SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (31.07.2013): Sangerosul tortionar Alexandru Visinescu, violent si la 88 de ani. Monitorul Oficial: liber la organismele modificate genetic. Germanii se revolta impotriva supravegherii. China vrea razboi cibernetic total

Posted in STIRI by saccsiv on iulie 31, 2013

Curentul: Institutul „Ana Aslan“, executat silit de un mason!

Gandul: LISTA TORŢIONARILOR CARE TRĂIESC: Acest „bătrânel cumsecade” este Alexandru Vişinescu, unul dintre cei mai cumpliţi călăi ai României

Antena 3: Alexandru Vişinescu, unul dintre cei mai sângeroşi criminali români în viaţă, violent şi la 88 de ani

Ziare com: Cazul tortionarului Visinescu, in presa straina: Torturi inimaginabile, chinuri si crime odioase

Associated Press povesteste cum fostul tortionar i-a injurat si alungat pe jurnalistii care il invitau sa comenteze decizia Institutului, in timp ce The Washington Post prezinta cariera si viata celui care acum isi traieste linistit viata si se plimba, ca un pensionar obisnuit, prin Cismigiu.

Capital: Este oficial: S-a dat liber la Organismele Modificate Genetic

Este oficial. Proiectul privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.164/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2005 privind protecţia mediului a devenit Lege. Astfel, Legea numărul 226/2013 a fost publicată în Monitorul Oficial, nr. 438 din 18 iulie 2013.

Legea permite cultivarea plantelor modificate genetic în ariile protejate de interes comunitar, sit Natura 2000. 

Antena 3: Este CUTREMUR în cea mai puternică ţară din Europa. Cetăţenii de rând au descoperit ce se află în spatele „libertăţii”

Mii de germani au ieşit în stradă, sâmbătă, pentru a protesta împotriva modului în care SUA spionează viaţa privată. S-ar putea, însă, ca americanii să fi primit acest drept chiar de la liderii Germaniei. Treizeci de oraşe din Germania s-au alăturat protestului global împotriva supravegherii conexiunilor telefonice şi de internet, acţiunea derulându-se sub motto-ul „Stop Watching Us” („Încetaţi să ne mai supravegheaţi”). 

Income Magazine: Lovitura pe care o pregăteşte China. „Va fi război”

Spatiul cibernetic depinde in mod direct de sateliti, motiv pentru care „perimetrul extraterestru este, fara indoiala, sortit sa devina principalul teatru de actiuni militare in cazul unui razboi cibernetic”, precizeaza raportul. Avand in vedere faptul ca statiile terestre care asigura functionarea internetului sunt mai greu de atacat, satelitii cosmici devin tinte firesti. In plus, noteaza autorii raportului, satelitii sunt lipsiti, practic, de protectie, ceea ce ii face extrem de vulnerabili.

Eventualul razboi cibernetic ar urma sa se desfasoare pe trei directii: atacuri in spatiul cibernetic, aparare si suport (adica spionaj, strangerea de date necesare). Atacurile sunt, la randul lor, de doua categorii: „usoare” si „dure”. Primele sunt destinate slabirii adversarului prin deteriorarea functionarii infrastructurii cibernetice, prin crearea de bruiaje, scoaterea din functiune a retelelor de comunicatii, lansarea de virusi, sustragerea si distrugerea de informatii, precum si „bombardamente in retea”.

Atacurile „dure” presupun utilizarea rachetelor, a instalatiilor laser si a altor tipuri de armament, capabile sa afecteze starea spatiului cibernetic in ansamblul lui. Autoritatile chineze au refuzat sa comenteze informatiile legate de acest raport. Oricum, China neaga, in cele mai multe dintre cazuri, toate acuzatiile de terorism cibernetic, noteaza, pe de alta parte, publicatia rusa Vzgliad.

Pro TV: Pana in 2016, Oradea nu va mai avea niciun maidanez pe strazi. Se extinde proiectul de microcipare

Gandul: „Medicii s-au oferit să oprească aparatele care mă ţineau în viaţă”. Cum arăta Stephen Hawking înainte de boala care l-a imobilizat în scaun cu rotile

Pro TV: Medicul care crede ca poate pacali moartea. „Pacientii declarati decedati pot fi readusi la viata”

Sam Parnia, de la spitalul Universitatii Stony Brook din New York, spune ca in prezent un pacient care face stop cardiac poate fi salvat chiar si dupa 2 ore de la momentul in care i se opreste inima.

Iar acest inteval “de gratie” ar putea creste, sustine el. Medicul da ca exemplul cazul actorului James Gandolfini, mort la Roma in urma unei crize de inima.

El ar fi fost salvat daca facea stop cardiac in New York, crede Parnia, convins ca acesta putea fi resuscitat.

“I-am fi racit corpul, pompam oxigen in tesuturi, impiedicandu-le astfel sa moara. Chiar daca era declarat mort din punct de vedere clinic, un cardiolog s-ar fi ocupat de el, i-ar fi facut o angiograma si ar fi gasit cheagul de sange care ii bloca inima, l-ar fi operat si apoi si-ar fi revenit”, a declarat Parnia pentru revista Der Spiegel, citata de Daily Mail.

[…]

Medicul invoca in favoarea acestei ipoteze cifre concrete, obtinute la spitalul unde lucreaza: 33% dintre pacientii aflati in stop cardiac supravietuiesc, fata de numai 18% in cazul bolnavilor din alte spitale din SUA.

Parnia precizeaza ca in lumea medicala exista o conceptie gresita, larga raspandita, conforam careia creierul unui pacient care este privat de oxigen cateva minute va fi in mare masura distrus, bolnavul resuscitat urmand sa ramana toata viata cu sechele neurologice.

Acest lucru nu este adevarat, crede el. “Acum noi putem readuce la viata pacientii declarati morti chiar si dupa 2 ore, iar in viitor acest interval va creste, vom putea pacali moartea”, declara Parnia.

Secretul lui nu este criogenia, ci racirea treptata a corpului, pentru a proteja celulele de distrugere, iar in acelasi timp este esentiala oxigenarea sangelui.

In 20 de ani, crede el, medicii vor putea salva oameni aflati in stop cardiac chiar si dupa 12-24 de ore de la declararea decesului.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on august 1, 2013 at 12:38 pm

    DOCUMENTE SECRETE. Regina Elisabeta a II-a avea pregătit un discurs, pentru declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial
    http://bit.ly/11wtzuQ

    Apreciază

  2. George said, on august 1, 2013 at 1:41 pm

    off topic ca de obicei

    daca doriti copiati coordonatele acestea 52.479685,62.185656 in search boxul din google maps si o sa vedeti

    in kazakhstan pentagrama pe marginea unui lac mai multe detalii aici http://www.youtube.com/watch?v=IycUDMZnvTk

    Apreciază

  3. john said, on august 1, 2013 at 1:55 pm

    O stire care cred ca intereseaza pe toti:
    Cainii latra, ursul trece!
    Zice o vorba de demult, vrand sa sugereze ca fiara face ce vrea fara sa-i pese de hamaiturile de la distanta ale „cateilor” care atata pot: sa dea din gura, incercand sa alunge jivina spre afundurile padurii.
    Peste 200.000 de carduri de sanatate au fost produse pana acum. Tu cand vei primi documentul?
    Citeste mai mult:
    http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_33962/Peste-200000-de-carduri-de-sanatate-au-fost-produse-pana-acum-Tu-cand-vei-primi-documentul.html#ixzz2aiH7ziJg
    Follow us: Avocatnetro on Facebook

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.