SACCSIV – blog ortodox

TOPLESS LEGAL pe strazile din New York

Posted in desfrau by saccsiv on iulie 26, 2013

   Noi dezbatem astfel de probleme:

Piciorul tau frumos ispiteste. ACOPERA-L

   Iar ei isi vad de treaba … Iata ce putem citi in articolul Femeile au voie sa se plimbe topless pe strazile din New York:

Mai nou, femeile care aleg sa se plimbe topless prin New York, nu incalca legea! Astfel, acestea nu vor mai fi sanctionate in niciun fel de catre NYPD, peste 34.000 de politisti fiind instruiti ca atunci cand vad o femeie plimbandu-se topless pe strazi sa nu o aresteze.
De asemenea, politistii au fost instruiti ca doar atunci cand in jurul unui femei topless se strange o multime de oameni, sa actioneze doar pentru a dispersa multimea.

Aceasta masura este menita sa ofere femeilor drepturi egale in ceea ce priveste nuditatea in public. De acum incolo, expunerea sanilor in public nu mai este considerata a fi obscena (in NY). Asa ca turistii se pot astepta sa vada destul de multe femei pe jumatate dezbracate in New York.
Decizia a fost luata in urma mai multor proteste in acest sens, dar cel mai greu cuvant l-a avut de spus sentinta din cadrul procesului People v. Ramona Santorelli si Mary Lou Schloss, care au fost arestate in 1986 impreuna cu alte cinci femei, pentru ca si-au expus sanii in parcul Rochester. Curtea a inclinat in favoarea acuzatelor.

In 2007, Go Topless, o organizatie americana ce sustine si lupta pentru egalitatea intre sexe, a organizat Go Topless Day (23 august) si foarte multe femei topless au defilat prin mai multe orase americane. Reactiile au fost, ca de obicei, impartite.

Insa, daca stam sa ne gandim, nimeni nu are nimic de obiectat atunci cand un barbat isi da tricoul jos in public, pentru ca-i este prea cald, dar atunci cand o femeie face acelasi lucru gestul este considerat obscen si indecent. 

Faptul ca NYPD si-a informat toti politistii ca este ilegal sa aresteze o femeie doar pentru motivul ca se plimba topless pe strazi inseamna ca, in curand, New York-ul se va transforma in raiul femeilor topless. Oare? 🙂

   Cititi va rog si:

Video: PREA MULTE FEMEI GOALE IN PREA MULTE LOCURI – filme, tv, reviste, reclame stradale, moda, internet. O emisiune de Rafael Udriste

POZA ZILEI: De ce trebuie un copil sa vada asa ceva?

Dupa homosexualitate, POLIGAMIA va fi si ea folosita pentru DISTRUGEREA FAMILIEI. Urmeaza pedofilia, incestul si bestialitatea

 

Tagged with: ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iulie 26, 2013 at 10:22 pm

    „…De asemenea, politistii au fost instruiti ca doar atunci cand in jurul unui femei topless se strange o multime de oameni, sa actioneze doar pentru a dispersa multimea…”

    Pai de ce s-ar stringe o multime de oameni in jurul unei femei goale pe strada daca totul este normal?
    Evident este o intrebare retorica care refllecta faptul subconstientul uman (dincolo de logica si legi) reactioneaza la ceva ce nu este normal… ce sa mai…in curind vom avea „dreptul” de a face orice este nepermis si vom fi sanctionati pentru fapte care odinioara erau repere morale.
    Halal vremuri

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  2. tataia said, on iulie 26, 2013 at 10:22 pm

    Mai era o moda…aia sa mergi cu metroul in chiloti…nu stiu daca a fost abordat subiectul pe acest blog.

    Apreciază

  3. Aurora said, on iulie 26, 2013 at 10:30 pm

    Eu zic sa-si dea jos si chilotii ca sa nu mai fie nimic de ascuns. Adica totul la vedere… Aceste nenorocite care vor sa-si arate sanii atrag mania lui Dumnezeu. Spune una din profetii ca „atunci cand femeile isi vor pierde rusinea, vremea venirii celui rau este aproape”.

    Apreciază

    • Ioan said, on iulie 27, 2013 at 12:48 pm

      A spus un parinte exact asa: daca femeile n-ar avea rusine, niciun barbat nu s-ar mai mantui – subiect dezbatut si pe blogul meu – http://cuvinte-pt-sine.weebly.com/14/post/2013/07/copiii-sistemul-brbatul-i-femeia-3.html
      Chestiunea este ca, oricate stricate vor vrea sa isi arate pieptul, vor fi si femei cu rusine. Vor fi tot timpul. Si ne „agatam”, cumva, de asta – n-avem ce face. Pentru noi, ca barbati, sa recunoastem, este greu, ar fi sau va fi destul de complicat, daca vom trai o asa situatie, cu femei zornaindu-si sanii neacoperiti in public – si nu se stie ce presupune nici viitorul tarii noastre, poate va include si „chestia” asta. Ca, doar… oricum suntem in limba dupa americani – scuzati expresia. Oricum ar fi, gasim putere cu ajutorul lui Dumnezeu… Avem putere (la El). Este clar ca nu ne asteapta un viitor luminos, dar, daca nu suntem negativisti si privim lucrurile cu un realism in credinta, ne dam seama ca si in trecut lucrurile erau la fel – chiar daca senzatia noastra e ca, azi, „lucrurile merg din rau in mai rau”. De ex., exact pe acest subiect, vechiul oras Corint era asemenea NY-ului de astazi – ascultati aici –

      Cele bune

      Apreciază

  4. tataia said, on iulie 26, 2013 at 10:43 pm

    Pai in cele din urma se va ajunge probabil la dreptul de a umbla toti complet dezbracati pe strada…iar daca cumva vreun barbat va avea o erectie la vederea unei femei legea va cere ca acestuia sa ii fie taiat pe loc organul…Ca barbatul are dreptul sa aiba erectie doar cind ii spune femeia ca il vrea…altfel inseamna ca este un pervers nenoricit…Tine tot de miscarea feminista toata mirsavia asta.

    Apreciază

    • daniela said, on iulie 26, 2013 at 11:02 pm

      tataia
      🙂 🙂 🙂
      eu am o vorba: feminismul e o aberatie provenita din alta: barbatul e superior femeii

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 26, 2013 at 11:49 pm

        Pai depinde ce intelegi prin superior…Pentru ca feminismul a venit cu ideea asta…”noi te scapam de tirania barbatului, de acum vei avea drepturi egale cu acesta, nu vei mai fi asuprita” (In realitate femeia nu a fost niciodata asuprita…ci iubita de catre barbat)…si oricum efectul secundar (cel pe care nu l-au spus pe fata) a fost acela ca femeia a fost incurajata sa se considere net superioara barbatului.

        Egalitate 100% intre sexe este o utopie…evident poate exista egalitate doar din punct de vedere social si in fata legii…dar mai departe? Ideea de baza este ca Dumnezeu a creat barbatul si femeia DIFERITI, pentru ca indeplinesc roluri diferite in familie si in societate. Eu nu spun inegali, spun doar diferiti. Ai vazut femeie sa sparga cu picamerul? Eu n-am vazut…dar si daca ar fi, cui ar folosi ca o femeie sa sparga cu picamerul? In ziua de azi femeile incerca sa concureze barbatii pe toate planurile, vor sa demonstreze ca pot pilota avioane, ca pot conduce trenuri, vor sa ajunga in functii de conducere mai inalte decit barbatii in cadrul multinationalolor…le gidila probabil orgoliul faptul ca sint sefe peste multi subalterni barbati…Asa…au demonstrat ca pot si femeile sa faca asta…dar de ce? Cine le-a cerut sa demonstreze? Dumnezeu le-a creat pe femei cu alt rol in familie si in societate…prin aceasta ambitie indirjita a femeilor de a concura barbatii nu fac altceva decit sa isi piarda calitatea lor de baza..feminitatea. Spunea si Alain Delon ceva despre faptul ca femeile si-au pierdut feminitatea…si eu simt acest lucru dar imi pare foarte rau ca batrinul artist nu a dezvoltat mai mult subiectul. Ca sa nu amintesc si de faptul ca o femeie careia ii incredintezi putere (o functie de conducere) va fi mult mai dura, va aplica regulamentele mult mai la singe si chiar se va dovedi mai razbunatoare decit un barbat…De unde rezulta clar ca nu dovedesc atita intelepciune ca si barbatul…si poate nici nu ar fi indicat ca femeile sa detina functii de conducere.

        Sa zicem ca eu unul nu sustin superioritatea barbatului..in ziua de azi se spune ca femeile se pricep mai bine la gadgeturile electronice decit barbatii…asa o fi…si mie imi arata sotia cum sa intru pe internet de pe telefon…mie imi pare o prostie…eu intru doar de pe PC/laptop, cu chestii mai mici de atit nu ma descurc. Dar eu am lucrat si ca administrator de retea…sotia mea nu! Deci cred ca se intelege totusi gresit ce inseamna sa te pricepi mai bine. As vrea totusi sa facem o socoteala cite inventii au fost facute de barbati si cite de femei…ca sa avem o imagine…faptul ca in ziua de azi femeile stiu sa utilizeze inventiile facute de barbati nu spune mare lucru.

        Pina la urma barbatul a fost lasat de Dumnezeu sa fie puternic, protector, rational, calculat si intelept. Femeia a fost lasata de Dumnezeu sa fie iubitoare, sentimentala, intuitiva, emotiva si delicata. Miscarea feminista vrea (de fapt oricum a si facut-o de mult) sa incurce si sa amestece aceste calitati intre ele..si ne miram ca nu mai au durabilitate casniciile.

        Apreciază

  5. Vranceanu said, on iulie 27, 2013 at 3:32 am

    Una este sa mergi topless pe strada, alta este sa pilotezi un avion. Faceti confuzie de planuri. Intre „femeia manuind picamarul” si „femeia la cratita” (ambele extreme, dovedind idei simpliste) sunt multe puncte intermediare. Uite ca unora dintre noi nu ne plac analfabetele care discuta numai despre ce feluri de mancare au mai gatit, ne plac si femeile care se afirma intr-un domeniu, au succes, inteligenta, si asa mai departe.
    Mie mi se pare ca se pornesc aici niste discutii de la lucruri reale (ca stirea de mai sus, care este o monstruozitate si este clar indreptata, ca tot ce fac masonii nsi globalistii, catre distrugerea moralei crestine , a familiei, a bunului simt, a pudorii etc) si se ajunge , mergandu-se prea departe, la niste concluzii exagerate. ca cea de mai sus: „si poate nici nu ar fi indicat ca femeile sa detina functii de conducere.” Mie mi se pare ca tocmai genul asta de mentalitate al unora da apa la moara feminismului, care este o alta prostie.
    Poate trebuia sa ma abtin sa mai comentez…
    Daca unii care gandesc asa erau in armata in 1916, o trimiteau pe Ecaterina Teodoroiu la cratita…. nu ?

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 27, 2013 at 5:01 am

      Succesul in cariera este o timpenie…fie ca esti barbat fie ca esti femeie. Mie nu-mi plac oamenii care au succes in cariera indiferent de sex. Sint cei mai indoctrinati cu putinta..cei mai egocentristi cu putinta…cumva ne foloseste la mintuire succesul in cariera? Mie imi plac oamenii care respecta rolurile lor traditionale si stiu sa aprecieze micile bucurii ale vietii…(faptul ca astazi vedem un apus de soare, faptul ca ieri am fost intr-o drumetie la padure, faptul ca miine facem un gratar in aer liber….) nu cariera, banii, faima, excursiile in strainatate, averea…

      Apreciază

      • Vranceanu said, on iulie 27, 2013 at 8:45 pm

        Uite un exemplu: Olga Greceanu, femeie, pictorita, artista, a cunoscut implinirea in darul ei si in cariera de pictorita, fiind totodata extrem de credincioasa, a pictat biserrici, icoane, etc. A fost singura femeie care a avuit aprobarea de la Patriarhie sa tina predici in biserica. Daca se multumes cu rolul de sotie si mama ( nici nu stiu daca a fost casatorita si daca a avut copii, parca nu) eram vaduviti de aceste lucruri iesite din mana ei.

        Apreciază

      • Carmen said, on august 31, 2013 at 8:04 am

        Intr-adevar.frumos ati spus.

        Apreciază

    • tataia said, on iulie 27, 2013 at 5:08 am

      P.S. Daca gasesti cuvintul „cratita” in postarea mea de mai sus il maninc!

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 27, 2013 at 1:43 pm

        Ai inteles gresit…nu am zis ca nu mai pot! Iar daca postez ca un apucat…hm…poate ar fi bine sa fac un serviciu tuturor si sa nu mai postez nu?

        Apreciază

      • timisorean1 said, on iulie 28, 2013 at 1:00 pm

        @saccsiv@tataie

        NU AM SCRIS ASA CEVA! saccsiv, verifica IP-ul! Am totusi acces la cont. Nu stiu ce s-a intamplat. Schimb acum parola

        „Tataie
        ai inceput sa postezi in draci zici ca esti apucat. Parca ai spus acum cateva zile ca matale oricum nu mai poti nimic la femei. nu stiu de ce te zgandare subiectul si de ce te agiti. si daca o sa vezi fete goale pe strada tu nu ai erectie deci nu te afecteaza problema . Iertare daca am gresit.”

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 28, 2013 at 1:19 pm

        timisorean1

        E cineva care a scris cu e-mailul tau. Sterg acum acel comentariu.

        Cum sa-i numim oare pe cei ce fura adrese de e-mail?

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 28, 2013 at 2:00 pm

        timisorean1

        M-ai intrebat pe e-mail de IP lui. Iata-l:

        194.132.32.43

        Apreciază

      • timisorean1 said, on iulie 28, 2013 at 2:19 pm

        Suedia…

        Apreciază

  6. mishuleu said, on iulie 27, 2013 at 8:27 am

    Merg spre autodistrugere. Vai de capul lor ce ii asteapta.

    Apreciază

  7. Aurora said, on iulie 27, 2013 at 6:32 pm

    Feminismul este ceva care te lasa fara feminitate. Nu suntem egale cu barbatii. Nici nu ne comparam cu ei. Statutul femeii este scris clar in slujba de cununie : „Femeia trebuie sa se teama de barbat, iar el ii va fi ei cap.” Ce e atat de greu de priceput ? Ce cariera ? Ce afirmare socio-profesionala ? Femeia nici sa nu se gandeasca sa se cocoate deasupra barbatului, caci este facuta din coasta lui. O prietena de-a mea i-a dat o data o palma sotului ei si Parintele dohovnic n-a impartasit-o pentru ca a indraznit sa-l loveasca pe imparatul casei (el este betiv si plin de naravuri proaste, dar tot imparat ramane pentru femeia care l-a luat de barbat).
    Despre capacitatea femeii de a conduce o institutie, un departament, un colectiv, va marturisesc ca eu intotdeauna am dus-o rau in servici cand am avut sefa o femeie. De cativa ani ma aflu in subordinea unui coleg care are mai putina scoala ca mine, dar nu ma deranjeaza ca el nu are studii superioare , caci eu nici nu mi-as dori vreodata sa conduc pe cineva, pe cand el are multe calitati de lider. Femeile sunt frumoase, gratioase si daca se imbraca si se poarta cu buna-cuviinta pot fi bine placute si lui Dumnezeu si oamenilor. Nu le opreste nimeni sa devina pictorite, chimiste, medici sau chiar soferite de taxi, dar sa pastreze o masura in toate. Femeia are menirea de a imbanzi moravurile si de a civiliza lumea prin educatia aleasa pe care trebuie sa o dea copiilor, dar daca ea umbla goala pe strazi cum mai poate sa se erijeze in educator ?

    Apreciază

    • Ioan said, on iulie 28, 2013 at 12:56 pm

      Pai cam da. Tocmai asta este buba, ca se strica lucrurile de la origine (femeia-viitoarea mama). Ce ne-a tinut pe noi, astia care vorbim aici pe site pe calea normalitatii? Va zic eu: educatia parintilor (+faptul ca ne-au dus – fortat, pe multi – cand eram mici, in biserici. Samanta atunci s-a plantat. Daca oamenii nu sunt dusi pana in zece ani niciodata la biserică, eu sunt sigur ca aproape toti nu pot lupta si nu vor lupta pentru BINE.
      Cat despre diferentele femeie – barbat, ideal, intr-o lume ideala, dupa mine, ar fi asa: toti barbatii lucreaza, toate femeile stau acasa si cresc copiii (neomorati, neavortati, toti facuti, etc.). Dar nu se poate chestia asta. Dar stiti ce se poate? Chestia asta intr-o familie. In doua. In o mie. In zece mii. Cred ca astia zece mii + calugarii mai tin, inca lumea. Se mai opun, inca, IN DUH, in batalia duhului, raului diavolesc, masonic, antihristic, care e in plina desfasurare. Cu Domnul inainte

      Apreciază

  8. safimvigilenti said, on iulie 27, 2013 at 8:47 pm

    asa ceva este strigator la cer

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.