SACCSIV – blog ortodox

Foto: Simbolul YANTRA SHAMBALA la CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI?

Posted in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, yoga by saccsiv on martie 2, 2012

   Administratorii blogului De Veghe Patriei au facut o interesanta observatie:

Priviti va rog cu atentie fotografiile:

Foto: http://spunesitu.adevarul.ro/Dezbateri/arhiva/Romania-in-top-10-al-celor-mai-mari-edificii-de-cult-din-lume-Pe-cine-mantuieste-Catedrala-Mantuirii-Neamului–8489/pag-23

Foto: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/FOTO_Donatii_online_sau_prin_SMS_pentru_Catedrala_Neamului-_dai_cel_putin_2_euro_si_primesti_certificat_de_donator_0_490151441.html

In Piata este un patrat cu semicercuri pe laturi si cu un cerc in interior. Nu stiu ce anume ortodox ar insemna, dar iata cu ce seamana:

   Cu YANTRA tărâmului misterios al Shambala-ei

Foto: http://spirituletern.blogspot.com/2010/11/o-comunicare-din-shambala.html

   Cititi va rog si:

MANTUITORUL este reprezentat facand SEMNUL SATANIC in pictura murala de la Catedrala Mantuirii Neamului? Ideea a fost a PS Sofronie, cel apropiat de monofiziti si care a sfintit Agheasma Mare impreuna cu catolicii …

103 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 2, 2012 at 5:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on martie 3, 2012 at 3:09 am

      ..scuze saccsive ca am iesit in fata dar acest clip este foarte interesant si trebuie urmarit! Se spune ca pe 16 martie va incepe constructia celui de-al 3’lea templu! Cit de actual este clipul ,nu stiu dar daca este adevarat si este luna aceasta atunci e clar ca vor urma evenimente deosebit de „interesante”

      http://www.realzionistnews.com/?p=701

      Apreciază

      • marian said, on martie 3, 2012 at 9:54 pm

        Auzisem (citisem) cu cel putin 2-3 ani in urma ca era aproape gata si ca se lucra la aducerea meselor sacrificiale din marmura carate pe trailere pentru transporturi speciale, care ar fi necesitat oprirea circulatiei. O echipa TV israelita pretindea ca ar fi surprins acele remorchere rutiere si ca a pus intrebari. Raspunsul a fost simplu, ceva, la modul: „templul se construieste in subteran iar cand va fi gata, nu va trebui facut altceva decat sa fie decopertat si aratat lumii”. Dupa altii, ar fi gata doar curtea. Probail, ca SI de aici, marea agitatie in jurul moscheei Al Aqsa. La cum ii stiu pe jidani, astia lucreaza pe ascuns, asdara, nu m-ar mira deloc sa aflu din surse media oficiale ca, e gata.

        Apreciază

  2. Mihai said, on martie 2, 2012 at 5:21 pm

    nu stiu ce sa mai zic… poti sa zici ca e o cruce celtica, spre exemplu. numai ei stiu ce ganduri sinistre le mai coace creierul, si Dumnezeu, bineinteles.

    Apreciază

  3. valentin said, on martie 2, 2012 at 5:32 pm

    o alta observatie in prima fotografie se vede cum aleile au proportii si forma de cruce.

    Apreciază

  4. danutza said, on martie 2, 2012 at 5:47 pm

    asa este. si observatia cu aleile este corecta.sunt sub forma de cruce.
    catedrala asta ma duce cu gandul la:
    ” „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„
    „Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.” ( profetiile sf Lavrentie al Cernigorului).

    Apreciază

  5. Danielo said, on martie 2, 2012 at 6:51 pm

    Foarte tari observatiile astea.

    Apreciază

  6. stone said, on martie 2, 2012 at 7:00 pm

    Aduce cumva cu piata Sf. Petru de la Vatican.

    Apreciază

    • cineva said, on martie 2, 2012 at 7:08 pm

      mda, si mie mi s-a parut, desi lipseste simbolul rotii solare cu 16 raze . Chiar ma gandeam unde or sa puna obeliscul.. Au loc in mijloc, nu?

      Apreciază

  7. cineva said, on martie 2, 2012 at 7:02 pm

    Chiar credeti ca conteaza? Oricum ‘catedrala’ aceasta n-are nimic nici cu Dumnezeu nici cu mantuirea neamului ci este o manifestare a unei ambitii omenesti. N-as intra in ea nici platit cu aur. De fapt n-as intra in nici o cladire ctitorita de actualul patriarh.

    Apreciază

    • cineva said, on martie 2, 2012 at 7:04 pm

      P.S. Nu cred ca in aceasta cladire se va sluji vreodata o slujba ortodoxa.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on martie 2, 2012 at 7:38 pm

        cineva

        Vor fi multi ,,pocaiti” cu cravata iar unii vor purta sortulet pe dedesupt. Vor fi delegatii ecumeniste una peste alta.

        Ia uite acilea ,,fratii” cum se gudura unul pe langa altul spre bucuria dracilor.

        Apreciază

      • Mihai said, on martie 2, 2012 at 8:04 pm

        apropo de pocaiti
        am unul care e sofer la firma unde lucrez, plecat de la ortodoxie… azi l-am intrebat ce mai spune, ca nu prea stam de vorba. 🙂 am trecut fin peste pledoaria lui sectanta, caracteristica, si l-am intrebat ce mai stie de cipuri. omul zice ca li s-a spus ca sunt aduse in tara de 2 ani (alea implantabile!) si ca Romania va fi prima tara din UE care le va adopta. in ceea ce priveste cipurile din documente nu are probleme si parca i-am dat cu un par in cap cand i-am zis ca dupa impunerea implantarii tre’ sa o ia prin pustie, daca refuza. nu intelegea de ce. pana la urma l-am dumirit dar mi-e ciuda ca nu am avut timp sa ii zic ca merge pe alt drum decat cel spre Dumnezeu. poate data viitoare.

        Apreciază

  8. Cosmin S. said, on martie 2, 2012 at 7:28 pm

    Doua constructii mamut, una langa cealalta.
    Catedrala gigant si parlament tot gigant. La ce va duce gandul?

    Apreciază

    • ROmanul said, on martie 2, 2012 at 9:41 pm

      La asta:

      Apreciază

    • agerstress said, on martie 4, 2012 at 1:52 pm

      Poate la „cele doua turnuri” din „stapanul inelelor”… simboluri ale conspiratiei malefice in povestirea respectiva. Autorul povestirii zugraveste intr-un mod destul de reusit mecanismele conspiratiei raului dar cred ca a mers prea departe cu abstractizarea personajelor si din cauza asta cu greu se pot vedea asemanarile cu realitatea. Autorii filmului au exagerat si mai mult in aceeasi directie transformand o povestire cu talc intr-un fel de SF macabru.

      Apreciază

  9. Phylimon said, on martie 2, 2012 at 8:44 pm

    Observati sigla Clubului “Alexander”, club gay din Bucuresti : o pentagrama intr-un cerc “magic”
    http://alexanderclub.ro/ ( poza apare in stanga -sus)

    Si pentagrama satanica:

    Apreciază

  10. Mihai said, on martie 2, 2012 at 8:46 pm

    off topic: http://apologeticum.wordpress.com/2012/03/01/a-murit-gavril-vatamaniuc-eroul-rezistentei-anti-comuniste-din-bucovina/

    mariti poza si uitati-va in ochii batranului acesta… e de de admirat darzenia oamenilor precum acest mosulet, Dumnezeu sa il ierte. ganditi-va…si ganditi-va bine, ca vremuri de astea poate prindem si noi, nu pentru tara, dar pentru salvarea sufletului…

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on martie 2, 2012 at 9:01 pm

      Mihai

      Exercitiu de imaginatie.

      Acestora comunistii le spuneau mistici retrograzi sau banditi mistici.

      Noi cum o sa fim numiti? Denumirile vor fi spectaculoase.

      Apreciază

      • Mihaela said, on martie 3, 2012 at 5:18 pm

        Una din ele ar fi „sectanta infecta”, cum mi s-a spus mie de curand. 🙂

        Apreciază

      • Mihai said, on martie 3, 2012 at 7:40 pm

        trebuie sa invatam sa ignoram atacurile verbale de genul… se vor inmulti, dar in vremea din urma vor fi „par la ceas” pe langa prigoana.

        Apreciază

  11. AURICA said, on martie 2, 2012 at 9:22 pm

    Pr Constantin Necula si pr Cristian Pomohaci au pactizat cu sectarii
    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2012/03/pr-constantin-necula-si-pr-cristian.html
    Duminica seara (4 martie 2012) pr. Constantin Necula si pr. Cristian Pomohaci vor conferentia in sala mare a complexului penticostal “Ciresarii” din Beius. In program este prevazut si un concert de cantece interpretat de “Oastea Domnului”.

    Organizatorii se asteapta, ca la aceasta conferinta, sa participle cat mai multi ortodocsi, spune pastoral penticostal Vladimir Pustan, din Beius (jud. Bihor):“Vor fi foarte multi auditori, am invitat pastori din toata tara, care vor veni cu altii la randul lor. Am invitat oficialitatile locale si multi ortodocsi din zona pe care ii asteptam cu drag. Sper ca cei invitati sa aduca la randul lor si alti prieteni cu ei. Vom face astfel incat ortodocsii care vor venii, sa se simta bine la noi, caci suntem biserici surori. Toti suntem crestini si avem acelasi Dumnezeu”. De asemenea pastorul penticostal ii invita pe credinciosii ortodocsi si la alte evenimente ale cultului penticostal care vor avea loc in viitor.

    In discutii purtate cu credinciosii ortodocsi din Beius, pastorul penticostal spunea ca “cei doi preoti care vor conferentia in Beius, sunt fani ai predicilor mele”. De asemenea credinciosilor ortodocsi li se interzice sa distribuie carti ortodoxe (cu pr. Cleopa Ilie, pr Iustin Parvu, Catehism ortodox, Vietile Sfintilor, carti de rugaciuni etc) la aceasta conferinta. Singurele carti admise spre vanzare sunt cele care poarta semnatura celor doi invitati sau cele ale cultului penticostal.

    Ortodocsii din Beius considera participarea celor doi preoti la astfel de evenimente neoprotestante, tocmai in Duminica Ortodoxiei, ca fiind o sfidare a canoanelor si invataturilor Sfintilor Parinti, martiri si marturisitori, care au murit pentru dreapta credinta de-a lungul istoriei Bisericii. Nu stim daca cei doi preoti au binecuvantarea ierarhilor lor, sau macar a ierarhului locului, dar daca s-ar respecta canoanele Bisericii Ortodoxe, acestia ar fi trebuit depusi din treapta preotiei sau macar sanctionati (conform Constitutiilor Apostolice VI, 18).

    Apreciază

  12. Geo said, on martie 2, 2012 at 10:25 pm

    saccsiv,eu privind de sus proiectul Catedralei,vad edificiul asezat pe o cruce inversata.Poate nu vad eu bine,dar oricum,crestini calcand pe o cruce culcata la pamant e blasfemie curata.Te rog,spune-mi daca vad bine crucea pe care sta Catedrala.Spre rasarit vad piciorul mare al crucii continuandu-se.

    Apreciază

  13. cineva said, on martie 2, 2012 at 11:24 pm

    Stiati ca aceasta catedrala cu ai sai 120 m inaltime va fi cu 10 m mai inalta dect DUBLUL inaltimii Sfintei Sofia din Istambul (55 m inaltime) si va avea o data si jumatate suprafata acesteia?

    Apreciază

  14. Aurora said, on martie 2, 2012 at 11:29 pm

    Nu trebuie sa calcam crucea. Nici pe covoare, nici pe pardoseli. Am vazut insa in multe biserici covoare persane care au in model imprimata crucea si e mare pacat. Cred ca paganii le-au facut intentionat asa ca sa isi bata joc de valorile crestine. Cat priveste semnul ala de la noua catedrala e ciudat, n-are ce cauta acolo.

    Apreciază

    • marian said, on martie 3, 2012 at 10:05 pm

      Persanii, arabii, au respect pentru Biserica Ortodoxa. Ceea ce aflam din stirile de senzatie sunt produsele mintilor ratacite, nebuni fiind pe tot pamantul si in numar tot mai mare. In Biserica Sfintei Intelepciuni nu a indraznit NIMENI sa stearga frescele Crestine, desi, nu de timp au dus lipsa. Spune istoria, ca, o sluga a sultanului care a cucerit Constantinopole s-ar fi repezit cu exces de zel, necerut, sa distruga frescele din Biserica, iar sultanul nu a ingaduit. In Kosovo s-a tras cu TUNUL in Manastiri, tunul fiind adus de nato pt albanezi. E o diferenta intre respectul otomanilor si „atitudinea” vesticilor de azi.

      Apreciază

      • ana said, on martie 4, 2012 at 5:42 pm

        Despre care respect vorbesti?
        In Biserica in care a slujit Sfantul Grigorie de Nissa, turcii au facut puscarie si haznale.
        In Biserica Sfantul Theodor in care Sfantul Vasile cel Mare l-a botezat pe imparatul Constantin si pe mama sa, Elena, aceiasi musulmani au distrus frescele si au scrijelit pictura murala.
        Si ce sa mai vorbim despre respectul otomanilor fata de armeni?

        Apreciază

      • marian said, on martie 4, 2012 at 6:10 pm

        Nu am negat existenta sceleratilor, dar nici nu absolutizez. Daca vrei, exista si poze care iti arata clar ca, in Biserica Sfintei Intelepciuni, nu s-a intamplat ceea ce spui. A fost transformata in moschee, pana la un punct, acum e considerata muzeu.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 4, 2012 at 10:24 pm

        marian

        Frate, Sinaxarul este plin de exemple ale „respectului” lor …

        Apreciază

  15. Cosmin S. said, on martie 3, 2012 at 5:59 am

    Geo ,
    asa am vazut si eu

    Apreciază

    • C0N57AN71N said, on martie 3, 2012 at 9:39 am

      Da, dar n-are niciun efect daca-ti bagi degetele in urechi :))))))))))))!!

      Apreciază

  16. minionita said, on martie 3, 2012 at 11:38 am

    Probabil ca a fost in neregula de la bun inceput. De ce trebuia sa ii spuna Catedrala mantuirii neamului? Bisericile poarta numele hramului, al ctitorului, al locului unde sunt sau un nume care aminteste de o minune atunci cand e cazul. Ne mantuieste o cladire?

    Apreciază

    • agerstress said, on martie 4, 2012 at 1:58 pm

      Nu. Conform planului trebuia sa deturneze mantuirea de la cea reala catre ceva fals. Masoneria nu doarme. Nici noi nu ar trebui sa dormim.

      Apreciază

  17. Geo said, on martie 3, 2012 at 11:52 am

    Probabil ca patriarhul e stapanit de duhul lui Nimrod,cel cu Babilonul sau si mai rau…a citit profetiile lui Sundar si vede deja aici noul Ierusalim si in fruntea cetatii,pe sine…Daca citea cu atentie Biblia,ar fi inteles unde va veni Hristos si cu ce scop.

    Apreciază

  18. geomagnetic said, on martie 3, 2012 at 12:15 pm

    Seamana cu piata de la Vatican.Ma mir ca nu au pus in centru si un obelisc,dar nu e timpul trecut.

    Apreciază

  19. Dan Tanasescu said, on martie 3, 2012 at 12:19 pm

    Nu ştiu dacă acea Yantra hindusă a fost pusă acolo cu intenţie sau din prostie. Asta numai arhitecţii şi proiectanţii ansamblului ştiu cu exactitate. Dar ce mă intrigă este faptul că tot acest ansamblu arhitectural nu prea are nicio legătură cu tradiţia bizantină specifică bisericilor ortodoxe. Pare mai degrabă ceva în genul Vaticanului. Poate de asta:. http://www.catacombeleortodoxiei.ro/index.php/stiri/655.html

    Apreciază

  20. michael said, on martie 3, 2012 at 1:33 pm

    Dar despre aripile întoarse (spațiile verzi) de lângă acel simbol ce părere aveți ? Parcă sunt niște aripi căzute…de la un liliac.

    Apreciază

  21. Dan Tanasescu said, on martie 3, 2012 at 2:14 pm

    Piaţa Sf. Petru din Vatican. http://1.bp.blogspot.com/-ZlFvz-8jJw4/TVd6OhMks6I/AAAAAAAAAaE/hcxmx2R5WBI/s1600/St-peters-square-vatican-city.jpg În mijloc e un Obelisc egiptean. Mai e un alt obeslisc şi la Washington D.C şi în City of London, zona autonomă, care este centrul mondial al bancherilor. Deci cele trei centre mondiale Illuminati: centrul religios, centrul militar şi centrul financiar.

    Apreciază

  22. AB said, on martie 3, 2012 at 2:28 pm

    Doamne fereste-ne!
    Saccsiv, uite peste ce dăduși:
    http://crestintotal.ro/2009/04/25/vladimir-pustan-predica-in-biserica-ortodoxa/

    What.s next?

    Apreciază

  23. michael said, on martie 3, 2012 at 4:06 pm

    Comentariul de mai sus îl făcusem la articolul pe care îl postase cineva despre dragoste și taina cununiei. Acum, dacă ați scos acel articol, cred că ar fi corect să scoateți și comentariul meu. Nu de alta dar să nu lase loc la interpretări…

    Apreciază

  24. acelas said, on martie 3, 2012 at 5:05 pm

    si prin interiorul catedralei se vede, decum se intra, in simularea facuta, in interior, celebrul cerc inconjurat de curbe „tangentiale” care trimit la multi de „6”, intr-un mod binestiut. Daca stii bine ca acest semn trezeste atata neliniste si este un semn satanist, atunci de ce te joci si il pui pe acolo …?

    ei pot spune ca sunt ca niste „petale” ale unei flori etc…, sau ca „simularea” nu este fimlul oficial al BOR, dar inregistrarea a fost luata inainte cu o zi si pusa pe net (youtube), si acum BOR spune ca nu e filmul lor, dar e evident ca e al lor, al cosntructorului lor, caci are toate datele de cosntructie perfecte, se si vede de la o posta ..

    filmuletul si semnele ..

    .

    Apreciază

  25. dumitru said, on martie 3, 2012 at 5:08 pm

    Cu numai 2 euro poti salva viata unui copil! http://safimoameni.blogspot.com/2012/03/povestea-lui-andrei.html Va rugam sa distribuiti pe facebook si mess

    Apreciază

  26. Ioan C. said, on martie 3, 2012 at 5:58 pm

    DUMINICA ORTODOXIEI- materiale biblice

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/03/03/duminica-ortodoxiei-materiale-biblice/

    Apreciază

  27. ayannis said, on martie 3, 2012 at 7:07 pm

    o cantare a lui Marian Moise foarte frumoasa , la fel sunt si Icoanele din clip …

    Apreciază

  28. ana mihaela said, on martie 3, 2012 at 7:59 pm

    Oare in fiecare tara se face o astfel de catedrala a mantuirii neamului sau doar la noi? Aceasta catedrala inteleg ca este facuta pt venirea antihristului,nu? Va veni doar la noi in tara sau in toata lumea sau cum? Poate cineva sa imi explice si mie de ce se face aceasta catedrala la noi in tara?

    Apreciază

    • Maria said, on martie 3, 2012 at 9:00 pm

      ana mihaela ,
      In Europa sunt catedrale masonice in majoritatea tarilor si” trebuia”una si la noi ,cu concursul si aprobarea masonilor care conduc Biserica .
      Dar ,nu-i nimeni obligat sa si intre in ea .Sunt biserici si catedrale in tot locul din tara ,”curate „.

      Apreciază

    • ana mihaela said, on martie 4, 2012 at 8:22 am

      Va multumesc pt raspunsuri.

      Apreciază

  29. Phylimon said, on martie 3, 2012 at 8:51 pm

    Este icoana reprezentarii Lui Dumnezeu eretica?
    http://www.crestinortodox.ro/diverse/icoana-eretica-120447.html

    Apreciază

    • Mihai said, on martie 4, 2012 at 5:53 am

      singura icoana acceptata a Sfintei Treimi este penultima de acolo. cea cu trei ingeri, icoana ortodoxa.

      Apreciază

    • Maria said, on martie 4, 2012 at 9:17 pm

      Ce ne facem ,ca toate bisericile sunt pline de astfel de icoane in care este reprezentat Dumnezeu Tatal ?
      Toate sunt eretice ?Si eu am in casa o astfel de icoana ,a Sf Treimi .

      Apreciază

  30. acelas said, on martie 3, 2012 at 9:01 pm

    agentul devalizarilor nationale de catre s.u.a. si u.e. isi extinde „influenta” si in amarata de Basarabia ..

    http://www.gandul.info/news/ungureanu-romania-va-deveni-principalul-partener-economic-al-republicii-moldova-dupa-privatizare-9367057

    .

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on martie 4, 2012 at 10:29 am

      Republica Moldova este controlată în totalitate de mafiotul Boris Birstein. Dacă se va uni cu România vă daţi seama ce se va întâmpla!

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on martie 4, 2012 at 9:50 am

      acelas

      Tendinta este de a ,,privatiza” si apa de ploaie. Daca vrei sa colectezi apa de ploaie probabil va trebui sa faci o cerere la primarie si sa fii inregistrat. Privatizarea se vede si in Romania cand niste firme de paza sunt lasate sa-si faca de cap, in timp ce politistii sunt dati afara pe capete. Daca se privatizeaza si politia si justitia atunci goana dupa profit nu va avea limite. Abuzurile vor fi la ordinea zilei.

      Apreciază

      • Dan Tanasescu said, on martie 4, 2012 at 10:27 am

        În America asta cu colectarea apei de ploaie e lege. Nu ai voie să colectezi apa de ploaie. La fel şi în ţările latino-americane unde apa a fost concesionată unor corporaţii americane.

        Apreciază

      • Mihai said, on martie 4, 2012 at 12:25 pm

        @ Dan Tanasescu
        ai dreptate. esete o lege care interzice colectarea apei de ploaie. dar stiai ca acolo este o lege care interzice fantanile din curte? 😦

        Apreciază

  31. acelas said, on martie 3, 2012 at 9:12 pm

    jocul de-a pregatirea psihologica .. .

    http://www.cotidianul.ro/obama-vom-ataca-iranul-pentru-a-impiedica-dotarea-sa-cu-arma-nucleara-174815/

    Parerea mea este ca totusi va izbucni din alta parte. Prea bate la ochi ca au „clocit-o” aici . va izbucni de pe unde nu te astepti, asa ca sa nici nu gandesti ca au „programat-o” si pe aia …

    Apreciază

  32. acelas said, on martie 3, 2012 at 9:24 pm

    inca o dovada ca sunt sub aceeasi „palarie” ..

    la Iasi, sub „domnia” masonului Nichita: psd=pdl (ungureanu) , daca-i ordin („din afara”), cu placere !

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/obama-pe-un-ton-dur-vom-ataca-iranul-pentru-a-impiedica-dotarea-sa-cu-arma-nucleara-162357.html

    .

    Apreciază

  33. acelas said, on martie 3, 2012 at 9:26 pm

    ce „bine” vede ev. zilei mizeria in care Romania a intrat …

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/bugetul-romaniei-sub-ochii-vigilenti-ai-bruxelles-ului-969508.html

    .

    Apreciază

  34. Phylimon said, on martie 3, 2012 at 9:32 pm

    Saccsiv, noi provocari anti-crestine in postul Pastelui:
    Blasfemie in plin postul Pastelui :
    Jesus Christ Superstar: Operă de artă pentru majoritatea, blasfemie pentru alţii
    http://www.antena3.ro/externe/jesus-christ-superstar-opera-de-arta-pentru-majoritatea-blasfemie-pentru-altii-157855.html

    Apreciază

  35. ortodox said, on martie 3, 2012 at 10:45 pm

    http://www.gds.ro/Societate/2012-03-03/Scrisoarea+deschisa+a+unui+parinte+catre+ministrul+educatiei
    Oare asa trebuie sa ne educam copiii? uitati-va la ce nivel a ajuns „normalul” in ceea ce priveste educatia sociala si religioasa a copiilor nostri. Doamne fereste!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.