SACCSIV – blog ortodox

Germania si Rusia vor federalizarea Basarabiei, ca sa impiedice unirea cu Romania?

Posted in BASARABIA by saccsiv on iulie 20, 2012

Citez integral articolul Vor să creeze o republică federativă, care să includă Republica Moldova, dar şi teritorii din România şi Ucraina

După negocierile confidenţiale în problema transnistreană din Bavaria şi anunţul sec al premierului Vlad Filat că Angela Merkel va veni în Moldova, politicienii, analiştii şi jurnaliştii de la Chişinău sunt tot mai alarmaţi de existenţa unui posibil plan de federalizare a Republicii Moldova.

Tonul a fost dat de portalul Romanian Global News, care a scris că oficialii germani şi ruşi ar face presiuni pentru federalizarea Republicii Moldova şi eliminarea în acest fel a „pericolului” reunirii Republicii Moldova cu România. Potrivit sursei, la întâlnirea de săptămâna trecută, din Germania, dintre premierul Vlad Filat şi liderul separatist Evgheni Şevciuk a fost invocată inclusiv Găgăuzia, care ar putea fi parte a procesului de federalizare.

Subiectul a fost dezvoltat de presa rusă, care susţine că Germania ar fi gata să finanţeze acest plan. „Ambiţiile politice ale Germaniei se extind deja în afara zonei euro, iar Transnistria poate fi un teren de antrenament pentru iniţiativa ruso-germană de securizare a Europei. E de presupus că Moscova şi Berlinul şi-au împărţit deja atribuţiile: ruşii vor asigura partea politică a tranzacţiei, bazându-se pe orientarea pro-moscovită a Tiraspolului, iar germanii sunt dispuşi să finanţeze atât procesul de federalizare a Moldovei, cât şi faza postoperaţională prin investiţii masive”, se arată într-un comentariu publicat de ziarul „Komsomolskaia Pravda”.

În acelaşi context, publicaţia „Moskovskii Komsomolets” scrie că federalizarea este un mijloc de a menţine Moldova în sfera de influenţă a Rusiei. „Pentru a nu admite apropierea Moldovei de România, aceasta trebuie să-şi păstreze statutul de neutralitate, să nu adere la NATO şi să se unească cu Transnistria în condiţii dure – să nu poată face niciun pas fără acordul Tiraspolului”, scrie ziarul citat.

Ieri, şi liderul socialiştilor moldoveni, Igor Dodon, a declarat că vizita cancelarului german la Chişinău nu este întâmplătoare. „Această vizită va avea loc, inclusiv, după dicuțiile care au avut loc la conferinţa organizată de OSCE în Germania. Potrivit informațiilor pe care le deținem, la acest eveniment a fost discutată și federalizarea Republicii Moldova”, a spus deputatul. El crede că federalizarea oferă șanse mari pentru soluționarea conflictului transnistrean, iar partenerii externi care doresc unificarea ţării ar susţine acest scenariu.

De cealaltă parte, analistul politic Vladimir Socor afirmă că europenii nu fac presiuni asupra Republicii Moldova pentru acceptarea unei astfel de idei. În opinia lui, o eventuală federalizare ar însemna lichidarea statului Republica Moldova. „Avantajele ar fi nule, iar riscurile ar fi totale. Orice tip de federalizare înseamnă pur şi simplu dizolvarea statului, ar transforma Moldova într-un teritoriu practic neguvernat, împărţit în mici principate feudale”, a declarat expertul pentru Europa Liberă.

„Nu cred că societățile din dreapta și stânga Nistrului sunt gata pentru reglementarea conflictului în baza federalizării și, în acest sens, marja de manevră, atât a lui Evgheni Șevciuk, cât și a lui Vlad Filat este foarte redusă. […] La etapa actuală politica de cooperare este singurul lucru care rămâne Chișinăului în arsenalul politicilor de reintegrare”, crede şi Nicu Popescu, cercetător la Centrul European pentru Relaţii Externe de la Londra, într-un interviu pentru Moldova.org.

Cel puţin oficial, autorităţile de la Chişinău resping ideea federalizării Republicii Moldova ca soluţie pentru reîntregirea ţării.

Comentariu saccsiv2:

Traim parca perioada cand Germania nazista si URSS isi imparteau zonele de influenta. Cat de diabolici au ajuns sa faca acest lucru pe timp de pace si parca fara nici o riposta din partea celor afectati.

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 20, 2012 at 3:50 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Stefan said, on iulie 20, 2012 at 4:10 am

      Despre Vasile, mai stii cate ceva?

      Apreciază

      • saccsiv2 said, on iulie 20, 2012 at 2:43 pm

        sa va rugati pentru el.. are probleme de sanatate si in penitenciar sigur i se pot agrava

        Apreciază

      • vasilica said, on iulie 20, 2012 at 4:34 pm

        Multa sanatate de la Bunul Dumnezeu fratelui Vasile,,,si sa de-a Dumnezeu si Micuta Domnului sa iasa cat mai curand din acea inchisoare, in care au dorit ,,UNII ” sa-l vada.., Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Rgogu said, on iulie 21, 2012 at 10:13 am

        Doamne ajuta!

        N-am citit o perioada de pe site si nu cunosc problema. Imi puteti spune va rog cand si cum s-a intamplat incarcerarea lui?

        Apreciază

    • studentperole said, on iulie 20, 2012 at 9:30 am

      mai pe romaneste, isi dau mana rusii cu nemtii, ca sa ne bage pe noi la fund, sa nu care cumva sa refacem tara cum a fost in trecut… pacat. Istoria se repeta, Romania iar e asaltata din toate partile.

      Apreciază

      • Ortodoxie, Neam si Tara said, on iulie 20, 2012 at 6:50 pm

        „cine nu-si cunoaste si invata Adevarata Istorie A Sa , O vA REPETA din nou „!
        Romania trebuia sa fie UN STAT INDEPENDENT , nu dependent sau ‘pasalic’ de ue si nato!
        iar daca ne se termina cu jocul acesta murdar la nivelul celor ce conduc acesta TARA , vom avea de suferit cu totii , si intr-adevar ISTORIA SE VA REPETA si poate se va intoarce si cu 200-300 de ani in urma , datorita cui ?
        datorita celor care ne-au vandut , tradat si furat In Aceasta Tara , pe noi , romanii acest popor legat la ochi , pentru a nu vedea Adevarul si anume ca Nu suntem condusi de Romani Adevarati si cu Frica de DUMNEZEU , cu Credinta Crestin Ortodoxa !
        au indobitocit acest popor prin massmedie, tv sho ,emisiunbi cretine , ce nici nu trebuiau sa apara intr-o Tara Crestin Ortodoxa , astfel si-a aruncat fiara , veninul asupra acestei natii , venin ce ‘paralizeaza ‘ si induce aceasta stare de letargie , de INDIFERENTA TOTALA si de orbire , in A VEDEA ADEVARUL !
        ori Ne Trezim , rand pe rand ORI Mania Sfanta a lui DUMNEZEU , ne va trezi din asta stare blestemata !

        Apreciază

  2. Stefan said, on iulie 20, 2012 at 3:58 am

    Treaba asta nu poate sa nu ma duca cu gandul la ceea ce multi frati spun ca parintele Boca a zis.
    Ca intr-o anumita noapte Romania ar urma sa fie „rupta” in trei dar si ca izbavirea ulterioara va veni de la rasarit.
    Dupa cum stim toate se leaga intr-un mai mare si mai complex angrenaj.
    Si deci, este la fel de posibil ca planuri stiute dar mai mult ne-stiute sa existe nu doar pentru provincia istorica Romaneasca Moldova dar si pentru sudul Muntean si pentru Transilvania.

    Descompunerea fiintei Romanesti care a avut loc si continua sa aibe loc de-a lungul anilor, se va materializa pana la urma si in sferele administative de stat si geografico-politice…

    nato si ue ne-au adus la o stare a ‘mortii de vii’ iar neamul ni l-a descompus intr-o plebe, intr-o pleava.
    ZERO este cit conteaza ‘tratatele’ facute cu dracu’ ori cu slugile lui, caci el este tatal minciunii.

    Vor impartii tara, in spatele cortinelor si a reflectoarelor, iar toate cate au fost nu vor mai fii, dar dupa ce praful se va aseza, iarasi Lumina Dreptatii va lumina pentru o vreme peste neamul nostru!

    Apreciază

  3. mihai4 said, on iulie 20, 2012 at 5:01 am

    http://www.adevarul.ro/international/Rebelii-sirieni-controleaza-frontiera-Irakul_0_740325976.html nu mai e mult.de data asta chiar incepe.sotia presedintelui sa refugiat in Rusia( unde altundeva decat acolo?),el pare-se c-a fost ranit,un ministru ucis,frontiera dinspre Irak sparta acesta fiind cel mai clar semn ca americanii sunt implicati caci controleaza Irakul.au culoar acum.abia asteapta rusii sa le dea un motiv mai serios astia ca sa rada zona.o sa vedeti ca multe profetii converg de la un punct incolo si acel timp a cam sosit.la noi vedeti ce e si ce pregatesc si pt. Moldova.il vedeti si pe psihopatul de Base cu cata ura ne incarca sa ne omoram intre noi. pt. un amarat de atentat cu 7 morti, insa evrei,trimite nato 4 nave in port la bulgari.cum asa? incepi sa te simti incorsetat.bine ca-l avem pe Dumnezeu.e atat de aproape acea ultima scanteie de la care sa se porneasca tot in toate planurile.economic,politic(la noi),razboi

    Apreciază

    • un prieten said, on iulie 20, 2012 at 10:44 am

      mihai4 da !sa vorbim sec de razboiul al 3 lea fara sa vorbim de antihrist? sfintii explica faptul ca ww3 este dat semn sa l recunoastem pe antihrist,adica antihristul porneste razboiul !!obama a facut 3 ani si 6 luni deci amestecat cu ce zici tu ca fin irak oamenii sua au intrat in siria iese o placinta exploziva !!

      Apreciază

  4. Cipi Cix said, on iulie 20, 2012 at 7:41 am

    Interesant ca vor sa ia din teritoriul Ucrainei partea de sud, care odinioara a aprtinut Moldovei, ca si Bucovina. Dar, dupa 73 de ani istoria se repeta (Polonia!!!!).

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on iulie 20, 2012 at 11:59 am

    Atunci vazand antihrist pe cei trei prooroci propovaduind adevarul si aratand inselaciunea lui, se va mania si va porunci slugilor sale sa-i aduca inaintea lui. Si intai are sa-i ademeneasca, zicand: Pentru ce voi nu vreti sa va pecetluiti cu pecetea imparateasca ? Atunci ei il vor ocari in fata, pentru inselacuinea lui, zicandu-i: „O, amagitorule si inselatorule antihrist, nu-ti ajunge ca ai pierdut atatea suflete, ci ne silesti si pe noi sa te ascultam ? Blestemata este pecetea ta si slava ta si cu pierzarea ta a venit sfarsitul lumii …” Iar spurcatul auzind ocarile lor si blestemurile pe care le rostesc sfintii, singur va lua sabia si-i va taia … Iar dupa moartea lor va porunci slujitorilor lui sa faca cumplite rautati, adica: curvii, preacurvii si cumparari de copii, si vor curvi pe drumuri. Si pentru rautatea lor isi vor pierde cuviinta omeneasca, si o sa-si iasa din minti, pentru multa nestapanire a curviei. Se vor face scurti la stat ca dracii, fiindca firea dracilor este scurta si rotunda. Ca firea dracilor cu a oamenilor rai se va uni la scurtimea varstei si pana la cinci palme inaltimea lor. Si se vor face oamenii mai vicleni decat dracii, fiindca dracii n-au trup ca sa curveasca si sa ucida, ci numai ganditor indeamna pe oameni.

    http://ortodoxie.3x.ro/diverse/Carti/Profetii_despre_Antihrist/24.htm

    Apreciază

    • un prieten said, on iulie 20, 2012 at 2:03 pm

      @ STOP 666,da,vor veni prooroci dar vin dupa razboi !!!! hai sa ne chinuim sa l descoperim pe antihrist inainte de razboi ,nu numai cand o sa fie un guvern unic ! este profetit ca de aceea vin proorocii caci lumea nu se gandeste ca ala pe care l vedem chiar e antihrist !! sa fim cu o secunda mai destepti ! astfel o sa intelegem si razboiul si cipul si sa avem si curajul sa facem niste jertfe..

      Apreciază

  6. STOP RFID 666 said, on iulie 20, 2012 at 12:23 pm

    http://apologeticum.wordpress.com/2012/07/20/sfantul-profet-ilie-prototipul-inaintemergatorului-domnului/

    Iudaismul aşteaptă întoarcerea lui Ilie ca precursor al lui Mesia. La sfârşitul Sabatului, se cântă pentru a grăbi venirea sa: „Ilie profetul, Tesviteanul, Galaadeanul, va veni curând cu Mesia, fiul lui David”.

    Este bine ca iudaismul asteapta pe Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul, deoarece atunci cand il vor vedea in carne si oase vor crede in Mantuitorul Hristos. Sfantul Prooroc va venii personal sa intoarca la credinta pe poporul lui Israel. Israelul se va intoarce la credinta, dar bineinteles nu toti ci numai 144.000 asa cum spune si Biblia. Ratacitii de martori ai lui iehova spun ca ei sunt acei 144.000 de care vorbeste Apocalipsa. Sfantul Ilie va avea aceiasi soarta ca si Sfantul Ioan Botezatorul adica va fi taiat de sabie de insusi antihrist.

    LA MULTI ANI, CELOR CARE POARTA NUMELE DE ILIE!!!

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 20, 2012 at 2:57 pm

      In vremurile de stapanire a lui antihrist ,vor veni sf Ilie si Enoh ,ca sa propovaduiasca despre lucrarile si prigoana lui antihrist (conform Apocalipsei )dupa care vor fi ucisi in vazul lumii si vor sta trei zile fara sa
      fie luati din locul in care au fost ucisi ,dupa care vor disparea ,prin urcarea la Cer , asa cu au urcat la Cer
      si cand au parasit aceasta lume ,atunci in vremea cand au trait pe pamant ,fara sa cunoasca moartea !
      Ei au fost alesi dintre sfinti ,tocmai pt ca nu au cunoscut moartea ,atunci cand au fost ridicati la cer prin voia Domnului si trebuia sa cunoasca si ei moartea ca orice muritor !
      Deci Sfintii Ilie si Enoh ,vor fi ucisi de Antihrist ,in vremea cand acesta va stapani lumea !!!

      Apreciază

  7. kosk said, on iulie 20, 2012 at 12:31 pm

    of top
    pentru ca sunt bolnav in faza avansata, si pentru ca boala e binecuvantare (ptr curatirea de pacate) am sa ma retrag definitiv de la comenturi. Mantuire la toti, va doresc

    Apreciază

    • danutza said, on iulie 20, 2012 at 1:56 pm

      sa iti daruiasca bunul Dumnezeu vindecare, sanatate si putere sa treci peste toate. roaga-te si la Maica Sfanta si la sf Nectarie. daca ne spui prenumele tau, ne rugam si noi pt tine. Doamne-ajuta!

      Apreciază

    • saccsiv2 said, on iulie 20, 2012 at 2:49 pm

      Sfintii Inchisorilor sa te intareasca si sa-ti tamaduiasca trupul bolnav.. te asteptam cat de curand aici

      Apreciază

    • Ambra said, on iulie 20, 2012 at 3:01 pm

      Sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste tot raul trupului. Doar din sufletul tau se poate declansa vindecarea. Si doar cu nadejdea in El si cu binele din tine.

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 20, 2012 at 3:09 pm

      Kosk ,
      Ai o boala atat de grava ?
      Dumnezeu sa te faca sanatos si daca te-am suparat cumva in vreun comentariu ,asa cum fiecare este ispitit si supus pacatului ,cer iertare si Bunul Dumnezeu sa-ti dea sanatate ,sa rdice boala de la tine ,sa te faci sanatos ,pt tine si familia ta !
      Dumnezeu este Doctorul Suprem si El daca voieste te va face sanatos de orice boala cat de grava ar fi !
      Exista leacuri si leacuri din plante medicinale ,pe care le-a lasat Dumnezeu pt fiecare boala de pe pamant !
      Vezi pe net ,despre o planta care se numeste SPANZ ,creste in teren mlastinos ,in camp deschis ,
      sunt medici naturisti , care prepara un ceai ,100% vindecator chiar si de cancer sau ciroza hepatica !
      Am o vecina care a fost in pragul mortii (ciroza hemoragica in ultima faza )si s-a vindecat cu aceasta buruiana facuta ceai de un medic naturist ,inca de acum zece ani si este sanatoasa tun !!!
      Acesta vindeca toate bolile grave !!!
      Sanatate si Doamne ajuta !!!!

      Apreciază

    • daniel said, on iulie 20, 2012 at 3:35 pm

      Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci peste toate!

      Apreciază

    • valentin said, on iulie 20, 2012 at 5:28 pm

      sanatate si intarire in credinta frate, Dumnezeu sa te milueasca.

      Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on iulie 20, 2012 at 5:35 pm

      @kosk

      Un apropiat al meu era exact in aceeasi situatie ca tine,avand cancer in faza avansata dar cu ajutorul rugacinilor spuse neincetat in fiecare ora timp de 3 luni,a reusit sa scape definitiv de aceasta boala cumplita.

      Sfanta Fecioara Maria Nascatoarea de Dumnezeu sa te ajute sa scapi cat mai repede de aceasta boala si sa te ocroteasca mereu sub Acoperamantul Ei Sfant.

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 20, 2012 at 9:19 pm

      kosk

      Multa sanatate.

      Apreciază

    • Ortodoxie, Neam si Tara said, on iulie 20, 2012 at 11:31 pm

      Kosk,
      multa sanatate iti dorim toti, cei care scriem pe acest blog si cei care il citim !
      si Sa te faci sanatos , Intrucat Cei Sunt cu HRISTOS , nimeni si nimic din aceasta lume , nu va sta impotriva acelora care il au pe HRISTOS !

      Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on iulie 21, 2012 at 7:57 pm

        Multa sanatate frate.

        Apreciază

  8. Cezar said, on iulie 20, 2012 at 12:40 pm

    E foarte grav ceea ce se va intampla. Dar oare ce putem face noi pentru a opri asta?

    Apreciază

    • un prieten said, on iulie 20, 2012 at 2:09 pm

      cezar tot ce da Dumnezeu e spre binele nostru !! murind in razboi cei ce nu au luat cipul (pe card,pe alte acte..) au sanse sa se mantuiasca,razboiul este dorit de TOTI !!! citeste in talcuirea apocalipsei !!! iti aduc doar un argument : rudele noastre care au fost ucise de turci timp de secole !! cum au fost ucisi ? nici nu ne trece prin cap cand de groaznic !! ei ce crezi ca l roaga pe Hristos ?? Dumnezeu ia lasat pe musulmani sa ucida neamuri timp de secole dar Dumnezeu iubeste dreptatea si o sa le dea dupa cum au folosit forta..nu o sa avem timp sa ne speriem chiar va fi prea groaznic

      Apreciază

  9. marian said, on iulie 20, 2012 at 2:58 pm

    Huge explosion in Damascus, Wi-Fi and 3G cut-off – RT reporter (RT = RUSSIA TODAY, canal tv rusesc, un fel de cnn, dar, de la Rasarit)

    E extrem de grav, daca e adevarat. Nu uit ca americanii pot inscena decoruri care imita locatii, plasate in cu totul alte locuri, pt a minti poporul cu televizorul.
    Rusia risca sa se alature clubului nobil al tarilor sub embargou economic american, daca va continua sa sprijine integritatea Siriei, numind aici dreptul poporului sirian, ca trunchi important din ceea ce a fost candva lumea araba, intinsa de la Atlantic, pana in India.

    Iata si stirea:
    A massive blast has occured in the Syrian capital Damascus, says RT’s correspondent on the ground. Internet access has been cut off. According to security sources, the Syrian army has begun a counter attack to regain control of the capital.

    ­RT’s correspondent Maria Finoshina said it was „the loudest explosion heard in days”, with internet and WI-FI access disappearing immediately afterwards.

    According to Syrian State TV, government forces recaptured the disctrict of Medin in a „fierce fight”. ‘The Syrian Observatory for Human Rights’, a British-based watchdog, said „tanks and armed personnel carriers stormed the district”, which is located in the south of the capital.

    Apreciază

  10. marian said, on iulie 20, 2012 at 3:29 pm

    14 morti si 50 raniti prin impuscare la premiera unui film, prin zona Denver, Colorado. Iesit din comun e ca, atentatorul era imbracat ca moartea desenata pe peretii aeroportului cu grafica satanica pe pereti, din acelasi… Denver.
    Asadar, „arta” poate sa „inspire” la crima de proportii.
    Sa ne rugam pentru victimele care au murit, caci ele nu mai au sansa la rugaciune.

    Apreciază

  11. daniel said, on iulie 20, 2012 at 3:39 pm

    Sa ne fereasca Dumnezeu de amestecul altor tari in viitorul pamanturilor romanesti! Sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre si pentru ajutorul divin pentru romani!

    Apreciază

  12. vasilica said, on iulie 20, 2012 at 4:09 pm

    Kosk Bunul Dumnezeu sa-ti de-a sanatate,,.ceaiuri de ARMURARIU,SPANZ,ISOP ,,fructe ce contin VITAMINA B17,LAMAIE…,, Dupa cum spun unele profetii antihrist se va arata dupa cel de-al treilea razboi mondial cand omenirea va fi infometata,atunci va fi pecetluirea… http://ortodoxie.3x.ro/diverse/Carti/Profetii_despre_Antihrist/35.htm Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. cosma said, on iulie 20, 2012 at 8:55 pm

    Da, da acum cred ca inteleg altfel, mai clar ce se intampla:
    1. amintiti-va profetia pustnicilor de pe Rarau- tulburarile incepusera, centrul deja se incendia. Nimic nu parea sa-i opreasca, dar pentru rugaciunile sfintilor Domnul a amanat tragedia, pornind acel viscol si ger nemaipomenit.
    2. A urmat un compromis politic pentru coabitare. B. a sacrificat p.d.l. ca sa ramana la carma.
    3. Dar, pentru pacatele noastre, agenda apusului si orgoliul ranit al rasaritului nu a ingaduit status-qvoul.
    4. si de aceea urmeaza momentul 29 iulie. e posibil ca cineva sa fi cumparat un tron mai mic cu pretul dezmembrarii tarii. Nu stim care dintre tradatori va face asta dar de mult ni se coace dezmembrarea tarii. Amintiti-va euroregiunile lui B.
    Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu se intample. Eu nu voi legitima prin vot nici o tabara. Ambii sunt vanzatori si au agende cu tinte identice prin tactici diferite.

    Apreciază

  14. kosk said, on iulie 21, 2012 at 9:55 am

    of top.precizare;
    nu am cancer, am insuficienta cardiaca nyha 3. oricum va multumesc la toti ptr incurajari. Doamne ajuta.
    Cristi.

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 21, 2012 at 2:38 pm

      Kosk , sa te ajute Dumnezeu . O sa imi lipseasca comentariile tale. Esti un vechi comentator care nu si-a schimbat identitatea si cu care se putea vorbi , sper sa mai poti sta printre noi , daca nu si voia Domnului e alta , sa iti gaseasca Domnul loc in multele lacasuri ale Lui si sa te mai gandesti si la noi din cand in cand.
      Oricum curaj ai din cate te stiu eu , si daca te tii de Hristos , nu ai de ce te teme prin orice vai vei trece.
      Voia si mila Domnului Iisus Hristos sa fie cu tine frate.

      Apreciază

  15. G-man said, on iulie 21, 2012 at 2:43 pm

    frate Rgogu , vezi ca sunt articole mai vechi ..cu multime de comentarii , de fapt daca scrii saccsiv , o sa gasesti si articole pro si contra , o sa gasesti si o gramada care s-au bucurat de arestarea fratelui saccsiv.
    Eu pot sa iti spun doar atat ca nu ma indoiesc de sinceritatea cu care a facut saccsiv acest blog . si nu cred nimic adevarat din acele acuzatii .
    A trecut mult timp de cand nu te-am mai vazut , ai terminat studiile ?

    Apreciază

    • Rgogu said, on iulie 23, 2012 at 8:28 pm

      Doamne ajuta!

      Iti multumesc de gand. Mai am doi ani, am trecut de jumatate.
      Si eu cred ca Saccsiv a fost intotdeauna bineintentionat si cu gandul de a slavi pe Dumnezeu prin lucrarea aceasta a lui. Sa-i ajute Dumnezeu si in aceste incercari, sa aiba folos si noi impreuna cu el, cum va voi Domnul.
      Din cand in cand mai citesc cate un articol. Toate cele bune! Doamne ajuta!

      Apreciază

  16. crestinul ortodox said, on iulie 22, 2012 at 6:31 am

    cand lupti impotriva Unui intreg sistem , Este precum “Lupta Gladiatorului in arena ” insa nu cu oamenii Sistemului Lupti ci cu demonii sau antihristii , care-i dirijeaza pe acesti oameni !

    Apreciază

  17. […] cum aratam in articolul: Germania si Rusia vor federalizarea Basarabiei, ca sa impiedice unirea cu Romania?, Angela Merkel va sustine si va finanta federalizarea Republicii Moldova, un proces care sa […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.