SACCSIV – blog ortodox

Anunt important: comentariile vor fi moderate si doar cei inregistrati vor mai putea comenta pe acest blog

Posted in spam by saccsiv on mai 19, 2013

Solution-targetHristos a inviat!

Dupa cum stiti rubrica de comentarii este invadata zilnic de mesajele unor persoane rau intentionate, care au gasit si o metoda de a posta mesaje fara a mai fi nevoie de aprobare.

Se pare ca aceste persoane detin adresele de mail a unor comentatori mai vechi ai acestui blog si le folosesc pentru a posta mesaje in numele lor: cu nick-ul lor si cu adresa lor de mail.

Acest lucru face imposibila moderarea unor mesaje jignitoare si atacurile la persoana, cu scopul de a produce rica intre comentatori.

Ei folosesc aplicatia TOR pentru a posta cu ip-uri diferite, prin urmare nu pot fi blocati dupa ip.

Prin urmare, ca sa nu fiti nevoiti sa va schimbati adresele de mail, ca sa comentati trebuie sa va faceti cont pe wordpress si astfel va fi nevoie si de o parola pentru a posta comentarii, parola pe care intrusii nu au cum sa o cunoasca. Cred ca e mult mai simplu asa, decat sa ne batem capul zilnic cu mesaje care smintesc si nu apartin celor sub numele carora apar.

Le cer iertare celor care au fost jigniti.

Va multumesc pentru intelegere.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gerica64 said, on mai 19, 2013 at 7:21 pm

    Observ ca au aparut animozitati intre noi si nu este bine nu este constructiv.Putem sa trecem peste ele nu trebuie sa ne incrancenam.Suntem oameni si putem avea idei si pareri diferite.Si eu m-am intristat ca Aurora care este o doamna foarte inteligenta a fost inteleasa gresit.Eu nu-mi doresc ca persoana mea sa genereze divergente intre comentatori mai noi s-au mai vechi ai acestui blog.Nu am sa discut ce urmaresc uni si spre ce vor sa directioneze ideile si rationamentele lor.Eu mi-am exprimat punctele mele de vedere asa cum le vad eu ele pot fi bune s-au gresite cititorii vor hotara aceasta.Eu nu-mi ascund identitate iar pe blogurile mele ea este declinata Apostolescu Gerard sector 3 Bucuresti cred ca este suficient.Nu urmaresc decat ca in masura cunostintelor mele si cu sinceritate sa particip constructiv la lupta in razboiul nevazut pe care il purtam cu puterile intunericului.Nu sunt si nu ma consider un avansat in ortodoxism si am multe de inbunatatit in viata mea duhovniceasca .De cate ori cad ma voi ridica si tot asa pana la sfarsit, acela care o sa mi-l agonisesc, sper sa fie fara flacari.

    Apreciază

    • danutza said, on mai 20, 2013 at 11:23 am

      nu tu ai fost motivul pt care s-a luat aceasta decizie. „prietenii”lbogului folosesc, pt a comenta aiureli, adrese postate de noi aici ( fura identitati).

      Apreciază

  2. Ieri Azi Maine said, on mai 19, 2013 at 8:38 pm

    Apreciez acest blog pentru unele informatii aduse, mai ales daca ele au si sustinere scriptica solida. In privinta criticarii anumitor fapte, eu sunt de parere ca trebuie sa fim rezervati, daca nu avem suficiente argumente sau deloc, si sa fim un pic moderati la argumentele aduse, pentru a vedea reactia celor vizati sau reactia adeptilor lor. Oricum la fiecare post citit pe acest blog m-am abtinut sa comentez din cauza multor persoane care se grabeau sa-si spuna parerea, chiar daca nu avea nici o sustinere morala sau argumente solide.

    Apreciază

  3. auroradumitruad said, on mai 19, 2013 at 9:05 pm

    Gerica, iti multumesc pentru sustinere. Esti un prieten adevarat. Toti avem mult de lucrat la slefuirea noastra duhovniceasca.

    Apreciază

  4. intruder117 said, on mai 19, 2013 at 9:52 pm

    Bravo….!

    Apreciază

  5. gerica64 said, on mai 19, 2013 at 10:32 pm

    Ca sa-ti faci cont cu parola pe wordpress trebuie sa ai un blog.Cont cu parola fara blog nu cred ca se poate.Saccsiv 2 cred ca ar fi bine si de ajutor sa faci un mic tutorial , poate ceilalti nu stiu cum sa-si faca acest cont.Iata un tutorial foarte bun

    http://videotutorial.ro/cum-se-face-un-website-sau-un-blog-pe-platforma-gratuita-de-hosting-wordpress/

    Apreciază

  6. danielvla said, on mai 19, 2013 at 10:50 pm

    aha

    Apreciază

  7. ORTODOX said, on mai 19, 2013 at 11:01 pm

    Apreciază

  8. sollaria said, on mai 20, 2013 at 12:39 am

    Daca cei care isi insusesc identitatea altora isi imagineaza, in ratacirea lor, c-au ramas crestini, se inseala. Nimic nu-i mai poate indreptati la o asemenea iluzie. Scopul scuza mijloacele doar in mintea celui rau.

    Apreciază

  9. Irina said, on mai 21, 2013 at 9:40 pm

    Eu cred ca putem sa nu-i bagam in seama pe cei care jignesc, si sa nu mai fie nevoie sa ne facem cont, eu nu stiu daca voi mai putea intra sa vb cu voi, pt ca nu stiu sa-mi fac cont.

    Apreciază

  10. G-man said, on mai 22, 2013 at 9:14 am

    Hristos a înviat!

    saccsiv2 , te rog uita-te la ip-ul celui care semneaza G-man de mai sus ( din ultimul articol , unde eu sunt pus in asteptare ) si pune-l la pastrare , e un hot de nick name . eu am doar acest ip , foarte usor controlabil , si care nu poate fi copiat .
    -te rog ia masuri . !!!
    Sunt de acord cu ce spune acum acest hot de ip , probabil un tigan din india , caci ei le au pe astea cu furatu numelor,,, auzi in in loc de hollywood ei zic bollywood .. ha ha ha , cate inteligenta.
    Stiti manevrele acelor sectanti de pe saccsiv pe bloc condusi de marian bolywodanul , fura nikul , afiseaza ceva placut auzului prima data pana au acceptul garantat apoi , spun tot felul de nerozii si erezii .

    Domnul nostru IIsus Hristos sa il aiba in paza si in voia Sa pe parintele Iustin , caci nu voia noastra e buna ci numai voia LUI.
    ce uita acesti hotI de nick name , e ca eu nu am mai intrat de dinainte de pasti , si acum as fi intrat doar cu acest inceput :
    HRISTOS A INVIAT !

    Apreciază

    • kefalonia said, on mai 22, 2013 at 7:21 pm

      Adevarat a Inviat, bucuria mea!

      Apreciază

    • Irina said, on mai 24, 2013 at 12:50 pm

      Si daca intra si cei vicleni, ce nu au intentii bune, sau au credinte diferite si vor sa tulbure, ce e mare lucru sa nu-i bagam in seama. Credeti ca le va fi greu sa-si faca cont, iar sub tot felul de adrese si nume?

      Apreciază

  11. Maria said, on mai 22, 2013 at 10:48 am

    De acord cu Irina !

    Apreciază

  12. GabiM. said, on mai 24, 2013 at 12:09 am

    Hristos a inviat! Iertare,nu as dori sa supar pe cineva,dar cred ca nu este cea mai buna idee aceea de a „inregistra” pe cei care doresc sa comenteze…Ma intreb daca nu ar trebui sa il consultati si pe fratele Vasile,daca este de acord,desi cred ca el nu ar fi facut niciodata asa ceva…E drept,ca eu mai mult citesc articolele decat sa comentez,insa,uneori ai nevoie sa mai si comunici…Voi nu va simtiti tot mai „incatusati” de multitudinea restrictiilor de tot felul de care avem parte cu totii,din toate partile,in lumea de astazi?!? Din nou imi cer scuze si astept un raspuns.Doamne ajuta!

    am pastrat doar MODERAREA, deci poti scrie linisita!

    Apreciază

    • Irina said, on mai 24, 2013 at 12:44 pm

      Si eu cred la fel. Nu cred ca este o idee buna, deoarece nu se va ajunge la nici un numitor comun. Foarte frumos se pot inscrie si cei care vor sa tulbure, si atunci care este diferenta intre ce a fost si ceea ce va fi?

      Apreciază

  13. G-man said, on mai 24, 2013 at 9:06 am

    @sollaria , uite un exemplu de bogat in ceruri : Sfantul Imparat Constantin …. si nu e singurul

    Apreciază

    • sollaria said, on mai 25, 2013 at 10:48 am

      G-man, a fi bogat e relativ. Daca despicam cuvantul in patru, in opt, in o mie de intelesuri, putem observa ca a fi bogat are in sine inglobat termen de comparatie.. De ex, tu poti fi bogat raportat la vecinul pensionar de alaturi, dar esti sarac raportat la Becali. Becali e bogat raportat la majoritatea romanilor, dar sarac pus alaturi de Bill Gates. Si tot asa. Imparatul Constantin a fost imparat. Din pozitia in care s-a aflat, a facut un bine imens crestinismului. Nu a furat, nu s-a imbogatit pe seama saracilor, pentru ca apoi sa le arunce niste firimituri si sa pretinda lui Dumnezeu, trantind cu pumnul in masa, nemurirea. Greseala pe care o fac toti acesti imbogatiti este pierderea simtului realitatii. El il percep pe Dumnezeu undeva de pe pozitii egale, ba chiar de forta. Considera ca El este de vanzare, la fel ca orice pamantean si ca, daca ai suficienti bani, cu cativa firfirici iti poti cumpara nemurirea iar de rest… pacate cat cuprinde. Ca Becali va intra cu Maybach-ul in rai, sunt convinsa ca nu se va intampla. Ba, mai mult, indraznesc sa prevad ca bietul Gigi nu va supravietui inchisorii. Resursele lui sufletesti sunt pe sfarsite, el nu mai poate trai fara stralucirea presei si poleiala argintilor, fara sa realizeze ca, de fapt, la acestea se inchina el cand face cruci mari, si nu la Dumnezeu.
      ( Asta ca sa depasim totusi pilda Mantuitorului cu bogatul care, din pacate pentru cei ce inca se amagesc, este foarte clara )

      Apreciază

      • kefalonia said, on mai 25, 2013 at 4:39 pm

        cam multa filosofie. Uite ca ma molipsesc si eu si vin si te intreb:

        sollaria,
        1. tu esti cumva invidioasa pe becali?
        2. daca esti convinsa ca ai dreptate si ca bietul lui suflet nu va fi salvat, ce simti in legatura cu asta? te doare? spune-mi., ori jubilezi ca-ti triumfa „dreptatea”? sincer te intreb

        3. spui ‘Ba, mai mult, indraznesc sa prevad ca bietul Gigi nu va supravietui inchisorii. Resursele lui sufletesti sunt pe sfarsite, el nu mai poate trai fara stralucirea presei si poleiala argintilor, fara sa realizeze ca, de fapt, la acestea se inchina el cand face cruci mari, si nu la Dumnezeu.’

        – s-ar putea sa fii foarte foarte dezamagita, CACI NU VA FI ASA . Dumnezeu e mare si face minuni mari.
        Si daca il iubeste pe Gigi, ce treaba ai tu? Nu mai fii invidioasa si nu -i mai judeca tu pe altii, caci gresesti amarnic, nu ai discernamantul cerut pt asta si nici sfanta nu cred ca esti. Dumnezeu poate face minuni si cu tine. Cu noi toti.

        Doamne, mantuieste pe cei binecredinciosi!
        Doamne, mantuieste pe cei binecredinciosi!
        Doamne , mantuieste pe cei binecredinciosi!
        Amin!

        Apreciază

      • Irina said, on mai 25, 2013 at 10:14 pm

        Nu avem de unde sa stim ce este in sufletul unui om. De multe ori l-am judecat pe Becali pt ca prea se lauda cu cele sfinte,dar mi-am dat seama ca in fapt nu s-a auzit nimic imoral de el sau de copii lui si in plus a ajutat multi oameni. Macedonenii sunt oameni foarte traitori in ale credintei, asta e realitatea. Asa cum am spus mi se parea ca de multe ori vorbeste prea mult de cele sfinte si pare ca nu are smerenie, dar totodata m-am gandit ca e nevoie cate o data sa mai si marturisesti credinta. Asa ca sa nu judecam.

        Apreciază

      • Maria said, on mai 25, 2013 at 7:54 pm

        Becali se va smeri in inchisoare , Dumnezeu i-a dat un bici zdravan , tocmai pentru mandria ce l-a cuprins , datorita banului (ochiul dracului ), cat si datorita ingamfarii lui .
        Cu toate aceste apucaturi ale lui , Dumnezeu , din dorinta de a-l scapa de osanda , ii da si necazuri ca sa se smereasca , sa nu se mandreasca cu averea , in felul acesta pt binele pe care l-a facut oamenilor saraci ,
        ii da pedepse , pt a se mantui , spalandu-si pacatele , prin umilintele la care este supus , in aceeasi masura , in care laudarosenia lui era la inaltime , cu orice ocazie .
        Important este sa traim dupa cum ne spune Mantuitorul : „Cine are sa fie ca si cum n-ar avea , iar cine n-are sa fie ca si cum ar avea de toate ”
        Orice bogat , intra in Imparatia lui Dumnezeu , daca nu-si leaga sufletul de bogatii si face milostenie , iar cel sarac , deasemeni intra si el in Imparatia lui Dumnezeu , daca se multumeste cu cat are si nu carteste niciodata impotriva lui Dumnezeu , ca nu are , sau este nemultumit tot timpul de starea lui de saracie .

        Apreciază

      • Maria said, on mai 25, 2013 at 8:03 pm

        Bogat se numeste acela care are mai mult decat ii este necesar sa traiasca .

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.