SACCSIV – blog ortodox

Sa ajutam cu ce putem un tanar si copilul sau. Sotia sa a fost gasita moarta de dimineata …

Posted in milostenie by saccsiv on februarie 13, 2012

Iata comentariul lui ines postat la articolul Sfantul Simeon (13 februarie): MINUNEA cu BOBITELE DE STRUGURI de la Manastirea Hilandar, ce ajuta sotii neroditori sa dobandeasca prunci:

Buna ziua.

Va scriu in speranta ca veti putea ajuta cu orice si oricat o familie indurerata. Este vorba de o tanara gasita moarta de dimineata ( se va face autopsia azi) si al carei copil de trei luni a ramas doar cu tatal. Tatal este un tanar de 18 ani , care urla de durere de cand a aflat de sotia sa. Bunicii fetei am inteles ca au in grija copilul, insa nu au bani de lapte, haine si alte necesare. Daca ii puteti ajuta cumva , locuiesc intr-o casa darapanata pe strada nicopole nr 1 sect 4, Bucuresti . Familia nu are bani nici macar sa o ingroape pe fata de 16 ani, crestineste. Va rog frumos sa ajutati si sa va implicati fiecare cum poate, stiind ca darul vietii este un dar – cel mai sfant, de la Dumnezeu.

Puteti suna pe bunicul tatalui, Vladoianu Florin la :0763.072.992.

Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 13, 2012 at 7:08 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Madalina L. said, on octombrie 24, 2013 at 5:49 am

      „Sa ajutam cu ce putem un tanar si copilul sau. Sotia sa a fost gasita moarta de dimineata …”
      Mai sunteti cumva la curent cu situatia acelui tanar de 18 ani caruia i-a murit sotia, si a ramas cu un copilas mic? Stiti care este situatia la momentul actual? Va multumesc. Doamne ajuta!

      Apreciază

  2. Luiza said, on februarie 13, 2012 at 7:41 pm

    Off topic.
    La ce adresa pot sa-ti scriu saccsiv?

    Apreciază

  3. HANNELORE said, on februarie 13, 2012 at 7:45 pm

    CUM POT SA AJUT; NU LOCUIESC IN ROMANIA?
    NU ESTE UN CONT BANCAR?

    Apreciază

  4. Fratele Ioan said, on februarie 13, 2012 at 7:54 pm

    O varianta daca s-ar putea, cu un sms de 2euro la un numar atribuit pentru acest ajutor……acum nustiu , poate este o alta varianta.

    Apreciază

  5. Luiza said, on februarie 13, 2012 at 8:12 pm

    Doamne ajuta! Nici nu stiu cum sa incep: sintem o familie de romani din Spania – comunitatea Valencia, oras Gandia. Avem nevoie de ajutorul vostru, celor ce ne-ar putea intinde o mana de ajutor. Sotul nu mai munceste de 3 ani iar eu am pierdut serviciul odata cu adancirea crizei. Poate daca cineva din zona Valenciei ne-ar putea intinde o mana de ajutor cu un servici pentru sotul meu. Macar pentru 2-3 luni. Sa putem iesi in primavara. Eu invat aici la un institut si pana in iunie nu exista posibilitatea sa pot merge la munca. Cum nu ne mai putem descurca apelez la cei care ne pot ajuta. Nr noastre de tel sunt: 67 89 50 954 si 60 68 90 589. Doamne ajuta!

    Apreciază

    • ue said, on februarie 13, 2012 at 9:03 pm

      mergeti pe la manastiri si biserici si vorbiti cu preotii si cereti ajutor chiar si pentru mancare si mbracaminte. nu va uitati ca sunt catolici indrazniti si megeti sa cereti ajutor. stati cat mai aproape de biserica. oferitiva sa munciti fie numai pentru mancare, astfel va economisiti putinii dvs. banuti. stiu ca e greu dar incercati.

      Apreciază

  6. Raphly said, on februarie 13, 2012 at 8:38 pm

    Nicki Minaj a fost exorcizată pe scenă! (Video)
    http://bravonet.ro/blog/nicki-minaj-a-fost-exorcizata-pe-scena-video/2012/02/13/

    Apreciază

  7. Raphly said, on februarie 13, 2012 at 10:06 pm

    (video) Asociațiile ortodoxe contra legii antidiscriminare: Solicităm sprijinul partidelor care protestează în PMAN
    Alianța Asociațiilor Ortodoxe vor solicita partidelor politice care protestează în Piața Marii Adunări Naționale să sprijine creștinii care sunt împotriva legii antidiscriminare. „Dacă ne vom uni, vom putea determina Guvernul lui Filat să renunțe la această lege diabolică”, a enunțat președintele Asociației Pro Ortodoxia, Ghenadie Valuță.

    Valuță a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că prim-ministrul Vlad Filat a promis să instituie o comisie de revizuire a legii antidiscriminare și cea cultelor, însă nu s-a ținut de cuvânt. „Filat este un mincinos profesionist. Trebuie să-și ceară scuze de la creștini pentru promisiunile neîndeplinite. Dacă nu este capabil să se opună legii antidiscriminare, trebuie să cedeze funcția de premier”, a menționat sursa.

    Alianța Asociațiilor Ortodoxe declară că va iniția acțiuni de informare a tineretului prin intermediul pliantelor cu privire la nocivitatea legilor menționate. Totodată, președintele Asociației Pro Ortodoxia a declarat că va solicita tutror forțelor politice care au organizat recent mișcări de protest să sprijine cauza creștinilor contra legii antidiscriminare.

    Totodată, reprezentanții asociațiilor creștine au spus că, dacă legea antidiscriminare va ajunge Parlament, vor iniția proteste masive. „Domnitorul Vlad Țepeș trăgea în țeapă trădătorii, violatorii și poponarii. Avertizăm civilizat, noi suntem organizați și hotărâți. Vom parcurge la acțiuni concrete când susținătorii legii antidiscriminare vor ieși în fața monumentului lui Ștefan cel Mare”, a remarcat preşedintele Uniunii Ofiţerilor în Rezervă, Nicolae Parcevschi.

    UNIMEDIA amintește că legea antidiscriminare, dar și înregistrarea ligii islamice au stârnit mai multe nemulțumiri din partea reprezentanților bisericii. În ambele cazuri, organizațiile creștine au organizat proteste. De cealaltă parte, șeful Delegației UE în Moldova, Dirk Schuebel, a recomandat RM să adopte legea cât mai curând.

    Sursa: UNIMEDIA

    http://unimedia.md/?mod=news&id=44377

    Apreciază

  8. colaps said, on februarie 14, 2012 at 12:56 pm

    Postez un video de peste 7 minute în care se poate vedea foarte clar în ce constă un avort. Sunt curios cine încă crede că ceea ce se săvârşeşte în filmuleţ nu e crimă.

    Atenţie ! Video este explicit. Nu recomand celor slabi de înger.
    http://www.liveleak.com/view?i=23c0b9cea3

    Apreciază

    • andrei said, on februarie 15, 2012 at 3:18 pm

      AS CONDAMNA LA MOARTE FEMEILE CARE FAC ASA CEVA

      Apreciază

      • Carolina said, on februarie 16, 2012 at 6:43 pm

        O varianta mai buna ar fii sa te rogi pentru ele, nu avem noi dreptul de a condamna!!

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.