SACCSIV – blog ortodox

SISTEMUL VA LUCRA MURDAR

Posted in mucenici by saccsiv on martie 22, 2012

Discutam cu ceva vreme in urma cu fratele Ioan Vladuca despre viitoarele actiuni ale SISTEMULUI impotriva celor ce vor deveni mult prea deranjanti. Si am cazut de acord ca in unele cazuri o vor face extrem de murdar. Nu vor dori transformarea in martiri (in ochii multimilor) a celor pe care ii vor ataca. Asa ca nu-i vor acuza ca sunt ortodocsi sau ca lupta impotriva sistemului. Ci vor fabrica “fapte” odioase pe care chipurile respectivii le-ar fi facut.

Cum ar fi sa apara stirea ca la Vladuca au fost descoperite fotografii cu copii facand sex? Ce lovitura ar fi sa fiu acuzat ca sunt pedofil!” a spus la un moment dat cutremurat fratele Ioan.

Si am tras amandoi concluzia ca tehnic se poate. Serviciile pot fabrica extrem usor astfel de “probe”. Apoi, poti sa tot cauti dreptatea la politie, procuratura si judecatorie, ca daca ei nu vor, n-o vei gasi.

Si astfel SISTEMUL te va reduce la tacere, dar te va si umple de noroi atat de bine, incat nu doar ca te vei prabusi in ochii celor ce te citeau pana atunci, dar chiar si temele pe care le abordai vor deveni pentru multi putin credibile.

Dar ticalosia poate merge si mai departe. Iti pot ucide persoanele dragi tie, dar nu oricum, ci dand vina tot pe tine. Va amintiti de acel caz celebru?

EROARE JUDICIARA: Marcel Ţundrea … Inca un motiv pentru care nu trebuie revenit la pedeapsa capitala

Acolo a fost vorba de o cumplita eroare judiciara. Si a stat omul o gramada de vreme la puscarie. Dar daca cine trebuie iti fabrica probele care trebuie? Acolo putrezesti …

Degeaba iti vei striga nevinovatia. Cati te vor crede? Cand presa va lucra din plin, cand intrusii vor lucra si ei din greu, prea putini se vor mai uita in gura ta. Iar intrusii vor avea rolul cel mai important, caci oricand vor fi gata sa jure ca stiu ei ca lui cutare ii placeau fotografiile cu copii dezbracati. Ca au ei surse sigure ca cutare isi ura mama sau sotia sau copilul si de aia i-a omorat. Iar intrusii astia vor figura a fi in interiorul miscarii ortodoxe …

Si tot ei apoi vor zice: Anti ecumenism? Pai nu ala vorbea impotriva ecumenismului si iata ca e pedofil? Anti cip? Pai nu alalalt vorbea anti cip si iata ca e ucigas?

Adevarul insa intotdeauna iese la lumina. Iar actiunile lor dracesti nu vor izbandi pana la final. Caci bunul Dumnezeu nu ne lasa. Procedand astfel, SISTEMUL va parea victorios pana la o vreme. Dar nu pentru foarte multa vreme.

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 22, 2012 at 5:23 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cosmin S. said, on martie 22, 2012 at 5:32 pm

    MII de oameni au protestat împotriva exploatării gazelor de şist. Citeşte Proclamaţia de la Bârlad

    http://www.jurnalul.ro/economia/protest-barlad-direct-607716.htm

    http://www.rtv.net/circa-4-000-de-oameni-protesteaza-in-strada-la-barlad_21660.html

    Apreciază

  3. Ciprian said, on martie 22, 2012 at 6:49 pm

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

    Păi să fim cât mai mulți și fără frică, o moarte avem, să o trăim dară pentru Hristos, pentru neam și pentru țară! „Nu vă fie frică, frica e de la diavol!” – Pr. Arsenie Boca, „cei fricoși nu vor moșteni împărăția Lui Dumnezeu”. Au Dumnezeu care pe toate le vede, dacă îngăduie ceva, nu e numai pentru folosul nostru?!? Există vreo altă soluție decât lupta întru Cuvânt?!? Curaj, românii mei, curaj!

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

    Apreciază

  4. Mihai said, on martie 22, 2012 at 9:01 pm

    pai si asa trebuie sa murim cand o vrea Dumnezeu. la ce bune cipurile? daca e sa mor, macar mor curat, asa cum m-a lasat Dumnezeu… nu?

    Apreciază

    • mircea said, on martie 22, 2012 at 9:32 pm

      L-a intrebat cineva pe Cuviosul Paisie Aghioritul: aprox

      – Parinte, daca aflati ca o sa muriti, cum o sa reactionati?
      – Nu am dansat niciodata, da daca aflu asa ceva, scot batista, o pun jos, si joc de bucurie pe ea.

      Apreciază

      • Maria said, on martie 23, 2012 at 9:24 am

        mircea,
        Cuviosul nu se temea de moarte ,pt ca a trait viata in sfintanie si era sfant ,pe cand noi …….

        Apreciază

    • cineva said, on martie 23, 2012 at 5:47 pm

      asa este Mihai, nu trebuie sa ne fie de moarte mai ales ca oricum o sa murim candva. Dar suntem noi in stare sa ramanem langa Hristos daca ne vor si tortura? O sa rabdam noi sa fim jupuiti de vii sau sa ni se macelareasca copiii sub ochii nostrii precum Brancovenilor? Aceasta-i intrebarea.

      Apreciază

      • cineva said, on martie 23, 2012 at 5:49 pm

        Saccsiv, am scris gresit numele Domnului, te rog sa-l corectezi tu.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  5. Dan said, on martie 22, 2012 at 9:36 pm

    Nu cred ca sistemul se va folosi prea mult de latura sexuala pentru discreditare – asta intrucat imi imaginez ca orice om care gandeste nu va lua in serios asemenea acuze, cu atat mai putin cititorii a astfel de oameni indezirabili. Ma gandesc ca atacul va fi mult mai murdar si va cauta discreditarea profesionala, adica aducerea semnelor de intrebare vizavi de competenta ta…
    De exemplu, nu se vor osteni sa-ti fabrice dosare in care esti acuzat de pedofilie, homosexualitate si alte degenerari ale sexualitatii, ci se vor osteni sa „demonstreze” ca nu esti priceput in domeniul tau de activitate (istorie, medicina, agricultura, si alte domenii), ca sa arunce indoiala asupra scrierilor tale.
    Esti antiecumenist? Se vor grabi toate facultatile oficiale de teologie ortodoxa sa te puna la zid si sa sustina ca „nu intelegi bine teologia si dogmatica” sau alte subtilitati in acest gen. Esti impotriva cipurilor biometrice? Iarasi facultatile oficiale de teologie prin doctori in dogmatica ortodoxa iti vor „explica” faptul ca „te afli in inselare”.
    Daca ataci vaccinurile, se vor ridica medici de renume care sa conteste profesionalismul tau in domeniu si capacitatile tale de medic.
    Consider ca asa va proceda mai degraba sistemul decat prin fabricarea de scandaluri sexuale, care in foarte putine cazuri tin (si de regula numai la oameni care oricum aveau ceva impotriva ta din start si ti-ar fi gasit nod in papura orice ai fi facut).
    Imi amintesc de un articol mai vechi din presa in care un ierarh ortodox din Romania (nu mai retin exact cine) a desfasurat o misiune sociala ampla de educare a unor fete tinere din familii modeste, iar comentatorii de la articol, anticrestini invederati, isi dadeau cu parerea despre „intentiile necurate ale ierarhului”, chiar si cand acesta a cautat sa ajute. Daca nu ajuta, se striga ca „De ce nu face Biserica nimic?”, daca se ia atitudine, in mod sigur e ceva suspect si acuzele de pedofilie, ori homosexualitate sau preacurvie cad cu miile din gurile necredinciosilor.
    Deci ma-ndoiesc ca atacurile murdare se vor cobori la acest nivel; vor fi cel mai probabil mult mai subtile.

    Apreciază

  6. Maria said, on martie 22, 2012 at 9:43 pm

    Saracul de el, ratacitul si inselatul ,l-a purtat nichiduta prin vazduh si i-a promis o reincarnare pe placul lui
    si l-a trimis sa vesteasca si la altii „revelatia „.
    Doamne !!! Cat de clare sunt semnele vremii !!!

    Apreciază

  7. mihai4 said, on martie 22, 2012 at 9:58 pm

    Apreciază

  8. Cosmin M said, on martie 23, 2012 at 6:30 am

    Ce o sa te distrezi tu cu talat tau satana in iad. Care e numele demonului care e in tine?

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on martie 23, 2012 at 1:43 pm

    Chiar daca nu vom reusi sa trezim multi macar noi sa ramanem uniti si cu sufletul catre Dumnezeu.

    Apreciază

  10. agerstress said, on martie 23, 2012 at 3:14 pm

    Lucraturi de genul acesta mergeau cu de’alde Bivolaru si J Assange. La ortodocsi nu prea tine. Daca ei aduc un martor mincinos sau o „proba” fabricata noi putem aduce o armata de martori cu mult mai credibili care sa afirme contrariul adica adevarul si tot atatea probe si argumente care sa le demonteze acuzatia. Mai mare ar fi pentru sistem lovitura de imagine in cazul unui esec de acest fel decat este pentru noi riscul. Mai degraba vor incerca sa-i elimine fizic in mod cat mai subtil pe cei care le sta in cale. Un lucru este cert insa, Dumnezeu nu le va permite orice. Frica si indoiala fac „calcaiul” sa alunece, credinta si indrazneala (cea cuviincioasa) ne tine drepti in picioare chiar si in calea „valurilor”. Totusi nu trebuie sa luptam „corp la corp” cu „Goliat”. Si „prastia” e o metoda… verificata.

    Apreciază

    • agerstress said, on martie 23, 2012 at 3:17 pm

      … sau „Goliath”, ma rog…

      Apreciază

    • cineva said, on martie 23, 2012 at 5:41 pm

      as vrea sa-ti dau dreptate dar nu pot. Acuzatiile murdare merg oricand, chiar oamenii evlaviosi pot fi inselati. Aduceti-va aminte cum a fost acuzat parintele Chifan de pedofilie si cati au crezut… cate murdarii s-au spus despre el, pana si raposatul parinte Papacioc a crezut. Dumnezeu sa-l ierte!

      Apreciază

      • agerstress said, on martie 23, 2012 at 8:59 pm

        Sunt situatii in care te poti apara cu indarjire si poti avea castig de cauza (daca merita efortul sau daca miza o cere…) dar sunt si situatii in care preferi dreptatea Lui Dumnezeu si nu-ti pasa de dreptatea „justitiei” lumii. Este o alegere personala si dupa mine varianta a doua este cea mai buna pentru fiecare dintre noi, ca om, dar poate ca este mai putin folositoare pentru cei care depind de noi. In final, nu in lume si prin lume trebuie sa ne gasim indreptatirea dar sunt momente cand trebuie sa biruim lumea/lumescul cu a lor desertaciune. Nu trebuie sa mergi pe ape in toate zilele tale cand TREBUIE, le calci in picioare si mergi mai departe (metaforic vorbind).

        Apreciază

      • agerstress said, on martie 23, 2012 at 9:04 pm

        ***Pentru a evita/explica eventuala confuzie postasem din reflex urmatorul comentariu cu o adresa de email care nu mai este valida – scuze***

        Sunt situatii in care te poti apara cu indarjire si poti avea castig de cauza (daca merita efortul sau daca miza o cere…) dar sunt si situatii in care preferi dreptatea Lui Dumnezeu si nu-ti pasa de dreptatea “justitiei” lumii. Este o alegere personala si dupa mine varianta a doua este cea mai buna pentru fiecare dintre noi, ca om, dar poate ca este mai putin folositoare pentru cei care depind de noi. In final, nu in lume si prin lume trebuie sa ne gasim indreptatirea dar sunt momente cand trebuie sa biruim lumea/lumescul cu a lor desertaciune. Nu trebuie sa mergi pe ape in toate zilele tale cand TREBUIE, le calci in picioare si mergi mai departe (metaforic vorbind).

        Apreciază

  11. G-man said, on martie 23, 2012 at 6:04 pm

    hmm ..sistemul ,pana la sistem te manaca fratii ,, si vb din experienta :).. desi partea mea de vina am avut .. tot exista fabricatii si cuvinte puse si intoarse si raspunsuri la intrebari gen Gaita show! ca sa fii denigrat ..eventual sa ai o cadere nervoasa .. si alte mizerii care se mai doresc .. din atata bunatate a inimii pe care o are/au .. un inflirtat/a care se declara crestin..
    desi in lumea virtuala se poate schimba usor nicul.. eu tot cu acelasi nik postez . ca am considerat pe cei cu mai multe nicuri niste neaveniti …ca sa nu mai zic de cei ce fura identitati .. astia nici nume virtual nu au .. sa nu ai nume ! e groaznic … sa nu fii tu defapt .. si se considera crestini .. ba unii considera crestini si pe cei ce ii denigreaza pe parinti (IUSTIN , CLEOPA) sau chiar pe cei ce denigreaza SFINTII INCHISORILOR! si doar ca sa isi satisfaca ei vanitatea .. ca ii lasa sa comenteze la gardu lor trec flu flu peste astea…da in schimb nu suporta ..sa le zici nici pas ..ca se supara .. dar sunt crestini in capu lor ….. si aici e buba nu la sistem ,,,
    mai e o categorie ..si aici ai si tu (saccsiv ) multi .. din ei pe aici ..tolerantii .. daca unu face ditamai blasfemia … ei nu se sesizeaza .. sunt surzi ..dar daca altu intra si il trage de urechi pe cel cu blasfemia…. atunci simt asa ei un fior (de unde oare ) sa intervina brusc si sa il certe pe cel cu mustrarea ca e prea aspru….dar daca ii urmaresti la comm .. o sa vezi ca nu sunt asa toleranti cand vine vorba de ce ii doare pe ei .. de economie ..politica ..sar ca arsi la cel ce ii contrazice…….,,concluzia despre astia … nu ii DOARE de Dumnezeu .

    asa ca parerea mea..problema este mare in interior .. ..si atunci sa nu avem soc ..ca cei din Pitesti ,Aiud ..ca ne iau fratii la ciomege.

    si mai cred ca daca il lasi pe Domnul Hristos sa te apere in locul ..tau sau al avocatilor ..ai cel mai mare castig.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.