SACCSIV – blog ortodox

Refuzul acceptarii cipurilor si a platilor electronice va insemna neplata impozitelor si piata neagra … Adica vom fi pasibili de puscarie

Posted in cash, CIPRU, impozit, PIATA NEAGRA by saccsiv on aprilie 22, 2012

   Iata ce putem citi in articolul Soluție împotriva economiei negre: plata cu cardul:

România ar trebui să dea un semnal clar că sprijină plăţile electronice în economie, pentru a reduce economia subterană, şi să urmeze exemplul Bulgariei, care a interzis plăţile în numerar mai mari de 1.500 de euro, a declarat directorul general al VISA România, Cătălin Creţu, astăzi, în cadrul unui forum despre piaţa cardurilor.

Anul trecut, în România, valoarea tranzacţionată pe cele peste 13 milioane de carduri în circulaţie a fost de 27-28 miliarde euro, în timp ce consumul intern personal este de 80 de miliarde euro.
„Mai avem mult (…) 50 de miliarde de euro se tranzacţionează în numerar. Numerarul este aliatul cel mai important al economiei subterane, iar industria plăţilor electronice este aliatul oricărei entităţi care luptă cu economia subterană şi pentru transparentizarea circuitului banilor. În Bulgaria există o lege – nicio plată peste 1.500 euro nu se face în numerar, ca să fie considerată validă”, a spus Creţu.

125.000 de POS-uri în România
Oficialul VISA a menţionat un studiu care arată că o creştere cu 10% a plăţilor electronice conduce la o scădere a economiei subterane cu 6%.
Creţu a afirmat că piaţa cardurilor în România se va dezvolta într-un ritm alert, iar priorităţile sunt extinderea reţelei acceptatoare de carduri, cu accent pe IMM -uri şi autorităţi publice locale, şi schimbarea comportamentului de plată al consumatorilor.
El a arătat că în România există 500.000 de case de marcat la comercianţi, dar numai 125.000 de terminale de plăţi POS, potenţialul fiind ca numărul de POS-uri să ajungă la 250.000.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Suedia isi continua foarte decisa drumul sau de a deveni prima tara fara cash

ITALIA: Tranzactiile ce depasesc 1 000 de euro se vor efectua doar cu cardul …

Spania: SE VOR INTERZICE PLATILE CASH CE DEPASESC 2 500 EURO. Spaniolii vor fi obligati sa isi declare conturile si bunurile din strainatate

RUSIA VA LIMITA PLATA CASH. Tot ea va impune anul acesta DOCUMENTUL UNIVERSAL – toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. CUM SE LEAGA ELE LUCRURILE …

Louisiana: INTERZICEREA PLATII CASH pentru produsele la mana a doua

VIDEO: Oficial, daca platesti CASH esti suspect de TERORISM. Locuitorii din Discovery Bay (California) nu vor mai putea plati cash serviciile publice …

FBI – Indicator de posibile activitati teroriste in Internet Café: PLATA CASH …

Inca un pas spre epoca FARA BANI LICHIZI: e-moneda

Adica, SISTEMUL face tot ce poate pentru a impune eliminarea cash-ului, invocand diverse motive: lupta impotriva terorismului, a economiei negre sau mai buna functionare a mecanismului:

VIDEO (reclama VISA): „Minunata” lume fara cash …

   Noi ortodocsii stim insa care-i motivul real al stradaniei lor: pregatirea momentului in care fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde. Si mai stim ca eliminarea banilor cash este strans legata de chestiunea cipului (buletin biometric, card de sanatate biometric, carnet auto biometric, card bancar, mai apoi documentul unic – toate in unu), e-Guvernare si internetul obiectelor.

Reiau in continuare cele ce le scriam in 2010 in articolul A refuza CIPURILE va insemna a nu plati IMPOZITELE … Din acel moment, SISTEMUL va turba si va actiona nemilos, folosind inclusiv puscariile si lagarele:

Pentru inceput, vizionati va rog filmul de la:

DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

In afara de masurile dure ce le-ati vazut acolo, e bine sa mai stim de exemplu ca The Department of Homeland Security include pe lista activitatilor, miscarilor si ideilor “periculoase” pentru SISTEM si:

   tax resistance movement, adica pe cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16.

Cititi va rog si:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Asta ca sa stim cum sta treaba in SUA si cum probabil va sta si in Romania …

Atentie, nu vorbim de evaziunea fiscala de care auziti la televizor, cea a firmelor ce produc bunuri si/sau fac comert.

Intr-un viitor foarte apropiat, a nu avea cipuri inseamna a nu avea acte, a nu folosi e-Romania, a sta cat mai departe de internetul obiectelor:

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

4 noiembrie: Exercitiu de SIMULARE „Cyber Europe 2010”. SCENARIU: cetatenii, intreprinderile si institutiile publice vor intampina dificultati la accesarea unor servicii online critice, precum e-GUVERNAREA …

Asta nu este deloc convenabil pentru SISTEM, nu doar deoarece nu ne mai poate supraveghea, ci si datorita …BANULUI.

Caci vedeti voi fratilor, lucrurile sunt legate intre ele.

Varfurile masoneriei si ale camatariei planetare se inchina la lucifer, stiu cum sta treaba si ii fac voia. Esalonul doi insa, vede totul mai pragmatic: daca intreaga populatie are cip, nu doar ca vor stii despre fiecare om ce face, cum face si cand face, dar mai ales, prin disparitia banilor cash, vor avea acces la un robinet sigur, pe care il vor deschide sau inchide dupa bunul lor plac:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Cipul va insemna pe de o parte identitatea:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Pe de alta parte singura modalitate de a cumpara sau vinde ceva. Esalonul doi probabil nici nu pricepe ca asta de fapt inseamna semnul fiarei si sunt extrem de entuziasmati de idée. De asemenea entuziasmati sunt si cei din esaloanele trei, patru si de aceea lucreaza de zor pentru implementarea sinistrului plan. Este un vis minunat pentru cei ce se viseaza casta conducatoare, sa controlezi total membrii societatii.

A refuza cipul nu va insemna asadar doar greutati in a te descurca intr-o societate de tip Big Brother, ci si ilegalitate. Va fi ilegal caci nu posezi documentele obligatorii. Dar va fi ilegal si pentru ca tot ceea ce vei poseda, vei poseda fara drept (de la un eventual teren si pana la o simpla unealta). Si de asemenea se va ajunge in situatia ca si orice troc sa fie tot ilegal.

Nu stiu daca se pricepe, dar a nu avea cip va insemna a nu plati nici impozit. Si odata ajunsi in acest punct, SISTEMUL turbeaza si pedepseste aprig. Iar de aici mai departe, vor fi strict doua variante:

–          prigoana cumplita (foame, lipsuri, presiuni, amenintari, puscarie)

–          sau acceptarea …

Inca nu suntem acolo, dar nici mult nu mai este. Am considerat insa util sa scot in evidenta si acest aspect, ca sa stim cum stam si de ce anume sa ne pregatim …

Reamintesc indemnul marilor duhovnici:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Părintele Arhimandrit Gheorghie KAPSANIS stareţul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte ATHOS despre INDOSARIEREA ELECTRONICA, NOILE BULETINE si UNIUNEA EUROPEANA

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunţa la Dumnezeu şi-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE

Pe cei ce se amagesc ca maleficul angrenaj cip – e-Guvernare – internetul obiectelor n-are nici o treaba cu semnul 666 fara de care nu vom putea vinde sau cumpara si ca ei se vor inregimenta in sistem iar in faza finala vor putea sa se rupa, ii rog sa citeasca:

Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?

E valabil si pentru cei ce considera ca a te rupe din timp de sistem refuzand cipurile inseamna chin supraomenesc. Fundamental gresit, din contra, doar astfel se va putea razbi in etapa finala.

Indemnul meu este de a nu astepta pana cand apar noile buletine cu cip, ci sa incepem de pe acum cu cardurile bancare. Sa nu le mai folosim si nici sa nu mai facem imprumuturi la banci. Usor – usor ne vom invata astfel sa ne descurcam fara “binefacerile” SISTEMULUI si mai ales, ne vom invata sa ne lasam cu totul in grija bunului Dumnezeu.

Doamne ajuta!

Comentariu saccsiv:

   Iata si ce spunea Ilie Serbanescu la inceputul lui 2012:

   Şi atunci [bancile straine] au pus ochii pe cei 17-18 mi­liarde de lei pe care consideră că n-au reuşit să-i atragă încă în mrejele proprii!

Este vorba de apa din fântânile adânci care salvează România de arşiţă şi ger. Se spune că ar fi bani din economia subterană, nefisca­li­za­tă, bani generaţi de evaziunea fiscală şi angrenaţi în activităţile desfăşurate sub paravanul evaziunii fiscale. Este poate adevărat, dar reprezintă resursele financiare prin a căror mişcare se creează şi se retribuiesc sute de mii de locuri de muncă şi deci se asigură supravieţuirea a milioane de români. Căci chestia aceea cu o ţară de 20 de milioane care fiinţează cu numai 4 milioane de salariaţi este o poveste, dacă nu o bazaconie!

A bancariza însă aceşti bani înseamnă a omorî pur şi simplu România. Pentru că în sistemul băncilor străine din România, banul, odată intrat în acesta, este ca şi pierdut din punctul de vedere al dezvoltării ţării, fiind reciclat doar către stat, firmele străine din ţară şi câţiva bogaţi români. Pentru băncile străine, industria, agricultura, businessul românesc în general şi mai ales întreprinderile mici şi mijlocii nici nu există!

Cititi va rog mai multe in articolul: 

ECONOMIA SUBTERANA II AJUTA PE ROMANI? FMI vrea sa bancarizeze si acesti bani. Va omori aceasta Romania?

Unde vreau sa ajung cu articolul postat astazi? Ca trebuie sa ne reamintim ca a refuza cipurile si platile electronice va insemna a nu plati impozite. Ba mai mult, ca activitatea nostra va fi incadrabila in ceea ce sistemul denumeste „economia subterana” sau piata neagra.

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 22, 2012 at 5:58 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cosmin M said, on aprilie 22, 2012 at 7:53 am

    Anul inceputului sfarsitului lumii conform profetiilor (din cartea : Ieroschimon – Feriti-va de Vicleana Pecetluire 2, carte disponibila si online in format pdf)
    Citat pag.70

    „Am ajuns oare în cele de pe urmă timpuri? Chiar despre noi cei de azi se
    pomeneşte-n scripturi? Aflăm răspunsul cercetând vremea Sfântului Calinic de la
    Cernica (+1868) când se făcea mare tulburare despre sfârşitul lumii ce se prevestea la
    1848. Rugându-se sfântul pentru lămurire, în răpire dumnezeiască i s-a arătat un
    pergament pe care era scris “7500 ani de la Adam”, iar Sfinţii Gheorghe şi Nicolae
    ce-l însoţeau i-au spus: “Vezi, că nu la 1848 va fi începutul sfârşitului lumii, ci
    când se vor împlini 7500 ani de la Adam. ”
    Tot în vedenie, Sfântul Nifon al Constantinopolului află pe Hristos Dumnezeu
    răsfoind cartea veacurilor omenirii, şi ajungând la veacul al şaptelea S-a oprit, Şi-a
    acoperit faţa cu mâna şi a zis cu mâhnire: “Acest veac al şaptelea este plin de
    putoarea păcatelor omeneşti, de invidie, necurăţie, ură şi minciună… dar ajunge.
    Îl voi curma la mijloc ca să-nceteze stăpânirea păcatului!” Or, mijlocul veacului al
    şaptelea este anul 7500, din care scăzând anii până la Hristos (5508) dăm tocmai peste
    anul 1992!
    Noi care am trecut de anul 1992 ne întrebăm, oare profeţia sfinţilor nu a fost exactă?
    Nu, nicidecum. Ea nu fixează data unui cataclism planetar, ci începutul unor
    evenimente ce prevestesc apropierea sfârşitului lumii. În acel an, Masoneria
    internaţională a lovit ţările lumii, în general, şi tradiţiile ortodoxe în special, prin
    conceptul ecumenist de “Reconciliere pentru Lumea nouă” intrarea în “Era New
    Age”. Acesta a fost suportul desfăşurării de mai apoi a tuturor organizaţiilor bancare,
    armate şi sociale internaţionale, tentacule globalizatoare ale evreilor sionişti ce
    pregătesc cu înfocare venirea lui Antihrist. (n.n.)”

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on aprilie 22, 2012 at 10:04 am

      Chestia cu veacul a 7-lea =>7500 ai dedus-o tu?
      Veac=secol sau perioada de timp/(nu neaparat mileniu=1000 de ani)
      7500 este in mileniul a 8-lea.. de la 0 la 999 e veactul 1. de la 1000 la 1999 e al doilea….de la 7000 la 7999 e al optulea.

      Apreciază

  3. studentperole said, on aprilie 22, 2012 at 8:21 am

    Ar avea ceva daca facem acte false? cu conturi bancare false? n-au decat sa urmareasca atunci o persoana imaginara pana in panzele albe

    Apreciază

  4. ioan said, on aprilie 22, 2012 at 8:27 am

    obs. „prigoana cumplita” nu implica si puscaria deoarece cei din inchisori vor fi cipuiti obligatoriu

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on aprilie 22, 2012 at 8:39 am

      ioan

      Nu-i chiar asa. Vointa libera va fi vointa libera.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on aprilie 22, 2012 at 3:58 pm

        Chiar daca esti inchis refuzi cipul si gata.

        Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on aprilie 22, 2012 at 9:00 am

    Apreciază

  6. Dan Tanasescu said, on aprilie 22, 2012 at 9:28 am

    Mulţi se arată încântaţi de plăţile cu cardul şi de renunţarea la banii lichizi, dar asta este de fapt adevărata sclavie. Când banii vor fi doar nişte cifre în calculator, atunci nimeni nu-şi va mai putea controla avutul, statul va şti tot timpul câţi bani ai şi ce faci cu ei şi îşi va lua taxele direct fără să îţi mai ceară permisiunea. Dacă nu eşti cuminte te poate scoate din sistem şi dacă nu te transformi în infractor sau terorist poţi muri de foame. Acum bagă pretextul că vor să reducă economia subterană, dar toată lumea nu bagă de seamă că la plata cu cardul se percepe comision la orice tranzacţie, plus comisioane de administrare ale cardului şi contului curent cu care este asociat. În numai 2 ani în România comisioanele la operaţiunile bancare au crescut cam de 3 ori şi continuă să crească de la an la an. În prezent dacă primeşti salariul în mână, nu plăteşti niciun comision, dar dacă totul va fi pe card, atunci o bună parte din salariul tău va intra în buzunarele băncilor.

    Apreciat de 1 persoană

    • Anda said, on aprilie 22, 2012 at 3:29 pm

      Exact asta este in Olanda îți vine salariul si a doua zi deja nu mai ai bani pe cont ca îți trage direct chiria , asig de sănătate etc muncesti ca un prost si la urma nu poți nici măcar sa îți cheltui banii cum vrei tu ” societatea avansată ” face totul tu doar muncesti , mananci otravurile lor si crapi dacă se poate cat mai repede . Mi-au luat 2 ani ca sa anulez toate ” accepturile ” pe care le dadu-se barbata-miu si acum toți mă considera o creatura din estul Europei . Doamne poate ca ne meritam si soarta am uitat sa mai gândim sa Facem distinctia dintre bine si rău

      Apreciază

  7. Cosmin S. said, on aprilie 22, 2012 at 9:58 am

    „Gasland” Director Josh Fox Arrested at Congressional Hearing on Natural Gas Fracking

    http://www.democracynow.org/2012/2/2/gasland_director_josh_fox_arrested_at

    Apreciază

  8. Mos Darie said, on aprilie 22, 2012 at 10:02 am

    Inca o proba ca acest Cretu este un dobitoc. Ca, de altfel, majoritatea slugilor sataniste. Hai sa si gandim putin: orice produs pentru uzul casnic costa mult sub limita aia de 1500 EURO, iar aici intra si bunurile de folosinta indelungata (frigidere, aragaze, masini de spalat, etc), oricat de bengoase ar fi ele. Rezulta deci ca, oricat s-ar chinui ciupalacii astia, nu vor reusi sa cipuiasca tot!

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on aprilie 22, 2012 at 10:17 am

      Mos Darie

      Ideea e sa limiteze banii cash cat mai mult. Suma de 1500 va scadea din ce in ce mai mult, pentru a se ajunge ca la americani, sa platesti totul cu cardul. Ideea e ca plata cash sa fie exceptie si nu regula. Si usor usor unele magazine mari nu vor mai accepta deloc plata cash din motive de ,,siguranta” si alt motiv probabil, reducerea de personal si usurarea si rentabilizarea muncii.

      Apreciază

  9. mircea said, on aprilie 22, 2012 at 10:14 am

    exemplu:
    tara: sua
    o cunostinta a fost in sua si a trebuit sa se deplaseze in vreo 3-4 locuri pe teritoriul sua.
    la fiecare imbarcare in avion (in sua), era scoasa din rand si controlata „la sange”, intrebari…
    La ultimul zbor nu a mai rezistat si a intrebat.
    Raspunsul: pt ca plata nu se facuse cu card ci prin virament, transfer bancar din asta mai clasic, de catre firma ei. (deci nici macar nu era vorba de cash in sensul clasic)

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on aprilie 22, 2012 at 10:21 am

      mircea

      ORIBIL

      Esti monitorizat deci existi!!!

      Cu alte cuvinte, daca respecti regulile LOR te lasa linistit sa dormi.

      Apreciază

  10. un fir de praf said, on aprilie 22, 2012 at 10:41 am

    frica e de la diavol ,pr Antim spune ca noi trebuie sa refuxam iar sistemul o sa ne accepte si asa noi trebuie sa vrem ,eu zic sa ma distribuim pliante ,cd etc sau sa convingem preoti ai biserici pt ca ei au cuvant in fata oamenilor care habar nu au ce-i asteapta

    Apreciază

  11. abc Marin said, on aprilie 22, 2012 at 10:56 am

    este foarte simplu , nu-l accept și de-mi va tăia capul , doar odată poate să mi-l taie .

    Apreciază

  12. Cosmin S. said, on aprilie 22, 2012 at 11:20 am

    Natural Gas and Polluted Air

    Sonde de gaz in mijlocul comunitatilor, in spatele curtilor oamenilor, rezervoare separatoare de gaz si

    contaminanti chimici langa casele oamenilor, vapori toxici otravesc totul in jur si fac aerul greu de suportat,

    mor animale, oamenii se imbolnavesc, sangerari nazale, animale mutante, exod, case goale, oameni care isi

    parasesc locuintele dupa ce au platit pe ele sume considerabile, locuinte parasite in graba (graba de a-si

    salva vietile), autoritati mincinoase si ipocrite care declara ca examineaza calitatea aerului dar ca nu stiu ce

    anume sa identifice ca fiind rau, minciuna si oroare plutesc in aer.

    Asa ceva pregatesc si pentru Romania. Nu e de gluma.

    Documentarul este in engleza.

    Apreciază

  13. Cosmin M said, on aprilie 22, 2012 at 12:53 pm

    Ioan Pelasgul

    Eu nu am dedus nimic am postat sectiunea din carte exact asa cum este.

    Apreciază

  14. marian said, on aprilie 22, 2012 at 2:49 pm

    Faith defense: Russians pray for Church se poate citi, azi, pe site-ul RUSSIA TODAY. Asadar, 50000 cincizecidemii(!) de credinciosi s-au ridicat in ruga pentru apararea valorilor Ortodoxiei. Inca nu am auzit ca romanii sa participe vreodata la o manifestare de amploare in apararea religiei nationale. Azi, la PRESS TV s-a difuzat un excelent documentar despre Deveselu. A fost intervievat primarul, dar si unul Tanase si mai nu stiu cum, parca, unul de pe la radio europa libera. Mi-a fost rusine si groaza ascultand ce puteau debita aceste 2 slugi. Un taran, om simplu, a opinat ca, nu e bine ce e la Deveselu, dar, ca e ceva ce vine peste oameni, fara sa li se ceara parerea. E oribil sa admit ca, cehii si polonezii sunt cu mult peste noi, dpdv al luciditatii, ei, opunandu-se in procent de cca. 70% fata de apetitul american pt razboi, facut pe spatele tarilor de mana a 2-a, sau, a 4-a, asa cum suntem noi si altii ca noi.

    Apreciază

  15. ayannis said, on aprilie 22, 2012 at 4:45 pm

    Apreciază

  16. MUCKY said, on aprilie 22, 2012 at 4:57 pm

    Singurul metal pe care il accept in corp din partea ocultei e un glont. MAI BINE MORT DECIT CU CIP !!! DOAMNE ISUSE HRISTOASE FIE-TI MILA DE MINE CEL MAI MARE PACATOS !!!!

    Apreciază

  17. Cosmin M said, on aprilie 22, 2012 at 6:30 pm

    Nu stiu foarte multe despre George Becali dar din cate am vazut este un om credincios. Daca i-am scrie avand in vedere puterea lui si capacitatea de a angaja un avocat puternic, nu ne-ar putea ajuta in privinta actelor cu cip?

    Apreciază

  18. Cosmin M said, on aprilie 22, 2012 at 6:40 pm

    Cum se masoara vecurile din profetie:

    http://www.resurse-ortodoxe.ro/carti-ortodoxe/dogmatica-sf-ioan-damaschin/despre-veac/

    Apreciază

  19. Cosmin S. said, on aprilie 23, 2012 at 5:32 am

    pcmouse,

    unde?

    Apreciază

  20. Radu said, on noiembrie 25, 2014 at 6:58 pm

    Am auzit sfatul unor Sfinti Parinti contemporani cu noi ziceau sa ne cumparam casa si loc la tara undeva retras dar aici intervine problema care ati scris-o dvs. aici ca daca nu ai documente biometrice nu poti plati impozitul si iti ia casa si pamantul si tot si chiar ca pierzi tot
    Cum sa faci sa fie bine? platesti impozitul in avans pe mai multi ani sa nu zica ceva sau chiar si asa e capcana indiferent ce faci?

    Daca lumea nu ia atitudine sau ONG sau care mai sunt in viata in sensul atenti si curiosi la ce se intampla in jurul lor ne trezim cat de curand in afara societatii si saraci lipiti pamantului
    Era bun macar sa ai un loc retras dar daca il pierzi si pe ala din pricnia impozitelor mai bine lipsa costa si alea ceva chiar si in creierul muntilor de ai fi…

    CE PARERE AVETI?
    Voi cum ati face?

    Apreciază

  21. Radu said, on noiembrie 25, 2014 at 7:32 pm


    Nu stiam ca au dat si la tv ma mir dar cred ca se perverteste sau se ia in ras pericolul

    Apreciază

  22. Radu said, on noiembrie 25, 2014 at 7:45 pm

    Apreciază

  23. […] RENUNTE LA CASH … CE REZULTA din FARA CASH plus CIP – EGUVERNARE – INTERNETUL OBIECTELOR? – Refuzul acceptarii cipurilor si a platilor electronice va insemna neplata impozitelor si piata neagr… – Proiect de ordonanta: INTERZIS PLATA CASH pentru cumpararile de terenuri, case si masini […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.