SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Radio Dobrogea: LUATI CIPURILE …

Posted in CIPURI by saccsiv on februarie 19, 2011

Vizionati va rog inregistrarea video de la:

Cuvânt Dobrogean – Întrebări şi răspunsuri

Este vorba despre emisunea “Cuvânt Dobrogean” – Întrebări, răspunsuri, opinii şi afirmaţii – 18 feb 2011.
Realizator: Pr. Eugen Tănăsescu.

Iata si comentariul sorei danutza:

Doamne-ajuta!

Iti trimit inregistrarea unei emisiuni la radio dobrogea care m-a intristat tare. parintele tanasescu indeamna ascultatorii sa ia actele cu cip (min 12.15 – 12.30 si 13.17-13.24) si contesta pozitia anticip a par Parvu si Par Papacioc (printre altele, ca mai zice si de vaccinuri, antihrist, etc).

Iata cum sa raspandeste duhul satanei in lume si cum se adoarme constiinta omului: prin vocea preotului.

Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva! Oare ce ar zice parintele ascultand aceasta inregistrare? Ca a vorbit degeaba timp de 2 ani? Ca nici macar preotii nu au inteles substratul problemei si unde se doreste a se ajunge? Atunci ce sa mai zicem de omul simplu, care nu se preocupa de cele sfinte?

Comentariu saccsiv:

N-am urmarit decat minutele indicate de sora danutza, caci n-am timp. Daca mai sesizati ceva, va rog sa comentati.

Cititi va rog si:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunţa la Dumnezeu şi-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE

VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 19, 2011 at 12:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Un pacatos said, on februarie 19, 2011 at 12:24 pm

    IISUS ESTE DOMNUL!

    ” Şi a zis către ucenicii Săi: Cu neputinţă este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin!
    Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară şi ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceştia mici.”
    ( Luca 17, 1- 2).

    Apreciază

  3. ortodoxa said, on februarie 19, 2011 at 12:46 pm

    Fiecare sa asculte de cine vrea;ori de Insusi Hristos care spune: ,,Privegheaţi, că nu ştiţi ziua, nici ceasul când va veni Fiul Omului”,ori de popii care spun: ,,Stati linistiti”, ,,pe mine ma lasa indiferent”,asa cum se vede aici:

    Apreciază

  4. daniela said, on februarie 19, 2011 at 12:50 pm

    Apreciază

    • daniela said, on februarie 19, 2011 at 12:51 pm

      acelasi parinte

      Apreciază

    • Mos Ioan said, on februarie 19, 2011 at 11:40 pm

      @Preotilor din aceste filmulete………………….

      VADE RETRO SATANA!
      Preoti tradatori si ticalositi pâna în maduva oaselor!
      Iata slugile întunericului! Preoti nevrednici!

      Apreciază

  5. Stefan said, on februarie 19, 2011 at 2:17 pm

    Cata marsavie ! Pai nu este scris si in Cartea Sfanta ca bisericile vor fi poleite cu aur dar de acolo va lipsi Sfantul Duh? Cine sunt acesti pastori care indeamna la apostazie ? Asa il marturisesc pe Hristos ?Mai si spune tipul acela imbracat in rasa preoteasca.nu cred ca este preot Ortodox,ca el are legatura cu Hristos si nu il intereseaza statul pai cum vine asta? Legatura cu Hristos Domnul o face prin cip ? Eu sunt mai prost de fel dar nici in halul asta in care acesti doi oameni indeamna la apostazie ! Si ma intrebam de ce nu ne sunt recunoscuti oficial Sfintii Mucenici ai temnitelor staliniste ? Acum am primit raspunsul ! Dumnezeu sa lumineze pe tot poporul sau !

    Apreciază

  6. ady said, on februarie 19, 2011 at 2:29 pm

    Doamne Iarta-ne pe noi pe toti, cu privire la rugamintea ta frate Saccsiv, sunt multe de sesizat asa ca recomand sa le urmaresti pe amandoua.

    Doamne Ajuta

    Apreciază

  7. Iustina said, on februarie 19, 2011 at 2:56 pm

    E trist, dar mi- s-a intamplat si mie, de Craciun, cand ,la spovedanie, parintele mi-a spus sa stau linistita, ca este o coincidenta nefericita numarul 666 pe actele de identiate, ca nu are legatura cu antihristul!
    M-a cam intristat ce mi-a zis preotul dar nu am deznadajduit, stiind care e adevarul. Nici nu m-am contrazis cu el din respect si nici nu cred ca era oportun, daca e sa o spun drept.
    Sa stam linistiti, asa ne indeamna unii preoti de parca ar fi orbi.

    Tot ce am inteles eu, de aici, este ca trebuie sa-mi caut un duhovnic pentru sufletul meu si sa nu ma mai spovedesc la preotul paroh. Asta este!

    Doamne, ajuta!

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on februarie 19, 2011 at 11:26 pm

      @Iustina

      Într-adevar, trebuie sa-ti cauti un duhovnic anti-Cip, un duhovnic anti-Sistem.
      Eu, când am aflat ca duhovnicul meu este pro-Cip, am vrut sa-l trag de barba si sa-l scot din Biserica, numai ca securistii lui au actionat mai repede scotându-ma din Biserica pe sus…………

      Apreciază

      • Iustina said, on februarie 20, 2011 at 11:03 am

        Multumesc, Mos Ioan.
        Asa voi face.
        Doamne, ajuta!

        Apreciază

  8. AparamOrtodoxia said, on februarie 19, 2011 at 3:35 pm

    MA LASA RECE ACEST PREOT ….NOI NE CHINUIM SA PREZENTAM ADEVARUL DESPRE PERICOLUL CIPULUI IAR EL SPUNE CA NU E NIMIC -CA NU E NICI UN PERICOL- CA NU SUNT PREMERGATOARE PECETEI FINALE……DAR SA NU UITAM CA INSUSI MANTUITORUL A SPUS CA SI DIN CEI ALESI VOR FI PACALITI DE LUCIFER. ASA SA NU NE MAI MIRE NIMIC SI SA LUPTAM NOI TOTI PRIN FORTELE NOASTRE SI SA ARATAM CU NU ESTE ASA CUM PREZINTA ACEST PREOT.SI SA PREZENTAM ADEVARUL OAMENILOR………ASA VOR FII PACALITI PRIN MEDIA…..PRIN TV ,RADIO …..ETC DOAMNE AI GRIJA DE POPORUL TAU ROMAN.

    Apreciază

  9. ana said, on februarie 19, 2011 at 4:00 pm

    Pe la min 13 dupa ce zice ca nu ni se restrange libertatea religioasa prin acceptarea actelor cu cip, zice ca „avem slava Domnului libertate religioasa in Romania ca inca nu stim noi s-o administram destul de bine”. Ma intreb la ce fel de libertate religioasa se refera.

    Apreciază

    • Iustina said, on februarie 19, 2011 at 4:49 pm

      Se refera la libertatea de a-si construi biserici cochete, de a-si cumpara masini luxoase, de a-si cumpara posturile cu bani grei de a manca si a bea bine etc. Libertatea de a trai in lumea consumista.

      Apreciază

  10. ana said, on februarie 19, 2011 at 4:12 pm

    Un lucru important pe care nu-l stiam. Pe buletinele grecilor este scrisa si spartenenta religioasa, 98% dintre ei sunt ortodocsi , si se doreste sa nu se mai scrie apartenenta religioasa pe buletin si pt asta grecii au iesit in strada sa se revolte, zicand ca nu accepta scrierea celor trei de sase pe buletine.

    Apreciază

    • danutza said, on februarie 19, 2011 at 6:16 pm

      pt apartenenta religioasa, grecii au protestat in 1992, cand era vorba de buletine, nu acum.acum e vorba de cardul cetateanului si de 666.daca o fi fost si subiectul asta, nu stiu, dar din ce am citit, era protest fata de inchisoarea electronica.

      Apreciază

      • el said, on februarie 19, 2011 at 9:32 pm

        @danutza

        Doamne ajuta danutza,aveti ceva vesti mai noi despre sanatatea Parintelui Arsenie?Multumesc.

        Apreciază

  11. AparamOrtodoxia said, on februarie 19, 2011 at 6:18 pm

    NU AVEM SPIRIT ROMANESC IN NOI LA CHEMEAREA LUI LUCIFER E COADA LA CHEMAREA LUI IISUS E LINISTE. INCA O DOVADA CA LUCIFER LUCREAZA MINUNAT POATE CATIVA DINTRE VOI ATI URMARIT SECVENTE SAU DIN GRESEALA EMISIUNEA ROMANII AU TALENT.SUPRIZA ANDRA FACE SEMNUL FIAREI ALATURI DE ANDI MOISESCU DAR SI MAI MARE A FOST SUPRIZA CAND AM VAZUT IN PUBLIC OAMENI CARE FACEAU ACELASI SEMN. IAR STEAUA AIA MARE CARE E PUSA ACOLO SEAMANA FOARTE BINE CU STEAUA LUI DAVID.SAU POATE MA INSEL? CINE STIE.

    Apreciază

  12. admin said, on februarie 19, 2011 at 9:30 pm

    sa ne asteptam la o ofensiva a hoardei pro-cip… caci ei nu au uitat umilirea si infrangerea suferita, cand au fost combatuti cu toate argumentele posibile… acum tre sa se razbune, aratand supusenie fata de stapanii lor, slugile satanei…
    acest preot mai bine nu s-ar fi nascut, daca o sa continue pe aceasta linie!

    Apreciază

  13. Fulger said, on februarie 20, 2011 at 9:43 am

    Putem auzi cum vorbeste raul prin bine. Putin au mai ramas , acum multi preoti si frati care luptau cu noi imporiva elitelor ataca sfinti nostri parinti si pe noi.

    Apreciază

  14. gerik64 said, on februarie 20, 2011 at 11:56 am

    Preotia este cea mai grea sarcina pe care o poate avea un om pe pamant.Pentru fiecare suflet pierdut preotul da socoteala inaintea Domnului Iisus Hristos. Multi sfinti au fugit de preotie de teama marii raspunderi care o impune.Nu as vrea sa fiu in pielea acelor preoti care in ciuda evidentelor clare ca cipurile biometrice si ecumenismul sunt pericole in calea mantuirii,ne indeamna sa le acceptam.Iadul preotilor este cel mai cumplit.

    Apreciază

  15. Stefan said, on mai 7, 2011 at 2:15 pm

    Toate aceste nelamuriri pornesc de la un singur lucru care e omniprezent in Romania zilelor noastre si anume lipsa de cultura in special in zonele rurale ale tarii si cand zic asta ma refer si la cultura religioasa pe care putini dintre noi o inteleg cu adevarat.Sa ne uitam ce se intampla an de an la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva unde lumea se calca in picioare la propriu ,unde nu este pic de respect atat pentru locul acela sfant cat si pentru eveniment si exemplele de genul ar putea continua.Credinta la romani este sinonima cu cuvantul frica,frica de Dumnezeu si acum va intreb de ce va temeti voi daca stiti ca sunteti curati daca stiti ca le face-ti pe toate dupa voia Domnului?Ar trebuii sa urmam cuvantul Domnului si daca Domnul a zis sa nu judecati ma intreb de ce voi o faceti?NU AR TREBUII SA TE TEMI DE CEL CE TI POATE LUA TRUPUL>CI DE CEL CE TI POATE LUA SUFLETUL>

    Apreciază

  16. Stefan said, on mai 7, 2011 at 2:18 pm

    Apreciază

  17. Stefan said, on mai 7, 2011 at 2:18 pm

    Apreciază

  18. Stefan said, on mai 7, 2011 at 2:19 pm

    Acestia sunt credinciosi din ROmania

    Apreciază

    • zcalin said, on aprilie 3, 2014 at 9:48 am

      Frate …nu mai judeca si uita-te bine la ei … cu simplitatea si nestiinta lor vor umple Raiul. As vrea sa am si eu credinta lor simpla si curata. Doamne, iarta-mi necredintei mele.

      Apreciază

  19. […] VIDEO – Radio Dobrogea: LUATI CIPURILE … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.