SACCSIV – blog ortodox

NEOPROTESTANTISMUL NASTE MONSTRI: Criminalul a declarat ca preotul de la Focsani trebuia sa moara. Iata si versetele dupa care indracitul a urmat „porunca Domnului” …

Posted in NEOPROTESTANTI, PREOT, SECTA, SECTE by saccsiv on iunie 19, 2012

   Conform articolului Criminalul preotului de la Focsani se credea un „ostean” al Vechiului Testament! Tulburat de invataturile unei secte din SUA:

Florentin Puscoiu, barbatul in varsta de 30 de ani care l-a injunghiat, sambata, in Biserica „Sfantul Ioan Botezatorul” din Focsani, pe parintele Tudor Marin, era simpatizant al unei secte neoprotestante de origine americana. Puscoiu urmarea pe internet o revista editata de aceasta organizatie religioasa si ajunsese sa creada ca preotii ortodocsi se inchina la „chip cioplit” si incalca grav legile lui Dumnezeu. In cele din urma, barbatul a decis sa ia din casa un cutit si sa-i ucida pe cei care, in viziunea lui, propovaduiesc fals cuvantul Domnului.

   Iata si ce mai aflam din articolul Declaratii socante ale ucigasului preotului din Focsani. „Nu imi pare rau. Parintele trebuia sa moara”:

Criminalul nu are nicio părere de rău că l-a ucis pe părintele Marin. Le-a declarat procurorilor că a urmat porunca Domnului şi că preotul trebuia să moară. Probele care îl incriminează pe bărbat sunt nişte foi cu versete biblice din „A cincea carte a lui Moise”, capitolul 13 , versetul 5. Cu ele a mers la părintele Marin să i le explice.

Comentariu saccsiv:

   Iata si versetul:

Iar pe proorocul acela sau pe văzătorul acela de vise să-l daţi morţii, pentru că v-a sfătuit să vă abateţi de la Domnul Dumnezeul vostru, Cel ce v-a scos din pământul Egiptului şi v-a izbăvit din casa robiei, dorind să te abată de la calea pe care ţi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău să mergi; pierde dar răul din mijlocul tău.

In mintea ratacitului, preotii ortodocsi sunt prooroci mincinosi, ce trebuie ucisi …

Cititi va rog si:

Il putem considera mucenic pe preotul ucis la Focsani?

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 19, 2012 at 12:29 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 9:52 am

      Vad cu tristete ca nu-mi raspunzi la nici una din cele doua propuneri facute de mine… Incep sa ma intreb de ce ? Oricum Dumnezeu sa ne indrume pe toti .

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 20, 2012 at 10:17 am

        piculina333

        Nu mai stiu ce-ai zis, unde ai zis, cand ai zis.

        Apreciază

  2. kery said, on iunie 19, 2012 at 2:36 pm

    Partidul Social Democrat naste monstri ….. era USL-ist convins….

    Apreciază

  3. Aurora said, on iunie 19, 2012 at 8:31 pm

    Sectarii sunt foarte periculosi. Ei interpreteaza dupa mintea lor sucita Vechiul Testament si ajung la crime. Am vazut astfel de criminali in serie in multe filme americane, dar se pare ca sunt inspirate din realitate. Insa nu numai la secte te poti indraci, mai sunt si alte metode . O cunoscuta de-a mea, avand probleme cu somnul, s-a gandit sa-si comande pe internet un CD cu muzica pt. relaxare. Si s-a gandit sa mi-o recomande si mie. Am ascultat cam 10 minute din ea, din curiozitate si mi s-a facut parul maciuca. Pe un fond muzical aparent linistitor, dar care avea un bazait permanent, un fel de trepidatie ca de pikamer incep niste voci sa-ti spuna stereo, ba soptit, ba hotarat, o fraza luata din cartile de psihologie :”In fiecare zi ma simt din ce in ce mai bine, din toate puntele de vedere”. Fraza pare banala, dar cand se repeta timp de 35 de minute pe diverse tonalitati, ai impresia ca sunt niste demoni care se insinueaza in urechea ta. Toata treaba e pe baza de yoga, oamenii consuma asa ceva. Am plecat mahnita de la cunoscutinta mea, ar fi fost un demers inutil si primejdios s-o contrazic pentru ca m-ar fi catalogat ”nebuna” si ”habotnica”, cum s-a mai intamplat cu ceva vreme in urma.

    Apreciază

  4. Maria said, on iunie 19, 2012 at 9:15 pm

    Este foarte grav daca am ajuns sa ne temem si in Biserica ,unde intra cine vrea si nu ai de unde sa stii ca atunci cand te inchini la o icoana ,poti pati cine stie ce ,de la un nebun indracit care gandeste ca te inchini la chipuri cioplite si actioneaza conform interpretarilor demonice !!!
    Acest demon ,nu trebuie sa mai circule printre oameni ,ci trebuie condamnat pe viata !!!
    Patriarhia trebuie sa intervina pt a asigura ,pacea si linistea in Biserici ,atat preotilor cat si credinciosilor !
    Dar ce figura satanista are ,specifica criminalilor !

    Apreciază

    • Varahiil said, on iunie 20, 2012 at 4:49 am

      @Maria,
      Nu trebuie sa ne temem… nimic pe lumea asta nu se intampla fara stirea si voia lui Dumnezeu! Daca gandesti asa, ar insemna sa traiesti intr-o frica permanenta…
      Sa ne temem mai mult de necredinta noastra, de usurinta cu care ne lasam inselati, de neputintele cu care nu ne luptam..de astea ar trebui sa ne temem mai mult!

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iunie 20, 2012 at 5:21 am

        Cineva a spus ‘Frica de DUMNEZEU il intelepteste pe om si-l apropie de DUMNEZEU …sau este inceputul mantuirii ‘
        iar noi toti cei ce suntem crestini ortodoxi In fata lui DUMNEZEU , DOMNULUI IISUS HRISTOS , MAICII DOMNULUI prin rugaciune sa ne plecam capul si genunchii , sa ne gandim ca si cum fiece zi ar fi o ultima zi si cum vom fi la JUDECATA DREAPTA A LUI DUMNEZEU , cand ni se va pune in fata orice gand ,orice fapta ascunsa , orice cuvant scris sau grait , toate pe o Balanta A Celor Bune dar si A celor rele !
        ” DOAMNE , fa cum vrei si ce vrei cu mine , dar numai in iad sa nu ajung ! ”
        amin!

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 20, 2012 at 7:35 am

        Varahiil ,
        Sigur ,ai dreptate ,stiu si eu asta ,dar uite intr-o zi cand eram in Biserica si stateam mai aproape de usa ,am vazut doi tineri care au intrat in Biserica ,s-au asezat in strana ,au scos niste siringi si si-au facut injectii !
        Aveau ochii tulburi si niste figuri ,de-ti venea sa fugi !Toti din apropiere care am vazut faza ,nu am schitat niciun gest ,ci am spus rugaciuni si nu am aratat ca i-am fi remarcat .
        Dupa vreo cinci minute ,au plecat !
        Paznicul care nu era in acel timp in Biserica ,a zis ca s-au drogat si cu acestia nu trebuie sa discuti nimic ,ca pot face orice !!!
        Aseara tarziu , cand am scris comentariu ,am vazut poza acestui criminal sectant ,cu o privire de diavol asemanatoare celor doi si m-am gandit ca nici Sf Biserica nu-i scutita de vizitele acestor scelerati !
        Sigur ca Dumnezeu apara pe oricine se roaga si nadajduieste ,nici nu pot gandi altfel !!!!!!

        Apreciază

  5. Marian exNorvegia said, on iunie 19, 2012 at 10:14 pm

    Vezi ca ai o dedicatie de plumb cu praf de pusca trimisa de pe corabia Pelerin Ortodox. Scufundare placuta :))

    Apreciază

  6. EL-Mistero said, on iunie 20, 2012 at 5:18 am

    Sacciv… daca ai avea putina credinta si ceva corectitudine ti-ai da seama ca acesta este un semn referitor la paganismele care le fac ortodocsii cu moastele si icoanele lor, cu Maria in frunte, nici altarul vostru nu ar trebui sa mai existe incepand de la crucificare, iar Iisus Hristos nu le mai tolereaza. Al doilea semn ar fi ca protestantii sunt schizofrenici, debili mintali, etc… dar nu toti.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 20, 2012 at 10:23 am

      EL-Mistero

      Ce specie mai esti si tu?

      Apreciază

    • Maria said, on iunie 20, 2012 at 4:44 pm

      EL-Mistero,
      A vorbit dracul din tine ,dar unul foarte indraznet ca de altfel ,dracii fug de Maica Domnului ,pe care tu o numesti simplu „cu Maria in frunte ”
      Vai de mama voastra ,de legea voastra si de ratacirea voastra ,ca sunteti demni de muncile iadului ,sa indraznesti sa vorbesti in felul acesta despre sfinti ,icoane si Maica lui Dumnezeu !!!!
      Vai de tine !!!!!

      Apreciază

  7. kifa7 said, on iunie 20, 2012 at 6:33 am

    Individul criminal de mai sus nu are nimic comun cu crestinismul; tipul sufera de psihoza cu delir religios; ce usor suntem manipulati sa imputam vina celor ce gandesc diferit de noi !!! pentru cei pasionati de istoria crestinismului; reforma nu a facut decat sa confirme secole de crestinism autentic, indiferent de numele pe care l-au purtat ucenicii lui Cristos; intodeauna Abel a fost persecutat de Cain, si asa va fi pana la sfarsit; sa nu uitam totusi ca vom fi judecati toti de Cuvantul care a fost vestiti de Cristos. Ioan 12:48

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 20, 2012 at 9:56 am

      kifa7

      Pai da si ca atare sunteti eretici.

      Apreciază

    • mihailandrei said, on iunie 20, 2012 at 12:12 pm

      @kifa7

      ” reforma nu a facut decat sa confirme secole de crestinism autentic”

      Nu uita ca protestantii au excelat si ei la „vanatoarea de vrajitoare”.
      Luteranii i-au casapit pe anabaptisti.

      Pe voi neoprotestantii, nici macar Luther nu va suferea. Printre primele miscari neoprotestante se numara cea a anabaptistilor.
      In 1533, trupele protestante au pedepsit exemplar pe neoprotestanti.
      Orasul Munster a fost deparazitat de paduchii anabaptisti.

      Care e Abel si care e Cain in schema asta?:))

      PS:Neo-protestantismul nici macar protestantism nu e, sectarii l-au „reformat „pana si pe Luther.

      Exemplul lui Luther e folosit de orice bezmetic, in numele libertatii, astazi oricine poate sa-si faca “biserica”.

      „Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, rătăcind pe alţii şi rătăciţi fiind ei înşişi.”(2 Timotei 3.13 )

      Apreciază

  8. crestinul ortodox said, on iunie 20, 2012 at 7:07 am

    se scrie IISUS HRISTOS , si daca ai fi mata crestin ortodox ai fi frate cu mine in HRISTOS , nu Cristos !
    iar cand sufletu-i bolnav oare , nu si corpul este bolnav ?

    Apreciază

  9. kifa7 said, on iunie 20, 2012 at 10:56 am

    @ crestin ortodox
    Cu siguranta ai inteles ca ma refer la Numele Mantuitorului, nu ? De ce sa ne contram pe obiceiuri literare ? tu esti crestin sau hrestin ? oricum Domnul se uita la inima, de acolo ies relele ! Noi credem ca imparatia lui Dumenezeu este mai mare decat biserica locala x sau y, istorica x sau y ! greu intelegem ca vestul a avut si are un alt tip de crestinism ? si de altfel fiecare are dreptul sa-si admiistreze teologia ? si asa vom fi judecati fiecare in parte dupa Cuvantul Lui ! nu al lui x sau y, sau dupa obiceiul lui x sau y ! adevarat ca orbul care conduce alt orb, vor cadea amandoi in groapa, de aceia sa deschdem ochii si sa veghem, si nu in ultiml rand sa traim asa cum a trait El, nu doar cum a trait x sau y. Da, este mila Domnului; in trecut eretici erau exterminati; ortodocsi nu au avut obiceiul asta, dar catolicii prin iezuiti au facut un obicei sportiv din asta’; ce bine insa ca vom fi judecati toti de Cuvantul Lui si nu al altora !

    Apreciază

    • mihailandrei said, on iunie 20, 2012 at 12:23 pm

      Tu ai auzit de princi­pele maghiar Gabriel Bethlen, si de prozelitismul calvin agresiv din ardeal?

      Scopul fiind de’a inlaturara ierarhia ortodoxa!

      Calvinii nu erau oare protestanti ,aia de se rup in „reforma”?

      Propaganda calvină îşi justifică „legitimitatea” prin deviza-slogan, popularizată în lumea reformaţilor „Cuius regio, eius religio” (- A cui e stăpânirea, a aceluia este religia).Principii calvini si dietele Transilvaniei au desfiintat vechile episcopii ale romanilor, lasandu-le doar Mitropolia din Alba- Iulia, pe care o supusesera superindendentului calvinEi au dezlantuit o adevarata prigoana la adresa romanilor ortodocsi, mai ales in vremea lui Gheorghe Ráckoczy I si II, precum si in vremea lui Mihail Apaffi.

      Programul de calvinizare al romanilor cuprindea 19 puncte…te las pe tine sa ne spui care sunt alea!

      In Transilvania timp de sute de ani ortodocsii au fost niste victime, fie ale catolicilor, fie ale protestantilor.Pentru a se bucura de drepturi, românii trebuiau sa treaca la una din religiile dominante (catolica, luterana, calvina, unitariana).

      Vezi „Unio Trium Nationum „(unguri, saşi şi secui ) si tot lungul sir de crime pe care l-au facut de-a lungul istoriei. Pentru a ajunge la un statut social demn, românii trebuiau să renunţe la limbă, religie şi conştiinţă naţională!

      Acestea au fost mijloacele „civilizate” prin care s-au îngroşat rândurile „reformatii” de-a lungul secolelor!

      Apreciază

  10. crestinul ortodox said, on iunie 20, 2012 at 11:39 am

    degeaba te referi daca nu-l pronunti si scrii cum trebuie ;
    tie , ti-ar placea sa-ti ia cineva numele in ras ?sau sa ti-l stalceasca ca asa are el chef ? banuiesc , ca nu !
    si sincer de aici discutia din capul locului lamurita , nu are rost sa continuam si punct .
    poate , Te vei trezi la Adevar si vei veni la Adevarul cel Crestin Ortodox
    amin !

    Apreciază

  11. Alexandru(Fulger) said, on iunie 20, 2012 at 5:33 pm

    A facut o mare greseala , Dumnezeu sa-l ierte.

    Apreciază

  12. classic said, on iunie 20, 2012 at 10:28 pm

    Titlul este exagerat. Eu cred ca toti suntem victime ale acelorasi atacuri. Iar faptul ca exista tara noastra se transforma pe zi ce trece intr-un opsiciu nu are legatura cu neoprotestantismul. Sa judecam cu dreptate, totusi…

    Apreciază

  13. crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 2:40 am

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.