” de la regula.In adresa le-am specificat clar ca trebuie sa tina cont de optiunea(ile) titularului ,adica de convingerile lui religioase,politice etc.
    Rugaminte:
    Cei care puteti si sinteti hotariti sa faceti pasul desprinderii de sistem v-as ruga sa ma contactati eventual,poate gasim o bresa in sistem daca sintem mai multi cel putin asa sper.Cu ajutorul Domnului vom invinge fortele antihristice ,fiara se lupta sa ne prinda in lat dar noi avem obligatia de a lua atitudine nu sa asteptam pina vin actele cu cip(oricum cele biometrice sint din 2009 incoace) .
    Sigur multi ma veti intreba ce intentionez sa fac in caz ca sint legitimat etc,voi incerca sa folosesc certificatul de nastere ca act de legitimare.Sigur asta inseamna iesire din sistem ,fara sa te poti angaja etc lucru pe care sper cu ajutorul Domnului sa pot duce Crucea mai departe.Uniti vom birui fiara si slugile ei!

    mail:

    Ortodoxie sau moarte!
    Doamne Ajuta

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 7, 2013 at 7:56 pm

      adi

      Ti-am scris ceva la articolul despre chemtrails.

      Apreciază

    • pacatos said, on octombrie 7, 2013 at 10:42 pm

      Adi

      trebuie sa ai rabdare cu institutiile statului ca proceseaza mai greu … uneori se intampla sa iti raspunda dupa 1-2 saptamani si atunci ori primesti raspunsul ori numarul de inregistrare … dupa o saptamana daca nu ai primit inca nimic, ai putea sa le trimiti iar un email si sa le spui ca inca astepti numarul de inregistrare. Conform legii in maxim 30 de zile trebuie sa iti dea raspunsul la petitie …

      Inca o solutie ar fi ca sa le trimiti prin posta cu confirmare de primire si atunci dupa 30 de zile poti sa mergi si sa ii intrebi de sanatate.

      Oricum sunt sigur ca o sa iti dea un raspuns … iti baga niste legi acolo si sanatate ca asa fac ei .

      Mai jos iti pun legea care se refera la aceste petitii online:

      Conform Ordonanţei 27 din 30 ianuarie 2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor publicată în Monitorul Oficial nr. 84, din 1 februarie 2002:

      Art 2.
      In sensul prezentei ordonanţe, prin petiţie se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poştă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale, companiilor şi societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi şi instituţii publice.

      Art 6.
      (1) Autorităţile şi instituţiile publice prevăzute la art. 2 sunt obligate să organizeze un compartiment distinct pentru relaţii cu publicul, care să primească, să înregistreze,să se îngrijească de rezolvarea petiţiilor şi să expedieze răspunsurile către petiţionari.

      Art 6 1.
      Petiţiile greşit îndreptate vor fi trimise în termen de 5 zile de la înregistrare de către compartimentul prevăzut la art. 6 alin. (1) autorităţilor sau instituţiilor publice care au ca atribuţii rezolvarea problemelor sesizate, urmând ca petiţionarul să fie înştiinţat despre aceasta.

      Apreciază

    • ozana said, on noiembrie 15, 2013 at 6:13 pm

      @adi Trimite cererea prin posta cu confirmare de primire.Asa ii pacalesti si ii fortezi sa recunoasca primirea corespondentei si s -o inregistreze ,apoi in maximum 30 de zile sa-ti trimita raspuns in scris. Pastrezi confirmarea de primire si copie dupa cererea expediata.

      Apreciază

  6. set said, on octombrie 7, 2013 at 9:49 pm

    Exact despre asta au si facut un serial NBC-ul:
    http://www.imdb.com/title/tt2070791/

    Apreciază

  7. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  8. […] ieri am aflat ca doamna U.S. Secretary of Homeland Security s-a gandit la asa ceva inca din iunie: Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… Ipotetica pana de curent generata de un atac terorist nu neaparat cu bombe ci mai ales cibernetic. […]

    Apreciază

  9. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  10. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  11. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  12. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  13. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  14. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  15. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază

  16. […] In 2013 avea loc o simulare a unei uriase pene de curent in SUA, Canada, Mexic iar Janet Napolitano (U.S. Secretary of Homeland Security) speria opinia publica despre un CYBER 9/11 terorist ce va opri electricitatea. […]

    Apreciază

  17. […] Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va op… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.